bedste håndcreme test

Bedste håndcreme test 2023 – Bedst i test guide

Artiklen er senest opdateret d. februar 3, 2023 af Liva

Vi har testet de bedste håndcreme, der er på markedet så du kan finde den, der passer præcis til dig og dine behov. Læs med og se, hvilken en vi vurderer er bedst i test.

Ligesom resten af huden på din krop, så har dine hænder også brug for ekstra pleje til at modstå hverdagens strabadser. Heldigvis, så eksistere der håndcreme, der kan hjælpe dig med præcis det.

Håndcreme kan også hjælpe dig med at sikre, at dine negle ikke flosser eller knækker, og dine hænder fremstår velplejet – og smukke, bløde hænder og pæne negle? Hvem drømmer ikke om det.

Hvilke produkter er med i håndcreme bedst i test guiden:

 1. Elizabeth Arden Eight Hour Hand Treatment (Testvinder)
 2. Relevant Soft Repairing Hand Cream – Kendt fra Løvens Hule
 3. Clarins Hand And Nail Treatment Cream
 4. MERAKI Hand Lotion Northern Dawn
 5. Australian Bodycare Hand Cream
 6. Biotherm Body Biomains Hand & Nail Treatment
 7. Beauté Pacifique – Håndcreme i Tube
 8. Raunsborg Hand Cream
 9. Ecooking Håndcreme
 10. Sol de Janeiro – Brazilian Touch Håndcreme
 11. L’Occitane Shea Butter Hand Cream

#1 Elizabeth Arden Eight Hour Hand Treatment 

Elizabeth Arden Eight Hour håndcreme

👉 Køb for 120,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fugtgivende
 2. Blødgørende
 3. Hurtigtabsorberende

Egenskaber

Denne fantastiske Elizabeth Arden Eight Hour Intensive Moisturizing Hand Treatment er en virkelig god og lækker håndcreme, der uden tvivl fortjener pladsen som den bedste håndcreme.

Én af grundene til, at denne håndcreme er den bedste håndcreme, er, at dette er en meget nærende creme, der er rig på aktive ingredienser, som giver rigtig meget fugt til hænderne. Det gør den velegnet til meget tørre hænder og sprækkede hænder.

Elizabeth Arden Eight Hour absorberes hurtigt i hænderne, uden at efterlade en fedtet fornemmelse eller klistret hinde over dem. Det betyder, at du nemt kan få bløde og velplejede hænder uden at skulle bekymre dig om, fedtede fingre, der efterlader mærker.

Denne blødgørende og fugtgivende håndcreme er især god at bruge i perioder med ekstrem kulde, hvor man har tendens til at få mere ru hænder.

Vores vurdering

Denne håndcreme er uden tvivl den bedste håndcreme af alle, vi har prøvet i vores håndcreme test. Den blødgørende effekt er fuldstændig fantastisk og dét, at den ikke fedter alting til, du rører ved? Det gør den tæt på magisk.

Vi aner ikke hvordan, vi har levet uden denne håndcreme. Tiden med revnede hænder og tørre hænder er slut. Denne ekstremt plejende håndcreme er alt, vi behøver for at få velplejet og silkebløde hænder.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker én af de bedste håndcremer til at smøre hænderne med, så anbefaler vi, du prøver denne!

#2 Relevant Soft Repairing Hand Cream – Kendt fra Løvens Hule

relevant soft repairing hand creme

👉 Køb for 139,- kr. hos Relevantcos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Genanvendt emballage
 2. Produceret i Danmark
 3. Reparerende og blødgørende 

Egenskaber

Soft Repairing Hand Cream fra Relevant har med indholdet af blandt andet solsikkeolie, squalane og sheasmør både blødgørende, reparerende samt beskyttende egenskaber. Dine hænder efterlades dermed velplejede efter brug.

Ingredienserne er, uden at gå på kompromis med effekt og egenskaber, nøje udvalgt til at være så skånsomme og milde for huden som muligt. Det gør håndcremen velegnet til sensitiv såvel som normal hud. 

Relevant har et stort fokus på bæredygtighed og miljø, og emballagen er derfor lavet af 50% genanvendt plastiktube, og låg og tube er desuden 100% genanvendeligt og sorteres som plastaffald. 

Vores vurdering

For os er det vigtigste for enhver håndcreme at den ikke efterlader hænderne fedtede, og det lever Soft Repaing Hand Cream heldigvis op til. Håndcremen er drøj i brug og tørrer hurtigt ind, og er dermed ideel til brug flere gange dagligt. 

De fleste af Relevants produkter, inklusiv denne håndcreme, fås i to varianter; en neutral uden parfume samt en med naturlig parfume i form af citrus og cucumber – og hvor er det fantastisk at man har muligheden for at vælge den naturlige parfume til og fra uden at skulle gå på kompromis med resten af egenskaberne. 

Derfor skal du købe Relevant Soft Repairing Hand Cream

Du skal købe denne håndcreme, hvis du ønsker et mildt produkt fyldt med aktive, naturlige ingredienser som efterlader hænderne boostede efter brug.

#3 Clarins Hand And Nail Treatment Cream

Clarins Hand And Nail Treatment håndcreme

👉 Køb for 160,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Anti-age håndcreme
 2. Fugtgivende creme
 3. Styrker båder hud og negle

Egenskaber

Clarins Hand And Nail Treatment Cream er en ultra nærende håndcreme, der giver intens fugt til hænderne og styrker dine negle, så de ikke flosser eller knækker.

Håndcremen har en anti age effekt på hænderne, da dens ingredienser og formel er skabt til at minimerer eksisterende alderspletter og forebygge forekomsten af nye ældningstegn.

Denne blødgørende håndcreme føles let mod huden, er hurtigt absorberende og én af de bedste håndcreme, hvis du ønsker at reparerer tørre og sprukne hænder. Den vil efterlader dig med gennemfugtet hud og dejligt bløde hænder.

Clarins Hand And Nail Treatment cremen beskytter imod udefrakommende påvirkninger, bringer nyt liv til dine hænder og styrker dine negle.

Vores vurdering

Denne fugtgivende håndcreme fortjener i den grad en plads, som én af de bedste håndcreme i vores håndcreme test. Den sikrer dig bløde og velplejede hænder og modvirker sprukne hænder eller hvis du har tendens til ofte tørre hænder.

Derfor skal du købe produktet

Denne håndcreme er for dig, der har udsatte hænder og ønsker den bedste pleje.

#4 MERAKI Hand Lotion Northern Dawn

MERAKI Hand Lotion Northern Dawn håndcreme

👉 Køb for 101,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Nærende håndcreme
 2. Beskyttende
 3. Indeholder sød mandelolie

Egenskaber

På vores liste over de bedste håndcreme er Meraki’s Hand Lotion Northern Dawn. Denne håndcreme er til dig som har tørre hænder, eller som vil fugte hænderne med en lækker fed håndcreme.

Denne håndcreme indeholde mandelolie og kakaosmør, hvilket gør, at dette er en meget fugtgivende håndcreme. Modsat mange andre håndcremer, så arbejder denne creme virkelig dybden af huden, hvilket sikrer, at dine hænder får optimal næring og beskyttelse dagen lang.

Håndcremes indhold af kakaosmør betyder også, at denne håndcreme får en lækker, blød og lidt fed konsistens, der er lækker at arbejde med og drøj i brug. Modsat sikrer dens indhold af mandelolie optimal fugt til dine hænder.

Vores vurdering

Denne håndcreme efterlader hænderne silkebløde efter man har smurt hænderne. Den har en mild og rar duft, der ikke virker dominerende.

Håndcremen har en fed konsistens, der med sine aktive ingredienser giver fugt i et dybere hudlag, så selv de mest skadede hænder har en chance for et nyt liv.

Denne håndcreme er ikke bare en god håndcreme, men en idéel håndcreme, der kan modstå denne tids hyppig håndvask og afspritning.

Derfor skal du købe produktet

Denne håndcreme er til dig, der har tendens til skadede hænder eller tør hud i koldt vejr.

#5 Australian Bodycare Hand Cream

Australian Bodycare Håndcreme

👉 Køb for 120,- kr. hos Australian-bodycare.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Modstår slid og udtørring
 2. Vegansk
 3. Hurtigabsorberende

Egenskaber

Håndcremen Australian Bodycare Hand Cream er en fugtgivende håndcreme, der sikrer, at dine hænder kan modstå koldt vejr og slid efter jævnlig håndvask. Det betyder også, at du kan bruge denne håndcreme så mange gange i løbet af dagen, som du har lyst til og behov for.

Denne håndcreme har en frisk og mild duft af Tea Tree Oil, der både modvirker bakterier og give en følelse af, at få en spabehandling til hænderne.

Dens formel indeholder sheasmør og glycerin, der bidrager til at bevare fugten i huden. Det betyder, at håndcremen er designet til at modvirke udtørring af huden og sikre heling af sprukne hænder. Fugt hænderne med håndcremen og massér den godt ind på tørre områder f.x. dine knoer og håndryg.

Australian Bodycare Hand Cream trænger hurtigt ind i din hud og efterlader dine hænder fugtede, bløde og lækre i lang tid uden at fedte. Håndcremen er drøj i brug, så én flaske rækker langt.

Vores vurdering

Dens indhold af Tea Tree Oli giver en forfriskende følelse til huden, hvorimod dens indhold af sheasmør sikre, en god og blødgørende effekt.

Vi er store fans af, at denne creme ikke fedter alting til efter vores hænder er smurt ind. Det gør den idéel at have med i tasken, uanset hvad dagen byder.

Derfor skal du købe produktet

Denne håndcreme er til dig, der ønsker at holder dine hænder velduftende og velplejet på én gang.

#6 Biotherm Body Biomains Hand & Nail Treatment

Biotherm Body Biomains Hand & Nail Treatment

👉 Køb for 109,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Ikke-fedtende
 2. Indeholder B5-vitamin
 3. Styrker negle

Egenskaber

Biotherm Biomains Hand & Nail Treatment er fed og lækker håndcreme, der ikke fedter og som let trænger ind i huden.

Denne håndcremen har mange gode virkninger på huden. Den bidrager bl.a. til, at din hud modstår slid og rifter samtidig med, at den genopretter din huds naturlige forsvar. Dette sikrer også en bedre og hurtigere heling af huden.

Håndcremens formel forhindrer forekomsten af pigmentpletter og dens indhold af B5-vitamin styrker dine negle, så de ikke flosser eller flækker.

Vores vurdering

Dette er en fed og næringsrig håndcreme, der beskytter, beroliger og styrker huden i dybden. Den er ikke fedtende, hvilket er virkelig dejligt, hvis man bruger den på arbejde. Den sætter i dén grad en stopper for den tørre hud, der forekommer i løbet af vinteren.

Den styrker neglene og blødgører vores neglebånd, hvilket gør, at vores hænder ser smukke og velplejet ud. Derudover, så har den en mild og dejlig duft.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter en håndcreme, der giver dine hænder fugt og sikrer hurtig heling, så er denne måske lige noget for dig.

#7 Beauté Pacifique – Håndcreme i Tube

Beauté Pacifique Håndcreme

👉 Køb for 135,- kr. hos Coolshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Reparerende effekt
 2. God ved eksem og psoriasis
 3. Velegnet til irriteret hud og sensitiv hud

Egenskaber

Beauté Pacifique Crème Soyeuse pour Les Mains er en håndcreme, der har både en blødgørende og reparerende effekt på huden.

Håndcremen genopretter og fugter tør hud, sart hud og skadet hud på hænder f.eks ved hyppig kontakt med vand. Derudover, så er dens milde formel særligt egnet til sensitiv hud, irriteret hud, psoriasis og eksem grundet dens indhold af Glycyrrhiza Glabra extrakt, der virker lindrende.

Den har et højt indhold af naturlig Squalane, som danner et depot af creme inde i hudens overflade, som frigøres ved kontakt med vand. Det betyder, at denne håndcremen kan holde din hud fugtet i mange timer.

Vores vurdering

Denne håndcreme har en fantastisk effekt på sart hud og tør hud, hvilket vi er stor fortaler for. Den modvirker i høj grad skader fra miljø og irritation fra forurening. Håndcremen giver os silkebløde hænder i flere timer og er alt i alt en god håndcreme, der holder det, den lover.

Derfor skal du købe produktet

Denne håndcreme er til dig, der har mere sensitiv hud eller har brug for en ekstra mild og plejende håndcreme.

#8 Raunsborg Hand Cream

Raunsborg Hand Cream

👉 Køb for 125,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Årets kropsplejeprodukt 2013
 2. Hurtigabsorberende
 3. Indeholder agurkeekstrakter og Squalene

Egenskaber

Raunsborg Hand Cream er en håndcreme, der med sin milde formel er velegnet til alle hudtyper. Denne håndcreme vandt i 2013 prisen for “Årets kropsplejeprodukt” ved Danish Beauty Awards.

Håndcremens formular indeholder agurkeekstrakter og lind, der beskytter og fugter huden i kombination med vegetabilsk Squalene, der minder om hudens egne fedtstoffer, og som forbedre hudens struktur og barriere, så hænderne holdes sunde og mættede.

Den er hurtigabsorberende, så du ikke har et fedtet lag creme på dine hænder efter brug. Håndcremen kan både bruges forebyggende og plejende mod slid, tørre hænder og ru hænder.

Vores vurdering

Du bør bruge denne håndcreme når du har brug for en redning mod tørre, sprukne og ødelagte hænder. 

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter en billig og god håndcreme til dine hænder, der er også er velegnet til sart hud, så er denne måske noget for dig.

#9 Ecooking Håndcreme

Ecooking Håndcreme

👉 Køb for 67,- kr. hos Apopro.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder olie og planteekstrakter
 2. Helende effekt
 3. Beskytter huden

Egenskaber

Dette er en økologisk og organisk håndcreme fra Ecooking. Denne håndcreme er tilsat økologisk dyrkede olier og planteekstrakter, der sikre dig en dybdegående fugt til din hænder.

Håndcremen har en plejende og helende effekt på din hud, der samtidig beskytter hænderne mens den fugter og reparerer huden.

Grundene dens milde formel og indhold af økologiske ingredienser, så kan hele familien bruge håndcreme og den passer til alle hudtyper.

Vores vurdering

Du kan bruge denne creme hele dagen og påføre den efter behov. Den efterlader ikke din hud fedtet tiltrods for dens indhold af olier.

Det er nok én af de bedste håndcreme uden parfume, som vi har prøvet.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter en lækker og blød håndcreme, der passer til hele familien, så er denne måske noget for dig.

#10 Sol de Janeiro – Brazilian Touch Håndcreme

sol de janeiro håndcreme

👉 Køb for 109,- kr. hos Coolshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Hurtigabsorberende
 2. Styrker neglene og plejer neglebånd
 3. Indeholder kokosolie og Açaí-olie

Egenskaber

Denne håndcreme fra Brazilian Touch Hand Cream er en fugtgivende håndcreme. Den har en let formel, der indeholder paranødder, Cupuaçu-smør, kokosolie og Açaí-olie, der bidrage til, at din hud bliver blødgjort. Denne håndcreme bliver også let og hurtigt absorberet og føles ikke fedtende.

Disse ingredienser bidrager også til at du får blødere hænder, styrker dine negle og plejer dine neglebånd. Formlen er så let, at den absorberes på rekordtid i huden – så du kan holde i hånd med det samme. 

Vores vurdering

Denne håndcreme sikre silkebløde hænder efter brug. Du kan bruge den hele dagen, og både mærke og se en mærkbar forskel. Det er en mindre fed håndcreme, der er god efter du har vasket hænder eller sprittet dem, grundes dens indhold af smør og olie.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter en lækker håndcreme, der bidrager til både negle og neglebånd – så er denne måske noget for dig.

#11 L’Occitane Shea Butter Hand Cream

L'Occitane Shea Butter Hand Cream

👉 Køb for 161,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder honning- og mandelekstrakter
 2. 20% shea butter
 3. Fair Trade partnerskab

Egenskaber

Denne håndcreme fra L’Occitane er en super blød og velduftende håndcreme. Den indholder 20% shea butter, der stammer fra et Fair Trade partnerskab med kvinderne i Burkina Faso, som producerer shea butter.

Håndcremen er baseret på en formel, der udover shea butter er bygget på honning- og mandelekstrakter og kokosolie. Disse ingredienser hjælper dig med at beskytte og give næring til din hænder.

Cremens lækre, bløde og rige konsistens absorberes hurtigt og efterlader hænderne bløde og glatte uden at fedte alt til.

Vores vurdering

Denne håndcreme dufter som en drøm og giver lækre og bløde hænder, med en nærmest satin-følelse. Størrelsen på håndcremen passer også perfekt ned i en håndtaske og gør den nem, at tage med på farten.

Dens formel med næringsrige ingredienser får os til at tænke, at det ikke for sjov, at der hver tredje sekund bliver solgt en Shea Butter Hand Cream fra L’Occitane

Derfor skal du købe produktet

Denne håndcreme er til dig, der ikke kan leve uden en lille håndcreme ved din side. Den har en perfekt størrelse og god effekt på huden.

Bedste håndcreme til tør hud

Men hvad der er den rigtige håndcreme for dig og din hud, kommer meget an på din hudtype og dit behov. Har du tendens til tør hud, så anbefaler vi, at du finder en mere fed eller tung håndcreme, der er rig på smør og/eller olie som giver mere intens fugt i længere tid og mere i dybden. Har du i stedet tør hud i ansigtet, så har vi lavet en test til de bedste ansigtscremer her.

Sig farvel til tørre hænder med god håndcreme

Hvis du har tendens til tørre hænder eller sprukne hænder, så er det vigtig du plejer dem godt – og det kan du gøre med en god håndcreme. Det er vigtig du finder en håndcreme, der har nærende ingredienser der giver intens fugt uden at fedte alt til.

Du kan bl.a. kigge efter en håndcreme med shea smør, olier, planteekstrakter o.l.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken håndcreme er bedst?

Der er ingen tvivl om, at Elizabeth Arden Eight Hour Hand Treatment er den bedste håndcreme. Den fugter og styrker både hud og negle, som ingen anden håndcreme kan. Den giver dine hænder nyt liv.

Hvad gør man ved meget tørre hænder?

Har du meget tørre hænder, så bør du finde en mere tung og fed håndcreme. Er det helt galt, så kan en fedtcreme fra apoteket godt blive din bedste ven. Arbejder du meget ude, i et tørt miljø f.eks med papir eller lign. så kan vi anbefale, du bære handsker for at beskytte dine hænder.

Du kan også bruge fugtgivende masker til dine hænder, som du bruger natten over.

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.