Bedste Massagepistol

Bedste massagepistol test guide (2022)

I denne bedste massagepistol test har vi udvalgt ti massagepistoler, som vi mener er nogle af de bedste på markedet. Massagepistoler er både brugbare og nyttige for alle. Disse smarte apparater fungerer ved at give masserende og gentagende stød til musklerne. Dette kaldes også for slagterapi.

Dette betyder også, at du helt selv har mulighed for at bestemme, om din massage skal være blid eller hård, eller om det skal være en vibrations-, roterende- eller en mere kraftfuld massage. Du har derudover mulighed for at vælge forskellige massagehoveder med forskellige funktioner.

Læs med i artiklen her, og find den bedste massagepistol bedst i test.

Hvilke produkter er med i bedste massagepistol bedst i test

 1. Musclepain Pro Massagepistol
 2. Flowgun GO 2.0
 3. Nordic-wellness Massagepistol POWER version
 4. Theragun Therabody Pro massageenhed PROPKGEU
 5. Musclepain Mini Pro Massagepistol
 6. DHZ Regun Home
 7. Theragun Therabody Prime massageapparat PRIMEPKGEU
 8. Sharper Image Massagepistol Pro
 9. Nordic-wellness Massagepistol PRO version
 10. BACKCARE’S PREMIUM MASSAGEPISTOL 3.0

#1 Musclepain Pro Massagepistol

Musclepain Pro Massagepistol

👉 Køb for 1,399,- kr. hos Musclepain.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Hjælper med at reducere ømhed og smerter
 2. Hurtigere restitution
 3. Kraftfuld massagepistol

Egenskaber

Med denne massagepistol fra MusclePain Pro får du en effektiv massage, der hjælper dig med at reducere ømhed og smerter i muskler og led. Derudover hjælper denne massage gun dig med en hurtigere restitution. Her får du en kraftfuld og støjsvag massagepistol, der gør, at du hurtigere kan vende tilbage til din træningsrutine. Sportsskader, ømme muskler og hviledage behøver ikke længere at være en hindring for, at du kan opnå dine mål.

Denne massage gun kan desuden med fordel anvendes, hvis du eksempelvis har hold i nakken, nakkesmerter, trætte og ømme muskler eller du bare trænger til en afslappende massage eller en lindrende, dybdegående massage efter en lang dag.

Vores vurdering

Du får med denne massagepistol et godt produkt, der tilmed er en forholdsvis prisvenlig massagepistol sammenlignet med mange andre. Med dette produkt har du mulighed for at lindre smerter, og du får en allround massagepistol, der kan det, den skal.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en god massagepistol, men du samtidig ikke har lyst til at bruge alt for mange penge på en.

#2 Flowgun GO 2.0

Flowgun GO 2.0

👉 Køb for 1,890,- kr. hos Flowlife.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Elegant og ergonomisk håndtag
 2. 5 forskellige vibrationsniveauer
 3. Lydsvag motor

Egenskaber

Her får du en super massage gun med masser af gode funktioner. Flowgun Go 2.0 er en elegant massagepistol i et ergonomisk design. Massagepistolen har hele fem vibrationsniveauer, automode og tryksensor med lysindikation. Denne massagepistol har en lydsvag motor, der dog arbejder kraftfuldt.

Med denne massagepistol har du rig mulighed for at stimulere blodcirkulationen, bindevævet og frigøre triggerpunkter ved at afgive op til 3200 slag i minuttet. Denne massagepistol er nem at bruge og passer godt til alle muskelgrupper.

Vores vurdering

Du får her et godt produkt, hvor du har mulighed for at give musklerne dybdegående massage og øge blodcirkulationen.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du er okay med at bruge lidt flere penge på din massage gun. Med denne kraftfulde motor har du rig mulighed for at massere selv de store muskelgrupper og give dig selv den mest optimale massage.

#3 Nordic-wellness Massagepistol POWER version

Nordic-wellness Massagepistol POWER version

👉 Køb for 899,- kr. hos Nordic-wellness.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Danmarks mest kraftfulde massage gun
 2. Bruges på behandlingsklinikker samt på Rigshospitalet
 3. Hjælper med hurtigere restitution

Egenskaber

Med denne massagepistol fra Nordic-wellness får du Danmarks mest kraftfulde massagepistol. Grundet den kraftige motor bruges dette produkt på behandlingsklinikker og på Rigshospitalet i København.

Hvis du er træt af ømme muskler og smerter i dine led, og du gerne vil restituere hurtigere efter din træning, er denne massagepistol lige noget for dig. Med dette produkt har du mulighed for at massere dig selv og give dig selv en målrettet massage.

Massagepistolen er perfekt til dig, der dyrker meget sport eller til dig, der døjer med smerter i dagligdagen. Produktet kan også anvendes til en afslappende form for massage efter en lang dag. Der medfølger en praktisk rejsetaske og hele seks forskellige massagehoveder.

Vores vurdering

Du får her et virkelig godt produkt, der tilmed slet ikke er særlig dyrt. Du får virkelig meget for dine penge med denne massagepistol. Hvis du ikke lige har en professionel massør ved hånden, er dette et super godt produkt, vi varmt kan anbefale.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du dyrker sport, og du gerne gerne vil have den bedste massage gun til de bedste penge. Med dette produkt har du mulighed for at optimere restitutionen, og massagepistolen afspænder musklerne ved hjælp af de forskellige massagehoveder.

#4 Theragun Therabody Pro massageenhed PROPKGEU

Theragun Therabody Pro massageenhed PROPKGEU

👉 Køb for 4,699,- kr. hos Elgiganten.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Op til 300 minutters brugstid
 2. 5 hastighedsindstillinger
 3. OLED-skærm

Egenskaber

Her får du i sandhed en luksus massagepistol, der næsten er på linje med at få en professionel massage. Med denne Theragun Therabody Pro massageenhed har du mulighed for at give din krop masser af pleje. Enheden har op til 300 minutters brugstid, fem hastighedsindstillinger, seks stykker tilbehør, en OLED-skærm og et ergonomisk design.

Dette er produktet til dig, der gerne vil løsne op for spændinger i dine muskler. Det ergonomiske design tilbyder fire unikke positioner, så du kan bruge enheden ved optimale vinkler. Du kan desuden styre hastighedsindstillingerne via Bluetooth i en gratis app.

Vores vurdering

Med denne massagepistol har du mulighed for at give dig selv den bedste massage. Du får her en alsidig massagepistol, der dog også ligger i den dyre ende. Til gengæld er det en stærk massagepistol, der giver en effektiv omgang massage.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har budgettet til at købe en virkelig god massage gun, er dette produktet til dig. Her får du en enorm effekt massagepistol, der kan give en dyb massage.

#5 Musclepain Mini Pro Massagepistol

Musclepain Mini Pro Massagepistol

👉 Køb for 799,- kr. hos Musclepain.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Bedste mini massagepistol
 2. Forebyg og undgå sportsskader
 3. Behagelig massage

Egenskaber

Her får du en af de bedste mini massagepistoler. Denne Musclepain Mini Pro er en af markedets mest kraftfulde mini massagepistoler. På trods af at du her får en mini massagepistol, kan den stadig trænge dybt ned i dine muskler, så du kan slippe for smerter og myoser. Med denne massagepistol kan du løsne og reducere spændinger og ømme muskler.

Derudover kan du ved hjælp af denne massage pistol pleje dine muskler og opnå en hurtigere restitution. Endvidere kan du forebygge og undgå sportsskader, idet du kan give dig selv en effektiv opvarmning af dine muskler og give dig selv en plejende massage.

I det hele taget kan du bare opnå øget velvære med produktet, idet produktet afspænder musklerne, så du slapper mere af, hvilket gør, at du eksempelvis kan sove bedre.

Dette er den perfekte rejsemakker, som du altid nemt kan have med dig på både rejsen og blot på farten i hverdagen. Du får her en kompakt massagepistol, der hurtigt vil blive din nye bedste ven.

Vores vurdering

Denne mini massage gun er virkelig et godt produkt, der er supernem at have med på farten. Produktets pris og størrelse taget i betragtning har du faktisk mulighed for at give dig selv en grundig massage med dette produkt.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en massage pistol, du kan have med på farten og med på dine rejser.

#6 DHZ Regun Home

DHZ Regun Home

👉 Køb for 1,999,- kr. hos Abilicaonline.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Masserer effektivt med pulserende massage
 2. Når dybt ned i muskelvævet
 3. Øger blodcirkulationen

Egenskaber

Her får du en ægte vinder inden for massagepistoler. Med denne massage pistol har du mulighed for effektivt at massere kroppen med pulserende bevægelser. Her får du en massage, der er meget lig de almindelige massagebehandlinger, hvor du har mulighed for at nå dybt ned i muskelvævet.

DHZ Regun hjælper dig især med at restituere hurtigere og få løsnet op i dine spændte muskler. Dette sker ved at øge blodgennemstrømningen og mindske mælkesyren i musklerne ved at ramme musklerne dybt på mindre punkter takket være den høje hastighed.

Der følger fire massagehoveder med, som nemt kan udskiftes, afhængigt af hvad du gerne vil ramme. Der er tre hastighedsniveauer, så du selv kan tilpasse din massage, og hvor mange vibrationer der skal være. Du kan sagtens få mange hurtige vibrationer eller langsommere.

Vores vurdering

Du får her en rigtig god massage pistol, der dog også ligger i den dyrere ende af spektret. Du kan til gengæld målrette massagen med de forskellige massagehovedet og effektivt komme stive muskler til livs.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil lindre ømme muskler, og du har budgettet til at bruge flere penge på en massage pistol.

#7 Theragun Therabody Prime massageapparat PRIMEPKGEU

Theragun Therabody Prime massageapparat PRIMEPKGEU

👉 Køb for 2,299,- kr. hos Elgiganten.dk

Fremhævede egenskaber

 1. 2 timers batterilevetid
 2. 5 hastighedsindstillinger
 3. LED-indikator og et ergonomisk design

Egenskaber

Med dette Theragun Therabody Prime massageapparat får du op til 120 minutters brugstid, fem hastighedsindstillinger, en LED-indikator og et ergonomisk design. Med det ergonomiske design får du et komfortabelt design, der tilbyder flere unikke positioner, så du kan bruge apparatet ved optimale vinkler.

Vores vurdering

Du får her et godt produkt, der dog også er i den dyrere ende. Massagepistolen er til gengæld pengene værd, og du har mulighed for at tilpasse massagen.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har budgettet til at investere i en dyrere massagepistol, er dette apparat helt klart pengene værd.

#8 Sharper Image Massagepistol Pro

Sharper Image Massagepistol Pro

👉 Køb for 1,499.95,- kr. hos Painhunter.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kan bruges både før og efter træning
 2. Lindrer muskler der er stive og ømme
 3. Indeholder seks massagehoveder

Egenskaber

Dette massageapparat løsner effektivt op i muskelspændinger i hele kroppen, og det kan bruges både før og efter træning. Den kraftfulde slagsmassagebehandling lindre muskler, der er ømme og stive, og det hjælper din krop med at restituere hurtigere.


Med de 6 medfølgende massagehoveder og en justerbar massagestyrke giver massagepistolen en dybdegående og kraftfuld massage, der er tilpasset til enhver muskelgruppe. Massagepistolen giver op til 4,5 times nydelse på én opladning og kan justeres på 5 forskellige niveauer.


Massagepistolen har et ergonomisk design og passer til både en stor og lille hånd.
Produktet leveres i en flot lysegrå box, som fungerer godt til både opbevaring i hjemmet eller til at have med på farten.

Vores vurdering

Du får her en lille massagepistol, der er til fornuftige penge, og som samtidig gør et godt arbejde.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en massage gun, der er i en mellemprisklasse, og som samtidig er effektiv, og gør lige præcis det, den skal.

#9 Nordic-wellness Massagepistol PRO version

Nordic-wellness Massagepistol PRO version

👉 Køb for 1,099,- kr. hos Nordic-wellness.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Vejer blot 800 gram
 2. Op til 7 timers massage
 3. 6 massagehoveder

Egenskaber

Med denne massagepistol PRO version fra Nordic-wellness får du alt, hvad du har brug for, hvis du gerne vil forkæle din ømme krop og have en dejlig massage. PRO-versionen vejer blot 800 gram, men den har stadig al den kraft og power, du har brug for. Faktisk er batteriet så stærkt, at du har helt op til syv timers massagetid med denne massage gun. Derudover får du hele seks massagehoveder, så du har mulighed for at give dig selv en dybdegående massage.

Vores vurdering

Du får her en god massagepistol til ganske fornuftige penge. Vi er især begejstret for, at du får op til syv timers massagetid og seks forskellige massagehoveder.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter en forholdsvis billig massagepistol, der har mange af de samme funktioner som de mere dyre massage guns, er dette lige produktet for dig.

#10 BACKCARE’S PREMIUM MASSAGEPISTOL 3.0

Backcare's Premium Massagepistol 3.0

👉 Køb for 599,- kr. hos Cackcare.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Budgetvenlig
 2. Seks forskellige massagehoveder
 3. Virker smertelindrende

Egenskaber

Her får du en supergod massagepistol prisen taget i betragtning. Du får hele seks massagehoveder. Denne massagepistol kan bruges af alle: både dig der dyrker masser af sport, træner, løber eller cykler. Men produktet har også stor smertelindrende effekt hos kunder, der har ryg-, nakke- og ledsmerter samt personer med stive og ømme led og muskler.

Vores vurdering

Vi synes, at du her får et godt produkt til meget fornuftige penge, hvor de fleste kan være med.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis dit budget ikke er til at spendere det helt vilde på en massagepistol, men du samtidig gerne vil have et effektivt produkt med masser af power og kraft.

Hvilken massagepistol skal jeg vælge?

Du skal vælge den massagepistol, der passer bedst til dine behov. Den bedste massage pistol er nemlig den, der passer til dine behov, ønsker og dit budget. Der findes rigtig mange forskellige massagepistoler, så du skal vælge en, der først og fremmest passer til dit budget. Derudover skal du vælge en, der kan det, du gerne vil have, den skal kunne.

Er en massagepistol det værd?

Ja, det er den absolut. Med en massagepistol har du mulighed for både at give dig selv både en overfladisk massage og en dybdegående massage. En massagepistol er lidt af en investering, men vi mener absolut, at det er pengene værd.

Er massagepistol sundt?

Ja, det er det. Danske fysioterapeuter har “godkendt” mange massagepistoler, og de bruges også af mange professionelle atleter. Der er intet usundt ved at bruge en massagepistol. Det er et supergodt alternativ, hvis du ikke har mulighed for at få en massage med jævne mellemrum.

Hvad bør du overveje, inden du vælger massagepistol?

Du bør først og fremmest overveje, hvad dit budget er. Du kan få massagepistoler i rigtig mange prisklasser, så du kan lige så godt vælge en, der passer til dit budget.

Dernæst bør du overveje, hvor mange funktioner din massagepistol skal have. Vil du gerne have en intens massage eller en mere afslappende massage? Hvor mange slag i minuttet skal din massagepistol have? Jo flere slag i minuttet, desto stærkere vil din massage blive. Desto færre slag i minuttet, desto mindre kraftig massage.

Derfor bør du bruge en massage pistol

Du bør bruge en massagepistol, hvis du lider af stive og ømme led og muskler, eller du dyrker meget sport. Hvis du dyrker meget sport, vil en massagepistol hjælpe dig med at restituere hurtigere. Hvis du har meget stive og ømme led og muskler og myoser, vil en massagepistol kunne hjælpe dig med at løsne op for alle disse spændinger. Der er altså mange gode grunde til at bruge en massagepistol.

Hvilke typer findes der?

Der findes flere forskellige massagepistoler. Du finder både miniudgaver, der er perfekte til til at have med på farten eller rejsen, men du får også større massagepistoler, der er enormt effektive, men ikke så praktiske at have med rundt. Du finder også massagepistoler med mange forskellige funktioner og massagehoveder.

Hvad er en massage pistol?

Det er som navnet antyder et pistol-lignende apparat, du kan bruge til massage. Fordelen er, at du med en massagepistol har mulighed for at massere dig selv, så du ikke behøver at få din partner til at hjælpe dig eller få en professionel massage. Det gør det meget nemmere for dig, når du næste har ømme led og muskler og har brug for at få dem løsnet op.

Mundstykker til massagepistol – forskelle og funktioner?

Der findes flere mundstykker. Du kan bruge de forskellige massagehoveder til forskellige typer massager. De forskellige mundstykker kan give en kraftigere eller mildere massage. Nogle mundstykker er ideelle til store muskler, men andre er gode til at komme ind de mindre steder. Det er altså en stor fordel at have flere mundstykker.

FAQ

Hvilken massagepistol er bedst?

Dette afhænger af dine behov. Den bedste rejsevenlige massagepistol er Musclepain Mini Pro Massagepistol, mens du med Nordic-wellness Massagepistol POWER version får en god massagepistol, der kan anvendes af alle.

Hvad koster en massage pistol?

Du kan få massagepistoler i alle prisklasser. Du kan få massagepistoler helt ned til omkring 500 kroner, men du finder også massagepistoler, der koster på den anden siden af 4000 kroner.

Artiklen blev publiceret d. september 15, 2022 af Liva og senest opdateret d. september 15, 2022 af Liva

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.