Bedste tørshampoo test

Bedste tørshampoo 2022 – Se vores nye tørshampoo test

Hvis du vil gøre hverdagen nemmere, uden at gå på kompromis med plejning, beskyttelse og styling af dit hår, så læs med her. Vi har netop fundet frem til markedets bedste tørshampoo og lavet en guide, som giver dig indblik i årets bedst i test tørshampoo.

De bedste produkter fjerner naturligvis overskydende fedt fra hår og hovedbund og fjerner endvidere snavs, således at håret fremstår rent og nyvasket. Men herudover indeholder de bedste tørshampooer også plejende ingredienser, såsom olier, der sikrer, at dit hår set sundt og velholdt ud.

Så ønsker du optimal pleje og smuk styling af dit hår med de bedste tørshampoo-produkter, da bør du læse videre her på siden.

Tørshampoo bedst i test 2022

 1. Maria Nila Dry Shampoo (Testvinder)
 2. Moroccanoil Dry Shampoo Light
 3. IdHAIR Elements Xclusive Dry Shampoo
 4. Maria Nila Invisidry Shampoo
 5. Kevin Murphy Freshhair New
 6. Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo
 7. Alterna Cavia Sheer Dry Shampoo
 8. Goldwell Kerasilk Repower Volume Dry Shampoo
 9. Batiste Dry Shampoo Plus Nourish Enrich
 10. Björn Axén Styling Powder Dry Shampoo
 11. Attitude Dirty Angel Tørshampoo

#1 Maria Nila Dry Shampoo – Vores testvinder

Maria Nila Dry Shampoo tørshampoo

👉 Køb for 189,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Øget volumen
 2. Renser hår og fjerner fedt
 3. Beskytter mod solens UV-stråler

Egenskaber

Udover at fjerne uønsket fedt fra håret, så giver Maria Nila Dry Shampoo (250 ml) en flot glans og volumen til håret. Her får du således et produkt, som både styler håret og samtidig gør hverdagen nemmere, da du kan springe normal hårvask over med dette produkt.

Herudover beskytter produktet mod solens UV-stråler, hvilket er optimalt i sommermånederne, hvor du således ikke risikerer solskoldning i hovedbunden. Endvidere er puddersprayen vegansk og fri for parabener og sulfater, og de indeholdte ingredienser virker plejende på håret.

Produktet er lavet på det såkaldte Colour Guard Complex, som har den særlige egenskab, at det bibeholder hårets naturlige hårfarve.

Vores vurdering

Denne tørshampoo er super anvendelig, hvis du ønsker at reducere fedtet hår, og derudover har produktet den fordel, at den passer til alle hårtyper. Vi vurderer produktet som den bedste i test, både i forhold til at fjerne det overskydende fedt fra håret, men også hvad angår at style håret, så det får volumen og en smuk glans.

Derfor skal du købe Maria Nila Dry Shampoo

Går du efter en tørshampoo, som medfører, at dit hår ser nyvasket og lækkert ud, og som er vegansk, så er denne tørshampoo fra Maria Nila et godt bud.

#2 Moroccanoil Dry Shampoo Light – Bedste prisvenlige tørshampoo

MOROCCANOIL® Dry Shampoo Light tørshampoo

👉 Køb for 99,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Smuk styling af håret
 2. Reducerer gule undertoner
 3. Bedst i test til lyshårede

Egenskaber

Moroccanoil Dry Shampoo Light er blandt markedets bedste tørshampooer til lyst hår. Produktet reducerer gule undertoner i håret og har lignende egenskaber som en silvershampoo.

Produktet er blandt andet baseret på risstivelse, som hurtigt og effektivt fjerner fedt fra håret. Udover at være effektiv i at fjerne fedt fra håret, så absorberer tørshampooen lugt, snavs og rester, således at håret fremstår helt rent.

Tørshampooen er således effektiv i forhold til at modvirke fedtet hår, men indeholder ligeledes solbeskyttelse, hvilket er et stort plus om sommeren. Produktet er desuden baseret på arganolie, som bidrager til at pleje håret og give et smukt look.

Vores vurdering

Denne tørshampoo er super nem at anvende og fordeler sig fint i håret, og vores anvendelse af produktet understreger tydeligt, hvorfor netop denne tørshampoo er bedst i test for lyshårede. Tørshampooen består netop af lyst pulver, som giver et super smukt og stylet resultat, hvis man har lyse toner i håret.

Herudover har produktet en frisk og let duft, der bidrager til at skabe et renligt og skønt udtryk.

Derfor skal du købe Moroccanoil Dry Shampoo Light

Du bør vælge dette tørshampoo-produkt fremfor de øvrige på markedet, hvis du har lyst hår, da produktet særligt er anvende til denne hårfarve. Hvis du udover dette har tørt hår, så vil du her opleve et aldeles plejende produkt, som tilfører håret fugt og glans.

Desuden er produktet særligt anbefalelsesværdig, hvis hvis du skal på ferie, da tørshampooen er i en rejsestørrelse (65 ml).

#3 IdHAIR Elements Xclusive Dry Shampoo – Super opfriskende tørshampoo

IdHAIR Elements Xclusive Dry Shampoo

👉 Køb for 135,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Opfriskende tørshampoo
 2. Volumengivende effekt 
 3. Vegansk og fri for parabener

Egenskaber

Tørshampooen fra IdHAIR’s styling PLAY serie virker øjeblikkeligt opfriskende på håret således, at det igen fremgår frisk og rent uden faktisk hårvask. Med dette produkt kan du altså skubbe hårvasken således, at du skåner håret mest muligt. Da tørshampooen har en volumengivende effekt kan den desuden bruges som styling produkt samtidig med at den giver et frisk look.

Vores vurdering

Vi er ret begejstrede for dette produkt; det er en god tørshampoo til prisen. Det er altså en budgetvenlig tørshampoo, som har den ønskede effekt og samtidig dufter skønt. Desuden efterlader denne tørshampoo ikke farve/spor i håret, som nogle tørshampoos kan have tendens til. I stedet efterlades håret frisk og mindre fedtet at se på, og med den volumengivende effekt ses det også, at håret får ekstra fylde.

Derfor skal du købe IdHAIR Elements Xclusive Dry Shampoo

Du bør købe denne tørshampoo, hvis du ønsker en budgetvenlig tørshampoo, som gør det den skal. Hverken mere eller mindre. Shampooen opfrisker håret og absorberer fedt fra hovedbunden, så det fremgår rent og voluminøst.

#4 Maria Nila Invisidry Shampoo – Bedste tørshampoo mod fedtet hovedbund

MARIA NILA Invisidry Shampoo tørshampoo

👉 Køb for 159,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Til alle hårtyper
 2. Beskyttende effekt
 3. Uden parabener

Egenskaber

Denne tørshampoo kan give dig et stylish look og samtidig sikre dig mod en fedtet hårbund, uanset om du har lyst, rødligt eller mørkt hår.

Produktet er nemlig udviklet således, at det kan anvendes til alle hårtyper, herunder farvet hår, uden at afgive farve. Dette skyldes, at tørshampooen er skabt på det anerkendte Colour Guard Complex.

Produktet virker beskyttende og er uden parabener. Det kan også bruges til at style håret ved at give øget volumen og er endvidere udviklet på 100 % veganske ingredienser og en miljøvenlig emballage.

Vores vurdering

Vores tørshampoo test har vist, at du, udover at få en super god tørshampoo i dette produkt, ligeledes får et af de mest beskyttende og plejende produkter på markedet, hvis du har farvet dit hår.

Derfor skal du købe Maria Nila Invisidry Tørshampoo

Hvis du ønsker et produkt, som ikke bare er en normal tørshampoo, men en af de bedste på markedet, der fungerer til alt hår, så er der gode grunde til at vælge denne. Hvis du oven i købet farver dit hår, så får du her et produkt, som virker aldeles beskyttende.

#5 Kevin Murphy Freshhair New – Bedste økologiske tørshampoo

Kevin Murphy FRESH.HAIR tørshampoo

👉 Køb for 216,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder olieekstrakter
 2. Økologisk tørshampoo
 3. Giver håret et skinnende sundt look

Egenskaber

Kevin Murphy Freshair New er en helt ny økologisk tørshampoo uden parfume. Denne tørshampoo tilfører dit hår skønne olieekstrakter, som bidrager til et skinnende og sundt look, da den blandt andet indeholder ekstrakter fra cassiablomster samt organgeblomster. Desuden dufter håret skønt og føles helt rent og nyvasket efter anvendelsen.

Vores vurdering

Denne tørshampoo fra Kevin Murhpy giver et smukt resultat og får håret til at fremstå helt nyvasket. Derudover giver skønhedsproduktet smuk fylde, shine og struktur i håret. Desuden er den drøj i brug og holder derfor længe.

Derfor skal du købe Kevin Murhpy Freshhair New

Er du på udkig efter en effektiv tørshampoo, som holder hele dagen, så bør du købe denne tørshampoo fra anerkendte Kevin Murphy. Tørshampooen giver desuden et fantastisk stylet look, som er perfekt, hvis du vil undgå hyppig hårvask med vand.

Kevin Murphy er ikke blot kendt for sin tørshampoo, men ligeledes for mange øvrige hårplejeprodukter.

#6 Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo

Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo tørshampoo

👉 Køb for 208,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Renser håret effektivt
 2. Parabenefri
 3. Øjeblikkelig virkning

Egenskaber

Denne Living Proof Perfect Hair Day tørshampoo kan anvendes af alle, uanset om du har din naturlige hårfarve eller farvet hår. Produktet er i pulverform og virker øjeblikkeligt på effektiv vis. Der er ingen parabener i tørshampooen, som derimod kun indeholder gode, nærende og rensende ingredienser for håret.

Vores vurdering

Produktet er super nemt at påføre tørt hår, til trods for at det anbefales, at sprayen holdes 30-50 cm fra håret. Denne afstand er lidt større, end hvad som typisk er krævet af de øvrige produkter på markedet, men grundet den øjeblikke virkning og de nærende ingredienser er produktet alligevel blandt de bedste i vores tørshampoo test.

Derfor skal du købe Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo

Du bør købe denne tørshampoo, hvis du ikke vil gå på kompromis med kvalitet og resultat, men samtidig heller ikke ønsker at betale alt for mange penge for at få fat i produktet.

#7 Alterna Cavia Sheer Dry Shampoo

ALTERNA Caviar Sheer Dry Shampoo tørshampoo

👉 Køb for 229,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Til alle hårtyper
 2. Styler håret
 3. Vitaminrig

Egenskaber

Alterna Cavia Sheer Dry Shampoo er en utroligt vitaminrig tørshampoo, som egner sig perfekt til alle hårtyper og hårfarver. Produktet indeholder særlige ingredienser, herunder Kaolin Clay, som er god til at fjerne snavs samt Tapioca Starch og Corn Starch, der begge både fjerner snavs og bidrager til at style håret flot.

Endvidere indeholder tørshampooen c-vitamin og caviar extract, som plejer håret og hovedbunden. Produktet er aldeles effektivt mod let fedtet hår og beskytter endvidere mod solens farlige UV. Desuden er der ingen talkum i tørshampooen.

Vores vurdering

Grunden til at vi har valgt at medtage denne tørshampoo i vores oversigt over de bedste produkter i 2022 er, at den foruden at være super nem at påføre med kun 10 cm afstand fra hovedbunden, ligeledes indeholder gode ingredienser. Denne tørshampoo gør samlet set, at du får et utroligt flot hårresultat.

Derfor skal du købe Alterna Cavia Sheer Dry Shampoo

Hvis du leder efter en vitaminholdig tørshampoo, som er super effektiv, så bør du købe produktet. Produktet er særligt godt, hvis du har farvet hår og ønsker at bibeholde hårfarven, idet produktet er aldeles plejende og beskyttende.

#8 Goldwell Kerasilk Repower Volume Dry Shampoo

GOLDWELL Kerasilk Repower Volume Dry Shampoo tørshampoo

👉 Køb for 189,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Effektiv genopfriskning af håret
 2. Giver øget volumen
 3. Skånsomt produkt

Egenskaber

Denne volumengivende tørshampoo giver på den ene side en matterende effekt, og er på den anden side også med til at skabe glans i håret. Produktet genopfrisker effektivt håret, så du kan undgå at vaske håret på traditionel vis med vand og sæbe, samtidig med at produktet sikrer, at hårfarven ikke falmer.

Tørshampooen består blandt andet af keratin og elastin, som effektivt styrker hårets modstandsdygtighed.

Vores vurdering

Vores vurdering efter at have testet produktet er, at der er mange fordele ved denne tørshampoo, hvilket ligeledes er tydeligt blandt nettets øvrige anmeldelser af den.

Produktet efterlader håret flot, så det ligner at det er helt nyvasket, og resultatet holder i mange timer. Ligeledes er produktet ideelt til styling af håret, hvis man har et fint og tyndt hår, da det giver øget volumen.

Derfor skal du købe Goldwell Kerasilk Repower Volume Dry Shampoo

Du bør købe denne tørshampoo, hvis du har tyndt hår og således ønsker ekstra volumen. Derudover får du som en bonus her et produkt, der skaber glans og gør, at du kan spare tid ved at undgå normal hårvask.

#9 Batiste Dry Shampoo Plus Nourish Enrich

BATISTE Dry Shampoo Plus Nourish & Enrich tørshampoo

👉 Køb for 39,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Nem styling af håret
 2. Billig tørshampoo
 3. Indeholder mandelolie

Egenskaber

Denne tørshampoo fra populære Batiste beriger håret med plejende ingredienser og renser effektivt. Produktet indeholder netop risstivelse, som er aldeles godt til at fjerne overskydende olie, fedt samt talg fra hårbunden. Derudover indeholder produktet mandelolie, som plejer håret og giver en dejlig mandelduft.

Vores vurdering

Denne variant af tørshampoo kan anvendes af alle og gør endvidere håret nemmere at style. Det er desuden en relativt billig tørshampoo; du får altså en rigtig god tørshampoo til prisen.

Derfor skal du købe Batiste Dry Shampoo Plus Nourish Enrich

Batiste er blandt de førende mærker inden for tørshampoo-kategorien. Hvis du således er på udkig efter en god tørshampoo fra et af markedets bedste mærker til en god pris, så bør du overveje at købe denne variant af tørshampoo.

Selvom produktet er blandt de billigste, er det ligeledes blandt et af de produktet, som har skabt bedste resultater og som dermed er bedst i test.

#10 Björn Axén Styling Powder Dry Shampoo

Björn Axén Styling Powder Dry Shampoo tørshampoo

👉 Køb for 95,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver tekstur og volumen
 2. Prisvindende hårplejeprodukt
 3. Hårpleje og styling i ét produkt

Egenskaber

Björn Axén har udviklet denne veganske tørshampoo i pudderform, som gør det nemmere at style håret og bibeholde et langtidsholdbart smukt look. Tørshampooen giver både tekstur og volumen til håret og har vundet flere priser for resultaterne.

Vores vurdering

Denne spray i pudderform har en behagelig konsistens og gør, at det er super nemt at få håret til at se rent og stylet ud. Vi synes helt bestemt, at det giver god mening, at mærket er så anerkendt og har vundet adskillige priser for produkterne.

Derfor skal du købe Björn Axén Styling Powder Dry Shampoo

Hvis du er på udkig efter et produkt, som både giver pleje og bidrager til styling af dit hår, så er dette et godt bud. Desuden er produktet særligt egnet til dig, som har tyndt og flat hår, og som dermed ønsker mere fylde.

#11 Attitude Dirty Angel Tørshampoo

Attitude Dirty Angel tørshampoo

👉 Køb for 127,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Naturlige ingredienser
 2. 100 % vegansk
 3. Skøn og frisk duft

Egenskaber

Attitude Dirty Angel Tørshampoo er vegansk og er baseret på naturlige ingredienser, heriblandt kartoffelmel, som effektivt og hurtigt fjerner overskydende fedt og olie fra håret og hovedbunden. Produktet har en skøn duft, der gør, at håret dufter frisk og nyvasket.

Produktet er velegnet til alle hårtyper og er parabenefri.

Vores vurdering

Denne tørshampoo er meget drøj i brug og holder således længe. Derudover giver tørshampooen håret fylde, og det kan tydeligt mærkes, at den indeholder naturlige og sunde ingredienser.

Derfor skal du købe Attitude Dirty Angel Tørshampoo

Dette produkt bør købes, såfremt du er på udkig efter en vegansk, naturlig tørshampoo, som kan affedte håret, og som yderligere dufter frisk. Du kan anvende den, uanset om du har brug for en tørshampoo til mørkt hår eller lyst hår.

Hvad er en tørshampoo?

En tørshampoo er et særligt produkt inden for hårpleje- og skønhedskategorien, som kan fjerne snavs, olie og fedt fra håret samt fra hårbunden. Produktet fungerer som en “tør” shampoo, som du sprayer i håret uden at gøre håret vådt, og dermed kan du altså også springe en normal hårvask over og dermed spare tid om morgenen ved at anvende en tørshampoo.

En tørshampoo giver endvidere håret pleje og volumen, hvorfor produktet, udover at være rensende, også er stylende, så håret fremstår rent og flot.

Hvilken tørshampoo er bedst?

Spørgsmålet er naturligvis, hvilken tørshampoo som er bedst. Vi har udarbejdet vores anmeldelser i nærværende indlæg på baggrund af vores test af produkterne. Du bør således bruge ovenstående “bedst i test”-guide, hvis du vil give håret den bedste pleje via det bedste tørshampoo-produkt.

Vi bruger lang tid samt grundige teknikker til at teste, hvilke tørshampooer som er bedst. For os er det naturligvis vigtigt, at produktet er lavet af de bedste plejende og sunde ingredienser, som kan give det smukkeste look, samtidig med at produktet skal være så effektivt som muligt i forhold til at rengøre håret og fjerne et fedtet look uden brug af vand.

Det anbefales således, at du anvender vores tørshampoo test som guide til, hvilken tørshampoo du bør købe, samt at du efterfølgende benytter de nedenstående tips med henblik på at opnå det smukkeste look på nemmeste vis.

Tips til at bruge tørshampoo – sådan skal du gøre

For at opnå det bedste resultat skal du anvende en af de bedste tørshampooer på markedet. Dette gør du ved at spraye med produktet det antal cm. fra håret, som er angivet på produktets pakke; dette vil typisk være 15-20 cm. fra hårbunden.

Det er meget vigtigt, at du anvender din tørshampoo i tørt hår – deraf navnet ‘tørshampoo’. Når du har sprayet produktet i håret, skal du massere hovedbunden med henblik på at fordele tørshampooen ud i både hår og hovedbund. Det anbefales, at du gør dette, mens du vender hovedet nedad. Til sidst kan du rede håret igennem.

FAQ

🌟 Find din nye tørshampoo lige her

Vi har lavet testen for dig, så du slipper. Se hele testen og find din nye shampoo her.

📊 Giv din mening og deltag i næste test

Vi søger altid nye medlemmer i vores community. Er du interesseret i Hair & Beautys website? Så kan du være vores næste tester.

✅ Vinderen af bedste tørshampoo 2022

Læs hele vores tørshampoo bedst i test anmeldelse her på siden. Vi har udvalgt top 10 på markedet netop nu og testet dem mod hinanden.

Senest opdateret januar 4, 2022 af Liva

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *