Bedste Neglesæt

Bedste neglesæt test guide (2023) – Find dit nye neglesæt

Artiklen er senest opdateret d. november 22, 2023 af Liva

I denne bedste neglesæt guide kan du læse om de ti bedste neglesæt, så du kan få smukke negle. Hvis du elsker at få lavet negle, men du ikke har tid til at tage i salonen, kan du lave en neglesalon derhjemme. I denne neglesæt test har vi fundet ti af de bedste neglesæt, så kan få flotte negle.

Neglesæt er populært som aldrig før, og du kan få alt det værktøj, du skal bruge for at lave flotte negle derhjemme. Med et neglesæt kan du få perfekte negle hver gang, helt uden at skulle slå vejen forbi neglesalonen. Derudover er det sjovt – især hvis du gør det med et par veninder i din neglesalon derhjemme.

Leder du efter et bestemt gellak startsæt, så har vi også lavet en guide om dem.

Hvilke produkter er med i bedste neglesæt bedst i test

 1. Nailster Starter kit Premium
 2. Naillak NegleSæt – Like Me
 3. Le Mini Macaron Le Maxi Gel Manicure Kit – La Vie En Bloom
 4. Nailster Premium Polygel Kit
 5. Nailster Premium Builder Gel Kit
 6. LE MINI MACARON Gel Manicure Kit Lilac Blossom
 7. Beurer Trådløst Manicure- og Pedicuresæt MP64
 8. Naillak Neglesæt – Love Me
 9. Naillak Neglesæt – You & Me
 10. So Eco Complete Manicure Set

#1 Nailster Starter kit Premium

Nailster Starter kit Premium

Køb for 599,- kr. hos Nailster.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder UV/LED lampe
 2. Hærder dine negle til perfektion
 3. Indeholder Nailster Håndbog med guides, råd og inspiration

Egenskaber

Dette Starter Kit Premium er til dig, der gerne vil have en god start til at lave negle. Dette kit indeholder alle de nødvendige basisprodukter, redskaber og en UV/LED lampe, der vil hærde neglene til perfektion.

Kittet indeholder desuden produkter til at udføre en omhyggelig og ordentlig prep af dine negle. Det er nemlig vigtigt at klargøre neglene, inden du påfører produkter, da det vil give et bedre og mere holdbart resultat.

Til dette sæt medfølger Nailster Håndbog, der er fuld af guides, råd og inspiration, så du kan lave dine egne gele negle, der er super flotte.

Vores vurdering

Dette er et rigtig fint sæt til at komme i gang med at lave negle. Du skal dog tilkøbe gel neglelak ved siden af, men sættet indeholder en base coat samt en top coat, hvilket er absolutte must-haves, idet en base coat beskytter neglen mod misfarvning, og en top coat giver shine til neglen.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have et godt startsæt til at komme i gang med at lave negle derhjemme.

#2 Naillak Neglesæt – Like Me

Naillak Gellak Sæt - Like Me

Køb for 699,- kr. hos Naillak.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder UV lampe og LED lampe
 2. Perfekt til nybegyndere og letøvede
 3. Indeholder alle de ting du skal bruge

Egenskaber

Vil du gerne have smukke negle, er dette neglesæt fra Naillak lige noget for dig. Dette neglesæt er især ideelt til dig, der er nybegynder eller letøvet, idet du får et komplet neglesæt, der indeholder alle de nødvendige produkter, så du kan få flotte negle.

Med dette neglesæt kan du lave din egen neglesalon derhjemme. Neglesættet indeholder den populære Naillak 48W UV/LED lampe, hvilket giver dig redskaberne, som bruges på professionelle neglesaloner. Med denne 48W UV/LED lampe kan du hærde lakken på neglene på kort tid – faktisk tager det blot 60 sekunder at hærde din lak med dette LED lys.

Derudover giver denne neglelampe dig mulighed for at kontrollere din neglelampe med flere muligheder. Lampen er blandt andet udstyret med en infrarød sensor, der gør, at lampen automatisk tænder, når du stikker din hånd ind i lampen. Du har naturligvis også mulighed for at hærde alle fem fingre på én gang.

Vores vurdering

Vi er vilde med dette negle startsæt fra Naillak. Du får med dette neglesæt flotte negle, der holder i langt længere tid end traditionel neglelak. Det er et rigtig godt neglesæt til dig, der gerne vil have et gele negle startsæt til at komme i gang med kunstige negle.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er træt af almindelig neglelak, og du gerne vil have et solidt startsæt, er dette lige sættet for dig. Sættet er i den lidt dyre ende, men du får til gengæld rigtig meget for dine penge, og du får alt det, du skal bruge til at lave negle.

#3 Le Mini Macaron Le Maxi Gel Manicure Kit – La Vie En Bloom

Le Mini Macaron Le Maxi Gel Manicure Kit - La Vie En Bloom

Køb for 700,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder en maxi lampe med LED lys
 2. Medfølger fire gel lakker
 3. Holdbarhed på op til 10 dage

Egenskaber

Med Le Mini Macaron Le Maxi Gel Manicure Kit – La Vie En Bloom får du et super sæt til rimelige penge til at komme i gang med at lave negle. Kittet indeholder en maxi lampe med LED lys, hvilket sparer dig for masser af tid. Lampen kan rumme fire fingre på én gang i stedet for blot én enkelt.

Kittet indeholder også fire gel neglelak, der er udviklet af professionelle neglesaloner, og som har en holdbarhed på op til 10 dage. Disse lakker har en smart 3-i-1 formel, der både indeholder en base coat, farve og top coat i én og samme lak. Disse neglelakker er også designet til at beskytte mod hudirritationer.

Vores vurdering

Dette kit er ideelt til dig, der gerne vil i gang med at lave flotte negle. Vi er ret begejstret for disse lakke, da de er 3-i-1, så du behøver kun at bruge én lak.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have et godt startkit, der ikke sprænger budgettet. Med dette sæt får du et godt startsæt, der også er til at betale for, og som indeholder alle de produkter, du skal bruge for at komme godt i gang.

#4 Nailster Premium Polygel Kit

Nailster Premium Polygel Kit

Køb for 1,299,- kr. hos Nailster.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Nailster Håndbog medfølger
 2. Indeholder alt du skal bruge for at komme i gang
 3. Indeholder 48W LED/UV lampe

Egenskaber

Dette Premium Polygel Starter Kit indholder alle de nødvendige redskaber, du skal bruge til at få længere negle. Med i kittet medfølger også den fantastiske 48W UV/LED lampe, lakke og olier samt akryl gel farver. Dette sæt gør det nemt som en leg at komme i gang med at lave negle, uanset om det er et lille hyggeprojekt eller til professionel brug.

Til dette kit medfølger Nailster Håndbog, der indeholder guides, råd og inspiration, så du kan lave flotte negle.

Vores vurdering

Dette kit indeholder vitterligt alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at lave negle. Sættet hører til i den lidt dyrere ende, men du får til gengæld alt, hvad du skal bruge for at kunne lave fine negle.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette kit, hvis du gerne vil have et sæt, der indeholder alt det, du skal bruge for at kunne lave dine egne fantastiske negle derhjemme, og du har budgettet til at kunne spendere lidt flere penge på dit neglesæt.

#5 Nailster Premium Builder Gel Kit

Nailster Premium Builder Gel Kit

Køb for 1,099,- kr. hos Nailster.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder Pro UV/LED lampe (48W)
 2. Indeholder alt til negleforlængelse
 3. Hærder dine negle til perfektion

Egenskaber

Dette Premium Builder Gel Kit indeholder alt det, du behøver for at komme i gang med negleforlængelse med builder gel i dit eget hjem. Dette starter kit kommer med Nailsters Pro UV/LED lampe (48W), der vil hærde dine negle til perfektion, så du får de smukkeste negle, du kunne ønske dig. Produktet styrker desuden dine naturlige negle op til 30 gange.

Vores vurdering

Vi er stærkt begejstret for dette neglekit, som indeholder alt det, du skal bruge for at få flotte negle. Vi er desuden ret vilde med, at produktet styrker dine naturlige negle op til 30 gange.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have et godt negestartsæt, der indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at lave en neglesalon derhjemme.

#6 LE MINI MACARON Gel Manicure Kit Lilac Blossom

Le Mini Macaron Gel Manicure Kit Lilac Blossom

Køb for 349.95,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Budgetvenligt neglesæt
 2. Fejlfri og glansfuld finish
 3. Holdbar 3-i-1 formel med farve, base- og topcoat i ét og samme produkt

Egenskaber

Dette lille manicurekit er perfekt til at lave flotte negle hvor som helst. Du kan nemt bruge det både derhjemme og tage det med på farten. Det lille sæt indeholder alt, hvad du skal bruge for at lave professionelle salonnegle med en glansfuld og fejlfri finish.

Gellakken i dette kit er baseret på en holdbar 3-i-1 formel med farve, base- og topcoat i ét produkt. Lakken i dette sæt har en flot bordeauxrød farve, der holder i helt op til 10 dage.

Manicuresættet kommer også med en LED lampe med USB-kabel, og der medfølger 10 remover pads, en lille neglefil og en neglebåndsskubber, så du kan lave de perfekte negle derhjemme. Den lille UV lampe kan hærde al slags gelé neglelak på blot 30 sekunder takket være det gode UV lys.

Vores vurdering

Det er et rigtig fint lille mini manicuresæt, der også er budgetvenligt. Vi kan godt lide, at sættet er så lille, at du nemt kan tage det med rundt, og så kan vi også godt lide, at lakken er baseret på en holdbar 3-i-1 formel.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have et budgetvenligt manicuresæt, som du også nemt kan tage med på farten. Dette sæt er et super kit at starte ud med, inden du eventuelt investerer i et dyrere sæt

#7 Beurer Trådløst Manicure- og Pedicuresæt MP64

Beurer Trådløst Manicure- og Pedicuresæt MP64

Køb for 804,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. 3 hastigheder
 2. Trådløst neglesæt – op til 3 timers brug
 3. Fuldt opladet på blot 2 timer

Egenskaber

Med dette smarte neglesæt får du et trådløst manicure- og pedicuresæt. Fordi sættet er trådløst, er du ikke afhængig af at skulle være tæt på en stikkontakt, hvilket giver dig frihed til at kunne lave negle lige, hvor det passer dig bedst. Produktet er udstyret med et kraftfuldt lithium-ion batteri, der giver dig mulighed for at bruge produktet trådløst i op til tre timer, og en fuld opladning tager blot to timer.

Produktet har tre hastigheder, så du kan vælge den hastighed, der passer bedst til det, du skal bruge det til.

Vores vurdering

Vi er vilde med, at du her får et trådløst produkt, du kan bruge i helt op til tre timer. Det er et kæmpe plus i vores bog, da det normalt er nødvendigt at være forbundet til en stikkontakt for at kunne lave negle derhjemme.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil kunne lave negle uden at skulle være i nærheden af en stikkontakt. Dette produkt giver dig mulighed for at kunne bruge produktet i hele tre timer, før du får brug for at oplade produktet.

#8 Naillak Neglesæt – Love Me

Naillak Gellak Sæt - Love Me

Køb for 899,- kr. hos Naillak.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Flot og holdbart resultat
 2. Skab et mat look med Top coat super matte
 3. Indeholder masser af lækkert tilbehør

Egenskaber

Med detter Naillak neglesæt – Love Me får du alt, hvad du skal bruge for at opnå et flot og holdbart resultat, og du har mulighed for at eksperimentere med forskellige redskaber og topcoats. Du kan blandt andet eksperimentere med en super matte topcoat. Kittet indeholder også Cuticle oil, som dine neglebånd vil elske. Du får også 10-pak negleklips med, der gør det nemmere at fjerne lakken igen. Du får desuden en neglebørste, du kan bruge til at fjerne støv fra dine negle, inden du går i gang med at lægge lakken.

Vores vurdering

Vi er pjattede med, hvor meget tilbehør dette kit indeholder. Du får både gellak fjerner, neglebåndsolie og meget mere med dette kit. Det giver dig god mulighed for at eksperimentere med top coat shine og mange andre ting i kittet.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette kit, hvis du elsker tilbehør, og gerne vil have mulighed for at eksperimentere lidt.

#9 Naillak Neglesæt – You & Me

Naillak Gellak Sæt - You & Me

Køb for 1,699,- kr. hos Naillak.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Perfekt til dig der ønsker at gå all in med gellak behandlinger
 2. Indeholder alt du skal bruge
 3. Skab masser af kreative looks

Egenskaber

Dette negle kit indeholder alt, hvad du har behov for, når det kommer til at lave fine negle. Her kan du være så kreativ, som din fantasi tillader og skabe masser af cool looks. Sættet indeholder blandt andet en fantastisk primer, der renser og fjerner fedtrester på dine naturlige negle – det er nemlig vigtigt at affedte neglene, inden du går i gang med at lægge lakken.

Du får også to ekstra neglefile, der er både bløde og skånsomme mod både beskadigede og bløde negle. Kittet indeholder også den populære neglepensel ‘dotting tools’ samt smykkesten, så du kan skabe masser af flotte og kreative looks.

Vores vurdering

Vi kan godt lide, hvor meget tilbehør dette kit indeholder. Det giver masser af frihed til at kunne skabe masser af smukke looks på dine negle og virkelig slippe kreativiteten løs.

Derfor skal du købe produktet

Dette kit er til dig, der virkelig gerne vil slippe fantasien løs, når det kommer til at lave dine negle. Kittet indeholder alt, hvad du skal bruge for at kunne lave smukke looks.

#10 So Eco Complete Manicure Set

So Eco Complete Manicure Set

Køb for 175,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Budgetvenligt neglesæt
 2. Kommer i en flot rosegold farve
 3. Indeholder alt du skal bruge for sunde og velplejede negle

Egenskaber

Med dette manicure set får du en neglebåndsstang, en neglesaks, en neglebåndssaks og en negleklipper, så du kan få smukke og velplejede negle.

Vores vurdering

Dette er et fint neglesæt, der indeholder det nødvendige for at kunne få sunde, smukke og velplejede negle.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have det mest basale neglesæt, der samtidig er budgetvenligt.

Hvad skal man overveje, når man vælger neglesæt?

Du skal overveje, hvor meget tilbehør du gerne vil have i dit neglesæt. Vil du eksempelvis gerne have hele pakken med neglebåndsfjerner, så du kan fjerne overskydende neglebånd, lakker, UV lampe og masser af andet tilbehør, eller er du mest ude efter et basis sæt med kun det mest nødvendige?

Du bør også overveje, om du har tendens til allergiske reaktioner, så du eventuelt kan vælge et mere mildt sæt, der passer ekstra på neglene.

Hvor kan man lære at lave negle selv?

Du kan komme rigtig langt med videoer på YouTube. Pinterest er også et godt sted at kigge, og TikTok og Instagram har også masser af videoer til DIY negle. Det kræver dog lidt øvelse, og det er lidt sværere end klassisk neglelak, men øvelse gør som bekendt mester, så hav blot tålmodighed, og så skal du nok komme efter det. Og har du brug for at starte forfra, kan du altid have et par alkohol servietter ved din side, så du nemt kan tage lakken af igen.

Skal jeg købe et stort eller lille neglesæt?

Vi elsker de store sæt, så vi kan lave de flotteste negle, men hvis du ikke har planer om at ville gå all in, vil vi anbefale, at du vælger et lille neglesæt. Hvis det er første gang, du køber et neglesæt, kan det også være en idé at vælge et lille sæt for at se, om det nu også er noget for dig.

Hvad er stærkest – gelé eller akryl?

Begge dele er stærke. Nogle oplever, at akryl holder lidt bedre end gelé, da akryl negle som regel har en lidt tykkere konsistens. Gelé negle menes dog at være lidt sundere for dine negle end akryl. I sidste ende kommer det som regel lidt an på smag og behag, og de fleste, der får lavet negle, foretrækker enten gelé eller akryl.

FAQ

Hvilke negle skal jeg vælge?

Du kan vælge enten akryl, gelé eller blot putte shellac eller almindelig neglelak på dine egne negle. Hvilke du skal vælge afhænger af dine negle, og hvilket look du er ude efter.

Hvad er forstærkning af egne negle?

Det er eksempelvis akryl eller gelé negle.

Hvilken shellac er bedst?

De fleste shellacs på markedet i dag er rigtig gode, men hvis du kan finde dem, de bruger i de professionelle saloner, vil de være de allerbedste.

Hvad er shellac til negle?

Shellac er en form for neglelak, men den holder langt bedre end almindelig lak. Shellac holder som regel i 2-3 uger, og du skal hærde gellak under UV lys. Du kan hærde almindelig lak i “luften”, hvilket du ikke kan med shellac.

Hvad koster et neglesæt?

Du kan få neglesæt på den anden side af 1.000 kroner, men du finder også mere budgetvenlige sæt til under 500 kroner. Det afhænger lidt af, hvor meget sættet indeholder.

Er det usundt at lave negle?

Det er et godt spørgsmål, der deler vandene. Nogle mener, at det er skadeligt at få lavet negle, mens andre ikke mener, at det er usundt. Kunstige negle kan dog være godt, hvis du har svage negle, der skal styrkes. Med kunstige negle skal du ikke tænke på negle, der knækker eller lignende.

Kan man få et billigt neglesæt?

Ja, du kan godt få budgetvenlige neglesæt – vi har inkluderet et par stykker i denne artikel.

Malene

Malene er en af vores talentfulde tekstforfattere og produkttestere. Hun har været en del af hjemmesidens siden 2021 og har bidraget med en stor mængde beautyguides og testet produkter fra shampoo til hårserum og vippeserum.

Hun er vores go-to når vores artikler skal opdateres med vores nyeste test, som hun også selv foretager.