Bedste Polygel Negle

Bedste Polygel Negle (2023) – Bedst i test polygel neglesæt

Drømmer du om smukke negle til både hverdag og fest? Men er du træt af almindeligt neglelak, der skaller og kun holder et par dage (eller et par timer)? Vil du gerne lege med at lave smuk nail art? Så vil du elske polygel negle. Polygel er nemt at arbejde med, og du kan få lange, smukke negle helt uden at skulle bruge kunstige negle. I vores bedste polygel negle test, kan du finde de bedste polygel negle til lige præcis dig.

Vi vil i denne guide også fortælle dig, hvad helt præcist polygel negle er, hvordan du laver polygel negle, hvad du skal overveje, når du skal købe et startsæt og masser af andre tips og tricks, så læn dig blot tilbage, og læs med her.

Hvilke produkter er med i bedre polygel negle bedst i test guide:

 1. Nailster Premium Polygel Kit
 2. Nailster Basic Polygel Kit

#1 Nailster Premium Polygel Kit

Nailster Premium Polygel Kit

Køb for 1.299,00,- kr. hos Nailster.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder alle de nødvendige redskaber til at forlænge dine negle
 2. Medfølgende Nailster Håndbog for inspiration og gode råd
 3. Indeholder tre akryl gel farver

Egenskaber

Er du klar til at få flotte negle, der vil imponere alle? Så er dette Premium Polygel Starter Kit fra Nailster lige noget for dig. Dette startsæt indeholder alle de nødvendige redskaber, du skal bruge til forlængelse af dine negle – og meget mere!

I dette startsæt får du Nailster’s fantastiske UV/LED lampe (48W), lakke og olier samt Akryl Gel farve 216 (Klar), 218 (Pink) & 340 (Hvid). Og meget, meget mere. Dette sæt indeholder vitterligt alt, hvad du skal bruge for smukke negle. Du får selvfølgelig også en topcoat og en basecoat med.

Uanset om du gerne vil lave negle hjemme i stuen, eller du gerne vil i gang med at lave negle professionelt, er dette Premium Polygel Starter Kit helt perfekt.

Med følger naturligvis også Nailster Håndbog, der indeholder forståelige guides, fantastiske råd og masser af inspiration, så du kan få flotte negle. Måske du endda tør give dig i kast med nail art?

Vores vurdering

Dette er et perfekt sæt, der indeholder alt, hvad hjertet måtte begære, når det kommer til polygel negle. Her får du vitterligt det hele. Du kan altid supplere med flere farver neglelak med tiden, men du har alt, du skal bruge for at give neglene lidt ekstra kærlighed.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette startsæt, hvis du gerne vil have et sæt til polygel negle, der indeholder alt, du skal bruge. Hvis du er typen, der ikke gider at skulle købe produkter flere forskellige steder, men blot have det hele samlet ét sted, er dette sættet for dig.

#2 Basic Polygel Kit

Basic Polygel Kit

Køb for 500,- kr. hos Nailster.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder to akryl gelé farver
 2. Medfølgende Nailster Håndbog
 3. Vær opmærksom på, at dette startkit kræver du allerede har en UV/LED lampe til at hærde produkterne

Egenskaber

Skal neglene piftes lidt op? Så er dette Basic Polygel Starter Kit fra Nailster perfekt. Dette er sættet for dig, der allerede har en UV/LED lampe, der kan hærde produkterne. Dette er vigtigt, da denne type neglelak ikke kan lufttørre.

Ellers indeholder dette kit alt, du skal bruge for at komme i gang med at give neglene længde derhjemme. Sættet indeholder både en top coat og base coat, hvilket sikrer et bedre og mere holdbart resultatet. Derudover får du to akryl gel farver: nemlig hvid og pink.

Med i sættet medfølger naturligvis en Nailster Håndbog, der indeholder forståelige guides, fantastiske råd samt inspiration.

Vores vurdering

Med dette polygel nail kit får du alt, du skal bruge for at komme godt i gang med polygel negle. Produkterne er af høj kvalitet og skaber et flot resultat.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette kit, hvis du allerede har en UV/LED lampe, da dette kit ikke indeholder en lampe. Men ellers får du med dette kit alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med polygel negle.

Hvad er polygel negle?

Lad os først og fremmest tage et kig på, hvad polygel negle overhovedet er. Polygel er et relativt nyt produkt på markedet, og det er simpelthen en hybrid mellem gelé og akryl. Smart, ikke? Du får altså de bedste egenskaber fra både gelé og akry, så du nu får akryl gele. Polygel kommer som regel i en tube, og det har en tandpasta lignende masse. Dette gør polygel lige præcis flydende nok til at arbejde med, når du skal lave negle.

Fordi polygel er en blanding af gelé og akryl, betyder det også, at du kan arbejde med produktet på flere forskellige måde, afhængigt af hvad du er ude efter. Lad os tage et nærmere kig på det.

Hvis du gerne vil have et naturligt look, men det skal være ekstra stærkt og holdbart, kan du bruge din polygel på samme måde som en gel lak eller en neglelak. Det vil altså sige, at du ikke gør neglen længere. Du gør den blot stærkere og giver den en farve.

Hvis du derimod gerne vil have længere negle – lidt som du kender det fra kunstige negle – skal du forlænge dine egne negle med skabeloner. Det vil vi kigge på senere. Men du behøver altså ikke kunstige negle for at få længere negle med polygel negle.

Hvad skal man overveje, inden man køber polygel negle startsæt?

Du bør overveje, hvor stort et kit, du har behov for. Du kan få flere forskellige kits med varierende indhold. Nogle startsæt indeholder alt du skal bruge og inkluderer også en UV/LED lampe, der kan hærde lakken. Andre kits indeholder ikke en lampe og kræver således, at du har en selv. Du skal altså først og fremmest overveje, om du har brug for en lampe eller ej.

Overvej også, hvor mange lakker dit sæt skal indeholde. Du kan også overveje, om dit sæt skal indeholde skabeloner, en neglefil, en neglebåndsolie, pensel og lignende. Det kan være, at du blot har brug for lakkerne og ikke som sådan et startsæt med masser af produkter.

Hvordan adskiller polygel negle sig fra traditionelle negleforlængelser?

Hvis vi sammenligner polygel negle med klassiske gele negle, er der forskel. Forskellen er nemlig, at du ikke på samme måde at forme gelenegle, som du kan med polygel negle. Dette er, fordi gelé er en neglelak, du lægger ovenpå dine negle. Det minder i høj grad om almindelig neglelak – det er en anelse tykkere. Det er altså en mere holdbar neglelak.

Polygel er som ovenfornævnt en mere tandpasta-lignende substans. Dette gør, at du langt nemmere kan forme dine negle. Polygel negle kan give lange negle helt uden kunstige negle.

Hvad skal man bruge for at lave polygel negle?

Der er en del redskaber, du skal bruge for at komme i gang med at lave polygel negle. Men frygt ej, mange kits indeholder faktisk alt, du skal bruge, så du ikke skal ud at købe hvert eneste redskab.

Du skal bruge følgende for at lave polygel negle:

 • Base coat
 • Top coat
 • Farver
 • Fil
 • Pensel
 • Buffer (valgfrit)
 • Skabeloner (hvis du vil have længere negle)
 • Neglesæt
 • Primer (hjælper med at preppe neglen)
 • Neglebåndsskubber til dine neglebånd (valgfrit)
 • Neglebåndsolie (valgfrit)
 • UV/LED lampe

En fil, buffer og en neglebåndsskubber er gode til at forberede neglene, inden du går i gang. En primer er god til at hjælpe med at forberede dine negle. En base coat er nødvendigt for at sikre et stærkere og bedre resultat. En top coat giver en superflot finish og giver generelt et pænere resultat. Skabeloner er vigtige, hvis du vil have længere negle, og din pensel er nødvendig, når du skal lave dine negle.

Sådan laver du dine polygel negle

Lad os kigge på, hvordan du rent faktisk får lavet dine polygel negle, nu hvor du har fået dit nye startsæt. Vi anbefaler, at du altid læser vejledningen grundigt for lige præcis dit sæt, inden du går i gang. Dette er en generel guide, så sørg altså for at tjekke lige præcis dit sæt, inden du går i gang med neglefil og gel.

Men lad os her tage et kig på, hvordan du typisk laver polygel negle:

Step 1:

Det første, du skal gøre, er at forberede dine negle, inden du finde din polygel tube frem. Vi anbefaler klart, at du gør et godt stykke arbejde her, da det skaber et flottere resultat, der holder i længere tid. Brug en neglefil til at file dine negle, skub dine neglebånd ned med en neglebåndsskubber, og brug til sidst en buffer på dine negle. Brug din fil til at forme dine negle, som du ønsker. Til sidst anbefaler vi, at du vasker dine hænder eller bruger en fnugfri wipe eller lignende, så der ikke er skidt og snavs. Dine negle skal være helt rene.

Step 2:

Nu er det tid til at påføre en primer. Lad den gerne lufttørre i et par minutter, inden du fortsætter. Når din primer er tør, skal du påføre en basecoat på dine negle. Din basecoat skal hærdes i din UV-lampe i cirka 60 sekunder. Fra nu af skal du virkelig gøre dit bedste for at undgå at røre dine negle, inden du er helt færdig.

Step 3:

Så er det blevet tid til at lege med din polygel. Påfør en lille mængde af din polygel på neglen. Du skal ikke bruge meget mere end størrelsen på en ært. Du skal bruge en pensel til dette formål. Fordel og form herefter massen på hele neglen, som du ønsker i forhold til form og længde. Hvis du ønsker længde, kan du putte tipper på dine negle. Dette skal du gøre ved at bruge skabeloner, der sættes under dine negle, så du kan trække din polygel udover dine naturlige negle og henover dine skabeloner.

Når du er helt tilfreds, skal neglene hærdes i 60 sekunder i din lampe.

Step 4:

Hvis du gerne vil have en farve på, skal du lægge den på nu. Husk at hærde lakken. Sidste skridt – uanset om du har farve eller ej på – er en top coat. Sørg også for at putte top coat på spidserne af dine negle. Hærd dine negle i cirka 60 sekunder. Du kan eventuelt bruge en wipe efterfølgende. Vi anbefaler også, at du bruger en neglebåndsolie og en god håndcreme, når du er helt færdig med dine negle.

Hvordan fjerner man polygel negle?

Du kan fjerne dine polygel negle på følgende måde:

 1. Fil dine negle, indtil gelen er helt tynd
 2. Brug nu en neglelakfjerner med acetone (eller acetone). Dyp en vatrondel i din neglelakfjerner med acetone. Dæk neglen med vatrondellen, og læg et stykke folie omkring for at holde vatten på plads.
 3. Lad acetonene trække i op til 20 minutter.
 4. Brug en fil til at skrabe polygelen af. Vær forsigtet, så du ikke ødelægger dine naturlige negle.
 5. Sørg for at vaske dine hænder grundigt.
 6. Brug nu gerne en negleolie og en god håndcreme.

Tips & tricks

Vi har her samlet nogle af vores bedste tips og tricks, så du kan få flotte negle:

 • Sørg for at preppe dine negle, inden du går i gang med polygelen
 • Sørg for at få den ønskede form på neglene
 • Brug altid basecoat og topcoat
 • Vær omhyggelig, når du bruger din pensel. Det tager lidt tid at blive rigtig dygtig, så vær tålmodig med dig selv
 • Sørg for, at du hærder i lang tid nok. 60 sekunder er som udgangspunkt nok tid, men hvis du er usikker, så hold neglen længere tid i lampen
 • Brug kun en lille smule polygel (cirka på størrelse med en ært per negl), så du lægger en relativt tyndt lag

Vores allerbedste tip er at have tålmodighed. Det tager lidt tid at få helt styr på teknikken, men det skal nok komme.

FAQ

Kan man lave polygel negle selv?

Ja, det kan du sagtens. Det kan godt være lidt tricky at få den rigtige form i starten og få helt styr på skabeloner og så videre, men husk, at øvelse gør mester.

Hvor længe holder polygel negle?

De kan holde i helt op til tre uger.

Artiklen er opdateret d. juni 27, 2023 af Liva

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.