bedste næsetrimmer test

Bedste næsetrimmer 2023

Artiklen er senest opdateret d. januar 10, 2023 af Willow

Der er ikke noget bedre, end at føle sig tilpas med sig selv og sit udseende. At vide, at man har gjort sig selv præsentabel og føler, man ligner en million – og det gælder, hvad end du er mand eller kvinde.

Ofte, så kommer denne følelse af, at vi tager os tid til at pleje os selv og soignere os, så vi ved, vi står skarpt. Og til det, er det ikke unormalt, at næsen får en tur med trimmeren, sammen med resten af ansigtet. Men hvilken en er den bedste næsetrimmer?

Det har vi undersøgt for dig og du kan læse det hele i vores næsehårstrimmer test herunder.

Hvilken næsetrimmer er bedst i test?

 1. Philips – Detaljetrimmer Til Øjenbryn, Næse- Og Ørehår (Testvinder)
 2. Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer 
 3. Njord 5-in-1 Detail Trimmer
 4. Moser Easy Groom Næsehårstrimmer
 5. Beurer næsetrimmer HR2000
 6. Wahl Micro Groomsman
 7. TWEEZERMAN Nose Hair Trimmer
 8. Panasonic Ear- and Nose Trimmer
 9. Remington NE3850 Næsehårstrimmer
 10. ULTRON Mini Trimmer Classic – Nose And Ear

#1 Philips – Detaljetrimmer Til Øjenbryn, Næse- Og Ørehår 

Philips - Detaljetrimmer Til Øjenbryn, Næse- Og Ørehår

👉 Køb for 199,- kr. hos Coolshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fjerner hår fra næse, ører, øjenbryn og bakkenbarter
 2. Detaljetrimmer – 3 og 5 mm præcisionskam
 3. Vaskbar – Kan også bruges i badet

Egenskaber

Denne Philips Næsetrimmer er den bedste næsetrimmer, som vi har prøvet i vores næsehårstrimmer test. Det er en batteridrevet trimmer, der er yderst brugervenlig, og som leverer tårnhøj præcision, hver gang du bruger den.

Modsat mange andre næsehårstrimmere, så er denne både vaskbar og den kan kan tages med i bruseren. På den måde kan sikre en enestående tæthed under trimning af både små hår og ekstra genstridige hår.

Selve næsehårstrimmeren har et ergonomisk greb, der gør, at den er nem at håndtere, og du ikke oplever spændinger i hånd eller håndled under brug. Den kommer også med et rejseetui, som gør den nem at have med på farten.

Det, der gør, at vi mener, at dette er den bedste næsehårstrimmer, er, at den nænsomt fjerner uønsket hår fra både næse, ører, øjenbryn og bakkenbarter. Den har også den nyeste PrecisionTrim-teknologi, der gør, at du får en præcis trimning uanset om du bakser med trælse næsehår eller andet.

Denne næsehårstrimmer er også udstyret med en beskyttelses afskærmningen, der sikrer dig en nem og effektiv trimning. Derudover, så har den højtydende knive i rustfrit stål, der giver en blid trimning uden gener eller irritation.

Vores vurdering

Det er ikke for sjov, at denne trimmer er bedst i vores næsehårstrimmer test. En vandtæt næsehårstrimmer, der både kan fjerne næsehår, men også trimme bryn med høj præcision? Hvad mere kan man ønske sig.

Du behøver ikke at bruge olie eller bekymre dig om, den hiver i hårene. Den er designet til at give dig den bedste oplevelse hver gang.

Derfor skal du købe produktet

Næsetrimmeren fra Philips er perfekt til dig, der gerne vil have en multifunktionel næsehårstrimmer, der kan fjerner uønsket hårvækst uden gener eller irritation flere steder. 

#2 Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer 

Babyliss For Men Nose And Eyebrow næseTrimmer

👉 Køb for 179,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Næse- og Øjenbrynstrimmer
 2. Ekstrem præcision
 3. Vaskbart hoved for nem rengøring

Egenskaber

På anden pladsen i vores næsehårstrimmer test er Babyliss For Men Næse- og Øjenbrynstrimmer. Denne batteridrevet næsehårstrimmer er en alsidig næsehårstrimmer, der med ekstrem præcision kan trimme både næse- og øjenbrynshår.

Denne trimmer er det, man kalder en roterende næsehårstrimmer, da den har et cirkulært skæresystem, hvilket betyder, at den sikkert og hurtigt fjerner uønskede næse- og ørehår, uden at rive. Derudover, så er det også en top hygiejnisk næsehårstrimmer, grundet sit vaskbare hoved.

Udover, at effektivt fjerne uønsket hårvækst i næsen, så er den også genial som øjenbrynstrimmer, da den med sine 3mm kam og 5 mm kam, lever høj præcision og fleksibilitet. Den kan også bruges til at trimme øjenbrynshår og øre.

Selve trimmeren kommer i et pænt og tidløst design. Den er nem og let at arbejde med, og får en velfortjent anden plads i vores næsehårstrimmer test.

Vores vurdering

Dette er en fantastisk multifunktionel trimmer, der med lethed kan trimme næsehår og fjerne hår, alle andre steder i ansigtet. Den er nem at arbejde med, men en afgørende faktor er, at den er let at gøre ren.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter en god næsehårstrimmer, der også kan fungere til øre og bryn og levere høj præcision, så er denne måske for dig.

#3 Njord 5-in-1 Detail Trimmer

Njord 5-in-1 Detail Trimmer

👉 Køb for 125,- kr. hos Made4men.dk

Fremhævede egenskaber

 1. 5 forskellige hoveder
 2. Miniformat
 3. Ideel til næse, øjenbryn, skæg og hårgrænse

Egenskaber

Modsat andre øre og næsetrimmer, så er denne Njord 5-in-1 Detail Trimmer i miniformat, hvilket betyder, at den er mindre end de andre og specielt udviklet fjerne næsehår og trimme øjenbryn og skægget samt forme hårgrænsen.

Denne trimmer har et aftageligt skærehoved, og kommer med hele 5 forskellige hoveder. Det betyder, at du er sikret en næsehårstrimmer, der kan mere mere end det basale og som kan fjerne uønsket hår nøjagtigt, som du ønsker det.

Selve trimmere har et ergonomisk design og ligger den behageligt i hånden, hvilket gør, at den er nem at arbejde med uden at give spændinger i håndled eller hånd. Det er særligt vigtigt, for at skabe præcise resultater.

Njord 5-in-1 Detail Trimmer minitrimmeren har også et lille blad, der gør, det med stor lethed kan fjerne selv de mindste, fineste og uønskede hår. 

Vores vurdering

Denne miniversion af en næsehårstrimmer, er en dybt effektiv næsetrimmer, der på grund af den dens størrelse kan nå ind selv de mindste steder. Dens størrelse gør den også nem at arbejde med og skabe nøjagtige linjer i skægget og nemt at trimme brynene.

Dens aftagelige trimmerhoved gør den nem, at rengøre og justere til dit ønskede behov.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker en effektiv trimmer, der også er nemt at rejse med, så er denne måske noget for dig.

#4 Moser Easy Groom Næsehårstrimmer

Moser Easy Groom næsetrimmer

👉 Køb for 269,- kr. hos Made4men.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Roterbart og aftageligt hoved
 2. Rustfri stål
 3. Kan køre 120 minutter på en fuld opladning

Egenskaber

Moser Easy Groom næsehårstrimmer fjerner hurtigt og sikkert hår i næsen og andre uønskede ansigtshår. Den kategoriseres også som en minitrimmer, der let kan komme rundt i alle kroge og sikrer, at du får det velplejede look, du ønsker.

Denne trimmer kan fjerne uønskede hår, uafbrudt i 120 minutter på en fuld opladning. Hvilket betyder, at du med denne næsehårstrimmer ikke behøver, at tænke på batterier. Du skal blot genoplade den, når den er løbet tør for strøm.

Modsat mange næsehårstrimmere, så har denne et roterende klippehoved samt en afstandskam til bryn. Det betyder, at du let kan trimme dine bryn uden at bekymre dig om, at få dem trimmet helt af eller for korte.

Den er udstyret med et rustfri stål skæresystem, der sørger for en gnidningsfri og nem trimning. Trimmeren er med aftageligt hoved, hvilket gør den nem at rengøre under rindende vand, og tilpasse til alle områder.

Vores vurdering

Denne minitrimmer er nem at have med i tasken over alt, og den er mindst lige så let at gøre ren. Dét, at den er med aftageligt hoved, gør også, at du kan holde hygiejnen i top og undgå skægpest, som er et meget udbredt problem.

Derfor skal du købe produktet

Ønsker du en minitrimmer, der er nem at rense og rejse med? Så er denne måske lige noget for dig.

#5 Beurer næsetrimmer HR2000

Beurer næsetrimmer HR2000

👉 Køb for 159,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Øre og næsetrimmer
 2. Vejer 57 g
 3. Udskiftelige hoveder

Egenskaber

Denne Beurer HR 2000 trimmer er en trimmer, man kategorisere som en øre og næsetrimmer, grundet dens evne til at præcist og effektivt fjerne uønskede hår i både næse og ører.

Beurer næsehårstrimmer, har et smalt hoved, der gør det nemt at komme rundt i de krumme konturer i næsebor og ved ørerne. Heldigvis, så medfølger der en kam til denne næsehårstrimmer, som kan sættes på.

Denne kam gør det nemt, at trimme eventuelt lange, buskede bryn ned til en ensartet længde, der passer til ansigtet. Kammen kan trimme ned til 6 mm og 3 mm, hvilket giver en god fleksibilitet og ideel styling.

Selve trimmeren vejer 57 g, hvilket gør den ideel til kufferten og at arbejde med. Både trimmerhovedet og kammen kan let tages af og skylles under rindende vand. Der medfølger både en rengøringsbørste, beskyttelseshætte og opbevaringspung til næsehårstrimmeren.

Vores vurdering

Denne letvægts øre og næsetrimmer er ikke bare nemt at rengøre, men også let at have med på farten i ordets bogstaveligste forstand. Den kan trimme både øre, næse og bryn uden at du skal bekymre dig om, at hårene bliver for korte.

Denne trimmer er skabt til at du kan holde dit ønske look ved lige med minimale anstrengelser.

Derfor skal du købe produktet

Denne næsehårstrimmer er skabt til dig, der vil have et clean look uden for meget arbejde.

#6 Wahl Micro Groomsman

Wahl Micro Groomsman næsetrimmer kopi

👉 Køb for 122,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. 3-i-1 trimmer
 2. Egnet til ører, næsehår og øjenbryn
 3. roterende skærehoved

Egenskaber

Wahl Micro Groomsman næsehårstrimmer er en kraftfuld 3-i-1 trimmer, der er designet til at kunne fjerne uønskede hår ved ører og næsehår samt øjenbryn.

Denne næsehårstrimmer har et roterende skærehoved, der er lavet i rustfrit stål. Dette sikre, at denne næsehårstrimmer giver dig en nem og hurtig trimning.

Skærehovedet på Wahl Micro Groomsman næsehårstrimmer kan nemt at afmonteres, så du nemt kan gøre den ren og fjerne hår ved afskylning.

Vores vurdering

Denne næsehårstrimmer fra Wahl er nem, at håndtere og at arbejde med. Den er god til at fjerne hår i næsen og til at få bugt med andre uønskede hår i ansigtet.

Derfor skal du købe produktet

Denne næsehårstrimmer er til dig, der ønsker en trimmer med udskiftelige hoveder, der nemt kan rengøres.

#7 TWEEZERMAN Nose Hair Trimmer

TWEEZERMAN Nose Hair næseTrimmer

👉 Køb for 149,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fjerner hår i næsen
 2. Præcis og smertefri trimning
 3. Roterende indvendige klinger

Egenskaber

Denne Tweezerman Delux næsehårstrimmer er en sikker og stabil trimmer, som ubesværet kan fjerne alle uønsket næsehår uden at trække eller hive i hårene. 

Delux næsehårstrimmeren kommer med en børste, der har skarpe, roterende indvendige skæreklinger. Disse skæreklinger er designet sådan, de ikke kommer i kontakt med huden, når du trimmer dine næsehår. Derudover, så sikre de dig præcis og smertefri trimning hver gang.

Vores vurdering

Denne næsehårstrimmer giver en mere behagelig trimning af næsehår. Den river ikke i hårene og modvirker derfor, at du oplever en nivende fornemmelse.

Derudover, så giver den en præcis trimning, der ikke lader dig gå ud af døren uden et fuldendt look.

Derfor skal du købe produktet

Denne næsehårstrimmer er til dig, der ønsker en næsehårstrimmer, der sikrer præcision og en smertefri behandling.

#8 Panasonic Ear- and Nose Trimmer

Panasonic Ear- and Nose Trimmer

👉 Køb for 249,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. To skæreblade
 2. Indeholder Vortex Cleaning System
 3. Brugstid på 90 minutter

Egenskaber

Panasonic Ear- and Nose Trimmer næsehårstrimmer er en lækker trimmer, der med sin avancerede teknologi, der indeholder to skæreblade. Disse skæreblade er designet til at trimme i længder fra 0,5 mm af både bakkenbarter, næse, øre og øjenbryn. 

Denne næsehårstrimmer har en brugstid på 90 minutter ved en komplet og fuld opladning. Den indeholder et Vortex Cleaning System, som giver en grundig rengøring, hvis du sænker trimmeren i vandet. Denne næsehårstrimmer kan også anvendes i bruseren.

Vores vurdering

Denne næsehårstrimmer har det nemmeste rengøringssystem, der sikrer, at hygiejnen er helt i top. Den lader dig undgå næsehår uanset hvor genstridige de er, med sine to skarpe skæreblade.

Derfor skal du købe produktet

Dette er en næsehårstrimmer til dig, der ønsker en nem rengøring af din trimmer.

#9 Remington NE3850 Næsehårstrimmer

Remington NE3850 Næsehårstrimmer

👉 Køb for 5125,- kr. hos Made4men.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fjerner hår i hele ansigtet
 2. 2 udskiftelige hoved
 3. Dobbeltsidet lodrette trimmer

Egenskaber

Med Remington NE3850 næsehårstrimmer slipper let af med al uønsket hårvækst, alle steder!

Denne næsehårstrimmer har to udskiftelig barberhoveder. Det en er et roterende hoved, der kan bruges til både næsehår og øre hår. Derudover, har den en dobbeltsidet lodret trimmer, som er designet til at trimme brynene og skægget.

Den trimmer fra Remington er udstyret med et udskifteligt barberhoved, så du altid kan få præcist den barbering og lave de detaljer, du ønsker at style dig selv med.

Vores vurdering

Denne næsehårstrimmer har utroligt mange forskellige faktorer og funktioner, der gør, at denne næsehårstrimmer kan bruges til meget mere end blot næsehår. 

Derfor skal du købe produktet

Denne trimmer er til dig, der ønsker at gøre mere end bare at trimme dine næsehår.

#10 ULTRON Mini Trimmer Classic – Nose And Ear

Ultron_mini_trimmer_nose_and_ear

👉 Køb for 89,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Trimmer til næse og øre
 2. Rejsevenling
 3. Praktisk størrelse

Egenskaber

Denne batteridrevet næsehårstrimmer er skabt til at trimme næse og ørehår. Den kommer i en super praktisk størrelse, der er nem at have med i tasken når man rejser.

Da denne trimmer er batteridrevet, er det vigtigt at skaffe de rette batterier, så den ikke løber tør midt i en trimning. Batterier følger typisk ikke med, når man køber denne trimmer.

Vores vurdering

Denne trimmer giver en sikker og jævn trimning. Den sikre, at du kan fjer uønsket hår uanset om du er derhjemme eller på forretningsrejse.

Derfor skal du købe produktet

Denne trimmer er til dig, der ønsker en praktisk og effektiv trimmer.

Hvad skal man overveje, når man køber en næsetrimmer?

Når du skal købe en næsehårstrimmer, så bør du overveje hvilke behov du har. Skal den være nem at rengøre? Skal den kunne fungere til andre dele af ansigtet end blot næsen?

Derudover, så bør du tænke over om du ønsker en, der er nem at have med på rejsen og om den i såfald bør være batteridrevet eller genopladelig.

Sådan rengør man sin næsetrimmer

Hvordan du rengører din trimmer afhænger af, hvordan de forskellige producenter har designet den. Nogen næsehårstrimmer kan du nøjes med at skylle og andre kan du skille helt ad. Derudover, så er der enkelte, som du kan tænde under vand, som så suger vand ind og spytter snavs og hår ud.

Hvilket mærke skal du vælge?

Hvilket mærke af næsetrimmer, du bør vælge afhænger af dit behov. Dog er der ingen tvivl om, at vi mener, du bør kigge efter Philips’ Detaljetrimmer til øjenbryn, næse og ørehår. Philips er kendt for at levere gode være til selvpleje. Philips har blandt andet flere hårtrimmer topmodeller, som har vundet flere priser.

Hvilke næsehårstrimmer er bedst i test?

Philips’ Detaljetrimmer til øjenbryn, næse og ørehår er uden tvivl den bedste, vi har prøvet i vores test. Den rummer alle de funktioner, som man kunne ønske sig når det kommer til hygiejne, detaljer, tæthed og funktioner.

Kan det betale sig at købe en billig næsetrimmer?

Det kan sagtens betale sig at købe en billig næsetrimmer, så længe man finder en, der matcher ens behov i forhold til trimning og rengøring.

Hvordan vedligeholder man bedst en næsehårstrimmer

Du vedligeholder bedst din næsetrimmer, ved at rengøre den alle de steder, man kan komme til efter hvert brug.

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.