bedste intimsæbe test

Bedste Intimsæbe test guide (2024) – Skånsom og effektivt sæbe til intim vask

Artiklen er senest opdateret d. januar 22, 2024 af Liva

Der findes ikke noget mere skrækindjagende end at opdage en ukendt og ubehagelig lugt fra det mest intime sted på kroppen. Heldigvis, behøver der ikke at være noget fysisk galt. Ubehagelig lugt kan skyldes sæben, du bruger – f.eks. vil en almindelig bodywash forstyrre ph-værdien, og skaber ubalance ‘dernede’.

Derfor har vi testet alle de mest populære og bedste intimsæbe, der er på markedet, så du kan finde den bedste intimsæbe, der passer til din krop! Så læs med her i vores intimsæbe test, hvis du vil sikre, at den sæbe du bruger er egnet som intimsæbe, of undgå ubehagelig lugt og gener.

Hvilke intimsæbe er bedst i test

 1. Intima Intimsæbe Parfumefri (Testvinder)
 2. Vivag Intimsæbe
 3. Australian Bodycare Intimsæbe
 4. OrganiWash Intimsæbe
 5. Löwengrip Intimate Care Cleansing Oil
 6. Multi-Gyn Femiwash
 7. ECOOKING Intimsæbe
 8. Dermalog Intimsæbe
 9. Intima Intimsæbe Aloe Vera
 10. Apotekets Intimsæbe

#1 Intima Intimsæbe Parfumefri – Bedst i test intimsæbe

Intima Intimsæbe Parfumefri

Køb for 33,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Parfumefri og vegansk
 2. Skånsom intimsæbe
 3. Anbefalet af Asthma Allergy Nordic

Egenskaber

Intima Intimsæbe Parfumefri er den bedste intimesæbe, vi har prøvet! I særdelshed dens milde formel, der er specielt udviklet, gør den værdig til placeringen som no.1 i vores intimsæbe bedst i test.

Modsat almindelig sæbe, så er denne en særligt mild og skånsom sæbe, der er udviklet til at sikre et balanceret miljø i din intime zone. Dette område på kroppen har en naturligt lav pH-værdi i forhold til resten af kroppen, der let kan forstyrres, hvilket medfører irritation og tørhed.

Derfor er denne intimsæbe parfumefri. Det gør den ideel, at bruge i badet selv ved hyppig vask og til din sarte hud ved dit underliv. Derudover, er den beriget med mælkesyre, hvilket har en lav pH-værdi på 4.

Det er bl.a. noget af det, der gør, at dette er den bedste intimsæbe. Den sikre, at den normale intimbalance bevares, så du undgår bakterielle infektioner. Du kan trygt bruge intimsæbe, nyde en ren fornemmelse og sikre, din intimzone er i perfekt ph balance intimsæbe.

Vores vurdering

Uanset om du har sarte slimhinder eller bare leder efter en ny intimsæbe, så er denne svaret på alle dine bønner. Denne intimsæbe er blød og behagelig at bruge, og efterlod os med en ren fornemmelse efter brug.

Modsat almindelig kropssæbe, så hjalp denne både med kløe og tørhed i underlivet. Den virker mod lugt, og sikrede os en perfekt ph værdi i vores mest intime zone dagen lang. Det betød, at vi ubekymret kunne nyde vores krop og personlig pleje.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du vil undgå uønskede bakterier, sikre, at din ph værdi altid er i balance, og din mest intime zone får den pleje, den har brug for, så må du ikke snyde dig selv for denne intimsæbe.

#2 Vivag Intimsæbe

Vivag Intimsæbe

Køb for 42,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Uden konserveringsmiddel
 2. fri for parfume og farvestoffer
 3. Indeholder mælkesyrebakterier

Egenskaber

Vivag intimsæbe er én af de bedste sæber til intimvask. Denne intimsæbe vasker huden ren uden at forstyrre balancen i din intime zone eller give dig irriteret hud ved hyppig vask.

Den milde Vivag intimsæbe har en lav pH værdi på 4, og dét gør den særdeles velegnet til dig, der ønsker en sæbe, der genopretter ph balancen i det intime område. For når det kommer til sæbe til intimvask er det vigtigt, at den er mild uden at forstyrre fugtbalancen eller huden.

Denne intimsæbe er lavet på en formel, der er helt fri for parfume og farvestoffer samt konserveringsmidler. Det gør sæben særligt mild modsat almindelig sæbe, der ofte er skrappere og parfumerede, hvilket udtørre hudens sarte slimhinder i det intime område.

Vivag intimsæbe indeholder mælkesyrebakterier, der sikrer, at den også fjerner lugtgener ved brug, samtidig med at huden modvirker bakterielle infektioner. Vivag Intimsæbe skummer godt og grundet dens doseringsmembran, undgår du, at der kommer uønskde bakterier i flasken.

Vores vurdering

Vi er vilde med denne intimsæbe – og særligt dens evne til at skumme op giver os en skøn og ren fornemmelse efter bad. Den har en klar effekt mod lugtgener og kløe, og får vores underliv til at føles i balance. Denne er intimsæbe er blevet en fast del af vores personlige pleje rutine.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du vil gør noget godt for dig selv og din krop, så bør du prøve denne intimsæbe! Den kan redde dit underliv fra de fleste gener efter hver vask.

#3 Australian Bodycare Intimsæbe

Intimsæbe til brug inden barbering

Køb for 99,95,- kr. hos Australian-bodycare.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Modvirker røde knopper
 2. Virker mod lugt og kløe
 3. Indeholder Tea Tree Oil

Egenskaber

Australian Bodycare Intimsæbe, der er særligt velegnet til dig, der laver hyppig barbering, da den hjælper mod røde knopper efter intimbarbering.

Denne intimsæbe er lavet på en formel, der indeholder 100 % naturlig Tea Tree Oil. Denne ingrediens er kendt for at modvirke bakterier, hvilket er årsagen til at man får røde knopper, skægpest og indgroede hår til at starte med. Derfor bør du bruge denne inden barbering.

Australian Bodycare Intimsæbe er velegnet til både mænd og kvinder. Den hjælper dig med at holde huden helt ren og problemfri, og minimerer risikoen for kløe og irritation i intimområdet.

Modsat almindelig sæbe, så kan du, ved at bruge de rigtige intimprodukter, sikre, at du holder underlivet og andre intime områder efter den rette ph værdi.

Vores vurdering

Hvis du lige som os nyder følelsen af en glat og nybarberet hud, så bør du klart prøve denne intimsæbe. Dens indhold af Tea Tree Oli eliminere uønskede bakterier, så du selv med hyppig barbering undgår at skabe ubalance og irriterer din hud.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du tit oplever gener som barberknopper, rødme eller skægpest efter intimbarbering, så er denne måske for dig.

#4 OrganiWash Intimsæbe

OrganiWash Intimsæbe

Køb for 49,- kr. hos Apopro.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder mælkesyrebakterier
 2. Vegansk 2-i-1 rens
 3. Fri for parfume

Egenskaber
OrganiWash er intimsæbe, der er kendt for at være en særligt mild 2-i-1 rens, da den kan bruges til at rense OrganiCup menstruationskoppen og som intimsæbe. Noget af det, der gør, at denne intimsæbe fortjener din opmærksomhed, er grundet dens formel!

Denne intimsæbe fra OrganiWash er lavet på den formel, der indeholder økologiske og naturlige ingredienser. Derudover, så er den parfumefri, certificeret vegansk, AllergyCertified og egnet til alle hudtyper for både mænd og kvinder.

Derudover indholder OrganiWash intimsæbe mælkesyrebakterier, som har en naturlig sur ph værdi lige som dit intime område, der også har et surt miljø. Disse baktierer bidrager derfor til, at du kan vedligeholde en naturlig pH-balance efter hver vask.

Sæben hjælper dig med at få styr på eventuel kløe og tørhed i underlivet, samt sikre at du undgår infektioner og svamp grundet en uegnet sæbe.

Vores vurdering

Der er få ting, der føles bedre end at bruge sæbe, der giver din hud dét, den har brug for. Og sådan har vi det med OrganiWash intimsæbe! Denne intimpleje modvirker tørhed, og huden føles bedre og mere i balance efter vask.

Derudover kan denne sæbe også bruge som ansigtsrens, hvilket bare giver dobbelt op på hudpleje for os!

Derfor skal du købe produktet

Hvis du drømmer om at finde en sæbe, der er udviklet til at tage højde for din intimpleje, så er denne måske for dig.

#5 Löwengrip Intimate Care Cleansing Oil

Löwengrip Intimate Care Cleansing Oil

Køb for 75,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Duftfri renseolie
 2. Fugtgivende
 3. Virker beroligende


Egenskaber

Löwengrip Intimate Care Cleansing Oil er intimsæbde, der bedre kan kategoriseres som en renseolie til personlig pleje af underlivet. Den er særligt egnet til dig, der ikke ønsker at bruge sæbe når du vasker intime områder.

Denne renseolie til intime områder er en mild og dufrfri. Den er lavet på en formel, der indeholder minimalt med ingredienser, for at lindre irritation og risikere ubalance i ph værdien. På den måde er du sikret et renseprodukt, der bidrager til det sure miljø i underlivet.

Renseolien er blødgørende og giver fugt omkring de intime områder. Dette er også med til at modvirke kløe og irritation, som mange kvinder jævnligt oplever. Derudover indeholder den frøolie, der virker beroligende, hvilket kan være rart hvis du har små sår f.eks efter barbering.

Vores vurdering

Denne renseolie virker blød og lukseriøs mod huden. Den er et fremragende alternativ til alle kvinder, der gerne vil undgå at bruge almindelig sæbe eller ønsker mere fugt. Den indholder ikke overvældende mange ingredienser, en det bidrager kun til den rene følelse.

Derfor skal du købe produktet

Ønsker du ikke, at bruge almindelig sæbe, der er egnet til intime områder, så er denne måske for dig.

#6 Multi-gyn Femiwash

Multi-Gyn Femiwash

Køb for 54,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Sæbefri og uden parfume
 2. Bidrager til sund ph værdi
 3. Reducerer kløe og irritation

Egenskaber

Multi-Gyn Femiwash er en intimsæbde, der ikke bare er en mild rens til intime områder, den er også sæbefri og specielt sammensat til det intimområde

Denne parfume- og sæbefri intimsæbe fra Multi-Gyn sikrer dig en plejende intimvask, der modvirker kløe og irritation ved dit underliv. Den er bygget på en formel, der indeholder mælkesyrebakterier, som opretholder den naturlige intimflora og ph værdien.

Vores vurdering

Denne sæbefri rens til de intime områder virker særligt skånsom, og har haft en god effekt på vores sarte og intime område. Selvom den er parfume- og sæbefri, så føler vi os stadig meget rene i intimområdet og oplever ingen irritation.

Derfor skal du købe produktet

Denne sæbe- og parfumefri intimrens er specielt sammensat til dig, der ønsker at vedligeholde et sundt underliv.

#7 ECOOKING Intimsæbe

ECOOKING Intimsæbe

Køb for 139,95,- kr. hos Luxplus.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Skånsom og dermatologisk testet
 2. Uden parfume og vegansk
 3. Indeholder Inulin

  Egenskaber

Ecooking Intimsæbe er en mild og skånsom sæbe, som er særligt udviklet til intimområdet. Denne intimsæbe er både AllergyCertified, dermatologisk testet, uden parfume og 100% vegansk.

Modsat almindelig kropssæbe, så er denne beriget inulin, som er et præbiotisk stof, der øger væksten af sunde bakterier og genopretter hudens naturlige pH-værdi. Derudover indeholder den også aloe vera og E-vitamin, som beroliger, køler, plejer den sarte hud i underlivet.

Vores vurdering

Denne intimsæbe virker blød og kølende på intimområdet, hvilket kan give en særligt behagelig effekt, hvis du døjer med irritation efter barbering eller svamp. Derudover, så kan det mærkes, at den bidrager til et sundt underliv uden at skabe ubalance.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker at bruge intimsæbe, der både er allergi- og dermatologisk testet, så er denne måske for dig.

#8 Dermalog Intimsæbe

Dermalog Intimsæbe

Køb for 56,- kr. hos Apopro.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kan bruges af mænd og kvinder
 2. Mild og skånsom
 3. Sikre intimbalance bevares

Egenskaber

Dermalog Intimsæbe er en intimsæbe, der er særligt egnet til dig, der ønsker at bruge intimsæbe i intimområdet. Dermalog Intimsæbe er bygget på en formel, der indeholder beskyttende mælkesyre og har en lav pH-værdi på 4.

Den lave pH-værdi i intimsæben sikre, at den normale intimbalance bevares og vil derfor ikke skabe ubalance. Mælkesyren er med til at sikre, at den sarte hud i intimområdet heller ikke irriteres, klær eller bliver tør.

Vores vurdering

Ved at bruge denne intimsæbe, så har vores underliv oplevet effekten af fin intimsæbe, der sikre et sundt intimtmiljø. Mælkesyren gav en mærkbar effekt til huden omkring intimområdet og nedsatte følelsen af kløe.

Derfor skal du købe produktet

Ønsker du at bruge intimsæbe eller er det på tide at skifte ud og ikke bruge den samme sæbe, så er denne måske for dig.

#9 Intima Intimsæbe Aloe Vera

Intima Intimsæbe Aloe Vera

Køb for 56,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Alle hudtyper
 2. Vegansk
 3. Beskytter mod irritation og udtørring


Egenskaber

Intima Intimate Soap Aloe Vera er en mild sæbe, som er udviklet specielt til din intime zone. Dens formel er lavet til at beskytte den lave pH-værdi, der er i området modsat resten af kroppen.

Denne intimsæbe indeholder aloe vera, der gør den ideel til at opretholde den daglige intimhygiejne og fugtgive den sarte hud i området. Derudover indholder den mælkesyre, som sikre den naturlige balance i intimområdet, og beskytter mod irritation og udtørring.

Vores vurdering

Denne intimsæbe er særligt egnet til til dig, der skal prøve at bruge intimsæbe første gang. Intimsæben fra Intima er velkendt og efterlader dig med en ren og sund følelse i intimområdet.

Derfor skal du købe produktet

Ønsker du, at bruge intimsæbe for første gang, så er der denne måske for dig

#10 Apotekets Intimsæbe

Apotektes Intimsæbe

Køb for 50,- kr. hos Apopro.dk

Fremhævede egenskaber

 1. pH balanceret
 2. Indeholder Glycyrrhiza ekstrakt
 3. tyktflydende, let skummende


Egenskaber

Apotekets Intimsæbe er en pH balanceret intimsæbe, der er udviklet til dit intime område. Denne intimsæbe indeholder som den eneste i vores test, Glycyrrhiza ekstrakt, der modvirker kløe og virker beroligende på huden.

Derudover indeholder den glycerin, som har en fugtgivende effekt på huden. Glycerin beskytter også mod udtørring af huden. Noget, der kendetegner denne intimsæbe, er, at den er særligt tyktflydende.

Vores vurdering

Du bruger intimsæbe som udgangspunkt på samme måde, som en almindelig sæbe. Denne intimsæbe er også særligt tyktflydende, hvilket følelsen af at bruge almindelige sæbe foruden, at den også skummer.

Derfor skal du købe produktet

Elsker du følelsen af almindelig kropssæbe, så er denne intim sæbe måske for dig.

Hvad skal man overveje inden man køber intimsæbe?

Du skal overveje om din hud har særlige behov i intimområdet. Her kan du eventuelt tale med din læge, hvis du har tendens til allergiske reaktioner på nogen sæber. Herudover, så er det særligt vigtigt, at du finder en sæbe der overholder intimområdet ph værdi.

Her skal du finde en, der har en ph værdi på ca. 4. Oplever du irritation i intimområdet, så bør du kigge efter en sæbe til intime områder, der beskytter din sarte hud og virker fugtgivende. På den måde giver du området den pleje, det behøver.

Hvad er intimsæbe?

Intimsæbe er sæbe, der er specielt sammensat og lavet til intime områder på kroppen – herunder underlivet. Den type har en særlig evne til at bevare hudens ph balance når du vasker dig forneden.

Det er vigtigt, at sæben er uden parfume, da det godt kan irritere huden og forstyrre dens ph værdi.

Værd at vide om intimpleje

For at sikre optimal intimpleje, så bør du klart finde den rette pleje til dit intime område. Derudover kan du tale med din læge og aftale jævnlige samtaler og tjek op, så du er sikker på, at alt er som det skal være.

Hvad er pH værdi?

pH værdi er en skala for en kemiske balance. pH–skalaen består af en række tal fra 0 til 14. Hvis et produkt er surt, som f.eks. intimområdet har det en pH-værdi fra 0-6.

Alt hvad der er neutralt, som for eksempel vand, har en pH-værdi på cirka 7. Hvis et produkt er basisk, har det en pH-værdi fra 8-14.

Hvem bør bruge intimsæbe?

Alle kan og bør bruge intimsæbe – både mænd og kvinder, hvis du ønsker at bibeholde en sund intimhygiejne.

Hvilken intimsæbe er bedst i test?

Der er ingen tvivl, hvis du spørger os! Intima Intimsæbe Parfumefri er klart den bedste intimesæbe i test! Du må ikke gå glip af den.

Jeg hedder Heidi og er uddannet journalist fra journalisthøjskolen i Aarhus og startede min egen virksomhed i 2021. Jeg har lidt af en forkærlighed for skønhed og er pjattet med makeup og hudpleje. Især har jeg en stor interesse for hudpleje. Som så mange andre kæmpede jeg i mange år med akne og uren hud, og jeg har prøvet samtlige produkter på markedet, læst utallige blogindlæg, lyttet til podcasts og gransket internettet for information omkring akne. Det gav mig en naturlig interesse for hudpleje, makeup og andre skønhedsprodukter.