bedste hårvitaminer test

Bedste hårvitaminer 2022 – Bedst i test af vitaminer til håret

Det kan være en jungle at finde ud af, hvordan man opnår det smukkeste hår og opnår de bedste betingelser for et sundt og stærkt hår. I denne omgang har vi testet et af de nyeste og mest populære “trends” nemlig kosttilskud til håret, hårvitaminer smækfyldt med vitaminer og mineraler.

Der findes en lang række forskellige hårvitaminer på markedet. Fælles for de forskellige kosttilskud er, at de indeholder en række forskellige vitaminer, herunder Biotin, a vitamin, b vitaminer og d vitamin, som er udvalgt for at øge hårvækst samt styrke hårets sundhed.

Hvilke hårvitaminer er bedst? Vi vurderer at de bedste hårvitaminer er Yummi Gummi Hårvitaminer fra Yummi Haircare.

Vitaminerne fås i forskellige former, herunder i pilleform, men også i form af vingummibamser til håret, vingummihjerter etc. Har du lidt svært ved at sluge piller generelt, så kan vi klart anbefale, at købe vingummi til håret i stedet.

Men er du stadig i tvivl om hvilke vitaminer du skal købe, og ved du heller ikke hvilke vitaminer, der er de bedste vitaminer til håret? Så læs med i vores test og bliv klogere på vitaminer til håret der virker.

Vi kigger både på indholdet af vitaminer og mineraler samt smag.

#1 Yummi Gummi hårvitaminer fra Yummi Haircare – bedst i test vitaminer til håret

yummi gummi hårvitaminer

👉 Køb for 249,- kr. hos Yummihaircare.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Højt indhold af Biotin samt vitamin B, D og E
 2. Naturlige ingredienser, og desuden fri for gluten og gelatine
 3. Sukkerfrie og veganske hårvitaminer

Egenskaber

Yummi Gummi hårvitaminer er et af de mest populære vitaminer til et sundt hår. De indeholder en lang række ingredienser bestående af alle de essentielle vitaminer og mineraler, som dit hår har brug for.

Især Biotin, som også kaldes hårets vitamin, er et særligt vigtigt kosttilskud, da Biotin blandt andet optimerer hårets vækstcyklus. Dette vitamin er desuden godt for både hår og negle. Af samme årsager har disse vingummi vitaminer til håret selvfølgelig et virkelig højt indhold af Biotin.

Desuden indeholder disse vingummi vitaminer både a vitamin, b vitaminer og d vitamin, som er særligt godt for proteinet i håret og som bidrager til celleudviklingen og dermed hårcellernes vækst.

Den nøje udvalgte ingrediensliste booster og styrker håret og negle indefra, og sammen med en god shampoo og balsam opnås de bedste betingelser for et sundere hår.

Vitaminerne fungerer altså som et kosttilskud til håret, som skal tages hver dag for at supplere med alt hvad dit hår har brug for. Anbefalet daglig dosis er 2 stk. vingummier.

Derudover anbefales det at bruge disse hårvitaminer i 3 måneder for at opnå de bedste resultater for både hår og negle. Vitaminerne kan ikke stå i stedet for varieret kost.

Vores vurdering

Yummi Gummi Hair Vitamins fra Yummi Haircare er et af de mest populære kosttilskud til et stærkt hår, og det er ikke så mærkeligt. Vi har testet disse hår vitaminer i lidt over tre måneder, og resultaterne taler for sig selv!

Håret ser meget sundere ud, og føles tykkere. Desuden kan man en masse nye hårstrå, så det er tydeligt, at der er opnået øget hårvækst.

Derfor skal du købe Yummi Gummi Hair Vitamins

Du skal købe disse vingummi vitaminer, hvis du ønsker et supplement til din shampoo og balsam, da du med Yummi Gummi vingummi til håret får nogle af de bedste hårvitaminer på markedet til at opnå et sundt hår.

Vitaminerne smager godt og giver dit hår de bedste betingelser for hårvækst hvad end du har tykt, almindeligt eller tyndt hår. Køb Yummi Gummi hår vingummi, hvis du vil have de bedste vitaminer til håret.

👉 Køb for 249,- kr. hos Yummihaircare.dk

#2 HairLust Hair Growth Formula Gummies

hairlust hårvitaminer

👉 Køb for 249,- kr. hos Hairlust.com

Fremhævede egenskaber

 1. Fri for både sukker, gelatine, gluten samt laktose
 2. Velegnet til veganere
 3. Styrker håret indefra

Egenskaber

HairLust har meget hurtigt fået en plads på markedet for hårvitamier, og det er ikke uden grund, da deres hårvitaminer Hair Growth Formula Gummies indeholder alt det, som er nødvendigt for at styrke håret indefra, og er derfor særligt gode, hvis du har problemer med at få alle vitaminer gennem kosten.

Vingummerine er spækket med en række forskellige vitaminer til håret, som bidrager til en normal hårvækst samt yderligere styrkelse af håret. Alle vitaminer er nøje udvalgt for at give et godt allround produkt som indeholder alle nødvendige hårvitaminer.

De hårvitaminer der er i dette produkt er blandt andet biotin, B6 vitamin, B12 vitaminer samt C- og E vitaminer – og det er blot begyndelsen.

Det vil altså sige, at alle vitaminer i produktet styrker enten hår eller hovedbund, eller sørger for at øge optagelse af de øvrige vitaminer for på denne måde at opnå en synergieffekt. Desuden indeholder produktet ingen kunstige smags- eller farvestoffer.

Vores vurdering

Vi kan godt indrømme, at vi også var ret begejstrede for Hair Growth hårvitaminer fra HairLust. Effekten var ikke at tage fejl af. Efter brug over en længere periode fremstod håret mere slidstærkt og var desuden vokset meget hurtigere end normalt.

Hertil kommer, at denne vingummi smager godt og nærmest føles som et lille treat i hverdagen – på trods af, at det ikke er tilsat sødestoffer.

Derfor skal du købe HairLust Hair Growth Formula Vitamins Gummies

Du skal købe disse Hair Growth Vitamins fra HairLust, hvis du ønsker et godt produkt, som øger hårvæksten.

#3 Beauty Bear Hair Vitamin Gummies

beauty bear HAIR vitaminer til håret

👉 Køb for 211,- kr. hos Apopros.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Vegnaske vitaminer til håret
 2. Stor andel af økologiske ingredienser
 3. Indeholder ingen kunstige farve- eller smagsstoffer

Egenskaber

Med disse vingummibamser får du hår vitaminer, som opfylder alle dine behov. Bamserne er designet til at indeholde alle de essentielle vitaminer til håret herunder f.eks. biotin, zink og C vitamin og hele 11 andre nærende hårvitaminer, som alle bidrager til styrkelse og vedligeholdelse af et optimalt hår.

Disse hårvitaminer fra Beauty Bear er hårvitaminer med smag af solbær, og det er altså 100% naturlig smag fra frugt.

Den daglige dosis er 2 stk. vingummibamser med hårvitamer, og med 60 stk. i en pakke er til en hel måneds forbrug af hårvitaminer.

Vores vurdering

Vi synes, at disse bamser smager godt, og virkningen er også god. Årsagen til, at disse vitaminer indtager sidstepladsen er, vi synes virkningen først tog ordentligt fat efter lidt længere tids brug.

Derfor skal du købe Beauty Bear Hair Vitamins

Du skal købe disse hårvitaminer fra Beauty Bear, hvis du ønsker nogle vitaminer, som smager af solbær i stedet for de traditionelle hindbær hårvitaminer.

Er det nødvendigt at bruge hårvitaminer – og virker de?

Nej, det er som sådan ikke nødvendigt at bruge vitaminer til håret, og JA det virker helt sikkert at indtage supplerende vitamin til hår. Det er vigtigt at pointere, at hårvitaminer jo blot er et tilskud, som så mange andre vitaminer f.eks. i vitaminpille format.

Hårvitaminerne indeholder selvfølgelig nogle andre vitaminer og mineraler end en multivitaminpille, men princippet er det samme, hvorfor det kan være en god ide med et supplement til en varieret kost.

Da hårvitaminer indeholder en lang række forskellige vitaminer, er det ikke kun håret der får gavn af at tage hårvitaminer som dagligt tilskud. Det kan også være til gavn for både hud og negle. Stol på vores hår vitaminer bedst i test og brug en af de plejende produkter og få sundere hår.

Hvilke vitaminer til håret er bedst?

De vitaminer og mineraler som er bedst for håret er:

 • Biotion er et b-vitamin og findes normal i narturlige fødevarer som havregryn, hvedeklid, æggeblommer og flere typer af frugt. Biotin brugs til at opretholde og styrke normalt hår.
 • Kobber er et mineral som findes naturligt i fødevarer som skaldyr, nødder, lever og fuldkornsprodukter. Kobber betegnes som en antioxidant.
 • E-vitamin, som også er en antioxidant gør at det naturligt er et aktivt vitamin, som beskytter celler i kroppen med at nedbrydes og beskytter mod oxidativt stress. E-vitamin findes i blandt andet fuldkorn, fede mejeriprodukter, fisk og nødder.
 • Selen, som er et mineral der findes i fisk, skaldyr, kød, mejeriprodukter og æg. Selen beskytter og styrker hårets naturlige balance og bidrager til normalt hår.
 • Zink, som betegnes som et mineral på lige fod som kobber og selen. Zink findes i kød, mejeriprodukter, hvedekim, æg og dadler og bidrager til at opretholde et normalt hår.

Hvilken effekt har b vitaminer og Biotin?

B vitamin bidrager til cellernes sundhed og generelt sund cellevækst, som er særligt vigtigt for håret og hud. Fødevarer som indeholder B vitamin og det særlige B7 vitamin, Biotin er blandt andet kød, æg, nødder og avocado.

B7 vitamin sætter desuden gang i hårvækst og bør derfor være en del af alle vitaminer til håret.

Hvilken effekt har a vitamin?

A vitaminer er også særligt gode for hårcellerne, og har desuden en positiv effekt på hovedbunden, da de bidrager til at fremstille sebum, som fugter hovedbunden, og hjælper til et glansfuldt hår.

Det er dog vigtigt at huske, at for meget a vitamin kan have en negativ effekt ved for stort indtag, da vitaminet er fedtopløseligt, og derfor kan kroppen have svært ved at udskille dette.

Du kan spise dig til dette vitamin ved at indtage blandt andet gulerødder eller melon.

Hvorfor skal man styrke håret ved at spise tilskud i form af vingummibamser?

Søger du de bedste kosttilskud til hår, så findes der mange forskellige måder at øge indtaget af de rigtige vitaminer. Vitaminer til håret der virker er beskrevet ovenover og dækker blandt andet over kobber, biotin og mange flere. Læs mere om hvilke typer af fødevarer du kan indtage for at få flere af disse typer vitaminer ovenover.

Af vores vitaminer til håret bedst i test kan man udlede at vi anbefaler både Yummi Gummi Haircare og Hair gummies fra Hairlust. De har begge en dokumenteret effekt på vores testere og vi kan anbefale begge produkter.

FAQ

🏆 Se vinderen af vores bedst i test af hårvitaminer

Vi har testet og vurderet hårvitaminer fra Yummi Haircare indtil videre. De er anbefalelsesværdige og har en mærkbar og synlig positiv effekt.

📊 Hvordan har vi vurderet vinderen?

Vi har afprøvet hårvitaminerne fra Yummi Gummi i 3 måneder og vurderet resultaterne.

✅ Få den billigste pris i Danmark

Samtidig med at vi har vurderet hårvitaminerne, har vi også lavet research på markedet, så du kan få den bedste pris via vores hjemmeside.

Artiklen blev publiceret d. januar 3, 2022 af Liva og senest opdateret d. januar 12, 2022 af Liva

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *