Bedste Hårpudder

Bedste hårpudder test (2024) – Guide over pudder til håret

Artiklen er senest opdateret d. januar 9, 2024 af Liva

I denne bedste hårpudder test guide har vi taget et kig på 10 forskellige hårpuddere, så du kan finde den bedste hårpudder til lige præcis dit hår, dit budget og dine behov. En hårpudder er genial til dig, der gerne vil tilføje volumen og skabe et fyldigt look – vel at mærke uden at dit hår ser unaturligt eller fedtet ud. Hårpudder er særligt fantastisk til fint og tyndt hår, idet produktet giver håret masser af fylde og volumen.

En hårpudder er et must at have med i tasken, så du kan style dit hår på farten. Find den bedste hårpudder i denne guide. God læsning!

Hvilke produkter er med i bedste hårpudder bedst i test

 1. Hairlust Volume Wizard™ Hair Powder
 2. Kevin Murphy POWDER.PUFF
 3. Schwarzkopf OSIS+ Dust It Mattifying Powder
 4. ZENZ Organic Pure No. 89 Volume Hair Powder
 5. Maria Nila Power Powder
 6. AMERICAN CREW Boost Powder
 7. LOREAL Tecni. Art Super Dust
 8. FOUR REASONS Original Volume Powder
 9. HAIR DOCTOR Styling Powder
 10. got2b Powderful Volumizing Styling Powder
 11. IdHAIR Volume Powder

#1 Hairlust Volume Wizard™ Hair Powder

Hairlust VolumeWizard_VolumePowder

Køb for 179,- kr. hos Hairlust.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Silikonefri og parfumefri.
 2. Indeholder økologisk aloe vera og havre.
 3. Giver øjeblikkelig volumen og tekstur.
 4. Velegnet til alle hårtyper.

Egenskaber

Volume Wizard™ Hair Powder fra Hairlust er en ægte gamechanger for dem, der ønsker øjeblikkelig volumen og tekstur i håret uden at gå på kompromis med hårets og hovedbundens sundhed.

Dette hårpudder er formuleret med nærende og økologiske planteekstrakter fra aloe vera og havre samt glycerin og E-vitamin, der ikke kun giver et øjeblikkeligt løft, men også virker lindrende på hovedbunden og forebygger udtørring og irritation.

Dette produkt er fri for parfume, sulfater, silikone, parabener og mineralske olier, og er velegnet til alle hårtyper.

Vores vurdering (Testet af Malene)

Jeg har prøvet Volume Wizard™ Hair Powder, og jeg er solgt. Dette hårpudder er utrolig let at bruge og giver et fantastisk løft og volumen til håret, uden at det føles tungt eller klæbrigt. Jeg elsker, at det er så nemt at påføre, og at det holder mit hår friskt og fyldigt hele dagen.

Det faktum, at det er formuleret med økologiske ingredienser og er fri for parfume og silikone, gør det endnu bedre!

Derfor skal du købe Volume Wizard™ Hair Powder

Hvis du leder efter et produkt, der kan give dit hår et øjeblikkeligt løft og ekstra volumen, er Volume Wizard™ Hair Powder fra Hairlust det perfekte valg. Ikke alene giver det dit hår en fantastisk tekstur og fylde, men det plejer også din hovedbund med sine nærende ingredienser.

Produktet er et must-have i enhver hårplejerutine, især for dem, der ønsker et produkt, der er nemt at bruge og effektivt til at skabe en flot, voluminøs frisure.

#2 Kevin Murphy POWDER.PUFF

Kevin Murphy Powder.Puff

Køb for 228,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Volumengivende hårpudder
 2. Giver fladt hår masser af fylde
 3. Indeholder ingen parabener eller sulfater

Egenskaber

Med denne hårpudder fra Kevin Murphy får du en skøn hårpudder, der er designet til at give selv det fladeste hår masser af volumen og fylde. Denne hårpudder er et must-have til dig, der drømmer om et livligt hår og et produkt med maksimal volume.

Produktet indeholder et væld af lækre ingredienser, såsom importeret tang fra Frankrig, ekstrakter fra æbler, blommer, tranebær og citrus. Denne pudder er desuden usynlig i håret, og produktet er fri for parabener og sulfater.

Drys pudderet i tørt hår eller i håndfladen, og massér derefter pudderet godt ind i dit hår.

Vores vurdering

Man kan aldrig gå helt galt i byen med Kevin Murphy, kan man? Denne hårpudder er selvfølgelig ingen undtagelse. Du får fantastisk volumen, og du kan skabe et væld af fede looks med denne hårpudder. Produktet er også ideelt, hvis du er på farten, og du gerne lige vil friske frisuren op inden dit næste møde eller kaffeaftale.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne hårpudder, hvis du gerne vil have en effektiv hårpudder, der kan skabe volumen i dit hår. Pudderet er i den dyre ende, men den er absolut alle pengene værd, så hvis du har budgettet til det, er dette et godt køb.

#3 Schwarzkopf OSIS+ Dust It Mattifying Powder

Schwarzkopf OSIS+ Dust It Mattifying Powder

Køb for 59,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Givet håret et mat look
 2. Særligt velegnet til fint hår og normalt hår
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Med denne hårpudder fra Schwarzkopf får du en lækker hårpudder, der giver dig utallige muligheder, når det kommer til at style dine lokker. Hårpudderet er en volumengivende hårpudder, der skaber et vedvarende hold og giver håret et flot, mat look. Du kan nemt skabe ekstra volumen ved at bruge mere af produktet. Denne hårpudder indeholder silikat, hvilket giver ultimativ volumen og fylde til dine lokker.

Denne hårpudder er især god til fint og normalt hår, og den kan bruges i både kort hår og i langt hår. Hvis du virkelig er ude efter et voluminøst look, så drys pudderet direkte i hovedbunden, og så skal du bare se løjer!

Vores vurdering

Du får her en rigtig fin hårpudder, der er i en prisklasse, hvor langt de fleste kan være med. Hvis du har normalt eller fint hår, er denne hårpudder ideel. Produktet kan bruges i alle hårlængder, og den giver håret masser af fylde og volumen.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en hårpudder, der ikke sprænger dit budget, men du samtidig gerne vil have en god hårpudder, der kan skabe volumen og fylde i dine lokker.

#4 ZENZ Organic Pure No. 89 Volume Hair Powder

Zenz Organic Pure No. 89 Volume Hair Powder

Køb for 175,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Velegner sig til fint og fedtet hår
 2. Parfume- og silikonefri
 3. Allergivenlig og vegansk

Egenskaber

Med denne hårpudder fra ZENZ får du en fantastisk pudder til håret, der giver maksimal volumen til både kort og langt hår. Hårpudderet er især god til dig med fedtet hår og fint hår, der gerne vil have et voluminøst look. Denne hårpudder giver desuden tekstur til håret, og den har et godt hold. Produktet er i øvrigt ideelt til dig, der drømmer om et “messy hair look”.

Hårpudderet efterlader ingen hvide og synlige rester i dine lokker, og du kan faktisk også anvende din hårpudder som en tørshampoo, hvis du ikke lige har tid til at vaske håret. Denne hårpudder er parfumefri og silikonefri og derudover er den både allergivenlig og vegansk.

Vores vurdering

Du får her en effektiv hårpudder, der kan friske håret op og skabe et lidt pjusket look. Denne volumengivende hårpudder ligger i den lidt dyrere ende, men du får til gengæld en super hårpudder, der skaber gode resultater og en flot mat finish.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du har budgettet til at bruge hårpudder, der er i den lidt dyrere ende. Denne hårpudder er desuden ideel til dig, der er ude efter en hårpudder, der er parfume- og silikonefri samt vegansk og allergivenlig.

#5 Maria Nila Power Powder

Maria Nila Power Powder

Køb for 139,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Skaber et mat look
 2. Smart pumpefunktion der gør præcis påføring af produktet nemmere
 3. Skaber øjeblikkeligt løft, tekstur og fylde til dine lokker

Egenskaber

Maria Nila Power Powder er en volumengivende hårpudder, der giver dig utallige stylingsmuligheder. Pudderet giver håret et mere mat look og en masse volumen og fylde. Produktet har en virkelig smart pumpefunktion, der gør det langt nemmere at præcisere påføringen af produktet. Fordel blot et par pump ved hårrødderne, og oplev, hvordan du øjeblikkeligt får løft og tekstur i håret. Fordel også gerne hårpudderet i længderne og i dine spidser for et sexet og råt look.

Denne hårpudder er fri for parabener, sulfater, indeholder 100% veganske ingredienser og emballagen er 100% CO2-kompenseret.

Vores vurdering

Du får her en god hair powder, der giver volume til dine lokker. Vi kan personlig godt lide, at hårpudderet givet et mere mat look, og vi er også vilde med, at emballagen er CO2-kompenseret og uden parabener og sulfater.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er ude efter en hårpudder, der skaber en mat finish, er denne hair powder lige noget for dig. Denne hårpudder er effektiv, og den skaber et flot resultat.

#6 AMERICAN CREW Boost Powder

American Crew Boost Powder

Køb for 99,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Givet en mat finish, et løft og øget tykkelse
 2. Skaber fantastisk struktur og volumen
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Med denne volume pulver får du en hårpudder, der giver dine lokker et løft, øget tykkelse og en mat finish. Denne hårpudder skaber en dramatisk effekt, der giver håret en fantastisk struktur og volumen. Du kan nemt drysse pudderet i håndfladerne og massere det i hovedbunden – husk blot, at dine lokker skal være tørre. Hvis du gerne vil have ekstra effekt, kan du drysse produktet direkte i hovedbunden.

Vores vurdering

Du får her en ganske fin hårpudder til fornuftige penge.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne hårpudder, hvis du gerne vil have en hårpudder, der ikke sprænger dit budget, men som stadig er effektiv og skaber et opfrisket look.

#7 LOREAL Tecni. Art Super Dust

Loreal Tecni. Art Super Dust

Køb for 89,- kr. hos Cocopanda.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Udviklet til normalt eller tykt hår
 2. Givet en mat finish
 3. Skaber mere fylde og løft i håret

Egenskaber

Med denne hårpudder får du en budgetvenlig hårpudder, der giver fylde og tekstur til dine lokker. Produktet giver håret mere fylde og et ekstra løft helt nede ved rødderne, og pudderet skaber samtidig et flot mat look. Produktet er ideelt til dig med normalt eller tykt hår.

Vores vurdering

Du får her en god hårpudder, der tilmed ikke sprænger budgettet fuldstændigt.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne hårpudder, hvis du er på udkig efter et produkt, der skaber flotte resultater, men som samtidig er budgetvenlig.

#8 FOUR REASONS Original Volume Powder

Four Reasons Original Volume Powder

Køb for 81,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kontrollerer olie fra hovedbunden
 2. Perfekt kombination af tørshampoo og hårpudder
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Med denne power powder får du en perfekt kombination af tørshampoo og hårpudder. Produktet løfter håret fra rødderne og hjælper med at kontrollere olie fra hovedbunden, så du undgår fedtet hår. Derudover giver hårpudderet et opfrisket look, og produktet får håret til at se udhvilet og rent ud mellem hårvaske. Denne hårpudder indeholder kartoffelstivelse, hvilket sikrer en luftig volumen.

Vores vurdering

Du får her en fin hårpudder, der kan bruges af alle hårtyper og i alle hårfarver. Vi synes, at du med denne hårpudder får et godt produkt til fornuftige penge.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en budgetvenlig hårpudder, der kan bruges af alle hårtyper.

#9 HAIR DOCTOR Styling Powder

Hair Doctor Styling Powder

Køb for 125,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Særligt god til dig med fint hår
 2. Nemt at anvende
 3. Skaber perfekt volumen og et stærkt hold

Egenskaber

Med denne hårpudder kan du opnå struktur, tekstur og naturlig kontrol af dine lokker. Hårpudderet er nem at anvende, og den vil ikke efterlade hvide rester i dit hår. Produktet skaber en perfekt volumen og giver et stærkt hold – helt uden at belaste dine lokker.

Denne hårpudder er særligt god til dig med fine hår.

Vores vurdering

Du får her en super hårpudder, der ligger i mellemklassen rent prismæssigt.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne hårpudder, hvis du gerne vil have en god hårpudder, men du ikke har lyst til at gøre dankortet rødglødende. Med denne hårpudder får du et godt resultat.

#10 got2b Powderful Volumizing Styling Powder

got2b Powderful Volumizing Styling Powder

Køb for 42,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Skaber løft fra rødderne
 2. Volumengivende hårpudder
 3. Giver struktur til hvert hårstrå

Egenskaber

Med denne hårpudder kan du løfte dit hår fra rødderne og skabe ekstra volumen omkring dit ansigt. Pudderens vægtløse formel sikrer, at hvert hårstrå får struktur, og du opnår maksimal volumen, der holder.

Hårpudderet kan bruges af alle hårtyper, men den er virkelig god til dig med fint hår, der drømmer om volumen og struktur.

Vores vurdering

Du får her en hårpudder, der er enormt budgetvenlig, og som samtidig er god.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne hårpudder, hvis du virkelig gerne vil have en hårpudder, der er budgetvenlig, men som samtidig er effektiv.

#11 IdHAIR Volume Powder

IdHair Volume Powder

Køb for 45,- kr. hos Luxplus.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Budgetvenlig
 2. Giver god volumen
 3. Skaber et pjusket look

Egenskaber

Her får du en fin hårpudder, der giver dine lokker volumen, struktur og flot pjusk.

Vores vurdering

Du får her en fin hair powder, der kan give liv, fylde og volumen til et fladt hår og et tyndt hår.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en budgetvenlig hårpudder.

Hvad er hårpudder?

Hårpudder er et stylingsprodukt til håret. Hårpudder har været brugt i rigtigt mange år. Faktisk har hårpudder været brugt siden Louis XIII’s tid i slutningen af 1600 tallet. Som du sikkert kan huske fra historiebøgerne, var store parykker det absolut mest moderigtige på denne tid. De bombastiske parykker blev båret af både mænd og kvinder i højere social klasser. Men, men, men … parykkerne blev hurtigt beskidte, og de kunne ikke vaskes. Derfor dryssede de hvidt pudder over de hvide parykker.

Jovist bruger vi ikke samme hårpudder i dag, som de gjorde på Louis XIII’s tid, og vi bruger mest hårpudder for at give fylde. Dette gør hårpudder ideel til dig med finere hår, tyndere hår eller fedtet hår, der har lidt en træls tendens til at klaske sammen i løbet af dagen. Derudover skaber hårpudder en flot mat finish.

Hårpudder kan faktisk også bruges som en tørshampoo – netop derfor er produktet også godt, hvis du har fedtet hår. Pulveret absorberer overskydende fugt, overskydende olie og overskydende fedt i håret og hovedbunden. Fordi pudderet absorberer snavs og fedt, betyder det også, at du kan springe en hårvask over ved at bruge hårpudder.

Dog er hårpudder ikke super ideelt, hvis du har en meget tør hovedbund eller en sensitiv hovedbund, netop fordi fedt absorberes af pulveret, og hvis du allerede har en hovedbund, der er tør, vil du ikke fjerne den smule overskydende fedt, der er.

Hvad skal man overveje, inden man vælger hårpudder?

Du skal overveje, hvad din hårtype er. Alle typer hår kan bruge hårpudder, men det er en god idé at vælge en pudder, der er særligt udviklet til netop din hårtype. Du bør også sørge for at vælge en pudder, der passer til din hårfarve.

Hvis du eksempelvis har mørkt hår, skal du sørge for at finde en fantastisk brun hårpudder, der er særligt udviklet til dig med mørkt hår. Det ser nemlig lidt sjovt ud, hvis du bruger en hårpudder til lyse lokker i mørkt hår. Det er i bund og grund ligesom med tørshampoo – vælg det produkt, der passer til din hårfarve og hårtype, så du får den rigtige hårpudder.

Du bør også overveje, om du er på udkig efter en økologisk hårpudder, en hårpudder uden parabener, sulfater og så videre, en vegansk hårpudder … Den sarte hud skal eksempelvis undgå skrappe ingredienser, så du ikke gør ondt værre.

Sådan bruger man hårpudder

Det er heldigvis supernemt at benytte hårpudder. Sørg altid for, at dit hår er tørt, når du bruger hårpudder. Det duer ikke at bruge i vådt hår.

Du kan drysse lidt pudder i dine håndflader eller direkte i hovedbunden. Opdel håret i et par sektioner, hvis du har tykt hår. Det gør håret lettere at overskue og arbejde med. Herefter skal du massere hårpudderet godt ind i håret. Start i hovedbunden, og arbejd dig ned i længderne og i spidserne. Du kan eventuelt pjuske/rode lidt i hovedet for at skabe endnu mere volumen og fylde.

Du får mest volumen ved at drysse ekstra hårpudder i hovedbunden. Vi anbefaler, at du starter med lidt hårpudder, og så kan du altid gå håret igennem én gang mere, hvis du gerne vil have endnu mere volumen.

Hvilke typer hårpuddere findes der?

Der findes rigtigt mange forskellige hårpuddere på markedet. Du finder en hårpudder til enhver hårtype og hårfarve, og mere eller mindre alle de kendte brands inden for hårstyling, vil have en hårpudder i deres kollektion. Det kan være, du allerede har et brand, du elsker, og du gerne vil bruge deres hårpudder, men det kan også være, at du vil prøve et helt nyt brand. Mulighederne er virkelig mange, så find den, der passer bedst til dine behov og dine lokker.

Fordelene ved at bruge hårpudder

Der er en række fordele ved at bruge hårpudder, såsom:

 • Mere volumen
 • Mere struktur
 • Mere fylde
 • Mat finish
 • Du kan springe en hårvask over
 • Perfekt at have med i tasken, når du er på farten
 • Nem at anvende
 • Forholdsvis budgetvenlig (du finder dog nogle, der ligger i den dyre ende)

Dette må siges at være de bedste fordele ved at bruge en hårpudder.

Tips til styling efter brug af hårpudder

Du kan style håret lige, som du lyster. En høj og pjusket hestehale er virkelig flot. Du kan også sætte håret op i en stor knold eller eventuelt lave en stor og halvpjusket fletning. Du kan selvfølgelig også blot have løst hår. Uanset hvad er vi sikre på, at dit hår vil se flot og sexet ud.

FAQ

Hvilken type hår er mest velegnet til brug af hårpudder?

Du kan bruge hårpudder i alle typer hår, men det er især velegnet til dig med fint eller tyndt hår, idet en hårpudder skaber fylde og volumen i dit hår.

Hvordan kan man opnå den bedste hold og tekstur ved brug af hårpudder?

Du får det bedste resultat ved enten at drysse hårpudder i dine håndflader eller direkte i din hovedbund. Du får mest volumen ved at drysse hårpudder direkte i hovedbunden. Sørg for at bruge hårpudder i hår, der er tørt. Massér hårpudderet godt ind i håret – helt fra hovedbunden til spidserne. Du kan eventuelt pjuske lidt op i håret for at skabe et mere sexet, pjusket og lidt rodet look.

Hvad er den bedste hårpudder?

Det afhænger af lige præcis dit hår, dit budget og dine behov, men vi er personligt ret vilde med Kevin Murphy POWDER.PUFF hos Hair-beauty. Produktet er i den dyre ende, når det kommer til hårpudder, men du får til gengæld en virkelig effektiv hårpudder, der skaber flotte og holdbare resultater.

Hvad indeholder hårpudder?

En hårpudder kan indeholde mange ingredienser, men typisk vil pulveret indeholde silica silylate.

Malene

Malene er en af vores talentfulde tekstforfattere og produkttestere. Hun har været en del af hjemmesidens siden 2021 og har bidraget med en stor mængde beautyguides og testet produkter fra shampoo til hårserum og vippeserum.

Hun er vores go-to når vores artikler skal opdateres med vores nyeste test, som hun også selv foretager.