Bedste hårfjerning startsæt

Bedste hårfjerning startsæt test (2024) – voks til hårfjerning i lækre startsæt

Artiklen er senest opdateret d. januar 9, 2024 af Liva

Foråret og sommeren står for døren, og det er lig med bare ben, solbadning, solcreme og strandture. Det betyder også, at du skal til at finde skraberen frem langt oftere. Men faktisk er der mange behandlinger, der er mere effektive, når det kommer til at fjerne uønskede hår.

Hvad enten det er til benene, under armene, ansigtet eller andre steder på kroppen, findes der flere behandlinger, der kan bruges på hele kroppen. Så er du klar både til strandferien og festen.

Vi har testet de bedste hårfjerning startsæt, og her er noget til ethvert behov. Læs med her for at se de bedste hårfjerning startsæt.

Hvilke produkter er med i hårfjerning startsæt bedst i test

 1. Waxday Startersæt Deluxe
 2. Perfect-Body Voksvarmer Inkl. 2 x 100 g voks og påføringspinde
 3. HEVI Sugaring Roll On Sugaring Startpakke
 4. Sibel hårfjerning
 5. Sibel Roll On Basic Kit
 6. HEVI Sugaring Spatel Sugaring Startpakke

#1 Waxday Startersæt Deluxe – Testvinder og bedst i test

WAXDAY STARTSÆT DELUXE

Køb for 699,- kr. hos Waxday.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Effektiv hårfjerning
 2. Minimal risiko for allergiske reaktioner
 3. Efterlader huden blød

Egenskaber

Hvis du gerne vil af med uønsket hårvækst på en nem, effektiv og skånsom måde, så er startsættet fra Waxday et rigtig godt bud. Med dette startsæt får du de bedste forudsætninger for et langtidsholdbart resultat. Voksen fra Waxday er, sammenlignet med mange andre voksprodukter, mere allergivenlig, og voksen kan derfor bruges på alle hudtyper.

Waxday produkter er udviklet uden farvestoffer, parfume og rosin. Det giver dig en naturlig oplevelse, når du fjerner hår. Derudover efterlader voksen huden dejlig blød, fordi voksen er udviklet af et oliebaseret alternativ til klæbemidlet rosin, der ellers bruges i mange behandlinger til hårfjerning.

Hos Waxday har de en filosofi om, at alle deres produkter skal være være både effektive og samtidig skåne huden mest muligt. Det gør de, fordi de mener, at det er ganske unaturligt for os at fjerne uønsket hårvækst for derefter at skulle behandle irriteret hud.

Netop derfor har brandet også bevidst valgt ikke at bruge rosin i deres produkter. Rosin er saften fra fyrre- eller grantræer. Saften er også kendt som harpiks. Rosin produceres ved at opvarme frisk harpiks for at få terpener til at fordampe. Det er rigtig godt til at fjerne uønskede hår, og det er naturligvis også formålet med effektiv hårfjerning.

Til gengæld har det vist sig, at rosin fremkalder allergiske reaktioner hos flere personer. Faktisk kan det udvikle sig til varig allergi, der også kan udvikle sig til eksem. Så uanset om du allerede har en sensitiv hud, eller du blot gerne vil undgå allergi i fremtiden, kan det være en idé at undgå rosin i de produkter, du bruger, til hårfjerning.

Waxday har udviklet en voks, der ikke blot er effektiv og skånsom, den efterlader også din hud dejlig blød. Voksen er samtidig fleksibel at arbejde med, og den er god til at få fat i alle hår, selv på de mindre og svære områder på kroppen. Den er nem at påføre i et fint og tyndt lag.

Vores vurdering

Vi havde en rigtig god oplevelse med denne voks. Effektiv hårfjerning er et must, hvis man har uønsket hårvækst. Denne voks gør sit arbejde, og den er rigtig god til at fjerne hår på både små og store steder på hele kroppen og i ansigtet. Vi brugte den eksempelvis både i vores armhuler og på benene, begge med gode resultater.

Hvad vi især også godt kan lide ved dette produkt er, at det er skånsomt og allergivenligt. Det gør især dette startsæt ideelt til alle med sensitiv hud.

Derudover har dette startsæt det hele, du skal bruge til at komme i gang. Du får en voksmaskine, voksperler, påføringspinde, tweezer samt en Aloe Vera gel. Der er vitterligt alt, du skal bruge til at få en god oplevelse med at fjerne uønskede hår.

Derfor skal du købe produktet

Hvis det er første gang, du skal fjerne dine hår, så er dette startsæt ideelt. Her får du et sæt til hjemmebrug, der kan bruges på både mindre og større områder. Samtidig får du med dette kit en skånsom voks, hvilket gør startsættet godt til dig, der har sensitiv hud eller lider af allergi eller eksem. Sidst, men ikke mindst, efterlader denne voks huden blød og fin.

#2 Perfect-Body Voksvarmer Inkl. 2 x 100 g voks og påføringspinde

Perfect-Body Voksvarmer

Køb for 390,- kr. hos Perfect-body.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Holder op til tre uger
 2. Kan bruges på hele kroppen, f.eks. ben, bikinilinje, armhuler og overlæbe
 3. Skånsom mod huden

Egenskaber

Hvis du gerne vil have silkebløde ben eller armhuler, der holder op til tre uger, så er dette hårfjernings-sættet til dig. Med dette kit er du fri for uønsket og træls hårvækst året rundt. Startsættet fra Perfect-Body indeholder nogle af de bedste voksperler af høj kvalitet og en voksvarmer i et elegant design. Dette er sættet for dig, der vil have et professionelt resultat, men måske ikke helt har budgettet til at tage til kosmetologen hver tredje uge. Med dette kit fra Perfect-Body kan du få et professionelt resultat i dit eget hjem.

Hvis du er bange for, at det gør ondt at vokse, så har Perfect-Body gode nyheder til dig. Voksbehandlingen fra Perfect-Body til hjemmebrug er nemlig mindre smertefuld end andre voksbehandlinger, fordi den flydende voks binder sig til dine hår og ikke til huden.

Dette gør også, at du nemt kan bruge denne voks til hårfjerning til både dit ansigt og på kroppen. Så kan du godt vinke farvel til din skraber. Det bedste resultat får du, hvis du venter med behandlingen, indtil dine hår er 3-5 mm lange. På den måde kan du nemlig bedre få fat i dem, og hive hårene ud ved roden. Dette gør også, at det er mere effektivt at vokse dine hår fremfor barbering. Her får du et resultat, der holder op til 3-4 uger.

I dette kit får du voksperler. Voksperler er mere skånsomme mod huden og kan derfor bruges af alle hudtyper i kampen mod hårvækst. Når du bruger voksperler slipper du for de små, irriterende knopper på huden, skægpest og indgroede hår.

Vores vurdering

Vi havde en god oplevelse med dette kit. Vi oplevede, at hårvæksten blev holdt nede i de tre uger, som produktet lovede. Dette var et rigtig godt alternativ til barbering, og det holdt i langt længere tid.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have effektiv hårfjerning, der holder i næsten en måned.

#3 HEVI Sugaring Roll On Sugaring Startpakke

Roll On Sugaring Startpakke

Køb for 599,- DKK. hos Hevi-sugaring.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Hårfri i op til fire uger
 2. Økologisk certificeret og allergivenligt
 3. Sukker er et godt alternativ til andre typer voks

Egenskaber

Vidste du, at du kan fjerne uønsket hår med sukker? HEVI Sugaring laver voks lavet på sukker. Du ruller ganske nemt og hurtigt sukkervoksen på og fjerner hårene med strips. Voilá! Du er hårfri i cirka fire uger.

Voksen lavet på sukker fra HEVI Sugaring er økologisk certificeret og allergivenlig, hvilket gør, at du får en skånsom hårfjerning.

I dette startsæt får du en roll on varmer, to roll on patroner, en powder samt 100 strips.

Vores vurdering

Hvad vi især godt kunne lide ved startsættet fra HEVI Sugaring er, at voksen er lavet på noget helt naturligt, nemlig sukker. Derudover elsker vi, at voksen fra HEVI Sugaring er økologisk og allergivenlig. Roll on varmeren og roll on patronerne er nemme at bruge, og det er hurtigt og enkelt at fjerne dine hår med strips. Voksen efterlader heller ikke huden alt for tør efter brug. Men husk altid, at det er en god idé med god hudpleje, efter du er færdig med at vokse.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et voksprodukt, der er baseret på noget naturligt, så er dette startsæt fra HEVI Sugaring et godt bud. Her får du voks lavet på sukker, der er effektivt og fjerner hår skånsomt.

#4 Sibel hårfjerning

Sibel Roll On Depilation Kit

Køb for 599,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kan bruges til sensitiv hud
 2. Nem at påføre med roll on
 3. Fjerner hurtigt hårene med strips

Egenskaber

Sibel har masser af gode produkter til hårfjerning. Her får du produkter, der er nemme at påføre med roll on, og det er hurtigt og enkelt at fjerne hårene med strips. Hvad enten du skal have fjernet hår i dit ansigt, på dine ben eller et andet sted på kroppen, så kan produkterne fra Sibel klare arbejdet.

Vores vurdering

Vores test af produkter fra Sibel var god. Sibel gel produkter fjerner hår på en effektiv måde.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have produkter, der nemt fjerner hår, så produkterne fra Sibel noget for dig.

#5 Sibel Roll On Basic Kit

Sibel Roll On Basic Kit

Køb for 295,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Nem at bruge med en vokspatron
 2. Fjerner hurtigt hår
 3. Holdbart resultat

Egenskaber

Dette er sættet til dig, der gerne vil have effektiv hårfjerning. Vokspatronen fra Sibel kan bruges til normale hudtyper. Når først voksen er varm inde i vokspatronen, kan du begynde din voksbehandling. Det er alfa og omega, at voksen er varm, når den fordeles, da det er umuligt at fjerne dine hår med hård voks.

I startsættet fra Sibel er der også strips, som gør hårfjerning nemt. I din nye pakke får du også en olie, der er god til efterfølgende hudpleje.

Vores vurdering

Dette er en god voksbehandling til dig med normal hud. Voksen kan bruges på både kvinder og mænd, og den er nem og effektiv at bruge. Desuden er den medfølgende olie god til at pleje huden efter voksbehandlingen.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har en normal hud, og du gerne vil have et sæt til lidt billigere penge, er dette et godt starter kit.

#6 HEVI Sugaring Spatel Sugaring Startpakke – Bedst til sart hud

HEVI Sugaring Spatel Sugaring Startpakke

Køb for 449,- kr. hos Hevi-sugaring.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Produkter lavet på naturlige ingredienser
 2. Spatel sugaring er god til alle steder på kroppen
 3. Flot og hårfrit resultat i op til fire uger

Egenskaber

Processen om at fjerne hår er nem med din nye pakke fra HEVI Sugaring. Med denne spatel startpakke får du body sugaring, spatelsæt, strips og powder. Sukkervoksen er økologisk certificeret og er god til sensitiv hud. Derudover kan sukkervoksen bruges i både dit ansigt, på kroppen, på dine ben, på ryggen og andre steder, hvor du har brug for hårfjerning.

Du får et resultat, der kan holde helt op til fire uger, da du fjerne hårene ved hårsækken. Så du du skal ikke være bange for, at hårvæksten kommer tilbage lige med det samme. Du påfører ganske enkelt bare sukkervoksen på det ønskede område, og vupti, du er hårfri i op til en måned.

Vores vurdering

Uanset om du har brug for hårfjerning i dit ansigt eller på kroppen, så er dette sæt et godt bud. Vi havde alle gode bedømmelser af dette sæt. Vores bedømmelser viste blandt andet, at voksen som lovet faktisk holdt os hårfri i op til en måned.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du vil have et naturligt produkt, der er godt til sensitiv hud, er dette sættet for dig. Her undgår du et højt indhold af rosin og andre allergifremkaldende produkter, der ofte er i mange voksprodukter. Så kan du lægge fejlfri makeup og roligt have bare ben sommeren lang.

Hvad er et hårfjernings startsæt?

Et hårfjernings startsæt er som navnet antyder et startsæt til hårfjerning. I denne test har vi testet vokssæt, der alle er effektive til hårfjerning. Hvis du køber et startsæt, får du alt, hvad du skal bruge til komme i gang med at vokse. Alt afhængigt af sættet er det lidt forskelligt, hvad du får i sættet.

I mange sæt får du en varmer, hvor du varmer voksen i. I mange sæt får du også strips og naturligvis selve voksen med. Derudover får du i nogle starter kits også en olie med, som du efterfølgende kan bruge på huden, inden du f.eks. lægger makeup som mascara eller primer på.

Hvad indeholder et godt startsæt?

Et godt startsæt skal indeholde alt det, du skal bruge til at fjerne dine hår og eventuelt også en olie eller creme til efterfølgende at pleje huden. Hele idéen med et starter kit er, at du netop kan få det hele i ét kit, og du ikke skal ud at købe flere ting til din behandling.

Det betyder, at dit sæt blandt andet skal indeholder en varme, strips, hård voks og lignende. Det skal indeholde alt, hvad du skal bruge.

Er det farligt at få fjernet hår?

Nej, det er ikke farligt at få fjernet dine hår. Det værste, der kan ske, er, at du kan risikere at få en allergisk reaktion på voksen, eller du får røde knopper. Dette kan dog som regel undgås, hvis du bruger allergivenlig voks. Hvis du derfor ved, at du har en sensitiv hud, eller du har tendens til eksem eller allergi, så er det altid en god idé at vælge en voks, der er allergivenlig og skånsom mod huden.

Er voks bedre end laser?

Nej. Det mest effektive resultat får du med laser hårfjerning. Laser kan holde i op til seks måneder, mens voks kan holde i 3-4 uger. Dog er laser langt dyrere end voks, og det skal stadig gøres cirka to gange om året. Samtidig kan du nemt vokse i dit eget hjem, mens du skal på en klinik for at få laser.

Hvordan fjerner man hår på benene?

Mange bruger blot en skraber til at fjerne deres hår på deres ben. Fordelen ved dette er, at det praktisk talt er gratis. Ulempen er dog, at dine hår vokser hurtigt, da de ikke kommer ud fra hårsækken. For de fleste er det nødvendigt at barbere ben hver anden dag, hvis de vil holde benene glatte og bløde. Hvis du hellere ønsker at fjerne benene, så tjek vores bedste ladyshaver guide her.

En anden mulighed er laser, hvilket som ovenfor nævnt holder i cirka seks måneder. Dette er dog lidt dyrt.

Du kan også vælge at vokse dine ben. Dette kan du få gjort professionelt eller gøre det selv derhjemme. Det holder som regel i 3-4 uger. Her er ulempen, at dine hår skal være 3-5 mm, før du kan vokse dem, hvilket betyder, at der vil være et stykke tid, hvor du ikke har helt glatte ben, inden du igen kan vokse dem.

FAQ

Hvad er det bedste startsæt til hårfjerning?

Det er et sæt, der indeholder alt det, du skal bruge. Derudover skal du huske, at voksen sal være allergivenlig, hvis du har tendens til allergi eller eksem.

Gør det ondt at fjerne hår?

Hvis du vælger at vokse dine hår, så vil det gøre mere ondt en barbering (som slet ikke gør ondt). Dog er det på ingen måde en ulidelig smerte, og det gør også mindre ondt, desto oftere du gør det. Det kan godt gøre mere ondt i f.eks. bikinilinjen end på benene.

Hvilken voks er bedst til hårfjerning?

Der er mange gode voks, du kan bruge til at fjerne dine hår med. Vi foretrækker en, der er allergivenlig, så du undgår røde knopper, indgroede hår eller allergiske reaktioner.

Malene

Malene er en af vores talentfulde tekstforfattere og produkttestere. Hun har været en del af hjemmesidens siden 2021 og har bidraget med en stor mængde beautyguides og testet produkter fra shampoo til hårserum og vippeserum.

Hun er vores go-to når vores artikler skal opdateres med vores nyeste test, som hun også selv foretager.