Bedste Kollagen Creme

Bedste kollagen creme (2024) – Guide til de bedste cremer med collagen

Artiklen er senest opdateret d. januar 9, 2024 af Liva

I denne bedste kollagen creme test har vi fundet otte kollagen cremer, som vi alle synes er gode. Den bedste kollagen creme er naturligvis den creme med kollagen, der passer bedst til lige præcis din hudtype og dine behov. Hvis du drømmer om en ungdommelig hud, der stråler af sundhed, kan du komme rigtig langt med en kollagen creme.

En kollagen creme går effektivt og naturligt ind og bidrager til en elastisk og fyldig hud. Den bedste kollagen creme har en anti-age effekt, så du kan reducere rynker og fine linjer samt forebygge tegn på aldring i huden.

Bliv klogere på cremer med kollagen i denne artikel, og find den collagen creme, der passer bedst til din hud og dine behov, så du kan få en smuk og ungdommelig hud, der stråler.

Hvilke produkter er med i bedste kollagen bedst i test

 1. MÁDARA Derma Collagen Hydra-Silk Firming Cream
 2. Peter Thomas Roth Firmx Collagen Moisturizer
 3. ELEMIS Pro-Collagen Marine Cream Ultra Rich
 4. Vichy Liftactiv Collagen Specialist Natcreme
 5. Vichy Liftactiv Collagen Specialist – Day
 6. M2 Beauté Ultra Pure Solutions Hyaluron & Collagen Facial Nano Spray

#1 MÁDARA Derma Collagen Hydra-Silk Firming Cream

MÁDARA Derma Collagen Hydra-Silk Firming Cream

Køb for 325,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Velegnet til alle hudtyper
 2. Beriget med mikroalger, peptider og hyaluronsyre der stimulerer hudens kollagen
 3. Reducerer synlige rynker og fine linjer

Egenskaber

Her får du en virkelig god rynkecreme, der har en silkeblød og lækker konsistens, der er velegnet til alle hudtyper. Denne kollagen creme er beriget med mikroalger, peptider og hyaluronsyre, der alle hjælper med at stimulere hudens naturlige produktion af kollagen. Dette resulterer i en fastere hud, der er mere spændstig.

Cremen genoplader huden ved hjælp af essentielle proteiner og aminosyrer, så din hud kan genvinde sin styrke. Derudover vil synlige tegn på alderdom, såsom fine linjer og rynker reduceres med brug af denne collagen creme. Du vil med denne creme opleve, at du får en mere smuk og ungdommelig hud.

Cremen har en let konsistens, der virker både plejende og udglattende på hudens overflade. Produktet er desuden vegansk og glutenfrit, og det kan bruges både morgen og aften. Produktet er ligeledes ECOCERT mærket.

Vores vurdering

Her får du en virkelig god anti rynke creme, der kan bruges af alle hudtyper. Du får en mere elastisk og fyldig hud ved at bruge denne rynkecreme. Med sine mange anti-age egenskaber har du med denne creme virkelig god mulighed for at reducere rynker og fine linjer.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have et effektivt produkt med anti age egenskaber, der samtidig ikke sprænger dit budget. Her får du et godt produkt, der vil booste huden.

#2 Peter Thomas Roth Firmx Collagen Moisturizer

Peter Thomas Roth Firmx Collagen Moisturizer

Køb for 660,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Effektiv anti-age creme
 2. Indeholder tre forskellige slags kollagen
 3. Giver huden et fyldigere og smidigere udtryk

Egenskaber

Her får du et supereffektivt produkt, der virker godt som anti age creme. Faktisk indeholder denne anti age creme hele tre forskellige slags kollagen: marint kollagen, plantekollagen og hydrolyseret kollagen. Tilsammen går disse tre forskellige typer af kollagen effektivt ind og minimerer rynker og fine linjer.

Derudover er indholdet af kollagen i cremen med til at give huden et mere fast, fyldig og smidigt udtryk. Endvidere er denne anti age creme beriget med intet mindre end fire kollagenstimulerende ingredienser, der synligt forstærker resultaterne af kollagens virkning.

Din hud vil ydermere blive fugtmættet af et 5% hyaluronsyrekompleks samt Squalane. Dette giver en spændstig og silkeblød hud med masser af fugt.

Vores vurdering

Du får her et effektivt produkt med den rette mængde kollagen, der synligt minimerer tegn på aldring. Denne anti age creme vil styrke huden og hjælpe med at holde din hud glat. Cremen kan bruges på mange forskellige hudtyper, og du vil opleve en gavnlig effekt og mindske synligheden af rynker og fine linjer.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne anti ageing creme, hvis du har budgettet til at bruge lidt flere penge på din rynkecreme. Her får du en formidabel anti age dagcreme. Her får du en af de bedste rynkecremer på markedet.

#3 ELEMIS Pro-Collagen Marine Cream Ultra Rich

ELEMIS Pro-Collagen Marine Cream Ultra Rich

Køb for 639,- kr. hos Cocopanda.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Prisbelønnet creme
 2. Indeholder aminosyrer, antioxidanter, vitaminer og tang for næring af tør hud og dehydreret hud
 3. Giver øjeblikkelig og langvarig fugtighed

Egenskaber

Her får du en kollagen creme med masser af af anti age effekter. Dette er en avanceret anti age ansigtscreme, der er multi-prisbelønnet. Denne Pro-Collagen Marine Cream indeholder en rig base af aminosyrer, antioxidanter, vitaminer og tang, der giver masser af næring til tør hud samt dehydreret hud. Dette produkt er særligt formuleret til at give øjeblikkelig og langvarig fugtighed, og der er en dokumenteret effekt for, at cremen holder huden fugtig i op til 24 timer, og du vil opleve en hud, der er blødere, fastere og mere glat.

Det er vist, at de kraftige anti age ingredienser i Pro-Collagen Marine Cream reducerer dybden af rynker samt forbedrer hudens fasthed, glathed og fugtighedsniveau på blot 15 dage.

Vores vurdering

Dette er en virkelig god kollagen creme, der har avanceret anti age teknologi, og som bare virker. Ja, produktet er lidt dyrere, men det er absolut pengene værd. Du får her et suverænt produkt med et væld af gode ingredienser.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne kollagen creme, hvis du gerne vil have et virkelig godt produkt med masser af anti ageing egenskaber. Hvis dit budget er til denne kollagen creme, vil du helt sikkert ikke fortyde at investere i denne creme.

#4 Vichy Liftactiv Collagen Specialist Natcreme

Vichy Liftactiv Collagen Specialist Natcreme

Køb for 339,- kr. hos Apopro.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Beskytter mod udefrakommende påvirkninger
 2. Hurtigvirkende og effektiv creme
 3. Testet på sensitiv hud under dermatologisk kontrol

Egenskaber

Denne kollagen creme til brug om natten fra Vichy er et godt produkt til rimelige penge. I løbet af dagen udsættes din hud for mange eksterne påvirkninger, der skader huden og dens kollagen. Dette gør, at tegn på aldring blive mere synlige. Det kan være tegn, såsom ujævn hudtone og rynker, der eksempelvis er forårsaget af solens skadelige UV-stråler.

Denne kollagen natcreme fra Vichy har en progessiv virkning. Cremen indeholder Vitamin C og peptid for en fastere hud og lysende resveratrol af naturlig oprindelse, der er kendt for sin effekt på en ujævn hudtone.

Denne kollagen creme er udviklet til at virke styrkende på din hud i løbet af natten, så den er klar til næste dag. Når du vågner om morgenen vil din hud føles mere frisk og udhvilet, og efter én måned vil du opleve, at dine rynker er synligt reduceret, og din hud er fastere.

Dette produkt er testet på sensitiv hud under dermatologisk kontrol.

Vores vurdering

Du får her et supergodt produkt til ganske rimelige penge. Vichy er generelt kendte for deres effektive produkter, og denne kollage creme til brug om natten er ingen undtagelse. Du får her et godt produkt, vi på det varmeste kan anbefale.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne kollagen creme, hvis du gerne vil have en effektiv kollagen creme til natbrug, der tilmed er i en prisklasse, hvor de fleste har mulighed for at være med.

#5 Vichy Liftactiv Collagen Specialist – Day

Vichy Liftactiv Collagen Specialist - Day

Køb for 268,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Innovativ fugtighedscreme
 2. Forbedrer kollagenproduktionen i huden
 3. Mindsker rynker og andre alderstegn i huden

Egenskaber

Her får du en virkelig god kollagen creme fra Vichy. Dette er en dagcreme, der er inspireret af den nye generation af æstetik-procedurer, der hjælper med at forbedre kollagenproduktionen i huden. Kollagen er et naturlig proteinfiber, som huden selv producerer, men huden producerer med alderen mindre kollagen, hvilket fører til aldringstegn. Derudover giver denne kollagen creme masser af fugt til huden, og så indeholder den ingen parabener.

Vores vurdering

Her får du en kollagen creme, som huden vil elske, og så er cremen tilmed i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Dette er efter vores mening en god anti age dagcreme, der give en god mængde fugt til huden.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en anti age dagcreme, der ikke sprænger dit budget. Med denne creme får du et godt produkt, der tilmed ikke indeholder parabener.

#6 M2 Beauté Ultra Pure Solutions Hyaluron & Collagen Facial Nano Spray

M2 Beauté Ultra Pure Solutions Hyaluron & Collagen Facial Nano Spray

Køb for 750,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Multifunktionelt produkt
 2. Forstøves med mikrofine partikler på huden
 3. Fremskynder hudens regenereringsproces

Egenskaber

Her får du en virkelig god kollagen spray, der kan lidt af hvert. Denne spray forstøves med mikrofine partikler på huden, der lægger sig ganske vægtløs på hudens overflade.

Produktet indeholder aktive stoffer, der transporteres ned i hudens dybe lag, hvor de fremskynder hudens regeneringsproces. Produktet virker revitaliserende og vil genopbygge huden og give en ungdommelig hud. Derudover har sprayen en udglattende effekt og grundet indholdet af hyaluronsyre, giver sprayen masser af fugt til huden.

Denne spray indeholder også A-vitamin, der modvirker ældning af huden, mens elastin styrker bindevævet og øger hudens elasticitet. Du kan også bruge denne spray til at fiksere og udglatte dine makeup, og den kan bruges som en opfriskende og fugtgivende spray i løbet af dagen.

Vores vurdering

Du får her et rigtig godt produkt, der kan lidt af hvert. Hvis du gerne vil have en ungdommelig glød, er denne spray lige noget for dig.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have et multifunktionelt produkt, der kan hjælpe dig med at bibeholde elasticiteten i huden, og du har budgettet til at bruge lidt flere penge på dine hudplejeprodukter.

Hvilken kollagen er den bedste?

Dette afhænger helt af dine behov, og der er ikke som sådan én kollagen creme bedst i test. Vi er hos Hair-beauty dog meget begejstret for ELEMIS Pro-Collagen Marine Cream Ultra Rich. Her får du et ganske unikt produkt, der skaber hurtige og synlige resultater. Ja, produktet er i den dyre ende, men du får til gengæld en creme, der er enormt effektiv, og som skaber hurtige resultater.

Er der forskel på collagen?

Ja, der findes flere typer kollagen. Som du måske har bemærket ved at læse om de forskellige produkter i denne test, er der flere af produkterne, der indeholder flere forskellige slags kollagen, hvilket er med til at give dig et endnu bedre resultat.

Kollagen produceres naturligt af huden, men allerede fra midten af 20’erne begynder produktionen af kollagen lige så stille at falde. Derfor er det en rigtig god idé at begynde at bruge en kollagen creme allerede tidligt, så du forebygger de tidlige aldringstegn, og en kollagen creme vil også opstramme huden og mindske tydelige rynker og give en mere ensartet hudtone.

Hvornår på dagen er det bedst at tage kollagen?

Du kan bruge rynkecreme både morgen og aften. Som du kan læse i denne test, er der kollagen cremer, der er beregnet til brug om natten, mens andre er beregnet til brug i løbet af dagen, mens andre igen kan bruges både morgen og aften.

Det vigtigste er, at du bare bruger din kollagen creme, og du bruger den, som det anbefales. Hvis du vælger at tage en kollagen tilskud eller spise kollagenpulver, skal du naturligvis også indtage kollagen, som det anbefales i forhold til produktet. Sørg derfor for, at du altid læser på produktet, så du bruger/indtager det korrekt.

Hvad skal man overveje, inden man vælger creme med kollagen?

Du skal overveje, hvad formålet med at bruge kollagen creme er. Er det primært for at forebygge, eller er det for at reducere alderstegn? Jo tidligere du begynder at bruge en kollagen creme, jo mere vil formålet være forebyggelse, mens det givetvis er mere målrettet reducering af alderstegn, hvis du allerede har en moden hud.

Du kan med fordel også overveje, hvad dit budget er. Kollagen cremer er ikke billige, men du finder dog cremer, der er dyrere end andre, så overvej, hvor meget du er villig til at spendere på din kollagen creme.

Derudover kan du overveje, om din creme skal indeholde nogle særlige ingredienser, eller om den skal have andre egenskaber udover at forebygge eller reducere alderstegn.

Hvor tidligt skal man anvende kollagen creme?

Du kan begynde at anvende en kollagen creme allerede fra midten af 20’erne, når hudens naturlige produktion af kollagen begynder at blive mindre. Jo tidligere du begynder at bruge en kollagen creme, desto bedre.

Hvad er kollagen?

Kollagen er et protein, som huden naturligt producerer. Kollagen er med til at gøre huden mere elastisk og stram, og derfor begynder man at få hængende hud og rynker, når produktionen af kollagen falder.

Hvad indeholder kollagen creme?

En kollagen creme indeholder mange ingredienser, og det er lidt forskelligt fra produkt til produkt, hvad indholder er. Men generelt indeholder kollagen cremer ingredienser, såsom Vitamin A, hyaluronsyre og peptider, der alle har anti age egenskaber, der går ind og hjælper, når huden begynder at producere mindre kollagen.

FAQ

Hvad er den bedste kollagen creme?

Vi er som nævnt pjattede med ELEMIS Pro-Collagen Marine Cream Ultra Rich, men vi mener dog, at alle cremerne i denne test er gode og effektive.

Hvor ofte skal man bruge kollagen creme?

Du kan sagtens bruge din kollagen creme på daglig basis.

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.