bedste neglelak test

Bedste neglelak test guide (2024) – Bedst i test holdbar neglelak

Artiklen er senest opdateret d. januar 12, 2024 af Liva

At finde den bedste neglelak, er ikke bare svært men også meget individuelt. For nogen er det vigtigt, at neglelakken tørre hurtigt, så de altid kan have den med på farten. For andre er det vigtigt, at den plejer neglen imens, at de har den på. Vi har lavet en neglelak test, der giver svar på det hele.

Det kan være en jungle, at finde rundt i da der eksisterer så mange forskellige, men det er derfor, vi har lavet denne bedst i test med de bedste neglelak på markedet!

Så hvis du er i tvivl om hvilken neglelak, der vil passe perfekt til dig, så læs med her.

Produkter i vores neglelak bedst i test:

 1. Nilens Jord Nail Polish (Testvinder)
 2. Le Mini Macaron Gel Polish
 3. Essie Expressie
 4. OPI Spring Hollywood Collection Infinite Shine Nailpolish
 5. Inglot Natural Origin Nail Polish
 6. Essie Neglelak
 7. Herôme W.I.C. Nail Polish
 8. YSL La Laque Couture
 9. CND Vinylux Nail Polish 
 10. Nails Inc. Sending Nudes

#1 Nilens Jord Nail Polish – Bedste nude neglelak

Nilens Jord Nail Polish neglelak

Køb for 110,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Langtidsholdbar
 2. Vegansk
 3. Fremragende dækkeevne

Egenskaber

Den første neglelak i vores test, er Nilens Jord Nail Polish, som er en helt fantastisk neglelak, der med sin smukke farve, der får dine negle til at fremstå smukke og polerede, som var de lavet på en salon.

Denne neglelak er lavet med særligt tårnhøj dækkeevne, samt ekstrem holdbarhed, hvilket man må sige, de er lykkes med. Selve børste på neglelakken er lille og bred med afrundede hjørner, der gør, at neglelakken er super let at påføre på dine negle uden at det bliver komplet kaos.

Grundet neglelakkens formel og børste, er du sikret et jævnt og ensartet finish på neglene hver gang! Denne neglelak er ganske vidunderlig, med fantastisk god holdbarhed, perfekt finish, farve styrke, der sikre genial dækkeevne.

Og for at toppe det hele af, så er denne neglelak fri for både formaldehyd, kamfer, toulene og parabener.

Vores vurdering

Denne neglelak er både blød og lækker at arbejde med, men har også den perfekt tørretid, der gør, at du kan arbejde med den indtil du opnår det perfekte look.

Den holder længe og lægger sig også fejlfrit på dine negle hver gang. Den er med andre ord no.1 i vores neglelak bedst i test. Et sandt vidunder, og en neglelak, der bør være i enhver piges makeup-skab.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe Nilens Jord Nail Polis hvis du leder efter en neglelak, der ikke bare findes i en smuk farve, men som også har en tårnhøj dækkeevne, holdbarhed og som er ulig nogen andre neglelak.

#2 Le Mini Macaron Gel Polish

Le Mini Macaron Gel Polish neglelak

Køb for 130,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Basecoat, farve og topcoat i én
 2. Holdbarhed i op til 10 dage
 3. Udviklet af professionelle neglesaloner

Egenskaber

Den anden neglelak i vores test er Le Mini Macaron Gel Polish. Denne gel neglelak er en banebrydende type neglelak, der er rig på pigmenter, der sikrer, at du altid får en intens og smuk farve uanset hvor mand lag du påfører.

Det, der gør, at denne lak er værd, at have i sit arsenal af andre neglelakker, er, at den er udviklet af professionelle neglesaloner, og har en indbygget basecoat, farve og topcoat i én. Det betyder også at den har en holdbarhed på op til 10 dage!

Dog hærdes denne gel neglelak ved at blive eksponeret for lyset af en LED-lampe, og kan derfor ikke luftører. Tilgengæld er den designet til at beskytte imod hudirritationer.

Det eneste der gør, at den ikke lægger no. 1 i vores bedst i test, er, at dette er en gel neglelak, som ikke kan fjernes med almindelige neglelakfjerner.

Vores vurdering

Denne gel neglelak kan hurtigt blive din bedste ven. Den er smuk og fantastisk dejlig at arbejde med, den tørre via en LED-lampe, hvilket sikrer, at du undgår ridser på dine negle når du skal skynde dig. Den fortjener en klokkeklar og sikker anden plads i vores test.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne neglelak, hvis du elsker perfekte, smukke negle, men har en tålmodighed, der indimellem drømmer om, at tingene går lidt hurtigere eller bare hader ridser i neglelakken.

#3 Essie Expressie

Essie Expressie neglelak

Køb for 89,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Hurtigtørrende
 2. Vinklet pensel
 3. Kan bruges uden topcoat og basecoat

Egenskaber

Essie Expressie neglelak er en utroligt hurtigttørrende neglelak, der gør dine negle er klar på et minut.

Neglelakken er baseret på en formel, der gør, at du hverken behøver base- eller topcoat, da den lægger sig på hele din negel med en ensartet og smuk glans. 

Penslens børste er vinklet på en helt særlig måde, hvilket gør den nem at arbejde med uanset hvilken hånd du bruger, så du ikke skal bekymre dig om at ramme ved siden af med neglelakken. . 

Der ingen tvivl om, at denne lak giver et finish, som om, at neglelakken var lagt af en professionel, og det får dine hænder til at se fantastiske ud hver gang, uden undtagelse.

Vores vurdering

Dette er en af de bedste neglelak, vi har prøvet. Dette er både en holdbar neglelak, men også en lak, der ikke kræver, at du har en basecoat eller en topcoat.

Den leverer et fantastisk resultat ved påføring på dine negle, og er uden tvivl en neglelak, der ikke bare er en god neglelak, men en af de bedste neglelakker. Derfor fortjener en gylden 3. plads i vores test af neglelak.

Derfor skal du købe produktet

Hvis dine negle trænger til et pift med en omgang lak, der helst skal være hurtigtørrende og have en solid dækkeevne med et fejlfrit finish, så er denne lak lige noget for dig!

#4 OPI Spring Hollywood Collection Infinite Shine Nailpolish

OPI - Spring Hollywood Collection Infinite Shine Nailpolish neglelak

Køb for 129,- kr. hos Coolshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Op til 7 dages holdbarhed
 2. Hurtigtørrende
 3. Over 200 nuancer at vælge imellem

Egenskaber

Som et led i fejringens OPIs 40-års jubilæum, så denne Hollywood Collection dagens lys, og den er fyldt med lækre neglelakker i alle farver.

Denne neglelak fra OPI for dine negle til at ligne, at de lige er kommet ud fra salonen. Dens glas og fejlfrie belægning på dine negle, gør, at dine hænder og dine negle fremstår velplejet og elegante.

Neglelakken er baseret på OPIs originale neglelakformel, som de er kendt for verden over. Det betyder også, at du sagen kan lægge to lag lak, hvis der skulle ske noget – helt uden, at du skal bekymre dig om farve eller resultat.

Du kan fordel benytte din basecoat og topcoat for at sikre en mere længerevarende og meget holdbar neglelak.

Vores vurdering

Denne neglelak er altid en sikker vinder i samlingen af andre neglelakker – og særligt grundet denne nye fantastiske kollektion med smukke nye farver.

Derfor, bør du naturligvis prøve denne lak, der er baseret på deres verdenskendte OPI formel. Det eneste du skal forholde dig til er, hvilken neglelak du ønsker at prøve. Man fortryder aldrig en OPI neglelak.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du søger en neglelak, der holder, som er nem at påføre og giver fantastisk glas til neglene, så kan vi varmt anbefale denne.

#5 Inglot Natural Origin Nail Polish

Inglot Natural Origin Nail Polish 002 Off To The Peach INGLOT Natural Origin Nail Polish 002 Off To The Peach

Køb for 150,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Ekstra holdbar
 2. Nem at påføre
 3. Fleksibel børste

Egenskaber

Denne neglelak fra Inglot er en ekstra holdbar lak, der sikre en nem påføring og et glansfuldt resulatat, hver gang.

Neglelakken har en hurtig tørringstid, der gør, at du kan bruge denne neglelak på farten uden at skulle tænke på, om du får ridser. Derudover kan neglelakken holdes smuk i op til 6 dage uden at afskalle med hjælp fra en god base-lak.

Når du lægger neglelak, så vil du opleve, at den er utroligt nem at påføre. Dette skyldes i høj grad, at dens fleksible pensel, der har en rund ende, som bidrage til, at du kan påføre neglelakken nemt og ensartet.

Som prikken over i’et er denne lak baseret på 77% naturlige og veganske ingredienser, hvilket gør den velegnet til at teste af, hvis man allergisk eller har sensitiv hud.

Vores vurdering

Vi er vilde med, at denne lak er baseret på naturlige og veganske ingredienser, og endnu bedre bliver det, at den er ekstra holdbar og så nem at påføre med dens pensel. Den er klart et forsøg værd og fortjener klart en plads på listen i vores test af neglelak.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker at prøve en neglelak, der ikke svigter med dækkeevne, holdbarhed eller ingredienserne, den er lavet af, så er denne lige noget for dig!

#6 Essie Neglelak

Essie Neglelak #911 Color Salt Water Happy

Køb for 89,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fremragende dækkeevne
 2. Lang holdbarhed
 3. Indeholder kun naturlige ingredienser

Egenskaber

Essie Neglelak laver altid utroligt smukke neglelakker, der giver det perfekte look uanset anledning, hvilket har gjort dem til blandt verdens bedste neglelak-magere.

Denne neglelak er lavet med en silkeblød og medgørlig formel, baseret på kun naturlige ingredienser. Og dens brede farvepalette sikrer, at dine negle aldrig kommer til at se ens ud.

Derudover sikrer neglelakken’s balance imellem farve og glans, at du får god holdbarhed og styrke i lakken, og opnår det bedste resultat. Med denne neglelak kan du også sagtens lægge to lag, da neglelakken er hurtigtørrende.

Essie neglelakker kan næsten også tilbyde dig lige den farve, som du ønsker, da de altid har et stort udvalg.

Vores vurdering

Kendt for sin fremragende dækkeevne, korte tørretid og en lang holdbarhed, så er denne Essie neglelak helt genial. Og det bedste af det hele er, at den kun er baseret naturlige ingredienser, hvilket er en god ting at gå efter ved neglelak.

Derfor fortjener denne lak en plads på listen over de bedste neglelak i vores test.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker at prøve en neglelak, der ikke svigter med dækkeevne, holdbarhed eller ingredienserne, den er lavet af, så er denne lige noget for dig!

#7 Herôme W.I.C. Nail Polish

Herôme W.I.C. Nail Polish neglelak

Køb for 85,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Tilsat Silica og E-vitamin 
 2. Plejer neglene
 3. Indeholder IKKE Dibutylphthalat, Touleen eller Formaldehyd

Egenskaber

Brandet Herôme er kendt for at lave de bedste neglepleje produkter, og deres neglelakker er naturligvis ikke en undtagelse – bl.a. er deres W.I.C neglelakker tilsat Silica og E vitamin, der sørger for at pleje dine negle.

Herôme W.I.C Nail Polish er en neglelak, der har en smule glimmer i sig, hvilket gør dem perfekte til både hverdag og fest. Derudover sikrer pigmenterne i neglelakken, at dine negle får et et mere glansfuldt resultat når du påføre neglelakken.

Du kan med fordel påføre en base- og topcoat, så lakken holder længere. Du kan også påføre flere lag af neglelak, uden det ser klumpet ud.

Vores vurdering

Dette er en af de bedste neglelak til at pleje og styrke dine negle. Foruden at den kan påføres i flere lag for intensitet, så kan du også være sikker på, at neglelakken holder længe.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne neglelak, hvis du ønsker den bedste pleje og lak til dine negle i ét og samme produkt.

#8 YSL La Laque Couture

YSL La Laque Couture 10 ml - 75 Fuchsia Over Noir neglelak

Køb for 175,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Hurtigtørrende
 2. Giver neglene fugt, beskyttelse og styrke
 3. Dramatisk glans til neglene 

Egenskaber

YSL La Laque Couture er en helt igennem fantastisk neglelak, som giver en flot og dramatisk glans til neglene, der alene i sig selv gør, at den fortjener en plads i vores neglelak test.

Neglelakken er baseret på en formel, der er modstandsdygtig overfor slid. Denne formel indeholder også en olie, som giver neglene styrke, fugt og beskyttelse via neglelakken. Dette gør den til én af de bedste neglelak med pleje i.

Denne neglelak glider let over dine negle uden at lave striber. Dog anbefaler vi, at du benytter din bedste top coat neglelak og en basecoat når du påføre denne neglelak.

Vores vurdering

Denne neglelak er skarp konkurrent til den fra Herôme, når det kommer til at være den bedste neglelak med pleje i. Den er klart en produkt vi anbefaler, hvis dine negle mangler pleje – dog synes vi, at du skal supplere med en topcoat for at få det mest optimale resultat.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne neglelak, hvis du søger én af de bedste neglelak med pleje i, så du sikre dig selv smukke negle selv uden neglelak.

#9 CND Vinylux Nail Polish 

CND Vinylux Nail Polish 15 ml - Satin Pajamas neglelak

Køb for 125,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fjernes med neglelakfjerner
 2. Findes i flot nude farve
 3. Op til 7 dages holdbarhed

Egenskaber

CND Vinylux neglelak er en dækkende neglelak, der findes i mange farver. CND’s lækre neglelak er en af de bedste neglelak på markedet, og den er specielt lavet til dig, som ønsker en neglelak der holder!

Denne neglelak fra CND har en holdbarhed på op til 7 dage, hvilket helt perfekt til dig, der gerne vil give dig selv en ugentlig manicure. Med neglelakken fra CND behøver du ingen basecoat, da den er indbygget i neglelakken. Dog anbefaler vi, at du bruger en den bedste topcoat, du har, for at maximere holdbarheden af neglelakken.

Når neglelakken er lagt på dine negle, så er den først fuldstændig tør efter blot 5-8 minutter.

Vores vurdering

Denne neglelak fra CND er en god basis neglelak, at have i sin samling. Den har en længere tørringstid og en kortere holdbarhed end nogen af de andre neglelak, men det er ikke noget, en solid top coat ikke kan klare.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du elsker at give dig selv og din negle en manicure, så anbefaler vi klart denne neglelak fra CND, da du kan få den i lige den farve du ønsker og lægge lige så mange lag, du vil.

#10 NAILS INC.  Sending Nudes

NAILS INC. Sending Nudes Nude Girl neglelak

Køb for 69,- kr. hos Luxplus.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Uden parabener
 2. Vegansk
 3. Dermatologisk testet

Egenskaber

Denne neglelak fra NAILS INC. er en halvmatte neglelak, der er en genial tilføjelse, hvis man ønsker at gøre hverdagen et pift af noget mere luksuriøst, da serien Sending Nudes består af en række neglelakker, der alle er holdt i en flot nude farve.

Neglelakkerne er fyldt med en blanding af nærende frugt- og blomsterolier, der bidrager til dine negle får den bedste pleje imens du har et lag lak på. Denne lak sikre også en lang holdbarhed.

Penslen er designet til give et fejlfrit resultat uden streger, så du kan påføre alle de lag du ønsker.

Vores vurdering

Denne lak giver dig det kick du har brug i hverdagen. De smukke nude farver får neglene til at fremstå velplejet og som om, at de er lavet af den bedste salon. Du kan påføre lakken i flere lag uden den klumper samtidig med, at den giver dine negle pleje.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe produktet, hvis du elsker at lege med farverne på dine negle samtidig med, at du plejer dem.

Hvad er top coat neglelak?

En topcoat neglelak er et gennemsigtigt beskyttende lag neglelak, der kommer ovenpå din farvede neglelak.

Hvis du bruger en af de bedre neglelak vil du ikke opleve at den krakelerer, men derimod at den bliver slidt af ude på spidsen. Her bidrager en topcoat til der bliver passet ekstra godt på din neglelak, da det er din topcoat der bliver slidt af først.

Hvilken gel lak er bedst?

Når det kommer til gellak, så er det vigtigt, at du vurderer med dig selv, hvilket niveau du er på.

Er du helt ny og skal først til at prøve, at lege med gellak, anbefaler vi at du starter ud med et gellak startsæt, der indeholder alt hvad du skal bruge for at kunne lave gellack negle derhjemme.

I et gellak sæt får du typisk både en UV-lampe, der hærder lakken da den ikke lufttørre, en gellak, og væsken til at fjerne lakken igen, da du ikke kan bruge alminde neglelakfjerner.

Du kan får et fantastisk gellak begynder sæt hos Le Mini Macaron.

Bedste neglelak til fransk manicure

De bedste neglelakker til at lave en fransk manicure består af en sart pink, der matcher neglepladen på neglene – gerne lidt lysere. Derudover, så består den af en helt hvid neglelak, der skal lægges på tipperne af neglene.

Vi anbefaler, at du finder to neglelak fra samme mærke, så du ved, deres formler arbejder samme. Samtidig, at du også vælger at bruge nogen gode neglelakker, så de ikke krakelere.

Hvordan kan man fjerne neglelak uden neglelakfjerner

Har du gellak negle, så findes der decideret gellak polish remover, som fjerner gellak. Alternativt, så kan det slibes af med maskine eller en god neglefil. Så behøver du altså ikke rigtig neglelakfjerner.

Der findes også gode husmor råd om, hvordan du kan fjerne neglelak på en kemikaliefri- måde. Her skal du blande lige store mængder af citronsaft og eddike i skål, hvorefter du skal dyppe neglene i 10- 30 sekunder, og så tørrer du dem af med et stykke vat.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvornår skal en Base Coat på?

Du skal bruge en basecoat før du lægger din rigtige neglelak, for at beskytte mod misfarvning på naturneglen. Dette hjælper også med at give dig et mere jævnt finish, efter du har påført din neglelak.

Hvordan får man neglelak til at tørre hurtigt?

Du kan få en hærdende neglelak, der hjælper med at tørre din neglelak hurtigere, som du kan komme oven på din farvede neglelak. Derudover kan du bruge en hårtørrer, gå ud i solen, svinge med armene eller bruge en UV-lampe (hjælper primært med gellak).

Hvilken farve neglelak er in?

Nude farver går aldrig af mode når det gælder neglelak – og det samme gælder en knald rød neglelak. Er du i sommerhumør, så kan vi varmt anbefale en ferskenfarvet neglelak eller en hot pink – det matcher sommerens varme farver.

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.