Bedste Bronzer

Bedste bronzer test guide (2023)

Med den bedste bronzer kan du skabe ekstra glød i ansigtet. En bronzer kaldes også nogle gange for en solpudder og er skabt til at give en naturlig og smuk glød.

I denne bedste bronzer test guide har vi undersøgt 10 bronzere, så du kan finde den bedste bronzer til lige præcis din hud og makeup. Med den rigtige bronzer kan du få en solkysset glød året rundt. Tro os, du vil bestemt ikke fortryde at gøre en bronzer til en del af din makeuprutine.

Læs med i guiden og find den bronzer, der passer bedst til dig.

Hvilke produkter er med i bedste bronzer bedst i test

 1. Nilens Jord Compact Bronzing Powder Mineral 10 gr. – No. 528 Cotton
 2. YOUNGBLOOD Defining Bronzer Caliente
 3. MAC Bronzing Powder 10 gr. – Matte Bronze
 4. Max Factor Facefinity Matte Bronzer 10 gr. – 002 Warm Tan
 5. Sandstone Infinite Summer Bronzer – 31 Sunset
 6. Irina The Diva No Filter Matte Bronzing Powder 9 gr. – 002 Medium Light MILF
 7. ESTEE LAUDER Bronze Goddess Powder Bronzer 01 Light
 8. E.L.F. COSMETICS Putty Bronzer #Honey Drip
 9. NYX Matte Body Bronzer Medium
 10. Revolution Makeup Mega Bronzer 01 Cool

#1 Nilens Jord Compact Bronzing Powder Mineral 10 gr. – No. 528 Cotton

Nilens Jord Compact Bronzing Powder Mineral

Køb for 280,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Højt indhold af naturlige mineraler
 2. Efterlader dig med en ensartet og jævn hudtone
 3. Allergicertificeret og uden parfume og æteriske olier

Egenskaber

Med Nilens Jord Compact Powder Mineral No. 528 Cotton får du en let, lækker og kompakt solpudder, der har en smuk matterende effekt. Denne pudder har et højt indhold af naturlige mineraler og indeholder blandt andet topaz og quartz. Dette giver både en flot finish, og det arbejder med hudens balanceniveau.

Denne pudder føles let og silkeblød mod huden, så hvis du foretrækker et naturligt look, er dette en virkelig god bronzer. Derudover giver denne bronzer en ensartet og jævn hudtone og en naturlig glød.

Vores vurdering

Du kan aldrig gå helt galt med makeup fra Nilens Jord, og denne bronzer er absolut ingen undtagelse. Du får her en virkelig lækker bronzer, der giver huden et flot look. Vi er desuden ret begejstret for, at produktet er allergicertificeret og ikke indeholder parfume.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en lækker bronzer, og du har budgettet til at bruge lidt flere penge, så er denne bronzer et rigtig godt bud. Dette er desuden et godt produkt til dig, der har allergi eller til dig, der bare gerne vil undgå parfume.

#2 YOUNGBLOOD Defining Bronzer Caliente

Youngblood Defining Bronzer Caliente

Køb for 249,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Silkeblød fornemmelse
 2. Vægtløs formel
 3. Giver en solkysset glød

Egenskaber

Youngblood er kendt for at lave god makeup, og denne bronzer fra brandet er ingen undtagelse. Denne Youngblood bronzer giver glød og lader dig skulptere og definere ansigtet. Derudover har bronzeren en silkeblød fornemmelse, og den holder hele dagen, så du behøver ikke at lægge ny makeup sidst på dagen. Bronzeren har en vægtløs formel, der med det samme giver dig et solkysset ansigt.

Vores vurdering

Denne bronzer ligger i den lidt dyrere prisklasse, men du får til gengæld et virkelig godt produkt, der vil give glød, der holder hele dagen. Vi kan desuden godt lide, hvordan bronzeren føles silkeblød på huden og giver huden et smukt look.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en virkelig lækker bronzer lidt udover det sædvanlige.

#3 MAC Bronzing Powder 10 gr. – Matte Bronze

Mac Bronzing Powder - Matte Bronze

Køb for 255,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kan bruges til contouring
 2. Mat finish
 3. Let og opbyggelig dækkeevne

Egenskaber

Med denne bronzer fra MAC får du en fast pudder, der giver en naturlig glød og et solbrunt look. Du kan både bruge denne bronzer til at fremhæve din i forvejen solbrune kulør eller til contouring – altså markere dine foretrukne træk i ansigtet.

Denne bronzer indeholder bronzerende pigmenter, der giver huden en smuk, varm glød. Endvidere har denne brozer en let dækkeevne, du nemt kan opbygge i intensitet, alt afhængigt af hvilket look du er ude efter. Derudover giver dette produkt din hud en mere glat og ensartet struktur.

Denne bronzer findes i flere nuancer og med forskellige finishs, så du har mulighed for at finde en der, der passer til lige præcis din hudtype.

Denne bronzing powder hører til i top 10 over MAC Cometics’ bedst sælgende produkter. Et must-have til enhver, der elsker makeup, og som gerne vil forkæle sin hud med en smuk og naturlig glød, uanset om det er sommer eller vinter.

Dette produkt kan bruges af alle hudtyper, produktet virker ikke aknefremkaldende, og det er testet af dermatologer og øjenlæger.

Vores vurdering

Vi er personligt ret pjattede med denne bronzer fra MAC. Produktet føles lækkert på huden, og det kan bruges af alle hudtyper. Vi kan særligt også godt lide, at produktet ikke er aknefremkaldende, hvilket mange med uren hud helt sikkert vil sætte pris på.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du er ude efter en super lækker bronzer, der kan bruges af alle hudtyper. Produktet er ikke helt billigt, men det er bestemt pengene værd.

#4 Max Factor Facefinity Matte Bronzer 10 gr. – 002 Warm Tan

Max Factor Facefinity Matte Bronzer - 002 Warm Tan

Køb for 125,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Slører små skønhedsfejl
 2. Lægger sig ikke i linjer og porrer
 3. Velegnet til alle hudtoner

Egenskaber

Med denne bronzing powder får du en mat solskinspudder, der hjælper dig med at opnå den smukke glød du oplever efter at have været på solferie. Bronzeren er ultralet, og den hjælper med at sløre de små skønhedsfejl, og den lægger sig ikke i porerne eller fine linjer.

Denne bronzer passer til alle hudtoner, og den blender perfekt ind i huden, uden at den føles tung.

Vores vurdering

Du får her en lækker bronzer, der er perfekt til både hverdag og festlige lejligheder. Bronzeren giver et naturligt look og lidt flot shimmer i ansigtet.

Derfor skal du købe produktet

Dette er bronzeren for dig, der gerne vil have en lækker glød og et godt produkt, men som ikke har lyst til at bruge alt for mange penge på makeup.

#5 Sandstone Infinite Summer Bronzer – 31 Sunset

Sandstone Infinite Summer Bronzer - 31 Sunset

Køb for 249,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fremhæver naturligt dine ansigtstræk
 2. Smuk sommerglød
 3. Semi-mat finish

Egenskaber

Denne bronzer fra Sandstone giver dig en smuk sommerglød og indrammer flot ansigtet. Denne bronzer er særligt god til at forme og definere dine ansigtstræk, så du på smukkeste vis kan fremhæve dine naturlige skygger og træk i ansigtet. Bronzeren har en semi-mat finish. Du kan dog vælge farven Summer Glow, hvis du gerne vil have lidt mere shimmer i ansigtet.

Vores vurdering

Hvis du er pjattet med bronzere og makeup, vil du garanteret elske denne bronzer. Den lægger sig flot på din hud og føles samtidig rar på huden. Alt i alt en virkelig lækker bronzer, som din hud garanteret vil elske.

Derfor skal du købe produktet

Dette er produktet til dig, der gerne vil have et ekstra lækkert produkt, og som gerne bruger lidt ekstra på makeup.

#6 Irina The Diva No Filter Matte Bronzing Powder 9 gr. – 002 Medium Light MILF

Irina The Diva No Filter Matte Bronzing Powder - 002 Medium Light MILF

Køb for 99,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Naturligt gyldigt look
 2. Fløjlsblød konsistens
 3. Parfumefri og vegansk

Egenskaber

Med denne powder bronzer fra Irina får du en utrolig smuk bronzing powder, der efterlader din hud med et naturligt gyldent look og en flot mat finish. Derudover har denne bronzer en fløjsblød konsistens, der føles skøn på huden. Bronzeren findes også i en anden form, der giver mere shimmer, hvis det er mere din stil end et mat look.

Denne bronzer findes i flere forskellige nuancer, så der er garanteret også en tone, der passer til din hudtone og hudtype. Produktet er både vegansk og parfumefri.

Vores vurdering

Du får her en lækker bronzing powder, der kommer i mange nuancer. Vi synes, at du her får meget for pengene. Bestemt en anbefalesesværdig bronzer.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en bronzer af høj kvalitet, der samtidig ikke sprænger budgettet.

#7 ESTEE LAUDER Bronze Goddess Powder Bronzer 01 Light

Estee Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer 01 Light

Køb for 319,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Matterende effekt
 2. Giver den fineste sommerglød
 3. Superluksuriøs bronzer

Egenskaber

Med denne superluksuriøse bronzer fra Estee Lauder vil din hud se ud, som om det altid er sommer. Denne bronzer giver den fineste sommerglød og har samtidig en matterende effekt, hvilket især gør produktet fordelagtigt, hvis du har fedtet hud. Produktet giver silkebløde kinder, der holder hele dagen.

Vores vurdering

Dette er altså bare en vidunderlig bronzer, som du sikkert ikke vil fortryde at investere i. Bronzeren er god uanset hudtype, men den er særlig god til fedtet hud.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil forkæle din hud lidt ekstra. Dette er et virkelig lækkert produkt, der er udover det sædvanlige.

#8 E.L.F. COSMETICS Putty Bronzer #Honey Drip

Elf Cosmetics Putty Bronzer #Honey Drip

Køb for 89,- kr. hos Cocopanda.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Pigmenteret og cremet formel som smelter på huden og giver en naturlig glød
 2. Transformeres fra creme til semi-mat pudder
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Med denne bronzer får du en unik pigmenteret “creme til pudder” bronzer, der giver din hud både glød og fugt. Produktet kommer i forskellige nuancer, så der er sikkert også en, der passer til din hudtone. Produktet udjævner hudtonen og tilstopper ikke porerne. Denne bronzer indeholder desuden både E-vitamin og arganolie.

Vores vurdering

Dette er et rigtig fint produkt til meget rimelige priser.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne bronzer, hvis du gerne vil have et lækkert produkt, men du samtidig ikke har lyst til at bruge en mindre formue på din nye bronzer.

#9 NYX Matte Body Bronzer Medium

Nyx Matte Body Bronzer Medium

Køb for 67.95,- kr. hos Luxplus.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Hjælper dig med at skabe en smuk sommerkulør
 2. Velegnet til alle hudtyper
 3. Vegansk

Egenskaber

Med denne bronzer får du et produkt, der vil se fantastisk ud på skuldrene, kravebenet eller på halsområdet. Hvis du drømmer om at forlænge din smukke sommerkulør, er dette lige produktet for dig. Denne bronzer kommer som en pudder og er rig på farvepigmenter.

Denne bronzer er særligt udviklet til at give dig en fantastisk glød i både ansigtet og på kroppen. Produktet har en mat finish og tilfører ikke så meget glitter og shimmer. I stedet får du et produkt, der giver en mere naturlig glød. Produktet er også perfekt at have med i tasken, så du nemt kan skabe et friskt look, når du har behov for det.

Produktet kommer i flere forskellige farver, der hjælper dig med at skabe en naturlig smuk kulør. Produktet kommer desuden i et etui med spejl, og bronzeren er vegansk.

Vores vurdering

Du får her et rigtig fint produkt, der ikke giver for meget shimmer.

Derfor skal du købe produktet

Dette er et godt valg til dig, der ikke har lyst til at bruge alt for mange penge på din makeup, men du dog stadig gerne vil have et lækkert produkt, der skaber et flot resultat.

#10 Revolution Makeup Mega Bronzer 01 Cool

Revolution Makeup Mega Bronzer 01 Cool

Køb for ,- kr. hos Luxplus.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Skaber et flot look
 2. Forskellige toner og nuancer
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Med denne bronzer får du en budgetvenlig og lækker bronzer, der skaber et flot resultat. Hvis du er ude efter en hud, der ser solkysset ud, er dette lige produktet for dig.

Vores vurdering

Et godt produkt til meget rimelige priser.

Derfor skal du købe produktet

Dette er den perfekte bronzer til dig, der gerne vil have et godt produkt, der på ingen måde sprænger budgettet.

Hvad er en bronzer?

En bronzer er en form for makeup og har til formål at give din hud glød, så det ligner du lige har solbadet. Derfor kaldes en bronzer også for en solskinspudder. Enhver hudtype kan bruge bronzer, men du skal naturligvis vælge en bronzer, der passer til din hudtype – der findes bronzere for enhver hudtype, så der findes med garanti også en bronzer til din hud.

En bronzer kan komme i flere forskellige former, såsom:

 • Pulver bronzer
 • Pudder bronzer
 • Creme bronzer
 • Flydende bronzer
 • Mineral bronzer

En mineral bronzer er som regel god til dig, der gerne vil forkæle din hud lidt ekstra og i det hele taget går efter mineral foundation eller mineral makeup.. Hvis du bare foretrækker at komme lidt bronzer ovenpå din favorit foundation, vil du med al sandsynlighed foretrække en bronzer i pudderform.

Bronzer ser især smuk ud på kindbenene, kravebenet samt skuldrene. Du kan også bruge bronzer alle andre steder, som du gerne vil fremhæve i ansigtet eller på kroppen. I lighed med blush er bronzer som regel det sidste lille touch på din makeup.

Du kan bruge din bronzer oven på din foundation, concealer, pudder og hvad du ellers bruger af makeup. Husk, at det ikke er meningen, at du skal bruge en bronzer i hele ansigtet. Hvorimod din foundation skal bruges i hele ansigtet, skal din bronzer blot give optimal glød, så brug den kun de steder, du vil fremhæve.

Du kan også sagtens bruge din bronzer med din blush – husk blot, at less is more, særligt hvis du bruger både blush og bronzer. Hos Hair-beauty synes vi personligt, at bronzer ser flottest ud, hvis du har foundation, concealer eller begge dele under. Foundation og concealer sikrer nemlig, at du har en jævn og ensartet hudtone, så bronzeren ligger så flot som muligt.

Sådan vælger du din bronzer

Når du skal vælge en bronzer, kan du med fordel overveje følgende:

 • Skal du primært bruge din bronzer i ansigtet eller på kroppen?
 • Hvilken hudtype har du? Har du eksempelvis tør hud, moden hud, uren hud, olieret hud, sensitiv hud eller normal hud?
 • Hvilken farve skal din bronzer have?
 • Foretrækker du løs pudder, flydende, mineral eller noget helt fjerde?
 • Er der et særligt brand, du foretrækker?
 • Er det vigtigt, at din bronzer er økologisk?
 • Har du parfumeallergi eller andre allergier, der skal tages hensyn til?

Det er vigtigt, at du vælger en bronzer, der passer til både din hudtype, din hudtone og i det helt taget dine behov. Har du eksempelvis en lys hudtone, skal du ikke vælge en bronzer, der er for mørk, da dette ikke givet et særligt naturlig look på lys hud.

Anbefalinger af bronzere til forskellige hudtoner

Mange bronzere kommer i flere farver og nuancer, så du kan finde en nuance, der passer til lige præcis din hudtone. Det kan være en god idé at lave en lille farvetest, så du vælger den rigtige farve. Bronzere må gerne være en smule mørkere end din hudtone, men den må ikke være for mørk, da dette giver et unaturligt resultat.

Har du moden hud, og du måske er begyndt at få lidt fine linjer, er det desuden ekstra vigtigt, at du vælger en bronzer, der ikke lægger sig i de fine linjer.

Gode råd til brug af bronzer

Vi har her samlet et par gode tips og tricks, når du skal bruge din bronzer:

 • Brug gerne en blød pensel, når du skal påføre din bronzer
 • Lad din bronzer være noget af det sidste, du bruger i din makeuprutine. Du kan se din bronzer som det sidste touch
 • Hvis du synes, det er nødvendigt, kan du friske dit look op med et strøg eller to af bronzer sidst på dagen
 • De mest populære steder at bruge en bronzer er kindbenene, kravebenet og skuldrene
 • Brug generelt din bronzer de steder, du gerne vil fremhæve

FAQ

Hvad er forskellen på bronzer og contour?

En bronzer er som regel lidt mørkere, og den bruges til at tilføje lidt farve til huden. Contour er derimod som regel lidt lysere og bruges til at tilføje lidt skygge, dimension og skulptur til ansigtet.

Hvordan vælger jeg den rigtige farve af bronzer til min hudtone?

De fleste brands har en guide, der kan hjælpe dig med at finde den bedste farve til dig. Alternativt kan du også få foretaget et såkaldt colour match i Matas eller lignende.

Artiklen blev publiceret d. februar 21, 2023 af Liva og senest opdateret d. marts 8, 2023 af Liva