Bedste Elektrisk Neglefil

Bedste elektrisk neglefil guide (2024) – El neglefil bedst i test

Artiklen er senest opdateret d. januar 8, 2024 af Liva

Er du på jagt efter den bedste elektrisk neglefil, der ikke bare klarer jobbet, men også overgår dine forventninger? Vores guide og anmeldelse af de 10 bedste produkter, som er bedst i test, er her for at hjælpe dig. Vi går ikke kun i dybden med hvert produkt, men tilbyder også en brugervenlig guide til, hvordan du bruger en elektrisk neglefil effektivt.

Med den bedste elektriske neglefil kan du få velplejede og flotte negle. En elektrisk neglefil er et must-have, hvis du gerne vil give dig selv en professionel manicure derhjemme.

Vi har i denne guide taget et kig på 10 elektriske neglefile, så du kan finde den bedste elektriske neglefil, så du kan få smukke negle.

Hvilke produkter er med i bedste elektrisk neglefil bedst i test

 1. Nailster elektrisk neglefil – inklusiv 4 negle bits
 2. Elektrisk neglefil – Salon Shaper
 3. Beurer MP 44 Manicure & Pedicure Set – 3 Years W
 4. Rio Professional Electric Nail File
 5. Elektrisk nagelfil med tillbehör
 6. Scholl Velvet Smooth Neglefil
 7. Elektrisk nagelfil med 6 bitsar Svart
 8. Elektrisk neglepolerer
 9. Elektrisk nagelfil med 12 st tillbehör för slipning/polering
 10. Elektrisk nagelfil med 6 bitsar Sort

#1 Nailster elektrisk neglefil – inklusiv 4 negle bits

Nailster elektrisk neglefil - inklusiv 4 negle bits

Køb for 719,- kr. hos Nailster.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Udviklet med fokus på perfomance og komfort
 2. Nem og hurtig aftagning af gelprodukter
 3. 1.000-35.000 drejninger i minuttet

Egenskaber

Med denne elektriske neglefil fra Nailster får du et produkt af høj kvalitet, der gør det nemt at tage gelprodukter af dine negle. Neglefilen er designet med fokus på perfomance og komfort, og den kan køre mellem 1.000 og 35.000 omdrejninger i minuttet. Derudover har denne neglefil to rotationsretninger, hvilket betyder, at den både kan dreje højre og venstre om. Dette gør neglefilen mere fleksibel at arbejde med, og det gør det samtidig nemmere og hurtigere af tage produkter af neglene.

I dette kit medfølger maskinen, neglefilen (håndstykket), holder til neglefilen samt 4 standard bits.

Vores vurdering

Vi synes, at du her får en rigtig fin elektrisk neglefil, der er velegnet til dig, der gerne vil have en elektrisk neglefil, der effektivt kan fjerne gelprodukter. Vi er desuden ret begejstrede for, at der medfølger fire forskellige file, så du kan både kan preppe dine negle, ordne dine neglebånd og fjerne produkter.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en elektrisk neglefil af høj kvalitet, der kommer med flere forskellige bits, så er denne elektriske neglefil fra Nailster et godt bud.

#2 Elektrisk neglefil – Salon Shaper

Elektrisk neglefil - Salon Shaper

Køb for 399,- kr. hos Perfect-body.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Lille og smart
 2. 5 forskellige file medfølger
 3. Flot design

Egenskaber

Hvis du er på udkig efter en elektrisk neglefil, der har et lille, smart og flot design, så behøver du ikke at lede længere. Salon Shaper er nem at have med overalt takke være det kompakte design. Selvom designet er lille, har neglefilen stadig en høj omdrejningshastighed og er effektiv.

Med til filen medfølger fem file, der alle er meget nemme at skifte. Filen skal blot presses ind, og så sidder den, hvor den skal. Filen kan også nemt hives ud igen, når du skal skifte til en anden fil.

Når det er tid til at skifte filene ud, kan du altid købe ekstra til din Salon Shaper. Denne elektriske neglefil kan bruges til både hårde akryl negle og sågar tånegle. Samtidig er den så blid, at du kan bruge den til at file neglebåndene og ganske blidt massere og stimulere dem.

Vores vurdering

Dette er en rigtig god elektrisk neglefil. Vi kan godt lide det lille, men flotte design, der gør, at filen er nem at have med overalt. Den er klart et must-have, hvis du går op i at have velplejede negle.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en elektrisk neglefil i et lille og smart design, så er Salon Shaper lige noget for dig. Den er ideel til dig, der ofte er på farten og rejser meget takket være sin lille størrelse.

#3 Beurer MP 44 Manicure & Pedicure Set – 3 Years W

Beurer MP 44 Manicure & Pedicure Set

Køb for 422,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder 7 redskaber
 2. Trinløs justering
 3. Ergonomisk design

Egenskaber

Med dette manicure og pedicure sæt får du hele syv forskellige redskaber af høj kvalitet, der alle har en langtidsholdbar safirbelægning eller poleringsfilt. Sættet inkluderer: negleplejesæt, der består af 2 x negleklipper, neglesaks, neglebåndsfjerner, neglebåndsgaffel til at fjerne afskalning af hud, pincet og neglefil.

Der er trinløs justering og et magisk LED-display, der vises under drift. Derudover kan den rotere både med og mod uret og takket være det ergonomiske design, glider filen ikke under behandlingen.

Vores vurdering

Du får her et ganske fint sæt til manicure og pedicure, der indeholder alt, hvad du skal bruge for at få smukke negle.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et sæt, der indeholder mange forskellige redskaber, så er dette sæt et godt bud.

#4 Rio Professional Electric Nail File

Rio Professional Electric Nail File

Køb for 261,- kr. hos Lookfantastic.dk

Fremhævede egenskaber

 1. 11 udskiftelige hoveder/file
 2. Til brug på akryl-, gel- og naturlige negle
 3. Flot og stilfuldt design

Egenskaber

Med Rio Professional Electric Nail File får du en bærbar og USB-drevet elektrisk neglefil. Filen er designet til at file akryl-, gel- og naturlige negle på ganske kort tid. Hvad enten du er professionel eller nybegynder, vil du får glæde af denne neglefil, der hjælper dig med at give enten dig selv eller dine kunder en flot manicure.

Denne elektriske neglefil kan bruges af både højre- og venstrehåndede personer.

Neglefilen har justerbare hastighedsindstillinger og kan gå fra 0-20.000 omdrejninger i minuttet. Derudover har filen 11 udskiftelige file, så du kan anvende den helt rigtige fil til dine negle. Neglefilen er fremstillet i aluminium og har en højhastighedsmotor med tovejsfunktion. Endvidere er den støjsvag.

Vores vurdering

Du får her en rigtig fin neglefil, der har mange funktioner, et flot design og som samtidig heller ikke sprænger budgettet fuldstændigt.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter en elektrisk neglefil i et flot design med mange forskellige funktioner, så er dette lige en elektrisk neglefil for dig.

#5 Elektrisk nagelfil med tillbehör

Elektrisk nagelfil med tillbehör

Køb for 419,- kr. hos Elgiganten.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder flere redskaber
 2. Polering af neglene
 3. Høj hastighed

Egenskaber

Her får du en professionel elektrisk neglefil, der kan polere dine naturlige negle, så de bliver ekstra smukke. Sættet indeholder flere forskellige redskaber, så du får alt det, du skal bruge for at kunne lave en flot manicure og pedicure, uanset om det er til naturlige eller kunstige negle. Neglefilen har en høj hastighed og et minimalistisk design.

Vores vurdering

Dette er en ganske fin elektrisk neglefil, der ligger i mellemprisklassen. Vi kan godt lide, hvor mange redskaber der medfølger til neglefilene. Den kan desuden bruges til at fjerne hård hud, døde hudceller og lignende, og den er således ikke kun til kunstige negle.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en god elektrisk neglefil i mellemprisklassen med masser af tilbehør, så er denne elektriske neglefil et oplagt valg.

#6 Scholl Velvet Smooth Neglefil

Scholl Velvet Smooth Neglefil

Køb for 149,- kr. hos Well.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kan bruges på både hænder og tæer
 2. Indeholder tre forskellige hoveder
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Med Scholl Velvet Smooth Neglefil får du et negleplejesæt, der består af en elektrisk neglefil og tre forskellige hoveder, der kan udskiftes. Du kan nemt bruge filen på både hænder og tæer, så du kan få naturlige, flotte og sunde negle.

Hovederne kan bruges til at file, slibe og polere dine negle, og de kan nemt skiftes ud. Du har mulighed for at indstille filen på to forskellige hastigheder. Endvidere medfølger en beskyttelseshætte til filen samt ét AA-batteri, så du kan komme i gang med det samme.

Vores vurdering

Du får her et rigtig fint sæt, der indeholder alt, du skal bruge, for at få flotte og sunde negle. Vi er desuden vilde med, at filen er budgetvenlig, og har en pris, hvor alle har mulighed for at være med.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en budgetvenlig elektrisk neglefil, så er denne fil et oplagt valg.

#7 Elektrisk nagelfil med 6 bitsar Svart

Elektrisk nagelfil med 6 bitsar Svart

Køb for 85,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Perfekt til manicure og pedicure
 2. God til akrylnegle
 3. Justerbar hastighed

Egenskaber

Her får du en fin elektrisk neglefil, der kan alt det, som den bør kunne. Den er er særlig god til akrylnegle, men den kan også sagtens bruges til almindelig manicure og pedicure. Hvis du gerne vil lave den perfekte manicure, er neglefilen et must!

Denne neglefil har justerbar hastighed og et ergonomisk design, hvilket gør den nem og behagelig at arbejde med.

Vores vurdering

Dette er en fin elektrisk neglefil, der også er budgetvenlig.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en elektrisk neglefil, der kan det, den skal, og som samtidig heller ikke sprænger budgettet på nogle måder, så er dette lige en neglefil for dig.

#8 Elektrisk neglepolerer

Elektrisk neglepolerer

Køb for 69,- kr. hos Elgiganten.dk

Fremhævede egenskaber

 1. 3 forskellige funktioner
 2. 2 forskellige hastigheder
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Her får du en meget budgetvenlig elektrisk neglefil, der har to forskellige hastigheder og tre forskellige funktioner. Hvis du gerne vil holde dine negle flotte og velplejede, så er denne neglefil et must-have. Filens design er ergonomisk udviklet, hvilket gør den behagelig og nem at arbejde med på både hænder og fødder.

Vores vurdering

Du får her en simpel, men dog effektiv neglefil, i en prisklasse, hvor alle kan være med. Den er nem at anvende på både hænder og tæer.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en meget budgetvenlig neglefil, så er denne fil lige noget for dig.

#9 Elektrisk nagelfil med 12 st tillbehör för slipning/polering

Elektrisk nagelfil med 12 st tillbehör för slipning/polering

Køb for 198,- kr. hos Elgiganten.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder masser af tilbehør
 2. Must-have til fine negle
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Hvis du drømmer om negle, der er sunde, smukke og velplejede, så kan denne elektriske neglefil hjælpe dig med at opnå det. Med til denne neglefil medfølger masser af tilbehør, så du nemt kan fjerne gel og akryl fra dine negle.

Vores vurdering

Dette er en ganske fin elektrisk neglefil til forholdsvis billige penge.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en budgetvenlig elektrisk neglefil, du kan bruge til at fjerne akryl og gel fra dine negle, så er denne neglefil et ideelt valg.

#10 Elektrisk nagelfil med 6 bitsar Sort

Elektrisk nagelfil med 6 bitsar Sort

Køb for 120,- kr. hos Elgiganten.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Mange funktioner
 2. Behagelig at anvende
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Her får du en neglefil, der er ergonomisk designet og behagelig at arbejde med, hvad enten du bruger den til manicure eller pedicure. Med følger meget forskelligt tilbehør, så du har alt, du skal bruge, for at kunne lave pæne negle. Du kan også bruge filen til at fjerne hård hud, død hud, file neglebånd og lignende. Mulighederne er mange!

Vores vurdering

Dette er en en rigtig fin allround elektrisk neglefil, der kan bruges til flere forskellige formål, og som samtidig er budgetvenlig.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne neglefil, hvis du gerne vil have en elektrisk neglefil, du kan bruge til flere forskellige formål, og som samtidig ikke sprænger dit budget.

Sådan vælger du den rigtige elektriske neglefil

Du skal naturligvis vælge den bedste elektriske neglefil, men hvad bør du egentlig overveje, når du skal vælge dine nye elektriske neglefil? Der findes mange modeller på markedet, og det kan være lidt af en jungle af finde rundt i. Hos Hair-beauty mener vi, at de følgende faktorer er vigtige at overveje, når det kommer til elektriske neglefile:

 • Hastighedstrin. For mange er det en klar fordel, at deres elektriske neglefil har flere forskellige hastigheder, så de kan vælge en hastighed, der passer til “opgaven”. Mange neglefile kommer kun med én hastighed, så overvej på forhånd, om du kan nøjes med én hastighed, eller du gerne vil kunne skifte hastighed.
 • Tilbehør. Nogle elektriske neglefile kommer med meget forskelligt tilbehør, hvilket kan være en fordel, hvis du er på udkig efter et decideret sæt. Men måske har du allerede, hvad du skal bruge og er således kun på udkig efter en elektrisk neglefil.
 • Antal hoveder. Vi er personligt tilhængere af elektriske neglefile med flere hoveder, da det giver dig lidt flere muligheder og fleksibilitet, når du anvender din fil.
 • Strøm eller batteri. Nogle elektriske neglefile kører på batteri, mens andre skal tilsluttes strøm. Hvis du ofte er på farten og rejser meget, er en med batteri måske at foretrække. Skal du kun ordne negle derhjemme, kan du sikkert sagtens bruge en model, der skal i stikkontakten.
 • Pris. Sidst, men ikke mindst, er det en god idé lige at overveje, hvad dit budget er. Du kan få elektriske neglefile til under 100 kroner, men du kan også finde elektriske file til omkring 500 kroner.

Ved at overveje disse faktorer, inden du køber en ny elektrisk neglefil, er der langt større sandsynlighed for, at du kommer hjem med den bedste elektriske neglefil.

Fordelene ved en elektrisk neglefil

Der er mange fordele ved at bruge en elektrisk neglefil i forhold til en normal neglefil – nok også mange fordele, som du ikke lige har tænkt over. Nogle af de mange fordele ved at bruge en elektrisk neglefil er:

 • De kan bruges til at fjerne hård hud
 • De kan bruges til at fjerne døde hudceller
 • De kan bruges til at fjerne gel- og akrylprodukter fra dine negle
 • De kan bruges til at file og polere dine negle
 • De kan bruges på både hænder og tæer
 • Du kan ofte skifte filen i modsætning til en almindelig neglefil, hvor der som regel kun er én eller to slags file
 • Du kan bruge en elektrisk neglefil på alle typer negle
 • Der er ofte flere hastigheder
 • Du kan opnå præcise resultater med en elektrisk neglefil
 • Du kan bruge en elektrisk neglefil omkring dine neglebånd

Dette er nogle af de mange fordele, der er ved at investere i en elektrisk neglefil. Hvis du gerne vil have smukke og sunde negle, er en elektrisk neglefil lidt et must-have. Den kræver måske lige en smule tilvænning, men når du først er tryg ved at bruge den, vil du elske den!

Tips & tricks til anvendelse af din elektriske neglefil

Som nævnt ovenfor kræver det for de fleste lige en smule tilvænning at bruge en elektrisk neglefil. Derfor har vi samlet vores bedste tips og tricks, så du kan komme godt i gang med dine elektriske neglefil.

 • Sørg for, at neglefilen altid er i bevægelse, når du bruger den
 • Sikr, at hovedet/filen sidder ordentligt fast, inden du går i gang med at bruge den, så den ikke falder ud undervejs
 • Brug udelukkende de hoveder/file, der passer til lige præcis din elektriske neglefil
 • Hvis din negl begynder at brænde eller blive varm, skal du skrue ned for hastigheden
 • Brug kun dine elektriske neglefil på tørre negle. Du bør aldrig bruge den i badet eller på våde negle
 • Sørg for at holde din elektriske neglefil ren og fin. Du kan eventuelt spritte den af efter brug

Som nævnt kræver det lige lidt tilvænning, men når du først lige har fået taget på din elektriske neglefil, så vi du med garanti ikke gå tilbage til en almindelig neglefil.

FAQ

Er der en sikkerhedsrisiko ved brug af en elektrisk neglefil?

Ikke som sådan, men hvis du filer for meget og ved for høj hastighed, kan det godt give en brændende fornemmelse i neglen. Hvis filen smutter for dig og rammer en neglerod eller lignende, kan du også godt gøre lidt ondt. Men hvis du bruger din elektriske neglefil korrekt, burde det være helt sikkert.

Kan man både file og polere sine negle med en elektrisk neglefil?

Med langt de fleste elektriske neglefile kan du sagtens både file og polere dine negle. Dog skal du som regel bruge et andet hoved for at få skinnende negle. Netop derfor medfølger der også ofte flere forskellige hoveder til de fleste elektriske neglefile.

Jeg hedder Heidi og er uddannet journalist fra journalisthøjskolen i Aarhus og startede min egen virksomhed i 2021. Jeg har lidt af en forkærlighed for skønhed og er pjattet med makeup og hudpleje. Især har jeg en stor interesse for hudpleje. Som så mange andre kæmpede jeg i mange år med akne og uren hud, og jeg har prøvet samtlige produkter på markedet, læst utallige blogindlæg, lyttet til podcasts og gransket internettet for information omkring akne. Det gav mig en naturlig interesse for hudpleje, makeup og andre skønhedsprodukter.