bedste neglelakfjerner test

Bedste neglelakfjerner test 2023

Artiklen er senest opdateret d. januar 13, 2023 af Liva

Smukke negle er noget, alle drømmer om. Uanset om det betyder at får lagt kunstige negle eller at du selv lægger neglelak. Oftest, så kan du sparer både tid og penge ved at lægge neglelak selv og det giver også dig en stor fleksibilitet, da du kan få lige de negle, du drømmer om når du vil.

Men når du skal skifte fra én neglelak til en anden, så er det vigtigt du får fjernet lakken godt, så du bibeholder dine velplejede negle og undgår misfarvede negle. Men hvilken neglelakfjerner er den bedste til lige det?

Det finder du svaret på, hvis du læser vores test af markedets bedste neglelakfjerner nedenfor.

Hvilke neglelakfjerner bedst i test?

 1. Le Mini Macaron Remover Kit neglelakfjerner (Testvinder)
 2. Herôme Caring Nail Polish Remover
 3. Nilens Jord Nail Polish Remover
 4. Maybelline – Express Remover Pot
 5. BABOR Nail Colour Remover
 6. Essie Leave No Trace Glitter Nail Polish Remover
 7. ProNails Polish Corrector Pen
 8. CND Offly Fast Moisturizing Remover
 9. Essie – Good as Gone Neglelakfjerner
 10. Valmed Lim & Lakfjerner Servietter

#1 Le Mini Macaron Remover Kit

Le Mini Macaron Remover Kit 100 Pads

👉 Køb for 130,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kan opløse gel polish
 2. Hurtigt, nemt og perfekt til rejser
 3. Modvirker misfarvninger på huden

Egenskaber

Der er ingen tvivl! Le Mini Macaron Remover Kit er den bedste neglelakfjerner, vi har prøvet i vores neglelakfjerner test. Dette neglelakfjerner kit indeholder 100 små breve til dine negle, som hver i sær kan fjerne lak på dine negle. Disse breve dur endda til fjernelse af gellak.

Inde i hvert brev er der en plade med bomuldsvat, som er våd med en speciel acetone, der effektivt fjerner neglelakken. Du kan med fordel file lidt på neglens overflade, hvorefter du vikler én af de små breve med neglelakfjerner om neglen. Denne neglelakfjerner skal sidde i 10-15 minutter.

Herefter kan du langsomt hive neglelakfjerner-brevet af. Vi anbefaler dog, at du presser let ned på dine negle, når du trækker den af så du er sikker på, at du får lakken af og undgår misfarvninger fra lakken. Hvert neglelakfjerner-brev kan bruges én gang, og skal smides ud efter brug.

Én af grundene til, at dette er den bedste neglelakfjerner, er, at den kan opløse neglelakken fra selv de mest holdbare og hårdfører gellak. Derudover, så er de disse neglelakfjerner-breve næsten skabt til at have med på farten grundet deres lille størrelse.

Afslut din behandling med en håndcreme med plejende olier, som vil styrke neglene.

Vores vurdering

Le Mini Macaron Remover Kit er den bedste neglelakfjerner, som vi har prøvet af flere årsager. Det er bl.a. den letteste metode, der effektivt fjerner neglelak og sikre dig, at du har flotte negle.

Derudover, så er det super smart, at man kan tage det antal af små neglelakfjerner-pakker med, som man skal bruge på sin rejse. På den måde undgår man større flasker af neglelakfjerner og en hel rulle med vatrondeller.

Derfor skal du købe produktet

Le Mini Macaron Remover Kit er til dig, der leder efter den bedste neglelakfjerner, som aldrig skuffer.

#2 Herôme Caring Nail Polish Remover

Herôme Caring Nail Polish Remover neglelakfjerner

👉 Køb for 71,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder ikke acetone
 2. Fordamper ikke
 3. Dufter rart og friskt

Egenskaber

Denne Herôme Caring Nail Polish Remover er en acetonefri neglelakfjerner, der let som ingen ting og uden problemer fjerner selv den mest vanskelige lak. Det, der gør, at dette er én af de bedste neglelakfjerner er, at dens acetone-fri formel også beskytter tynde negle og svage negle.

Og netop det, er det der gør forskellen på en god neglelakfjerner og de bedste neglelakfjernere, for når alt kommer alt, så handler det om at bevare sunde og smukke negle!

Denne skånsom neglelakfjerner er lavet med en unik sammensætning af ingredienserne, der har en fortyndende virkning på neglelakken. Dog virker den ikke opløsende på negleplader eller modvirker plejebehandling af neglene.

Grundet dens milde og acetone-fri formel, så har denne neglelakfjerner også en mild og behagelig duft, hvilket gør oplevelsen af den endnu bedre. Sådan en mild neglelakfjerner uden acetone som denne fordamper ikke og kan bruges på kunstige negle også.

Vores vurdering

Dette er uden tvivl én af de bedste neglelakfjerner, som vi har testet. Denne neglelakfjerner er designet til også at kunne beskytte tynde negle ved at fjerne lakken uden at skade neglen.

Dette giver en form for beskyttende eller plejende egenskaber, da den dur til alle former for negle og ikke slider på negleplade eller behandling.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du vil have en neglelakfjerner, der er mere end bare en god neglelakfjerner, der har en mild formel og duft, så er denne måske noget for dig.

#3 Nilens Jord Nail Polish Remover

Nilens Jord Nail Polish Remover neglelakfjerner

👉 Køb for 99,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Skånsom mod neglen
 2. Er ikke udtørrende på neglen
 3. Uden acetone

Egenskaber

Neglelakfjerneren Nilens Jord Nail Polish Remover er også en mild neglelakfjerner, der ikke indeholder acetone. Dette betyder, at den er super mild mod neglene og uden omkring neglen.

Neglelakfjerneren fra Nilens Jord er blevet dermatologisk testet og allergicertificeret neglelakfjerner, og kan derfor bruges hvis har en meget sart hud. Derudover så er den også parfumefri.

Dens milde formel betyder dog ikke, at du går ned på effektivitet. Denne neglelakfjerner fjerner effektiv selv de bedste neglelakker, uden at virke udtørrende på negle og neglebånd. Denne milde formel hjælper også dig med at undgå, at dine negle knækker.

Vores vurdering

Denne neglelakfjerner fjerner ubesværet og let neglelak. Den er nem at arbejde med og fjerne lige så effektiv neglelak, som én med actone. Den dufter ikke skarpt, hvilket er utroligt rart og behageligt.

Derfor skal du købe produktet

Denne neglelakfjerner fra Nilens Jord er til dig, der ønsker en acetone-fri og allergitestet neglelakfjerner.

#4 Maybelline Express Remover Pot

Maybelline - Express Remover Pot neglelaksfjerner

👉 Køb for 85,- kr. hos Coolshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fjerner neglelak på sekunder
 2. Uden acetone
 3. Indbygget svamp

Egenskaber

Neglelakfjerneren Maybelline Express Remover Pot er en af de mest geniale værktøjer til dem, der elsker at lege med neglelak. Denne neglelakfjerner kommer i en lille beholder, hvor der indeni er en svamp og neglelakfjerner.

Det eneste du skal gøre er, at dyppe din finger én enkelt gang i bøtten, dreje rundt, så svampen kan fjerne din neglelak på et splitsekund. Det er en langt hurtigere process end med vatrondeller, men også en mere bæredygtig løsning.

Express Remover pot har en acetone-fri formel, så du kan være helt sikker på, at neglelakfjerneren på ingen måde skader dine negle, neglebånd eller huden omkring din finger. Dette er særdeles vigtigt eftersom du får hele fingeren ned i bøtten med neglelakfjerner.

Vores vurdering

Denne neglelakfjerner er én af de hurtigste og mest effektive måder, at fjerne neglelak på. Derudover, så sparer du også dig selv for både vatrondeller – og din hud for skrap acetone.

Vi er helt vilde med, at du kan fjerne selv den mest hårdføre neglelak, uden at vi skal dreje bøtten mange omgange om fingeren. Det her mirakelmiddel spare os for tid og hårde kemikalier.

Derfor skal du købe produktet

Hader du også at sidde og fedte rundt med vatrondeller, så er denne neglelakfjerner måske noget for dig.

#5 Babor – Nail Colour Remover

BABOR Nail Colour Remover

👉 Køb for 89,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Acetone-fri
 2. Skånsom mod neglene
 3. Indeholder olier

Egenskaber

Babor Nail Colour Remover er en acetone-fri neglelak, der forsigtigt og skånsomt fjerner enhver type af neglelak, uden at udtørre neglene, skade neglebånd eller huden.

Denne neglelakfjerner er bygget på en formel, der indeholder Ricinusolie og avocadoolie. Dette bidrager også til en øget beskyttelse af neglene og neglebånd når du fjerne neglelakken. Dette giver også denne neglelakfjerner plejende egenskaber, der sikre, at dine negle kan holde sig sunde.

Vores vurdering

Vi er vilde med den plejende effekt denne neglelakfjerner har på vores negle. Det gør dem klar til en ny omgang lak efter hvert brug.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker at give dine negle lidt pleje mellem hver lakering, så er denne måske noget for dig.

#6 Essie Leave No Trace Glitter Nail Polish Remover

Essie Leave No Trace Glitter Nail Polish Remover neglelakfjerner

👉 Køb for 109,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fjerner let glimmer
 2. Indeholder skrubbekorn
 3. Ridser ikke dine negle

Egenskaber

Neglelakfjerneren Essie Leave No Trace Glitter Nail Polish Remover er den perfekte neglelakfjerner til dig, der har en stor forkærlighed for glimmer og tekstur på dine negle. Denne neglelakfjerner er nemlig designet til let og effektivt fjerner glimmer neglelak.

Neglelakfjerneren fra Essie indeholder en unik formel, der med særlige korn giver den en skrubbende effekt, der gør, at neglelak med glitter og tekstur, hurtigt bliver fjernet. Disse korn gør også, at dine negle bliver efterladt uden at efterlade nogle neglelakrester eller mærker på naturneglen.

Vores vurdering

Denne neglelakfjerner er genial med sin skrubbende effekt! Den fjerner let og ubesværet alle former for glimmer og tekstur-neglelakker. Og hvis du er heldig, så har den også en mild skrubbende effekt på huden omkring dine fingre, så du kan fjerne døde hudceller.

Derfor skal du købe produktet

Er typen, der knuselsker at have glimmer eller tekstur i dine neglelakker, så er denne lige noget for dig.

#7 Pronails Polish Corrector Pen

ProNails Polish Corrector Pen

👉 Køb for 90,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fjerner neglelak på huden
 2. laver et skarpt finish
 3. Nem at have med på tur

Egenskaber

Denne er en alternativ form for neglelakfjerner, men er kan vel alligevel bedst betegnes som det bedste redskab for enhver neglelak entusiast. Pronails Polish Corrector Pen er en rettepen, der indeholder lakfjerner, som kan korrigere fejl ved påføring.

Pronails Polish Corrector Pen’s tynde spids fjerner hurtigt og nemt neglelak, som er kommet på huden, f.eks ved neglebånd og siderne af neglen. Den er bygget på en formel, der indeholder plejende ingredienser, som plejer huden omkring neglene.

Vores vurdering

Denne Pronails Polish Corrector Pen er en sand redningskrans til alle negle entusiaster. Den sikre dig et perfekt resultat hver gang, så ud kan lægge din neglelak uden bekymring.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er nye i verdenen af neglelak, har rystende hænder eller ingen tålmodig – så er det her alt du behøver i dit liv.

#8 CND Offly Fast Moisturizing Remover

CND Offly Fast Moisturizing Remover neglelakfjerner

👉 Køb for 38,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Også egnet til kunstige negle
 2. Indeholder macadamianøddeolien

Egenskaber

CND Offly Fast Moisturizing Remover er en neglelakfjerner, der udover at fjerne almindelig neglelak også kan fjerne shellac, soak-off gels, akryl, og lim fra kunstige negle.

Denne neglelakfjerner indeholder både acetone og macadamianøddeolie, hvilket gør den mere effektiv. Olien sænker nemlig fordampningen af acetonen og gør, at neglelakfjernere kan fjerne kunstige negle 20% hurtigere end ren acetone.

Dens formel indeholder også ingredienser som E-vitamin og agurk, der blødgører og fugter dine negle og neglebånd. På den måde undgår du, at dine negle og neglebånd bliver beskadiget eller udtørret mellem hver behandling.

Vores vurdering

CND Offly Fast Moisturizing Remover har kunne modstår hver en udfordring, vi har kastet efter den. Uanset om det har været shellac eller almindelig neglelak. Den har et mix af olie og acetone, der gør, at den har en længere levetid på neglen, men som også gør, at den føles lidt sjov at arbejde med.

Derfor skal du købe produktet

Elsker du at eksperimentere med dine negle derhjemme og veksle mellem naturnegle og kunstige negle? Så er denne måske lige noget for dig.

#9 Essie Good As Gone Nail Polish Remover

Essie - Good as Gone Neglelakfjerner

👉 Køb for 84,- kr. hos Coolshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder C-vitamin
 2. Effektiv mod gammel neglelak
 3. Har en helende og beskyttende effekt

Egenskaber

Essie Good As Gone Nail Polish Remover er en god neglelakfjerner, som har en beskyttende og helende effekt, og som er designet til let at kunne fjerner genstridigt og gammel neglelak.

Denne neglelakfjerner indeholder C-vitamin, som har en helende og beskyttende effekt på neglene og beskytter imod udefrakommende påvirkninger og forurening. Dette gør, at dine negle bliver mere modstandsdygtige, og at du nemmere kan fjerne den gamle slidte neglelak.

Vores vurdering

Vi behøvede ikke at blinke to gange med øjnene før denne neglelak kunne fjerne alle de sørgelige rester, af vores neglelak på båder hænder og fødder.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er god til at passe på din neglelak, men kæmper lidt med at få den af igen, så er denne måske noget for dig.

#10 Valmed Lim & Lakfjerner servietter

VALMED Lim & Lakfjerner Servietter

👉 Køb for 62,- kr. hos Luxplus.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Servietter
 2. Indeholder ingen opløsningsmidler
 3. Indeholder naturlige olier

Egenskaber

Dette er et markant alternativ til den traditionelle neglelakfjerner, da disse Valmed Lim & Lakfjerner kommer i form af servietter. Servietterne er vædet med en mild formel af neglelakfjerner, der giver et bedre alternativ til acetone.

Servietterne er fyldt med naturlige og effektive olier, der bl.a. kan hjælpe med at fjerne alt fra neglelak, maling, tjærer, voks, fedt, tape og lim fra huden. Disse naturlige olier hjælper også med at pleje dine negle imens du fjerner neglelak.

Vores vurdering

Dette er en form for multifunktionel neglelakfjerner, der kan være god at have ved sin side, hvis man godt kan lide at eksperimentere med neglelak og kunstige negle.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker en mild og nem måde, at fjerne neglelak eller andet på, så er denne måske for dig.

Neglelakfjerner med acetone

Neglelak med acetone er den mest almindelig og velkendte type neglelakfjerner. Acetone er et opløsningsmiddel, som effektivt opløser formelen af din neglelak og dermed giver dig mulighed for, at fjerne den.

Neglelakfjerner uden acetone

For at beskytte huden og neglene bedre, så er det også muligt at få en neglelakfjerner, der er lavet uden acetone. Denne type af neglelakfjerner er baseret på midler og ingredienser, der har en opløsende effekt på neglelakkens formel uden at være skrap og skadelig mod huden.

Er det muligt at fjerne neglelak uden neglelakfjerner?

Ja, det er det teknisk set. Du kan bl.a. file din neglelak af og i sjældne tilfælde, så kan du også bruge bordeddike, hydrogenperoxid, citronsaft, andre alkoholholdige forbindelser og endda tandpasta.

Indeholder neglelakfjerner kemikalier?

De fleste neglelakfjerner består af et eller flere opløsningsmidler, der opløser og fjerner lakken på dine negle. Én af de mest alminelige opløsningsmidler er acetone eller methylacetat. Det er kategoriseret som kemikalier og som brandfarlige, og indånding af disse (herunder neglelakfjerner) kan hos nogle give ubehag.

Hvilken neglelakfjerner er bedst?

Hvilken neglelakfjerner, der er bedst for dig kommer helt an på dine negle og hvilken type lak, du har på. Men der er ingen tvivl her, hvis du vil have det bedste af det bedste, så bør du prøve Le Mini Macaron Remover Kit.

Er der forskel på dyr og billig neglelakfjerner?

Ja, der kan være forskel i forhold effektiviteten og indholdet af flasken. Det kan sagtens betale sig, at prøve lidt forskellige mærker af, for at se hvordan de arbejder med din neglelak.

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.