Bedste hårtrimmer test

Bedste hårtrimmer 2021 – Se vores store hårtrimmer test

En hårtrimmer er til dig, der gerne vil have kontrol over din egen frisure, og en hårtrimmer sikrer dig, at din frisure altid er on-point. Markedet for skægtrimmere er imidlertid stort, og vi har derfor lavet en test over de bedste hårtrimmere på det danske marked i 2021. Du vil blive overrasket over, hvor meget kvalitet du kan få for pengene. 

Forskellige hårtrimmere stiller forskellige behov, og du kan derfor med fordel læse denne test inden køb, så du er sikker på, at din næste hårtrimmer matcher dine specifikke ønsker.

Testen sammenligner 10 af de bedste hårtrimmere fra danske hjemmesider, så du kan føle dig tryg, når du tager en beskutning om køb på baggrund af testen.

Se vores hårtrimmer bedst i test 2021 her

Top 3 ud af 10 i vores hårtrimmer test:

#1 Panasonic Professionel Hårtrimmer 1611
#2 Philips QC5580 Hårtrimmer
#3 Wella Xpert HS71 Hårtrimmer

#1 Panasonic Professionel Hårtrimmer 1611

Panasonic Professionel Hårtrimmer 1611

👉 Køb for 1.349,- kr. hos Nicehair.dk

Egenskaber:

Denne model er eksklusiv og populær blandt professionelle på grund af sine specialudviklede blade, der trimmer til perfektion. Trimmeren leveres med brugbart ekstraudstyr, som for eksempelvis afstandsmåler, olie og rensepensel. 

Trimmeren er en professionel hårtrimmer til den bevidste forbruger, der ønsker topkvalitet. Kvaliteten fremgår for eksempelvis af trimmerens kraftige motor, der kan køre i op til 50 minutter.

Vores vurdering:

Modellens specialudviklede blade sikrer den perfekte mens nænsomme klipning, der samtidigt skåner din hovedbund.

Det flotte, praktiske og nærmest vægtløse design sikrer god kontrol med trimmeren og giver mulighed for altid at have trimmeren med sig på farten. Hårtrimmeren er vores testvinder, da den slår de nærmeste konkurrenter på både pris og anvendlighed. Maskinen er utroligt nem at anvende og klipper håret perfekt hver gang.

#2 Philips QC5580 Hårtrimmer

Philips QC5580 Hårtrimmer

👉 Køb for 509,- kr. hos Proshop.dk

Egenskaber:

Testens nummer 2, som med sine 14 længdeindstillinger bruges i alt slags hår og holde strøm i op til en time pr. fuld opladning. Meget kvalitet for pengene.

Trimmeren kan indstilles efter længde og behov og er derfor ideel til dig, hvis hår vokser hurtigt eller til dig, der ofte skifter frisure.

Vurdering:

Trimmeren har nogle særlige funktioner, såsom en præcisionskam til korte frisurer og gummigreb for optimal kontrol under en klipning.

Pris og kvalitet hænger ikke altid uløseligt sammen, og denne hårtrimmer er både en fantastisk hårtrimmer og fås til en god pris. Derfor er denne maskine vores ultimative valg, når du skal købe en ny hårtrimmer.

#3 Wella Xpert HS71 Hårtrimmer

Wella Xpert HS71 Hårtrimmer

👉 Køb for 1.849,- kr. hos Made4men.dk

Egenskaber:

Denne hårtrimmer er med sit ergonomiske design et oplagt valg til dig, der trimmer dit hår flere gange ugentligt og i lang tid ad gangen. 

Trimmeren er let at styre og navigere, og maskinens soft touch belægning sikrer, at du ikke mister grebet om maskinen under en klipning.

Hårtrimmeren fra Wella sikrer præcision under klipningen og kan klippe tre forskellige længder. Samtidigt medfølger afstandskamme, så du ikke tager for meget af håret, hvis du ønsker at gro det langt.

Vores vurdering:

En anerkendt hårtrimmer, der bruges af mange frisører. Trimmerens klippehastighed styres af mikroprocesser, der sikrer konstant optimal klippehastighed. Trimmeren er desuden udformet i en ergonomisk design for optimal kontrol og komfort. 

En absolut topklasse trimmer, som er perfekt til dig der ikke vil gå på kompromis med kvalitet – men som samtidig vil betale den dyreste pris for din hårtrimmer.

#4 Gordon Cutting And Finishing Hårtrimmer

Gordon Cutting And Finishing Hårtrimmer

👉 Køb for 673,- kr. hos Nicehair.dk

Egenskaber:

Denne stilfulde hårtrimmer i chrom har en kraftig motor, der nærmest er lydløs og trimmer uden at rive i håret. Trimmeren er nem at justere og bladene er af rustfrit stål.

Trimmeren er let og indeholder en kraftig men lydløs motor. Disse funktioner sikrer diskretion, og trimmeren er derfor ideel, når en skæg-krise udenfor hjemmet opstår.

Vores vurdering:

Denne hårtrimmer er god til dig, der ønsker et lækkert design, der ikke går på kompromis med hårtrimmerens funktionsdygtighed.

Trimmeren fra Gordon er et oplagt valg til dig, der gerne vil eksperimentere med forskellige frisurer, da trimmeren kan afstandsjusteres og bliver leveret med fire afstandskamme.

#5 Panasonic Professionel Hårtrimmer ER-HGP72-k

Panasonic Professionel Hårtrimmer ER-HGP72-k

👉 Køb for 1.299,- kr. hos Nicehair.dk

Egenskaber:

Denne professionelle hårtrimmer er til dig, der vægter kvalitet over pris. Motoren er kraftig og sikrer en ensartet og kraftfuld klipning gang på gang. Trimmerens X-taper Blades 2.0 er nogle af de bedste blade på markedet.

Denne trimmers motor er hurtig og lineær, og sikrer derfor en perfekt klipning hver eneste gang. Motoren mister tilmed ikke styrke under en klipning, og er derfor ideel til dig med tykt eller langt hår.

Vores vurdering:

Kvaliteten på maskinen er meget høj sammenlignet med andre maskiner, og denne trimmer er derfor en god investering, der kan holde i mange år.

Trimmerens blade er nogle af de bedste du kan finde, hvilket kommer til udtryk under klipningen. Alle hår fanges og bladene er belagt med et materiale, der sikrer dobbelt så lang holdbarhed og skarphed.

#6 Ultron VSX Hårtrimmer Glam Edition

Ultron VSX Hårtrimmer Glam Edition

👉 Køb for 999,- kr. hos Nicehair.dk

Egenskaber:

Denne maskine har den store fordel, sammenlignet med andre maskiner, at hastigheden kan indstilles, og du kan derfor bruge hårtrimmeren i tre timer på den laveste hastighedsindstilling. Dette er ideelt, hvis flere i din husstand skal bruge trimmeren.

Trimmerens smarte LED-skærm sikrer dig, at du altid ved, hvor meget strøm maskinen har tilbage.

Trimmerens størrelse gør trimmeren nem at have med sig på farten, så dit hår altid kan stå skarpt.

Vores vurdering:

Denne professionelle mini hårtrimmer kan reguleres, så den passer til ethvert hår. Samtidigt kan du indstille hastigheden på trimmeren efter behov, og hastighedsindstillinger kan efterfølgende ses på maskinens LED-skærm, der også viser batteriniveauet.

#7 BABYLISS For Men Powerlight Hårtrimmer E973E

Babyliss For Men Hårtrimmer XL (E695E)

👉 Køb for 439,- kr. hos Beautycos.dk

Egenskaber:

En letvægts hårtrimmer, som ligger godt i hånden og hvis fordelagtige ekstraudstyr sikrer en professionel klipning fra hjemmet. En stabil hårtrimmer i et flot design og til en fordelagtig pris.  Perfekt til at trimme håret nemt.

Den avancerede motor er kraftfuld og sikrer dig en ensartet og hurtig klipning, så du hurtigt kan komme ud af døren om morgenen.

Hårtrimmeren leveres med nyttigt ekstraudstyr, såsom en barberkam og sakse, som giver dig mulighed for at lege med forskellige frisurer.

Vores vurdering:

Babyliss For Men Powerlight hårklipper er en god begynder-trimmer til dig, der ønsker at kunne rette enkelte hårstrå eller klippe en sommerfrisure til det gode danske sommervejr

#8 TONDEO Eco-XS Hårtrimmer

TONDEO Eco-XS Hårtrimmer

👉 Køb for 1.179,- kr. hos Beautycos.dk

Egenskaber:

Denne hårtrimmers design er tidløst og moderne og passer derfor ind i de fleste boliger, når den står fremme under en opladning.

Maskinen er nærmest vægtløs og lydløs, hvilket sikrer diskretion og gør det muligt at have hårtrimmeren med sig på farten.

Det smalle skærehoved skiller sig ud fra andre modeller og er særligt ideelt til dig, der ønsker skarpe og snorlige kanter i din klipning.

Vores vurdering:

En ultralet hårtrimmer, der er næsten lydløs. Hårtrimmeren er med dens ergonomiske form komfortabel at anvende, og det smalle skærehoved muliggør en perfekt og præcis klipning gang på gang. 

#9 Babyliss For Men Hårtrimmer XL E695E

Babyliss For Men Hårtrimmer XL (E695E)

👉 Køb for 149,- kr. hos Nicehair.dk

Egenskaber:

En professionel trimmer med et ekstra bredt skær, der gør det nemmere og hurtigere at opnå det ønskede resultat. Indeholder fem justerbare indstillinger, der sikrer dig lige den præcision og tæthed, du ønsker. Leveres med ekstraudstyr, der beskytter trimmeren og sikrer længere levetid

Vores vurdering:

Hårtrimmeren for Babyliss er et oplagt valg til dig, der ikke ønsker at bruge alverdens tid på en klipning. Det brede skær sikrer dig nemlig et hurtigt resultat, så du kan bruge din dyrebare tid andetsteds

Har en fordelagtig pris og er et oplagt redskab til dig, der jævnligt går til frisøren og blot ønsker en hårtrimmer, der kan rette det mest basale ved en frisure

#10 OSTER 59-84 Hårtrimmer

OSTER 59-84 Hårtrimmer

👉 Køb for 849,- kr. hos Beautycos.dk

Egenskaber:

En trimmer af høj kvalitet, der samtidigt er utroligt lydsvag. Dobbelt så kraftig som en elektromagnetisk trimmer. Sikrer en ensartet og pålidelige trimning gang på gang.

Maskinens kraftfulde motor og T-blade sikrer et ensartet og præcis skær hver eneste gang, du bruger trimmeren

Vores vurdering:

Denne trimmer er lille og kompakt og er derfor ideel til at trimme de mest tricky steder på kroppen, som for eksempelvis overskæg, skæg og omkring ørerne

Trimmerens vægt gør den oplagt at have med sig på farten, så du altid kan komme enhver skæg- eller hårkrise til livs

Forskellige hårtrimmere, giver forskellige muligheder

En hårtrimmer er et must-have i hjemmet og sikrer dig, at du altid selv er herre over dine egen frisure. 

Skal du ud og investere i en hårtrimmer, kan du med fordel først og fremmest gøre dig nogle overvejelser omkring de behov, en hårtrimmer skal kunne stille hos dig. 

Har du kraftigt hår, kan det for eksempelvis være en fordel at gå efter de modeller med den kraftigste motor, da modeller med svagere motorer typisk vil miste styrke under klipninger, der varer længe. 

Elsker du skarpe kanter og ensartethed, kan det være en god idé at gå efter hårtrimmere med de bedste og skarpeste blade. En hårtrimmer med et mindre skærehoved vil i denne sammenhæng være et oplagt valg, hvis du ønsker en skarp klipning omkring ørerne. 

Ovenstående hårtrimmer test kan bruges som en sikker guide, der sikrer dig et overblik over det danske markeds bedste hårtrimmere. 

Tag trimmeren i egen hånd

En hårtrimmer er et godt supplement til frisørbesøg, navnligt hvis din frisør aldrig helt kan imødekomme dine specifikke ønsker. Hvis du øver dig nok, og leger med din hårtrimmers forskellige funktioner, vil du opleve, at en hårtrimmer åbner en verden af forskellige hårlængder og frisurer.

Trimmer og klipper du dig selv regelmæssigt, vil dette i sidste ende betale sig, da frisørbesøg i bedste tilfælde kan spares væk. Samtidigt er en hårtrimmer også en måde at spare tid i hverdagen, da en regelmæssig pasning af en frisure fjerner behovet for en lang tur i frisørstolen.

Hold øje og sammenlign priser

Der er mange penge at spare på gode hårtrimmere, hvis blot man holder øje med aktuelle hårtrimmer tilbud. Har du fundet lige dén hårtrimmer, der matcher dine behov, kan du med fordel sammenligne prisen med lignende modellers pris for at få den bedste hårklipper til den bedste pris.

Priserne på hårtrimmere er ofte samme prisleje som skægtrimmere, da de fleste maskiner kan anvendes til begge formål. Skægtrimmere kan klippe hår og hårtrimmere kan trimme skæg. Det går begge veje. Vi har lavet den bedste skægtrimmer test, hvis du er interesseret i at læse mere om de maskiner vi har udvalgt til den test.

Find den absolut bedste hårtrimmer

Hos Hair-beauty.dk har vi gjort det nemt for dig at finde den ultimative trimmer. Vi har lavet testen af 10 af de bedste trimmer til hår på markedet og dermed fundet en bedst i test hårtrimmer.

Der findes mange forskellige versioner af hårklippere og i alle prisklasser. De kan alle sammen noget forskelligt og har unikke features som tiltaler forskellige forbrugere. Nogle kan holde i 50 minutter, mens andre kan trimme hårte i hele 60 minutter. Uanset om det er nødvendigt eller ej.

Nu er det nemt at købe en hårtrimmer bedst i test garanteret, ved at følge vores guide. Du kan få en hårtrimmer til private eller en hårtrimmer professionel, der passer sig lidt bedre til den forbruger der bruger sin trimmer ofte.

Vi har målt en masse forskellige egenskaber og dermed gjort det nemt for dig at finde den optimale hårtrimmer for dig ud fra vores trimmer test. Vi har målt dem der kan bruges uden ledning, med flere forskellige afstandskamme og blandt andet ekstra udstyr som opbevarings taske, og rensestation.

Der findes mange gode hårtrimmere på markedet og hvis du skal finde en hårtrimmer der kan trimme håret perfekt hver gang, så er det vigtigt at du læser en del hårklipper test, så du finder en trimmer bedst i test, som passer til dig.

FAQ

🏆 Se vinderen af vores bedst i test af hårtrimmere

Vi har gennemgået 10 af markedets bedste hårtrimmere , så du kan finde din nye hårtrimmer lige her. Vælg vores vinder, eller find din favorit blandt de bedste trimmere på markedet.

📊 Hvordan har vi vurderet vinderen?

Vi har testet alle maskiner og sammenlignet deres forskelle og specielle egenskaber. I sammenligningen finder du de features vi bedst kunne lide og vores egen vurdering af maskinen.

✅ Få den billigste pris i Danmark

Samtidig med at vi har vurderet og sammenlignet de bedste hårtrimmere, har vi også fundet den bedste pris til dig. Derfor er det enkelt og nemt at finde din spritnye, topmoderne og højest vurderet trimmer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *