Bedste Voksperler

Bedste voksperler (2024) – Guide til hårfjerning voks bedst i test

Artiklen er senest opdateret d. januar 14, 2024 af Liva

Findes der en bedre følelse end når ens ben er nyvokset, og man kan nyd sommeren ubekymret? Nej, det synes vi heller ikke. Så derfor har vi testet de bedste voksperler, der er på markedet, så du kan finde netop de voksperler, der passer til dine behov og din hud.

Så hvis du træt af at barbering eller gerne vil spare pengene på en professionel behandling, uden at gå på kompromis med langvarige resultater eller følelsen af at have hårfri, glatte ben, så læs med i vores voksperler test og find den rigtige løsning til dig!

Hvilke wax pearls er med i bedst i test guide:

 1. Sibel Hot Wax Pearls Delicate Skins
 2. Hanne Bang Wax Pearls Refill
 3. SibelHot Beeswax Pearls Sensitive Skin
 4. Sibel Hot Wax Pearls Face & Body
 5. SibelVegan Hot Wax Pearls
 6. Sibel Hot Beeswax Pearls Charcoal

#1 Sibel Hot Wax Pearls Delicate Skins

Sibel Hot Wax Pearls Delicate Skins

Køb for 69,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Lavet af naturlig harpiks og bivoks
 2. Kan bruges uden strips
 3. Egnet til ansigt og krop

Produktdetaljer

 • Skal være 38-40 grader varm
 • Egnet til alle hudtyper
 • Påføres med spatel

Derfor skal du købe produktet

Sibel Hot Wax Pearls Delicate Skins er uden tvivl de bedste voksperler, vi har prøvet! Disse geniale små voksperler er designet til kunne hjælpe dig, med at blive hårfri ved sarte områder, såsom bikinilinje, under arme, bryn og overlæbe. Med denne voks får du alti det bedste resultat.

Disse voksperler er lavet på en formel, der er bygget på naturligt harpiks og bivoks, hvilket betyder, at denne voks er egnet til voksbehandling på alle hudtyper. Derudover, så betyder det også at perlerne har et lavt smeltepunkt på omkring 38-40 grader.

Sibel Hot Wax Pearls lave smeltepunkt gør det også nemt og sikkert, at lave voksbehandling derhjemme. Du kan bruge voksperler til både ansigt og krop, dog er disse voksperler primært egnet til voksbehandling på sarte områder såsom bikinilinje, under arme, bryn og overlæbe.

Noget af det, der gør, at vi giver topkarakter til disse små perler er, at når den opvarmet voks påføres det ønskede område, så kan den trækkes den af uden brug af strips, når den er stivnet. Dette gør den til en effektiv hårfjerningsvoks til de små og sarte områder af kroppen.

#2 Hanne Bang Wax Pearls Refill

Hanne Bang Wax Pearls Refill

Køb for 109,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Velegnet til hårfjerning på følsomme steder
 2. Plejer og fugter
 3. Er mild og skånsom mod huden

Produktdetaljer

 • Langvarig glathed i 4-6 uger
 • Kan fjernes uden brug af stofstrimler eller lign.
 • Refill

Derfor skal du købe produktet

Hanne Bang Wax Pearls Refill er nogen af de bedste voksperler, vi har prøvet. Disse voksperler kan kategoriseret som klassisk voksperler eller voks, som skal varmes op så det bliver flydende voks.

Disse voksperler er designet til skånsom hårfjerning i ansigtet, og andre sensitive steder på kroppen, f.eks bikinilinje, øre, armhule m.m. Noget af det, der gør, at disse voksperler gode, er at du ikke behøver strips til selve voksbehandling eller til at fjerne overskydende voks.

Hanne Bang voksperler er lavet på en skånsom og mild formel, der vil efterlade din hud blød, velplejet, fugtet og hårfri i op til 4-6 uger. Den er nem at arbejde med og let at opvarme i enten en Hanne Bang smeltegryde eller en anden form for vokssmelter.

Denne flydende voks og dens milde formel gør den særligt velegnet til hårfjerning i ansigtet og andre følsomme steder på kroppen, fx næsen, ørerne, armhulerne og i bikinilinjen. Perlerne har de samme gode egenskaber, som den voks, der er med i Hanne Bang Hair Removal Wax.

#3 SibelHot Beeswax Pearls Sensitive Skin

SibelHot Beeswax Pearls Sensitive Skin

Køb for 95,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Lavet på bivoks og harpiks
 2. Ideel til sensitiv hud
 3. Kan bruges uden strips

Produktdetaljer

 • Skal påføres med hårene
 • Får en karamel-agtig konsistens ved opvarmning
 • Kommer uden voksopvarmer

Derfor skal du købe produktet

SibelHot Beeswax Pearls Sensitive Skin er voks perler, der er særligt designet til sart hud og sensitive områder. Det betyder, at du stadig kan få voksbehandlinger selvom din hud kræver mildere produkter.

Denne voks er lavet på en formel, der indeholder naturlige ingredienser, der er ideelle til sensitive hudtyper såsom bivoks og harpiks. Disse ingredienser har et lavt smeltepunkt, der gør det let og sikkert at lave voksbehandling derhjemme.

SibelHot Beeswax Pearls Sensitive Skin kan bruges til traditionelle voksbehandlinger uden at du behøver at bruge strips når du fjerner hårene. Den fjerner hårene effektivt, og er en god partner i kampen mod uønsket hårvækst.

Alt du skal huske før du giver dig selv en voksbehandling er, at din hud skal være helt ren, og at voksen skal påføres med hårene og rives af mod hårenes groretning langs huden. Du kan påføre den karamelagtige voks i et tyndt lag med en træspatel, som du kender det fra de professionelle behandlere.

#4 Sibel Hot Wax Pearls Face & Body

Sibel Hot Wax Pearls Face & Body

Køb for 69,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Voksperler af harpisk og bivoks
 2. Særligt egnet til mindre områder
 3. Velegnet til alle hudtyper

Produktdetaljer

 • Lavt smeltepunkt
 • Bør ikke bruges på ben og ryg
 • Skal opvarmes i en voksvarmer

Derfor skal du købe produktet

Sibel Hot Wax Pearls Face & Body er små voksperler, der er særligt lavet til at hjælpe dig med uønskede hår på ansigt og krop. Disse voksperler skal varmes i en voksvarmer til de smelter sammen.

Perlerne er lavet på en formel, der består af naturlig harpiks og bivoks. Det betyder, at perlerne har et lavt smeltepunkt, der sikre dig en god og sikker voksbehandling, hvor du ikke brænder dig. Derudover, så er dens formel velegnet til alle hudtyper.

Når voksperlerne har den rigtige temperatur ved omkring 38-40 grader, kand du påføre voksen på udvalgte område. Når voksen er stivnet, så kan du trække den af uden brug af strips, og opleve hvordan den effektivt fjerner uønskede hår.

Det anbefales at bruge Sibel Hot Wax Pearls til både ansigt og krop, men at undgå større områder såsom ben og ryg. Brug derfor disse voksperler til mindre områder, såsom øjenbryn, overlæbe, bikinilinje og armhuler – og oplev langvarig glathed.

#5 SibelVegan Hot Wax Pearls

SibelVegan Hot Wax Pearls

Køb for 239,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Vegansk
 2. Fri for konserveringsmidler
 3. Parfumefri og uden farvestoffer

Produktdetaljer

 • Antibakteriel
 • Antiinflammatorisk
 • Skal opvarmes

Derfor skal du købe produktet

Sibel Vegan Hot Wax Pearls er voksperler, der er, som navnte antyder veganske og derfor fri for animalske ingredienser. Derudover, så er disse veganske voksperler fri for konserveringsmidler, farvestoffer og parfume. 

Noget af det, der gør, denne voks særligt god og behagelig er dens indholder tamanu olie. Denne olie er meget kendt for sin antibakterielle, antiinflammatoriske og helende virkning på huden. Dette har stor betydning da hårfjerning efterlader huden mere åben.

Det gør denne voks egnet til alle hudtyper, modvirker indgroede hår, og sikrer optimal hudpleje under behandling. Og samtidig er du sikret, at du kan fjerne uønskede hår uden for mange kemikalier og uønskede ingredienser.

Voksen skal opvarmes i en voksvarmer indtil konsisten minder om voksperler honning. For at sikre at din behandling giver langvarig glathed, så skal voksen på huden med hårenes groretning. Voksen skal af med strips og trækkes af i et hurtigt ryk mod hårenes groretning.

#6 Sibel Hot Beeswax Pearls Charcoal

Sibel Hot Beeswax Pearls Charcoal

Køb for 249,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder kul
 2. Virker rensende på huden
 3. Giver langvarig glathed

Produktdetaljer

 • Lavt smeltepunkt
 • Lavet på naturlige ingredienser
 • Kan benyttes uden strips

Derfor skal du købe produktet

Sibel Hot Beeswax Pearls Charcoal Rensende er voksperler til alle typer af hud, og er en voks, der kan benyttes uden strips modsat andre hårfjerningsmetoder og voks.

Disse voksperler er lavet på en formel, der er beriget med kul, der har en rensende effekt og virkning på huden. Denne ingrediens sikrer, at du får et et glattere resultat end ved barbering, og kan modvirke indgroede hår.

Derudover, så er dens formel baseret på andre naturlige ingredienser, såsom bivoks og harpiks ligesom de øvrige Sibel voks. Det det betyder, at denne voks også har et lavt smeltepunkt næsten virker som voksperler honning, når den er opvarmet.

Sibel Hot Beeswax Pearls Charcoal skal påføres med hårenes groretning og trækkes modsat hårenes groretning i ét hurtigt ryk. Der er til flere behandlinger i en pakke, bare fordel produktet i et jævnt lag på helt tør hud, og følg anvisningerne.

Hvad er voksperler?

Voksperler er voks formet som mini perler eller dråber. De er lavet til at, at man kan dosere sin voks afhængigt af hvor stort et område, man skal behandle under voksbehandlingen. Selve perlerne er lavet af det voks, som man kender der fra skønhedssalonerne.

Der er variationer af voks afhængigt af type af hud. Derfor findes der blandt andet voksperler, der er veganske, giver ekstra pleje til huden m.m. Voksperlerne er nemme at smelte og arbejde med og de sikre, at du får helt glatte ben eller bikinilinje ved hver behandling.

Du kan købe voksperler med forskellige dufte, egenskaber, farver og former, der afhænger af dens formel. Hvis du vil være sikker på, at få de rigtige, så kan du ente købe dem hos en skønhedsklinik eller en af de førende online forhandlere.

Hvad skal man overveje inden man køber voksperler?

Inden du vil foretage en voksbehandling på dig selv, så er det vigtigt, du ved hvilket område, du gerne vil behandle. For det sådan, at noget voks er særligt egnet til sensitive områder, såsom armhule, ansigt eller bikinilinje. Samtidig er andre bedre til ben, ryg m.m.

Det er derfor vigtigt, du kender din hud, og tænker over hvilken type beauty produkter du generelt kan tåle eller ikke tåle, for at finde de rigtige match til dig. Har du det bedst med at tale med en professionel, så anbefaler vi, at du opsøger en klinik, der sælger beauty produkter.

Herudover, så skal du have dit udstyr i orden – og her kan det godt betale sig at købe en rigtig voksvarmer, så dine voks perler får den rigtige temperatur og konsistens. For varmer du dem i en gryde med højeste temperatur, så vil du brænde dig og komme til skade.

Mange hårfjerningsprodukter indeholder også duft og det er noget, man skal være opmærksom på ift. parfumeallergi. Nogen produkter indeholder også honning, kul, aloe vera m.m., så at tjekke ingredienslisten er en god idé.

Er voks dårligt for huden?

Voks til hårfjerning er som udgangspunkt ikke dårligt for uden. Men det der sker, når man vokser sin hud for at fjerne hår, er, at huden bliver mere åben og derfor mere sensitiv efter behandling. Det er der heldigvis råd for!

Efter voksbehandlingen, kan du med fordel rense huden med en mild rens og påføre olie eller mild creme, som vil hjælpe med at beskytte huden indtil den er helet. Det er med andre ord en god idé at kigge efter god hudpleje før behandling.

Heldigvis så har de fleste wax pearls brands en serie af gode beauty produkter til salg, som er særligt egnet efter behandling.

Hvilke voksperler er bedst til hårfjerning?

Hvilken voks, der er bedst til hårfjerning kommer helt an på type af hud og område, men der er ingen tvivl om at Sibel Hot Wax Pearls Delicate Skins har vundet vores hjerter. Af alle produkter i vores test er disse voksperler vurderet til at give det bedste resultat.

Sibel Hot Wax Pearls Delicate Skins har leveret særdeles imponerende resultater, givet os delfin-glat hud og langtidsholdbare resultater. Den fjerner ubesværet alle hår, og du skal næste prøve den selv for at opleve, hvorfor vi kalder den for den bedste wax pearls!

Ved du ikke helt hvilke typer af voksperler, som du skal bruge? Måske er det bedste at starte med at finde den bedste voks til hårfjerning med et starsæt.

Hvilke andre hårfjerningsmetoder findes der?

Der findes adskillige hårfjerningsmetoder, hvor den mest populære og velkendte er barbering. Derudover, så er der også epilator, laser hårfjerning, sugaring, hårfjerningscreme og naturligvis voks. Er du ny på hårfjerningsområdet, så anbefaler jeg at du prøver et hårfjernings startsæt, som indeholder alt hvad du skal bruge.

Hvilken type behandling, der er bedst for dig kommer an på håret, huden og område. Dog er voks nok den hurtigste metode, som har holdbare resultater. Fælles for alle behandlinger er, at de gør ondt, men flere behandlinger gør det mindre smertefuld.

Det gør de bl.a. fordi hårsækkende bliver ødelagt, hårene bliver blødere og nemmere at fjerne.

FAQ

❓ Kan man genbruge voksperler?

Nej, det anbefales ikke at du genbruger din voks perler, da de er fyldt med hår fra dine behandlinger. Dog kan du genopvarme den voks, som du ikke fik brugt under tidligere behandlinger mange gange. På den måde går intet produkt til spilde.

Det gør også, at du virkelig får det fulde udbytte af dit køb og ikke skal genkøbe voksen alt for ofte. Herudover, så holder en voksbehandling længe, såfremt man bruger voksen som anbefalet.

❓ Er voksperler og wax pearls det samme?

Ja, det er det samme. Det er begge perler lavet af voks, der fjerner hårene på huden på en mindre smertefuld måde.

❓ Hvilke voksperler er bedst?

Sibel Hot Wax Pearls Delicate Skins er den voks, der leverer de resultater, som alle går og drømmer om og som vi giver topkarakter. Du kan finde disse voksperler hos næsten alle førende online webshops, der sælger beauty produkter.

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.