black friday 2023

Black Friday Skønheds tilbud (2024) – Tilbud på beauty og makeup

Artiklen er senest opdateret d. januar 14, 2024 af Liva

Black Friday er lige om hjørnet. Black Friday er nemlig allerede den 24. november. Og du ved sikkert, hvad det betyder. Ja, du har helt ret. Det betyder nemlig Black Friday tilbud! Langt de fleste butikker har masser af Black Friday tilbud, hvor der kan være rigtig mange penge at spare.

Så hvis du er ude efter nye produkter inden for skønhed, så kan det godt betale sig at vente til alle de bedste Black Friday tilbud. Hvis du gerne vil have de bedste Black Friday tilbud (hvilket du selvfølgelig gerne vil), så læs bare med i denne artikel. Vi holder nemlig øje med Black Friday i Danmark, når det kommer til hudpleje, hårpleje, personlig pleje, renseprodukter, parfume, makeup og alt andet, der hører ind under skønhed.

Hvor kan du spare flest penge på Black Friday?

Hos Hair-beauty er vi selvfølgelig pjattede med vilde tilbud, og hvilken dag er bedre end Black Friday? Med Black fredagstilbud kan du roligt gøre dig klar til at finde skarpe tilbud. Godt nok er Black Friday et amerikansk fænomen, men flere butikker er i de senere år begyndt at have tilbud på Black Friday. Faktisk er Black Friday en af de største handelsdage på året, og du finder skarpe priser denne dag.

Ja faktisk, er der endda mange butikker og webshops, der er begyndt at have både Black Weekend og Black Week. Det vil altså sige, at de starter Black Friday tidligere på ugen med mange tilbud.

Så hvis du gerne vil gøre en god handel, så er de bedste tilbud ofte at finde Black Friday. Men i de fleste butikker, vil der være mange mennesker, så det kan være en idé at shoppe online. Der er nemlig ofte lige så store besparelser online. Så hvorfor ikke bare undgå alle de mange folk, men stadig få dine skønhedsprodukter med store besparelser?

Vi har nedenfor samlet 13 skønne webshops, der alle har gode Black Friday tilbud, så du kan spare mange penge.

Black Friday Nicehair

Black Friday Nicehair

Du kender helt sikkert godt Nicehair. Her finder du et væld af hudpleje, hårpleje og meget andet inden for skønhed. Her er det ikke bare få udvalgte produkter, du finder på tilbud Black Friday. Her kan du roligt gøre dig klar på at finde en bred vifte af skønne produkter på udsalg. Find gode priser på alle dine favoritprodukter denne dag. Vi tør næsten godt love dig, at Nicehair ikke vil skuffe dig på denne store udsalgsdag.

Læs mere om hvordan du sparer penge med en Nicehair rabatkode her.

Black Friday Beautycos

Beautycos Black Friday tilbud

Beautycos har masser af Black Friday udsalg. Faktisk er det her, du finder de bedste tilbud, og Beautycos glæder sig allerede til at give dig alle de gode tilbud. Her finder du blandt andet Black Friday makeup. Du finder her gode priser på makeup til både ansigtet, neglene, øjnene, læberne og meget mere. Uanset om du mangler en concealer, en foundation, en mascara eller noget andet makeup, kan du finde makeup Black Friday.

Du finder desuden Black Friday parfume, hvor du finder kendte parfumer på tilbud til både mænd og kvinder. Du finder selvfølgelig også hudpleje på tilbud hos Beautycos.

Læs mere om tilbud og om du kan få en rabatkode til Beautycos.

Black Friday Made4men

made4menblackfriday

Uanset om du står og mangler julegaven til manden i dit liv, din far, din bror, en kammerat eller du bare er på udkig efter lækre produkter til dig selv, så finder du et væld af produkter på tilbud hos Made4men på Black Friday. Dette er virkelig dagen at gøre gode tilbud. Hos Made4men finder du masser af gode produkter til – ja, mænd.

Her finder du blandt andet hudpleje til mænd, barbermaskiner og mange andre produkter til mænd. Dette er klart dagen, hvor du skal gøre dig dine køb.

Læs mere om hvordan du får rabatter med en Made4Men rabatkode.

Black Friday Currentbody

currentbody_blackfriday

Hvis du har prøvet utallige cremer og serummer uden den ønskede effekt, og derfor ønsker at prøve kræfter med en teknologisk fremgangsmåde, så skal du ikke led længere.

Currentbody er vores go-to eksperter når det kommer til sundheds- og beautyteknologi. De er førende indenfor hårfjerning, teknologisk ansigtspleje, massage og meget mere grundet deres evne til at udvælge unikke produkter, som leverer resultater på linje med professionelle saloner og klinikker.

Til Black Friday vil du have mulighed for at finde mange gode tilbud.

Brug desuden Curentbody rabatkode HAIRBEAUTY – Den giver 10% på alle produkter* ved køb over 1299 kr.

Black Friday Hairlust

hairlust_blackfriday

Hairlust har et stort udvalg af lækkert hårpleje. Her får du danske produkter af utrolig høj kvalitet. Hairlust er ikke kendte for at have mange tilbud, så du skal endelig bare slå til, når de har udsalg på udvalgte produkter Black Friday.

Du skal nok ikke forvente at finde produkter til minus 80 procent, men du kan dog nok godt regne med at gøre dig nogle gode køb denne dag.

Se hvordan du kan tjene 100kr. og give 20% i rabat med en Hairlust rabatkode.

Black Friday Apopro

Apopro_blackfriday

Apopros er Danmarks online apotek. Apotektet har alle de samme produkter, som du finder på dit lokale apotek. Ja måske har Apopros endda endnu flere produkter. Black Friday vil du ligeledes her kunne være heldig at finde udvalgte produkter på tilbud.

Det kan være alt fra hudpleje til vitaminer, du finder op tilbud denne dag. Det er helt klart en af de dage, hvor du vil finde de bedste tilbud, så det er bare om at slå til.

Black Friday Shytobuy

shytobuy_blackfriday

Shytobuy er stedet, hvor du kan købe dine produkter til alle de “problemer”, du ikke har lyst til at snakke med andre om. Det er her, du finder produkter til tabubelagte problemer. Her finder du hudpleje, kropspleje og mange, mange andre produkter. Det kan være alt lige fra menstruationssmerter til hårtab.

Ja, praktisk talt alle de emner, du ikke altid lige har lyst til at tale med andre om. Du kan heldigvis ofte gøre gode tilbud hos Shytobuy på Black Friday. Og hvorfor ikke bare udnytte det? Du kan jo lige så godt spare penge på dine produkter. Denne dag finder du ofte et væld af produkter på gode tilbud, så det er bare om at slå til, mens chancen er der.

Black Friday Nutrinic

nutrinic_blackfriday

Mangler du kosttilskud? Så er Nutrinic lige stedet for dig. Hos Nutrinic finder du masser af bæredygtige og klinisk dokumenterede kosttilskud. Her finder du masser af kollagen kosttilskud, som din hud helt sikkert vil elske dig for at gøre til en del af din hudplejerutine.

Disse kosttilskud kan hjælpe med at reducere dybden af rynker, og de vil hjælpe med at give huden glød samt øge hudens fasthed. Her får du kosttilskud til din hud af høj kvalitet, og du vil sikkert kunne opleve og se en forskel.

Du kan sagtens være heldig at finde en rabatkode til Nutrinic på Black Friday. Det er ikke så tit, at du finder rabat på Nutrinic produkter, så hvis du finder tilbud Black Friday (eller en anden dag), skal du helt sikkert slå til med det samme. Her skal du ikke gå og tygge på det eller tænke, at der nok kommer et tilbud igen lige om lidt, for det gør der sandsynligvis ikke, så slå til, mens du har muligheden.

Black Friday Naturligolie

naturligolie_blackfriday

Naturligolie har altså bare mange lækre produkter. Her finder du masser af naturligt hudpleje, der er vegansk, økologisk og naturligt. Du kan sagtens være heldig, at Naturligolie har nogle af de bedste tilbud på året Black Friday. I forvejen har Naturligolie faktisk ganske rimelige priser, så det betyder, at hvis du finder tilbud på Sort Fredag, så får du produkter af utrolig høj kvalitet til virkelig gode penge.

Spar penge på dit køb ved at bruge en Naturligolie rabatkode

Black Friday Yuaia haircare

yuaia haircare black friday tilbud

Her har vi endnu en fantastisk webshop, når det kommer til hårpleje. Her får du skønne hårprodukter, såsom hårvitaminer, shampoo, balsam og gode hårbørster. Yuaia Haircare har ikke tilbud så ofte, men du kan sagtens være heldig, at du finder nogle af de bedste Black Friday tilbud her. Hvis du finder tilbud på denne store tilbudsdag, så er det bare om at slå til med det samme, så du kan forkæle dit hår ekstra. Det er i øvrigt også en god gaveidé!

Få 15% rabat kvit og frit ved at benytte HB15, som din Yuaia Haircare rabatkode.

Black Friday Nailster

Nailster_blackfriday

Mangler du negleprodukter? Så er Nailster lige stedet for dig. Her finder du alt, hvad dit hjerte måtte begære inden for neglelak, neglepleje og alt andet inden for denne kategori. Du kan heldigvis være heldig at finde rigtig gode tilbud den 25. november, når hele verden går amok i udsalg. Så hvis du er på udkig efter negleprodukter enten til dig selv eller en, du holder af, er Black Friday en god dag at gøre dine indkøb.

Black Friday Proshop

Proshop_blackfriday

Du skulle måske ikke sådan lige tro det, men faktisk finder du blandt andet makeup hos Proshop. Godt nok er webshoppen mest kendt for deres kæmpe udvalg af elektronik, men de har faktisk også et stort udvalg af makeup. Ja faktisk, finder du i udvalget produkter fra brands, såsom MAC, Chanel, Estee Lauder og mange, mange flere. Det er altså ikke bare billige brands, du finder her.

Hos Proshop kan du ofte være heldig at finde virkelig gode tilbud Black Friday, så det er bare om at holde øjne og ører åbne, så du kan gøre dig nogle kup denne dag. For du kan jo lige så godt finde makeup, billige parfumer og hvad du ellers mangler denne dag, så du kan spare en masse penge.

Black Friday Lookfantastic

Lookfantastic_blackfriday

Hos Lookfantastic finder du et væld af skønne tilbud på Black Friday. Her finder du både hudpleje, hårpleje, parfume, makeup og meget, meget mere. Dette er virkelig dagen, hvor du kan gøre formidable tilbud. Her er der virkelig mange penge at spare. Og faktisk er Lookfantastic allerede begyndt at varme en smule op til denne store dag, så du kan allerede gøre lidt tilbud. Men vent blot til Sort Fredag, hvor priserne går helt agurk.

Opsummering om Black Friday 2022

Nu har vi kigget på 12 virkelig gode webshops, der alle har supergode tilbud den 25. november. Black Friday Danmark er selvfølgelig stadig et lidt nyere fænomen, men det amerikanske fænomen har virkelig vundet indpas i de senere år.

Black Friday er dagen efter Thanksgiving i USA. Du har måske her set billeder og videoer af folk, der står i kø i timevis for et helt kanongodt tilbud. Dette er ikke helt tilfældet i Danmark, men du kan så absolut stadig finde mange gode tilbud på Sort Fredag – også selvom det måske ikke er helt så vildt som i USA.

Hos Hair-beauty kan vi især godt lide at købe stort ind denne dag. Produkter, såsom shampoo, balsam, hårkure, mascaraer, foundations, neglelak og mange andre skønhedsprodukter kan ofte holde sig i rigtig lang tid (særligt hvis de ikke er åbne). Derfor kan du praktisk talt købe shampoo og balsam ind til et helt år på denne dag, hvis du har lyst til det. På den måde sparer du masser af penge, og du er sikker på, at du har produkter til lang tid.

Vi anbefaler derfor, at du køber så stort ind, som din pengepung (og butikken) tillader det. Du kan jo lige så godt udnytte alle de fantastiske besparelser, så du får mest muligt ud af dem.

FAQ om Black Friday

Hvornår er der Black Friday 2022?

Black Friday er den 25. november 2022.

Hvornår starter og slutter Black Friday?

Det er forskelligt fra butik til butik. Nogle webshops og butikker har blot eksklusive tilbud på selve Black Friday, mens andre kører Black Friday hele ugen eller i hele weekenden. Du kan dog godt regne med, at priserne Black Friday falder på både udenlandske og danske webshops og i butikker.

Er det billigere på Black Friday?

Ja, det er det som regel. Du vil som oftest finde nedsatte varer denne dag. Der vil måske være få butikker, der ikke har udsalg denne dag, og du vil selvfølgelig også kunne støde på dårlige tilbud i ny og næ, men generelt vil du denne dag finde masser af gode tilbud på dine skønhedsprodukter.

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.