Bedste Dagcreme med SPF

Bedste dagcreme med SPF 2022

Vi har lavet den bedste dagcreme med SPF test for at du skal nemt kunne finde det produkt du leder efter.

En vigtig del af det, at have en pæn hud, er, at beskytte den mod skadelige faktorer såsom solens UVA og UVB stråler. Derudover er vitaminer, mineraler og fugt vigtige komponenter. Heldigvis, kan du få alt hvad du skal bruge ved at bruge dagcreme med SPF.

Der findes mange forskellige typer og flere fungerer også som anti age creme. Hvilken, der er en bedste dagcreme for dig og din hud, kommer an på om du har en tør hud, uren hud, fedtet hud eller irriteret hud. Derfor har vi lavet denne bedst i test af de bedste og mest fugtgivende ansigtscreme, så du ved, hvilken du skal vælge!

Hvilke dagcreme er bedst i test

 1. Danish Skin Care Perfect Skin Day Protector (Testvinder)
 2. Clinique Superdefense SPF 40 Multi-Correcting Gel
 3. Estée Lauder DayWear 24H-Moisture Creme SPF 15
 4. La Roche-Posay Rosaliac UV Legere (Light) SPF 15
 5. CLARINS Multi-Active Day Cream SPF20
 6. Rønsbøl Day Cream SPF 15
 7. Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF 50
 8. L’Oréal – Revitalift Laser Dagcreme SPF 20
 9. DM SKINCARE Dagcreme SPF 10
 10. AHAVA – Uplift Day Cream SPF 20

#1 Danish Skin Care Perfect Skin Day Protector – Bedst i test dagcreme med SPF

danishskincare dagcreme med spf

👉 Køb for 247,- kr. hos Danishskincare.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder SPF15 og UVA/UVB solfilter
 2. Indeholder a-, e og b5-vitamin
 3. Vegansk, uden farve og parfume

Egenskaber

Vores bedst i test dagcreme er denne fugtgivende ansigtscreme fra Danish Skin Care! Deres Perfect Skin Day Protector er en dagcreme, der ikke bare er fyldt med lækre ingredienser, men også SPF15, UVA og UVB solbeskyttelse.

Perfect Skin Day Protector er yderst effektiv dagcreme, da den har et højt indhold af både A-vitamin, E-vitamin, B5-vitamin, aloe vera, grøn te og allantoin. Dette gør den genial til behandling af ar og synlige rynker.

Én af de ting, som vi lagde særligt mærke til, var dens nærmest helbredende effekt på vores hud. Den både reparerer og styrker huden samtidig med, at den tilfører fugt. På den måde er du sikret en sund hud hver dag!

Denne dagcreme er også velegnet til sart hud, da den beroliger huden med aloe vera og grøn te. Den modvirker rødme og hjælper irriteret hud med dens indhold af allantoin. Den har en silkeblød konsistens, der føles let på huden uden at tilstoppe porerne.

Vores vurdering

Denne beskyttende creme er så let og lækker at have på, at det ikke er til at tro. Den bliver hurtigt absorberet og får din makeup til at flyde rundt.

Derudover, så er den spækket til med plejende og nærende ingredienser, der er gode til både irriteret og sart hud, tør hud, uren hud og fedtet hud. Vores hud aldrig har været så lækker som nu. Vi skifter aldrig dagcreme igen.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter en mirakelkur til din hud, så er denne fugtgivende creme måske noget for dig.

#2 Clinique Superdefense SPF 40 Multi-Correcting Gel

Clinique Superdefense dagcreme med SPF

👉 Køb for 304,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. SPF 40
 2. Anti-age effekt
 3. Indeholder antioxidanter, C- og E-vitamin

Egenskaber

Clinique Superdefense SPF 40 Multi-Correcting Gel er en næringsrig gel, der passer til alle hudtyper. Det betyder, at hvis du har en fedtet hud, så kan du også benytte denne gel, da den er oliefri og modstår sved.

Den fungerer præcis som en almindelig ansigtscreme, men med sin SPF 40, så har den også solbeskyttende faktor, der vil mindske eventuelle tidlige aldringstegn forårsaget af solen.

Denne anti age ansigtscreme er beriget med en særlig Stop Signs teknologi, antioxidanter, E- og C-vitamin samt koffein, barkekstrakt og kreatin. Det betyder, gelen effektivt reducerer synlige rynker og fine linjer og har fantastisk anti-age effekt.

Da cremen indeholder så mange effektive ingredienser, så får den din hud til at fremstå som den mest velplejet hud nogensinde. Du vil se markant mere frisk ud, samtidig med at du får en blød hud og skøn udstråling.

Vores vurdering

Gelen er én af de mest næringsrige, optimale og fugtgivende ansigtscreme, der plejer huden. Den vil beskytte huden imod UVA- og UVB stråler, forurening og frie radikaler, samt sikrer en gennemfugtet hud.

Vi synes, den skaber fantastiske resultater og har givet os en utroligt blød hud. Der er ingen tvivl om, at den i den grad fortjener at ligge højt på listen i vores dagcreme med spf test.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter en dagcreme med spf, så er denne måske lige noget for dig, uanset om du har tør hud, fedtet hud eller sart hud.

#3 Estée Lauder DayWear 24H-Moisture Creme SPF 15

Estée Lauder Dagcreme med spf

👉 Køb for 248,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. SPF 15
 2. Indeholder unikke antioxidanter
 3. Dermatologisk testet

Egenskaber

Estée Lauder DayWear 24H-Moisture Creme SPF 15 er en fugtgivende creme med en let konsistens, der passer til både normal- og kombineret hud. Dagcremen har en ren duft, der giver en beroligende effekt.

Den har et rigt indhold af antioxidanter og SPF solbeskyttelse, der plejer huden. Hvilket betyder at du er sikret den ultimative beskyttelse mod tidlige ældningstegn.

Dagcremen er dermatologisk testet og designet til at give dig en gennemfugtet hud. Grundet den høje fugtighed og evne til at beskytte huden, så vil du opleve, at din hud føles glattere, friskere og sundere.

Når du renser huden, så påfør din plejende serum og derefter denne fugtgivende creme

Vores vurdering

Denne creme er en af de cremer, du skal have i dit skab hvis du ønsker at holde huden blød og lækker. Den absorberes hurtigt, minimere de fine linjer, beskytter mod solen og er utroligt god til tør hud. Dog anbefaler vi ikke, at du bruger denne, hvis du har fedtet hud.

Modsat mange andre solcreme eller creme med spf, så tilstopper denne ikke hudens porer. Derfor er der er ingen tvivl om, at denne fortjener en plads i vores dagcreme med spf bedst i test.

Derfor skal du købe produktet

Ønsker du at beskytte din hud og give den et skud fugt? Så er denne måske lige noget for dig.

#4 La Roche-Posay Rosaliac UV Legere (Light) SPF 15

La Roche-Posay Rosaliac dagcreme med spf

👉 Køb for 148,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Uden parabener eller parfume
 2. Virker neutraliserende
 3. Ekstra fugtgivende

Egenskaber

Rosaliac UV Legere SPF 15 cremen fra La Roche-Posay er en dagcreme, der virker ekstra fugtgivende på huden. Dette gør den særligt egent til tør og sensitiv hud. Dagcremen har en mild grøn farve, der minimerer rødme og giver huden en jævn og ensartet hudtone.

Noget af det, der gør, at denne creme er særligt egnet til tør og sart hud, er, at den ikke indeholder parabener. Derudover, er denne dagcreme parfumefri og er ikke udtørrende på huden.

Din hud også beskyttet mod solens skadelige stråler, da den indeholder SPF 15. De skadelige stråler fra solen kan forværre rødme, hvis man har tør hud og følsom hud.

Vores vurdering

En dagcreme, der udjævner din hudfarve, beskytter mod solens stråler og giver den et fugtboost uden lige? Vi er fans.

Derudover er denne dagcreme parfumefri og gør din hud blød på en måde, som vi ikke har oplevet før. Der er ingen tvivl – cremen har fået en fast plads i vores toiletskab.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har kombineret hud, sensitiv hud eller tør hud, så kan denne dagcreme hurtigt blive din bedste ven.

#5 CLARINS Multi-Active Day Cream SPF20

CLARINS Multi-Active Day Cream med spf

👉 Køb for 350,- kr. hos Cocopanda.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Revitaliserende egenskaber
 2. Reducere skadelige virkninger af dagligt stress
 3. Øger kollagenproduktionen

Egenskaber

Clarins Multi-Active Day Cream SPF20 er en dagcreme med anti age kvaliteter, som bevarer din huds spændstighed og udstråling. Den minimere også synligheden af fine linjer og tydelige tegn fra stress og træthed.

Dagcremen har en let konsistens, der indeholder antioxidanter og hyaluronsyre. Derudover, så indeholder den myrothamnus-ekstrakt, som bidrager til at reducere tydelige tegn fra dagligt stress, udglatter fine linjer, samtidig med at den styrker hudens kollagen produktion.

Cremen indeholder også Clarins Anti-Pollution Complex, der gør den til en form for anti age ansigtscreme, da den beskytter huden mod skadelige virkninger ude fra.

Vores vurdering

Teksturen i vores hud er tydelig forbedret og dens anti aging egenskaber samt SPF, kommer virkelig til udtryk. Den har en let konsistens og dens evne til at tilfører fugt, er virkelig til at både se og mærke.

Vi føler, at vi har fået en mindre irriteret hud, færre fine linjer og en klart mere fugtet og sund hud.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du at hjælpe din hud på den bedste måde og sikre, at den får præcis det, den har brug for hver dag? Så er denne dagcreme måske noget for dig.

#6 Rønsbøl Day Cream SPF 15

Rønsbøl Day Cream SPF 15

👉 Køb for 169,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Bevarer hudens fugtbalance
 2. Absorberes hurtigt
 3. Uden parabener, parfume og farvestoffer

Egenskaber

Rønsbøl Day Cream er en fugtgivende, anti age dagcreme, der giver en lav til moderat solbeskyttelse med dens indhold af solfaktor 15, der beskytter din hud mod skadelige UVA og UVB stråler fra solen.

Denne fugtgivende ansigtscreme med SPF er fyldt med hyaluronsyre, som sikre, at din huds fugtbalance er bevaret. Derudover er dens indhold af shea butter også en effektiv fugtgiver, samtidig med at det virker regenererende og beroliger huden.

Cremen har en let konsistens og er Uden parabener, parfume og farvestoffer

Vores vurdering

Selvom cremen indeholder shea butter, så absorberes den hurtigt i huden og føles ikke tung eller tilstopper porerne. Derudover, så får den vores hud til at føles blød og fugtet meget længe. Dog kan den ikke anbefales til olieret hud, da shea smør er lidt for fed en ingrediens.

Dog vil den være fremragende god til tør hud og irriteret hud.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du søger en god dagcreme, der beskytter mod ældningstegn og solskader i ansigtet, så er denne måske lige noget for dig.

#7 Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF 50

Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF 50

👉 Køb for 569,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Solfaktor 50
 2. Vegansk, glutenfri, parabenfri og uden duft- og farvestoffer
 3. Øger hudens fasthed

Egenskaber

Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF 50 er en fugtgivende ansigtscreme, der indeholder solfaktor 50. Det betyder, at cremen styrker huden og forsvarer den mod de skadelige UVA og UVB solstråler, foruden forurening fra miljø.

Dynamic Skin Recovery indeholder en masse aktive ingredienser, der sikre, at din hud får en masse fugt hele dagen, som øger hudens fasthed og elasticitet.

Kombinationen af høj solbeskyttelse og en masse fugt betyder, at din hud får de mest optimale forudsætninger for at bekæmpe alderstegn og skader.

Dens milde formel gør den til et fantastisk alternativ, hvis man har irriteret og sart hud, da den er fri for duft og farve, samtidig med at den er vegansk, glutenfri og uden parabener.

Vores vurdering

Denne creme er ikke en decideret let creme, og bør derfor ikke bruges til uren hud eller fedtet hud. Det er en meget beskyttende creme og dens høje solbeskyttelse, har givet os en klart forbedret tekstur.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har en tør hud, der godt kunne bruge lidt hjælp i hverdagen, så er denne ansigtscreme måske lige noget for dig.

#8 L’Oréal – Revitalift Laser Dagcreme SPF 20

L'Oréal - Revitalift Laser Dagcreme SPF 20

👉 Køb for 155,- kr. hos Coolshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Anti aging ansigtscreme
 2. Modvirker alderstegn
 3. Mere jævn hudtone

Egenskaber

L’Oréals Revitalift Laser Dagcreme SPF 20 er en anti aging ansigtcreme, der indeholder SPF 20. Dens rige indhold af aktive ingredienser modvirker effektivt alderstegn så som rynker, slap hud og misfarvninger i huden.

Ansigtscremen er designet til at modvirke alderstegn forårsaget af solens stråler. Denne ansigtscreme kan med fordel suppleres med en serum samt natcreme og en øjencreme.

Vores vurdering

Creme føles let på huden og har en let parfumeret duft. Den fugter huden, men når det kommer til at rette op på tidlige alderstegn, så skal den have lidt hjælp.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker en let tilgængelig ansigtscreme, der beskytter mod solen dagen lang, så er denne måske lige noget for dig.

#9 DM SKINCARE Dagcreme SPF 10

DM SKINCARE Dagcreme SPF 10

👉 Køb for 299,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Ideel til tør hud
 2. Modvirker tidlige alderstegn
 3. Indeholder sandeltræolie, tidselolie, macadamiaolie og mandelolie

Egenskaber

En beskyttende og nærende. dagcreme med SPF

Denne ansigtscreme er lavet til at passe på huden, med dens solfaktor 10. Cremen er ikke tung og har et højt indhold af olier, der gør, at den er god til at bevare fugten i normal- og tør hud.

På trods af dens lave solfaktor, så er kombinationen af fugtgivende olier og SPF 10 den bedste opskrift på at modarbejde begyndende alderstegn. Derudover, så indeholder cremen sheasmør, kamille, morgenfrue, brødhvede samt E og C vitamin, der gør, at cremen mindske både fine linjer og rynker.

Vores vurdering

Dette er en fin og alsidig creme. Den er god til at minimere de værste alderstegn, men bør ikke bruges til fedtet hud eller uren hud.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter et intensivt fugtboost, så er denne ansigtscreme måske lige noget for dig.

#10 AHAVA – Uplift Day Cream SPF 20

AHAVA - Uplift Day Cream SPF 20

👉 Køb for 388,- kr. hos Coolshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder ingredienser fra Dødehavet
 2. Klinisk godkendt, allergivenlig og vegansk
 3. Modarbejder synlige alderstegn og parabenfri

Egenskaber

Denne ansigtscreme fra AHAVA modarbejder effektivt synlige alderstegn og styrker huden, med dens aktive ingredienser fra Dødehavets. Dens indhold af klinisk godkendt SPF 20, vil beskytte din hud hele dagen mod de skadelige UVA / UVB stråler.

Det er en meget rig og fugtgivende, anti-aging dagcreme, der absorberes i løbet af dagen. Det betyder, at din hud er sikret fugt og beskyttelse hele dagen. Dette styrker og forbedre hudens elasticitet og giver et løft og stramning til ansigt og décolleté

Vores vurdering

Cremen er en god basis creme, der giver en følelse af fugtet hud. Det er ikke en mirakel kur, men et godt supplement. Dens indhold af aktive ingredienser fra Dødehavet gør dog en mærkbar forskel i hudens blødhed.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker et supplement til din daglige rutine, så er dette måske cremen til dig!

Hvorfor er det vigtigt at vælge en dagcreme med solfaktor?

I løbet af dagen har din hud brug for beskyttelse mod solen, skidt og forurening. Her er det en fordel at undgå tunge hudplejeprodukter i din morgenrutine, og i stedet fokusere på lette dagcremer, som indeholder solfaktor. Det vil beskytte dit ansigt på den mest optimale måde gennem dagen.

Hvad er dagcreme med SPF?

Det er en creme, du bruger på daglig basis under din makeup. Cremen indeholder solfaktor, som beskytter din hud mod skadelige stråler fra solen.

Hvad betyder SPF?

SPF er en forkortelse af den engelske betegnelse Sun Protection Factor, som betyder solbeskyttelse faktor på dansk – eller bare solfaktor, som vi typisk kender det. Det er den betegnelse, som man også bruger til at klassificere almindelige solcremer med.

Hvilken dagcreme med SPF er bedst i test?

Den dagcreme, som vi mener er bedst i test, og som gør absolut mest for huden er Danish Skin Care’s Perfect Skin Day Protector.

Hvad er forskellen på almindelig ansigtscreme og dagcreme med SPF?

SPF er et tal, der indikerer hvor høj en solbeskyttelse eller solfaktor, din creme har. Den solfaktor, din creme har, bestemmer hvor meget den beskytter mod ultraviolette UVB-stråler. Har du en dagcreme med SPF, så betyder det, at den beskytter din hud mod forbrænding og rødme fra solstråler – også dem, som kommer ind ad dit vindue.

Hvilken solfaktor bør man bruge til dagscreme?

Det anbefales, at du bruger solfaktor 15 i Danmark og solfaktor 30, hvis du skal rejse til udlandet, hvor der er varmere. Dog, hvis din hud meget lys eller sart, så vil det være en god idé at bruge faktor 30-50, uanset hvor du er.

Senest opdateret januar 4, 2022 af Liva

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *