Bedste Massageolie

Bedste massageolie test guide (2024) – Giv den bedste massage med olie

Artiklen er senest opdateret d. januar 11, 2024 af Liva

Der er intet som en afslappende massage efter en lang dag på arbejdet, efter en hård træning eller blot fordi du fortjener det. En god masssage kan hjælpe med at løsne op for spændinger i kroppen.

At gå til en professionel massør kan dog godt være en dyr fornøjelse. Heldigvis kan du med hjælp fra din partner nemt få en hjemmemassage.

Alt, du har behov for, er en dejlig massageolie. I denne bedste massageolie test guide har vi undersøgt 10 af de bedste massageolier, så du kan få en massage til dine ømme muskler derhjemme.

God læsning!

Hvilke produkter er med i bedste massageolie bedst i test

 1. Ecooking Multi Oil Parfumefri
 2. Purely Professional Oil
 3. Cellu-Cup Massage Oil Orange Aroma
 4. KRAES Pleje- & Massageolie
 5. Joan Ørting Massage Olie
 6. Urtegaarden Økologisk Jojobaolie
 7. Weleda Arnica Massage Oil
 8. Badeanstalten Bade- og Massageolie – Citrus
 9. Derma Eco Body Oil
 10. Swede Senze Seduction Massage Oil Clove Orange Lavender

#1 Ecooking Multi Oil Parfumefri

Ecooking Multi Oil Parfumefri

Køb for 389,- kr. hos Ecooking.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Multifunktionel olie
 2. Blanding af 100% økologiske olier
 3. Indeholder ingen parfume

Egenskaber

Denne multiolie fra Ecooking er en virkelig god massageolie, der består af en kombination af 100% økologiske olier fra sesam og jojoba. Olien er uden parfume, hvilket også gør olien ideel til babyer og børn. Denne massageolie fra Ecooking har en let konsistens, og den indeholder hverken parabener eller farvestoffer. Derudover har olien mange flere funktioner end blot massage.

Olien kan blandt andet bruges som en hårkur, til barbering (også intim barbering, dog ikke til vask. – læs vores guide til intimsæbe i stedet), neglebåndsolie, kropsolie, serum under din dag- eller natcreme, til tør og skællet hovedbund, til at fjerne makeup, som erstatning til fodbadesalt, til fjernelse af tæger, i madlavning og selvfølgelig til en god omgang massage.

Vores vurdering

Dette er en supergod olie, der har mange flere funktioner end blot massageolie, og så har olien dejlige blødgørende egenskaber. Helt klart en skøn olie at bruge til massage.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne olie fra Ecooking, hvis du gerne vil have en olie, der er meget naturlig, økologisk, ikke indeholder parfume og kan bruges til mange forskellige formål. Dette er virkelig en suveræn olie.

#2 Purely Professional Oil

Purely Professional Oil

Køb for 195,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. 100% ren og multifunktionel olie
 2. Baseret på mandel, abrikos- og koldpresset kokosolie af højeste kvalitet
 3. Rig på antioxidanter og E-vitamin

Egenskaber

Purely Professional Oil 1 er en 100% ren og multifunktionel olie, som du både kan bruge til håret og kroppen. Olien består af mandelolie, abrikosolie og koldpresset kokosolie af højeste kvalitet. Derudover er olien rig på E-vitamin og antioxidanter.

Med denne olie får du en alsidig olie, der kan bruges meget mere end massage. Du kan blandt andet bruge olien i håret, på kroppen, i hovedbunden og til at fjerne makeup. Olien er silikonefri, og den efterlader både huden og håret blød og behagelig. Produktet har en skøn og mild duft af kokos.

Olien er vegansk og indeholder ingen parabener, parfume, silikone, farve eller skrappe sulfater.

Vores vurdering

Her får du virkelig en suveræn olie, der også er ideel som massageolie. Den plejer huden i dybden og er et absolut must-have på badeværelser. Olien hjælper med at blødgøre huden, og den giver også et lækkert hår.

Derfor skal du købe produktet

Denne massageolie er til den bevidste forbruger, der gerne vil have en olie med minimal kemi. Derudover er produktet ideelt til dig, der gerne vil have en multifunktionel olie. Olien ligger i den lidt dyrere ende, men den er så absolut hver en krone værd.

#3 Cellu-Cup Massage Oil Orange Aroma

Cellu-Cup Massage Oil Orange Aroma

Køb for 109,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Skøn massageolie med duft af beroligende appelsin
 2. Indeholder 100% naturlige ingredienser
 3. Beriget med antioxidanter og vegetabilsk olie

Egenskaber

Med denne massageolie får du en skøn olie, der har en dejlig og beroligende duft af appelsin. Denne olie er særligt udviklet til at bekæmpe cellulite (også kaldes appelsinhud). Olien indeholder 100% naturlige ingredienser, og den er desuden beriget med vegetabilske olier og antioxidanter, der virker fugtgivende og regenerende på huden.

Produktet indeholder en blanding af arganolie, vindruekerneolie, mandelolie og appelsinolie, der alle er fugtgivende olier, der gør huden smidig og samtidig bekæmper cellulite.

Vores vurdering

Her får du igen en lækker olie, der er uundværlig til massagen. Den efterladen huden lækker, blød og smidig, og den indeholder den perfekte kombination af skønne olier.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du kæmper med cellulite, så er denne massageolie lige noget for dig. Massageolien er enormt lækker og trænger dybt ind i din hud, så du kan få en god massage og komme cellulite til livs.

#4 KRAES Pleje- & Massageolie

Kraes Pleje- & Massageolie

Køb for 135,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Lækker, innovativ og eksklusiv olie
 2. Unik sammensætning af fugtgivende, blødgørende og anti-inflammatoriske olier
 3. Efterlader din hud silkeblød og elastisk

Egenskaber

Her får du igen en lækker olie, der er innovativ og eksklusiv. Olien hjælper med at skabe en silkeblød og elastisk hud uden hverken at fedte huden eller tilstoppe porerne. Olien indeholder en unik sammensætning af fugtgivende, blødgørende og anti-inflammatoriske olier.

Produktet har en praktisk spray-top, der sikrer, at du får en jævn og præcis dosering af produktet, og gør den nem at smøre på. Dette gør også olien ideel til et lettere massage, hvor du ikke vil bruge alt for meget olie. Du kan desuden bruge massageolien i dit badevand for lidt næring til din hud, mens du er i bad.

Produktet indeholder ingen tilsætningsstoffer – her får du bare ren natur.

Vores vurdering

Her får en lækker massageolie, der efterlader din hud silkeblød. Olien kan bruges til både massage og i badevandet, og den vil give din hud masser af god næring både under massagen og i badet.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil forkæle dig selv og din hud lidt ekstra.

#5 Joan Ørting Massage Olie

Joan Ørting Massage Olie

Køb for 121,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. God til intime massager
 2. Plejende og blødgørende egenskaber
 3. Indeholder hverken farve eller parabener

Egenskaber

Med denne massageolie kan du få en magisk og fortryllende oplevelse for kroppen. Olien er særligt udviklet til intime massager og er perfekt til at gå på opdagelse på din partners krop og opnå endnu mere nærhed, begær og lyst. Massageolien er perfekt til et sensuelt og forførende forspil, men den kan også bruges til massage af ømme muskler og i stedet for en body lotion.

Produktet har en dyb og forførende duft, og det er skønt at massere olien på din partner. Olierne i dette produkt er argan-,mandel- og solsikkeolie. Derudover indeholder produktet E-vitamin. Produktet virker både plejende og blødgørende på din hud og indeholder ingen farve eller parabener.

Vores vurdering

Med denne olie kan du give din partner en god massage, og du har mulighed for at kombinere massage og intimitet med din partner. En virkelig god massageolie med en dejlig duft.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter en massageolie til dig og din partner, er dette produkt lige noget for dig. Med denne massageolie har du rig mulighed for sensuelle stunder.

#6 Urtegaarden Økologisk Jojobaolie

Urtegaarden Økologisk Jojobaolie

Køb for 82,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Højt indhold af omega-9 fedtsyrer
 2. Halvfed olie der absorberes middelhurtigt af din hud
 3. Virker genopbyggende, beskyttende og fugtgivende på din hud

Egenskaber

Med denne økologiske jojobaolie fra Urtegaarden kan du give din hud masser af god fugt. Olien trænger dybt ind i huden og absorberes middelhurtigt af huden. De flydende voksstoffer i denne massageolie virker genopbyggende, beskyttende og fugtgivende på din hud. Derudover blødgør de stabile umættede omega-9 fedtsyrer huden og sørger samtidig for, at huden fungerer optimalt.

Denne massageolie kan anvendes af alle hudtyper, men den er især ideel til dig med sensitiv, skadet eller tør hud. Olien er desuden god i håret.

Vores vurdering

Man kan aldrig gå helt galt i byen med jojobaolie. Jojobaolie er fin til enhver type massage, og den forårsager næsten aldrig allergiske reaktioner. Alt i alt en behagelig olie fra Urtegaarden.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have det helt simpelt. Her får du udelukkende jojobaolie – intet andet. God til både massagen og til brug i håret.

#7 Weleda Arnica Massage Oil

Weleda Arnica Massage Oil

Køb for 149,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Ekstrakter af økologiske arnika blomster og birkeblade
 2. Virker beroligende og let opvarmende på hudens overflade
 3. Duft af ægte rosmarin og lavendel

Egenskaber

Denne lækre massageolie fra Weleda indeholder ekstrakter af økologiske arnika blomster og birkeblade, der understøtter hudens naturlige funktioner. Den skønne kombination af naturlige ingredienser virker beroligende på din hud, og de har samtidig en let opvarmende effekt på huden. Olien har en fin duft af ægte rosmarin og lavendel, hvilket gør produktet ideel til massage før og efter fysisk aktivitet, idet olien holder musklerne varme og smidige.

Produktet er dermatologisk testet og kan bruges af både mænd og kvinder.

Vores vurdering

Denne massageolie er virkelig god at bruge til massage i forbindelse med træning, idet den hjælper med at holde dine muskler varme og smidige.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du er på udkig efter en massageolie, du kan bruge i forbindelse med din træning. Olien er desuden god til massage af ømme muskler.

#8 Badeanstalten Bade- og Massageolie – Citrus

Badeanstalten Bade- og Massageolie - Citrus

Køb for 119,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Perfekt til en massage eller i et karbad
 2. Skøn duft af sød og syrlig citrongræs, appelsin og citron
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Med denne massageolie får du virkelig en skøn olie, der har en sød og syrlig duft af citrongræs, appelsin og citron. Olien er skøn både til en stimulerende massage, en dybdegående massage og i et karbad. Du vil næsten føle dig som et nyt menneske efter brug af denne olie.

Produktet består af mandelolie, jojobaolie, tørolie og rapsolie. Dette gør, at produktet vil glide lettere, og det absorberes hurtigt i huden. Dette gør også olien ideel til massage.

Vores vurdering

Med denne olie kan du få en lækker massage, der også er velduftende.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en lækker massageolie, men du samtidig ikke lyst til fuldstændigt at sprænge dit budget.

#9 Derma Eco Body Oil

Derma Eco Body Oil

Køb for 67,- kr. hos Apopro.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Tilfører huden masser af fugt
 2. Blødgørende olie
 3. Budgetvenlig massageolie

Egenskaber

Med denne lækre olie fra Derma får du en nærende og blødgørende kropsolie, der indeholder økologisk jojoba-, mandel- og abrikoskerneolie. Olien indeholder også E-vitamin. Olierne gør, at huden bevarer sin smidighed og elasticitet, og din hud vil efterlades blød, smidig og velplejet.

Produktet kan også bruges istedet for en body lotion. Her skal du blot smøre produktet på huden, mens den stadig er fugtig, når du kommer ud af badet. Produktet absorberes hurtigt af huden.

Vores vurdering

En superfin olie der ikke sprænger budgettet.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne massageolie, hvis du gerne vil have en behagelig olie, der er forholdsvis budgetvenlig.

#10 Swede Senze Seduction Massage Oil Clove Orange Lavender

Swede Senze Seduction Massage Oil Clove Orange Lavender

Køb for 44,- kr. hos Luxplus.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Perfekt til en intim massage
 2. Forførende og sensuel
 3. Dejlig duft

Egenskaber

Med denne massageolie kan du gøre massagen for dig og din partner endnu sjovere. Produktet er perfekt til et forførende forspil. Blot et par dråber af denne skønne og velduftende massageolie vil gøre jer bløde i knæene.

Vores vurdering

En rigtig fin olie til intime stunder med din partner.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter en budgetvenlig massageolie til sensuelle øjeblikke med din partner, er dette produkt lige noget for dig.

Hvad skal man overveje, inden man vælger massageolie?

Du skal overveje, om der er nogle særlige olier, du foretrækker. Der findes mange gode massageolier på markedet, så der er sikkert også én, der passer til dine behov. Hvis du har en følsom hud, kan du med fordel vælge et produkt, der er udviklet til dig med sensitiv hud.

Du bør også overveje, hvad du primært tænker, at bruge produktet til. Er det eksempelvis massage i forbindelse med træning? Intime stunder med din partner? Til en afslappende massage?

Du bør også overveje, hvad dit budget er, så du kan finde et produkt i en prisklasse, der passer til din pengepung.

Hvilke typer af massageolier findes der?

Der findes rigtigt mange massageolier på markedet. Faktisk findes der mere eller mindre massageolier med alle slags olier. Du finder også olier, der er ideelle til en mere dyb massage, intime massager, en klassisk kropsmassage og massager i forbindelse med træning.

Fordelene ved at bruge massageolie

Det gør altså bare massagen langt bedre, når du bruger en massageolie. Derudover er olier som regel endnu mere nærende, plejende og fugtgivende end cremer. Det gør det også langt lettere for den, der giver massage at have en massageolie ved hånden.

Hvordan bruger man bedst massageolie?

For nogle produkter er blot et par dråber nok til massagen, mens andre produkter kræver lidt mere produkt til massagen. Nogle absorberes direkte af huden, mens andre bliver på huden i længere tid. Det er nemt at bruge massageolie, og du kan bruge olie på både tør og fugtig hud.

Gode råd og tips til at få mest muligt ud af massageolien

Hvis du gerne vil have, at produktet virkelig trænger dybt ind i huden, så bør din hud være fugtig, når du påfører din olie. Det er desuden en god idé at tage et bad bagefter en massage for at få det bedste ud af både massagen og produktet.

Det kan også være lækkert at vælge velduftende olier for en beroligende effekt. Du kan desuden brug en gua sha sten eller hot stones til massagen, hvis du gerne vil have en virkelig dybdegående massage, der kan løsne op for spændinger i kroppen.

Hvad er massageolie lavet af?

Massageolier kan være lavet af mange forskellige olier til massage. Massageolier kan både indeholde økologisk olivenolie, abrikoskerneolie, æteriske olier, mandelolie og mange andre typer olier. Der findes rigtigt mange forskellige olier på markedet, og du finder både neutral olie og massageolier tilsat duft. Vælg en god massageolie, der passer til dine behov, eventuelt med æteriske olier du elsker.

Hvordan vælger man de rigtige massageolie?

Der findes mange massageolier på markedet, og hvilken du skal vælge afhænger af dine behov. Vil du eksempelvis gerne have en afslappende masssage med en beroligende duft af æteriske olier? Eller vil du gerne have en fugtgivende effekt på huden? Er du ude efter intime massager? En dyb massage? Har du tendens til en allergisk reaktion? Du skal bruge en massageolie, der passer til dine behov.

FAQ

Kan man bruge rapsolie til massage?

Ja, det kan du godt. Det er dog ikke den bedste olie, og duften er måske heller ikke den mest fantastiske, men du kan sagtens bruge olien som massageolie.

Kan mandelolie bruges til massage?

Ja, det kan det sagtens. Mandelolie er en meget populær massageolie.

Kan man bruge almindelig olie til massage?

Ja, det kan du godt, men der findes både lettere olier og federe olier, og der er mange fordele ved de forskellige olier, så vælg en olie, der passer til din hudtype og behov.

Hvad koster massageolie?

Du finder mange produkter til omkring 100 kroner, men du finder også forskellige massageolier, der både er dyrere og billigere.

Hvor ofte må man bruge massageolie?

Du må bruge massageolie lige så ofte, som du har behov for.

Skal man opbevare massageolien i køleskabet?

Det afhænger af massageolien. Læs altid på produktet, og opbevar det, som producenten anbefaler.

Hvad kan man bruge som massage olie?

Du kan bruge næsten alle slags olier. Mandelolie, abrikoskerneolie, jojobaolie, kokosolie og sesamolie er populære valg, men mere eller mindre alle olier kan bruges.

Malene

Malene er en af vores talentfulde tekstforfattere og produkttestere. Hun har været en del af hjemmesidens siden 2021 og har bidraget med en stor mængde beautyguides og testet produkter fra shampoo til hårserum og vippeserum.

Hun er vores go-to når vores artikler skal opdateres med vores nyeste test, som hun også selv foretager.