Bedste bodylotion test

Bedste bodylotion test 2022 – se vores store bodylotion bedst i test

Bodylotionen bør være en del af alles hudplejerutine; både mænds og kvinders, da rette bodylotion sørger for at fugte din hud, så den holdes stærk og smidig, hvilket du vil takke dig selv for på længere sigt. Med en stærk og smidig hud holdes dit ydre nemlig sundt og ungt i længere tid.

Vi satte os derfor for at lave en stor test af bodylotion så vi kunne finde den bedste bodylotion til din hudplejerutine – hvad end du er mand eller kvinde.

Der findes dog en lang række forskellige produkter på markedet, herunder både i form af bodylotions, olier, bodybutters og body cream, hvori den største forskel ligger i mængden af vand tilsat produktet.

Bodylotions indeholder mere vand end bodycreams, hvilket gør produktet mindre fedtet, og er derfor det oplagte allround valg. Bodycreams har en tykkere konsistens grundet den mindre vandmængde. Husk i øvrigt at anvende den rette bodylotion, når du har renset huden med en bodyscrub.

Bodybutter har en endnu tykkere konsistens end body cream, da bodybutter slet ikke indeholder vand. Det er derfor mere drøjt, men fugter og plejer meget i forhold til andre bodylotions.

Men synes du stadig, at ovenstående lyder lidt som en jungle, men noget du gerne vil blive klogere på? Så er det heldigt, at vi har samlet nogle af de bedste lotion produkter på markedet og lavet en kæmpe test.

Vi har altså testet 10 forskellige bodylotions, herunder både testet almindelige lotions, testet bodycreams og testet bodybutter. Og det gælder både test af hudplejeprodukter med og uden parfume, veganske og ikke veganske etc. Vi har været hele paletten rundt.

Læs vores test og find frem til den bedste bodylotion for dig af dem vi har testet.

Se produkterne i vores bodylotion test her

 1. Karmameju PEACE Body Lotion 02 (Vinder)
 2. La Roche-Posay Lipikar Lait
 3. Biotherm Body Lait Corporel Body Milk
 4. Laura Mercier Ambre Vanillé Body Butter
 5. Ecooking Bodylotion
 6. Clarins Moisture-Rich Body Lotion Dry Skin
 7. Australian Bodycare Body Lotion
 8. Elizabeth Arden Eight Hour Body Lotion
 9. Origins A Perfect World™ Intensly Hydrating Body Cream With White Tea
 10. Ole Henriksen Body Sleek

#1 Karmameju PEACE Body Lotion 02 – bedst i test bodylotion

Karmameju PEACE Body Lotion

👉 Køb for 309,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Lindrende og beroligende effekt
 2. Spækket med antioxidanter
 3. Fri for parabener og sulfater

Egenskaber

Peace bodylotion fra Karmameju består af en lang række særligt udvalgte naturlige ingredienser, som alle bidrager til at berolige huden.

De naturlige ingredienser er blandt andet en række forskellige olier, økologiske ekstrakter samt forskellige aktive plantestoffer, som alle er særligt velegnede til sensitiv og sart hud.

Denne bodylotion er fri for parabener, silikone og sulfater netop grundet det store fokus på naturlige og nærende ingredisener. Flere ingredienser er vist at have en særlig beroligende effekt, hvorfor du med fordel kan anvende bodylotion inden søvn eller for stille og rolig start på morgenen.

Produktet kan desuden anvendes som aftersun grundet dets anti-inflammatoriske effekter fra blandt andet den økologiske aloe vera samt hyaluronsyre.

Vores vurdering

Denne bodylotion fra Karmameju er uden tvivl de bedste bodylotion af de testede. Man kan mærke hvordan cremen føles blød idet den smøres på huden, og hvordan den hurtigt trænger ind i uden at efterlade huden hverken fedtet eller tør.

Ved daglig brug får huden de bedste betingelser for at undgå udtørring, men holdes i stedet smidig og stærk.

Derfor skal du købe Karmameju PEACE bodylotion 02

Du skal købe denne lækre bodylotion fra Karmameju, hvis du er på udkig efter en af de bedste bodylotions på markedet. Denne bodylotion er ren forkælelse til din hud, selv hvis du har sensitiv hud, og tidligere oplevet problemer med forskellige lotions.

#2 La Roche-Posay Lipikar Lait – den til hele familien

La Roche-Posay Lipikar Lait

👉 Køb for 166,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Uden parfume
 2. Dermatologisk test
 3. Særligt velegnet til tør hud

Egenskaber

La Roche Posay Lipikar Lait lotion er en nærende og fugtgivene bodylotion, som er god til både at pleje, genopbygge og forebygge huden. Af samme årsag er denne bodylotion velegnet til de fleste hudtyper. Ved brug efterlades huden blød, modstandsdygtig og smidig.

La Roche Lipikar-serien er generelt udviklet til brug for hele familien, da serien indeholder produkter velegnede til alt fra normal hud til meget tør hud.

En anden vigtig egenskab ved denne bodylotion er, at den er helt fri for parfume, hvorfor den også kan bruges trods allegener. Produktet er desuden dermatologisk testet.

Vores vurdering

La Roche Posay Lipikar Lait lotion err en rigtig god bodylotion, som giver lige præcis den fugt til huden, som der er brug for. Denne bodylotion har en lidt tykkere konsistens end mange andre bodylotions, men det gør den ekstra velegnet til udtørret hud, men kan dog bruges på alle hudtyper.

Hvis du har irriteret hud, herunder lider af eksem, så er denne bodylotion bestemt også en mulighed for dig. Mange apoteker anbefaler netop denne grundet dets plejende ingredienser og fordi at produktet er fri for parfume.

Vi vil give denne lotion prædikatet: bedste bodylotion – tør hud. Det er den bedste bodylotion uden parfume.

Derfor skal du købe La Roche Posay Lipikar Lait Lotion

Du skal købe denne bodylotion fra La Roche, hvis du er på udkig efter den perfekte allround bodylotion, som kan anvendes af hele familien. Produktet er velegnet til alle hudtyper, men er uden tvivl den bedste bodylotion til tør hud.

#3 Biotherm Body Lait Corporel Body Milk – den budgetvenlige

Biotherm Body Lait Corporel Body Milk

👉 Køb for 129,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Efterlader huden silkeblød
 2. Fri for parabener
 3. Fedter ikke

Egenskaber

Biotherm Lait Corporel Body Milk er en god fugtighedscreme, der bidrager med næring, som trænger dybt ind i huden. Denne creme styrker altså huden, så den efterlades smidig i lang tid.

Beriget med en masse fugtgivende ingredienser og vitaminer får din hud alt hvad den har brug for, for at føles silkeblød. Desuden har denne bodylotion en frisk duft af citrus der gør, at man nærmest får en spa-fornemmelse ved påførelse af den bløde creme på frisk hud efter et varmt bad.

Vores vurdering

Denne Biotherm body lotion creme er en bestseller, og det er ikke uden grund. Før det første er prisen meget medgørlig, og vi synes bestemt ikke, at den budgetvenlige pris har en påvirkning på kvaliteten.

Cremen føles meget let på huden, og absoberes lynhurtigt. Den er fugtgivende og føles blød på kroppen, og er det ideele valg til dig, som ønsker en solid allround creme til en god pris.

Derfor skal du købe Biotherm Lait Corporel Body Milk

Dette produkt er det rette for dig, som ønsker en god billig bodylotion, som føles let og blød på huden og på ingen måde er i den tykke og lettere fedtet ende.

#4 Laura Mercier Ambre Vanillé Body Butter

Laura Mercier Ambre Vanillé Body Butter

👉 Køb for 289,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Rig og nærende for huden
 2. Føles blød
 3. Beroligende effekt

Egenskaber

Denne Ambra Vanille Milk Body Butter fra Laura Mercier har en ingrediensliste der tæller blandt andet Jojoba, druefrøolie og Sheabutter, som alle bidrager til effektivt med fugt og pleje. Formlen efterlader huden fløjlsblød og er meget drøj i brug.

Desuden indeholder denne creme honning samt Aloe Vera, som har en beroligende effekt på huden, hvorfor denne bodylotion med fordel kan bruges på f.eks. solskoldet hud. Det bidrager altså med en helende og opstrammende effekt.

Mange af de produkter, som vi har testet i denne test er uden parfume, men kan du tåle parfume, så er dette måske et godt produkt for dig. Cremen er tilsat en lækker luksuriøs duft for at give “dét ekstra”. Du efterlades med en skøn spa-følelse efter du har påført denne creme på din nyvaskede krop.

Vores vurdering

Vi er ret begejstrede for denne bodybutter. Da det er en bodybutter og ikke en bodylotion så absorberes den ikke helt lige så hurtigt, men er desuden meget drøj i brug. Når først produktet er absorberes efterlades huden fuldstændig silkebrød og gennemfugtet.

Modsat mange af de øvrige produkter kommer denne creme desuden i en rigtig pæn tube og i en størrelse, som er nem lige at have med i tasken.

Derfor skal du købe Laura Mercier Ambre Vanillé Body Butter

Dette produkt er det rette til dig, som ønsker en drøj body butter, som dufter skønt og efterlader kroppen silkeblød. Med denne body botter får du den bedste opstrammende body lotion.

#5 Ecooking Bodylotion

Ecooking Bodylotion

👉 Køb for 135,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Vegansk
 2. Øger kroppens elasticitet
 3. Stor andel er økologisk

Egenskaber

Denne body lotion er en god bodylotion, som giver fugt til huden og desuden har en særlig opstrammende effekt på din krop. Den er velegnet til alle hudtyper, men er alligevel særlig fordelagtig til dem, som ønsker en mere smidig hud.

Konsistensen føles let, og denne lotion trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. Tilsættelsen af hyaluronsyre sikrer, at du får de bedste forudsætninger for fugt og boost til huden.

Derudover indeholder denne lotion også niacinamid, som er påvist at have en positiv effekt på f.eks. appelsinhud og pigmentpletter idet niacinamid retter lidt på hudens struktur.

Ecookings fokus er generelt at lave naturlige produkter primært med velovervejede økologisk ingredienser for at opnå den rette pleje.

Vores vurdering

Dette er faktisk det første produkt på vores test liste, som er vegansk – og alene dét giver lidt bonuspoint. Desuden kommer denne bodylotion i en pæn emballage sammenlignet med mange af de øvrige bodylotions, og det er et plus hvis den skal stå fremme på badeværelset.

Produktet bidrager fint med fugt, og føles dejlig på huden.

Vi er i hvert fald glade for, at vi tog dette produkt med i vores opstrammende bodylotion test.

Derfor skal du købe Ecooking Bodylotion

Ecooking bodylotion er den rette lotion for dig, som ønsker det bedste veganske produkt på markedet, eller til dig, som er på udkig efter en god opstrammende lotion.

#6 Clarins Moisture-Rich Body Lotion Dry Skin

Clarins Moisture-Rich Body Lotion Dry Skin

👉 Køb for 224,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver ekstra meget fugt
 2. Efterlader huden silkeblød
 3. Absorberes hurtigt

Egenskaber

Clarins’ bodylotion Moisture Rich er en cremet lotion, som giver ekstra meget fugt, hvorfor den er særlig god til dig, der har brug for ektra fugt grundet f.eks. meget tør/sart hud. ‘

Det skyldes især indholdet af ferskenekstrakt, sheasmør samt appelsinblomstvoks, der alle tre hjælper til en blødgøring, linding og beroligende effekt for huden.

Kan anvendes på hele kroppen.

Vores vurdering

Vi synes ikke, at denne lotion lever helt op til forventningerne. Det er en fin lotion, men til prisen havde vi blot forventet lidt mere. Enten at den var økologisk, vegansk eller andet. Med denne bodylotion betaler man lidt for mærket. DEt er ikke det bedste produkt vi har lavet test på i denne omgang.

Derfor skal du købe Clarins Moisture-Rich Body Lotion Dry Skin

Du skal købe dette produkt, hvis du er på udkig efter et godt mærke, som er kendt for at have nogle gode skønhedsprodukter.

#7 Australian Bodycare Body Lotion

Australian Bodycare Body Lotion

👉 Køb for 129,- kr. hos Australian-bodycare.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Drøj i brug
 2. Vegansk
 3. Lindrende og kølende effekt

Egenskaber

Australian Bodycare har gjort det igen – lavet et plejende produkt, som samtidig har en lindende og kølende effekt for huden. Denne gang er der tale om en bodylotion.

Denne lotion er meget drøj i brug, hvorfor produktet altså også holder længe. Ingredienserne er særligt udvalgt til at have en lindrende og beroligende effekt for uden, og med det magiske Tea Tree Oil som ingrediens, er denne lotion ikke til at tage fejl af.

Tea Tree Oil modvirker blandt andet bakterier, hvilket mindsker urenheder på din krop. Ved daglig brug opnår du derfor en sund hud. Grundet de mange positive effekter kan denne creme med fordel også bruges efter et par timer i solen som aftersun.

Vores vurdering

Det var svært at placere denne creme blandt de mange bodylotions. Det skyldes, at vi faktisk slet ikke synes, at det er et dårligt produkt blandt de mange vi har testet – men omvendt er det hewller ikke til alle kroppe, at vi synes dette produkt er bedst.

Men der er ingen tvivl om, at dette produkt kan være bedst for dig, som lider af kløe eller generelt sensitiv hud.

Derfor skal du købe Australian Bodycare Body Lotion

Blandt et marked med mange cremer og bodylotions, er dette den rette for dig, hvis du lider meget af kløe og udsat hud grundet de lindrende effekter.

#8 Elizabeth Arden Eight Hour Body Lotion

Elizabeth Arden Eight Hour Body Lotion

👉 Køb for 225,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Holder frugten op til 8 timer
 2. Hurtigtabsorberende
 3. Blødgørende effekt

Egenskaber

Denne Eight Hour Cream giver fugt intenst til kroppen. Med det samme vil du opleve en blødgørende og silkeagtig effekt, hvorfor den særligt er velegnet til udsatte og tørre områder på huden f.eks. knæ, albuer eller andet.

Med sheasmør, som fugter i dybden er du sikker på, at din hud ikke vil skalle – og faktisk i helt op til 8 timer. Denne creme kan derfor bruges som en slags treatment og ikke blot en dagligdags-lotion.

Vores vurdering

Denne creme ligger bestemt i den dyre ende, hvorfor vi også har placeret den relativt lavt på listen. Men det skyldes udelukkende, at den ikke er så drøj i brug.

Man skal aldrig gå på kompromis med kvalitet, og ofte hænger pris og kvalitet sammen. Men i denne test synes vi bare alligevel ikke, at prisen helt retfærdiggøres. Denne får derfor desværre ikke prædikatet som den bedste fugtighedscreme – krop.

Derfor skal du købe Elizabeth Arden Eight Hour Body Lotion

Du skal købe denne lotion, hvis du går op i mærket og ønsker et anerkendt brand i din bodylotion.

#9 Origins A Perfect World™ Intensly Hydrating Body Cream With White Tea

Origins A Perfect World™ Intensly Hydrating Body Cream With White Tea

👉 Køb for 247,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Opstrammer huden
 2. Body creme
 3. Velegnet til alle hudtyper

Egenskaber

Denne body creme fra Origins er bygget på en rig formel bestående af en masse smør og olier, som modvirker tørhed samt kløe. Grundet den tykke konsistent absorberes den ikke så hurtigt på huden som mange andre bodylotions, men får i stedet lov at isdde lidt længere og arbejde med huden.

Det resulterer i, at huden efterladet blød og glat efter brug. Desuden har cremen en let eksfolierende effekt grundet indholdet af glucosamine alt imens mimose-indholdet opstrammer huden.

Vores vurdering

Denne body creme har en meget tyk konsistent modsat mange andre produkter på markedet. Dette er dog normalt for bodycremes, men det er blot noget man skal være opmærksom på forud for eventuelt køb af produktet.

Under vores test blev vi faktisk begejstrede for produktet, men vi var dog også enige om, at denne creme ligger i den dyre ende af pris-skalaen.

Derfor skal du købe Origins A Perfect World™ Intensly Hydrating Body Cream With White Tea

Du skal købe dette produkt, hvis du er på udkig efter en body creme, som har en god tyk konsistens, som trænger dybt ind i huden og efterlader huden blød.

#10 Ole Henriksen Body Sleek

Ole Henriksen Body Sleek

👉 Køb for 184,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fugtgivende og nærende
 2. Plejer i dybden
 3. Uden parabener og sulfater

Egenskaber

Ole Henriksen Body Sleek er en body lotion, som tilfører huden fugt og næring. Den indeholder forskellige naturlige ingredienser alle gode for kroppen, huerunder blandt andet avocado-, mandel-, og abrikoskerneolie.

Alle ingredienserne er udvalgt for at pleje huden i dybden, så den efterlades blød og med en silkeagtig følelse. Der er desuden tilsat en frisk duft til denne lotion, så du virkelig føler at du forkæler kroppen.

Vores vurdering

På sidstepladsen i vores test har vi en lotion fra Ole Henriksen. Denne creme er en fin bodylotion, som overordnet set gør det den skal. Vi synes altså ikke at det er en dårlig bodylotion så det er ikke derfor den ender i bunden.

Vi synes dog ikke, at prisen kan retfærdiggøres. Ved køb af dette produkt er det brand man betaler for, desværre ikke kvalitet.

Derfor skal du købe Ole Henriksen Body Sleek

Du skal købe denne creme, hvis du går op i brand og gerne vil støtte op om Ole Henriksen og hans serier.

Hvilken en bodylotion skal jeg vælge?

Først og fremmest er det vigtigt med en bodylotion for at give ekstra fugt til huden således, at din hud holdes smidig.

Generelt er alle bodylotions fugtgivende, nogle dog mere end andre, og giver derfor huden pleje og næring. Men der findes dog alligevel en lang række forskellige produkter, herunder cremer, body butter som er noget tykkere eller body olier, som skal trænge ind i huden, og det kan være svært at vurdere hvad der er det rette produkt for dig.

Når du skal vælge bodylotion er det vigtigt at se på din hudtype, da denne har indflydelse på hvilken bodylotion du bør vælge. Har du tendens til tør hud er det vigtigt med en særligt fugtgivende bodylotion, og her kan body butter være det rigtige valg.

Har du derimod meget sart hud, og måske allergi, så vil det rette produkt for dig højst sandsynligt være en bodylotion bygget på naturlige ingredienser, og som er fri fra parfume.

En tredje ting du skal være opmærksom på er, hvis du ønsker et vegansk produkt. Langt fra alle bodylotions er veganske, så du bør derfor være opmærksom på produktspecifikationer, hvis du ønsker en vegansk bodylotion.

FAQ

🌟 Find din nye bodylotion lige her

Vi har lavet testen for dig, så du slipper. Se hele testen og find din nye fantastiske og fugtgivende bodylotion her.

📊 Giv din mening og deltag i næste test

Vi søger altid nye medlemmer i vores community. Er du interesseret i Hair & Beautys website? Så kan du være vores næste tester.

✅ Se og prøv vinderen af bedste bodylotion 2022

Læs hele vores bodylotion bedst i test anmeldelse her på siden. Vi har udvalgt top 10 på markedet netop nu og testet dem mod hinanden.

Artiklen blev publiceret d. januar 27, 2021 af Liva og senest opdateret d. januar 4, 2022 af Liva