Bedste hårtørrer test

Bedste hårtørrer 2022

Leder du efter en ny hårtørrer, som kan skabe salonværdige resultater? Så er der hjælp at hente hos os, da vi har testet markedets føntørrere og således fundet frem til de bedste fra anerkendte producenter, som kan give dig en professionel oplevelse.

De bedste hårtørrere er kendetegnet ved effektivitet og dermed en god ydeevne, samtidig med at de er lette at anvende samt komfortable og behagelige at holde i hånden. Herudover er de naturligvis med til at skabe et smukt styling-resultat.

Læs mere om de bedste produkter på denne side og find den hårtørrer, som passer bedst til dig og de individuelle behov, som du har.

Hvilke produkter vi har i vores hårtørrer bedst i test 2022:

 1. Ghd Air Classic Hair Dryer (Testvinder)
 2. Ghd Aura Professional Hairdryer
 3. Cloud Nine The Airshot
 4. OBH Nordica Björn Axén Tools AC
 5. Ghd Flight Travel Hairdryer
 6. Babyliss Hårtørrer 6000E Pro Digital
 7. Braun Hårtørrer Satin Hair 7
 8. Ghd Helios Hairdryer Ink Blue
 9. HH Simonsen MIDI Hairdryer
 10. Parlux Advance Light Grafite

#1 Ghd Air Classic Hairdryer – Effektiv hårtørrer af bedste kvalitet

Ghd Air Classic Hairdryer - Effektiv hårtørrer af bedste kvalitet

👉 Køb for 949,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Ioniseringsteknologi
 2. Kort tørretid
 3. Ergonomisk design

Niveauer for blæserstyrke/hastighed: 2
Temperaturindstillinger: 3
Ledningslængde: 3 m.
Effekt: 2100 W

Egenskaber

Denne Ghd Air Classic Hairdryer har en aldeles kraftfuldt effekt på 2100 watt, som gør det nemt og hurtigt at tørre håret på kort tid. Endvidere har føntørreren et ergonomisk design, hvorved det altid er let og behageligt at holde den – den vejer 1,54 kg.

Udover at tørre håret på effektiv vis, så er hårtørreren kendt for sin ioniseringsteknologi. Denne teknologi formår netop at bibeholde fugten i håret, således at dette giver et glansfuldt resultat og sikrer, at håret ikke spalter eller bliver kruset.

Du kan påføre et mundstykke uden på føntørreren, som gør, at du kan style håret efter eget ønske, mens det tørres. Desuden er der to forskellige blæsestyrker/hastigheder og tre forskellige temperaturindstillinger. Produktet har en ledning på tre meter.

Vores vurdering

Dette er af flere årsager vores testvinder og således den bedste hårtørrer, vi har testet. Årsagen til at denne model er blevet vores topscorer er, at produktet dels er aldeles effektivt, hvorved det ikke kræver mange øjeblikke at tørre håret, samtidig med at det er et produkt, som formår at style håret på professionel vis.

Derfor skal du købe produktet

Modellen er for dig, som ikke vil gå ned på kvalitet, når du skal købe din næste hårtørrer, og som samtidig ønsker et produkt, der kan style håret og efterlade det med en fin glans. Mundstykket gør, at du kan sætte håret efter eget ønske. Her er tale om det bedste produkt på markedet, og prisen er som følge heraf også fornuftig efter vores vurdering.

#2 Ghd Aura Professional Hairdryer – Professionel hårtørrer

Ghd Aura Professional Hairdryer - Professionel hårtørrer

👉 Køb for 1.235,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Laminar teknologi for øget præcision
 2. Cool wall teknologi
 3. Tørrer og giver volumen på én gang

Niveauer for blæserstyrke/hastighed: 2
Temperaturindstillinger: 3
Ledningslængde: 4 m.
Effekt: 2100 W

Egenskaber

Ghd Aura Professional Hairdryer er blandt andet baseret på Laminar-teknologien, som øger præcision og kontrol, hvilket gør håret tørt på kortere tid. Samtidig bidrager teknologien til at give det ønskede resultat ved at sikre en passende temperatur og hastighed, så håret efterlades blødt og glansfyldt.

Endvidere er føntørreren udstyret med den såkaldte Cool wall teknologi. Denne gør, at der, udover at komme tilpas varmt luft ud af hårtørreren, ligeledes er en luftring med kold luft udenom den varme luft – dette er en smart funktion, der beskytter håret bedre og giver det mere fylde samt glans.

Desuden er hårtørrerens motor lettere, mindre og mere stille end de fleste øvrige på markedet, til trods for at den har en ledning på 4 meter. Det ergonomiske design er med til at gøre den lettere og rarere at anvende. Desuden genererer Ghd Aura op til 17 % mindre elektrisk energiforbrug.

Vores vurdering

Her er tale om en professionel hårstyler. Der er mange fordele ved hårtørreren, heriblandt at den er så lydsvag, ligger behageligt i hånden og er super effektiv. Hårtørreren giver desuden et super fint finish og er dermed ideel til styling.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter et produkt, som er baseret på den nyeste teknologi, så er denne hårtørrer fra Ghd et godt bud. Produktet er bestemt alle pengene værd og vil sikre smukke resultater.

#3 Cloud Nine The Airshot – For sundere, stærkere og glansfyldt hår

Cloud Nine The Airshot - For sundere, stærkere og glansfyldt hår

👉 Køb for 899,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Keramisk varmebelægning
 2. Anti-statisk teknologi
 3. Variabel styrke og temperatur

Niveauer for blæserstyrke/hastighed: 3
Temperaturindstillinger: 3
Ledningslængde: 2,7 m.
Effekt: 2000 W

Egenskaber

Cloud Nine The Airshot er en hårtørrer, der kan skabe sundere, stærkere og mere glansfyldt hår via den keramiske varmebelægning og anti-statiske teknologi. Det keramiske varmeelement indeholder netop nærende mineraler, hhv. Turmalin og Sericite, der binder fugten i håret og beskytter hårets naturlige sundhed.

Den anti-statiske teknologi bidrager til at mindske de negativt ladede partikler, som gør, at håret hverken bliver elektrisk eller kruset.

Det er muligt at indstille temperaturen i tre forskellige niveauer (lav, medium og høj) og tre forskellige styrker for blæseniveauet. Dermed kan hårtørreren altså indstilles efter behov, så håret ikke udsættes for unødvendig høj varme.

Vores vurdering

Det har været en super god oplevelse at teste denne hårtørrer fra Cloud Nine, blandt andet fordi den er så nem at anvende, fordi den tørrer håret meget hurtigt, og fordi den anti-statiske teknologi gør, at håret ikke fremstår kruset, men derimod efterlades glat og blødt.

Derfor skal du købe produktet

Dette produkt egner sig til alle hårtyper, men anbefales særligt til dig, som har problemer med, at håret fremstår meget kruset, og som ønsker, at det bliver mere glat og silkeblødt.

#4 OBH Nordica Björn Axén Tools AC 2000W – Eksklusiv hårtørrer med flot design

OBH Nordica Björn Axén Tools AC 2000W - Eksklusiv hårtørrer med flot design

👉 Køb for 398,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Modvirker statisk elektricitet
 2. Aftageligt luftfilter
 3. Tre mundstykker

Niveauer for blæserstyrke/hastighed: 2
Temperaturindstillinger: 3
Ledningslængde: 2,8 m.
Effekt: 2000 W

Egenskaber

OBH Nordica Björn Axén Tools AC 2000W er en eksklusiv hårtørrer i sort design. Den har to indstillinger for hastighed/blæsestyrke og tre mulige temperaturer. Desuden er effekten for motoren 2000 watt, og bliver motoren overophedet, så slukkes hårtørreren automatisk af sikkerhedsmæssige hensyn.

Ledningen har en længde på 2,8 meter, hvilket gør den fleksibel at anvende. Den er velegnet til både højre og venstre hånd. Endvidere bidrager hårtørreren til at mindske samt forhindre statisk elektricitet.

Endvidere har produktet et luftfilter, som er aftageligt, hvilket gør det nemmere at rengøre hårtørreren. Der medfølger tre forskellige mundstykker, som kan bruges til den ønskede styling af håret – heriblandt er der et mundstykke til øget volumen.

Vores vurdering

Der er flere fordele forbundet med denne Björn Axen AC 2000 W hårtørrer, som er udviklet i samarbejdet mellem OBH Nordica og Björn Axén, og hvilket således også gør dette produkt til et af de bedste inden for kategorien.

Et stort plus er, at der medfølger flere forskellige mundstykker, når produktet købes; hermed kan du vælge den, du foretrækker. Volumenmundstykket sikrer smukke resultater og er en af grundene til, at produktet er så populært.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker øget volumen i dit hår, så er dette en rigtig god føntørrer for dig. Føntørreren er af høj kvalitet og har et eksklusivt design, hvilket giver en god styling-oplevelse hver gang.

#5 Ghd Flight Travel Hairdryer – Praktisk føntørrer i rejsestørrelse

Ghd Flight Travel Hairdryer - Praktisk føntørrer i rejsestørrelse

👉 Køb for 495,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kompakt letvægtsdesign
 2. Beskyttelsesetui
 3. Beskyttelses-/sikkerhedsteknologi

Niveauer for blæserstyrke/hastighed: 2
Temperaturindstillinger: 2
Ledningslængde: 1,8 m.
Effekt: 1400 W

Egenskaber

Ghd Flight Travel Hairdryer er en føntørrer med et kompakt letvægtsdesign, som gør den særligt egnet til at have med på rejsen. Den vejer kun 422 gram, hvilket er omtrent halvdelen af hvad de fleste øvrige føntørrere på markedet vejer, og herudover kan den foldes sammen, således at den fylder mindre i tasken eller kufferten.

Til trods for den mindre størrelse, så går du ikke på kompromis med kvaliteten og effektiviteten. Desuden har den ergonomisk design, som gør den meget komfortabel at anvende. Der medfølger et beskyttelsesetui, som du kan opbevare produktet i, når du skal bringe føntørreren med dig.

Herudover har den en særlig beskyttelsesfunktion, Ghd hair safeguard technology, som gør, at føntørreren automatisk slukkes, såfremt der ikke holdes den passende afstand mellem hårtørreren og håret.

Vores vurdering

Via vores hårtørrer-test vurderer vi dette produkt fra Ghd som værende det mest praktiske og mest effektive på markedet, som er egnet til rejsen grundet den lille størrelse.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du leder efter en bedst i test hårtørrer til rejsebrug. Dette er netop en super god hårtørrer, som er kendetegnet ved let vægt, praktisk størrelse og god ydeevne.

#6 Babyliss Hårtørrer 6000E Pro Digital 2200 W – Effektiv styling af håret

Babyliss Hårtørrer 6000E Pro Digital 2200 W - Effektiv styling af håret

👉 Køb for 713,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Optimal temperatur
 2. Iondannelsesfunktion
 3. Letvægt

Niveauer for blæserstyrke/hastighed: 3
Temperaturindstillinger: 2
Ledningslængde: 1,8 m.
Effekt: 2200 W

Egenskaber

Babyliss Hårtørrer 6000E Pro Digital 2200 W er en letvægtsføntørrer (443 gram) der effektivt tørrer håret med en moderat temperatur. Føntørreren har en konstant temperatur på 70 grader celsius, hvilket er optimalt, da håret således beskyttes og beholder det naturlige fugtniveau. Derudover har den også en koldluftsfunktion, der understøtter stylingen.

Endvidere har produktet en høj iondannelsesfunktion; denne ion-funktion hjælper til at modvirke statisk elektricitet. Ydeevnen for denne føntørrer er blandt de højeste på markedet ved at være 5,68 gram vand pr. minut.

Desuden har føntørreren en turbo-knap samt en aldeles præcis tørringsevne grundet det smalle mundstykke på hårtørreren, som er 4,4 mm. Der medfølger desuden to mundstykker samt et enkelt føn næb til at skabe øget volumen ved køb af produktet, så du kan vælge det styling-tool, du foretrækker.

Vores vurdering

Vores tests understøtter de mange gode anmeldelser, som produktet allerede har fået. Her er tale om et effektivt produkt med forskellige indstillinger og smarte funktioner, som er et stort plus for, når håret skal styles. Desuden viser vores tests, at hårtørreren er egnet til alle hårtyper – ligegyldigt hvilken frisure du har, kræver det ikke lang tid at få håret helt tørt.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe produktet, hvis du leder efter en effektiv føntørrer af god kvalitet og med en meget præcis tørringsevne. Samtidig er det tydeligt, at føntørreren har en høj og god ioniseringsfunktion, hvilket vi vurderer som et stort plus.

#7 Braun Hårtørrer Satin Hair 7 HD730 – 2200W – Sikrer beskyttelse af håret

Braun Hårtørrer Satin Hair 7 HD730 - 2200W - Sikrer beskyttelse af håret

👉 Køb for 286,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Beskyttelsessystem
 2. Professionel styler
 3. Skaber glans

Niveauer for blæserstyrke/hastighed:2
Temperaturindstillinger: 3
Ledningslængde: 2 m.
Effekt: 2200 W

Egenskaber

Braun Satin Hair 7 hårtørreren har en fantastisk ioniseringsteknologi, hvilket vil sige, at millioner af aktive ioner hjælper til at modvirke kruset hår og derimod skabe glat hår med et elegant glansfyldt udseende.

Yderligere har den en professionel dyse, der kan give unik styling, samt en cold shot-feature, som hjælper til at sætte håret. Der medfølger ligeledes en diffuser, som kan bruges til at lave smukke bølger eller krøller og volumen. Yderligere er den udstyret med en hank, som du kan hænge hårtørreren i.

Produktet har et unikt beskyttelsessystem; satin protect feature, som er en særlig funktion, der gør, at luftgennemstrømningen ikke kan overstige 70 grader celsius, hvorved føntørreren er designet til at beskytte håret mod skade og overbelastning.

Vores vurdering

Dette er et super godt produkt, som vi vil give 5 ud af 5 stjerner. Den har mange forskellige funktioner, som understøtter følelsen af professionel salon-styling. Samtidig giver de seks kombinationer af varme og luftgennemstrømning maksimum effektivitet og fleksible stylingmuligheder.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er interesseret i en føntørrer med en kraftig motor, som kan tørre dit hår på et kort øjeblik, og som har flere forskellige varmeindstillinger og hastighedsindstillinger, så er dette et godt bud. Her får du et godt produkt til en god pris.

#8 Ghd Helios Hairdryer Ink Blue – Komfortabel og kraftfuld hårtørrer med minimalt støjniveau

Ghd Helios Hairdryer Ink Blue - Komfortabel og kraftfuld hårtørrer med minimalt støjniveau

👉 Køb for 1139,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Høj kontrol og effektivitet
 2. Lavt støjniveau
 3. Ionisk teknologi

Niveauer for blæserstyrke/hastighed: 2
Temperaturindstillinger: 2
Ledningslængde: 3 m.
Effekt: 1875 W

Egenskaber

Ghd Helios Hairdryer Ink Blue er udviklet af førende eksperter inden for branchen og har både forskellige hastigheder og temperaturindstillinger. Produktet kan give op til 30 % mere glans. Aeroprecis-teknologien koncentrerer luftstrømmen og hjælper således til at øge kontrollen og præcisionen, når du føntørrer håret; hermed går det både hurtigere og er mere effektivt.

Produktet vejer kun 780 gram, hvilket skyldes det ergonomiske letvægtsdesign, og har en 3 meter lang ledning. Herudover er føntørreren berømt for sit unikke lydsystem, som sikrer et meget lavt støjniveau. Ved køb af hårtørreren medfølger der desuden en professionel dyse, som kan bruges til styling.

Vores vurdering

Der er mange fordele ved dette produkt, som således også er blandt listens top 10 bedste føntørrer. Ghd kalder selv denne hårtørrer for “Dronningen” over alle de øvrige på markedet, og det er der gode grunde til. En af de største fordele ved produktet, foruden dets effektivitet og kraftfulde ydeevne, er det minimale støjniveau.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du er ude efter en støjreduceret hårtørrer fra det anerkendte brand Ghd, og som giver dig glamouriøs styling med mere glans, og som gør det meget nemmere at sætte håret efterfølgende.

#9 HH Simonsen MIDI Hairdryer – Hårtørrer med fantastisk yde- og stylingevne

HH Simonsen MIDI Hairdryer - Hårtørrer med fantastisk yde- og stylingevne

👉 Køb for 455,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kompakt og let hårtørrer
 2. Egnet til rejsen
 3. Rigtig god ydeevne

Niveauer for blæserstyrke/hastighed: 2
Temperaturindstillinger: 2
Ledningslængde: 2 m.
Effekt: 1500 W

Egenskaber

HH Simonsen MINI Hairdryer er en lille, kompakt og let hårtørrer, som således er særligt egnet til rejsen. Til trods for den lille størrelse, så har den en motorkraft på 1500 W og dermed en kraftfuld evne til at tørre. Desuden har denne hårtørrer et overraskende lavt lydniveau.

Der er henholdsvis to indstillinger for hastighed og to for temperatur, herunder en funktion for kold luft, og yderligere har den en to meter lang ledning.

Vores vurdering

Til trods for at her er tale om en mindre hårtørrer, så skal du ikke bruge længere tid på at føntørre håret, hvilket vi i første omgang havde frygtet. Vores hårtørrer-test har modbevist dette og tydeliggjort, at her er tale om et aldeles godt produkt med høj ydeevne og stylingevne.

Derfor skal du købe produktet

Dette produkt er særligt egnet til dig, som leder efter en praktisk hårtørrer, som er egnet til brug på rejsen. Rejseføntørreren fra Ghd og denne fra HH Simonsen har mange af de samme egenskaber, men det er centralt at påpege, at denne fra HH Simonsen imidlertid har en større motoreffekt (1500 W vs. 1400 W) og en længere ledning (2 m. vs. 1,8 m.).

#10 Parlux Advance Light Grafite – Miljøvenlig hårtørrer

Parlux Advance Light Grafite - Miljøvenlig hårtørrer

👉 Køb for 1.149,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Skabt på genbrugsmateriale
 2. Komfortabel føn
 3. Koldluftsfunktion for øget glans

Niveauer for blæserstyrke/hastighed: 2
Temperaturindstillinger: 2
Ledningslængde: 3 m.
Effekt: 2200 W

Egenskaber

Parlux Advance Light Grafite er en miljøvenlig hårtørrer, idet den er skabt på baggrund af genbrugsmateriale. Den tørrer håret aldeles hurtigt, hvorved den ligeledes er energibesparende. Hårtørreren har et ergonomisk design, som gør det til en aldeles komfortabel føntørrer; den er både let i vægt og er endvidere lydreduceret sammenlignet med mange af de andre føntørrere på markedet.

Endvidere er denne hårtørrer baseret på en ioniseringsteknologi og keramisk teknologi, hvilket er helt essentielt for at skabe et sundt hår, som ikke bliver statisk. Yderligere har den en koldluftsfunktion, som kan bruges som sidste led i tørringen af håret og således give øget glans. Produktets ledning er 3 meter, og motoreffekten er 2200 watt.

Vores vurdering

Dette er efter vores mening en aldeles innovativ føntørrer med mange fremragende egenskaber. Dels er det et stort plus, at her er tale om en miljøvenlig hårtørrer, som giver dig tørt hår på et øjeblik, og herudover tydeliggør testen, at produktet understøtter et naturligt sundt hår og virker anti-statisk.

Derfor skal du købe produktet

Er du miljøbevidst og leder du dermed efter en føntørrer lavet af genbrugsmateriale, så bør du købe dette produkt. Parlux er blandt verdens førende producenter af føntørrere, og du kan således være sikker på at få en god oplevelse ved brug af Parlux Advance Light Grafite.

Hvorfor bruge en hårtørrer?

Der er mange gode grunde til at bruge en hårtørrer. For det første er håret mere sårbart, når det er vådt, sammenlignet med tørt hår. Der er dermed større risiko for, at dit hår kan knække eller få skade, eksempelvis fra forurening eller solen, når håret er vådt eller fugtigt.

Derudover er hårtørrere gode redskaber til styling af håret; en føntørrer kan blandt andet give håret mere volumen, hvis du eksempelvis holder hovedet nedad og benytter en børste, mens du styler håret, og dermed gøre, så dit hår fremstår fyldigt med en naturligt smuk glans.

Er en hårtørrer skadende for håret?

Varmen fra de fleste hårtørrere kan virke skadende for håret i form af at føre til slid på håret. Omvendt er håret mere sårbart, når det er vådt, hvorfor det alligevel anbefales at anvende en hårtørrer. Herudover anbefales det, at man kommer noget varmebeskyttende i håret, som kan forhindre varmeskader i at opstå.

Det er i forlængelse heraf essentielt at understrege, at nogle hårtørrere er mere skånsomme end andre, som følge af at de eksempelvis er fastsat til den optimale temperatur eller har særlige beskyttelsesfunktioner. De modeller, som vi anbefaler, er naturligvis udviklet og designet således, at de mindst muligt kan skade håret. Du kan finde de anbefalede hårtørrere ovenfor.

FAQ

🌟 Find din nye hårtørrer lige her

Vi har lavet testen for dig, så du slipper. Se hele testen og find din nye fantastiske hårtørrer her.

📊 Giv din mening og deltag i næste test

Vi søger altid nye medlemmer i vores community. Er du interesseret i Hair & Beautys website? Så kan du være vores næste tester.

✅ Se og prøv vinderen af bedste hårtørrer 2022

Læs hele vores hårtørrer bedst i test anmeldelse her på siden. Vi har udvalgt top 10 på markedet netop nu og testet dem mod hinanden.

Artiklen blev publiceret d. august 31, 2020 af Liva og senest opdateret d. januar 4, 2022 af Liva

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *