bedste hårfjerningscreme test

Bedste hårfjerningscreme (2023)

Er du også træt af at barbere ben hver anden dag? I så fald forstår vi dig virkelig godt. Det er lidt af en hovedpine altid at skulle barbere sine ben, armhuler og bikinilinje. Derudover kan barbering giver knopper og indgroede hår, hvilket aldrig er rart.

Hårfjerningscreme er et godt alternativ til både voks og barbering, og det er effektivt til at fjerne hår og uønsket hårvækst.

I denne bedste hårfjerningscreme test kan du finde den bedste hårfjerningscreme til lige præcis din hudtype og dine behov.

Hvilke produkter er med i bedste hårfjerningscreme bedst i test

 1. Veet Silky Fresh Hair Removal Cream 100 ml – Sensitive Skin
 2. Hanne Bang Hårfjerningscreme Body & Bikini – 200 ml
 3. Veet Hårfjerningscreme Tør Hud (200 ml)
 4. Veet In Shower Hair Removal Cream 150 ml – Dry Skin
 5. Veet Hårfjerningscreme Normal Hud – 200 ml
 6. Veet Essential Inspirations Hårfjerningscreme – 200 ml
 7. Hanne Bang Hbc4men Hair Removal Cream For Men 200 ml
 8. Veet For Men Gel Cream (200 ml)
 9. Hanne Bang Hårfjerningscreme til ansigt – 25 ml
 10. Veet Silky Fresh Spray on Hair Removal Cream – 150 ml.

#1 Veet Silky Fresh Hair Removal Cream 100 ml – Sensitive Skin

Veet Silky Fresh Hair Removal Cream

Køb for 79,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. God til sart hud
 2. Fjern hurtigt og effektivt uønsket hårvækst
 3. Fugter huden i op til 24 timer

Egenskaber

Med Veet hårfjerningscreme til sensitiv hud får du her en hårfjerningscreme, der er særligt udviklet til at fjerne hår i armhuler og bikinilinjen på følsom hud. Denne tube er designet med en afrundet applikator, der letter påføringen, da den nemt følger hudens konturer i disse områder. Det gør det muligt for dig hurtigt og enkelt at fjerne den uønskede hårvækst i disse områder.

Dette produkt forkæler din hud med en skøn duft under behandlingen. Smør cremen på det ønskede område, og oplev den skønne duft. Cremen begynder at virker efter blot fem minutter, og den kan fjerne selv de korteste hår. Inden for 10 minutter vil du have en hårfri og glat hud. Derudover fugter cremen huden i op til 24 timer.

Kan bruges af både kvinder og mænd og er dermatologisk testet. Spatel medfølger.

Vores vurdering

Vi var begejstret for dette produkt. Det er virkelig godt til sensitiv hud, og det fjerner hår effektivt og skånsomt, og så er duften virkelig skøn. Vi kan på det varmeste anbefale dette produkt. Generelt er Veet hårfjerningscremer gode, og de er eksperter på området.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du har sensitiv hud og gerne vil have en effektiv og skånsom creme til huden.

#2 Hanne Bang Hårfjerningscreme Body & Bikini – 200 ml

Hanne Bang Hårfjerningscreme Body & Bikini

Køb for 88,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kan bruges på både kroppen og i bikinilinjen
 2. Effektiv hårfjerning
 3. Giver huden en mild eksfoliering

Egenskaber

Mærket Hanne Bang laver en række gode produkter til hårfjerning. Med denne Body & Bikini hårfjerningscreme får du en creme, der nemt kan fjerne uønsket hårvækst på både kroppen og i bikinilinjen. Denne creme indeholder blandt andet pulveriserede frøskaller. De pulveriserede frøskaller sikrer ekstra effekt ved at give huden en mild eksfoliering. Der medfølger også en plejende efterbehandlingsgel, som virker beroligende på huden.

Denne hårfjerningscreme fjerner hår hurtigt og nemt, og din hud efterlades blød og glat.

Vores vurdering

Vi opnåede gode resultater med dette produkt. Det fjerner uønsket hårvækst, og efterlader hudens overflade blød og glat. Vi kunne også rigtig godt lide den eksfolierende effekt fra de pulveriserede frøskaller samt den plejende efterbehandlingsgel.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du vil have et effektivt produkt, der lige giver dig lidt ekstra pleje.

#3 Veet Hårfjerningscreme Tør Hud (200 ml)

Veet Hårfjerningscreme Tør Hud

Køb for 79.95,- kr. hos Billigvoks.dk

Fremhævede egenskaber

 1. God til tør hud
 2. Undgå trælse udgroninger
 3. Giver 24 timers fugt til din hud

Egenskaber

Med denne Veet hårfjerningscreme kan du fjerne uønsket hårvækst på kroppen. Den er et godt alternativ til barbering og voks og et billigere alternativ til permanent hårfjerning. Ingen ønsker uønsket hår, og med dette produkt kan du komme problemet til livs. Cremen er nem at påføre, og den virker på blot få minutter, hvor den effektivt fjerner selv korte og stædige hår.

Derudover giver dette produkt din hud 24 timers fugt og efterlader dig med en silkeblød hud. Du kan bruge cremen på det meste af kroppen, ved bikinilinjen, arme og armhuler. Cremen giver intens fugt.

Vores vurdering

Vi kunne godt lide dette produkt fra Veet. Huden efterladens dejligt blød, og hårene forsvinder i løbet af blot et par minutter. Det er ideelt, så du ikke skal vente i lang tid, før hårene er væk.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have et hurtigt resultat, og du gerne vil slippe af med hårene på benene (eller hvorend du gerne vil af med uønsket hårvækst).

#4 Veet In Shower Hair Removal Cream 150 ml – Dry Skin

Veet In Shower Hair Removal Cream - Dry Skin

Køb for 89,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kan bruges, mens du bader
 2. Glat hud i op til syv dage
 3. Skøn liljeduft

Egenskaber

Denne hårfjerningscreme er udviklet helt særligt til dig, der har hud, der er tør. Derudover er den udviklet til nemt og hurtigt at kunne fjerne hårene, mens du er i bad. Cremen kan anvendes på både arme og ben samt i armhulerne og på intime områder. Produktet fjerner effektivt selv de korteste hår. Derudover er det klinisk dokumenteret, at produktet giver dig glat hud i op til syv dage.

Denne In Shower Hair Removal Cream fra Veet er nem at påføre på huden. Du kan let bruge den medfølgende svamp til at smøre cremen på huden. Lad cremen sidde i 3-6 minutter for at opnå et glat og hårfrit resultat. Derudover forkæler du både dig selv og din hud med en skøn liljeduft under selve hårfjerningen. Produktet tilfører din hud masser af fugt, og holder huden silkeblød og hydreret i op til 24 timer. Dermatologisk testet.

Vores vurdering

Dette produkt er bare skønt, og det har en vidunderligt duft af liljer, der bare er prikken over i’et. Produktet er hurtigt til at opløse hårene. Denne hårfjerningscreme giver desuden masser af god fugt og er effektiv til hårfjerning.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du vil have effektiv hårfjerning, der samtidig dufter skønt af blomster. Derudover skal du købe produktet, hvis du gerne vil kunne bruge din hårfjerningscreme under badet.

#5 Veet Hårfjerningscreme Normal Hud – 200 ml

Veet Hårfjerningscreme Normal Hud

Køb for 75,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Effektiv hårfjerning
 2. Dejlig glat og hårfri følelse
 3. Virker på blot tre minutter

Egenskaber

Her får du en effektiv hårfjerningscreme, der kan klare hårfjerning på blot tre minutter. Produktet er nemt at anvende, og det giver en dejlig glat og hårfri følelse. Denne hårfjerningscreme er et godt alternativ til barbering, som skærer hårene over og kan give hår, der er indgroet. Du kan bruge produktet på både ben, arme, armhuler og i din bikinilinje.

Denne creme fjerner hårene ved rødderne.

Vores vurdering

Vi kunne rigtigt godt lide denne creme. Den er effektiv til hårfjerning, og den virker hurtigt. Derudover kan du bruge denne creme på de følsomme områder, såsom din bikinilinje.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du vil have en hurtig men effektiv hårfjerning. Her slipper du lynhurtigt af med dine hår.

#6 Veet Essential Inspirations Hårfjerningscreme – 200 ml

Veet Essential Inspirations Hårfjerningscreme

Køb for 75,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fjerner uønsket hårvækst effektivt
 2. Dejlig glat og hårfri følelse
 3. Indeholder naturlig ekstrakt af vindruekerneolie

Egenskaber

Dette er et skønt produkt, der indeholder naturligt ekstrakt af vindruekerneolie, der er har en blødgørende effekt på huden samt en dejligt duft af natur. Denne creme kan bruges til tør, følsom og normal hud.

Denne smarte creme fra Veet virker på blot fem minutter, og den er supernem at anvende og giver en dejlig glat og hårfri følelse. Denne hårfjerningscreme er en god erstatning til din gamle skraber eller voks. Denne creme får fjernet hår effektivt, og den kan mere eller mindre bruges på hele kroppen, dog ikke i ansigtet.

Vores vurdering

Vi kunne rigtigt godt lide denne hårfjerningscreme. Men generelt er alle cremer fra Veet rigtigt gode, og hvis du gerne vil prøve hårfjerningscreme, så er Veet et godt sted at starte.

Denne hårfjerningscreme virker effektivt og hurtigt og giver et godt resultat. Den lækre vindruekerneolie har desuden en dejlig blødgørende effekt.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du vil have effektiv hårfjerning, der samtidig efterlader din hud silkeblød, er dette produkt fra Veet et godt bud. Dine hår vil være væk i løbet af blot fem minutter. Husk dog, at du ikke skal bruge produktet i ansigtet. Ansigtet er nemlig ekstra følsomt, og derfor er det vigtigt, at du bruger cremer udviklet særligt til ansigtet.

#7 Hanne Bang Hbc4men Hair Removal Cream For Men 200 ml

Hanne Bang Hbc4men Hair Removal Cream For Men

Køb for 70,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Hårfjerningscreme til mænd
 2. Vil fjerne hårene effektivt
 3. Virker rensende og eksfolierende

Egenskaber

Denne hårfjerningscreme til mænd er effektivt til at fjerne hår på eksempelvis brystet, ryggen, benene, armene og armhulerne. Denne creme indeholder små pulveriserede frøskaller, der gør det nemt samt mere effektiv at fjerne uønsket hår. Frøskallerne hjælper med at sikre en effektiv fjernelse af de uønskede hår, og samtidig er de med til at eksfoliere huden. Dette giver en blødt og glat resultat.

Husk, at dette produkt ikke må bruges i ansigtet eller i intime områder. Hvis du vil bruge hårfjerningscreme i ansigtet, skal du bruge et produkt, der er særligt udviklet til netop at fjerne hårene i ansigtet.

Vores vurdering

Dette er et godt produkt til mænd. Produktet gør et effektivt og hurtigt job.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du skal bruge en creme til mænd, der er effektiv til hårfjerning. Husk, at produktet ikke må bruges i ansigtet.

#8 Veet For Men Gel Cream (200 ml)

Veet For Men Gel Cream

Køb for 68,- kr. hos Made4men.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Hårfjerning til mænd
 2. Kan bruges på hele kroppen
 3. Smertefrit og effektiv resultat

Egenskaber

Med dette produkt får du et lynhurtigt og effektivt resultat. Dette produkt kan bruges på hele kroppen, såsom ryg, bryst, armhuler og ben. Dog kan produktet ikke bruges i ansigtet og private områder.

Intet kunne være nemmere, mere effektivt eller mere diskret end Veet for Men Gel Cream. Den fremragende formular gør det lynhurtigt af med uønsket hår på ryg, bryst, armhuler og selv ben. Produktet virker på blot fire minutter.

Vores vurdering

Vi kunne godt lide dette produkt. Det klarer jobbet hurtigt, nemt og smertefrit.

Derfor skal du købe produktet

Et godt produkt til dig, der er på udkig efter hårfjerningscreme til mænd.

#9 Hanne Bang Hårfjerningscreme til ansigt – 25 ml

Hanne Bang Hårfjerningscreme til ansigt

Køb for 71,- kr. hos Med24.dk

 1. Kan bruges i ansigtet
 2. Virker på blot 1-2 minutter
 3. Medfølgende efterbehandlingsgel

Egenskaber

Dette produkt er specielt udviklet til ansigtet. Denne hårfjerningscreme er simpel og hurtig, og det tager blot 1-2 minutter at bruge produktet. Derefter bør du bruge den medfølgende efterbehandlingsgel, som genopretter huden PH-værdi, køler og beroliger. Virker i op til to uger.

Vores vurdering

Hårfjerningscremer virker også i ansigtet – du skal blot vælge et produkt, der er særligt udviklet til formålet. Det er præcis, hvad du får med dette produkt.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en hårfjerningscreme til ansigtet.

#10 Veet Silky Fresh Spray on Hair Removal Cream – 150 ml.

Veet Silky Fresh Spray on Hair Removal Cream

Køb for 90,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Spray on
 2. Kan bruges på hele kroppen
 3. Giver et silkeblødt resultat

Egenskaber

Med dette produkt får du et silkeblødt resultat over hele kroppen. Denne spray on hårfjerningscreme indeholder blandt andet lindrende aloe vera, der opløser og fjerner kropsbehåring tæt ved roden. Din nye hårvækst vil desuden føles blødere. Mild og blomstrende duft af violer, der efterlader huden velduftende og uden irritation fra stærke ingredienser.

Vores vurdering

Dette produkt er nemt at anvende, det dufter godt, og det giver et godt resultat.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en spray on fremfor en creme, du smører på.

Hvordan virker hårfjerningscreme?

Hårfjerningscreme er effektiv til at fjerne hår og uønsket hårvækst. Creme til hårfjerning virker ved, at cremen simpelthen opløser hårene. Hårfjerningscreme bruges af både mænd og kvinder og er en effektiv hårfjerningsmetode. Det er en utrolig nem måde at komme uønskede hår til livs, og du undgår røde knopper og indgroede hår. Dette er virkelig det bedste alternativ til almindelig barbering.

Det er på ingen måde svært at bruge hårfjerningscreme. Det vigtigste er selvfølgelig, at du starter med at læse indlægsedlen for din nye creme til hårfjerning. Men ellers skal du sådan set bare smøre cremen på det ønskede område, for eksempel ben eller armhuler. Herefter skal du vente det antal minutter, som pakken angiver. Det vil som regel være 5-10 minutter på større områder, såsom benene og ryggen, og kortere tid på mindre områder, såsom ansigtet.

Husk altid, at hvis du oplever, at det begynder at klø, svie eller i det hele taget gøre ondt, så skal du med det samme vaske cremen af og stoppe med at bruge den.

Når du skal have cremen af, er det vigtigt, at du bruger den svamp eller skraber, der medfølger. Der vil dog være nogle cremer, hvor du blot skal bruge vand til at fjerne cremen. Sørg altid for at vaske al cremen af, så der er ikke sidder cremerester tilbage. Hvis der medfølger en creme, kan du bruge den efterfølgende.

Husk desuden, at det altid er en god idé at teste en ny creme til hårfjerning på et lille område, inden du går i gang med hele benet. På den måde sikrer du, at du ikke får en allergisk reaktion.

Hvad indeholder hårfjerningscreme?

En hårfjerningscreme indeholder som regel nogle specifikke basiske kemikalier, der er kraftige nok til at nedbryde håret. Som regel er det stoffet potassium thioglycate sammensat med kalk, der bruges i hårfjerningscreme.

Det er vigtigt at nævne, at hårfjerningscreme ikke er skadeligt for hverken huden eller kroppen.

Hvad skal man overveje, når man vælger creme?

Du skal først og fremmest overveje om at bruge hårfjerningscreme er den rigtige metode for dig. Hvis du er træt af voks og barbering, kan det være, at du vil elske at bruge hårfjerningscreme, da det er en effektiv fjernelse af hår. Det er en smertefri hårfjerning, og det kan bruges af både mænd og kvinder.

Dernæst skal du vælge en hårfjerningscreme, der passer til lige præcis din hudtype. Der findes hårfjerningscremer til alle hudtyper, men det er naturligvis vigtigt, at vælger en creme, der passer til din hud. Der findes hårfjerningscremer til blandt andet:

 • Sensitiv hud
 • Normal hud
 • Tør hud

Hvis du har sensitiv hud, er det især vigtigt, at du vælger en creme, der passer til følsom hud, da ellers risikerer, at huden reagerer på cremen. Der findes et væld af forskellige cremer, så kig dig om, og vælg den, der umiddelbart passer bedst til din hudtype.

Hvis du bruger hårfjerningscreme, må du ikke opleve kløe eller lignende. Dette er et tegn på, at huden ikke kan tåle produktet. Huden må på ingen måde klø, svie, få røde knopper eller lignende. Hvis dette er tilfældet, så fjern cremen hurtigt, og vask huden.

Hvis du ønsker at fjerne hår på den mere traditionelle måde med voks og strips, så kan du læse mere om hvordan man gør det med et hårfjerning startsæt, som gør det nemt at komme igang.

Fordele og ulemper ved hårfjerning med cremer

Som med både voks og barbering er der naturligvis også en række fordele og ulemper ved hårfjerningscreme. Fordelene og ulemperne kan variere lidt fra person til person, da vi alle er forskellige. Derfor er det også vigtigt, at du prøver dig lidt frem, indtil du finder den bedste hårfjerningscreme til lige præcis din hud.

Som allerede nævnt ovenfor skal du altid vaske cremen af med det samme, hvis du oplever svie, kløe eller smerte efter påføring af cremen, da dette er hudens reaktion på cremen.

Fordelene ved hårfjerningscreme:

 • Nem og hurtig hårfjerning
 • Billigere end eksempelvis permanent hårfjerning
 • Helt smertefrit
 • Du undgår røde knopper og indgroede hår
 • Holder dine ben glatte og bløde i 1-2 uger. Derudover er hårene mere bløde, når de vokser ud

Ulemperne ved hårfjerningscreme:

 • Metoden er dyrere end barbering
 • Hvis du har sensitiv hud og følsom hud kan du opleve irritation, svie og kløe
 • Hårstubbene kan ses allerede efter to til fire dage
 • Der er ikke sikkert, at du kan få alle uønskede hår fjernet med cremen. Du kan dog gentage behandlingen, hvis du ikke fik fjernet alle hårene i første omgang

Hvor længe holder hårfjerningscreme?

Hårfjerningscreme holder en 1-2 uger, men du kan dog allerede se hårstubbene efter to til fire dage. Du skal derfor gøre op med dig selv, om du kan leve med hårstubbene, eller om du altid vil have helt glatte og bløde ben. I sidste ende er dette er personligt valg.

FAQ

Kan man bruge hårfjerningscreme til intime områder?

Langt de fleste hårfjerningscremer kan sagtens bruges til intime områder og i bikinilinjen. Sørg dog for at skylle creme helt af, da intime områder er mere sensitiv end eksempelvis dine ben.

Hvad koster en god hårfjerningscreme?

En hårfjerningscreme er faktisk ikke så dyr, som du måske går og tror. De fleste gode hårfjerningscremer koster 75-100 kroner.

Artiklen er opdateret d. februar 18, 2023 af Liva

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.