bedste øjenbrynsserum test

Bedste øjenbrynsserum test guide (2023) – Bryn serum bedst i test

Artiklen er senest opdateret d. august 22, 2023 af Liva

Har du overplukket brynene eller vil pleje dem, du har så de ser bedre ud? Så skal du læse med i vores øjenbryn serum bedst i test. Vi har testet de bedste øjenbrynsserum, der er på markedet så vi kan hjælpe dig bedst muligt med at få dine drømme bryn.

En serum er et af de mest effektive produkter, du kan bruge hvis ønsker at forbedre dine øjenbryns udseende. Og det er uanset om du ønsker tykkere øjenbryn, tættere øjenbryn eller mere velplejede og flotte øjenbryn. Så garanterer vi, at du kan finde den serum, som passer til dig og dit behov.

Hvilken øjenbrynsserum er med i bedst i test guiden?

 1. Hairlust Superb Brow Eyebrow Enhancing Serum (Testvinder)
 2. RevitaLash RevitaBrow Eyebrow Conditioner 
 3. Xlash – Xbrow Eyebrow Conditioner
 4. SANZI BEAUTY Eyebrow Enhancing Serum
 5. M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum
 6. Serum Nordic Eyelash & Eyebrow Growth Serum
 7. GOSH Copenhagen – Growth Serum Bryn
 8. IRINA THE DIVA  Lash & Brow Boost It Growth Serum
 9. RAPIDLASH RapidBrow Eyebrow Enhancing Serum
 10. Dr. Hauschka Brow and Lash Gel

#1 Hairlust Superb Brow Eyebrow Enhancing Serum

Hairlust øjenbrynsserum

Køb for 449,- kr. hos Hairlust.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Plantebaseret formel
 2. Aktivere vækst og giver fyldigere øjenbryn
 3. Indeholder peptider, aloe vera og arganolie

Egenskaber

Hairlust Superb Brow Eyebrow Enhancing Serum er den bedste øjenbrynsserum i vores øjenbrynsserum test! Den er baseret på naturlige ingredienser, der effektivt modvirker tynde eller overplukkede bryn og stimulerer vækst. Så hvis du har tynde bryn eller ønsker vækst, så er dette den bedste bryn serum!

Noget af det, der gør, at HairLust Superb Brow Eyebrow Enhancing Serum er den bedste serum til din bryn, er dens indehold af klinisk dokumenteret peptid-komplex samt plantebaseret formel.

Formlen indeholder et innovativt mix af aktive planter heriblandt økologisk aloe vera, arganolie og ærteprotein. Derudover, indeholder den også kaffebønneolie, der med sit indhold af koffein har en stimulerende effekt på hår, hårsække og hud.

Denne unikke plantebaseret formel aktiverer effektivt brynenes vækst og styrker de enkelte hårstår, så du er sikret sundere og tykkere bryn på rekordtid.

Vores vurdering

Dette er uden tvivl den bedste serum til bryn, som vi har prøvet. Allerede efter kort tid så vi en tydelig forbedring, og vi havde både sundere og fyldigere øjenbryn efter blot 4-8 uger.

Én af grundene til at vi er særligt vilde med den er, at den den er super nem at arbejde med, den dufter mildt og virker ikke irriterende for øjne eller hud. Det er ét af de produkter, som man bare ved virker med det samme.

Det er med andre ord den bedste øjenbrynsserum i vores bedste øjenbrynsserum test!

Derfor skal du købe produktet

Hvis du drømmer om hurtigt at få kraftige og fyldige bryn, så er denne serum til øjenbryn lige noget for dig.

#2 RevitaLash RevitaBrow Eyebrow Conditioner 

RevitaLash RevitaBrow øjenbrynsserum

Køb for 749,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Stimulere hårvæksten
 2. Indeholder B7 vitamin
 3. Nærende ingredienser

Egenskaber

RevitaLash RevitaBrow Eyebrow Conditioner er en serum til øjenbryn, som sikre dig de fyldige øjenbryn, du altid har drømt om. Derudover, så kan RevitaLash RevitaBrow Eyebrow Conditioner også bruges af mænd, der ønsker at modvirke skaldede pletter i deres skæg eller pleje deres skæg.

Denne serum til øjenbryn er baseret på en formel, som stimulerer brynene til at blive gro fra tynde øjenbryn til kraftigere bryn, så du kan får et mere udtryksfuldt look. Dens formel indeholder blandt andet vitamin B7, som er med til at forlænge hårenes livscyklus.

Derudover indeholder denne serum hvedeprotein og ginsengekstrak, som stimulere væksten af hårene og giver kraftigere øjenbryn, mens dens indhold af morgenfrueekstrak plejer hudcellerne og calendula, som er meget fugtgivende, og holder hårene bløde.

Vores vurdering

Der ingen tvivl om, at denne serum til øjenbryn er super effektiv til at forbedrede både eksisterende hår, men også stimulerer væksten af nye hår. Denne serum har uden tvivl leveret en synlig effekt og givet os de kraftige øjenbryn, vi altid har drømt om.

Derfor skal du købe produktet

Uanset om du ønsker at modvirke en skaldede plet i skægget eller vil have tykke bryn, så er denne serum for dig.

#3 Xlash – Xbrow Eyebrow Conditioner

Xlash Xbrow øjenbrynsserum

Køb for 219,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

Egenskaber

Xlash – Xbrow Eyebrow Conditioner er en effektivt øjenbryn serum, som giver dig fyldige øjenbryn, der er flotte og tætte. Denne serum indeholder aktive ingredienser, som fremmer cellefornyelsen i hudens overflade, og derved øger hårvæksten i brynene.

Når du bruger denne serum, vil du opleve, at den gør brynene mørkere og mere tætte. Derudover, så vil du også opleve, at denne øjenbryn serum virker mere nærende, og dine fine bryn vil blive styrket.

Xlash – Xbrow Eyebrow Conditioner har en dokumenteret effekt, der viser, at du efter 2 uger vil opleve en forøgelse på 25% i volume, tykkelse og længde af dine bryn og 72% efter 6 uger. Derfor er du garanteret flotte, buskede øjenbryn med denne øjenbryn serum.

Vores vurdering

Der ingen grund til bekymring med denne serum, hvis man leder efter en serum, der kan give dig lækre, markante og tykke øjenbryn.

Dens evne til at gøre dine bryn mørkere gør også, at du ikke behøver at tegne dem op når du lægger makeup, men kan bære dine naturlige bryn.

Derfor skal du købe produktet

Denne øjenbryn serum garantere dig resultater, der både er til at se og føle på, hvis du har sparsom hårvækst!

#4 SANZI BEAUTY Enhancing Øjenbrynsserum

Sanzi Beauty øjenbrynsSerum

Køb for 392,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Vegansk og parbene- og hormonfri
 2. Indeholder peptider og antioxidanter
 3. Giver fyldige øjenbryn

Egenskaber

Sanzi Eyebrow Enhancing serum er en brow enhancer, der giver dig sunde og fyldige øjenbryn. Denne serum skal bruges 1-2 gange dagligt og du vil opleve resultater efter 8-16 uger.

Hvis dine øjenbryn er en vigtig del af din identitet, så ved du også, at jo bedre du plejer dem, jo bedre ser de ud. Derfor er det vigtigt at finde en god serum, der kan hjælpe dig med at få dine bryn til at se ud, som du ønsker.

Denne serum fra Sanzi er en effektive øjenbryn serum, der hurtigt giver gode resultater grundet dens indehold af aktive og komplekse ingredienser. Den er blandt andet rig på peptider og antioxidanter, nærende olier, som virker plejend og giver dig flotte bryn.

Den er særligt egent til følsom hud, da den ikke indeholder kunstig parfume eller parabener, og er fri for hormoner. Derudover, så er den vegansk certificeret og inderholder derfor ikke nogen animalske produkter.

Vores vurdering

Denne serum til øjenbryn modvirker effektivt hårtab grundet dens aktive ingredienser, der sikre dig flotte øjenbryn. Den er nem at arbejde med, og virker rar til selv sart og følsom hud.

Derfor skal du købe produktet

Har du sart hud og sparsomme øjenbryn, så er dette måske en serum for dig!

#5 M2 Beauté Eyebrow Renewing Øjenbrynsserum

M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum

Køb for 579,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Dermatologisk testet
 2. Fyldige bryn
 3. Stimulerer hårsækkene

Egenskaber

Er du også født med mindre fyldige øjenbryn eller har du også overplukket brynene? Så er en god serum til øjenbryn lige den redning, du leder efter. Med en serum som M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum kan du stimulerer hårsækkende og opnå en kraftigere hårvækst.

Denne serum til øjenbryn er baseret på aktive ingredienser, der effektivt fremmer væksten af brynhår og styrker brynene, hvilket giver dem volumen og får dem til at vokse.

Vores vurdering

M2 Beauté er kendt for at producere en yderst effektiv serum til øjenvipper, og deres serum til brynene er ingen undtagelse. Denne serum vil forvandle dine tynde bryn til smukke, markede og kraftige bryn på rekordtid.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du elsker M2 Beauté vippeserum, så er du garanteret, at du vil elske af deres serum til øjenbryn. M2Beauty vippeserum er vinder af vores vippeserum test.

#6 Serum Nordic Eyelash & Eyebrow Growth Serum

Serum Nordic Eyelash & Eyebrow Growth Serum øjenbrynsserum

Køb for 279,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Uden hormonforstyrrende stoffer 
 2. Rig på naturlige ingredienser
 3. 2-i-1 produkt til vipper og bryn

Egenskaber

Serum Nordic Eyelash Serum & Eyebrow Serum er et sikkerhedsgodkendt 2-i-1 produkt, der fungerer som både vippe- og brynserum. Denne serum er rig på naturlige ingredienser og planteekstrakter, der går ind og modvirker tab af hår, stimulerer hårvæksten og forstærker både dine vipper og bryn.

Denne serum er uden hormonforstyrrende stoffer, parfumestoffer, andre allergifremkaldende stoffer, miljøbelastende stoffer, der kan give allergi. Derudover, er den ikke testet på dyr.

Vores vurdering

Vi er store fans af, at denne serum to produkter i ét, hvilket gør det både nemmere og billigere at fremhæve og forbedre både vipper og bryn. Derudover, så føles det betryggende at formelen er så ren og samtidig kan skabe så fine resultater.

Derfor skal du købe produktet

Er du vild med ‘rene’ produkter, der giver synlige resultater, så er denne serum måske noget for dig.

#7 GOSH Copenhagen – Growth Øjenbrynsserum

GOSH Copenhagen - Growth Serum Bryn

Køb for 199,- kr. hos Coolshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder SymPeptide®
 2. Stimulerer din hårvækst
 3. Udtryksfulde og fine øjenbryn

Egenskaber

Denne serum fra GOSH giver dig mere fyldige og definerede øjenbryn, ved at stimulerer din hårvækst med dens unikke formel. Det er blandt andet dens indhold af SymPeptide® XLash, der giver dig lækre, kraftigere øjenbryn.

Det anbefales, at du bruger denne serum dagligt for at opnå de udtryksfulde bryn, du drømmer om. Denne serum er bygget på en unik formel, der er parabenefri, parfumefri og glutenfri.

Vores vurdering

Denne serum kan snildt give dig en hjælpende hånd, hvis du vil skrue ned for brugen af make up og op for det naturlige look. Denne serum er god til at fremhæve dine bryn og eksisterende hår.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du vil forbedre og fremhæve dit naturlig look, så er denne serum måske noget for dig.

#8 IRINA THE DIVA Lash & Brow Boost It Growth Øjenbrynsserum

IRINA THE DIVA Lash & Brow Boost It Growth Serum

Køb for 269,- kr. hos Luxplus.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fungere til både vipper og bryn
 2. Uden parfume
 3. Vegansk

Egenskaber

Irina The Diva Lash & Brow Boost It er en 2-i-1 serum, der med sine plejende ingredienser, stimulerer produktionen af hår hos både dine vipper og bryn. Denne serum vil få dine bryn og vipper til at fremstå sundere, længere og fyldigere.

Formlen er vegansk og uden parfume.

Vores vurdering

Denne serum plejer både vores vipper og bryn rigtig fint. Den giver os fyldigere bryn, der fremhæver vores naturlige træk og danner en fin ramme om vores øjne.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker en serum, der kan bruges til mere end bare bryn, så er denne måske noget for dig.

#9 RAPIDLASH RapidBrow Eyebrow Enhancing Øjenbrynsserum

RAPIDLASH RapidBrow Eyebrow Enhancing Serum

Køb for 279,- kr. hos Cocopanda.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Forbedre brynenes udseende
 2. Indeholder Hexatein
 3. Fugtgivende

Egenskaber

Eyebrow Enhancing Serum er effektivt serum, der er testet af øjen- og hudlæger. Efter kun 4-8 uger, vil dine øjenbryn syne tykkere, fyldigere og mere definerede end før.

Denne serum Eyebrow Enhancing Serum indeholder det innovative Hexatein® 2-kompleks, som er består af effektive ingredienser, der tilfører hårene ekstra og forbedrer øjenbrynenes udseende.

Vores vurdering

Vores bryn føles bløde og velplejede. Denne serum irriterer ikke huden eller øjnene, derudover så er den generelt nem og rar at arbejde med.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er ny i verdenen af brynserum, så er denne måske for dig.

#10 Dr. Hauschka Brow and Lash Gel

Dr. Hauschka Brow and Lash Gel øjenbrynsserum

Køb for 124,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Multifunktionel (til både bryn og vipper)
 2. Kan bruge som primer før mascara
 3. Stimulerer hårsækkene

Egenskaber

Dr. Hauschka Brow and Lash Gel er en multifunktionel transparente gel, der bruges til både øjenbryn og vipper. Derudover kan den også bruges som en primer til både bryn for at skabe hold, og før du påfører mascara, for mere volume.

Den er baseret på en formel af mineralpigmenter og plejende planteingredienser, som plejer hårene.

Vores vurdering

Denne multifunktionelle gel er et godt alround produkt, at have i toiletskabet. Den hjælper dig med at få fine, naturlige øjenbryn og modvirker hårtab.

Derfor skal du købe produktet

Går du og drømmer om fyldige bryn? Så er denne serum måske for dig.

Sådan påfører du og bruger øjenbrynsserum

 1. Forberedelse: Start med at rense dit ansigt grundigt for at fjerne makeup, snavs og olie. Dette sikrer, at serummet kan trænge effektivt ind i hårsækkene.
 2. Påføring: Tag serummet med den medfølgende applikator, som ofte er en børste eller en spids. Påfør en lille mængde serum direkte på øjenbrynene, idet du fokuserer på områder, hvor du ønsker at se forbedring.
 3. Massér forsigtigt: Brug fingerspidserne til forsigtigt at massere serummet ind i huden og håret. Dette kan hjælpe med at forbedre blodcirkulationen og sikre, at serummet absorberes effektivt.
 4. Lad det tørre: Vent et par minutter for at lade serummet tørre helt, før du påfører andre produkter eller går i seng.
 5. Hyppighed: For de fleste øjenbrynsserum anbefales det at anvende produktet én gang dagligt, ofte om aftenen. Dog kan instruktionerne variere afhængigt af produktet, så det er altid en god idé at læse produktets vejledning.
 6. Vær tålmodig: Husk, at resultaterne ikke kommer natten over. Regelmæssig og konsekvent anvendelse over flere uger eller måneder er nøglen til at se mærkbare forbedringer.
 7. Undgå irritation: Hvis du oplever rødme, kløe eller irritation, skal du stoppe med at bruge produktet og konsultere en hudlæge.

Se desuden denne instruktionsvideo til hvordan du påfører bryn serum

Video er lavet af Xlash

Ingredienser i øjenbrynsserum

Øjenbrynsserum er designet til at forbedre udseendet og sundheden af dine øjenbryn ved at stimulere hårvækst, styrke hårsækkene og nære huden omkring brynene. For at opnå disse resultater indeholder disse serummer en række aktive ingredienser, der hver især har en specifik funktion.

Her er nogle af de mest almindelige ingredienser og deres funktioner:

 1. Peptider: Disse korte kæder af aminosyrer kan hjælpe med at styrke hårsækkene og fremme hårvækst. De fungerer ved at signalere til cellerne om at producere mere kollagen og keratin, som er vigtige komponenter i håret.
 2. Biotin (Vitamin B7): Dette vitamin er afgørende for hårsundhed og kan hjælpe med at forbedre hårets tæthed og styrke.
 3. Aloe Vera: Kendt for sine beroligende og fugtgivende egenskaber, kan aloe vera hjælpe med at nære huden omkring brynene og forbedre hårets sundhed.
 4. Arganolie: Denne olie er rig på vitamin E og essentielle fedtsyrer, som kan hjælpe med at fugte og styrke håret.
 5. Koffein: Ofte fundet i form af kaffebønneolie, kan koffein stimulere hårsækkene og fremme hårvækst.
 6. Hyaluronsyre: Dette stof kan hjælpe med at fugte huden omkring brynene, hvilket giver et sundere miljø for hårvækst.
 7. Prostaglandiner: Disse lipidforbindelser kan stimulere hårvækst, men nogle kan også have bivirkninger, så det er vigtigt at være opmærksom på produkter, der indeholder dem.
 8. Antioxidanter: Ingredienser som vitamin E og C kan beskytte håret og huden mod skader fra frie radikaler.
 9. Plantebaserede ekstrakter: Ingredienser som ginseng, morgenfrue og hvedeprotein kan nære og styrke håret samt stimulere hårvækst.
 10. Keratin: Dette protein er en vigtig komponent i hår, og når det tilsættes i serum, kan det hjælpe med at styrke og beskytte håret.

Indeholder øjenbrynsserum skadelige stoffer?

Hvis du gerne vil bruge en serum, der hjælper dig med at få dine bryn til at fremstå kraftigere og fyldigere, så skal du være opmærksom på ingredienserne i den. Nogen serummer indeholder nemlig prostaglandiner, som har en dokumenteret effekt på vækst af hår såsom bryn og vipper.

Prostaglandiner kan have en række uønskede virkninger, som tørre og kløende øjne, hævelser omkring øjnene og varig pigmentændring i øjet.

Kan man bruge øjenvippe serum til bryn?

Ja, det kan du godt. Nogen serumer er designet til at kunne bruges til vipper også. Alt du skal gøre er, at påføre din serum langs vippekanten efter du har renset dit ansigt.

Det vigtigste er, at din serum er godkendt til øjenområdet og ikke indeholder skadelige ingredienser, der kan påvirke dine øjne. Ofte er indholdet af en øjenvippeserum og brynserum det samme.

Hvad er øjenbryn godt for?

Øjenbryn er med til at give dit ansigt karakter, udtrykke følelser – og sammen med dine øjenvipper, så forhindrer dine øjenbryn også at sved, regn og snavs trænger ind i dine øjne.

FAQ

Få dine øjenbryn til at vokse hurtigere

Hvis du ønsker, at dine bryn skal vokse hurtigere, så er det vigtigt du plejer dem godt. En måde at gøre det på er ved at bruge en serum til dine øjenbryn. Vi anbefaler, du bruger Hairlust Eyebrow Enhancing Serum, som er bedst i vores øjenbrynsserum test.

Hvordan får jeg mine øjenbryn til at vokse?

Hvis du har overplukket dine bryn, så kan processen med at lade dem gro godt være lidt akavet og lang. Derfor kan du med fordel benytte en bryn serum, som påvirker hårvæksten og får din bryn til at go hurtigere.
En serum styrker også de hår, du har i forvejen, så du får kraftigere og sundere bryn. Det samme gælder for vipper, som bliver længere og fyldigere, når du bruger en vippeserum.

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.