Bedste dermaroller test

Bedste Dermaroller test guide (2023) – Mikronåleredskab til ansigtet

Artiklen er senest opdateret d. oktober 1, 2023 af Liva

Dermarollere er det ultimative værktøj til dig, der ønsker at styrke og foryngre huden. Vi har testet og vurderet en række af markedets tilgængelige dermarollere og på baggrund af dette samlet de 8 bedste dermarollere her på siden i vores bedst i test-oversigt.

Vi giver dig indblik i, hvilke fordele der er ved at bruge en dermaroller, hvordan en dermaroller virker, og hvilke virkninger dermarollere har på hudens sundhed og skønhed. I forlængelse heraf guider vi dig til at finde den dermaroller, som kan give din hud bedst mulig behandling, og som passer til dine behov.

Produkter i vores dermaroller bedst i test guide

 1. Ecooking Derma Ruller (Testvinder)
 2. Rønsbøl Dermaroller
 3. Calmlish Glow Roller Rose Quartz
 4. Serum8 Skincare System
 5. Swiss Clinic Skin Roller 3 in 1
 6. Âme Pure CIT Face Roller Platinum Kit
 7. DM Skincare
 8. Soft Skin Dermaroller til ansigtet

#1 Ecooking Derma Ruller – Gør huden elastisk og spændstig

Ecooking Derma Ruller

Køb for 599,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Forebygger aldringsting
 2. Stimulerer huden
 3. Egnet til alle hudtyper

Egenskaber

Ecooking Derma Ruller er et hudplejeredskab til ansigtet med mange forskellige funktioner, der overordnet set giver en anti-ageing effekt og skaber en mere ensartet overflade på huden. Endvidere kan denne dermaroller anvendes af alle uanset køn, alder eller hudtype.

Dermarolleren bruges først og fremmest til at forebygge og minimere tegn på aldring, herunder de fine linjer i huden. Den stimulerer netop huden via de 540 mikronåle (0,5 mm. nåle), som ved at lave helt små kanaler i huden (i det øverste hudlag) er med til at igangsætte hudens helingsproces og dermed øge produktion af kollagen.

Redskabet er effektivt til at mindske dybe porer i huden. Herudover bidrager dermarolleren til at skabe en jævn hudtone ved blandt andet at mindske pigmenteringspletter og ar.

Vores vurdering

Vi vurderer dette produkt som værende den bedste dermaroller, såfremt man leder efter en dermaroller, der på effektiv vis formår at stimulere og opstramme huden samt gøre den mere elastisk. Endvidere kan vi via vores dermaroller-test konstatere, at den er virkelig effektiv, hvad angår at minimere rynker og fine linjer.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du vil have mulighed for at bruge en dermaroller af høj kvalitet, som kan garantere tydelige resultater. Her får du en af de absolut bedste dermarollere på markedet.

#2 Rønsbøl Dermaroller – Fjerner effektivt ujævnheder i huden

Rønsbøl Derma Roller

Køb for 399,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Ensarter hudens struktur
 2. Øger blodcirkulationen
 3. Effektiv mod uren hud

Egenskaber

Rønsbøl Dermaroller er udstyret med 540 rustfri nåle á 0,3 mm., som øger blodcirkulationen i huden og dermed også hudens kollagen- og elastinniveau. Ved brug af rulleren fornyes huden, hvilket endvidere fører til, at ujævnheder i hudens overflade fjernes – dette gælder både akne, ar, urenheder og rynkedannelse.

Du bør bruge denne dermaroller flere gange over lidt længere tid, eksempelvis én gang dagligt 4-5 gange om ugen, hvorefter det anbefales, at du giver huden en pause i samme antal dage. Efterfølgende kan behandlingen igen fortsætte. Du kan både bruge en dermaroller før og efter udførslen af din daglige hudplejerutine, men følgende anbefales:

Du bør starte med at rense dit ansigt med varmt vand og et renseprodukt, hvorefter huden er klar til at blive styrket via rolleren. Efter at have benyttet denne dermaroller, så vil det desuden være en god idé at påføre dine øvrige plejeprodukter, såsom et serum og en fugtcreme. Dermarolleren bidrager netop til, at huden tager mere imod de plejende produkters aktive ingredienser.

Vores vurdering

Rønsbøl har skabt en fremragende dermaroller. Det er tydeligt, at den øger blodcirkulationen i huden, og vi er meget imponerede over dens evne til at skabe en mere jævn hudoverflade uden ar og urenheder samt færre rynker.

Derfor skal du købe produktet

Har du ikke de store dermaroller-erfaringer, så er dette produkt en oplagt mulighed for dig. Denne dermaroller er netop utroligt let at anvende og vil kunne skabe flotte resultater i form af en mere ensartet overflade allerede efter få behandlinger.

#3 Calmlish Glow Derma Roller Rose Quartz – Stimulerer hudens blodgennemstrømning

Calmlish Glow Roller Rose Quartz

Køb for 375,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver huden glød
 2. Ansigtsmassage
 3. Fjerner affaldsstoffer og væskeophobninger

Egenskaber

Calmlish Glow Derma Roller Rose Quartz er en dermaroller med to forskellige ender og hver deres funktioner. Den ene side af dermarolleren har en helt glat rosakvarts-krystal, som typisk bruges om morgenen, da den virker beroligende og bidrager til at give en flot glød til huden ved at sætte gang i blodcirkulationen. På den anden side er en krystal med strukturer i en mere grov version, som oftest anvendes om aftenen til eksempelvis at afspænde.

Udover ovenstående funktioner så bruges denne dermaroller også til at fjerne væskeophobninger og stimulere blodgennemstrømningen omkring områder med akne ar og fine linjer i huden. Den øgede blodcirkulation medvirker til at udglatte huden, så ujævnhederne fjernes.

Denne dermaroller virker ved at blive ført frem og tilbage i blide lodrette og vandrette bevægelser, indtil huden føles varm på de ønskede områder. Det anbefales at slutte af med den glatte krystalende for at opnå en kølende effekt.

Vores vurdering

Denne rosa quartz dermaroller er utroligt nem at anvende grundet den simple teknik. Herudover er den effektiv, hvis din hud føles træt og trist og derfor har brug for en opfriskning. Først kan huden virke en smule rød, men efter lidt tid er det forsvundet og huden har opnået en smuk glød.

Derfor skal du købe produktet

Oplever du problemer med sensitiv hud, så bør du overveje denne dermaroller, som kan anvendes i ansigtet, på halsen samt omkring kravebenene, og som netop er utroligt mild mod huden. Herudover er rosakvarts generelt kendt for at være en selvkærlighedskrystal, hvorfor dermarolleren endvidere henvender sig til dig, der ønsker selvkærlig ro, harmoni og balance.

#4 Serum8 Skincare System – Professionelt hudplejesystem

Serum8 Skincare System

Køb for 598,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Regenererer huden
 2. Foryngrer huden
 3. Til alle hudtyper

Egenskaber

Serum8 Skincare System er et professionelt hudplejesæt, som er effektivt mod ar, pigmenteringspletter, dybe porer og skader forårsaget af solen. Sættet kan anvendes på alle hudtyper og bør anvendes 1-2 gange om ugen i de første par uger, hvorefter du kan bruge den op til 3 gange ugentligt.

Hudplejesystemet indeholder en dermaroller med 0,5 mm. små nåle samt en række plejende og rensende produkter; heriblandt en 50 ml. rensende spray til rolleren, 30 ml. renseprodukt, 30 ml. serum og 50 ml. moisturizer. Produkterne indeholder bl.a. Sucrose Octasulfate, som bidrager til at regenerere huden.

Der er til omtrent 50 behandlinger i sættet, inden dermarollerens nåle begynder at blive sløve. Det passer med, at der er til samme antal behandlinger i sættets produkter. Dermarolleren kan bruges i både lodrette, vandrette og diagonale bevægelser.

Vores vurdering

Dette dermaroller-sæt skaber tydelige resultater og er ideelt, hvis du vil skabe sund hud, der ser yngre ud. Via vores dermaroller-test kan vi konstatere, at hvert hul skabt med rulleren bliver epicenter for effektiv genopbygning og fornyelse af huden, hvilket sker i kombination med de plejende aktive ingredienser, som er i sættets produkter.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette hudplejesystem, hvis du leder efter et professionelt sæt, som indeholder alle de produkter, du har brug for, og som er særligt udviklet til brug af denne effektive dermaroller. Derudover er sættet for dig, som ønsker at regenerere og foryngre huden.

#5 Swiss Clinic Skin Roller 3 in 1 – Opstrammende hudplejeværktøj

Swiss Clinic Skin Roller 3 in 1

Køb for 709,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Effektiv hudbehandling
 2. Øger hudens cellefornyelse
 3. Sæt med udskifteligt hoved

Egenskaber

Swiss Clinic Skin Roller 3 in 1 er et sæt med en dermaroller og tre udskiftelige hoveder i forskellige størrelser, der alle bruges til at øge hudens cellefornyelse samt niveauet af kollagen og elastin i huden. Efter at have brugt dermarolleren vil huden kunne tage op mod 300 % bedre imod diverse hudprodukter.

Mikronålsteknikken laver små huller i hudens øverste lag, hvilket igangsætter en helingsproces og bidrager til den regenererende effekt. Hermed har skin rolleren også en opstrammende effekt ved at modvirke tegn på aldring, forstørrede porer og ujævn hudpigmentering og hudtekstur.

Der medfølger et nålehoved til ansigtet med 0,2 mm., som særligt anbefales til sart hud eller forebyggende arbejde på yngre hud. Herudover medfølger et nålehoved til ansigtet med 0,5 mm., som særligt anbefales til behandling af rynker samt slap hud. Yderligere medfølger der et hoved med 0,5 mm. nåle., som særligt anbefales til brug på kroppen.

Vores vurdering

Vi er helt vilde med den behandling, som denne dermaroller formår at give. Vi finder det fordelagtigt, at der medfølger udskiftelige hoveder, hvorved den har flere forskellige funktioner og kan anvendes på både krop og i ansigt. Desuden er vi imponerende over produktets opstrammende virkninger.

Derfor skal du købe produktet

Leder du efter en dermaroller mod rynker, så bør du købe dette produkt. Her får du netop en af de bedste dermarollere mod aldringstegn, og som generelt kan skabe en mere jævn hudtekstur.

#6 Âme Pure CIT Face Roller Platinum Kit – Giver velplejet hud

Âme Pure CIT Face Roller Platinum Kit

Køb for 749,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Plejende og genopbyggende effekt
 2. Fornyer huden
 3. Dybderensende ansigtsbehandling

Egenskaber

Âme Pure CIT Face Dermaroller Platinum Kit er et hudplejesæt, som indeholder en dermaroller og en række dybderensende og plejende produkter. Dermarolleren er udstyret med 0,5 mm. nåle af kirurgisk stål, som bidrager til at skabe en jævn hudstruktur og erstatte beskadiget hud med nye hudceller. Dette sker blandt andet grundet dannelsen af nye kapilærer, som øger hudens blodgennemstrømning.

Ved brug af dermarolleren øges optaget af aktive ingredienser fra hudprodukter med op til 1000 gange bedre. Det anbefales derfor at bruge rolleren sammen med den såkaldte Collagen Therapy Gel Platinum, der medfølger ved køb af sættet.

Denne gel styrker hudens immunforsvar og virker beroligende samt nedkølende. Herudover indeholder gelen det aktive ingrediens beta glucan, som er med til at øge hudens kollagenproduktion og til at reparere/genopbygge huden.

Vores vurdering

Dette er en super effektiv og anbefalelsesværdig dermaroller, der bestemt formår at pleje og foryngre huden. Vi finder det fordelagtigt, at der medfølger den omtalte gel samt en desinficerende væske på sprayform, som indeholder E-vitamin og kan bruges til at dræbe bakterier samt blødgøre huden inden brug af dermarolleren.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har en drøm om at kunne give din hud den helt rette pleje og komme eventuel problemhud til livs, så er det formentlig denne dermaroller, du leder efter. Her får du et fantastisk værktøj, der på effektiv vis formår at genopbygge huden.

#7 DM Skincare – Styrkende dermaroller

DM SKINCARE Dermaroller Til Kroppen

Køb for 269,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Minsker pigmenteringspletter
 2. Styrker og genopretter huden
 3. Egnet til brug på kroppen

Egenskaber

DM Skincare Dermaroller er en ruller med mikronåle, som bruges til behandling af kroppen og kan anvendes på alle typer hud. Ved at lave helt små huller i hudens overflade medfører rullen, at aktive ingredienser fra plejende produkter nemmere trænger ind i huden. Herudover virker rullen styrkende og stimulerende på huden, hvorved huden kommer til at fremstå sundere, mere jævn og opstrammet.

Endvidere reducerer rullen forekomsten af porer, urenheder, døde hudceller og misfarvninger i form af pigmenteringujævnheder. Dermed kan du undgå at tage til en klinik for at få foretaget din skønhedsbehandling, men derimod opnå det profesionelle resultat hjemmefra og dermed spare både tid og penge.

Vores vurdering

Denne dermaroller har en fantastisk evne til behandling og optimering af hudens sundhed samt generelt give en følelse af øget velvære. I forlængelse heraf er vi meget imponerede over, at den er så effektiv, hvad angår at minimere og forebygge diverse hudproblemer.

Derfor skal du købe produktet

Dette produkt er særligt egnet til dig, der leder efter en dermaroller til kroppen, som kan styrke huden samt minimere pigmenteringspletter, urenheder, ar og dybe porer. Her får du et af de bedste dermaroller-apparater, som er egnet til brug på kroppen.

#8 Soft Skin Dermaroller – Effektiv dermaruller mod rynker og ar

Soft Skin Dermaroller til ansigt - 540 Titaniumsnåle

Køb for 199,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Egnet til ansigtet
 2. Styrker huden
 3. 0,75 mm. nåle

Egenskaber

Soft Skin Dermaroller er egnet til ansigtsbehandlinger og bør anvendes hver anden dag. Rullen har 540 titaniumsnåle, der prikker små huller i hudens overflade, hvilket medfører, at huden stimuleres. Processen medfører, at huden tvinges til at hele samt gendanne sig selv, således at den endvidere styrkes.

Grundet at denne dermarollers nåle er 0,75 mm., er rullen særligt effektiv mod rynker, dybere ar, åbne porer og pigmentforandringer. Yderligere giver rullen huden i ansigtet en fin glød, hvorved den fremstår sundere.

Det er vigtigt, at du husker at rense rullen og dit ansigt (samt fjerne eventuelle make up-rester), inden du bruger dermarolleren. Dernæst anbefales det, at du anvender den på de ønskede områder ved at bevæge den blidt frem og tilbage cirka fem gange på det pågældende område. Efter behandlingen er det vigtigt, at du fugter huden med dine foretrukne hudplejeprodukter.

Vores vurdering

Vi har opnået et meget imponerende dermaroller-resultat ved test af dette produkt. Først og fremmest vil vi fremhæve rullens unikke evne til at minimere rynker i huden, og herudover vil vi undestrege, at denne dermaroller er blandt de bedste til at give ansigtet glød.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du vil investere i at få optimeret din hud samt skabe holdbare løsninger. Bruger du en dermaroller som denne i din hudplejerutine, så er der ingen tvivl om, at din hud vil komme til at udtrykke en smuk glød og generel sundhed.

Hvad er en dermaroller?

En dermaroller er et værktøj, som bruges til at styrke og pleje huden. Værktøjet er typisk udstyret med en række nåle (ofte flere hundrede mikro-nåle), som varierer i størrelsen afhængigt af, hvor på kroppen den pågældende dermaroller er egnet til at blive brugt.

Dermarolleren skaber helt små huller i huden, hvilket bidrager til at øge gennemstrømningen i huden og tvinge huden til at reparere sig selv. Denne proces har en række sundhedsfremmende og skønhedsmæssige fordele; huden styrkes og fremkomsten af ar, pigmentforskelle, urenheder samt alderstegn mindskes.

Når du bruger en dermaroller, så er det i øvrigt vigtigt at rense både dermarolleren og din hud grundigt for at opnå de ønskede resultater. Derudover bør du forkæle og pleje din hud ekstra grundigt efter brug af dermaroller, da huden på dette tidspunkt vil være ekstra modtagelig overfor aktive ingredienser i plejeprodukter.

Fordele ved at bruge en dermaroller:

 1. Kollagen produktion: Ved at skabe mikroskopiske skader i huden stimuleres kroppen til at reparere skaderne ved at producere mere kollagen. Dette kan føre til en fyldigere og mere ungdommelig hud.
 2. Forbedring af ar og strækmærker: Regelmæssig brug af dermaroller kan reducere synligheden af akne ar og strækmærker.
 3. Bedre absorption af hudplejeprodukter: De mikroskopiske kanaler, som rullen skaber, kan gøre det lettere for hudplejeprodukter at trænge dybere ind i huden.
 4. Reduktion af rynker: Ved at stimulere produktionen af kollagen og elastin kan dermaroller potentielt reducere rynker og fine linjer.
 5. Behandling af alopeci (hårtab): Nogle forskere mener, at dermaroller kan stimulere hårvækst ved at øge blodgennemstrømningen til hårsækkene.

Hvilken dermaroller er bedst?

Efter at have udført vores dermaroller-test af de populære produkter på markedet, har vi samlet de 10 bedste dermarollere i oversigten her på siden. For at finde den dermaroller blandt disse, som passer bedst til dig, så er det selvfølgelig vigtigt at du gør op med sig selv, hvor den pågældende dermaroller skal anvendes (i ansigt eller på kroppen), og hvilke specifikke forandringer du ønsker opnået ved brug af en dermaroller.

Dermarollere findes i forskellige størrelser alt afhængigt af formålet. Typisk vil dermarollere med 0,2-0,5 mm. nåle være egnet til brug i ansigtet, mens de større nåle i højere grad er egnet til kroppen.

Yderligere er nogle dermarollere særligt egnet til at arbejde i dybden ved blandt andet at mindske fremkomsten af tegn på aldring og ar, hvorimod andre i højere grad har en beroligende funktion og bidrager til at skabe en glød på hudens overflade.

FAQ

🌟 Find din nye dermaroller lige her blandt produkter fra Ecooking, Rønsbøl og mange flere

Vi har lavet testen for dig, så du slipper. Se hele testen og find din nye fantastiske dermaroller lige her. Læs hvorfor vi har valgt Ecooking som vinder og hvad der gør den så speciel.

📊 Giv din mening og deltag i næste test

Vi søger altid nye medlemmer i vores community. Er du interesseret i Hair & Beautys website? Så kan du være vores næste tester.

✅ Se og køb vinderen af bedste dermaroller 2023

Læs hele vores derma ruller bedst i test anmeldelse her på siden. Vi har udvalgt top 8 på markedet netop nu og testet dem mod hinanden. Vi sammenligner alle egenskaber og afprøver top tre, så du er sikret en kvalitetsstemplet test og den sikre vinder.

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.