Bedste Body Butter

Bedste body butter test guide (2024) – Fugtgivende body butters til tør hud

Artiklen er senest opdateret d. januar 7, 2024 af Liva

I denne bedste body butter test guide har vi sammenlignet 10 body butters, så du kan finde den bedste body butter til dig. Den bedste body butter giver huden et boost af fugt, så huden føles næret og velplejet efter brug. En body butter har en tykkere konsistens end en almindelig body lotion, hvilket sikrer, at din hud får masser af fugt og næring, og den plejer huden i dybden.

Uanset din hudtype og alder har huden brug for masser af god fugt året rundt, så du altid har en stærk og smidig hud. Læs med her, og find din favorit body butter.

Hvilke produkter er med i bedste body butter bedst i test guiden

 1. Ecooking Body Butter 03
 2. Meraki Body Butter Northern Dawn
 3. Clinique Deep Comfort Body Butter
 4. Biotherm Beurre Corporel Body Butter
 5. Weleda Skin Food Body Butter
 6. Moroccanoil Body Butter
 7. CAUDALIE Vinotherapist Replenishing Vegan Body Butter
 8. Badeanstalten Bodybutter Intensiv Shea
 9. EVOLVE Tropical Blossom Body Butter
 10. Urtekram Soft Wild Rose Body Butter#1 Ecooking Body Butter 03

#1 Ecooking Body Butter 03

Ecooking Body Butter 03

Køb for 249,- kr. hos Ecooking.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Rig og fugtgivende creme
 2. Kan bruges af alle hudtyper, men især god til tør hud
 3. Skøn duft af jasmin, grape og appelsinblomst

Egenskaber

Med Ecooking body butter 03 får du en meget rig og fugtgivende creme, der kan bruges på hele kroppen af alle hudtyper, dog er cremen især velegenet til den tørre hud. Cremen har en fed konsistens, der tager lidt længere tid om at trænge ind i huden end en almindelig body lotion.

Produktet giver en dejlig blød hud uden at fedte, og den har en dejlig, frisk duft af jasmin, grape og appelsinblomst. Cremen indeholder økologisk shea butter og mandelolie samt naturligt kakaosmør, hvilket giver huden meget fugt. Derudover indeholder cremen aloe vera og agurkeekstrakt, der har en fugtgivende og beroligende effekt på huden.

Derudover indeholder denne creme B3-vitamin, også kaldet niacinamid, der er med til at gøre huden mere fast og smidig samt mindske rynker og fine linjer i huden, hvilket giver en mere ensartet hud i både struktur og tone. Cremen er desuden god at bruge som aftersun, idet E-vitamin og aloe vera har en lindrende, kølende og helende effekt på en solbrændt hud.

Produktet er både vegansk og dermatologisk testet.

Vores vurdering

Med denne body butter fra Ecooking får du en virkelig lækker creme, der giver en blød og velplejet hud. Ecooking er generelt kendt for sine gode produkter, og denne body butter er ingen undtagelse. Du får her et skønt produkt med masser af gode egenskaber.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du vil have en creme, der virkelig plejer huden, og som bare kan lidt af det hele. Produktet ligger i den lidt dyrere ende, men hvis du har budgettet til det, er produktet absolut alle pengene værd.

#2 Meraki Body Butter Northern Dawn

Meraki Body Butter Northern Dawn

Køb for 179,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder økologisk aloe vera og sheasmør samt olier fra mandel, solsikke og oliven
 2. Velegnet til tør hud og irriteret hud
 3. Naturlig parfume – æteriske olier

Egenskaber

Med denne body butter fra Meraki får du en fyldig og cremet creme, der er særlig god til tør og irriteret hud. Produktet har en blød flødeskumskonsistens, der nærmest smelter ind i huden og efterlader den beroliget og plejet – uden at fedte. Du får her en økologisk body butter, der indeholder økologisk aloe vera og shea butter samt olier fra mandel, oliven og solsikke.

Hvis du har normal hud eller meget tør hud, vil du få stor gavn og glæde af dette produkt. Cremen har en diskret og forfriskende duft, der bringer masser af wellness vibes ind på badeværelset.

Produktet er parabenefrit, uden farvestoffer, uden SLS, uden hormonforstyrrende stoffer og kun mild brug af mild konservering. Produktet er desuden vegansk.

Vores vurdering

Du får her en super lækker creme, der efterlader huden lækker og blød. Dette er et lækkert produkt, der ligger i den lidt dyre ende, men produktet er absolut pengene værd.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter en virkelig nærende og god body butter, og du har budgettet til at bruge lidt flere penge på din creme, er dette produkt fra Meraki et godt bud.

#3 Clinique Deep Comfort Body Butter

Clinique Deep Comfort Body Butter

Køb for 237,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Absorberes hurtigt
 2. Allergitestet
 3. Parfumefri body butter

Egenskaber

Clinique Deep Comfort Body Butter er en lækker creme, der nærmest smelter ind i huden. Dette er en lækker og luksuriøs kropscreme, der fugter og plejer huden. Du kan bruge cremen overalt på kroppen, inklusiv dine fødder. Produktet har en skøn konsistens, og cremen absorberes hurtigt ind i huden og sikrer, at huden er behagelig og blød hele dagen.

Produktet er parfumefri, allergitestet og kan bruges af alle hudtyper.

Vores vurdering

Hvis du drømmer om lækker, velplejet hud, er denne creme fra Clinique lige noget for dig. Du får her et super lækkert produkt, der kan bruges af alle hudtyper.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har pengene til at spendere en del på dine skønhedsprodukter, er denne body butter lige noget for dig. Her får du et virkelig lækkert produkt, du med garanti vil blive rigtig glad for.

#4 Biotherm Beurre Corporel Body Butter

Biotherm Beurre Corporel Body Butter

Køb for 109,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Lækker cremet konsistens
 2. Nærer og fugter huden
 3. Trænger hurtigt ind i huden

Egenskaber

Med denne body butter fra Biotherm får du en fantastisk body butter, der nærer og fugter huden. Derudover virker produktet lindrende og reparerende på hudens elasticitet, samtidig med at den plejer huden og modvirker udtørring. Din hud efterlades gennemfugtet og silkeblød. Produktet er god til tør hud samt sart hud. Produktet er desuden fri for parabener.

Vores vurdering

Den cremede konsistens er super lækker uden at fedte, og den virker nærende på huden. Alt i alt et lækkert produkt, der heller ikke sprænger budgettet fuldstændigt.

Derfor skal du købe produktet

Dette produkt er perfekt til dig, der gerne vil have en creme, der hurtigt trænger ind i huden, virker nærende og plejende og som samtidig er forholdsvis budgetvenlig.

#5 Weleda Skin Food Body Butter

Weleda Skin Food Body Butter

Køb for 107,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Hurtigvirkende fugtpleje til huden
 2. Giver intensiv pleje og næring til en meget tør hud
 3. Beskytter huden mod udtørring og bevarer fugten

Egenskaber

Med denne kropscreme fra Weleda får du en rig og tyk creme fra Weledas prisvindende Skin Food serie. Du får her en creme, der plejer huden intensivt og sørger for, at din hud er fugtet. På trods af cremens rige konsistens, absorberes den hurtigt i huden, så de dybere hudlag plejes og fugtes.

Cremen er baseret på naturlige ingredienser, såsom kakao- og sheasmør, der er fantastiske fugtgivende og plejende egenskaber og er sprængfyldte af gode vitaminer. Produktet er desuden tilsat stedmoderviolekstrakt, morgenfrueekstrakt samt kamilleekstrakt, der sørger for at holde på hudens fugt samt give huden en sund og frisk glød.

Cremen har en frisk og behagelig duft af lavendel og citrus samt en sød aroma fra benzoinbusken. Ved at bruge denne creme vil du være fri og ru og tør hud – i stedet får du en hud, der er gennemnæret og fugtet dagen lang.

Cremen er desuden Nature mærket og vegansk.

Vores vurdering

Dette er en utrolig lækker creme til en ganske rimelig pris. Du vil garanteret ikke fortryde at gøre denne creme til en del af din daglige rutine.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil forkæle din hud lidt ekstra, så er dette lige cremen for dig. Derudover ligger denne creme i en prisklasse, hvor de fleste kan være med, og cremen passer desuden til de fleste hudtyper.

#6 Moroccanoil Body Butter

Moroccanoil Body Butter

Køb for 309,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver en velhydreret og smuk glød
 2. Rig konsistens
 3. Kan bruges til alle hudtyper

Egenskaber

Med denne body butter fra MOROCCANOIL® får du en yderst nærende creme til kroppen, der kan bruges af alle hudtyper, men den er især god til tør hud. På trods af produktets rige konsistens trænger den hurtigt ind i huden helt uden at efterlade huden med en fedtet overflade.

Denne body butter indeholder en kombination af arganolie, shea butter, kakaosmør og mangosmør, hvilket sikrer intens og langvarig næring til huden. Produktet indeholder også hyaluronsyre, der hjælper med at tilføre huden fugt samt effektivt binde fugten i huden. Dette er alt sammen med til at styrke hudbarrieren, gøre huden dejlig blød, gøre huden mere glat og smidig samt give huden en velhydreret og smuk glød.

Vores vurdering

Med denne creme får du en dejlig blød hud med en mild duft. Dette er et super lækkert produkt, der er perfekt til dig med tør hud.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har meget tør hud, og du er på udkig efter en virkelig lækker body butter, så er denne creme fra MOROCCANOIL® lige noget for dig. Denne body butter ligger i den dyre ende af spektret, men den er absolut alle pengene værd.

#7 CAUDALIE Vinotherapist Replenishing Vegan Body Butter

Caudalie Vinotherapist Replenishing Vegan Body Butter

Køb for 229,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Let konsistens
 2. Fugter øjeblikkeligt en tør og dehydreret hud
 3. Kan også bruges som aftersun

Egenskaber

Du får her en vegansk bodylotion, der har en let konsistens, der øjeblikkeligt fugter en tør og dehydreret hud samt genskaber vitaliteten. Resultatet er en dybt næret, smidig og flot hud. Denne creme kan også bruges som aftersun, hvis du har ligget en smule for lang tid på stranden. Produktet kommer i en plantebaseret krukke og indeholder 95% naturlige ingredienser.

Vores vurdering

Dette er en lækker body cream til dig, der gerne vil forkæle din hud lidt ekstra. Den giver din hud en god mængde fugt og har en lækker konsistens, der ikke er for tyk.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil give dig selv lidt ekstra forkælelse og pleje, så er denne body cream lige noget for dig. Rent prismæssigt ligger cremen i mellemprisklassen.

#8 Badeanstalten Bodybutter Intensiv Shea

Badeanstalten Bodybutter Intensiv Shea

Køb for 119,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Plejende og gennemfugtende body butter baseret på sheasmør og grapefrugtolie
 2. Vegansk
 3. Modvirker rødme og styrker hudens naturlige barrierefunktion

Egenskaber

Med denne body butter får du dybdevirkende, blødgørende pleje af selv den tørreste hud. Produktet indeholder shea butter, der fungerer som en all-round fugtgiver, der effektivt modvirker rødme og styrker hudens naturlige barrierefunktion. Denne body cream sørger også for at hjælpe med at genoprette hudens blødhed og elasticitet.

Cremen har en dejlig, frisk duft af grapefrugt. Produktet indeholder desuden ingen animalske ingredienser og er derfor velegnet til veganere.

Vores vurdering

Du får her en lækker body cream, der virker genopbyggende på huden, og som samtidig ikke sprænger budgettet.

Derfor skal du købe produktet

Denne body body cream er til dig, der er på udkig efter et lækkert produkt, der har masser af gode egenskaber, men som samtidig er i en prisklasse, hvor de fleste har mulighed for at være med.

#9 EVOLVE Tropical Blossom Body Butter

Evolve Tropical Blossom Body Butter

Køb for 155,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Blød og nærende kropscreme
 2. Velegnet til alle hudtyper
 3. Efterlader huden fugtet, glat og blød

Egenskaber

Med denne body cream fra EVOLVE får du en blød og nærende creme, der kan bruges af alle hudtyper. Cremen indeholder lækre ingredienser, såsom økologisk shea butter, naturligt tahitiansk monoi kokosnød samt eksotiske gardeniablomster. Cremen efterlader huden fugtet, glat og blød. Produktet har en lækker duft af naturlig hibiscus.

Vores vurdering

Dette er et lækkert produkt, der har en skøn duft, der ikke er for dominerende. Derudover er vi vilde med de lækre ingredienser, som denne creme indeholder.

Derfor skal du købe produktet

Dette er cremen til dig, der gerne vil have en lækker body butter, men som ikke har lyst til at bruge en mindre formue på skønhedsprodukter.

#10 Urtekram Soft Wild Rose Body Butter

Urtekram Soft Wild Rose Body Butter

Køb for 81,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Budgetvenlig
 2. Ultrarig creme
 3. Intens pleje

Egenskaber

Med denne body butter fra Urtekram for den en ultrarig creme, der kan bruges af alle hudtyper, der har brug for ekstra, intensiv pleje. Denne body butter består af en nærende kombination af blandt andet shea butter, glycerin, mandelolie og macadamianøddeolie, der alle gennemfugter din hud, plejer huden i dybden og efter den silkeblød. Produktet har en behagelig duft af vilde roser.

Dette produkt er fremstillet af ingredienser med 99% naturlig oprindelse. Derudover er produktet vegansk og certificeret økologisk af Ecocert. Emballagen er desuden plantebaseret og lavet af sukkerrør.

Vores vurdering

Du får her en lækker body butter til en ganske fornuftig pris.

Derfor skal du købe produktet

Dette er en super creme til dig, der er på udkig efter en body cream, der er god og har en lækker duft, men som samtidig er i en prisklasse, hvor de fleste kan være med.

Hvad er body butter, og hvad er fordelene ved body butter?

Body butter er federe end en almindelig body lotion, hvilket betyder, at din hud får mere fugt, næring og pleje. Dette er helt klart de største fordele ved body butters. Body butters kommer som regel i “krukker” fremfor flasker (som ofte ses med body lotions). Du kan altid genkende en body butter ved, at den har en fed og cremet konsistens.

Hvilke typer body butter findes der?

Der findes body butters til alle typer hud: Der findes body butters, der opstrammer huden. Der findes body butters med aloe vera, der er særligt gode til dig med sensitiv hud. Du finder også body butters med anti age egenskaber. Der findes kort fortalt et hav af body butters på markedet i dag – lige fra de billige i supermarkdet til de helt dyre fra kendte brands.

Derfor ved vi også, at der med garanti findes en body butter, der passer til lige præcis din hud.

Sådan vælger du den bedste body butter?

Når du skal vælge din body butter, kan du med fordel overveje følgende:

 • Hvad er din hudtype?
 • Skal produktet være parfumefrit og fri for uønsket kemi?
 • Skal cremen indeholder særlige ingredienser?
 • Har du et særligt mærke, du foretrækker?
 • Foretrækker du en creme, der absorberes hurtigt?
 • Hvad er dit primære formål med din body butter? Fugt, beroligelse af huden eller noget tredje?
 • Hvad er dit budget?

Bedste body butters til forskellige hudtyper

All-round body butter til alle: Ecooking Body Butter 03

Sensitiv hud: Meraki Body Butter Northern Dawn

Tør hud: Weleda Skin Food Body Butter og Moroccanoil Body Butter

Den budgetvenlige: Urtekram Soft Wild Rose Body Butter

Hvornår skal man bruge Body Butter?

Du kan bruge din body butter, når du har lyst, men vi foretrækker personligt at bruge en body butter efter badet – gerne mens huden stadig er en smule fugtig, så produktet virkelig kan trænge ind. Husk også at bruge den rette mængde creme. Du behøver ikke at pladre huden ind i creme for at få en god mængde fugt.

Vi kan særligt godt lide at bruge en body butter om aftenen efter en varmt bad. På denne måde kan cremen trænge godt ind i huden, mens du sover, og det er altså bare en virkelig lækker følelse af gå i seng med en god body butter på kroppen.

Hvis du har sensitiv hud, kan du med fordel bruge din body butter, når behovet opstår for at berolige huden opstår. Her er et godt tip i øvrigt at gå efter en creme, der indeholder aloe vera, der vil hjælpe med at berolige huden.

FAQ

Hvad er forskellen mellem body butter og almindelig lotion?

En body butter er federe end en almindelig body lotion. Det vil sige, at du med en body butter får mere intens fugt end med en body lotion. Fordi din hud med en body butter får intens fugt, er body butters også særligt velegnede til tør hud.

Hvilken type body butter er bedst til min hudtype?

Du skal naturligvis vælge den body butter, der passer bedst til din hud. Har du eksempelvis en sensitiv hud, kan du med fordel vælge en body butter med en beroligende effekt, der eksempelvis indeholder aloe vera.
Har du ekstrem tør hud, skal du gå efter en creme med eksempelvis hyaluronsyre, der giver masser af fugt til huden. Det kan også være, at du gerne vil have en body cream, der modvirker appelsinhud og har en opstrammende effekt. Der findes cremer til diverse hudproblemer, og der findes helt sikkert også en body butter, der passer til din hud.

Malene

Malene er en af vores talentfulde tekstforfattere og produkttestere. Hun har været en del af hjemmesidens siden 2021 og har bidraget med en stor mængde beautyguides og testet produkter fra shampoo til hårserum og vippeserum.

Hun er vores go-to når vores artikler skal opdateres med vores nyeste test, som hun også selv foretager.