Bedste Cream Bronzer

Bedste cream bronzer guide (2024) – Få naturlig glow med en cream bronzer

Artiklen er senest opdateret d. januar 7, 2024 af Liva

Med den bedste cream bronzer kan du få en naturlig glow og en solbrændt glød til huden. Den bedste cream bronzer har en cremet og let formel, der er nem at påføre og blende ud.

I denne bedste cream bronzer guide har vi taget et kig på 10 cream bronzers, så du kan finde den perfekte til lige præcis dig.

Hvilke produkter er med i bedste face cream bronzer bedst i test

 1. GOSH Glow Up Cream Bronzer 14 ml – 002 Bronze
 2. Fenty Beauty by Rihanna CHEEKS OUT FREESTYLE – CREAM BRONZER
 3. Paese Creamy Bronzer 02 Tan Kissed
 4. Kokie Cosmetics Cream Stick Highlighter Bronzed
 5. Doll Beauty Gimme Sun Cream Bronzer 10g (Various Shades)
 6. Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer Golden Tan
 7. Revolution Makeup Ultra Cream Bronzer Light
 8. Barry M Chisel Cheeks Contour Cream Sticks
 9. Makeup Revolution Ultra Contour Palette Medium Dark
 10. Huda Beauty TANTOUR – CONTOUR & BRONZER CREAM

#1 GOSH Glow Up Cream Bronzer 14 ml – 002 Bronze

GOSH Glow Up Cream Bronzer - 002 Bronze

Køb for 111,75,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver en strålende sommerglød
 2. Skinnende perlemorsfinish
 3. AllergyCertified, parfumefri og vegansk

Egenskaber

Med denne cream bronzer fra GOSH får du en lækker bronzer i flydende form, der giver en flot skinnende perlemorsfinish og en solkysset glød. Bronzeren har en perfekt lille størrelse, så du nemt kan have den med i tasken eller endda på flyet.

Bronzeren har en indbygget applikationsvamp, der gør det nemt og hurtigt at påføre produktet samt blende det ud. Produktet er ideelt til at fremhæve kindben, pande, næse og hage og giver masser af definition. Hvis du gerne vil have en strålende sommerglød året rundt, så er dette lige en cream bronzer for dig.

Denne cream bronzer er desuden vegansk, parfumeri og AllergyCertified.

Vores vurdering

Dette er en rigtig fin cream bronzer, der er nem at bruge, og som giver gode resultater. Vi ser det desuden som et stort plus, at produktet er AllergyCertified og parfumefrit.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter en cream bronzer, der er både AllergyCertified, parfumeri og vegansk, så er denne cream bronzer lige noget for dig. Desuden er cream bronzeren budgetvenlig.

#2 Fenty Beauty by Rihanna CHEEKS OUT FREESTYLE – CREAM BRONZER

Fenty Beauty by Rihanna Cheeks Out Freestyle - Cream Bronzer

Køb for 309,- kr. hos Magasin.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Designet til alle hudtyper- og toner
 2. Sved- og vandafvisende
 3. Smelter øjeblikkeligt ind i huden

Egenskaber

Med denne cream bronzer fra Fenty Beauty by Rihanna får du en virkelig lækker cream bronzer, der får det bedste frem ved dine kindben. Samtidig giver denne bronzer en natural glow og masser af dewyness.

Denne lækre cream bronzer kan bruges af alle hudtyper og hudtoner, og den definerer på fineste vis dit ansigt med en frisk bronzeglød. Derudover er bronzeren sved- og vandafvisende, og den er let som luft. Produktet smelter øjeblikkeligt ind i huden og er let at påføre og blende ud. Bronzeren føles hverken klistret eller fedtet, men blot superlækker.

Vores vurdering

Vi er pjattede med denne cream bronzer. Den er virkelig lækker og giver et virkelig flot og naturligt resultat og en så flot glow! Et absolut must-have at have i din samling af makeup. Vi er desuden ret begejstret for at, enhver hudtype og hudtone kan bruge denne cream bronzer.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra, så er denne cream bronzer fra Fenty Beauty by Rihanna lige noget for dig. Du vil med garanti elske at bruge denne bronzer sammen med din anden makeup.

#3 Paese Creamy Bronzer 02 Tan Kissed

Paese Creamy Bronzer 02 Tan Kissed

Køb for 114,95,- kr. hos Luxplus.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver en naturlig og solkysset glow
 2. Cremet konsistens og let tekstur
 3. Perfekt til alle hudtyper

Egenskaber

Med Creamy Bronzer 02 Tan Kissed fra Paese får du en skøn bronzer, der giver en naturlig og solkysset glow. Bronzeren har en cremet konsistens og en let tekstur, der gør produktet nemt at påføre og blende ud på huden. Hvis du gerne vil tilføje varme og definition til dit ansigt, så er denne bronzer perfekt.

Du kan bruge bronzeren til at konturere dine kindben, næse og kæbelinje for at skabe et mere defineret udseende. Bronzerens naturlige farve sikrer, at du har mulighed for både at opnå en subtil glød og en mere intens solbrun farve ved at bygge den op.

Denne cream bronzer kan bruges året rundt af alle hudtyper, og den er perfekt til både hverdag og mere festlige lejligheder. Hvad enten du er nybegynder eller erfaren, vil du få glæde af denne bronzer i din makeuprutine.

Vores vurdering

Dette er en lækker cream bronzer, der tilmed er forholdsvis budgetvenlig. Hvis du gerne vil have et ungdommeligt udseende med masser af glød, så er det lige præcis, hvad du får med denne bronzer.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter en cream bronzer, der giver et flot resultat og en natural glow og samtidig er budgetvenlig, så er dette lige en cream bronzer for dig.

#4 Kokie Cosmetics Cream Stick Highlighter Bronzed

Kokie Cosmetics Cream Stick Highlighter Bronzed

Køb for 69,- kr. hos Lyko.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kommer i 3 smukke nuancer
 2. Bronzer stick
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Kokie Cosmetics Strobe Lights kommer i tre smukke nuancer. Denne bronzer stick er perfekt at bruge til at highlighte med eller at bruge som en bronzer. Produktet har en praktisk twist-up beholder, der giver en nem og hurtig påføring. Bronzeren er nem at påføre og blende ud med svampen. Produktet er perfekt til dig, der foretrækker en bronzer stick.

Vores vurdering

Dette er en lækker og budgetvenlig bronzer stick, der er perfekt at bruge til at highlighte med. Vi kan desuden godt lide, at denne bronzer stick kommer med en svamp.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du foretrækker en bronzer stick, så er dette lige en cream bronzer for dig. Derudover er produktet perfekt til dig, der gerne vil have en budgetvenlig bronzer.

#5 Doll Beauty Gimme Sun Cream Bronzer 10g (Various Shades)

Doll Beauty Gimme Sun Cream Bronzer (Various Shades)

Køb for 157,- kr. hos Lookfantastic.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver en solkysset glød
 2. Vegansk
 3. Giver et strålende resultat

Egenskaber

Med Doll Beauty Gimme Sun Cream Bronzer får du en lækker bestselling bronzer, der giver masser af glow og definition til dit ansigt. Bronzeren sikrer, at du får en solkysset glow året rundt. Hvad enten du bruger produktet som en bronzer eller som subtil contouring, vil den blende flot ind med din makeup.

Produktet er vegansk.

Vores vurdering

Dette er en fin cream bronzer, der giver en lækker solkysset hud. Vi kan godt lide, at produktet er vegansk.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter en bronzer, der er vegansk, og som giver en sun kissed glow, så er dette lige en bronzer for dig.

#6 Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer Golden Tan

Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer Golden Tan

Køb for 295,- kr. hos Cocopanda.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Vægtløs cremet konsistens, som giver et solkysset og varmt look
 2. Nem at opbygge i farveintensitet og let at blande
 3. Indeholder ikke parfume eller olier

Egenskaber

Med Cream Bronzer Golden Tan får du en bronzer med en cremet og vægtløs konsistens, der giver et solkysset look samt kontur og definition. Bronzeren skaber en naturlig varme, og så blender den naturligt ind i huden og lægger sig i de fine linjer. Bronzeren ligger sig nærmest magisk på huden og naturligvis uden at ødelægge din makeup.

Dette produkt er ikke testet på dyr, og det indeholder hverken parfume eller olier.

Vores vurdering

Dette er en superlækker cream bronzer, du med garanti vil blive glad for. Den ødelægger ikke den makeup, du allerede har påført, og den blender nemt og flot ind i huden. Vi er desuden begejstrede for, at produktet ikke indeholder hverken parfume eller olier.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne cream bronzer, hvis du gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra, og du elsker at have makeup af høj kvalitet i den makeuppung.

#7 Revolution Makeup Ultra Cream Bronzer Light

Revolution Makeup Ultra Cream Bronzer Light

Køb for 89,95,- kr. hos Luxplus.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Nem at anvende
 2. Giver en solkysset glød
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Med Revolution Makeup Ultra Cream Bronzer Light får du en budgetvenlig cream bronzer, der lægger sig flot sammen med din anden makeup. Denne creme bronzer er nem at anvende og giver en flot glow.

Vores vurdering

Dette er en ganske fin bronzing cream, der giver en flot glow.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er ude efter en creme bronzer, der er budgetvenlig, så er dette lige produktet for dig.

#8 Barry M Chisel Cheeks Contour Cream Sticks

Barry M Chisel Cheeks Contour Cream Sticks

Køb for 79,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fremhæver og definerer dine ansigtstræk
 2. Velegnet til alle hudtyper
 3. Vegansk

Egenskaber

Dette sæt indeholder både en lys og en mørk stift, der kan bruges til at fremhæve eller nedtone bestemte træk i din ansigt. Den mørke farve er fantastisk til at skulpturere dit ansigt og giver en slankende effekt, særligt omkring kindernes hulning, langs hårgrænsen i panden, siderne af næsen samt langs kæbelinjen.

Den lyse farve bruges derimod til at fremhæve de høje områder i ansigtet, såsom under øjnene, panden og næseryggen. Hvis du gerne vil give sit ansigt karakter og definere dit ansigt, så er dette sæt et must-have.

Vores vurdering

Dette er et rigtig fint sæt, der tilmed er budgetvenligt og vegansk. Vi kan godt lide, at sættet indeholder både en lys og en mørk stift.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du elsker contouring, og du gerne vil have masser af glød, vil du elske dette bronzing cream sæt. Derudover er sættet perfekt til dig, der gerne vil have både en lys og en mørk stift, så du kan få mest muligt ud af din makeup.

#9 Makeup Revolution Ultra Contour Palette Medium Dark

Makeup Revolution Ultra Contour Palette Medium Dark

Køb for 99,- kr. hos Well.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver en smuk og fejlfri makeup
 2. Palette med 8 flotte farver
 3. Skøn cremet konsistens

Egenskaber

Med Ultra Pro DH Cream Contour Palette Medium Dark fra Makeup Revolution får du mange forskellige nuancer – faktisk får du en palette med hele otte flotte contour-farver. Dette gør det nemt for dig at skabe en smuk og fejlfri makeup og en hud, der ser flot ud.

Farverne sikrer, at du nemt kan fremhæve, highlighte og forme dine ansigtstræk. Alle farverne har en skøn cremet konsistens, der føles behagelig på din hud og blender flot ind.

Dette produkt er særligt velegnet til en medium til mørkere hudtone.

Vores vurdering

Vi elsker, at du her får hele otte flotte farver, du kan bruge til contouring. Det giver dig virkelig mange muligheder, hvis du gerne vil lege med make up!

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du have en creme bronzer, der indeholder flere nuancer, så du har rig mulighed for at lege med toner og nuancer og skaber det perfekte look.

#10 Huda Beauty TANTOUR – CONTOUR & BRONZER CREAM

Huda Beauty Tantour - Contour & Bronzer Cream

Køb for 279,- kr. hos Magasin.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver et sundt solkysset look
 2. Pigmenteret bronzer
 3. Perfekt til både nybegyndere og contour eksperter

Egenskaber

Her får du en ultrapigmenteret creme-til-pudder, contour og bronzer. Dette er en luksuriøs bronzer cream, der er perfekt til både nybegyndere og contour pros. Den giver et sundt og solkysset look.

Vores vurdering

Hvis du elsker makeup, så er denne cream bronzer lige noget for dig. Den giver et flot resultat, og så er den nem at bruge.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har budgettet til at forkæle dig selv lidt ekstra, så vil du elske denne cream bronzer fra Huda Beauty.

Hvad en en bronzer?

Bronzere er elsket at mange verden over, og det er med god grund! En bronzer er perfekt til at give dit ansigt glød og varme, så det ligner, at du lige er kommet hjem fra en tur på stranden. Derfor kaldes en bronzer også nogle gange for en solpudder på dansk. Læs vores guide om bronzere, hvis du ikke ønsker en decideret cream bronzer.

Særligt i de kolde og mørke vintermåneder er en bronzer et must-have i makeuppungen, men du vil helt sikkert også elske at bruge en bronzer i sommermånederne for ekstra glow.

Hvis du gerne vil give liv og glød til dit ansigt, men du ikke har lyst til at solbade, så er en bronzer det perfekte produkt for dig.

Få en flot naturlig glød med en cream bronzer

Vi ved alle, at solens stråler er skadelige, men det giver en noget så flot glød at have opholdt sig i solen. Der er intet som en solkysset hud! Hvis du gerne vil opnå denne solkysset hud med masser af glød uden at skulle opholde dig i solen, så er er cream bronzer helt perfekt – og så kan du også få et solkysset look året rundt.

Hvilken farve bronzer skal man vælge?

En god tommelfingerregel er at vælge en farve, der er cirka to nuancer mørkere end din egen hudfarve. I modsætning til en foundation må din bronzer netop gerne være lidt mørkere end din naturlige hudtone, da en bronzer netop skal give varme og glød til din hud.

Sådan påfører du cream bronzer for det bedste resultat

Vi har her samlet et par tips og tricks, der er gode at have in mente, når du skal lægge din bronzer, så du får det bedste look.

 • Sørg først og fremmest for at vælge en bronzer, der passer til din hudtone og hudtype. Der findes mange bronzere på markedet, så der findes med garanti og en cream bronzer, der passer til din hudtone og dine ønsker
 • Vær forsigtig, når du lægger din bronzer. Less is more, når det kommer til bronzing. Det er lidt toppen på værket, når det kommer til make up, og det er altså ikke meningen, at det skal være for voldsom
 • Læg blot en smule bronzer ad gangen. Det er nemt at bygge din bronzer op, men det er træls, hvis du er kommet til at lægge for meget på, så læg en smule ad gangen, indtil du rammer det perfekte look
 • Læg din bronzer som noget af det sidste i din makeuprutine
 • Brug gerne enten en pensel eller en svamp til at påføre din bronzer. Dette giver helt klart det bedste look
 • Hvis du gerne vil forlænge holdbarheden af dine cream bronzer og din makeup generelt, kan du afslutte med en god setting spray

Matte eller shimmer cream bronzer: hvilken passer til dig

Vi elsker både en matte bronzer og shimmer cream bronzere. Vi elsker at bruge matte bronzere til hverdag og shimmer cream bronzere til mere festlige begivenheden. Med en matte finish får du et lidt mere naturligt look til din make up, hvilket netop gør en matte finish ideel til hverdag. Shimmer bronzere giver derimod til glitter, der er perfekt til brylluppet, fødselsdagen eller konfirmationen.

Kan man bruge en cream bronzer til contour?

Nogle cream bronzers kan bruges til contouring, men det er ikke alle. Der er nemlig forskel på bronzing og contouring, selvom mange af produkterne ligner hinanden. En bronzer bruges generelt til at give dit ansigt varme og glød, mens contouring-produkter typisk har en lidt køligere undertone, og produkterne bruges i højere grad til at forme og fremhæve ansigtstræk.

FAQ

Er en cream bronzer god til hverdagsmakeup?

Det er den absolut! Vi elsker en matte bronzer til hverdag og så lidt mere shimmer til festlige lejligheder.

Er en cream bronzer god til ældre hud?

Ja, en ældre hud kan også få glæde af cream bronzers. Faktisk kan cream bronzere hjælpe med at give et mere ungdommeligt look.

Hvilke hudtyper kan bruge en cream bronzer?

Alle hudtyper kan bruge cream bronzers. Hvad enten du har tør hud, normal hud eller sensitiv hud, kan du bruge cream bronzers. Dog skal du sørge for at vælge en cream bronzer, der passer til netop din hudtype.

Jeg hedder Heidi og er uddannet journalist fra journalisthøjskolen i Aarhus og startede min egen virksomhed i 2021. Jeg har lidt af en forkærlighed for skønhed og er pjattet med makeup og hudpleje. Især har jeg en stor interesse for hudpleje. Som så mange andre kæmpede jeg i mange år med akne og uren hud, og jeg har prøvet samtlige produkter på markedet, læst utallige blogindlæg, lyttet til podcasts og gransket internettet for information omkring akne. Det gav mig en naturlig interesse for hudpleje, makeup og andre skønhedsprodukter.