bedste negleolie test

Bedste negleolie test guide (2024) – Neglebåndsolie med effektiv effekt på flossede neglebånd

Artiklen er senest opdateret d. januar 17, 2024 af Liva

Lider du af flossede negle? Tørre neglebånd? Svage negle? Uanset hvad så er det altid en god idé at bruge negleolie. Derfor har vi lavet en bedste negleolie test, så du kan finde den bedste negleolie til lige præcis dig.

Alle kan få gavn af at bruge negleolie, men det er især ideelt at bruge til alle, der har skrøbelige negle og flossede neglebånd. Negleolie kan nemlig hjælpe dig med at få sunde og stærke negle.

Læs med her, og giv dine negle og neglebånd lidt kærlighed.

Hvilke produkter er med i bedste negleolie bedst i test

 1. Naturligolie Økologisk Negleolie (Testvinder)
 2. Ecooking Multi Olie 100 ml
 3. Nailster Neglebånds Olie Pen
 4. Shiseido Perfect Cleansing Oil 180 ml
 5. Dr. Hauschka Neem Nail & Cuticle Pen – 3 ml
 6. Nilens Jord Nail Oil 11 ml – No. 6502
 7. HEROME- Nail Hardener Extra Strong 10 ml
 8. Herôme Exit Damaged Nails 7 ml
 9. CND SolarOil Nail Care 3,7 ml
 10. OPI Pro Spa Nail & Cuticle Oil

#1 Naturligolie Økologisk Negleolie – Testvinder og bedst i test

Økologisk Negleolie

Køb for 115,- kr. hos Naturligolie.dk

Fremhævede egenskaber

 1. 100% naturligt og vegansk indhold
 2. Styrker, plejer og beskytter negle og neglebånd
 3. 99,95% økologisk indhold

Egenskaber

Her får du en økologisk negleolie, der giver styrkende pleje til skrøbelige negle og negle, der flosser. Negleolien er sammensat af fem økologiske og koldpressede planteolier samt E-vitamin, der trænger hurtigt ind. Denne negleolie fremmer sunde, stærke og velplejede negle.

Vores vurdering

Vi var virkelig begejstret for denne negleolie. Vi elsker, at den er økologisk og giver masser af god neglepleje. Fordi den indeholder en lang række naturlige ingredienser, er den desuden mild og god ved huden, og den er god til irriterede neglebånd. Alt i alt et fremragende produkt, vi på det varmeste kan anbefale.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en økologisk negleolie med en masse gode egenskaber.

#2 Ecooking Multi Olie 100 ml

Ecooking Multi Olie

Køb for 179,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Mange anvendelsesmuligheder
 2. Indeholder økologiske ingredienser
 3. Vegansk

Egenskaber

Denne multiolie fra Ecooking kan bruges til et væld af forskellige ting, såsom negleolie, hårolie, hårkur, til barbering, som makeupfjerner og meget mere. Med økologiske ingredienser, såsom jojobaolie og sesamolie, får du her en olie, der blødgør neglebåndende, og som hjælper på tørre hænder.

Vores vurdering

Vi er ret begejstret for denne olie, idet den kan bruges til så mange forskellige ting. Vi elsker produkter, der kan bruges til flere formål. På den måde sparer man plads på badeværelset, og så er den nem at have med i tasken. Det gør også produktet særlig ideelt til dig, der rejser meget.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have et produkt, du kan bruge til næsten alt. Hvis du er på udkig efter et produkt, der både kan bruges som negleolie, hårolie, kropsolie og et væld af andre ting, så er dette produkt perfekt. Desuden får du en nærende olie, der er absolut en af de bedste olier på markedet.

#3 Nailster Neglebånds Olie Pen

Neglebånds Olie Pen

Køb for 49,- kr. hos Nailster.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Relativ billig neglebåndsolie
 2. God hvis dine neglebånd flosser
 3. Indeholder fugtgivende og plejende olier

Egenskaber

Her får du en negleolie, der indeholder plejende og fugtgivende olier. Denne Nailster negleolie er nem at påføre, og den er samtidig utrolig drøj i brug. Du kan bruge produktet både efter påføring af gellak og efter aftagning af gellak. Negleolien har en fugtgivende og isolerende effekt, der plejer neglebåndene og sikrer, at dine neglebånd er sunde og flotte.

Vores vurdering

Vi var bestemt begejstret for dette produkt. Olien er nem at påføre, og den giver masser af god fugt og pleje til både neglene og neglebåndene.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have et effektivt produkt, der er budgetvenligt.

#4 Shiseido Perfect Cleansing Oil 180 ml

Shiseido Perfect Cleansing Oil

Køb for 85,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Ekstremt fugtgivende
 2. Kan bruges til alle hudtyper
 3. Flere anvendelsesmuligheder

Egenskaber

Det gode ved en olie er, at de ofte kan bruges til flere forskellige formål. Dette gælder også denne fra Shiseido. Her får du et produkt, der egentlig er udviklet til at være en lækker renseolie. Dette betyder dog ikke, at du ikke kan bruge den som negleolie. Det kan du nemlig sagtens.

Denne olie er ekstremt fugtgivende, hvilket gør den egnet til dig med tørre neglebånd. Olien kan bruges af alle hudtyper.

Vores vurdering

Dette produkt giver virkelig god fugt til neglebåndene. Dine neglebånd og hænder vil blive dejligt bløde. Den er især god at bruge lige inden sengetid. På den måde giver du olien god mulighed for virkelig at trænge ind i huden og fugte neglebåndene og dine hænder.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du vil have et produkt, der giver en masse fugt.

#5 Dr. Hauschka Neem Nail & Cuticle Pen – 3 ml

Dr. Hauschka Neem Nail & Cuticle Pen

Køb for 104,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Tilfører fugt til negle og neglebånd
 2. Styrkende, plejende og blødgørende olie
 3. God til tørre negle og hænder

Egenskaber

Hvis dine negle mangler fugt, vil denne neglebåndsolie styrke dine negle og give neglebåndene masser af kærlighed og omsorg. Produktet er ganske praktisk at bruge med en applikator, der sikrer en præcis dosering. Det gør, at produktet er nemt at have med i tasken, uanset hvor du skal hen, og både hud og negle vil elske denne neglebåndsolie.

Denne negleolie bruges dagen lang, som du har behov for det. Negleolien er desuden vegansk, parfumefri, allergivenlig og 100% økologisk, hvilket også gør den god ved huden.

Vores vurdering

Vi elsker denne negleolie. Den er mild ved huden, men samtidig er den super effektivt, og den giver gode resultater.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du vil forkæle dine neglebånd. Her får du en god neglebåndsolie, der tilmed er vegansk, parfumefri, allergivenlig og 100% økologisk.

#6 Nilens Jord Nail Oil 11 ml – No. 6502

Nilens Jord Nail Oil

Køb for 85,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. AllergyCertified
 2. Vegansk
 3. Parfumefri og parabenefri

Egenskaber

Her får du et produkt, der indeholder en blanding af masser af gode ingredienser, såsom mandelolie, jojoba og olivenolie. Produktet giver masser af næring og pleje, så du står tilbage med smukke negle. Produktet trænger hurtigt ind.

Produktet indeholder ingen parfume eller parabener, og det er vegansk og allergivenligt.

Vores vurdering

Vi kunne rigtig godt lide, at du her får et naturligt produkt, der samtidig er virkelig effektivt.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have et naturligt produkt, der er vegansk, allergivenligt, og som ikke indeholder parabener.

#7 HEROME- Nail Hardener Extra Strong 10 ml

Herome - Nail Hardener Extra Strong

Køb for 82,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Styrker neglene
 2. Indeholder mandelolie og citronolie
 3. Stimulerer neglevæksten

Egenskaber

Dette er en virkelig god negleolie fra Herôme, der hjælper dig, der gerne vil tørre og knækkede negle og neglebånd til livs. Denne negleolie er helt specielt udviklet til at give dine negle masser af styrke. Dine neglebånd vil føles blødere og mere velplejet, og neglen får en masse gode olier.

Denne negleolie indeholder blandt andet mandelolie og citronolie, der netop vil nære og styrke neglene. Derudover stimulerer olien neglevæksten, idet den trænger helt ind under neglebånden og plejer selve negleroden,

Herôme Nourishing Nail Oil stimulerer neglevæksten, da den trænger ind under neglebåndet og plejer negleroden. Hvis du har tørre neglebånd, er dette en neglebåndsolie for dig.

Det er bedst at påføre olien på negle uden neglelak. For det bedste resultat kan du eventuelt bruge olien om aftenen, så den virkelig har mulighed for at trænge ind og arbejde i løbet af natten.

Vores vurdering

Dette er en virkelig god neglebåndolie, der er et absolut must at have med i tasken og at have stående på natbordet, så du nemt kan pleje dine neglebånd og negle. Hvis neglene flosser, vil dette produkt hjælpe dig. Din negl vil føles stærkere og mere velplejet.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du er på udkig efter et effektivt produkt, der gør et godt arbejde. Denne neglebåndsolie er virkelige nærende og giver et godt resultat.

#8 Herôme Exit Damaged Nails 7 ml

Herôme Exit Damaged Nails

Køb for 94,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Styrker neglen
 2. Indeholder masser af gode vitaminer
 3. God til at styrke negle

Egenskaber

Med Herôme Exit Damaged Nails får du en fantastisk kur, der er ideel til svage og tørre negle og hænder. Den er også god, hvis dine negle knækker. Denne neglebåndsolie indeholder et avanceret vitaminkompleks bestående af vitamin A, C, E, F, Panthenol og silicium. Dette produkt kan også anvendes efter eksempvis sygdom, der har ødelagt dine negle. Kuren er også ideel at bruge efter brug af kunstige negle.

Vores vurdering

Denne kur vil gøre din negl stærk. Den er god til tørre negle og neglebånd, og den gør et virkelig effektivt stykke arbejde. Dette er mere end blot en negleolie, det er en decideret kur, hvilket gør, at du her får et produkt, der er ekstremt effektivt og godt. Dette er absolut en af de bedste olier, hvis neglene har brug for ekstra kærlighed og omsorg.

Vi havde rigtig gode resultater med denne kur, og vi kan på det varmeste anbefale den. Særligt er den god til dig, hvis negle har brug for ekstra pleje.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis neglene virkelig skal have en ekstra kærlig hånd.

#9 CND SolarOil Nail Care 3,7 ml

CND SolarOil Nail Care 3

Køb for 35,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Billig negleolie
 2. Indeholder gode naturlige olier
 3. God ved huden

Egenskaber

Dette produkt fra CND er prisbelønnet og indeholder en lang række gode og naturlige olier, som dine neglebånd og negle vil elske. Her får du ingredienser, såsom blødgørende risklidolie, plejende jojobaolie og genopbyggende E-vitamin. Ved gentagen brug trænger oliens næringsstoffer ind under både negle- og hudoverfladen, hvilket giver stærke, sunde negle og neglebånd.

Denne neglebåndsolie opretholder fugtbalancen i neglene, og gør dine negle fleksible og stærke og modvirker, at neglene knækker og flosser. Dette produkt er en sand vinder.

Vores vurdering

Vi var virkelig glade for dette produkt. Produktet er budgetvenligt, men samtidig er det enormt effektivt, og du kan nemt bruge det hele dagen igennem. Dine hænder og negle vil uden tvivl takke dig for at investere i dette produkt.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du vil have et budgetvenligt produkt, der samtidig er effektivt.

#10 OPI Pro Spa Nail & Cuticle Oil

OPI Pro Spa Nail & Cuticle Oil

Køb for 90,- kr. hos Luxplus.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Ekstremt nærende
 2. Giver intensiv pleje til dine neglebånd og negle
 3. Forebygger, at neglene flækker, knækker og flosser

Egenskaber

Her får du et formidabelt produkt, der giver dine negle et ordentligt skud kærlighed, næring og intensiv pleje. Dette produkt absorberes hurtigt omkring neglene, hvorfra produktet styrker neglene og forebygger, at de knækker og flænser. Produktet indeholder blandt andet sesamolie, vindrueolie og solsikkeolie, som alle nærer neglene og efterlader dem smukke og velplejede. Med denne olie i dit hjem er du sikker på altid at have smukke negle.

Vores vurdering

Vi kunne rigtig godt lide dette produkt. Produktet er effektivt og giver neglene god pleje.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du vil have en god negleolie, der indeholder nærende ingredienser.

Hvad skal man overveje, når man køber negleolie?

Først og fremmest vil vi anbefale dig at vælge en negleolie, der indeholder naturlige olier samt eventuelt vegetabilske olier. Det kan være olier, såsom jojobaolie, arganolie, avocadoolie, castorolie, kokosolie, sheabutter og sød mandelolie. Dette er alle naturlige og vegetabilske olier, der er med til at give dig sunde og stærke negle.

En negleolie er ideel til både svage negle, og hvis du oplever, at neglene flosser. Derudover er en negleolie god for dine neglebånd. Blødgør neglebåndene ved at bruge en god neglebåndsolie. Både neglebånd og dine negle vil takke dig for det.

Du skal naturligvis overveje, hvad dine behov er, når du vælger neglepleje. Det er nemlig vigtigt, at du vælger den rette neglepleje til lige præcis dine negle. Er huden på dine hænder eksempelvis meget tør, er det en god ide at vælge olier, der giver masser af fugt og pleje.

Hvis du skal bruge neglepleje i løbet af dagen, er det vigtigt, at du vælger olier, der kan trænge hurtigt ind, da du ellers vil have fedtede fingre. Eksempelvis er jojobaolie en af de olier, der trænger hurtigt ind i huden, mens mandelolie derimod er forholdsvis langsomt til at trænge ind.

Er det en neglebåndsolie til brug om natten, kan du roligt vælge olier, der tager længere tid om at trænge ind i din hud. Dine neglebånd vil uden tvivl blive glade for dette.

Tips til at slippe af med flossede negle 

Der er flere ting, du kan gøre for at slippe af med flossede neglebånd og negle. Først og fremmest er det en god idé at bruge en negleolie regelmæssigt. Når du bruger negleolie, er det med til at styrke neglen. For mange er flossede negle et større problem i vinterhalvåret, når det er koldt, og luftfugtigheden er lav. Sørg derfor for at bruge en cuticle oil i løbet af vinteren. Brug gerne en med mange forskellige olier, der giver stærkere negle.

Dernæst kan du eventuelt vælge en cuticle oil med genopbyggende E-vitamin, da dette vil hjælpe med at styrke huden.

For at forebygge negle der knækker, og neglebånd der flosser, er det også en god idé ikke hele tiden at lægge neglelak, da neglelak gør alt andet end at styrke neglene. Neglelak ser måske pænt ud, men det er faktisk ret hårdt for dine negle. Hvis du dig gerne vil bruge neglelak, så vælg en god neglelak, hvor du ikke hele tiden skal lægge nyt på.

Det er også bedst at holde dine negle korte, så du dermed forebygger, at dine negle knækker. Derudover skal du sørge for at skubbe neglebåndene “på plads” skånsomt.

Du kan med fordel også sørge for at spise en sund og variet kost, da det også er med til at give stærke negle. Du kan også tage kosttilskud og vitaminer, der er udviklet til at give sunde negle.

Hvis det er i dit budget, kan du også forkæle dig selv med en manicure. Ved en manicure får du en professionel behandling, der hjælper med at styrke neglene.

Hvad gør negleolie ved dine negle?

Negleolie plejer dine negle og neglebånd. Der er mange forskellige negleolier, der hver især indeholder mange forskellige olier. Med en negleolie styrker du neglene, og dine neglebånd får også en god omgang pleje.

Neglene udsættes hver eneste dag for mange ting, der er hårde ved dem, såsom at vaske hænder og bruge håndsprit. Dette er med til at slide på neglene, og derfor er det vigtigt, at du giver dine negle lidt ekstra omsorg.

Sørg om muligt for at vælge en negleolie med gode vitaminer og nogle forskellige naturlige olier. Neglebåndsolie forebygger negle, der flosser

Hvilke typer naturlige olier skal der være i god negleolie?

Når du skal vælge neglepleje, skal du selvfølgelig vælge olier, der er gode ved din hud. Derfor er det heller ikke ligemeget, hvilke olier din neglebåndsolie indeholder. Din neglebåndsolie bør indeholder olier, såsom jojobaolie, avocadoolie, arganolie og lignende. I øvrigt kan du sagtens bruge olien på dine hænder i stedet for håndcreme. Det er især dejligt at smøre dine hænder ind i olien, inden du lægger dig til at sove.

FAQ

Hvordan anvender man negleolie?

Det er ganske nemt at bruge negleolie. Du behøver blot et par dråber af dine foretrukne negleolie og masserer dem godt ind omkring neglene og neglebåndene. For det bedste resultat bør du bruge negleolie om aftenen, så olien kan trænge ind, når du sover. Dine hænder har nemlig også brug for lige så meget kærlighed som dine negle og neglebånd.

Hvilken negleolie er bedst i test?

Vi var stærkt begejstret for Nilens Jord Nail Oil 11 ml – No. 6502, idet du her får et naturligt produkt, der tilmed er meget effektiv.

Malene

Malene er en af vores talentfulde tekstforfattere og produkttestere. Hun har været en del af hjemmesidens siden 2021 og har bidraget med en stor mængde beautyguides og testet produkter fra shampoo til hårserum og vippeserum.

Hun er vores go-to når vores artikler skal opdateres med vores nyeste test, som hun også selv foretager.