bedste skintonic test

Bedste skintonic 2023 – Bedst i test top 10 skintonics til ansigtet

Der er få ting, der føles bedre end en helt ren og velplejet hud og man ikke skal kæmpe mod små urenheder, forstørrede porer og begyndende bumser. En af de vigtigste ting for at opnå dette er gennem en naturligvis gennem dybdegående rensning, men særligt også en plejende skintonic.

For at hjælpe dig bedst på vej mod smuk hud, har vi lavet denne bedst i test skintonic, så du kan finde lige den skintonic, der passer til din hud og som giver dig de bedste resultater hver dag.

Hvad er den bedste skintonic i vores test?
Vores tester Liva har valgt at Ole Henriksen Balance Balancing Force Oil Control Toner er bedst i test.

Hvilke skintonic er bedst i test?

 1. Ole Henriksen Balance Balancing Force Oil Control Toner (Testvinder)
 2. Raunsborg Skin Tonic All Skin Types
 3. Sanzi Beauty Gentle Face Tonic
 4. Mellisa Skintonic med Rose og vitaminer
 5. Biotherm Biosource Skintonic Normal/Combination Skin
 6. Dermalogica Multi-Active Toner
 7. Australian Bodycare Face Tonic
 8. Ecooking Skintonic Parfumefri
 9. Beauté Pacifique Skintonic
 10. EXUVIANCE Moisture Balance Toner

#1 Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner – Testvindende skintonic

ole henriksen balancing force oil control toner

👉 Køb for 180,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Til fedtet og/eller kombineret hud
 2. Uden parabener, sulfater og ftalater
 3. Eksfolierende og minimere porer

Egenskaber

Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner er uden tvivl den bedste skintonic i vores skintonic test. Denne forfriskende skintonic er specielt udviklet til en fedtet hud og/eller kombineret hud.

Noget af det, der gør, at den er bedst i vores test af skintonic er, at den efterlader os med følelse af, en afrenset hud, der kan ånde igen! Denne skintonic renser effektivt huden og absorberer overskydende talg, samtidig med at den virker sammentrækkende på huden og minimere synlige porer.

Denne opfriskende skintonic er bygget på en formel, der indeholder en kraftfuld blanding af salicylsyre, mælkesyre og glykolsyre. Disse ingredienser løsner og fjerner døde hudceller fra hudens overflade og virker eksfolierende på tilstoppede porer.

Dette hjælper også med at rense huden i dybden og synligheden af grove porer minimeres. Efter at du har brugt Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner, så vil du opleve at din hud får en øjeblikkelig glød, er i balance og at du har en mere frisk og strålende hud.

Vores vurdering

Der er ingen tvivl om, at dette er den bedste skintonic vi nogensinde har prøvet. Vi er næsten helt afhængige. Den giver os en let og næsten befriende følelse af, at vores fedtet hud kan ånde igen. Vores hud føles også særlig blød og ren grundet dens eksfolierende egenskaber, der fjer døde hudceller.

Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner dybderenser hudens porer og efterlader dem klar til vores øvrige produkter. Teksturen i vores hud er klart forbedret og mere jævn, og vores grove porer er fortid.

Denne skintonic er en fast del af vores daglige hudplejerutine nu!

Derfor skal du købe produktet

Har du fedtet hud og/ellers kombineret hud, så skylder du dig selv at opleve den bedste skintonic nogensinde! Din hud vil takke dig for det.

#2 Raunsborg Skin Tonic

Raunsborg Skin Tonic

👉 Køb for 175,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Alle hudtyper
 2. Virker opstrammende og fugtgivende
 3. Parabenefri og alkoholfri

Egenskaber

Raunsborg Skin Tonic er en af de bedste skintonic, som vi har testet. Dette er en lækker, velduftende og fugtgivende skintonic, der kan bruges af alle hudtyper.

Denne skintonic er fyldt med effektive og aktive ingredienser – her i blandt sukkerroen, som booster hudens fugtniveau, mens dens indhold af hyldeblomst og birkebark virker beroligende, plejende og opfriskende.

Noget af det, der gør, at dette er en god skintonic er, at den både er alkoholfri og parabenefri. Det betyder, at den ikke irriterer sensitiv hud, uren hud, sart hud eller tør hud. Foruden, at den også effektivt fjerner makeup og urenheder samtidig med, at den er skånsom mod huden.

Raunsborg Skin Tonic indholder også ekstrakter af troldhassel og tranebær, der virker opstrammende på huden og har en antibakteriel virkning.

Vores vurdering

Denne skintonic er dersignet til, at den kan bruges af alle hudtyper – selv den mest irriteret hud. Og det må vi sige, den også kan. Den virker beroligende og er generelt en mild skintonic.

Derudover dufter den dejligt og efterlader os med en følese af, at vi har renset huden grundigt uden, at virke udtrrende.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du drømmer om én af de bedste naturlig skintonic, så er denne helt sikkert noget for dig.

#3 Sanzi Beauty Gentle Face Tonic

Sanzi Beauty Gentle Face Tonic

👉 Køb for 140,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Alle hudtyper
 2. Parabenefri og parfumefri
 3. Vegansk og pH-neutraliserende

Egenskaber

Sanzi Beauty Gentle Face Tonic er en ganske særlig skintonic. Udover, at den er mild mod huden og på alle måder en skånsom skintonic, der effektivt fjerner snavs, så er denne særligt god til dig, der lever i et område med meget kalk i vandet.

Denne skintonic indeholder ikke alkohol, hvilket gør den egnet til sensitiv hud. Derudover, så er den pH-neutraliserende og i stand til at neutralisere kalken i det vand, du bruger til at rense dit ansigt med.

Dette modvirker, at vand vil virke udtørrende på din hud. Samtidig, vil din afrenset hud kunne indtage en større mængde fugt fra dine øvrige produkter. På den måde får du en skintonic, der både giver øjeblikkelig glød, kan fjerne meget snavs samtidig med, at den plejer og virker fugtgivende.

Sanzi Beauty Gentle Face Tonic er bygget på en formel, der indeholder panthenol, som har en lindrende og helende effekt samt beroliger huden. Sanzi Beauty Gentle Face Tonic er ikke tilsat parfume, og er velegnet til alle hudtyper.

Vores vurdering

Denne parfumefri skintonic er noget ganske særligt. vores hud føles blødere med dens pH-netualiserende effekt og evne til at eliminere kalkrester i huden. Alene derfor fortjener den helt klart en plads, som en af de bedste produkter i vores skintonic test.

Vi oplever den som en meget mild skintonic, der er utrolig effektiv og god mod uren hud.

Derfor skal du købe produktet

Ønsker du en blødere hud, der bedre kan tage imod fugt? Så er denne måske noget for dig.

#4 Mellisa Skintonic med Rose og vitaminer

Mellisa Skintonic med Rose og vitaminer

👉 Køb for 127,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Stimulere cellefornyelsen
 2. Fugtgivende og uden alkohol
 3. Naturligt bioaktive Flash Tens Plus™

Egenskaber

Mellisa Skintonic er en vitaminrig og økologisk skintonic tilsat rosenkronblade, der styrker og blødgøre din hud. Den indeholder også andre aktive ingredisenser, der hjælper dig med at holde din hud sund. Selve flasker kommer som en spray, som ligger en jævn og fin mist af skintonic over din hud.

Denne skintonic er baseret på en formel, der er skabt af hovedsagligt naturlige ingredienser og stoffer – herunder mangoekstrakt som virker fugtgivende og revitaliserende. Derudover eliminerende den urenheder og beskytter huden mod forureningspartikler med dens Bio Protect™.

Fokus for denne skintonic er, at sikre, at den tilføjer fugt til din hud, og booster den med vitaminer og mineraler. Disse naturlige ingredienser holder din hud mættet med næring og gør dette til en opfriskende skintonic.

Melissa Skintonic giver også en langvarig opstrammende følelse grundet dens naturlig bioaktive Flash Tens Plus™ som også booster din udstråling. 

Vores vurdering

Mellisa Skintonic er en dejligt mild og opfriskende skintonic, der med sin opstrammende effekt giver et element af anti-aging ved brug.

Selvom selve flasker fordeler denne skintonic via spray, så er du altså stadig sikret en en fugtmættet hud, der føles bløs. Den føles nænsom mod huden og irritere ikke, da den ikke indeholder ikke udtørrende alkohol. 

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter en skintonic, der er naturlig, opstrammende og mild, så er denne måske for dig.

#5 Biotherm Biosource Skintonic

Biotherm Biosource Skintonic

👉 Køb for 149,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Mindsker partikel forurening
 2. Opretholder hudens naturlige fugtbalance
 3. Normal hud og kombineret hud

Egenskaber

Biotherm Biosource Skintonic er en skintonic, der er velegent til normal hud og/eller kombineret hud. Denne skintonic er designet til at genopfriske din hud i ansigtet, fjerne overskydende talg og forbedre ujævn hudtone.

Denne skintonic er baseret på en formel, der effektiv og målrettet bidrager til at opretholde din huds naturlige fugtbalance. Det gør den bl.a. ved at stimulere din hud og bidrage til, at den får nyt liv og vitalitet.

Biotherm Biosource Skintonic formel fjerner effektivt rester af snavs og fedt fra dagen og natten, samt mindsker partikel forurening fra miljøet. Dette giver din hud en helt ny og frisk glød, der puster nyt liv i din udstråling og udseende.

Denne skintonic er skabt til at give din hud fugt, pleje og glød med sin parabenefri formel.

Vores vurdering

Denne lette og lækre skintonic fjerner effekt overskydende talg og får vores hud til at fremstå mere levende og sund. Den fungere til normal og kombineret hud, hvor den virker opfriskende og minimere synligheden af træthed og forurening.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du allerede er fan Biotherm’s produkter, så vil du elske denne skintonic, der puster nyt liv i din hud.

#6 Dermalogica Multi-active Toner

Dermalogica Multi-active Toner

👉 Køb for 269,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Antiseptisk og fugtgivende
 2. Køler og lindre
 3. Parabenfri og vegansk

Egenskaber

Dermalogica Multi-active Toner er en forfriskende skintonic, der tilføjer fugt til huden og har en udglattende effekt. Denne skintonic er baseret på formel, der indeholder lavendelekstrakt, som virker antiseptisk på huden.

Det betyder, at denne skintonic også har en lindrende effekt på uden udover dens rensende egenskaber. Dermalogica Multi-active Toner indeholder også citronmelisse og aloe vera, som virker blødgørende og kølende på huden.

Dermalogica Multi-active Toner kan bruges til alle hudtyper.

Vores vurdering

Denne lindrende skindtonic, der ikke bare renser huden, me også køler og blødgør huden er en, der er værd at få fingere i. Den tilfører huden fugt med sine parabenefri formel, der også er uden farvestoffer og vegansk.

Den er et super alternativ eller boost til dine øvrige produkter.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du søger en skintonic, der også virker beroligende, lindrende og kølende på huden, så er denne måske for dig.

#7 Australian Bodycare Face Tonic

Australian Bodycare Face Tonic

👉 Køb for 99.95,- DKK. hos Australian-bodycare.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Antiseptiske egenskaber
 2. Tilfører fugt
 3. Mild mod sart og tør hud

Egenskaber

Australian Bodycare Face Tonic er en alkoholfri skintonic, som renser i dybden og tilfører fugt til huden. Denne skintonic indeholder den antiseptiske tea tree oil, som hæmmer bakterier og forekomsten af hudorme og bumser.

Udover tea tree oil, så indholder denne skintonic også aloe vera og allantoin, som begge lindrer og heler irriteret og skadet hud. Derudover, så indeholder den også vandopløslig kokosolie og glycerin for fugt og fjerner både snavs og overskydende fedt fra porerne.

Denne skintonic er mild mod sart og tør hud, og den kan bruges til pleje af hud med akne eller rosacea | Effektiv mod fedtet hudens porer

Vores vurdering

Australian Bodycare Face Tonic er en god og jævn skintonic, der virker beroligende og forfriskende på huden. Vi synes, at hvis du er ny i verden af hudpleje og gerne vil bruge skintonic, så er denne et fint sted at starte.

Derfor skal du købe produktet

Er du ny i verden af hudpleje? Så er denne skin tonic måske noget for dig.

#8 Ecooking Skintonic Parfumefri

Ecooking Skintonic Parfumefri

👉 Køb for 169,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Parabene- og parfumefri, vegansk, allergivenlig
 2. Alle hudtyper
 3. Indeholder agurk, e-vitamin,aloe vera og kamille

Egenskaber

Ecooking Skintonic Parfumefri er en parfumefri og forfriskende skintonic, der kommer som en mist. Denne skintonic kan bruges til alle hudtyper, der savner lidt ekstra fugt til huden eller som ønsker mere pleje.

Den baseret på en megt mild formel, der både er parabene- og parfumefri, vegansk, allergivenlig og uden farvestoffer. Den indeholder dog agurk, aloe vera og kamille og E-vitamin.

Ecooking Skintonic giver også en opstrammende følelse på huden, når den påføres og minimere synligheden af porer i huden.

Vores vurdering

Denne super milde skintonic er én af dem, som man takker sig selv for at have taget med på rejsen. Den har en beroligende effekt og dufter skønt. Derudover, føles vores hud blødere og ser en smule bedre ud.

Derfor skal du købe produktet

Ønsker du en nærende og mild skintonic, så er denne måske noget for dig.

#9 Beauté Pacifique Skintonic

Beauté Pacifique Skintonic

👉 Køb for 151,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Til tør og sart hud
 2. Alkoholfri
 3. irritationsdæmpende

Egenskaber

Beauté Pacifique Skintonic er lavet til tør og/eller sart hud, der med dens milde og cremede formel efterlader din hud blød, frisk, renset og gennemfugtet.

Denne skintonic er baseret på en let, cremet og alkoholfri formel, der skånsomt renser huden i dybden og er ideel til øjenområdet. Derudover, så virker den irritationsdæmpende, helende og beroligende.

Vores vurdering

Dens indhold af aktive ingredienser så som glycerin og aloe vera pulver er en effektiv fugtgiver. Denne skintonic holder også vores hud blød og smidig. Derudover, så er dens helende og irritationsdæmpende egenskaber rare hvis man har tendens til irriteret hud eller bumser.

Derfor skal du købe produktet

Ønsker du en effektiv skintonic til sart hud? Så er denne måske for dig.

#10 EXUVIANCE Moisture Balance Toner

EXUVIANCE Moisture Balance Toner

👉 Køb for 235,- kr. hos beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Anti age
 2. Indeholder AHA og PHA
 3. Forbedrer ujævn hudtone

Egenskaber

EXUVIANCE Moisture Balance Toner er en skintonic, der ikke bare virker fugtgivende og beroligende på huden, men som også modvirker pigmentering og giver en jævn hudtone.

Den er baseret på en anti-age formular, der forbedrer din huds teint og overflade med bl.a. glykolsyre (AHA) og glukonolakton (PHA). EXUVIANCE Moisture Balance Toner indeholder også vegetabilske stoffer, som rosmarin, kamille, aloe og agurk, som tilfører ekstra næring til din hud.

Derudover genopretter den hudens naturlige pH balance og er særligt egnet til normal/kombineret hud, dog ikke til sensitiv hud.

Vores vurdering

Denne skintonic har ujævnet vores hudtone en lille smule, hvilket har givet os et mere ensartet udtryk. Vores hud føles fugtet og blød.

Derfor skal du købe produktet

Har du normal til kombineret hud, så er denne skintonic måske lige noget for dig.

Hvilken skintonic er den bedste for huden?

Der ingen tvivl om hvilken skintonic, vi mener der er den bedste. Det er Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner, der er vores bedst i test og som klart har givet de bedste resultater hos os alle.

Dog er det meget individuelt, hvad der udgører den bedste toner for huden, da vi alle har forskellige hudtyper. Har du tendens til en mere sart hud anbefaler vi, at du finder en skintonic med mere naturlige ingredienser, der også er testet og uden alkohol.

Har du tendens til mere olieret hud eller har akne, så skal du finde en, der passer til det.

Hvilke ingredienser er der i skin tonic?

Hvilke ingredienser, der er i skintonic varierer meget. Nogen indholder alkohol mens andre er alkoholfri. Derfor er det godt at kende sin hud og være opmærksom på, hvilke ingredienser der er.

Der er dog flere skintonic, der indholder vitaminer og fugtgivende elementer såsom aloe vera. Andre indeholder også tea tree oil, som er godt til dem, der har olieret hud.

Er der vitaminer i skintonic?

Mange skintonic indeholder de nødvendige vitaminer, din hud har brug for – herunder e-vitamin. Det varierer meget hvilke vitaminer, der er i din skintonic, men langt de fleste har vitaminer i sig og er baseret på naturlige ingrediser.

Er det nødvendigt at bruge skintonic

En skintonic renser huden for snavns, absorberer overskydende talg, fjerner døde hudceller og lukker porer mere til. På Den måde hjælper en skintonic med at balancere din huds pH-værdi, give nærring og holde huden sund.

Du får det mest optimale resultat, hvis du bruger din skintonic lige efter din rens.

Hvad er forskellen på micellar og skintonic?

Micellar water består af vand, der er blandet med en vaskeaktiv ingrediens og fedtalkohol. De bruges til at rense huden med – f.eks. ligesom almindelig rens. Det vil derfor være det trin i din hudplejerutine, du tager før du bruger din skintonic.

Oftest stillede spørgsmål om skintonic

Hvad gør skintonic for huden?

En skintonic renser huden i dybden, fjerner fedt, giver nærring og pleje og minimerer synligheden af dine porer.

Hvad bruger man en toner til?

Du bruger en toner til at rense din hud, fjerne olie fra huden og minimerer dine porer i huden, så din hud er mere jævn.

Artiklen er opdateret d. januar 10, 2023 af Willow

Malene

Malene er en af vores talentfulde tekstforfattere og produkttestere. Hun har været en del af hjemmesidens siden 2021 og har bidraget med en stor mængde beautyguides og testet produkter fra shampoo til hårserum og vippeserum.

Hun er vores go-to når vores artikler skal opdateres med vores nyeste test, som hun også selv foretager.