Bedste ladyshaver test

Bedste ladyshaver (2024) – Effektive og skånsomme ladyshaver bedst i test

Artiklen er senest opdateret d. januar 10, 2024 af Liva

De fleste kvinder kender til uønsket hårvækst og der findes efterhånden en lang række forskellige produkter på markedet til hårfjernelse på kroppen.

Hvis du også er træt af barberskraberen og røde knopper, men alligevel heller ikke er helt vild med ideen om at skulle vokse dine ben, så kan ladyshaveren være det optimale valg for dig – og vi har endda gjort det nemt for dig at vælge den helt rigtige shaver.

I denne ladyshaver test har vi testet en række forskellige shavere på markedet, ranket dem fra 1-8 og lavet helt ærlige anmeldelser.

Vi har desuden linket til de testede produkter og udvalgt den forhandler, som på tidspunktet for testen giver den bedste pris. Vi har altså ikke bare valgt den første og bedste forhandler, men derimod den forhandler, som giver en skarp pris og generelt har fået gode anmeldelser af dens brugere.

Produkterne i vores ladyshaver bedst i test guide

 1. Panasonic Ladyshaver ES-WL50 (Vinder)
 2. Braun Lady shaver Silk Epil LS5560
 3. Philips Lady shaver Wet & Dry HP6341/00
 4. Philips SatinShave Ladyshaver BRL 140/00
 5. Braun Lady shaver Silk-épil Lady Shaver LS 5360
 6. Braun Silk Epil Lady Shaver LS5100
 7. Philips ladyshaver – BRL170/00
 8. OBH Nordica lady shaver – Sensation Velvet Duo

#1 Panasonic Ladyshaver (ES-WL50) – bedst i test

Panasonic Ladyshaver (ES-WL50)

Køb for 359,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kan benyttes på både våd og tør hud
 2. Kan både barbere og trimme
 3. Til brug på hele kroppen

Egenskaber

Denne ladyshaver model fra Panasonic er udviklet til hårfjerning på hele din krop, herunder både barbering og trimning. Ladyshaveren giver en tæt barbering idet shaverhovedet tilpasser sig kroppens konturer, og derfor ikke efterlader hår.

Der medfølger en afstandskam med der gør, at du med denne model får en ladyshaver der kan opfylde dit behov hvad end du ønsker at fjerne al uønsket hårvækst eller blot ønsker et trimmet resultat.

Mange ladyshavere kan være lidt besværlige at rengøre, men der følger en særlig rengøringsbørste med denne shaver hvilket gør, at det ikke tager mange minutter at rengøre.

Desuden kan shaveren både bruges på våd og tør hud, samt med og uden barberskum. Denne ladyshaver bruger 2x AAA batterier.

Vores vurdering

Denne ladyshaver får en førsteplads i vores test, da den virkelig giver en tæt og god barbering på kun få minutter. Det er desuden et kæmpe plus, at det ikke tager lang tid at rengøre ladyshaveren. Alt i alt har vi intet negativ at sige om selve resultaterne, som dette produkt giver.

Det eneste vi godt ville have ønsket var, at modellen var genopladelig i stedet for batteridrevet. Vi synes dog alligevel, at denne shaver fortjener den anden plads fordi resultatet er så skarpt samtidig med også at have en skarp pris.

Derfor skal du købe Panasonic Ladyshaver

Vi anbefaler denne ladyshaver til dig, som ønsker en model til en god pris, som kan bruges på flere måder, herunder både på våd og tør hud.

#2 Braun Lady shaver Silk Epil LS5560

Braun Lady shaver Silk Epil LS5560

Køb for 357,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Ledningsfri og genopladelig
 2. 3-i-1 system: barbering, trimmer og eksfoliering
 3. Nem at rengøre

Egenskaber

Denne ladyshaver fra Braun har faktisk hele tre egenskaber; den kan både barbere, trimme og eksfoliere, og kan selvfølgelig bruges på både ben, under armene eller på bikinilinjen.

Ladyshaveren sørger for en yderst tæt men samtidig meget skånsom barbering. Ladyshaverens runde hoved kan tilpasse sig efter kroppens konturer, hvilket giver den meget tætte hårfjerning selv ved knæ, ankler eller armhule.

Den eksfolierende del sørger for at fjerne døde hudceller, som gør, at huden efterlades ekstra blød, glat og smidig. Med fordel kan timmeren bruges til hårfjernelse de sarte steder som bikinilinjen.

Hertil kommer, at Brauns ladyshaver er både ledningsfri og genopladelig, hvorfor du aldrig vil stå uden batteri på din shaver, hvis du vælger denne model.

Desuden er modellen nem at rengøre, da hovedet blot kan skylles under rindende vand.

Vores vurdering

Ved brug af denne shaver opnåede vores testere et fantastisk resultat. Denne model fra Braun sørger for en tæt og skånsom hårfjerning på kun få minutter. Ladyshaveren kan sagtens bruge på sensitiv eller irriteret hud. Det kan bestemt mærkes, at pris og kvalitet hænger sammen.

Derfor skal du købe Braun Ladyshaver Silk Epil

Du skal købe Silk Epil Ladyshaver fra Braun, hvis du er på udkig efter den bedste ladyshaver på markedet, som er mere skånsom end de øvrige modeller, og dermed er særligt velegnet til sensitiv hud.

#3 Philips Lady shaver Wet & Dry HP6341/00 – den budgetvenlige

Philips Lady shaver Wet & Dry HP6341/00 - den budgetvenlige

Køb for 187,- kr. hos Coolshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Nem at bruge med ergonomisk greb
 2. Meget fordelagtig pris
 3. Kan anvendes under bruseren

Egenskaber

Med denne ladyshaver fra Philips er du sikret en god barbering hver gang. Denne ladyshaver kan nemlig bruges til at fjerne hår på hele kroppen på en nem og sikker måde således, at du aldrig står tilbage med irriteret hud eller knopper.

I stedet efterlades huden glat og blød fordi barberbladene faktisk ikke kommer i kontakt med huden under barberingen. Desuden ligger denne ladyshaveren ergonomisk godt i hånden, som er en fordel, hvis du ønsker at vedligeholde din trimning ofte.

Modellen fra Philips er vandtæt og kan benyttes under bruseren. Modellen er desuden batteridrevet.

Vores vurdering

Denne shaver er en af de billigste ladyshavers på markedet, men det synes vi bestemt ikke gør noget ved kvaliteten. Ladyshaveren giver en fin og tæt barbering, men har dog ikke en masse ekstra funktioner som nogle af de øvrige ladyshavers, hvilket også afspejles i prisen.

Derfor skal du købe Philips Ladyshaver Wet & Dry HP6341/00

Du skal købe denne fra Philips, hvis du måske er lidt usikker på, om det med ladyshavere er noget for dig. Med produktet får du nemlig en god men billig ladyshaver.

#4 Philips SatinShave Advanced Ladyshaver BRL 140/00

Philips SatinShave Advanced Ladyshaver BRL 140/00

Køb for 307,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Perleformede trimmekamme
 2. Ergonomisk s-formet håndtag
 3. Kan bruges under bruseren

Egenskaber

Denne ladyshaver er udviklet med særlige perleformede trimmekamme, som giver en effektiv men også skånsom barbering, da barberbladende på intet tidspunkt kommer i kontakt med huden.

Du vil aldrig ikke opleve at få røde knopper eller andet ved brug af denne ladyshaver. Man kan bruge denne shaver i badet såvel som på tør hud.

Shaver-hovedet er udviklet til at følge kroppens linjer for det bedste resultat, og produktet har desuden et s-formet håndtag, der giver på en ergonomisk måde giver god kontrol over shaveren så man kan nå alle steder på din krop for en perfekt trimning.

Denne ladyshaver er desuden blandt de genopladelige modeller og har en særlig batteriindikator, som fortæller hvornår det er på tide at oplade batteriet. Det tager ca. 8 timer at oplade batteriet fuldt ud, men så kan du også barbere lang tid før du igen skal oplade shaveren.

Vores vurdering

Denne ladyshaver er perfekt til nemt og hurtigt at fjerne hår på få minutter. Det er desuden utrolig nemt at rengøre produktet, da det blot kan skylles under den rindende hane.

Derfor skal du købe Philips SatinShave Advanced BRL 140/00

Du skal købe dette produkt fra Philips, hvis du er på udkig efter en shaver, som er alsidig til brug både på tør hud samt under bruseren, men stadig ønsker en billig ladyshaver.

#5 Braun Lady shaver Silk-épil Lady Shaver LS 5360

Braun Lady shaver Silk-épil Lady Shaver LS 5360

Fremhævede egenskaber

 1. Eksfolierende funktion
 2. Nænsom og effektiv barbering
 3. Vandtæt

Egenskaber

Med denne lady shaver fra Braun får du en shaver, som giver en rigtig god trimning på få minutter. Shaveren er en 3-i-1 model som betyder, at du får både barbering, trimning og eksfoliering i samme produkt.

Shaver hovedet er designet til at tilpasse sig kroppens linjer, så du får en glat barbering selv de steder, hvor huden har naturlige konturer, som en almindelig barberskaber kan have svært ved at barbere. Shaveren kan bruges på hele kroppen.

Dette produkt kommer med ledning, som betyder, at du aldrig vil stå uden batteri eller strøm på din shaver.

Vores vurdering

Vi er egentlig begejstrede nok for det resultat som fås ved brug af denne ladyshaver. Shaveren gør det den skal og faktisk lidt mere til grundet den eksfolierende effekt, men det trækker dog ned, at produktet er med ledning.

Godt nok vil man aldrig stå i en situation, hvor man har glemt at oplade eller sætte nye batterier i sin shaver, men vi synes alligevel, at det er ved at være lidt forældet med produkter med ledning, hvorfor produktet ender på en femte plads.

Derfor skal du købe Braun Lady shaver Silk-épil Lady Shaver LS 5360

Du skal købe dette produkt, hvis du er på udkig efter en god alsidig ladyshaver med en række funktioner. Denne shaver passer bedst til dig, som ønsker at barbere dig uden for badet, da dette produkt er med ledning.

#6 Braun Silk Epil Lady Shaver LS5100

Braun Silk Epil Lady Shaver LS5100

Køb for289,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Medfølgende trimmer-hætte
 2. Nem at rengøre – vandtæt
 3. Budgetvenlig pris

Egenskaber

Braun har lavet flere modeller af ladyshavere, og denne Silk Epil shaver er designet med et shaver hoved, som følger kroppens linjer for at opnå de bedste resultater. Det er både nemt, hurtigt og bekvemt at anvende denne shaver.

Der medfølger en særlig trimmer-hætte, som gør, at du kan bruge ladyshaveren på både ben og følsomme steder som bikinilinjen og under armene. Produktet er desuden vandtæt og kan derfor buges på både tør hud og under bruseren.

Denne ladyshaver er nem at rengøre, da den blot rengøres under rindende hane. Produktet er batteridrevet og bruger 2x AA batterier, som medfølger i pakken.

Vores vurdering

Denne ladyshaver er fin til når man har den billige pris med i overvejelserne. Den vil dække dine behov, men uden at gøre noget “ekstra” såsom eksfoliering eller andet.

Derfor skal du købe Braun Silk Epil Lady Shaver LS5100

Du skal købe denne ladyshaver, hvis du vil have en billig shaver, som gør det den skal.

#7 Philips ladyshaver – BRL170/00

Philips ladyshaver - BRL170/00

Køb for 499,- kr. hos Coop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Lynopladnings funktion
 2. Både til tør og våd brug
 3. Tilfredshedsgaranti hos Philips

Egenskaber

Ladyshaveren fra Philips er udviklet med særlige barberblade som er ekstra skarpe men stadig følger kroppens konturer, som gør denne shaver særlig effektiv på hele krippen, herunder selv mere vanskelige og sarte områder som ankler, bikinilinjen og under armene.

Designet indeholder desuden særlige beskyttende puder, som gør at denne ladyshaver aldrig efterlader uden rød og med knopper.

Dette produkt blandt Philips forskellige ladyshavers har en særlig lynopladnings funktion som gør, at du aldrig vil stå helt uden strøm selvom du har glemt at oplade din shaver. Med fem minutters lynopladning har du nemlig strøm nok til en hurtig barbering.

Hvis du ikke er tilfreds med produktet kan du inden for 120 dage gøre brug af Philips’ tilfredshedsgaranti.

Vores vurdering

Umiddelbart er resultaterne ved brug af denne shaver fine, men produktet ender i bunden i vores ladyshaver test grundet den lidt højere pris med tanke på, at der ikke er f.eks. eksfolierende effekt, som nogle af de øvrige produkter har.

Derfor skal du købe Philips ladyshaver – BRL170/00

Hvis du er typen, som heller ikke er så god til at huske at oplade dine apparater, så er dette produktet for dig grundet dets lynopladnings funktion.

#8 OBH Nordica ladyshaver – Sensation Velvet Duo

OBH Nordica ladyshaver

Køb for 299,- kr. hos Coop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Ledningsfri
 2. Oplader på 90 minutter
 3. Epilatorhoved medfølger

Egenskaber

Denne ladyshaver fra OBH Nordica er en ledningsfri og genopladelig shaver, som oplader på kun 90 minutter. Efterfølgende har den en brugstid på ca. 45 minutter. Den er god til at fjerne hår på hele kroppen, da den er designet med et system med dobbelt barberblade.

Shaver hovedet er suden ret bredt hvilket gør, at det ikke tager lang tid at barbere dig.

Vores vurdering

Af de testede ladyshavere synes vi ikke at denne er bedst og med den desuden lidt høje pris, så ender den altså i bunden af testen. Vi synes dog, at denne shaver er en af de pæneste af de testede.

Derfor skal du købe OBH Nordica lady shaver – Sensation Velvet Duo

Du skal købe dettte produkt, hvis du ønsker en ladyshaver, som har et pænt design.

Forskellen på en ladyshaver og en epilator

Det kan være svært at finde ud af, om man skal vælge en ladyshaver eller en epilator til hårfjerningsbrug. Men hvad er forskellen overhovedet?

En epilator fungerer som et slags alternativ til voksning, da epilator-hovedet består af en helt masse små pincet-lignende ting, som enkeltvis sørger for at hive alle hår ud sammen med hårroden.

Det giver altså sig selv, at denne form for hårfjerningsmetode ikke er helt smertefri, men til gengæld får du et længerevarende resultat ved brug af denne metode, da hårene ikke blot skæres men fjernes helt.

Modsat en epilator er ladyshaveren nærmere et alternativ til almindelig barbering, da lady shaveren fungerer ved at de skarpe barberblade skærer hårene tæt ved huden således at huden efterlades glat og blød.

Da der blot er tale om barbering holder det dog ikke så længe som ved brug af epilator, men til gengæld er denne metode hurtig og 100% smertefri. Det er særligt en fordel for sensitive hudtyper at anvende lady shaver, så tag et kig på vores anmeldelser hvis det skulle være noget for dig.

FAQ

🌟 Find din nye ladyshaver lige her

Vi har lavet testen for dig, så du slipper. Se hele testen og find din nye fantastiske ladyshaver her.

📊 Giv din mening og deltag i næste test

Vi søger altid nye medlemmer i vores community. Er du interesseret i Hair & Beautys website? Så kan du blive vores næste tester.

✅ Se og prøv vinderen af bedste ladyshaver

Læs hele vores ladyshaver bedst i test anmeldelse her på siden. Vi har udvalgt top 8 på markedet netop nu og testet dem mod hinanden.

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.