Bedste glattejern test

Bedste glattejern test 2021

Vi har anmeldt og testet markedets glattejern med henblik på at finde frem til de bedste stylingprodukter, således at du kan benytte vores bedømmelser og viden til at vælge et glattejern, som passer til dig og dine ønsker.

Herunder har vi lavet en oversigt over de bedste glattejern 2021 og beskrevet produkterne, så du kan læse mere om, hvilke fordele og særlige egenskaber der er ved de forskellige modeller.

Et glattejern er et uundværligt stylingredskab, idet det kan give dig mange forskellige frisurer og et helt perfekt look – både til hverdag såvel som til festlige anledninger. For at få det flotteste stylingresultat anbefales det, at du benytter et af de nedenstående anbefalede glattejern.

Produkter i vores glattejern bedst i test 2021

#1 GHD Original IV Styler
#2 GHD Platinum+ Styler Black
#3 Cloud Nine Micro Iron
#4 Remington Glattejern Proluxe S9100
#5 GHD V Gold Mini Styler
#6 HH Simonsen Infinity Styler Pro
#7 OBH Nordica Glattejern Björn Axén Straight & Curl
#8 Cloud Nine C9 Touch Iron
#9 Cloud Nine Original Iron
#10 Philips HP8372/100 Glattejern

#1 Ghd Original IV Styler – Markedets absolut bedste stylingteknologi

GHD original IV styler glattejern

👉 Køb for 999,- kr. hos NiceHair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Perfekt til at glatte og krølle håret og giver fantastisk resultat
 2. Klar til brug efter kun 30 sekunder
 3. Keramiske varmeteknologiske egenskaber

Egenskaber

Dette Ghd Original Styler er det bedste glattejern på markedet, som passer til alle hårtyper og behov. Efter blot 30 sekunder er glattejernet opvarmet og klar til brug, således at det altid er nemt at komme igang med hårstyling. Produktet har den bedste keramiske varmeteknologi, som giver et smukt og glansfuldt resultat på få minutter.

Varmepladerne har desuden en konstant temperatur på 185 grader celsius, hvilket er den optimale temperatur, såfremt håret skal opnå det ønskede resultat uden at risikere varmeskade. Endvidere har glattejernet runde kanter, som gør, at du, udover at kunne skabe et glat fint hårlook, også kan skabe smukke krøller eller bølger i dit hår.

Glattejernet er desuden indrettet således, at det efter 30 minutter automatisk slukkes, såfremt det ikke benyttes. Du kan bruge glattejernet i hele verden, idet det tilpasser sig stikkontaktens spænding.

Maksimal temperatur:185 grader celsius
Opvarmningstid: Hurtig (ca. 30 sek.)
Ledningens længde: 2,70 m.
Automatisk slukkefunktion: Ja

Vores vurdering

Denne klassiske Ghd IV styler er utroligt effektiv og sørger for, at du nemt og hurtigt kan få smukt hår, hvad end du ønsker et krøllet, bølget eller glat udtryk.

Desuden er det et stort plus, at der er en jævn opvarmning og konstant temperatur under hele anvendelsen. Samtidig har produktet et lækkert design, der på mange måder minder om den luksuriøse V Gold Classic Styler fra Ghd.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne styler, hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, men altid ønsker perfekte resultater. Her får du netop det bedste Ghd glattejern, som kan anvendes til at opnå helt glat hår såvel som til at få krøller og bølger.

#2 Ghd Platinum+ Styler Black – Tilpasser sig dit hårs særlige behov og styling

 Ghd Platinum+ Styler Black glattejern

👉 Køb for 1599,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Tilpasser sig håret
 2. Sensorer på varmepladerne
 3. Særlig ultrazone opvarmningsteknologi

Egenskaber

Ghd har udviklet en helt unik styler, som formår at tilpasse sig hårets særlige behov og tekstur grundet den særlige ultrazone opvarmningsteknologi. Fladjernet holder en konstant og jævn temperatur (temperatur på 185 grader celsius), hvorved du opnår et perfekt resultat hver gang, samtidig med at der tages højde for dit hår, som således holdes sundt.

Glattejernet har varmesensorer som ligeledes sikrer en flot og holdbar styling af dit hår. Yderligere medfølger der et opbevaringseuti til glattejernet, som er varmeresistent, hvorfor du kan medbringe styleren øjeblikkeligt efter brug på sikker vis, uanset hvor du skal hen.

Det er desuden et plus, at glattejernet har en lang ledning, der måler 2,7 meter og har en drejefunktion. Dette bidrager til at gøre det endnu nemmere at style håret. Efter 30 minutter går glattejernets keramiske varmeplader i svale grundet en smart “sleep-mode”-funktion.

Maksimal temperatur:185 grader celsius
Opvarmningstid: Hurtig (ca. 30 sek.)
Ledningens længde: 2,70 m.
Automatisk slukkefunktion: Ja

Vores vurdering

Modellen er super nemt at anvende; styleren glider problemfrit gennem håret og efterlader det smukt og sundt. Du kan style håret præcis som du vil, hvilket er et stort plus, sammenlignet med mange andre stylere på markedet.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du ønsker et glattejern af høj kvalitetet udviklet af anerkendte Ghd, som kan bruges i alle typer hår, og som er udviklet med den bedste teknologi. Resultatet, som opnås med dette glattejern, sætter produktet i en top 3 over de bedste stylingprodukter.

#3 Cloud Nine Micro Iron – Praktisk glattejern i mini størrelse

Cloud Nine Micro Iron glattejern

👉 Køb for 849,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Mini glattejern
 2. Fremragende kvalitet
 3. Effektiv til glatning af kort hår

Egenskaber

Cloud Nine Micro Iron er et effektivt glattejern i en praktisk mini-størrelse, hvilket gør det nemt at medbringe til eksempelvis rejsen. Samtidig er glattejernet særligt egnet til personer med kort hår samt til pandehår grundet stylerens størrelse.

Glattejernet kan maksimalt blive 150 grader, hvorfor håret ikke udsættes for lige så høj varmebelastning, som det er tilfældet med mange af de øvrige produkter på markedet.

Desuden slukkes styleren efter 30 minutters inaktivitet, hvilket øger din sikkerhed. Ved køb af glattejernet medfølger et beskyttelsesetui.

Maksimal temperatur: 150 grader celsius
Opvarmningstid: Hurtig
Ledningens længde: 3,0 m.
Automatisk slukkefunktion:Ja

Vores vurdering

Vi vurderer produktet som værende en af de bedste små glattejern på markedet. Her er tale om en ideel styler, såfremt du skal udglatte dit pandehår eller kort hår. Vi finder desuden styleren super nem at anvende, og den giver et øjeblikkeligt flot, glansfuldt og glat hår fra hovedbund til spidser.

Derfor skal du købe produktet

Har du meget kort hår eller leder du efter et glattejern, som effektivt kan udglatte dit pandehår, så er dette den rette styler for dig. Hvis du endvidere leder efter en styler, som er nem at medbringe på rejsen grundet den praktiske størrelse, så er dette ligeledes grund til at vælge denne hårstyler fra Cloud Nine.

#4 Remington Proluxe Straightener S9100 – Holdbar styling i op til 24 timer

Remington Proluxe Straightener S9100

👉 Køb for 335,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Styling i op til 24 timer
 2. 9 forskellige temperaturindstillinger
 3. 5 x glattere resultat

Egenskaber

Dette glattejern har en jævn varmefordeling over de keramiske varmeplader, som gør, at håret opnår et op til 5 x glattere udtryk. Styleren er af meget høj kvalitet og giver et holdbart resultat i op til 24 timer – du kan altså gå hele dagen og aftenen med et glat og glansfuldt hår uden bekymring om, hvorvidt din frisure holder.

Endvidere kan du indstille temperaturen efter eget ønske på dette Remington glattejern, idet det har 9 forskellige temperaturzoner, som fordeler sig op til 230 grader celsius. Dette er et stort plus, som gør, at du kan indstille fladjernet efter dine ønsker. Desuden har styleren 5 års garanti.

Maksimal temperatur:230 grader celsius
Opvarmningstid: Meget hurtig (ca. 15 sek.)
Ledningens længde: 3,0 m.
Automatisk slukkefunktion: Ja

Vores vurdering

Vi vil helt sikkert give dette glattejern 5 ud af 5 stjerner, idet vores tests viser, at det først og fremmest er super nemt at benytte, samtidig med at det giver et smukt resultat, der holder i lang tid. Endvidere har det en kort opvarmningstid, og generelt set er det blandt de mest effektive glattejern på markedet.

Derfor skal du købe produktet

Der er mange gode grunde til at vælge dette glattejern; du opnår op til 50 % glattere hår efter blot et enkelt strøg gennem håret, og efter styling af hele håret vil du kunne opnå et 5 x glattere resultat. Du får samtidig et kvalitetsprodukt til en rimelig pris.

#5 Ghd V Gold Mini Styler – Kvalitetsglattejern til et perfekt resultat

Ghd V Gold Mini Styler

👉 Køb for 1099,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Glatter håret helt til hovedbunden
 2. Optimal temperatur: 185 grader celsius
 3. Høj kvalitet

Egenskaber

Ghd V Gold Mini Styler er et fremragende glattejern i mini-udgave og af høj kvalitet. Pladernes længe er 80 mm. og deres bredde måler 12,7 mm. Hermed er styleren perfekt egnet til personer med kort hår, meget tyndt hår eller til at glatte pandehåret.

Grundet glattejernets relativt lille størrelse og runde kanter har du nemlig mulighed for at glatte håret helt ned til hovedbunden.

Glattejernet har en keramisk varmebelægning, som giver en konstant temperatur på 185 grader, hvilket er den helt optimale temperatur for et godt glattejern. For høje temperaturer kan skade håret, mens temperaturer herunder ikke giver det ønskede resultat.

Maksimal temperatur: 185 grader celsius
Opvarmningstid: Hurtig (ca. 30 sek.)
Ledningens længde: 2,7 m.
Automatisk slukkefunktion: Ja

Vores vurdering

Ghd har udviklet en fantastisk styler, der med den helt rigtige og optimale temperatur sikrer et godt resultat. Det er let at bruge glattejernet, som desuden gør det muligt at få glattet håret helt ned til hovedbunden – hvilket ikke er muligt med alle modeller.

Derfor skal du købe produktet

Dette glattejern er for dig, som leder efter en mini styler, men som også er villig til at betale lidt ekstra for god kvalitet. Her er netop tale om et lidt dyrere mini-fladjern, sammenlignet med mange af de øvrige mini stylere på markedet, men til gengæld får du meget værdi for pengene grundet de mulige resultater.

#6 HH Simonsen Infinity Styler Pro – Eksklusiv hårstyler

HH Simonsen Infinity Styler Pro

👉 Køb for 1115,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Nyeste teknologi
 2. Dobbelte titanium coatede varmeplader
 3. Giver blødt og skinnende hår

Egenskaber

HH Simonsen Infinity Styler Pro er et af de bedste glattejern på markedet. Produktet anvender den nyeste teknologi, som giver eksklusiv styling. Styleren er udstyret med dobbelte titanium coatede varmeplader, som desuden indeholder særlige olier. Tilsammen bidrager dette til at skabe blødt, glansfuldt og glat hår, som er skinnende og udstråler sundhed.

Der er mange smarte funktioner forbundet med glattejernet, som gør det super praktisk. Disse indebærer blandt andet, at glattejernet opvarmes på under 5 sekunder, samt at det automatisk slukkes ved inaktivitet.

Glattejernet kan temperaturindstilles efter eget ønske mellem 80 og 210 grader celsius, hvorved det egner sig til mange forskellige hårtyper, herunder både tyndt hår, normalt hår og kraftigt hår.

Maksimal temperatur: 210 grader celsius
Opvarmningstid: Meget hurtig (under 5 sek.)
Ledningens længde: 3,0 m.
Automatisk slukkefunktion: Ja

Vores vurdering

Dette glattejern er nemt at anvende og ligger godt i hånden, hvilket er super vigtigt for at opnå det ønskede resultat. I det hele taget har det været en super god oplevelse at teste produktet, som kun har overrasket positivt. At det max tager 5 sekunder at opvarme glattejernet gør, at produktet er et af de hurtigste til at blive opvarmet til måltemperaturen.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker dig et af de bedste stylingprodukter på markedet, så er dette glattejern et godt bud. HH Simonsen har netop skabt et produkt af højeste kvalitet på baggrund af de nyeste teknologier, som beskytter håret mest muligt.

#7 OBH Nordica Glattejern Björn Axén Straight & Curl – Professionel hårstyler til krøller og udglatning

OBH Nordica Glattejern Björn Axén Straight & Curl

👉 Køb for 375,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Variabel temperatur
 2. Glattejern og krøllejern i én styler
 3. Nedsætter et kruset udtryk

Egenskaber

OBH Nordica har skabt et glattejern og krøllejern kombineret i én hårstyler med keramisk belægning af keratin. Hermed kan du både anvende det til at glatte håret ud, således at det får et simpelt udtryk, såvel som at du kan lave store bølger eller små forførende krøller med selvsamme styler.

Temperaturen kan indstilles efter eget ønske og behov (mellem 130 og 230 grader celsius), og efter kun 30 sekunder er glattejernet opvarmet og klar til brug. Endvidere har glattejernet en særlig ioniseringsteknik, som dels mindsker et kruset udtryk og statisk elektricitet.

Fladjernet vejer kun 450 gram og er hermed også nemt og komfortabelt at stå med længere tid af gangen. Ledningen til glattejernet er 3 meter, hvilket gør det mere praktisk og fleksibelt at style håret som ønsket.

Maksimal temperatur: 230 grader celsius
Opvarmningstid: Hurtig (ca. 30 sek.)
Ledningens længde: 3,0 m.
Automatisk slukkefunktion: Ja

Vores vurdering

Glattejernets varmeplader har afrundede kanter, som gør det muligt at lave krøller med et glattejern – det er nemt, og du opnår et professionelt resultat. Desuden har glattejernet mange smarte funktioner, der gør det endnu nemmere at anvende; herunder en særdeles lang ledning, særlig låsefunktion og automatisk slukning af glattejernet.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du oplever problemer med, at dit hår ser meget kruset ud, så bør du overveje at købe dette glattejern fra OBH Nordica, som øjeblikkeligt neutraliseret et kruset udtryk. Samtidig hermed er produktet ideelt for dig, som både vil kunne glatte eller krølle håret med ét og samme produkt.

#8 Cloud Nine C9 Touch Iron – Effektivt stylingredskab

Cloud Nine C9 Touch Iron

👉 Køb for 1099,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Glatte keramiske varmeplader med mineraler
 2. Øjeblikkelig varme
 3. 3 meter drejeledning

Egenskaber

Cloud Nine har skabt en fantastisk styler, der gør det muligt at glatte alle typer hår effektivt og nemt. Styleren er udstyret med glatte keramiske plader, som endvidere indeholder særlige mineraler, der bidrager til at udglatte håret skånsomt og problemfrit samt skabe øget glans.

Glattejernet opvarmes øjeblikkeligt og kan indstilles til mellem 165 og 195 grader celsius. I denne forbindelse anbefales det, at personer med forholdsvist tykt hår indstiller styleren til 195 grader celsius, hvorimod 165 grader celsius anbefales til personer med tyndt og fint hår.

Desuden har denne hårstyler en 3 meter lang ledning, som kan roteres hele vejen rundt. Ved inaktivitet slukkes styleren på automatisk vis.

Maksimal temperatur: 195 grader celsius
Opvarmningstid: Øjeblikkelig
Ledningens længde: 3,0 m.
Automatisk slukkefunktion: Ja

Vores vurdering

Efter vores test af dette glattejern er det tydeligt, hvorfor Cloud Nine er en prisvindende producent af stylingredskaber til håret. Cloud Nine har netop formået at skabe et redskab, der gør det muligt at style håret professionelt på nem og hurtig vis.

Derfor skal du købe produktet

På udkig efter et effektivt glattejern, som på et øjeblik kan glatte dit hår og give det glans? Så er der ingen tvivl om, at du vil blive glad for denne hårstyler.

#9 Cloud Nine Original Iron – Et ultimativt resultatskabende hårstylingprodukt

 Cloud Nine Original Iron

👉 Køb for 1295,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Multiple stylingmuligheder
 2. 5 mulige temperaturer
 3. Skaber perfekte resultater

Egenskaber

Cloud Nine har skabt The Original Iron; den ultimative hårstyler, som både kan anvendes til at glatte håret, krølle håret og skabe bølger i håret – dette glattejern giver dig således mange stylingmuligheder.

Styleren har et termostat med 5 mulige temperaturindstillinger, der spænder mellem 100 og 200 grader celsius. Dermed passer glattejernet også til mange forskellige hårtyper, idet tykt hår eksempelvis kræver en højere temperatur end tyndt hår.

Fladjernet skaber et øjeblikkeligt flot resultat og anvendes nemt i tørt hår. Desuden er pladerne skabt således, at de er så skånsomme overfor håret som muligt.

Maksimal temperatur: 200 grader celsius
Opvarmningstid: Hurtig
Ledningens længde: 3,0 m.
Automatisk slukkefunktion: Ja

Vores vurdering

Dette glattejern, udviklet af kvalitetsbevidste og innovative Cloud Nine, giver et helt perfekt stylet look, lige gyldigt om du ønsker en glat eller krøllet frisure. Vi er meget imponerede over, hvor hurtige resultater glattejernet skaber, samt at frisuren holder hele dagen, selv hvis du har meget langt hår.

Derfor skal du købe produktet

Dette produkt er for dig, der har følgende krav til dit kommende glattejern: du ønsker et perfekt resultat hver gang, hurtig opvarmning og nem styling. Glattejernet lever nemlig op til alle kravene og er et super godt køb.

#10 Philips HP8372/100 Glattejern – Beskytter hårets fugtniveau og sikrer et fint finish

Philips HP8372/100 Glattejern

👉 Køb for 608,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Ioniseringsfunktion
 2. Beskytter hårets naturlige fugtniveau
 3. Opvarmes på blot 15 sekunder

Egenskaber

Philips HP8372/100 er et effektivt, beskyttende fladjern, som altid giver et perfekt, fint finish. Produktet har den nyeste ioneringsteknologi, som medfører, at negativt ladede ioner bidrager til at beskytte håret ved at lukke porer og generelt pleje håret. Samtidig modvirker de negative ioner statisk elektricitet og dermed kruset hår.

Styleren analyserer dit hår multiple gange i sekundet, således at temperaturen automatisk indstilles på baggrund heraf. Dette sikrer, at håret ikke belastet unødvendigt, men at produktet derimod altid er tilpasset hårets unikke behov. Hermed beskyttes og bevares hårets naturlige fugtniveau.

Endvidere opvarmes dette glattejern fra Philips på kun 15 sekunder, hvilket giver dig mulighed for at style håret umiddelbart efter, at du har sat det i stikkontakten.

Maksimal temperatur: 200 grader celsius
Opvarmningstid: Meget hurtig (ca. 15 sek.)
Ledningens længde: 2,0 m.
Automatisk slukkefunktion: Ja

Vores vurdering

Denne styler fra Philips lever helt bestemt op til vores forventninger. For det første kan det udledes af vores glattejern-test, at produktet giver den ønskede styling og et fint udtryk.

Endvidere vurderer vi produktet som værende blandt de bedste glattejern til tykt hår samt kraftigt og kruset hår, hvilket blandt andet skyldes den fremragende ioniseringsfunktion.

Derfor skal du købe produktet

Philips har skabt det rette produkt inden for beauty og hårstyling-kategorien til dig, såfremt du hverken vil gå på kompromis med styling eller beskyttelse og pleje af dit hår. Er dette således tilfældet, så er der incitament til at overveje at købe dette produkt.

Hvad er et glattejern?

Et glattejern, også kendt som et fladjern eller en styler, er et særligt elektrisk hår-apparat med to keramiske varmeplader, som anvendes til at style og forme håret efter egne ønsker.

Typisk anvendes et glattejern til at gøre håret helt glat, men faktisk kan de fleste nyere glattejern med afrundede kanter ligeledes anvendes til at lave bølger eller krøller i håret.

Der findes mange forskellige glattejern og tilhørende forskellige teknikker til at style håret. Overordnet set er det super nemt at anvende et fladjern, hvorfor du ikke behøver at bekymre dig, hvis du skal gøre det hjemmefra fremfor hos frisøren.

Vælger du et af de anbefalede fladjern fra vores glattejern-test, så vil du få en fantastisk stylingoplevelse og samtidig opnå et perfekt resultat.

Hvordan laver man krøller med glattejern?

Et glattejern kan som tidligere nævnt bruges til at lave smukke krøller, såfremt det har afrundede kanter. Krøl med glattejern via følgende guide.

Start med at rede håret igennem og sørg for, at det er helt tørt, inden du begynder at style håret. Dernæst samles den ønskede mængde hår, hvorefter hårstyleren klemmes om hårtotten et passende stykke op mod hovedbunden. Fladjernet bukkes dernæst en omgang enten væk fra eller mod ansigtet.

Hvis du tager meget hår, laves der store bølger, hvorimod en mindre mængde hår vil føre til mindre krøller. Langsomt føres glattejernet hele vejen ned til spidserne, som hvis du langsomt skulle rede håret igennem. Herefter slipper du håret og lader hårtotten køle ned.

Når hele håret er krøllet, kan du selv vælge, om du vil rede håret igennem – alt afhængigt af hvilket look du ønsker. Desuden kan krøllerne holde i flere dage, såfremt du anvender en smule hårspray til sidst.

Sådan beskytter du håret inden brug af glattejern

Det er vigtigt for os at give nogle råd til, hvordan du bedst muligt beskytter dit hår, inden det udsættes for varmeapparatet. Der er netop stor forskel på kvaliteten af de glattejern, der findes på markedet, og for at beskytte håret mest muligt er det helt essentielt, at du vælger et glattejern af høj kvalitet.

Alle de anmeldte og anbefalede glattejern fra vores bedst i test-bedømmelser lever op til kravene og beskytter håret på bedste vis.

Endvidere er et af vores gode råd, at du bruger et varmebeskyttende produkt i dit hår, inden du udsætter det for varme. Ved hjælp af en varmebeskyttende spray sikrer du netop, at håret ikke får varmeskader. Samtidig så kan produktet modvirke, at håret kan blive spaltet og få et kruset look.

I øvrigt er det essentielt at nævne, at du selvfølgelig skal indstille glattejernet til den temperatur, som passer til dig, således at du ikke udsætter håret for unødvendigt høj varme – ofte vil 180 grader celsius være nok.

FAQ

🌟Find dit nye glattejern lige her

Vi har lavet testen for dig, så du slipper. Se hele testen og find dit nye lækre glattejern her.

📊Giv din mening og deltag i næste test

Vi søger altid nye medlemmer i vores community. Er du interesseret i Hair & Beautys website? Så kan du være vores næste tester.

✅ Se og prøv vinderen af bedste glattejern 2021

Læs hele vores glattejern bedst i test anmeldelse her på siden. Vi har udvalgt top 10 på markedet netop nu og testet dem mod hinanden.

Senest opdateret januar 22, 2021 af Liva

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *