Bedste saltvandsspray test

Bedste Saltvandsspray test guide (2024) – Saltvand til håret for et friskt beach look

Artiklen er senest opdateret d. januar 17, 2024 af Liva

Saltvandsspray er et populært produkt hos mange frisører og stylister, da det er med til at give håret naturligt hold og samtidig gør det medgørligt hele dagen. 

Vores team af eksperter har lavet denne guide vil du kunne læse om de 10 bedste saltvandsspray på markedet, så du kan sørge for at du får det look, du ønsker uden at gå på kompromis med pris eller kvalitet.

Hårprodukter kan virke som en jungle. Der er mange forskellige slags produkter på markedet, og det kan være svært at finde ud af hvilken der passer til din frisure og hårstil. Saltvandsspray er det som navnet hentyder – en spray, som giver håret fornemmelsen og looket fra stranden.

Produkter i vores saltvandsspray bedst i test 2023

 1. Hairlust Ocean Water Sea Salt Spray – Bedst i test saltvandsspray
 2. John Masters Sea Mist Spray – 100% fri for sulfat, SLES og parabener
 3. Oway Sea Salt Spray – Økologisk saltvandsspray
 4. Caviar Style Waves Sea Salt Spray – Den luksuriøse saltvandsspray
 5. Beach and Bumble Solid & Striped Spray Malibu Beach – Det naturlige look
 6. Redken Fashion Waves 07 Sea Salt Spray – All-round saltvandsspray 
 7. IdHAIR Elements Xclusive Beach Spray – Den klassiske saltvandsspray 
 8. OSIS+ Session Label Salt Spray – Den voluminøse spray
 9. Urban Tribe 06.5 Sea Water Spray – Bedst til prisen 
 10. ZENZ Organic Sweet Orange No. 15 Salt Water Spray – Den velduftende saltvandsspray 
 11. GRAZETTE Crush Illusion Salt Water Spray – Saltvandssprayen til tørt hår 

#1 Hairlust Ocean Water Sea Salt Spray – Bedst i test saltvandsspray

Hairlust OceanWater SeaSaltSpray

Køb for 149,- hos Hairlust.dk

Fremhævede egenskaber

 1.  Skaber volumen og tekstur
 2.  Fyldt med fugtgivende ingredienser
 3. Certificeret økologisk

Egenskaber

Denne Ocean Water Sea Salt spray fra HairLust indeholder Aquaxyl, som bidrager med volumen og desuden et let hold, så strand-looket bibeholdes i løbet af dagen. Produktet indeholder desuden en lang række ingredienser som aloe vera, alle nøje udvalgt til at bidrage med en masse fugt. 

Med denne saltvandsspray får man altså lov til at nyde det fantastiske stand-look uden at udtørre håret. Produktet indeholder desuden hverken silikone, parabener, sulfater eller andre usunde og udtørrende ingredienser. 

Vores vurdering

Først og fremmest har denne saltvandsspray en fantastisk let og mild duft, som gør at håret dufter frisk og lækkert.

Som med alle øvrige produkter fra HairLust er der tænkt meget over ingredienserne, herunder at de skal være yderst fugtgivende, økologiske og veganske. Denne saltvandsspray kan derfor bruges med god samvittighed uden at udtørre det mindste. Tværtimod bidrager produktet faktisk med fugt hele dagen. 

Denne saltvandsspray kan desuden tjene flere formål hvad end du ønsker en voluminøs effekt i fladt hår, skabe hold i frisuren eller fremhæve og style kort hår. 

Derfor skal du købe HairLust Ocean Water Sea Salt Spray 

Dette er den helt rigtige saltvandsspray for dig, som er på udkig efter alsidigt produkt, hvor der er tænkt nøje over hver ingrediens. 

#2 John Masters Sea Mist Spray – 100% fri for sulfat, SLES og parabener

John Masters Sea Mist Spray, testvinderen

Køb for 199,- hos Beautycos.dk

Fremhævede fordele: 

 • Indeholder lavendel som neutraliserer hovedbunden samt plejer og begrænser hårtab
 • Saltvandsspray er  100% fri for sulfat, SLES og parabener 
 • Den giver dit hår ekstra struktur og volumen

Egenskaber:

Denne saltvandsspray fra John Masters giver et stærkt hold hele dagen samtidig med at det tilfører fylde og volumen til håret – kan bruges at både mænd og kvinder.  

Vores vurdering: 

Dette er en premium saltvandsspray, som gør præcis det den skal og mere til. Indholdet af saltvandssprayen gør den til testvinder. Den indeholder æteriske olier fra lavendel, som er med til at give sprayen fugtighed og derved modvirke den tørhed, den tørhed som saltvand kan have på hovedbunden, men uden at fjerne effekten og følelsen af saltvandssprayen.

Derudover indeholder sprayen ikke unødvendige parabener, og er ikke skadende for dit hår eller hovedbund. Hvis du ønsker optimale forhold for dit hår og hovedbund, kan produktet kombineres med en shampoo uden sulfater og dermed giver du optimale forhold for sundt hår.

#3 Oway Sea Salt Spray – Økologisk saltvandsspray

Oway sea salt spray

Køb for 249,- hos Beautycos.dk

Fremhævede fordele: 

 • 100% Økologiske ingredienser 
 • Skaber et rodet look med masser af tekstur og fylde
 • Genanvendelig miljøvenlig flaske

Egenskaber: 

Økologiske og bæredygtige ingredienser er gennemgående for Oway, og deres Saltvandsspray er ikke anderledes. Denne saltvandsspray indeholder kun naturlige ingredienser, men går ikke på kompromis med ydeevne og effekt. Saltvandssprayen er helt fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve og alle former for parabener.

Vores vurdering: 

Denne saltvandsspray kommer i en stor mængde – hele 240 ml – hvilket gør den perfekt til dig, som bruger saltvandsspray dagligt. Sammenlignet med mange andre produkter giver denne saltvandsspray et mere rodet look med en mat finish. Den største fordel er dog at alle produktets ingredienser æteriske olier eller naturlige ingredienser, hvilket betyder den er fri for parabener, parfumer og kemikalier, hvilket din hovedbund vil takke dig for.

#4 Caviar Style Waves Sea Salt Spray – Den luksuriøse saltvandsspray

Caviar Style Waves Sea Salt Spray

Køb for 229,- hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber: 

 • Indeholder naturligt beskyttende Kaviar- og alge-ekstrakt 
 • Plejer, styrker og skaber god volumen til håret
 • Giver masser af fylde til håret samt smukke tekstur rige bølger

Egenskaber: 

Denne saltvandsspray er for dem, der ønsker at gå den ekstra mil. Denne gode saltvandsspray har sin ekspertise i at give håret et bølget look og give håret ekstra tekstur.  

Vores vurdering: 

Caviar Style Waves Sea Salt Spray er en af de luksuriøse saltvandsspray, hvor man ønsker at gå den ekstra mil. Produktet indeholder kaviar ekstrakt, der tilføjer ekstra fugt til håret under stylingsprocessen. Det gør håret nemmere at håndtere og sætte. Samtidig giver denne saltvandsspray naturlige bølger, og indeholder ingen kemikalier eller parabener. For at give lidt shine til håret indeholder produktet solsikkeolie, samt alge-ekstrakt og keratin. 

#5 Beach and Bumble Solid & Striped Spray Malibu Beach – Det naturlige look

Beach and Bumble Solid & Striped Spray Malibu Beach

Køb for 189,- hos Beautycos.dk

Fremhævede fordele: 

 • Give håret et naturlig udseende, mat finish, og samtidig skaber perfekt hold for at holde bølgerne
 • Optimal UV-beskyttelse af håret
 • Efterlader håret duftende og lækkert til hele dagen

Egenskaber: 

Denne saltvandsspray fra Beach and Bumble giver et naturligt look, og tilføjer volumen og tekstur til håret. Derudover er den beskyttende mod solen, hvilket er perfekt til de varme sommermåneder i haven eller på stranden, hvor hovedbunden og håret er ekstra udsat. 

Vores vurdering: 

Saltvandssprayen giver et mere mat look end sine konkurrerende produkter, og derfor kan den være med til at give et mere rodet look. Denne saltvandsspray er en del af en større serier med forskellige dufte, og har en aroma af kokosnød, appelsin og røde bær. 

Dette produkt indeholder derfor parfume, og kan derfor skabe allergiske reaktioner. Læs derfor indholdsfortegnelsen grundigt inden brug.  

#6 Redken Fashion Waves 07 Sea Salt Spray – All-round saltvandsspray 

Redken Fashion Waves 07 Sea Salt Spray

Køb for 119,- hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber: 

 • Giver håret et mat, naturligt og pjusket look
 • Velegnet til alt slags hår 
 • Medium hold, som giver et mere naturligt fald

Egenskaber: 

Denne saltvandsspray kommer i en mængde på 250 ml og efterlader håret med et mat, naturligt og pjusket look – præcis som efter en tur på stranden. Derudover giver den volumen og fylde i håret. 

Vores vurdering: 

Det er svært at komme uden om Redken Saltvandssprayen. Hårprodukter opfører sig forskellige alt efter hårets tilstand, men denne saltvandsspray har næsten 1:1 samme effekt uanset om det er nyvasket hår eller daggammelt hår. Den kan bruges til alle hårtyper, krøllet som fladt og kort som langt, det er den bedste all-round saltvandsspray. 

#7 IdHAIR Elements Xclusive Beach Spray – Den klassiske saltvandsspray 

IdHAIR Elements Xclusive Beach Spray

Køb for 169,- hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber: 

 • Giver håret en lækker ‘grov’ følelse
 • Parabene-, sulfat- og glutenfri
 • Vegansk saltvandsspray som er godt for miljøet

Egenskaber: 

Saltvandssprayen fra IdHAIR er en vegansk og sulfat fri spray, som beskytter og styler håret samtidig. Den efterlader håret med en mere teksturrig følelse end de fleste andre produkter.  

Vores vurdering: 

Som led i IdHAIR’s mere luksuriøse linje falder denne saltvandsspray til jorden – ikke som saltvandsspray, men som et luksuriøst produkt. Sprayen giver godt hold, tekstur og volumen, men ikke luksuriøst look. Ønskes et mere råt look med masse tekstur er produktet dog perfekt. Produktet fungerer bedst i letkrøllet eller bølget hår, og kan siges at være en niche-spray. 

#8 OSIS+ Session Label Salt Spray – Den voluminøse spray

OSIS+ Session Label Salt Spray

Køb for 149,- hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber: 

 • Fyldig og outstanding volumen, så håret føles tykkere
 • Nem at påføre produktet og saltvanddsprayen glider automatisk ind i håret
 • Giver et smukt mat, pjustet beach look

Egenskaber

Denne saltvandsspray giver ekstra volumen til dit hår, og er perfekt til de store begivenheder i livet. Den giver et råt og pjukset look og efterlader håret med en mat overflade. 

Vores vurdering: 

Når det kommer til saltvand til håret er dette produkt et af de bedste på markedet. Den giver et naturligt look samtidig med at den løfter håret til et nyt niveau. Dog kan produktet efterlade ens hårbund meget tør, hvilket gør at produktet ikke fungerer lige så godt som hverdagsprodukt. Produktet kan bruges til alle hårtyper og vil give dig et af de bedste resultater.  

#9 Urban Tribe 06.5 Sea Water Spray – Bedst til prisen 

Urban Tribe 06.5 Sea Water Spray

Køb for 99,- hos Nicehair.dk

Fremhævede fordele: 

 • Saltvanddsprayen er den “bedst til prisen” i vores test
 • Giver tekstur, medium hold og et mat finnish
 • Miljøvenlig emballage og Indeholder ikke parabener eller sulfater

Egenskaber: 

Denne saltvandsspray fra Urban Tribe indeholder katoniske polymerer, som er med til at give produktet sit gode hold og håret dets rå look, som efter en lang dag på stranden. Produktet er nem at påføre og ændre i løbet af dagen. 

Vores vurdering: 

En saltsvandsspray test har altid en ‘Bedst til prisen’, og Urban Tribes saltvandsspray er denne tests. Prisen på denne saltvandsspray er lav i forhold til det look, hold og volumen, som produktet giver håret. Den matte finish virker ikke unaturlig og udtørrer ikke hovedbunden ved brug. Derudover indeholder produktet ingen parabener eller sulfater. 

#10 ZENZ Organic Sweet Orange No. 15 Salt Water Spray – Den velduftende saltvandsspray 

ZENZ Organic Sweet Orange No. 15 Salt Water Spray

Køb for 199,- hos Nicehair.dk

Fremhævede fordele: 

 • Svanemærket og optimal for både miljø og forbrugere
 • Rig på naturlig salt som ikke udtørrer hår og hovedbund
 • Mat finish og velduftende aroma af søde appelsiner

Egenskaber: 

Denne saltvandsspray giver et medium hold, samtidig med at den tilføjede parfume efterlader håret duftende af søde appelsiner. Derudover indeholder produktet naturlige ingredienser, som modvirker tørheden, som sprayen kan efterlade. 

Vores vurdering: 

Dette er den bedste saltvandsspray til at komme i mål med den naturligt bølgede hårstil. De naturlige produkter, som er veganske og uden silikone, er med til at give håret en naturlige følelse efter påførelse, samt gør det nemt at vaske ud igen. 

#11 GRAZETTE Crush Illusion Salt Water Spray – Saltvandssprayen til tørt hår 

GRAZETTE Crush Illusion Salt Water Spray

Køb for 138,- hos Nicehair.dk

Fremhævede fordele: 

 • Biointelligent keratin – reparerer beskadiget hår ved at kombinere naturens og videnskabens teknikker
 • Velegnet til tørt hår 
 • Håret får en let stylet struktur med en naturlig saltvandsfølelse.

Egenskaber: 

Saltvandssprays har det med at tørre håret ud, men denne saltvandsspray er rig på fugtgivende ingredienser, og egner sig derfor ekstra godt til tørt hår. Den efterlader håret voluminøst og med en følelse af ekstra tykkelse. 

Vores vurdering: 

Da produktet egner sig til en mere tør hårtype giver dette produktet mere glans til håret. Dette har sine fordele, hvis man ønsker et mere luksuriøst look. Derudover har produktet godt hold og giver håret en følelse af naturlig bevægelse. 

Hvad er saltvandsspray?

Navnet afslører det allerede lidt, men saltvandsspray er et hårprodukt, der giver håret samme tekstur, som hvis du har været ude at bade i havet. For manges vedkommende får de smukke, naturlige bølger i håret, når de har været i tur i bølgen blå. Det er samme naturlige beach look, du kan opnå med en saltvandsspray.

Saltvandsspray begyndte for alvor at blive populær i midten af 00’erne, hvor folk fik øjnene op for, at de slet ikke behøvede at tage en tur på stranden for at opnå de flotte, naturlige krøller. Siden dengang er produktet kun blevet mere og mere populært. 

Produktet kan bruges i mere eller mindre alle typer hår, hvilket gør produktet utroligt populært. Nogle saltvandsspray er rent faktisk baseret på salt, mens andre giver samme effekt som salt, men uden at indeholde salt. Hvis du har meget tørt hår, kan du med fordel gå efter en spray, der giver mere fugt eller eventuelt bruge en smule olie, såsom argan olie, i dine spidser, inden du bruger saltvandsspray. Dette hjælper med at forebygge, at dit hår bliver endnu mere tørt. 

Som nævnt ovenfor kan en saltvandsspray indeholde salt, men produktet kan også indeholde en lang række andre ingredienser, såsom aloe vera, vand og æteriske olier. Du kan også finde saltvandssprays uden salt. Det er altså ikke blot saltvand, du sprøjter i håret, så du kan ikke bare gå ud i køkkenet og blande vand og salt og bruge det. Du får dog samme effekt ved at bruge en saltvandsspray, som du får, når du bader i havet. 

Med en saltvandsspray får du et naturligt, pjusket look med flotte krøllet. Nogle mener desuden, at du kan bruge saltvandsspray i helingsprocessen efter en hårtransplantation.

Hvorfor benytte sig af saltvandsspray? 

Saltvandsspray gør det muligt for enhver – både mand og kvinde – at opnå visse looks, som normalt ikke ville være muligt med almindelige produkter eller uden. De bedste saltvandssprays kan bruges alene uden andre produkter, men ofte bruges de som en pre-styler. Saltvandsspray efter håret tykkere, fyldigere, med mere hold og nemmere at håndtere når man skal style produktet. 

Det naturlige, rå og voluminøse look som sprayen kan give håret er nok i sig selv, men kan efterfølges med andre produkter som hårspray eller voks, hvis man ønsker at sætte frisuren endnu på plads.  

En anden grund til at benytte saltvandsspray er for at øge tykkelsen af håret. Hvis man har en tendens til at have tyndt hår eller ønsker mere tykkelse, er saltvandsspray et godt produkt at benytte sig af. 

Det er vigtigt, at man anskaffer sig en hårtørrer, hvis man ønsker at benytte sig af saltvandsspray. Saltvandsspray vil fungere uden, men mængden af produktet man skal benytte for at få den ønskede effekt er er langt større, da hårtørreren vil aktivere og forstærke sprayens effekt. Derfor kan man med fordel investere i en hårtørrer.

Hvilken saltvandsspray er bedst til mit hår?

Der findes efterhånden rigtigt mange saltvandssprays på markedet, og det kan være utroligt overvældende, særligt hvis det er din første spray, du skal ud at investere i. Det er naturligvis vigtigt, at du vælger den rigtige spray, der passer til dit hår, så du får det bedst mulige resultat. 

Du skal vælge din saltvandsspray ud fra din hårtype og i mindre grad kigge på, hvad dine veninder bruger, og hvad der promoveres på sociale medier. Måske det tilfældigvis er den samme spray, I skal bruge, men det er ikke sikkert. 

Du bør som det første kigge, om produktet er egnet til alle hårtyper, eller om det er målrettet én bestemt hårtype. Som udgangspunkt vil du opleve, at saltvandsspray udtørrer håret og skaber denne unikke tekstur, som du får efter en tur i havet. Husk derfor på, at hvis du allerede har tørt hår, bør du vælge en fugtgivende og plejende saltvandsspray. Egentlig er det altid en god idé at gå efter hårprodukter, der giver fugt. Det giver bar et sundere og mere velplejet hår.

Alt afhængigt af dine præferencer og personlige overbevisninger kan det også være, at du skal vælge et produkt, der ikke indeholder parabener og farvestoffer. Du kan også sagtens finde økologiske og veganske saltvandssprays på markedet. Det kan også være, at du er på udkig efter én særlig ingrediens, som din spray bare må indeholde. 

Hvis du har fint og tyndt hår, kan du med fordel gå efter en spray, der giver dig masser af volumen og hold i håret. Det er med til at give endnu mere tekstur, og det gør dit hår nemmere at style.

Hvis du allerede har krøller fra naturens side, kan du med fordel bruge saltvandsspray til at fremhæve dit hårs naturlige tekstur. Husk dog, at saltvandsspray kan give lidt kruset hår, så det kan være en fordel at bruge saltvandsspray sammen med eksempelvis olie eller krøllecreme.

 

Det skal du tænke over, når du køber saltvandsspray

Som med alle andre produkter er der naturligvis også et par ting, der er gode at være opmærksom på, når du skal vælge din saltvandsspray.

 • Hvor mange ml er der i produktet?
 • Virker produktet plejende og beskyttende?
 • Har du tørt hår? I så fald bør du vælge en spray med fugtgivende ingredienser.
 • Har produktet UV-beskyttelse?

Saltvandsspray til volumen

Hvis du har et brændende ønske om mere volumen, så er en saltvandsspray det helt rigtige for dig. En saltvandsspray er faktisk eminent til at skabe volumen og fylde i dit hår. For at skabe volumen skal du løfte op i håret og spraye produktet direkte på den første del af hårstråene (altså dem der er tættest på din hovedbund). Det kan være en fordel at have hovedet nedad for ekstra volumen.

Saltvandsspray til naturlige krøller

Saltvandsspray er godt til at give krøller. Produktet kan også bruges til at fremhæve dine naturlige krøllers tekstur. Her kan du med fordel blot spraye produktet i håret og rede dit hår med en bredtandet kam for et flot og naturligt resultat.

Saltvandsspray til at give tekstur

Hvis du gerne vil skabe mere fald i dit hår, skal du bruge produktet i tørt eller fugtigt hår. Her kan du med fordel bruge sprayen i håret længder fremfor omkring hovedbunden. Kram derefter håret med hænderne. Jo mere spray, og desto mere du krammer håret, desto mere tekstur.

Saltvandsspray til snoede bølger

Hvis du drømmer om smukke bølger, skal du sørge for at fordele produktet godt i håret. Derefter kan du sno sektioner af håret om fingrene og lade dem lufttørre. Du kan eventuelt afslutte med en hårspray, så du holder bedre på krøllerne.

Saltvandsspray til bølger

Hører du til gruppen, der jævnligt bruger krøllejern? Så har vi en langt nemmere løsning til dig. Nemlig saltvandsspray. Med saltvandsspray kan du opnå smukke bølger i håret. Lad dit hår hænge løst uden elastikker eller anden opsætning. Spray herefter produktet i det løse hår, og flet dit hår i en løs fletning. Lad fletningen sidde i dit hår, indtil håret er nogenlunde tørt. Slip håret fri, og voilá, du har de smukkeste naturlige bølger i dit hår.

Saltvandsspray og føntørring

Der er intet til hinder for at føntørre dit hår, når du først har brugt saltvandsspray. Hvis du går efter det ultimative pjuskede beach-look, kan du med fordel undlade at bruge din børste, mens du føntørrer. Du kan i stedet bruge dine fingre eller eventuelt en diffuser. Du kan eventuelt slutte af med en smule voks for at skabe lidt mere struktur og definition i din frisure.

Hvordan påfører man saltvandsspray? 

Uanset hvilken saltvandsspray du benytter er fremgangsmåden for påførelsen næsten altid den samme: 

 • Påfør saltvandssprayen i håndklæde tørt hår 
 • Sørg for at produktet er ligeligt og godt fordelt i håret 
 • Brug en hårtørrer med diffuser for at fremhæve produktets kvaliteter og form din frisure til den ønskede styling. 
 • Brug hårtørrerens kolde indstilling for at lukke hårets porrer, når håret er stylet som ønsket 
 • Færdiggør med stylingen med dit ønskede produkt 
saltvandsspray

Hvad indeholder en saltvandsspray?

Vi har allerede været lidt inde på det i starten af denne artiklen. En saltvandsspray kan naturligvis sagtens indeholde salt, men du kan også få sprays, der indeholder andre ingredienser, såsom:

 • Æteriske olier
 • Vand
 • Aloe vera

Og mange andre ingredienser. Du finder også saltvandsspray, der ikke indeholder salt. De er især ideelle til dig, der har tørt hår, da salt er med til at udtørre håret yderligere.

Hvorfor bør jeg bruge saltvandsspray?

Saltvandsspray er et godt stylingprodukt, som de fleste vil få glæde af, da det kan anvendes i alle hårtyper. Det er godt til dig, der har kortere hår, men som gerne vil skabe ekstra volumen og et mere pjusket look. Produktet giver et lidt tilfældigt look, der netop er inde i tiden. Hvis dit hår klasker lidt sammen i løbet af dagen, vil du også opleve, at en saltvandsspray er med til at skabe ekstra fylde i dit hår. Faktisk er det nok blot at rode lidt i håret i løbet af dagen, hvis du først har brugt sprayen om morgenen.

Hvis du har langt hår, kan saltvandsspray give et flot beach-hair med masser af bevægelse og smukke, naturlige krøller. Produktet giver et lidt pjusket og rodet look, der ser smukt og naturligt ud.

Uanset om du er mand eller kvinde, eller du har langt eller kort hår, kan du med saltvandsspray opnå et look, som du ellers ikke ville kunne. Du kan både bruge saltvandsspray alene eller i kombination med andre produkter. Saltvandsspray får håret til at synes tykkere og fyldigere, og det giver mere hold, og det gør samtidig håret nemmere at håndtere, når du skal style det.

Egentlig er en saltvandsspray nok i sig selv. Produktet giver et naturligt, råt og voluminøst look. Men du kan sagtens efterfølgende bruge eksempelvis hårspray eller voks. Dette vil hjælpe med at sætte frisuren på plads og give en længere holdbarhed.

En anden god grund til at bruge saltvandsspray er, at det er med til at øge tykkelsen af håret. Derfor er produktet ideelt at bruge, hvis du har tyndt hår, eller du bare i det hele taget gerne vil have mere volumen og tykkelse til dine lokker.

Saltvandsspray kan sagtens fungere uden en hårtørrer, men du skal bruge langt mere af produktet, hvis du ikke benytter en føntørrer. En hårtørrer er med til at aktivere og forstærke sprayens effekt. Derfor kan det altså på den lange bane godt betale sig at investere i en hårtørrer, så du kan spare på din saltvandsspray

FAQ

❓ Hvad gør saltvandsspray?

En saltvandsspray giver den samme tekstur i håret, som du får efter en tur i havet.

❓ Kan mænd bruge saltvandsspray?

Absolut! Mænd vil få samme resultat ved at bruge en saltvandsspray, nemlig et afslappet beach look. Det er et unisex produkt, som både mænd og kvinder kan få stor glæde af.

❓ Hvor ofte skal jeg bruge en saltvandsspray? 

Vi vil her anbefale, at du altid følger producentens anvisninger. De fleste sprays kan du sagtens bruge på daglig basis, men der er også mange, der vælger blot at bruge sprayen en gang eller to om ugen. Eller blot efter behov.

🏆 Se vinderen af vores bedst i test af saltvandsspray

Vi har lavet den store bedst i test af saltvandsspray i 2022. Find den spray der passer til dig, din stil og dit hår. Alle har forskellige egenskaber og vi giver det bedste overblik, så du nemt kan vælge din nye spray.

✅ Få den billigste pris i Danmark

Samtidig med at vi har vurderet og sammenlignet de bedste saltvandsspray, har vi også fundet den bedste pris til dig. Derfor er det enkelt og nemt at finde din nye saltvandsspray til den bedste pris på markedet.

Malene

Malene er en af vores talentfulde tekstforfattere og produkttestere. Hun har været en del af hjemmesidens siden 2021 og har bidraget med en stor mængde beautyguides og testet produkter fra shampoo til hårserum og vippeserum.

Hun er vores go-to når vores artikler skal opdateres med vores nyeste test, som hun også selv foretager.