Bedste silver shampoo test

Bedste silver shampoo 2022 – se vores store silver shampoo test

Har du mon oplevet, at dit afblegede hår har fået en gullig undertone? Eller måske at dit blonde hår er blevet trist og har fået et gulligt skær efter lang tids ophold i solen? Eller måske drømmer du bare om et mere gråt look?

Mange vil tænke, at det bedste vil være at booke en tid hos frisøren, men det kan i mange tilfælde gøres billigere, hurtigere og nemmere – nemlig ved brug af silver shampoo.

Silver shampoo er en lilla eller blålilla shampoo, som hjælper med at lysne håret og fjerne eventuelle uønskede orange eller gule toner i håret som følge af f.eks. kemisk afblegning, UV-stråling, klor eller saltvand. Det er altså den lilla farve, som går ind og neutraliserer de gule og orange farver, da lilla er komplementærfarven til gul.

De lilla pigmenter i shampooen kan altså afhjælpe et gulligt skær og kan dermed give dit hår et mere køligt look.

Måske lyder silver shampoo som noget for dig, men er du usikker på hvilken du skal købe for at opnå det bedste resultat? Så læs lidt videre.

For vi har heldigvis sørget for at gøre det nemmere for dig ved at teste og anmelde de bedste produkter på markedet, og har desuden fundet frem til den shampoo, som vi synes er den bedste silver shampoo. På den måde kan du vælge præcis den silver shampoo, som opfylder dine krav og dermed vil være den bedste for dig.

Silver shampoo test 2022 – se de bedste her

 1. Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo – bedste silver shampoo (vinder)
 2. Milk_shake Silver Shine Shampoo
 3. Kevin Murphy Blonde.Angel.Wash
 4. Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes
 5. L’Oréal Serie Expert Magnesium* Silver Shampoo
 6. Redken Color Extend Blondage Shampoo
 7. Maria Nila Sheer Silver Shampoo
 8. Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo
 9. Paul Mitchell Blonde Platinum Blonde Shampoo
 10. Davines Alchemic Shampoo – Silver

#1 Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo – bedst i test silver shampoo

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo

👉 Køb for 125,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Neutraliserer gulligt skær
 2. Proteinrig og tilfører fugt
 3. Efterlader håret med en skøn duft i op til 24 timer

Egenskaber

Fudge Clean Blonde Violet Toning shampoo er en lilla silvershampoo, som neutraliserer gulligt skær og toner i dit blonde hår – hvad end det er farvet eller naturligt. Effekten ses efter blot 1-2 vaske, hvor håret vil fremstå køligere og lysnet. Produktet indeholder desuden en formular som gør, at håret bliver infused med den skønneste duft, som holder i op til 24 timer.

Fudge Clean Blonde Violet Toning shampoo er en særligt god silver shampoo, da den er proteinrig og tilfører håret en masse fugt, så håret styrkes og bliver mere smidigt. Denne silver shampoo kan desuden også anvendes i gråt hår.

Produktet indeholder 300 ml.

Vores vurdering

Efter at have prøvet denne silvershampoo er vi ikke i tvivl: Fudge Clean Blonde Violet Toning shampoo er den bedste silvershampoo til prisen. Shampooen gør sit arbejde med at fjerne gullige undertoner efter få ganges brug, og tilfører desuden også en masse fugt til håret, hvor andre silver shampoos kan have en udtørrende effekt. Men ikke denne silver shampoo! Ved brug efterlades håret altså med et mere køligt look, men stadig blødt og smidigt. Vi kan ikke sige det nok: Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo er simpelthen bare den bedste silver shampoo.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe Fudge Clean Blonde Violet Toning shampoo, hvis du ønsker den bedste silver shampoo på markedet, som desuden også har den mest fordelagtige pris.

#2 Milk_shake Silver Shine Shampoo – den med

Milk_shake Silver Shine Shampoo

👉 Køb for 169,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Vitaminrig silver shampoo
 2. Efterlader håret skinnende og blødt
 3. Giver et køligt look

Egenskaber

Milk_shake Silver Shine Shampoo er en effektiv silver shampoo, som kan bruges i både lyst og gråt hår. Shampooen giver håret et køligt skær, og eliminerer gullige toner. Hertil kommer at shampooen indeholder mælkeproteiner og økologisk frugtekstrakt, som efterlader dit hår blødt og skinnende. Især proteinerne er med til at pleje og genopbygge håret. Desuden indeholder denne silver shampoo en mild og frisk duft.

Produktet indeholder 300 ml.

Vores vurdering

Vi er vilde med dette produkt fra Milk_shake. Den virker efter hensigten og fjerner effektivt gule og orange toner. Vi oplevede, at den virkede efter allerede efter få ganges brug, men uden at hverken udtørre eller andet. Denne silver shampoo lever altså op til dens navn, og giver en masse shine. Desuden har denne silver shampoo den bedste og mest fantastiske duft.

Derfor skal du købe produktet

Milk_shake silver shine shampoo er for dig, som ønsker en silver shampoo som både giver et køligt look, men også får håret til at se skinnende og sundt ud.

#3 Kevin Murphy Blonde.Angel.Wash – det økologiske valg

Kevin Murphy Blonde.Angel.Wash silvershampoo

👉 Køb for 146,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Økologisk silver shampoo
 2. Fri for sulfater og parabener
 3. Opfrisker farvet hår

Egenskaber

Dette produkt er udviklet af den anerkendte stylist Kevin Murphy til særligt brug i lyst hår. Udover at indeholde lilla pigment indeholder dette produkt også en række ingrediensre som virker plejende og genopbyggende for dit hår. Fra ingredienslisten kan blandt andet Shea Butter nævnes. Shea Butter tilhører en masse fugt til håret, og virker plejende helt fra hårrod til spids. Også Jojoba Seed olie kan nævnes af særligt nærende ingredienser. Olien er god for hovedbunden, men er også god for håret, da det virker blødgørende og udglattende. Denne silver shampoo virker desuden farvebevarende og farveopskriftende grundet indholdet af solsikkekerne ekstrakt.

Produktet indeholder 250 ml.

Vores vurdering

Denne silver shampoo fra Kevin Murphy levede op til vores forventninger. Den modvirker effektivt de gule toner i håret, som en silver shampoo skal – og uden at efterlade lilla pigment, så det i stedet får et lilla skær. Vi mærkede også tydeligt, at silver shampooen indeholder en masse blødgørende ingredienser, da håret efter brug føltes sundt og stærkt. Vi er desuden helt vilde med, at den er økologisk og at der er valgt alle de bedste ingredienser for at skabe et fantastisksk produkt.

Derfor skal du købe produktet

Dette er silver shampooen for dig, som ønsker en økologisk silver shampoo, som desuden er fri for sulfater og parabener.

#4 Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes – den vegansk certificerede

Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

👉 Køb for 179,- kr. hos Thehairlust.com

Fremhævede egenskaber

 1. Velegnet til både lyst, blond og gråt hår
 2. Produceret i Danmark og certiciferet vegansk
 3. Giver fylde til håret

Egenskaber

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes er silver shampoo, som med de lilla farvepigmenter effektivt eliminerer gullige toner i dit hår, og på denne måde giver håret et køligt og lysere look. Udover denne egenskab indeholder shampooen også en række nøje udvalgte ingredienser, som alle er valgt for at skabe de bedste forudsætninger for pleje og styrkelse af dit hår.

Dette produkt indeholder blandt andet Aloe Vera, som udover at tilføre fugt til dit hår, også er med til at opretholde den naturlige pH-værdi i hovedbunden for at mindske sandsynligheden for hovedbrundsgener. denne silver shampoo er desuden særligt rig på proteiner, hvilket har en reparerende og styrkende effekt på hårstrående. Også det høje indhold af ekstrakt fra både blåbær og mango virker fugtgivende og beskyttende for håret.

Produktet indeholder 250 ml.

Vores vurdering

Produkterne fra HairLust skuffer aldrig – og heller ikke denne gang. Deres silver shampoo neutraliserer effektivt gule toner, men uden at give lilla hår, som nogle silver shampoos sommetider kan give. Efter brug føles dit hår sundt og rent og er samtidigt effterladt uden gullige og varme toner. Du får altså slikeblødt og skinnende hår med et køligt look ved brug af denne silver shampoo.

Derfor skal du købe produktet

Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes kan være den rette for dig, som ønsker en økologisk og vegansk certificeret silver shampoo, som er spækket med plejende og nærende ingredienser.

#5 L’Oréal Serie Expert Magnesium* Silver Shampoo – det budgetvenlige valg

L'Oréal Serie Expert Magnesium* Silver Shampoo

👉 Køb for 109,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Rig på aminosyrer
 2. Fjerner gule toner
 3. Kan anvendes i både hvidt, lyst og gråt hår

Egenskaber

Dette produkt er en god og budgetvenlig shampoo til gråt hår såvel som til lyst, blond hår. Shampooen eliminerer effektivt gule toner, som en silver shampoo skal samtidig med at indeholder nærende og plejende ingredienser for ikke at udtørre og skade håret. Dit hårefterlades altså glasfuldt og skinnende. Produket indeholder desuden en duft af mild skov.

Produktet indeholder 300 ml.

Vores vurdering

Denne silver shampoo er yderst effektiv i eliminering af uønskede gule eller orange toner i håret. Farvepigmenten i shampooen er faktisk så kraftig, at den efterlader håret med et lilla skær, hvis man lader produktet sidde for længe. Det betyder dog ikke, at vi ikke vil anbefale shampooen – for den er yderst effektiv. Man skal blot være opmærksom på, hvor længe man lader produktet sidde.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ikke før har prøvet kræfter med en silver shampoo, og derfor vil finde teste den mest budgetvenlige før du investerer i en bedre silver shampoo, så kan det være en god ide at købe denne silver shampoo.

#6 Redken Color Extend Blondage Shampoo – den med tilhørende balsam

Redken Color Extend Blondage Shampoo

👉 Køb for 115,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Velegnet til farvet og afbleget hår
 2. Neutraliserer gullige toner
 3. Virker plejende

Egenskaber

Redkens silver shampoo indeholder lilla pigment, som effektivt neutraliserer og eliminerer uønskede gule undertoner. Denne silver shampoo er særligt velegnet til farvet og afbjeget hår, da den indeholder et Triple Acid Protein Complex, som virker farvebevarende. Du kan derfor med fordel bruge dette produkt mellem farvninger.

Produktet indeholder 300 ml.

Vores vurdering

Redken Color Extend Blondage Shampoo er god farvet eller afbleget hår. Den effektive formular gør, at håret efterlades med kølige toner men uden at gøre håret lilla. Vi oplevede dog, at denne shampoo måske ikke er den mest blødgørende shampoo, men anvendes denne silver shampoo sammen med balsammen fra samme serie (Redken Color Extend Blondage Conditioner) opnås et meget bedre resultat, og håret forbliver blødt og skinnende.

Derfor skal du købe produktet

Ønsker du en silver shampoo med en tilhørende balsam, som virker ekstra blødgørende og plejende for dit hår, så kan dette sæt være noget for dig.

#7 Maria Nila Sheer Silver Shampoo – den veganske

Maria Nila Sheer Silver Shampoo

👉 Køb for 159,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Vegansk
 2. Neutraliserer gule undertoner
 3. Opfrisker falmet farve

Egenskaber

Den veganske silver shampoo fra Maria Nila er særligt velegnet til lyst hår, da den fremmer hårets naturlige highligts. Shampooen indeholder lilla pigment, som neutraliserer gule eller orange nuancer, og dermed giver dit hår et koldt skær. Produktet er desuden udviklet med Maria Nilas Colour Guard Complex som reducerer farvetab mest muligt ved at beskytte håret mod blandt andet UV stråling.

Produktet indeholder 350 ml.

Vores vurdering

Vi er positive overfor denne silver shampoo – særligt grundet de miljømæssige overvejelser Maria Nila har gjort sig i forbindelse med udviklingen og produktionen af dette produkt. Vi oplevede dog, at effekten af dette produkt ikke er helt så kraftig som ved brug af de andre shampoos i denne test. Vi tror, at det måske kan skyldes, at det er en meget mild shampoo – for både hår og miljø – hvorfor produktet ikke er lige så kraftigt og “krads” som de øvrige testede produkter. Derfor er vi alligevel ret positive overfor dette produkt.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker en vegansk shampoo, som er udviklet med særligt fokus på miljøet og som også er klimakompenseret, så kan denne shampoo være den bedste for dig.

#8 Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo – den med tilhørende treatment kur

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo

👉 Køb for 149- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Modvirker øjeblikkeligt uønskede varme og gyldne undertoner
 2. Fjerner effektivt snavs og partikler fra håret
 3. Særligt velegnet til lysnet hår

Egenskaber

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo er en god og kraftfuld silver shampoo, som med de violette pigmenter forvandler det varme, gullige look til et mere koldt look. Denne shampoo er den bedste til dig med gråt eller lysnet hår, da den er udviklet med et særligt fokus på at beskytte mod oxidering, og booste farven. Produktet er desuden fugtgivende og indeholder edelweissblomst, som virker blødgørende. Ved brug af dette produkt opnår du altså et smukt og glansfuldt hår.

Produktet indeholder 250 ml.

Vores vurdering

Silver shampooen fra Kérastase er en fin silver shampoo, som gør det den skal – fjerner uønskede gullige niancer fra dit hår. Vi oplevede dog, at produktet ikke efterlod håret helt så silkeblødt og glansfuldt, så vi havde håbet. Men bruger man deres treatment fra samme serie (Kérastase Blond Absolu Cicaflash), er effekten en helt anden. Vi oplevede at håret føltes styrket, og langt mere glasfuldt ved brug af disse porodukter sammen.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har gråt eller lysnet hår, og du ønsker at købe en silver shampoo med et tilhørende treatment produkt, så kan dette produkt være det bedste for dig.

#9 Paul Mitchell Blonde Platinum Blonde Shampoo – den glutenfrie

Paul Mitchell Blonde Platinum Blonde Shampoo

👉 Køb for 119,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fri for gluten og parabener
 2. Vegansk
 3. Neutraliserer gulligt skær for at koldere look

Egenskaber

Paul Mitchell Blonde Platinum Blonde Shampoo er udviklet til dig, som enten har naturligt blondt eller gråt år, eller har fået håret lysnet. Dette produkt sørger for at fjerne gullige nuancer, hvilket gør, at dit hår forbliver smukt og blond. Shampooen indeholder desuden ingredienser, som virker særligt godt i farvebehandlet hår, og som skånsomt rengører og plejer håret.

Produktet indeholder 300 ml.

Vores vurdering

Denne silver shampoo neutraliserer gullige undertoner , præcis som en silver shampoo skal. Det vi oplevede med shampooen var desuden, at den ikke efterlader håret lige så tørt, som nogle andre silver shampoos gør. Dog ligger shampooen også i den dyre ende af skalaen, hvorfor den er placeret langt nede på listen.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du lider af glutenallergi, men alligevel ønsker at prøve kræfter med en silver shampoo, så er denne silver shampoo fra Paul Mitchell den bedste for dig og dit hår.

#10 Davines Alchemic Shampoo – Silver – den bæredygtige

Davines Alchemic Shampoo - Silver

👉 Køb for 159,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Bæredygtig emballage
 2. Fri for silikone, parabener og sulfater
 3. Indeholder pigmenter særligt velegnet til farvet hår

Egenskaber

Davines Alchemic Shampoo Silver er en shampoo, som styrker farven i både naturligt og farvet hår, samtidig med at være skånsom for håret. Shampooen er særligt udviklet til helt lyst hår, gråt eller hvidt hår og virker ved de violette pigmenter går ind og intensiverer farven. Det er desuden en meget proteinrig shampoo, spækfyldt med vitaminer, som gør håret blødt og skinnende, da det plejer håret indefra og ud. Desuden er denne shampoo fri for både sulfater, parabener og silikone.

Vores vurdering

Shampooen modvirker de gullige toner, præcis som det lover. Vi synes særligt godt om det bæredygtige aspekt af dette produkt – både at selve produktet er udviklet med et bæredygtigt aspekt samt at emballagen er bæredygtig.

For det bedste resultat anbefaler vi, at man bruger deres Alchemic conditioner efter brug af shampooen, da disse er udivklet til at bruges i samspil og give det smukkeste glansfulde hår.

Derfor skal du købe produktet

Dette produkt kan være det bedste for dig, hvis du går meget op i at købe et bæredygtigt produkt uden at gå på kompromis med effekten.

Silver shampoo anvendelse – hvor længe skal shampooen sidde i håret?

Silver shampoo anvendes som udgangspunkt som normal shampoo – dvs. du gør håret vådt, hvorefter du vasker håret i silver shampoo indtil det skummer godt. Hvor du efterfølgende ville skylle normal shampoo ud, skal du dog lade silver shampoo sidde i håret lidt tid efterfølgende. Hvor lang tid produktet skal sidde i håret varierer dog meget fra produkt til produkt. Nogle producenter anbefaler 3-5 minutterfpor det bedste resultat, andre kortere eller længere tid. Du bør derfor altid læse vejledningen bag på produktet for at sikre det bedste resultat.

Fælles for de fleste produkter er, at man ikke bør lade det sidde for lang tid udover den tid, der står angivet på emballagen. Det skyldes, at den lilla pigment på denne måde kan gå ind og faktisk farve håret og give et slags lilla skær i stedet for blot at neutralisere de gullige undertoner.

Hvor ofte kan jeg bruge silver shampoo?

Det anbefales ikke at bruge silver shampoo som erstatning for normal shampoo. Det skyldes, at silver shampoo kan være hårdt for dit hår, og slide unødigt meget på håret. Det bedste vil derfor være at bruge produktet, når du føler, at dit hår igen begynder at have en gullig undertone.

Igen anbefales det at læse producents vejledning for bedste resultat.

Kan det bruges i tørt hår?

Ja, du kan faktisk godt bruge silver shampoo i tørt hår. Flere oplever faktisk en bedre effekt ved brug af silver shampooen i tørt hår i stedet for vådt. Fremgangsmåden vil i stedet være at inddele håret i mindre totter og fordele shampooen heri. Husk at vaske dine hænder grundigt efterfølgende, da den lilla farve godt kan smitte af. Lad shampooen virke, og den efterfølgende ud.

Har du i stedet tør hovedbund, så bør du overveje at anvende en shampoo som lindrer mod kløe og skæl, som en skælshampoo gør.

Vær opmærksom på, at shampooen godt kan være lidt svær at skylde ud ved påførsel i tørt hår, og du skal derfor være tålmodig når du skal skylle den ud. Vær opmærksom på, at alt farve skal skylles ud. Brug evt. en god hårkur eller balsam efterfølgende.

Kan det bruges i gråt hår?

Ja, de fleste silver shampooer er faktisk udviklet til brug i gråt hår også – ikke kun blond eller lysnet når. Silver shampooen vil give dit grå hår et mere køligt skær.

Kan det bruges i brunt hår?

Nej, en normal silver shampoo kan ikke bruges i brunt hår. Det skyldes, at de lilla pigmenter er udvalgt, da lilla er komplementærfarve til gul/orange. Dog er der efterhånden udviklet en række produkter med samme egenskaber som silver shampoo, men vil brug i brunt hår.

FAQ

🏆 Se vinderen af vores silver shampoo bedst i test

Vi har gennemgået 10 af markedets mest populære silver shampoo, så du kan finde din nye silvershampoo lige her. Vælg vores vinder, eller find din favorit blandt de bedste produkter på markedet.

📊 Hvordan har vi vurderet vinderen?

Vi har testet alle silver shampooer og sammenlignet deres forskelle og specielle egenskaber. I sammenligningen finder du de features vi bedst kunne lide og vores egen vurdering af produktet.

✅ Få den billigste pris i Danmark

Samtidig med at vi har vurderet og sammenlignet de bedste silvershampoo, har vi også fundet den bedste pris til dig. Derfor er det enkelt og nemt at finde din nye, lækre og højest vurderet s.

Artiklen blev publiceret d. august 12, 2020 af Liva og senest opdateret d. januar 4, 2022 af Liva

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *