Bedste Micellar Water

Bedste micellar water test guide (2024) – Effektiv rensemiddel til makeup

Artiklen er senest opdateret d. januar 11, 2024 af Liva

Følelsen af en helt ren og frisk hud efter lang dag med makeup er svær at slå. Men for at bevare en sund hud mens man går med makeup eller bruger vandfast mascara, så er det vigtigt, man finder den rigtige rens, der kan fjerne makeuppen og virkelige rense huden i bund.

Derfor har vi testet de bedste micellar cleansing water, der er på markedet.

Der er nemlig ingen tvivl om, at når det kommer til at fjerne kraftig makeup og snavs fra huden, så er de bedst! Så læs med i vores bedst i test micellar water, og find den bedste micellar vand til din hudtype!

Hvilke micellar water er bedst i test

 1. Karmameju Star Age Defense Micellar Water
 2. Lavinde Copenhagen REFRESHING Micellar Water
 3. Clarins Cleansing Micellar Water
 4. Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution
 5. La Roche-Posay Micellar Water
 6. Garnier Micellar Water Classic – Normal & Sensitive Skin
 7. Clinique 2-in-1 Cleansing Micellar Gel
 8. Beauté Pacifique Superfruit Micellar Water
 9. La Provencale Bio Water of Purity Micellar
 10. MÁDARA Micellar Water

#1 Karmameju Star Age Defense Micellar Water

Karmameju Star Age Defense Micellar Water

Køb for 169,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Makeupfjerner, toner og fugter
 2. Fugter og reparerer huden
 3. Indeholder Jerikos rose

Produktdetaljer

 • Tiltrækker snavs fra huden
 • Egnet til alle hudtyper
 • Skal ikke fjernes med vand

Derfor skal du købe produktet

Karmameju STAR Age-Defense Micellar Water er den bedste micellar vand, vi nogensinde har prøvet! Denne micellar water er et genialt 3-i-1 renseprodukt, der kan bruges af alle hudtyper, men er særligt god for dig, der har sensitiv hud eller sarte øjne.

Noget af det, der gør, at denne micellar water er den bedste i vores test, er dens 3-i-1 egenskaber. Den er lavet på en formel, der er i stand til at tiltrækker snavs og olie fra huden, fjerne al makeup og samtidig tone huden.

På den måde vil denne micellar water rense huden i dybden og sikre, at din hud altid er ren og frisk. Den indeholder desuden ekstrakt fra Jerikos rose, der giver dig optimal hudpleje. Denne ingrediens har nemlig en fugtbevarende, reparerende og beskyttende effekt på huden.

Og som om det ikke var nok, så er den også vegansk, parabenfri, sulfatfri, uden kunstige farve- og duftstoffer. Med andre ord, så efterlader fantastiske Karmameju STAR Age-Defense Micellar selv den mest sensitive hud blød, glat og helt ren!

#2 Lavinde Copenhagen REFRESHING Micellar Water

Lavinde Copenhagen Refreshing Micellar Water

Køb for 180,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Tilføre ekstra vitaminer
 2. Virker beroligende
 3. Indeholder B5, aloe vera og allatoin

Produktdetaljer

 • Fyldt med aktive ingredienser
 • Allergivenlig
 • Fri for olie

Derfor skal du købe produktet

Lavinde Copenhagen REFRESHING Micellar Water er en af de bedste micellar waters, som vi har prøvet. Den indeholder de velkendte micellemolekyler, der er i stand til at løfte og fjerne makeup og urenheder fra din hud, så den altid er helt ren efter brug.

Noget af det, der gør, at Lavinde Refreshing Micellar Water fortjener en anden plads i vores micellar vand test er, at dens formel. Den er bygget på en formel, der er beriget med en kombination af vitamin B5, aloe vera og allantoin.

Disse ingredienser har en beroligende og kølende virkning på huden. Derudover, så tilfører dens aktive ingredienser også ekstra vitaminer, så både hud og vipper plejes ved brug. Det efterlader også en følelse af, at huden ikke bare er ren, men har en synligt sundere glød.

Det betyder, at dette er en rens, der fungerer utroligt effektivt som makeupfjerner og kan fjerne selv vandfast makeup. Herudover, så er den er allergivenlig, parabenfri, paraffinfri, oliefri og uden parfume. Den kan derfor bruges af alle typer hud.

#3 Clarins Cleansing Micellar Water

Clarins Cleansing Micellar Water

Køb for 230,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Egnet til sarte hud
 2. Alt-i-én rens
 3. Kan fjerne makeup

Produktdetaljer

 • Kræver ikke vand
 • Benyttes med vatrondel
 • Virker også på vandfast mascara

Derfor skal du købe produktet

Clarins Cleansing Micellar Water er en rensevand, der i dén grad fortjener en plads i vores top 3 i vores micellar water test. Denne rens kan bruges af alle typer hud – selv fedtet hud og sensitiv hud.

Denne rens kan bedst kategoriseres som en alt-i-én rens. Det skyldes, at den både fjerner urenheder og make-up og renser i dybden. Den er er så effektiv, at du næsten ikke behøver anden hudpleje – altså lige udover fugtighedscreme.

Når du bruger Clarins Cleansing Micellar Water, så skal du ikke bruge vand efterfølgende, men kan lade produktet sidde. Bare benyt en vatrodel når du påføre din rens, så opsamler den al skidt og make-up.

Det gør, at Clarins Cleansing Micellar Water ikke bare er et godt supplement til din daglige hudpleje, men også hvis du er på farten, da du kan rense din hud præcis når du vil og få en helt ren hud, så længe du har en vatrodel ved hånden.

#4 Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution

Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution

Køb for 95,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Velegnet til sensitiv hud
 2. Renser i dybden
 3. Mild mod huden

Produktdetaljer

 • Parfume- og alkoholfri
 • Opretholder hudens balance
 • Parfume og alkoholfri

Derfor skal du købe produktet

Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution er den perfekt rens til dig med sensitiv hud – faktisk bør alle eje en flaske af Bioderma rens, som kommer i mange varianter! Men netop denne rens fra deres serie er en meget mild cleansing water, som kan bruges til typer hud – særligt sart hud.

Denne cleansing water er topeffektiv i kampen mod urenheder, fjernelse af genstridig makeup og vandfast mascara. Når du fugter vatrodellen med denne resen, så er er det nærmest magisk, som hudens overflade fremstår helt ren og fugtet.

Denne rens er lavet på en formel, der er designet til ikke at udtørre huden og er derfor uden alkohol og parfume. På den måde hjælper denne rens med opretholde hudens naturlige balance, og med dens øvrige beroligende ingredienser, modvirker den også irritation af huden.

På den måde sikre Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution, at du altid får den bedste behandling af din hud, så den er helt ren og du får det optimale ud af din daglige hudpleje. Den er super nem og lækker at arbejde og effektiv når du skal fjerne makeuppen.

#5 La Roche-Posay Micellar Water

La Roche-Posay Micellar Water

Køb for 159,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Skånsom mod huden
 2. Særligt egnet til ansigt og øjne
 3. Plejende

Produktdetaljer

 • Bevare hudens pH-værdi
 • Eliminere kalk fra huden
 • Fri for parabener, alkohol, farvestoffer og sæbe

Derfor skal du købe produktet

La Roche-Posay Micellar Water er en multi-ren, der designet til at renser huden mildt og skånsomt, mens den fjerner mascara og foundation fra huden.

Den er lavet på en særligt mild formel, der gør, at den er velegnet til brug i ansigt og ved øjne, så du trygt kan fjerne øjenmakeuppen. Ved at bruge micellar water fra La Roche-Posay, som er kendt for deres hudpleje, så vil straks mærke at din hud føles ren, velplejet og kan ånde.

Noget andet der gør, at La Roche-Posay Micellar Water er værd at overveje, er, at den også indeholder ingredienser, der kan eliminier det synlig kalkslør, der kan efterlades på huden efter brug af vand. Det hjælper også din hud med at ånde og tage imod øvrig hudpleje.

La Roche-Posay Micellar water er fri for parabener, alkohol, farvestoffer og sæbe, hvilket sikre, hudens pH-værdi bi-bevares og ikke irriterer huden. Det gør også denne gel velegnet til normal samt kombineret hud.

#6 Garnier Skinactive Micellar Water Normal & Sensitive Skin

Garnier Skinactive Micellar Water Normal & Sensitive Skin

Køb for 89,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Til normal og sensitiv hud
 2. Efterlader huden ren og frisk
 3. Fjerner skidt og urenheder i dybden

Produktdetaljer

 • Alt-i-én produkt
 • Kan bruges på alle områder i ansigtet
 • Dermatologisk testet

Derfor skal du købe produktet

Garnier Skinactive Cleansing Micellar Water Normal & Sensitive Skin er en micellar cleansing water, der kategorieseres som et alt-i-en produkt. Det gør den blandet fordi, at den både er særligt god til at fjerne makeup og rense både en normal og sensitiv hudtype i dybden.

Den er lavet på en formel, der er mild og renser dybt med micellar waters teknologi. Med denne blide formel, så kan denne micellar cleansing water i hele ansigtet. Her vil den hurtigt og let fjerne makeuppen, og give dig en ren følelse.

#7 CLINIQUE 2-in-1 Cleansing Micellar Gel

Clinique 2-in-1 Cleansing Micellar Gel

Køb for 168,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Egnet til sensitive hud
 2. Fjerner alle urenheder og makeup
 3. Skal ikke skylles af

Produktdetaljer

 • Fra gel til vand ved brug
 • Innovativ formel
 • Benyt vatrondel ved brug

Derfor skal du købe produktet

CLINIQUE2-in-1 Cleansing Micellar Gel er en micellar cleanser, der er bygget på en yderst innovativ formel. Denne cleanser forvandler sig fra gelé til vand ved påføring. På den måde nærmest smelter den ind i din hud og fjerner både makeup og urenheder.

Denne særlige formel er blid og derfor velegnet til sensitiv hud. Geléen skal påføres med en vatrondel omkring øjenområdet, men skal masseres direkte ind i huden og renses af med en klud i resten af ansigtet.

#8 Beauté Pacifique Superfruit Micellar Water

Beauté Pacifique Superfruit Micellar Water

Køb for 149.95,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Vitaminrig
 2. Egent til yngre hud
 3. Fyldt med superfrugter og ekstrakter

Produktdetaljer

 • Egnet til alle hudtyper
 • Mild formel
 • Vegansk og fri for parfume

Derfor skal du købe produktet

Beauté Pacifique Superfruit Micellar Water er en mild micellar water, der er lavet til at behandle og rense alle hudtyper – også de mest sensitive og yngre typer. Den indeholder micellemolekyler, der som bekendt er effektive til at fjerne al skidt og makeup ansigtet.

Denne micellar water er bygget på en næringsrig formel, der propfyldt med ekstrakter fra superfrugter. Disse ingredienser er rige på vitaminer og antioxidanter, der er med til at beskytte mod forurening og skader udefra, samt minimere ældningstegn.

#9 La Provencale Bio Water of Purity Micellar

La Provencale Bio Water of Purity Micellar

Køb for 87,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fjerner makeup, snavs og urenheder
 2. Udtørrer ikke huden grundet olivenolie
 3. Indeholder 99% naturlige ingredienser

Produktdetaljer

 • Til alle hudtyper
 • Renser huden
 • Fremstillet i Frankrig

Derfor skal du købe produktet

La Provencale Bio Water of Purity Micellar er en micellar water, der skabt til at rense huden for al makeup og andet snavs, der gemmer sig i porerne efter en lang dag. Denne micellar cleansing water virker i fugtende på huden, da den er beriget med fransk økologisk olivenolie.

Dens indhold af økologisk olivenoli, gør, at den er rig på e-vitamin og antioxidanter. På den måde giver denne micellar cleansing water med olivenolie næring til huden. Det betyder også, at den øger hudens spændstighed, udseende og modstandsdygtighed.

#10 MÁDARA Micellar Water

Madara Micellar Water

Køb for 199,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Til alle hudtyper
 2. Virker beroligende og lindrende
 3. Indeholder hyaluronsyre

Produktdetaljer

 • Alt-i-en rens
 • Kan bruges i hele ansigtet
 • Vegansk, glutenfri og uden nødder

Derfor skal du købe produktet

MÁDARA Micellar Water er et renseprodukt, der er velegnet til brug for alle. Dette renseprodukt er ofte beskrevet som et alt-i-en produkt grundet dens evne til, både at fjerne makeup og snavs fra hudens overflade, samt sikre nærring til huden.

Dette renseprodukt er bygget på en formel, der indholder hyaluronsyre, der har en fugtgivende virkning. Herudover, så virker MÁDARA Micellar Water ingredienser både beroligende, lindrende og afbalancerende for både øjnene, læberne og i hele ansigtet.

Hvad skal man overveje når man vælger micellar water?

Når du skal bruge micellar water for første gang, så er det vigtig, at du gør dig nogen tanker om, hvilken type hud du har. Der findes mange forskellige miceller renseprodukter, der har forskellige ingredienser, der kan påvirke din huds tilstand og øvrige plejeprodukter.

Hvis du har tendens til at have fedtet hud, så vil vi anbefale, at du undgår et miceller renseprodukt med olie i. Her kan du i stedet supplere med andre fugtighedscreme og serum, der er egnet til fedtet hud,

Hvad er micellar water?

Micellar cleansing water er et flerfunktionelt renseprodukt specifikt egnet til ansigtet. Det er designet til at fjerne snavs og makeup, samt rense huden på samme tid. Der findes mange variationer af micellar waters, der alle bidrager til tilstanden af din hud.

På trods af de mange variationer og de mange forskellige brands, så er fællesnævneren for de mange rensevand, at de indeholder tre ingredienser: vand, en vaskeaktiv ingrediens og fedtalkohol. Det er disse ingredienser, der gør, at micellar waters er så effektive.

Er micellar water og skintonic det samme?

Som tidligere beskrevet, så består en micellar water altid af vand, en vaskeaktiv ingrediens og en fedtalkohol – foruden andre øvrige ingredienser. De bruges ofte til at rense huden, og er ofte beskrevet som gode makeupfjerner eller rens. Den er typisk meget vandet i konsistens.

En skintonic er også meget vandig i konsistensen, men bruges modsat micellar cleansing water lige efter din ansigtsrens. En tonic indeholder forskellige ingredienser afhængigt af hudtyper, men der vil ofte være antioxidanter i eller salicsylsyre.

På den måde minder en skintonics og micellar waters om hinanden, men en micellar cleansing water er trinnet før en skintonic.

Hvilken micellar water skal du vælge?

Hvilken micellar cleansing water, du skal vælge afhænger af din hudtype og dine behov. Det er værd at tjekke ingrediensenlist og sikre, at den rens, du vil bruge, er velegnet til din hud. Dette er vigtigt for også sikre, at du får maksimalt ud af din øvrige hudpleje.

Hvis du har olieret hud, så bør du undgå en rens der indeholder for fed olie, men derimod sikre, at din hud bliver renset grundigt i dybden og så fokusere på fugtighedscreme og serum, der er kan fugte huden bagefter. Modsat har du tør hud, så skal din go to rens være fugtgivende.

Hvilke ingredienser indeholder micellar water (liste)?

Som nævnt tidligere, så består denne type renseprodukt af tre hovedingredienser uanset hvilken hudtype, den er tilegnet. Disse ingredienser er;

 • Vand
 • En vaskeaktiv ingrediens
 • Fedtalkohol

Herudover, så kan diverse micellar waters indholde øvrige ingredienser, der kan understøtte din daglige hudpleje. Det kan bl.a. være hyaluronsyre, som har en fugtgivende effekt. Det kan også være olivenolie, vitaminer, mineraler eller andet.

Betyder hudtype noget for mit valg?

Som med al anden hudpleje, så er din hudtype afgørende for valg af hudplejeprodukter. Hvis du går meget op i din hud og hudplejeprodukter, så er det vigtigt, at det hele spiller sammen så du får maksimalt ud af dine produkter.

Hvilken micellar water er bedst?

der er ingen tvivl, hvis du spørger os! Karmameju Star Age Defense Micellar Water er den bedste micellar vand i vores test. Den fjer makeuppen og mascaraen ubesværet og renser huden i dybden.

Kan man lave micellar water selv?

Vi anbefaler ikke, at du laver din egen micellar water.

Malene

Malene er en af vores talentfulde tekstforfattere og produkttestere. Hun har været en del af hjemmesidens siden 2021 og har bidraget med en stor mængde beautyguides og testet produkter fra shampoo til hårserum og vippeserum.

Hun er vores go-to når vores artikler skal opdateres med vores nyeste test, som hun også selv foretager.