bedste natcreme test

Bedste natcreme test 2022 – Se den nye test af natcreme her

Et vigtigt led i en god og effektiv hudpleje er fugt, fugt og atter fugt. Og for at kunne hjælpe huden med at bevare fugten, så er det vigtigt at man benytte en god natcreme. En god natcreme sikrer, at din hud får de vitaminer, mineraler og pleje som den har brug, bl.a. kollagen, A-vitamin m.m. Men hvilken natcreme er bedst?

Vi har gjort det nemt for dig og testet de 10 bedste natcremer i 2022, så du nemt kan finde den bedste natcreme, der giver det resultat og den pleje, som lige præcis din hud har brug for. Læs mere i vores anmeldelser nedenfor, og find ud af hvilken natcreme der passer bedst til din hud.

Produkter i bedst i test natcreme

 1. Clinique Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing Hydrator (Testvinder)
 2. Origins High-Potency Night-A-Mins™ Resurfacing Cream
 3. Ecooking – Natcreme Parfumefri 
 4. Karmameju VELVET Age-Defence Face Cream 01
 5. EXUVIANCE Night Renewal HydraGel
 6. Dermalogica Sound Sleep Cocoon
 7. Rønsbøl Repair Cream
 8. ELIZABETH ARDEN- Visible Difference – Gentle Hydrating Night Cream
 9. La Provencale Bio Balm Of Youth Anti-Age Night Cream 
 10. CAUDALIE Resveratrol Firming Night Cream

#1 Clinique Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing Hydrator – BEDST I TEST!

Clinique Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing natcreme

👉 Køb for 275,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Gennemfugter huden i 72 timer
 2. Fri for olie, parabener og phtalater
 3. Virker beroligende og helende

Egenskaber

Natcremen Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing Hydrator fra Clinique er en oliefri og ekstremt fugtgivende creme, der er ideel hvis du har tør hud og/eller kombineret hud.

Cremen indeholder aloe vera, koffein og hyaluronsyre, der giver huden masser af fugt i op til 72 timer. Samtidig sikre dens indhold af lipider, at huden holdes fugtet, hvilket styrker dens barriere mod udtørrende faktorer.

Cliniques natcreme er en gelcreme, der også er beriget cica, som har en beroligende og helende effekt på både tør hud og sensitiv hud. På den måde er du altid er garanteret en blød og strålende hud.

Noget af det, der gør, at dette er den bedste natcreme, er, at dette også er en allergitestet, uparfumeret natcreme uden parabener eller phtalater, hvilket også gør den ideel til følsom hud.

Vores vurdering

Denne fugtgivende natcreme er sand fornøjelse! Den tilstopper ikke hudens porer og dens evne til at binde fugt er uovertruffet. Vigtigst af alt, så er den utroligt effektiv, passer til alle hudtyper inkl. sart hud og bidrager tydligt til hudens sundhed.

Denne natcreme er uden tvivl vores ‘natcreme bedst i test’!

Derfor skal du købe produktet

Dette er cremen for dig, hvis du ønsker en effektiv natcreme, der ikke irritere huden med trælse kemikalier eller fedter hud med olier, men som bidrager med intens pleje og fugt.

#2 Origins High-Potency Night-A-Mins™ Resurfacing Cream

Origins High-Potency Night-A-Mins™ Resurfacing natcreme

👉 Køb for 308,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. AHA-frugtsyrer
 2. Fjerner effektivt døde hudceller
 3. B-, C-, E- og H-vitaminer

Egenskaber

Den anden bedste natcreme i vores test er Origins High-Potency Night-A-Mins™ Resurfacing Cream.

Natcremen har en eksfolierende effekt grundet dens AHA-frugtsyrer fra vindruer og sukkerroer. Denne eksfolierende egenskab gør, at du vil opleve en minimering af fine linjer, din make up sidder pænere og dine øvrige hudplejeprodukter trænger hurtigt ind.

Lad cremen sidde natten over og oplev, hvordan dens B-, C-, H- og E-vitamin samt kalcium bidrager til din huds regenerering.

Vores vurdering

Dette er én af de bedste natcreme vi har prøvet i vores natcreme test, og fortjener at ligge som én af de øverste på listen i vores test. Foruden dens eksfoilerende og plejende egenskaber, så er den også uden parabener, phthalater, mineralske olier, petrolatum, parafin og ikke testet på dyr.

Derfor skal du købe produktet

Uanset om du har fedtet og kombineret hud, uren hud eller tør og sensitiv hud, så er denne natcreme måske noget for dig. Den holder hvad den lover, og sikre dig en smuk og skinnende hud dagen lang.

#3 Ecooking – Natcreme Parfumefri

Ecooking - Natcreme Parfumefri

👉 Køb for 149,- kr. hos Coolshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Modvirker rynker og fine linjer
 2. Booster kollagen
 3. Vegansk

Egenskaber

Den tredje bedste natcreme i vores test er den parfumefri natcreme fra Ecooking. Denne creme indeholder Argireline, der én af de mest effektive anti age ingredienser til at modvirke rynker og dybden af linjer.

Ecookings natcreme booster også din huds kollagen niveau, der er med til at bekæmpe rynker og hjælper huden med at holde sig spændstig og ungdommelig.

Den opretholder en langvarig fugtbalance i huden, hvilket gør den særdeles god og velegnet, hvis du har en mere moden hud, som kræver mere intens pleje.

Natcremen er baseret på en formel, der er økologisk, vegansk, parfumefri og uden parabener og farvestoffer. Dermed får du en god natcreme, der plejer huden og som fungerer til både normal hud, uren hud, fedtet og kombineret hud.

Vores vurdering

Dette er ikke bare en god natcreme, men en af de bedste natcreme. Dens rene formel er en fryd at påføre på huden, og gør, at alle kan bruge den med god samvittighed.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker en sund og effektiv natcreme, så er dette måske lige noget for dig. Dens evne til at booste kollagen og fugte huden, er noget ingen må snyde sig selv eller deres hud for.

#4 Karmameju VELVET Age-Defence Face Cream 01

Karmameju VELVET Age-Defence Face natcreme

👉 Køb for 399,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Øger elastin- og kollagenproduktionen
 2. Mindsker linjer og rynker
 3. Vegansk

Egenskaber

Karmameju VELVET Age-Defence Face Cream er en utroligt næringsrig og fugtgivende creme, som er velegnet til både tør- og moden hud. Cremens tekstur føles luksuriøs og blød, og trænger let ind i huden uden at stoppe porerne.

Denne natcreme indeholder hyaluronsyre og Jerikos Rose, som er de ingredienser, der tilfører fugt og mindsker linjer og rynker i huden, hvorfor den også kaldes en anti age creme.

Den er særligt velegnet til moden og tør hud grundet dens rige indehold af antioxidanter, A-Vitamin og omega-3, som virker nærende og beskyttende mod forurening.

Karmamejus natcreme indeholder også æteriske olier, der virker stimulerende på din huds elastin- og kollagenproduktion.

Vores vurdering

Denne silkebløde creme, dufter som en drøm og får din hud til at ligne en. Den er let at arbejde med og bliver nemt absorberet af din hud. Og bedst af alt, så er den effektiv og bidrager til hudens cellefornyelse og får straks træt hud til at stråle.

Derfor skal du købe produktet

Ønsker du en af de bedste natcreme til at booste nyt liv til din hud med de vitaminer og den fugt, som den fortjener? Så er denne værd at prøve.

#5 EXUVIANCE Night Renewal HydraGel

EXUVIANCE Night Renewal HydraGel natcreme

👉 Køb for 285,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Modvirker fedtet og uren hud
 2. Indeholder AHA og PHA syre
 3. Reducerer mørk og ujævn pigmentering

Egenskaber

Denne natcreme fra EXUVIANCE er særligt udviklet til dig med fedtet hud i t zonen, da den indeholder AHA syre og PHA syre som mindsker størrelsen på dine porer og forbedre din huds struktur.

EXUVIANCENight Renewal HydraGel indeholder også anti-aging egenskaber, der minimere synlige rynker, så din hud kommer til at synes mere fyldig og glat.

Derudover reducerer den mørk pigmentering og ujævnheder, og giver huden en silkeblød følelse.

Vores vurdering

Denne creme fra EXUVIANCE efterlader huden med en smuk og mere ensartet tekstur, og sikre, at den er optimalt fugtet efter hver gang du har brugt den. Og det gør den til én af de bedste natcreme i denne test.

Derudover, så vi store tilhænger af, at den er dermatologisk testet, hvilket gør den velegnet til de fleste hudtyper.

Derfor skal du købe produktet

Mangler du en natcreme, der kan redde din hud henover natten og mindske dine porre? Så skal du klart give denne et skud.

#6 Dermalogica Sound Sleep Cocoon

Dermalogica Sound Sleep Cocoon natcreme

👉 Køb for 516,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Reducerer træthedstegn
 2. Uden kunstige farve- og duftstoffer
 3. Virker udglattende

Egenskaber

Denne creme er en dybt nærende og fugtgivende natcreme, der henover natten reducerer tegn på træt og mat hud ved at tilfører den næring, der skal til, for at genskabe liv og vitalitet i huden.

Den indeholder effektive frugtekstrakter, æteriske olier, som ikke bare har en udglattende virkning, men som vækker liv i huden. Dette bidrager til en mere jævn og glat struktur, der giver den berømte glød.

Dermalogica Sound Sleep Cocoon er både glutenfri, vegansk, parabenfri og uden kunstige farve- og duftstoffer

Vores vurdering

Denne creme bør være på alle badeværelser. Den plejer huden og giver et tydeligt opløftende boost når man mest har brug for det.

Den dufter utroligt godt grundet de æteriske olier og grundet dens milde formel, kan den bruges af de fleste hudtyper.

Derfor skal du købe produktet

Denne creme er som energi-shot til din hud. Så hvis du synes din hud trænger til fornyet liv og glød, så skal du give denne et forsøg!

#7 Rønsbøl Repair Cream

Rønsbøl Repair natcreme

👉 Køb for 249,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kan bruges til tørre pletter på kroppen
 2. Uden parabener, parfume og farvestoffer
 3. Plejende og beroligende

Egenskaber

Rønsbøl Repair Cream er en næringsrig specialcreme, der indeholder abrikoskerneolie, sheasmør og macadamiaolie. Det gør cremen er rig på vitaminer og antioxidanter, og giver den en fantastisk nærende og regenererende virkning på huden.

Det betyder, at hvis du har en ekstremt tør eller irriteret hud, kan denne creme være din redningen.

Vi anbefaler, du bruger cremen om natten, så har din hud ro til at optage de gode næringsstoffer og modvirke eventuelle tørre pletter.

Vores vurdering

Denne creme er en lækker creme, der virkelig går ind og fikser tørre spots og giver næring på et dybt niveau. Den kan dog godt føles lidt voldsom hvis du har olieret hud.

Derfor skal du købe produktet

Vi anbefaler denne creme, hvis du ønsker en alsidig ansigtscreme, der kan bruges til flere ting og giver intens fugt.

#8 Elizabeth Arden Visible Difference Gentle Hydrating Night Cream

ELIZABETH ARDEN - Visible Difference - Gentle Hydrating Night Cream

👉 Køb for 289,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Til tør hud
 2. Fugtgivende
 3. Virker opstrammende

Egenskaber

Denne natcreme fra Elizabeth Arden er særligt udviklet til hud, der har tendens til at være tør. Den efterlader dig med en hud føles blød, opstrammet og dybt fugtet, samtidig med at den gendanner dens glød og vitalitet.

Dens formel er rig på sheabutter, der er kendt for at være en meget fugtgivende ingrediens i hudpleje. Dette bidrager til at du får en blød og lækker hud, der holdes fugtet hele natten.

Natcremen fra Elizabeth Arden har en let duft af lavendel, hvilket er med til at berolige huden og dig inden du lægger dig til at sove. 

Vores vurdering

Denne natcreme har en lækker og blød konsistens, der gør, at den er nem at arbejde med og påføre på ren hud. Dens milde duft gør også brugen af cremen til en særdeles god og rar oplevelse. Derudover er dens fugtgivende egenskab ikke til at klage over.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du søger en creme, der har en luksuriøs konsistens og fugter din hud i dyben, så vil vi anbefale du giver denne et skud.

#9 La Provencale Bio Balm Of Youth Anti-Age Night Cream

La Provencale Bio Balm Of Youth Anti-Age Night natcreme

👉 Køb for 169,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder 98% ingredienser af naturlig oprindelse
 2. Absorberes hurtigt i huden
 3. Reducerer synligheden af linjer og rynker

Egenskaber

Natcremen Bio Balm Of Youth Anti-Age Night Cream fra La Provencale er skabt med en unik formel, der indeholder certificeret, økologisk olivenolie, som er rig på E-vitamin og antioxidanter.

Dens lækre og bløde konsistens, smelter på huden og absorberes hurtigt, uden at fedte eller virke som en tung maske. Dens fugtgivende egenskab grundet olivenolien gør, at cremen også reducerer synligheden af synlige linjer og rynker.

Du skal dog være opmærksom på at der kan forekomme farve- og konsistensforskelle i cremen, La Provencale Bio Balm Of Youth Anti-Age Day Creme. Dette er dog ikke noget der påvirker cremens effektivitet.

Vores vurdering

Denne creme gør det, som man forventer af natcreme. Den fugter henover natten og lader dig vågne med blød og fugtet hud, der frem hæver din naturlige glød. Den tilstopper ikke dine porer, hvilket er et stort plus, når man skal sove med den.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker en nem, let og god creme, der gør det, som du ville kunne forvente af en natcreme – at fugte huden, så bør du prøve denne.

#10 Caudalie Resveratrol Night Infusion Cream

Caudalie Resveratrol Lift Firming Cashmere Cream

👉 Køb for 405,- kr. hos Billigvoks.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Anti-age
 2. Planteekstrakter
 3. Formindsker linjer og øger spændstighed

Egenskaber

Caudalie Resveratrol Night Infusion Cream er en nærende natcreme, der med aktive planteekstrakter, minimere synligheden af linjer og rynker. Samtidig øger den fastheden og tilfører en glød til din hud takket været patenteret teknologi af Resveratrol, hyaluronsyre og kollagen. 

Dens lette konsistens gør, at det ikke føles som om, at cremen tilstopper dine porer eller føles tung. Derudover har den en skøn mild duft, der virker let og berolighende.

Vores vurdering

Denne natcreme er let, lækker og nem at arbejde med. Det er en god begynder-creme, der tilføjer en god mængde fugt og virker eksklusiv med sin lækre duft.

Derfor skal du købe produktet

Er du ny til hudpleje, så anbefaler vi, at du prøver denne natcreme og nyder dens effekt og duft.

Hvad gør en natcreme godt for?

Natcremer er udviklet til at pleje din hud i løbet af natten. Det gør de oftest ved at fugte og berolige din hud, mens du sover. Natcremer bidrager også til at din hud får en fin og ensartet tekstur og kan øge produktionen af kollagen i huden.

Derudover bruger huden nattetimerne på at restituere og hele sig selv. Derfor er det ekstra vigtigt at tilføje den pleje, som huden har brug for – også om natten. Det hjælper også, at huden får opbygget en beskyttende barriere, der gør huden mere modstandsdygtig i dagtimerne.

Hvorfor skal man bruge natcreme?

En natcreme skal påføres før sengetid, men først efter du har renset og eventuelt eksfolieret dit ansigt, og brugt din serum.

Selve natcremen ligner og føles måske som en dagcreme, men forskellen på de to cremer, er, at natcremen indeholder andre ingredienser, der understøtter heling- og fornyelsesprocessen af din hud, mens du sover.

Hvis du har meget tør og udtørret hud, så kan du med fordel blande din natcreme med en dråbe olie i, for at give ekstra fugt.

Hvad er natcreme til sensitiv hud?

Hvis du har en sart og/ellers sensitiv hud, så anbefaler vi, du går efter produkter, der indeholder ingredienser, som er med til at opbygge hudens naturlige barriere.

Dette kræver intens fugtpleje, som er optimeret til ikke at genere selv den mest sarte hud. Her kan du med fordel gå efter en natcreme, der indeholder økologiske ingredienser, ingen kemikalier eller udtørrende alkohol.

Hvad gør natcreme til fedtet hud?

Man skulle ikke tro det, men fedtet hud skal stadig fugtes selvom om den producerer en del fedt selv. Huden overproducerer typisk fedt, hvis den er udsat for udtørrende alkohol eller antiseptiske ingredienser under rensning eller hvis den mangler fugt.

Du skal gå efter en creme, serum eller olie, som har en let konsistens, der fugter huden uden at fedte og tilstoppe dine porer. Det kan de mere fede/tunge cremer godt have en tendens til at gøre, hvilket kan give dig uren hud.

Det bedste du kan gøre, hvis du har en fedtet hud, er at sørge for at rense den grundigt morgen og aften med en mild og ikke-udtørrende rens, og undgå antiseptiske produkter.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken natcreme er bedst?

Vi har gennemgået 10 af markedets bedste natcremer, så du kan finde lige den natcreme, der matcher din huds behov. Vælg vores vinder, eller find din favorit blandt de mange andre. Vi garanterer du får en lækker hud.

Hvad er en moden hud?

Når vi bliver ældre kan typisk ses på vores udseende – særligt huden. Moden hud er typisk ældre hud, og er kendetegnet ved nedsat fasthed, linjer, pigmentforandringer og nedsat naturlige fugtbalance.

Hvad er forskellen på dag og nat creme?

Forskellen på dagcreme og natcreme, er, at dagcreme skal beskytte huden mod faktorer som din hud udsættes for i løbet af dagen, f.eks. forurening og sol. Natcreme derimod giver al den næring, der er nødvendig for at genopbygge huden i løbet af natten.

Hvad er A vitamin creme godt for?

Creme der indeholder A-vitamin er med til at forbedre hudens struktur, afhjælpe uren hud og tør hud modvirke rynker og solskader, f.eks. pigmentpletter.

Artiklen blev publiceret d. juli 6, 2021 af Liva og senest opdateret d. januar 4, 2022 af Liva

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *