Om os

Hvilke testvindere er egentligt bedst? Mange spørger om hvilket produkt der egentlig er bedst når det kommer til stykket. Ingen ved det rigtigt, før de har prøvet dem alle. Det er der ingen der har tid till. Så vi har taget et kig på de mange “bedst i test” tests der findes og taget de bedst af de bedste produkter og holdt dem op mod hinanden. Det har givet os en masse gode anbefalinger, som du kan bruge her på siden.

Hos Hair & Beauty får du svaret – helt gratis!

Nogle produkter er normalt bedre end andre, så det er bare. Forskellige faktorer kommer ind, og det er langt fra sandt, at dyreste altid er den bedste! Men hvordan ved du, at et produkt er værd at have, før du prøver det? Du spørger naturligvis nogen, der har testet det!

Vi samler produkttest fra seriøse forbrugere i magasiner, på tv og online og tester selv deres top 10. Derefter analyserer vi de kombinerede resultater og kan således vælge de ultimative testvindere i alle produktkategorier! Med andre ord, her hos os får du deltagelse i produkterness crème de la crème , og kan dermed træffe smarte valg i alle dine køb.

Hvordan vælger vi vindere?

Vi samler og samler alle de oplysninger, du finder på Hair-beauty.dk selv, helt uafhængige af andre virksomheder. Vi opkræver aldrig at markedsføre et produkt frem for et andet. Nogle gange er det krystalklart, hvilket produkt der skal stå som vinderen; det er simpelthen langt bedst! Andre gange er det jævnt, og så er flere af os her på Hair-beauty.dk passioneret i at prøve alverdens produkter.

Hvis der er brugeranmeldelser, henvender vi os først og fremmest til at vælge mellem to lignende produkter: hvilken af ​​dem opleves bedst af den almindelige forbruger? Hvis der ikke er nogen anmeldelser, måske fordi et produkt er meget nyt, ser vi i stedet på andre faktorer. For eksempel er værdi for pengene og miljøbevidsthed to faktorer, som vi lægger stor vægt på!

Vi vil give dig muligheden for at vælge, hvad der er bedst for dig!

Det, der absolut er bedst, er ikke nødvendigvis det, der altid passer dig bedst, vi hos Hair-beauty.dk synes det er vigtigt at huske. Nogle gange er det den dyreste maskine, der er den absolut bedste, men for den sags skyld betyder det ikke, at du har brug for alt, hvad den har at tilbyde! Derfor forsøger vi i det omfang, at det altid er muligt at vælge en “Bedste budget mulighed” også, så du lettere kan finde det, der passer til både dine behov og din pengepung! 

Tilsvarende udpeger vi undertiden “Bedste Premium” eller anden relevant kategori. Dit behov er det, der primært vil guide det, du køber, så vi ønsker at være så vejledende som muligt på dine betingelser.

Holdet bag ved Hair & Beauty

Holdet består af vores to stærke eksperter Liva og Martin og deres omgangskreds. Vi har en lang række testere i gang konstant og dermed får du løbende nye opdateringer om vores tests her på siden.

Kontakt os

grpd
clean ocean
save the future

Hvis du har spørgsmål, kommentarer, eller hvis du går glip af en test, du gerne vil have os til at medtage, er du velkommen til at kontakte os på [email protected].

Du kan også vælge at bruge kontaktformularen her

Vi støtter op om en del projekter, som giver god mening for os. Vi støtter blandt andet GDPR-mærket, Save the Future og Clean Ocean.