Bedste Cream Blush

Bedste cream blush test guide (2023)

Den bedste cream blush giver dig et smukt og naturligt look med en naturlig glød. Med den bedste cremet blush vil du få en let og luftig blush, der nærmest glider henover huden. Derudover skal den bedste blush naturligvis være langtidsholdbar og give et smukt resultat, der holder hele dagen.

Læs med i vores guide, og find din favorit cream blush.

Hvilke produkter er med i bedste cream blush bedst i test

 1. MAC Cosmetics Glow Play Blush 11 Cheeky Devil
 2. Fenty Beauty by Rihanna CHEEKS OUT FREESTYLE – CREAM BLUSH
 3. NUDESTIX Soft and Warm Nudes Mini Kit
 4. GOSH Copenhagen Blush Up 001 Peach
 5. Bobbi Brown Creamy Color For Cheeks And Lips
 6. Tromborg Creamy Lip Cheek Eye Powder
 7. NYX PROFESSIONAL MAKEUP Wonder Stick Dual-Ended Cream Blush Stick 02 Honey Orange + Rose
 8. Perricone MD No Makeup Blush with Vitamin C Ester
 9. IsaDora NATURE ENHANCED CREAM BLUSH
 10. Milani Cheek Kiss Cream Blush 120 Coral Crush

#1 MAC Cosmetics Glow Play Blush 11 Cheeky Devil

MAC Cosmetics Glow Play Blush 11 Cheeky Devil

Køb for 206,- kr. hos Cocopanda.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Ultra blød og behagelig formel
 2. Giver et touch af glød og et strålende look
 3. Cremet tekstur

Egenskaber

Med MAC Cosmetics Glow Plau Blush får du en innovativ, ultra blød og behagelig cream blush, der giver dig et touch af glød og et strålende look. Du kan nemt påføre denne cremede blush med fingrene eller en børste, alt afhængig af hvad du foretrækker. Denne cremet blush fås i mange forskellige nuancer, så du kan finde den/de, der passer bedst til dig. Du kan også blande de forskellige nuancer.

Denne blush har en cremet tekstur, der giver en middel farve, som du kan justere alt efter lyst og behov.

Vores vurdering

Du kan aldrig gå helt galt i byen med MAC, og det gælder naturligvis også denne cremet blush fra det kendte mærke. Vi kan godt lide konsistensen på denne blush, og så kan vi godt lide, at du har mulighed for at blande nuancerne, så du kan skabe det perfekte look.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en rigtig god cremet blush, der fås i mange nuancer, så er denne cream blush fra MAC et godt bud.

#2 Fenty Beauty by Rihanna CHEEKS OUT FREESTYLE – CREAM BLUSH

cheeksout_creamblush

Køb for 175,- kr. hos Magasin.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Nem at anvende
 2. Skabt af Rihanna
 3. Sved- og vandafvisende formel, der udglatter huden

Egenskaber

Hvis du gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra, og du bare elsker makeup, så er Fenty Beauty by Rihanna Cheeks Out Freestyle Cream Blush et must-have i makeuppungen. Med denne blush ser det ud, som om du har fået sol, søvn og masser af vand.

Blushen er nem at bruge, og du kan på ingen måde komme til at overdrive brugen af denne blush. Blushen kommer i flere nuancer, så der er en til alle hudtoner. Alle nuancerne er designede til at forbedre enhver hud, så den får en ungdommelig glød.

Denne cremet blush har en ren og opbyggelig finish, der nærmest smelter ind i huden. Derudover har den en let-som-luft og sved- og vandafvisende formel, der virker udglattende på huden. Den er aldrig hverken klisteret eller fedtet, og den smelter nærmest ind i huden.

Vores vurdering

Dette er en rigtig god blush med en lækker cremet konsistens, som du sikkert vil elske at have som en del af din makeup. Den er helt perfekt til de dage, hvor du gerne vil se frisk ud, men du ikke har så meget tid, og du måske har fået lidt for lidt søvn.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne blush, hvis du virkelig gerne vil forkæle dig selv, og du bare elsker makeup. Her får du virkelig en god blush, som vi er helt sikre på, du vil elske.

#3 NUDESTIX Soft and Warm Nudes Mini Kit

nudestix

Køb for 209,- kr. hos Cocopanda.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Blød og cremet konsistens
 2. Matte finish
 3. Sæt med tre

Egenskaber

Med dette mini kit fra NUDESTIX får du tre forskellige cream blushes: Nudies Matte Lux All Over Face Blush Colour in ‘Nude Buff’, Nudies Matte All Over Face Bronze Colour in ‘Terracotta Tan’ og Nudies Glow All Over Face Highlight Colour in ‘Bubbly Bebe’. Disse tre er alle best-selling produkter, der giver en naturlig glød og et et ‘no makeup’ look.

Alle produkter er veganske.

Vores vurdering

Dette er et super fint sæt, og du får tre skønne produkter, vi næsten tør love, at du vil elske. De giver en sun-kissed hud, og det ligner næsten, at du ikke har makeup på. Så skønt!

Derfor skal du købe produktet

Hvis du elsker det naturlige look, og du bare gerne vil have, at det ligner, du lige er kommet hjem fra en tur på stranden, så er dette sættet til det. Det er også perfekt til dig, der gerne vil prøve lidt forskellige produkter og elsker en god kvalitet, når det kommer til makeup.

#4 GOSH Copenhagen Blush Up 001 Peach

Gosh Copenhagen Blush Up 001 Peach

Køb for 149,- kr. hos Cocopanda.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver en strålende, sund glød og frisk farve på kinderne
 2. Hurtig og nem påføring
 3. Perlemorsglitrende finish

Egenskaber

Med Blush Up fra GOSH Copenhagen får du en lækker creme blush, der giver en strålende glød og et sundt look. Derudover giver den en frisk farve på kinderne, uanset om du er derhjemme eller på farten.

Produktet kommer i en smart klemmetube, der sikrer hurtig og nem påføring, og derudover får du en indbygget applikator og en nonstick formel, der gør, at produktet nærmest smelter ind i huden. Blushen giver dine kinder en naturlig og smukt glød, der varer hele dagen.

Sidst, men ikke mindst, får du en flot perlemorsglitrende finish, der altså bare er smuk.

Vores vurdering

Dette er en rigtig fin cream blush fra danske GOSH, der giver et flot resultat. Vi kan desuden godt lide, at den er forholdsvis budgetvenlig, så du ikke behøver at skulle bruge en masse penge for at få et smukt og naturligt look.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en budgetvenlig, men virkelig god, cream blush.

#5 Bobbi Brown Creamy Color For Cheeks And Lips

Bobbi Brown Creamy Color For Cheeks And Lips

Køb for 265,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. 2-i-1 produkt (til kinder og læber)
 2. Tilfører en smuk farve og glød til kinder og læber
 3. Let opbyggelig og super nem at tone ud

Egenskaber

Med Bobbi Brown Creamy Color For Cheeks And Lips får du et skønt 2-i-1 produkt, der giver smuk glød og farve til dine kinder og læber. Produktet har en cremet og let konsistent, der nærmest føles vægtløs på huden og læberne, og den blender helt perfekt sammen med hudens naturlige farve.

Formlen i produktet er nem at opbygge, og den er også nem at tone ud, og den giver op til medium dækkeevne. Dette gør, at du både kan skabe et meget naturligt look og et mere intens look, afhængig af lyst. For et mere intens look, skal du blot påføre flere lag.

Produktet indeholder både fugtgivende og plejende ingredienser, der giver en frisk og sund udstråling.

Vores vurdering

Dette er et virkelig lækkert produkt, som vi er sikre på, du vil elske at have som en del af din makeup. Vi kan godt lide konsistensen, der er cremet, men ikke for klistret. Derudover er vi vilde med, at den både kan bruges til læber og kinder.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en cream blush, du både kan bruge på kinderne og på læberne. Derudover er produktet ideelt til dig, der gerne vil have mulighed for at kunne skabe både et naturligt og et intenst look.

#6 Tromborg Creamy Lip Cheek Eye Powder

Tromborg Creamy Lip Cheek Eye Powder

Køb for 198,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kan anvendes som både blush, læbestift og øjenskygge
 2. Giver en naturlig glød med farve og let glimmer
 3. Fås i 4 forskellige farver

Egenskaber

Med denne cream blush for du en multiprodukt, hvor der nærmest ingen grænser for farvelegen er. Dette lækre produkt fra Tromborg har en cremet konsistens, der er egnet til både blush, øjenskygge og læbestift, hvilket også gør det til et must-have produkt at have med på farten.

Produktet indeholder bivoks, hvilket giver en blød tekstur, og den føles som en drøm at lægge på huden. Den giver et touch af glød og glimmer og er perfekt til både hverdag og fest.

Produktet kommer i fire nuancer, du både kan bruge alene og sammen. Vær ikke bange for at lege med toner of nuancer.

Vores vurdering

Dette er et rigtig lækkert produkt, du sikkert vil blive rigtig glad for. Vi kan godt lide, at den giver et strejf af glimmer. Det er både flot i dagligdagen, men i særdeleshed også til mere festlige begivenheder.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du elsker produkter, der kan bruges til flere ting på én gang, så er dette lige produktet til dig. Derudover er det ideelt til dig, der gerne vil have et touch af glimmer.

#7 NYX PROFESSIONAL MAKEUP Wonder Stick Dual-Ended Cream Blush Stick 02 Honey Orange + Rose

Nyx Professional Makeup Wonder Stick Dual-Ended Cream Blush Stick 02 Honey Orange + Rose

Køb for 119,- kr. hos Lyko.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Let at blende ud
 2. Ultra cremet og højpigmenteret blush
 3. Budgetvenligt

Egenskaber

Hvis du er ude efter en mere budgetvenlig cream blush, så er denne fra NYX et godt bud. I blot to nemme trin får du former til ansigtet og en smuk glød. Den cremede formel smelter nærmest ind i huden, og den føles behagelig, og den er nem at blende ud.

Dette lækre produkt indeholder hyaluronsyre, der fugter din hud. Produktet er både vegansk og cruelty free.

Du bruger produktet ved først at påføre den mørke nuance, hvor du normalt ville lægge contour. Herefter påfører du den lyse nuance på toppen af dine kindben. Du kan blende opad mod tindingen for at udglatte farven, og få en mere smuk glød.

Vores vurdering

Dette er en rigtig fin cream blush, der på ingen måde sprænger budgettet. Vi kan godt lide, at du får to forskellige nuancer i dette produkt.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en meget budgetvenlig cream blush, der stadig er god. Denne hører helt klart til blandt de mest budgetvenlige cream blushes på markedet.

#8 Perricone MD No Makeup Blush with Vitamin C Ester

Perricone MD No Makeup Blush with Vitamin C Ester

Køb for 287,- kr. hos Lookfantastic.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Beriget med C-vitamin
 2. Giver en smuk glød
 3. Vægtløs formel

Egenskaber

Hvis du gerne vil have et naturligt look, så er denne cream blush et godt bud. Den giver et flot resultat og et sundt og frisk look. Den er desuden beriget med C-vitamin, der får huden til at stråle, og hjælper med at udjæve din hudtone.

Vores vurdering

Dette er en rigtig fin cream blush, du sikkert vil elske at have som en del af din makeup. Den er nem at bruge, og den kommer i et fin emballage, der også er pæn at have stående fremme.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du godt kan lide makeup, der både er effektivt, men også ser pæn ud, så er denne cream blush måske lige sagen for dig.

#9 IsaDora NATURE ENHANCED CREAM BLUSH

IsaDora Nature Enhanced Cream Blush

Køb for 119,- kr. hos Magasin.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Naturlig og plejende cream blush
 2. Giver et fuldendt look
 3. Silkeblød, fejlfri glød

Egenskaber

Med denne cream blush får du et fuldendt look og en silkeblød og fejlfri glød, du med garanti vil elske. Denne cremeblush er fremstillet af 100% naturlige ingredienser, der giver masser af naturlig pleje til din hud. Derudover minimerer den fine linjer.

Denne cream blush glider jævnt henover dine kindben og efterlader dig med det smukkest resultat og en frisk, fløjsblød finish. Rougen indeholder rosmarinekstrakt, der har antibakterielle og antimikrobielle egenskaber, der beskytter og lindrer huden.

Vores vurdering

Dette er en virkelig lækker cream blush, og vi elsker, at den er naturlig.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du fortrækker naturlig makeup, så er denne rouge lige noget for dig.

#10 Milani Cheek Kiss Cream Blush 120 Coral Crush

Milani Cheek Kiss Cream Blush 120 Coral Crush

Køb for 119,95,- kr. hos Luxplus.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kan bruge som blush, øjenskygge og læbepomade
 2. Beriget med ekstrakter fra vandmelon, granatæble og rose
 3. Creme blushen fås i fire nuancer

Egenskaber

Med denne blush får du en lækker blush, der giver flotte, røde kinder. Denne cream blush kan også bruges som læbepomade og øjenskygge og har en ultra cremet formel, der blender sig problemfrit ind i huden og giver en smuk, naturlig glød.

Blushen indeholder ekstrakter fra vandmelon, granatæble og rose og kommer i fire nuancer.

Vores vurdering

Du får her en fin og budgetvenlig cream blush, der giver et fint resultat.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter en budgetvenlig cream blush, der også kan bruges til læberne og som øjenskygge, så er denne cream blush et godt bud.

Sådan finder du den perfekte farve cream blush

Når du skal finde den bedste blush til dig, skal du overveje følgende, så du finder dig en fantastisk blush:

 • Hvad er din hudtone? Det er vigtigt, at du vælger en nuance, der passer til din hudtone. Der findes blushes til alle hudtoner, så sørg for at vælge den rette
 • Hvilken hudtype har du? Der findes ligeledes blushes til alle hudtyper, så sørg også her for at vælge en blush, der passer til din hudtype. Har du eksempelvis fedtet hud? Sensitiv hud? Kombineret hud? Har du sensitiv hud, er det eksempelvis en god idé at vælge en cream blush, der er særlig udviklet til denne hudtype
 • Hvordan er holdbarheden? Vi mener, at den bedste blush er langtidsholdbar, så tjek gerne dette
 • Skal din blush giver shimmer, eller er du mere til et naturligt look? Shimmer kan være flot til festlige lejligheder, mens det naturlige look typisk er godt til hverdag. Tænk virkelig over, hvilket look du er ude efter, og vælg en blush, der passer til dine behov

Hvad er forskellen på en cream blush og en traditionel pudder blush?

En cream blush giver en mere fugtet resultat, mens en pudder blush godt kan udtørre en lille smule. Derudover kan du påføre en cream blush med fingrene, mens en pudder blush skal påføres med en makeuppensel. En cream blush er som regel også langt nemmere alt få til at blende smukt ind i huden sammen med dine andre makeupprodukter. Derudover en cream blush nogle gange bruges på øjenene og læberne.

Passer cream blush til alle hudtyper?

Ja, det gør den. Hvis du har tendens til en hud, der fedter meget, er en pudder blush nok en lidt bedre valg, mens ellers vil alle hudtyper sådan set godt kunne bruge en cream blush.

Mat eller shimmer – hvilket finish er bedst til dig?

Det er helt op til dig selv. Hvis din hud har en tendens til at fedte, så et en mere mat finish måske at foretrække. Shimmer er typisk en smule mere festligt, mens mat er lidt mere naturligt. I sidste ende er det smag og behag, og det afhænger også af anledningen.

Hvordan påfører man bedst cream blush?

Vi foretrækker personligt at påføre en cream blush med fingrene (sørg for, at de er helt rene), da dette gør det nemmere at arbejde med produktet. Husk ikke at bruge for meget produkt. Herefter skal der bare lidt på kindbenene. Du kan nemt blende produktet ud med fingrene, så produktet nærmest smelter ind i huden og blander sig lidt med dine øvrige produkter, såsom foundation. Dette giver en naturligt og smukt look.

FAQ

Kan en cream blush holde hele dagen?

Det afhænger selvfølgelig lidt af kvaliteten, men den bedste blush burde helt klart kunne holde hele dagen, og den bedste blush burde ikke være nødvendig at skulle friske op i løbet af dagen.

Giver cream blush et naturligt look?

Det afhænger af, hvilken blush du vælger, men mange blushes giver en naturlig farve/naturligt look. Du kan eventuelt gå bevidst efter cream blushes, der netop giver et naturligt look.

Artiklen er opdateret d. august 21, 2023 af Liva

Jeg hedder Heidi og er uddannet journalist fra journalisthøjskolen i Aarhus og startede min egen virksomhed i 2021. Jeg har lidt af en forkærlighed for skønhed og er pjattet med makeup og hudpleje. Især har jeg en stor interesse for hudpleje.

Som så mange andre kæmpede jeg i mange år med akne og uren hud, og jeg har prøvet samtlige produkter på markedet, læst utallige blogindlæg, lyttet til podcasts og gransket internettet for information omkring akne. Det gav mig en naturlig interesse for hudpleje, makeup og andre skønhedsprodukter.