Bedste Silver Balsam

Bedste silver balsam test guide (2024) – Bedst i test balsam til gråt hår

Artiklen er senest opdateret d. januar 13, 2024 af Liva

Har du blondt hår eller gråt eller hvidt hår? Så vil du elske en silver balsam. I denne bedste silver balsam test guide har vi undersøgt og sammenlignet 10 forskellige top produkter, så du kan finde den bedste silver balsam til lige præcis dit blonde hår.

Blond hår er utroligt smukt, men ulempen ved lyst hår er, at du godt kan opleve trælse gule eller orange toner i håret. En silver shampoo og en silver balsam kan hjælpe dig med at komme af med de gule toner, så du får det flotteste lyse hår.

Hvilke produkter er med i bedste silver balsam bedst i test

 1. Hairlust Enriched Blonde™ Silver Conditioner
 2. MARIA NILA Sheer Silver Conditioner
 3. Kevin Murphy BLONDE.ANGEL
 4. Kérastase Blond Absolu Cicaflash Conditioner
 5. Fudge Clean Blonde Damage Rewind Toning Conditioner
 6. L’Oréal Pro Serie Expert Silver Conditioner
 7. Milk_shake Silver shine Conditioner
 8. Keune Care Line Conditioner Platinum Blonde (U)
 9. Björn Axén Cool Silver Conditioner
 10. IdHAIR Elements Xclusive Silver Conditioner

#1 Hairlust Enriched Blonde™ Silver Conditioner

Hairlust Enriched Blonde™ Silver Conditioner

Køb for 179,- kr. hos Hairlust.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Opfrisker blondt hår og gråt hår ved at fjerne gullige toner
 2. Indeholder unikke violette pigmenter
 3. Fri for parabener, silikoner og sulfater

Egenskaber

Denne silver balsam fra Hairlust opfrisker gråt og blondt hår ved at fjerne trælse gullige toner, så du kan fremhæve dit smukke blonde hår. Denne cremede silver balsam indeholder unikke violette farvepigmenter, der neutraliserer de orange og gullige toner i blondt, gråt og afbleget hår.

Produktet indeholder desuden fugtgivende ekstrakter fra blandt andet økologisk aloe vera, abrikoskerneolie og Aquaxyl™. Disse skønne ingredienser giver dit hår et ordentligt boost af fugt. Samtidig indeholder produktet mikroproteiner fra aktivet Protectagen™, der reducerer forekomsten af spaltede spiser.

Alt i alt vil denne silver balsam give dit et stærkere, sundere og mere medgørligt hår, der har et koldt skær og en lys tone. Hairlust har udviklet Enriched Blonde™ Silver Conditioner ved hjælp af et særligt violet farvepigment, der arbejder på at neutralisere uønsket gulligt skær og orange toner i lyst hår, gråt hår eller farvet hår.

Sidst, men ikke mindst, indeholder denne balsam også lakridsrod, der er et naturligt ekstrakt, der lysner håret. Produktet sikrer, at håret får langtidsvirkende fugt og beskytter håret ved hjælp af lækre, økologiske planteekstrakter. Denne balsam indeholder ingen parabener, silikoner eller sulfater.

Vores vurdering

Hos Hair-beauty er vi pjattede med Hairlust, og denne conditioner til lysere hår er ingen undtagelse. Denne balsam gør et godt stykke arbejde, og den passer også godt til det afblegede hår.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har budgettet til det, og du gerne vil forkæle dit hår lidt ekstra, er denne conditioner fra Hairlust lige noget for dig. Du får her et virkelig godt produkt, der er perfekt til dig med blond hår. Hvis du forsøger at undgå parabener, silikoner og sulfater, er dette produkt i øvrigt også ideelt til dig, da denne balsam ikke indeholder disse ingredienser.

#2 MARIA NILA Sheer Silver Conditioner

Maria Nila Sheer Silver Conditioner

Køb for 175,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder violette farvepigmenter og brombærekstrakt
 2. Modvirker gulligt skær
 3. Beskytter din hårfarve og reducerer farvetabet

Egenskaber

Her får du en skøn silver conditioner fra Maria Nila, der er udviklet til dig med blond hår. Denne balsam indeholder violette farvepigmenter og brombærekstrat, der giver dit hår et køligt skær og modvirker gullige toner i håret.

Derudover tilfører balsammen ekstra glans til håret, og produktet virker styrkende på hvert enkelt hårstrå, hvilket giver håret en lækker struktur. Balsammen hjælper også med at gøre dine lokker medgørlige og lettere at rede ud, når du har vasket håret. Produktet er skabt på Colour Guard Complex, der sørger for at beskytte din hårfarve og reducere farvetabet i farvet hår så meget som muligt.

Balsammen beskytter desuden håret mod solens skadelige UV-stråler og andre frie radikaler. Produktet indeholder hverken parabener eller sulfater.

Husk, at fordi dette er et silver produkt, kan du få et blåt eller lilla skær ved vedvarende brug, eller hvis håret er åben for farve.

Vores vurdering

Denne silver balsam er skøn at bruge efter din silver shampoo. Balsammen er især velegnet til dig med farvet hår, idet balsammen beskytter hårfarven og reducerer farvetab.

Derfor skal du købe produktet

Hvis dit hår er farvet, og du har budgettet til at bruge lidt flere penge på dine hårplejeprodukter, er denne balsam virkelig god.

#3 Kevin Murphy BLONDE.ANGEL

Kevin Murphy Blonde.Angel

Køb for 288,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Gør håret blødt
 2. Indeholder nærende og fugtgivende ingredienser
 3. Indeholder hverken parabener eller sulfater

Egenskaber

Kevin Murphy BLONDE.ANGEL er udviklet til dig med blondt hår, gråt hår eller naturligt blonde lokker. Denne silver hårkur genopfrisker lyse og blonde nuancer, og kuren hjælper også med at reducere misfarvninger. Hårkuren indeholder nærende og fugtgivende ingredienser, der plejer dit hår rod rod til spids.

Kuren efterlader dit hår blødt og enormt glansfuldt med en smuk og klar lys/blond tone.

Kuren indeholder ingen parabener eller sulfater.

Vores vurdering

Denne kur/conditioner er supergod til blond hår, idet den hjælper med at fjerne de gule toner i håret.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du virkelig gerne vil forkæle dit hår, så er denne kur/conditioner lige noget for dig. Produktet ligger i den dyre ende, men du får til gengæld et supergodt produkt til blondt eller gråt hår.

#4 Kérastase Blond Absolu Cicaflash Conditioner

Kérastase Blond Absolu Cicaflash Conditioner

Køb for 199,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Har egenskaber som en hårmaske
 2. Danner et beskyttende lag om hvert enkelt hårstrå
 3. Reducerer brud og knækkede hår

Egenskaber

Denne silver balsam er perfekt til dig med lysnet hår eller blond hår. Ja faktisk, er produktet et absolut must-have for alle blondiner, så de kan få et hår, der er glansfuldt, blødt og lækkert.

Balsammen er som en lækker creme, der har samme reparerende kraft som en hårmaske, men produktet har letheden fra en balsam. Produktet indeholder en unik kombination af kraftfuld Hyaluronic Acid og Edelweiss blomst, der beskytter og tilfører intens fugt til håret uden at virke tyngende på håret.

Dette produkt giver øjeblikkelig rekonstruktion af fibrene, hvilket reducerer brud og knækkede hår, mens der samtidig dannes et beskyttende lag om hvert enkelt hårstrå, så du får et stærkt hår, der kan modstå skadelige faktorer udefra.

Vores vurdering

Du får her et supergodt produkt til dig med gyldne toner og blond hår. Denne silver balsam indeholder masser af gode ingredienser, som dit hår vil elske.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et produkt, der er en balsam, men som har egenskaberne fra en reparerende og dybdevirkende hårkur, så er dette produkt lige noget for dig.

#5 Fudge Clean Blonde Damage Rewind Toning Conditioner

Fudge Clean Blonde Damage Rewind Toning Conditioner

Køb for 99,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Til naturligt blonde lokker og farvet hvidt hår
 2. Fjerner gule toner
 3. Budgetvenlig silver balsam

Egenskaber

Med denne clean blonde violet toning får du en lækker silver balsam, der eliminerer gule toner og et gulligt skær i lyse lokker og afbleget hår. Samtidig har balsammen en genopbyggende effekt på dine lokker. Blonde lokker er nemlig ofte mere beskadigede end det farvede hår normalt er, og det kan denne silver conditioner hjælpe med at rette op på.

Denne clean blonde violet toning har en dobbeltstyrke, da den indeholder et højt indhold af farvepigmenter, der giver dit hår et køligt skær. Derudover indeholder balsammen et unikt opti-plex kompleks, der trænger dybt ind i hvert eneste hårstrå og hjælper med at genopbygge hår, der er kemisk behandlet.

Denne conditioner giver også håret beskyttelse udenpå, idet den lægger et lag, der beskytter mod miljømæssige påvirkninger – helt uden at tynge håret. Dit hår vil føles helt op til 90% stærkere ved at bruge denne balsam.

Vores vurdering

Vi kan virkelig godt lide dette produkt, da du her får en silver balsam med utroligt mange egenskaber, der indeholder masser af pigmenter, der effektivt fjerner de gule toner i blond hår.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne silver balsam, hvis du gerne vil have en god silver balsam, der ikke sprænger dit budget.

#6 L’Oréal Pro Serie Expert Silver Conditioner

L'Oréal Pro Serie Expert Silver Conditioner

Køb for 149,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Sprængfyldt med lilla farvepigmenter
 2. Udviklet til dig med lyst eller gråt hår
 3. Gør håret mere medgørligt

Egenskaber

Med denne silver balsam får du en lækker conditioner, der er særligt udviklet til blond hår. Denne silver balsam har en unik formel, der er fyldt med et lilla pigment, der neutraliserer gule toner og gult hår.

Du efterlades i stedet med et hår, der er blødt, lækkert og fuld af glans. Denne silver balsam vil give dit hår en klarere og koldere farve og hjælpe med at gøre dit hår mere medgørligt.

Vores vurdering

Hos Hair-beauty kan vi godt lide denne silver balsam, der giver dit hår et koldt skær og samtidig virker blødgørende på dine lokker.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil forkæle dine blonde lokker med en god silver balsam, men du ikke helt har budgettet til at bruge oceaner af penge på dine hårplejeprodukter.

#7 Milk_shake Silver shine Conditioner

Milk_shake Silver shine Conditioner

Køb for 187,- kr. hos Apopro.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Forbedrer hårstrukturen
 2. Gør håret mere modstandsdygtigt
 3. Har en skøn duft

Egenskaber

Som med alle andre produkter fra Milk_shake får du her en silver balsam, der dufter skønt. Balsammen er perfekt til dig med blonde lokker, og den gør håret nemmere at rede ud, og den sørger samtidig for, at dine lokker får al den næring, som de har behov for. Derudover forbedrer denne silver balsam hårstrukturen, og den gør håret mere modstandsdygtigt.

Vores vurdering

Vi elsker, hvor dejligt denne silver balsam fra Milk_shake dufter, samtidig med at den gør alt det, som en god silver balsam bør gøre.

Derfor skal du købe produktet

Denne silver balsam er til dig, der bare elsker, at dine hårplejeprodukter dufter skønt.

#8 Keune Care Line Conditioner Platinum Blonde (U)

Keune Care Line Conditioner Platinum Blonde (U)

Køb for 128,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Til dig med blondt, farvet og lysnet hår
 2. Fjerner gullige toner
 3. Bedst til hår der er farvet

Egenskaber

Denne silver balsam er især velegnet til dig, der har fået farvet dine lokker. Produktet skaber et køligere og mere levende look ved at neutralisere gullige toner og i stedet skabe platine nuancer i dine lokker. Denne silver balsam indeholder essentielle mineraler, der sørger for, at håret efterlades glat og skinnende, samtidig med at hovedbunden får næring.

Vores vurdering

Du får her en ganske fin silver balsam, der ikke sprænger budgettet, men som alligevel gør alt det, en silver balsam bør gøre.

Derfor skal du købe produktet

Dette er et godt produkt til dig, der ønsker en silver balsam, der er forholdsvis budgetvenlig.

#9 Björn Axén Cool Silver Conditioner

Björn Axén Cool Silver Conditioner

Køb for 112,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder et plejende proteinkompleks
 2. Reducerer gule og orange nuancer og toner i håret
 3. Vegansk silver balsam

Egenskaber

Med denne silver balsam får du et effektivt produkt til gråt, hvidt og blond hår. Balsammen reducerer gule nuancer og toner i dine lokker og giver dig et hår med en smuk og klar glans. Balsammen indeholder et plejende proteinkompleks, der effektivt genopretter fugtbalancen i håret og virker blødgørende på både hovedbunden og håret.

Derudover indeholder denne silver balsam et UV-filter, der beskytter håret mod solens skadelige UV-strålet. Silver balsammen er desuden vegansk.

Vores vurdering

Du får her en god silver balsam, der gør alt det, den bør gøre.

Derfor skal du købe produktet

Dette produkt er godt til dig, der er ude efter en vegansk silver balsam.

#10 IdHAIR Elements Xclusive Silver Conditioner

IdHAIR Elements Xclusive Silver Conditioner

Køb for 139.30,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Virker blødgørende på håret
 2. Vegansk, glutenfri og sulfatfri
 3. Gør håret med klart i sin farve

Egenskaber

Denne silver balsam er udvikle til dig med blonde lokker, der er ude efter et glansfuldt og koldt skær. Balsammen indeholder amethyst, hvilket giver balsammen sin smukke violette farve, der effektivt neutraliserer uønskede gyldne farver i håret. Derudover indeholder denne silver balsam sheasmør, der er med til at blødgøre håret og gøre det mere medgørligt, så det er nemmere at rede ud efter hårvask. Med denne silver balsam vil du få et hår, der er smukt, koldt, klart og glansfuldt.

Produktet er vegansk, glutenfrit og sulfatfrit. Silver balsammen indeholder desuden ingen allergene parfumer.

Vores vurdering

Du får her en rigtig god silver balsam, der virker utroligt blødgørende på dit hår, samtidig med den effektivt neutraliserer gyldne toner i håret.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en silver balsam, der er god og virker ekstra blødgørende på dit hår.

Hvad skal man overveje, inden man vælger silver balsam?

En silver balsam er supergod til dig med blonde lokker, men der er helt klart et par ting, du bør overveje, inden du farer ud og køber den første silver balsam, du møder på din vej. Hvis du allerede bruger en cool blonde shampoo, vil vi anbefale, at du vælger en silver balsam, der passer sammen med din shampoo.

Dernæst skal du overveje, hvad du gerne vil have ud af din silver balsam. Vil du gerne have et køligere skær, eller er du primært ude efter at fjerne gule nuancer i håret? Du bør ligeledes overveje, hvad din hårtype er. Har du eksempelvis meget slidt hår, bør du vælge en balsam, der også har blødgørende og reparerende egenskaber.

Du bør også overveje, hvad dit budget er, da silver balsammer kommer i flere prisklasser.

Husk altid at vaske håret og skylle håret grundigt, inden du bruger en silver balsam.

Hvad indeholder silver balsam?

En silver balsam indeholder lilla pigmenter, der hjælper med at fjerne gule og orange nuancer i blonde lokker. En silver balsam kan indeholde mange andre ingredienser, men det er disse pigmenter, der gør en silver balsam speciel.

Hvad er forskellen på almindelig og silver balsam?

En almindelig balsam indeholder ikke ovenstående pigmenter. En silver balsam er særligt udviklet til dig med blonde lokker.

Derfor anbefales det heller eller, at du bruger en silver balsam, hvis du eksempelvis har brunt eller rødt hår. Det kan give en lidt mærkelig farve at bruge silver balsam i brunt hår.

Husk desuden, at overdreven brug af silver balsam faktisk kan give lilla skær i håret. I værste fald kan det næsten give lilla hår – særligt hvis din silver balsam indeholder meget pigment.

Skal man bruge silver balsam sammen med silver shampoo?

Det vil vi helt klar anbefale hos Hair-beauty. Det giver uden tvivl det bedste resultat for dine blonde lokker. Vi anbefaler desuden, at du vælger en silver shampoo og balsam i samme serie for at opnå det allerbedste resultat for dine lokker.

Men hvis du er løbet tør for silver shampoo, så kan du altså godt bruge en almindelig shampoo og stadig bruge din silver conditioner.

Hvordan virker silver balsam?

Farvepigmenterne går ind og neutraliserer orange og gule nuancer, toner og skær i dine blonde lokker, så du får et ekstra smukt hår.

FAQ

Hvor ofte skal man bruge silver balsam?

Hos Hair-beauty anbefaler vi, at du bruger silver balsam, hver gang du bruger silver shampoo. Dette giver det bedste resultat for dine lyse lokker. Du kan bruge din silver shampoo og silver balsam, hver gang du vasker håret eller blot én gang om ugen. Vi elsker personligt at bruge silver balsam 2-3 gange om ugen for at holde uønskede gule toner væk.

Hvad koster en silver balsam?

Du kan få silver balsammer i flere prisklasser. De fleste starter omkring 100 kroner, men du får også silver balsammer, der nærmer sig 300 kroner.

Hvilken er den bedste silver balsam?

Der er mange gode på markedet, men hos Hair-beauty er vi personligt vilde med Hairlust Enriched Blonde™ Silver Conditioner.

Malene

Malene er en af vores talentfulde tekstforfattere og produkttestere. Hun har været en del af hjemmesidens siden 2021 og har bidraget med en stor mængde beautyguides og testet produkter fra shampoo til hårserum og vippeserum.

Hun er vores go-to når vores artikler skal opdateres med vores nyeste test, som hun også selv foretager.