Bedste krøllejern test

Bedste krøllejern 2021 – Se vores nye test af krøllejern

Vil du have mulighed for at style dit hår med det bedste krøllejern, således at du kan få små, glamourøse krøller eller store, lette bølger, men er du ikke sikker på, hvilket styling-apparat som er bedst til formålet, så bør du læse med her på siden.

Vi har netop samlet alle de bedste og gennemtestede krøllejern i en oversigt nedenfor, hvorfor vi anbefaler, at du læser om de forskellige krøllejern i vores “bedst i test”-oversigt, således at du kan vælge dét af de bedste produkter på markedet, som lever op til dine præferencer for hårstyling.

Produkter i vores krøllejern test – bedst i test

#1 Ghd Curve Creative Curl Wand (Vinder)
#2 Ghd Curve Soft Curl Tong
#3 Ghd Curve Classic Curl Tong 26 mm.
#4 Babyliss Curl Secret Iron C1300E
#5 HH Simonsen ROD VS3 Curling Iron
#6 HH Simonsen ROD VS11 Bouncy Waves
#7 Remington Krøllejern C338E Pro 180 Sublim Touch 38 mm.
#8 Babyliss Pro Titanium Cruling Iron 32 mm.
#9 HH Simonsen Rod VS5 Deep Waver
#10 Cloud Nine Waving Wand

#1 Ghd Curve Creative Curl Wand – Bedste krøllejern på markedet

Ghd Curve Creative Curl Wand - Bedste krøllejern på markedet

👉 Køb for 1149,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Innovativt krøllejern
 2. Til alle hårtyper
 3. Kan både lave små og store bølger

Egenskaber

Ghd Curve Creative Curl Wand er et keramisk kvalitetskrøllejern med 23-28 mm. form og en konstant temperatur på 185 grader celsius. Krøllejernet kan give dig smukke krøller og et naturligt look, lige såvel som at det kan bruges til at skabe et glamourøst og eksklusivt finish.

Krøllejernet er udviklet med nyeste innovative teknologi, som sikrer dig glans og holdbare resultater. Herudover kan krøllejernet bruges, uanset om du befinder dig i Danmark eller et andet sted i verden, da det automatisk tilpasser sig den spænding, der er i den anvendte stikkontakt.

Krøllejernet har en særlig støttefunktion/fod, som gør, at du kan ligge krøllejernet fra dig under stylingen på sikker vis. Hvis ikke krøllejernet bruges inden for 30 minutter, så slukker det automatisk, hvilket ligeledes medfører sikkerhed. Endvidere er det en fordel, at krøllejernet har en ekstra lang ledning, hvilket gør det nemmere og mere fleksibelt at krølle dit hår.

Maksimal temperatur (grader celsius): 185
Opvarmningstid: 25 sek.
Millimeter: 23-28 mm.
Ledningslængde: 2,7 m.
Automatisk sluk: Ja

Vores vurdering

Vi vurderer dette Ghd-krøllejern som værende det bedste i vores test, idet du her får et produkt, som først og fremmest sikrer et smukt resultat hver gang, uanset om du har kort, langt, tykt eller tyndt hår. Derudover har krøllejernet mange smarte funktioner, der gør stylingen mere praktisk og sikker.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, design eller mulige resultater. Produktet er optimalt til din hårstyling og er desuden hurtigt og nemt at anvende.

#2 Ghd Curve Soft Curl Tong – Professionelt krøllejern

Ghd Curve Soft Curl Tong

👉 Køb for 1149,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver volumen
 2. Skaber fyldige, store bølger
 3. Udstyret med en klemmefunktion

Egenskaber

Ghd står bag det populære og professionelle krøllejern med navnet ‘Curve Soft Curl Tong’, hvis plade er 32 mm. og har keramisk belægning, hvorved det kan lave store, bløde krøller med en flot glans. Det tager kun få øjeblikke at varme krøllejernet op til 185 grader, hvorefter det er er klar til brug. Denne temperatur er konstant og sikrer, at håret ikke tager skade.

Krøllejernet har en særlig klemmefunktion, som gør det nemmere at lave de smukke krøller. Klemmen gør nemlig, at du blot skal vikle håret om krøllejernet og dernæst lukke til med klemmen. Hermed bliver håret siddende på jernet, til at du igen åbner klemmen, hvilket medfører et flottere resultat.

Herudover er krøllejernet designet med den nyeste teknologi; ultrazone-teknologien, som sikrer en konstant optimal temperatur, således at håret ikke tager skade. Krøllejernet indikerer med en lille lyd, når det er klar til brug, og det slukkes desuden på automatisk vis, hvis det ikke har været benyttet i 30 minutter.

Maksimal temperatur (grader celsius): 185
Opvarmningstid: 25 sek.
Millimeter: 32 mm.
Ledningslængde: 2,7 m.
Automatisk sluk: Ja

Vores vurdering

Vi er meget begejstrede over resultaterne, som kan skabes ved brug af dette fremragende Ghd krøllejern. Krøllejernet er netop designet til at kunne skabe bølget hår med volumen og fylde, som holder hele dagen.

Desuden ligger styleren godt i hånden, hvilket er helt essentielt for at gøre selve styling-oplevelsen god. Vi vil i øvrigt mene, at produktet særligt egner sig til dig med langt hår.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter et apparat, som kan skabe store, flotte krøller og dermed give dig mere volumen i dit lange hår, så er der gode grunde til at vælge dette. Alt i alt et styling-jern, som er alle pengene værd.

#3 Ghd Curve Classic Curl Tong 26 mm. – Klassisk krøllet look

Ghd Curve Classic Curl Tong 26 mm

👉 Køb for 1115,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Mellemstore krøller
 2. Kort, mellemlangt og langt hår
 3. Keramisk belægning

Egenskaber

Ghd Curve Classic Curl Tong er et klemkrøllejern, som er egnet til at skabe et klassisk krøllet look, uanset om du har kort, mellemlangt eller langt hår. Krøllejernet har 26 mm. keramisk belagte plader samt et ergonomisk greb. Dette medfører blandt andet, at frisuren holder bedre, samt at håret fremstår glansfyldt.

Dette Ghd-jern har mange af de samme fremragende egenskaber som det ovennævnte ‘Soft Curl’, men hvor den primære forskel er, at dette krøllejern i højere grad egner sig til allehårlængder og skaber mindre krøller.

Styleren opvarmes på blot 25 sekunder og holder en jævn temperatur på 185 grader for at sikre, at håret ikke tager skade, men holder dets sundhed. Således sikres der dobbelt så høj beskyttelse af håret i forhold til andre krøllejern med temperaturer på 230 grader.

Maksimal temperatur (grader celsius): 185
Opvarmningstid: 25 sek.
Millimeter: 26 mm.
Ledningslængde: 2,7 m.
Automatisk sluk: Ja

Vores vurdering

Dette krøllejern er ifølge os blandt de tre bedste på markedet, hvilket blandt andet skyldes, at det gør det muligt at style håret nemt og hurtigt. Derudover skaber det mellemstore krøller, der holder i lang tid og giver smuk volumen. Det er desuden essentielt, at produktet har et ergonomisk greb og således er behageligt samt praktisk at anvende.

Derfor skal du købe produktet

Foretrækker du mellemstore krøller, så vil dette Ghd-krøllejern med stor sandsynlighed være det, du får mest glæde af. Du får her et fremragende krøllejern udviklet med bedste og nyeste teknologi, og som kan lave krøller i alle hårtyper og dermed skabe et elegant og klassisk look.

#4 Babyliss Curl Secret Iron C1300E – Nem styling

Babyliss Curl Secret Iron C1300E - Nem styling

👉 Køb for 629,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. To varmeindstillinger
 2. Auto-curl teknik
 3. Ioniserngsteknik

Egenskaber

Babyliss Curl Secret Iron C1300E er et krøllejern udviklet med en helt særlig Auto-Curl teknik, som gør det utroligt nemt at style håret. Krøllejernet har en særlig ion-teknologi, som gør, at håret får et shiny resultat. Der medfølger to forskellige hoveder til krøllejernet, således at du kan skifte mellem disse, alt afhængigt af hvilke krøller du ønsker.

Det ene hoved er 25 mm. og dermed egnet til at lave mindre, stramme krøller, hvorimod det andet hoved er 35 mm. og således egnet til at lave større krøller samt give mere volumen. Herudover er der også to forskellige varmeindstillinger på apparatet; første indstilling medfører celsius-grader på mellem 190 og 210, og anden indstilling giver celsius-grader på mellem 210 og 230.

Du fastsætter selv dit foretrukne varmeniveau, hvilken vej krøllerne skal vende (indad, udad eller en blanding heraf) samt hvor længe krøllejernet skal varme. Der anbefales 8-12 sekunder på 190-210 grader for de store krøller og 10-14 sekunder på 210-230 grader for de små, stramme krøller.

Maksimal temperatur (grader celsius): 230
Opvarmningstid: Hurtig
Millimeter: 25 mm. og 35 mm.
Ledningslængde: 2,5 m.
Automatisk sluk: Ja

Vores vurdering

Vi er helt vilde med den fremragende Auto-curl teknik ved dette krøllejern, som giver helt perfekte krøller. Det er naturligvis værd at have in mente, at man skal varme håret i længere tid end ved eksempelvis ovenstående Ghd-krøllejern samt at graderne er højere, men til gengæld er det en fordel, at den automatiske krølleteknik gør det meget nemmere at sætte håret.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette styling-apparat, hvis du leder efter et krøllejern, som er super nemt at anvende. Selv hvis du er nybegynder og ønsker at kunne krølle dit hår, men mangler erfaring, så er der ingen tvivl om, at du højst sandsynligt vil kunne anvende dette krøllejern.

#5 HH Simonsen ROD VS3 Curling Iron – Krøllejern af høj kvalitet

HH Simonsen ROD VS3 Curling Iron - Krøllejern af høj kvalitet

👉 Køb for 999,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kan både lave medium og store bølger
 2. Særlig varmecensor
 3. Skånsom styling

Egenskaber

HH Simonsen RODVS3 Curling Iron er et krøllejern, som er 19-25 mm. i diameteren. Dermed kan det både anvendes til at lave medium krøller såvel som store bølger, hvorved styleren er multifunktionel.

Styleren kan indstilles til mellem 110 og 210 grader celsius via en smart touch-funktion. Herudover er den udstyret med en særlig varmecensor, som konstant måler og sikrer, at krøllejernet varmer med den korrekte, indstillede temperatur. Der medfølger i øvrigt en varmebeskyttende handske samt et etui.

Krøllejernets særligt udviklede keramiske teflon-belægning gør stylingen skånsom og behagelig, samt forhindrer dit hår i at brænde fast på jernet og giver endvidere håret et fint finish. Desuden har det en 3 m. ledning, hvilket øger fleksibiliteten og gør stylingprocessen rarere.

Maksimal temperatur (grader celsius): 210
Opvarmningstid: Hurtig
Millimeter: 19-25 mm.
Ledningslængde: 3 m.
Automatisk sluk: x

Vores vurdering

Vi er vilde med den måde, hvorpå dette krøllejern giver en professionel styling-oplevelse og smukke, definerede krøller. Desuden finder vi det fordelagtigt, at man kan vælge mellem forskellige temperaturindstillinger, idet der netop kan være forskel på behov alt afhængigt af blandt andet hårtykkelse, hvor kruset håret er etc.

Derfor skal du købe produktet

Dette er produktet for dig, som leder efter et krøllejern af god kvalitet med flere forskellige temperaturindstillinger og mulighed for at lave forskellige størrelses bølger. Her får du et krøllejern, som giver dig flotte krøller og holdbare resultater, så du kan holde det fine look i mange timer.

#6 HH Simonsen ROD VS11 Bouncy Waves – Lette, smukke bølger

HH Simonsen ROD VS11 Bouncy Waves - Lette, smukke bølger

👉 Køb for 999,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Naturligt og levende look
 2. Lette bølger
 3. Opretholder hårets sunde fugtniveau

Egenskaber

HH Simonsen ROD VS11 Bouncy Waves er et 38 mm. cylinderformet elektrisk stylingjern til at skabe såkaldte bouncy waves, dvs. lette bølger med et naturligt, smukt finish. Temperaturen kan indstilles til mellem 110 og 210 grader og holdes jævn samt konstant ved det indstillede temperaturniveau.

Jernet er belagt med teflon og særlige olier samt såkaldt turmalin, der tilsammen medfører, at håret ikke brænder fast, men beskyttes og får en fin glans. Ligeledes er det med til at opretholde en sund fugtbalance i håret. Desuden er der en automatisk slukkefunktion på dette krøllejern, som aktiveres, såfremt det elektriske apparat ikke benyttes i 1,5 time.

Maksimal temperatur (grader celsius): 210
Opvarmningstid: Hurtig
Millimeter: 38 mm.
Ledningslængde: 3 m.
Automatisk sluk: Ja

Vores vurdering

Dette er et godt krøllejern, som krøller håret på en måde, der giver en helt særlig lethed og et naturligt finish. Det er et stort plus, at dine krøller holder hele dagen og aftenen. Endvidere er vi imponerede over, at jernet også formår at understøtte et sundt fugtniveau i håret grundet den unikke belægning.

Derfor skal du købe produktet

Dette cylinderformede styling-jern fra HH Simonsen er et fremragende og oplagt valg for dig, hvis du ønsker lette bølger og mere liv i håret, men samtidig foretrækker at bevare et mere naturligt look.

#7 Remington Krøllejern C338E Pro 180 Sublim Touch 38 mm. – Volumen og store krøller

Remington Krøllejern C338E Pro 180 Sublim Touch 38 mm. - Volumen og store krøller

👉 Køb for 172,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. 10 forskellige varmeindstillinger
 2. Store krøller
 3. Hurtig opvarmning

Egenskaber

Remington C338E Pro 180 Sublim Touch er et krøllejern med 10 forskellige varmeindstillinger mellem 100-200 grader celsius, som med en cylinder på 38 mm. og keramisk belægning kan krølle håret på skånsom vis og skabe smukke store bølger. Krøllejernet er egnet til alle hårtyper og opvarmes hurtigt, således at du inden for ét minut kan påbegynde stylingen.

Krøllejernet har desuden en indviklingsfri, roterende ledning, hvilket gør det endnu nemmere at krølle håret. Herudover er øverste del af krøllejernet koldt, hvorved du nemmere kan vikle håret om krøllejernet for et smukt resultat, uden at risikere at brænde dig.

Maksimal temperatur (grader celsius): 200
Opvarmningstid: 60 sek.
Millimeter: 38 mm.
Ledningslængde: Lang
Automatisk sluk: x

Vores vurdering

Efter at have testet dette krøllejern fra Remington er vi blevet meget begejstrede og positivt overraskede. Krøllejernet giver dig mulighed for, trods den relativt billige pris, at lave flotte, store og holdbare krøller, samtidig med at håret bliver skånet mest muligt grundet den avancerede teknologi.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette krøllejern, hvis du leder efter en styler, der kan lave fyldige krøller, og hvis du ikke vil ofre alt for mange penge. Vi vil mene, at du her får det bedste krøllejern til prisen.

#8 Babyliss Pro Titanium Curling Iron 32 mm. – Krøller som holder lang tid

Babyliss Pro Titanium Curling Iron 32 mm. - Krøller som holder lang tid

👉 Køb for 1199,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Udstyret med klemme
 2. Titanium-turmalin belægning
 3. Holdbare krøller

Egenskaber

Babyliss Pro Titanium Cruling Iron er et professionelt krøllejern med 32 mm., som blot kræver få sekunders opvarmning. Krøllejernet er udstyret med en klemme og er endvidere belagt med keramisk titanium turmalin, som sikrer en ensartet varmeoverflade på krøllejernet og dermed et flottere, holdbart resultat.

Der er 11 forskellige temperaturindstillinger, som spænder mellem 130-200 grader og er angivet på krøllejernets display. De lavere temperaturgrader anbefales til personer med tyndt hår, hvorimod de højere temperaturer kan være nødvendige til personer med meget tykt, kruset hår.

Efter en times inaktivitet slukkes krøllejernet automatisk. Herudover har det en 2,7 m. lang ledning, som gør det nemmere at krølle håret uden hele tiden at skulle ændre position.

Maksimal temperatur (grader celsius): 200
Opvarmningstid: Hurtig
Millimeter: 32 mm.
Ledningslængde: 2,7 m.
Automatisk sluk: Ja

Vores vurdering

Vores krøllejern-test har overbevist os om, at denne styler bestemt er med i vores top 10. Der er flere grunde hertil, herunder at det er nemt og fleksibelt at anvende, det opvarmes hurtigt og effektivt, og det har multiple varmeindstillinger som gør, at styleren kan lave holdbare og flotte krøller på alle hårtyper.

Derfor skal du købe produktet

Er du interesseret i at kunne lave store krøller og dermed få mere volumen i håret, så er dette Babyliss-jern et godt bud. Her får du et gennemtestet og kritisk vurderet krøllejern, som er blandt de bedste på markedet, der kan give fyldige, bløde krøller, som holder i lang tid.

#9 HH Simonsen Rod VS5 Deep Waver – Giver et bølget strand-look

HH Simonsen Rod VS5 Deep Waver - Giver et bølget strand-look

👉 Køb for 999,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Dybe bølger
 2. Varmebeskyttende handske og etui
 3. Glansfyldt styling

Egenskaber

HH Simonsen Rod VS5 Deep Waver er det ideelle formjern til at skabe et beach look, idet krøllejernet er egnet til at lave store, dybe bølger via dets smarte bølgeteknik. Jernet er belagt med keramisk teflon, hvorved håret ikke sidder fast, men opnår en glansfyldt styling-effekt.

Dette bølgeskabende styling-apparat har et ergonomisk designet håndtag og kan endvidere indstilles til at varme med mellem 110 og 210 grader. Ved køb af styleren medfølger der en varmebeskyttende handske og en beholder. Desuden er den udstyret med en 3 meter lang ledning.

Maksimal temperatur (grader celsius): 210
Opvarmningstid: Hurtig
Millimeter: x
Ledningslængde: 3 m.
Automatisk sluk: x

Vores vurdering

Vi kan sagtens forstå, hvorfor dette formjern er så populært på markedet, idet vi nu selv har erfaret, dels hvor nemt det er at benytte, og dels at det er et af de bedste krøllejern til at skabe beachy bølger. Den særlige bølgeteknik formår at skabe et smukt strandagtigt look med markante, flotte bølger.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, såfremt du ønsker definerede krøller og et beach look. Vores krøllejern-test understøtter de mange gode anmeldelser og bekræfter jernets mange fremragende fordele, som gør, at du med sikkerhed vil blive tilfreds med købet.

#10 Cloud Nine Waving Wand – Smuk hårstyling

Cloud Nine Waving Wand - Smuk hårstyling

👉 Køb for 999,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. 3 varmeniveauer
 2. Fleksibelt krøllejern
 3. Kan krølle helt fra rødderne

Egenskaber

Cloud Nine Waving Wand er et 38 mm. krøllejern, som kan skabe store og bløde bølgede hårstyling-resultater. Krøllejernet har den fordel, at det kan anvendes til at lave bølger helt fra rødderne, såfremt det foretrækkes.

Der er 3 forskellige varmeindstillinger (130, 155 og 180 grader), hvorved jernet kan tilpasses den enkeltes hår og behov. Førstnævnte varmeniveau er særligt egnet til meget fint eller farvet hår, mens andet niveau anbefales til normalt hår, og sidste niveau ofte er nødvendigt til personer med meget tykt eller kruset hår.

Krøllejernet er designet således, at det ved inaktivitet i 30 minutter slukker. Hermed er sikkerheden i top. Endvidere har jernet keramiske varmeplader samt en drejelig ledning og et LED-display.

Maksimal temperatur (grader celsius): 180
Opvarmningstid: Hurtig
Millimeter: 38 mm.
Ledningslængde: 3 m.
Automatisk sluk: Ja

Vores vurdering

Dette Cloud Nine krøllejern er et af de bedste 10, som aktuelt findes på markedet. Jernet er aldeles fleksibelt og dermed nemt at anvende sammenlignet med mange andre jern på markedet. Dette skyldes de mange smarte funktioner og egenskaber, herunder de forskellige varmeindstillinger, den lange, roterbare ledning og hurtig opvarmning.

Derfor skal du købe produktet

Der er ikke mange krøllejern på markedet, som gør det muligt at skabe store, flotte bølger og komme helt ned til hårrødderne – det er imidlertid tilfældet med dette krøllejern, som dermed også gør, at du ikke længere behøver at anvende traditionelle velcro-curlers.

Så ønsker du mere volumen i håret, og lyder dette produkt som noget for dig, så vil vi gerne understrege, at du her får et fantastisk styling-jern til en fin pris.

Hvilket krøllejern er bedst?

De bedste krøllejern kan skabe smukke resultater uden at skade håret og er derudover behagelige samt fleksible at anvende. Desuden er svaret på spørgsmålet naturligvis også til en vis grad individuelt, da det netop afhænger af, hvilken type krøller du ønsker i dit hår.

Således vil det bedste styling-jern for dig være det, som lever op til dine forventninger og dermed om du eksempelvis ønsker små, medium eller store bølger, om du foretrækker ekstra volumen, særlig avanceret teknologi såsom ioniseringsfunktion eller tri-zone-teknologi, osv. Læs om de bedste på markedet ovenfor for at finde det, som lever op til dine krav.

Sådan plejer du dit hår, når du bruger krøllejern

For at pleje håret bedst muligt, inden du laver dine krøller, er det vigtigt at anvende en varmebeskyttende spray. På den måde beskyttes håret bedst muligt mod varmen fra jernet, således at det ikke tager skade.

Ydermere anbefales det generelt, at du anvender en god shampoo og balsam for at give håret masser af fugt og pleje. Efterfølgende er det yderligere fordelagtigt at anvende serum eller olier til at give håret ekstra næring og sikre sundt hår.

FAQ

🌟 Find dit nye krøllejern lige her

Vi har lavet testen for dig, så du slipper. Se hele testen og find dit nye fantastiske krøllejern her.

📊 Giv din mening og deltag i næste test

Vi søger altid nye medlemmer i vores community. Er du interesseret i Hair & Beautys website? Så kan du blive vores næste tester.

✅ Se og prøv vinderen af bedste krøllejern 2021

Læs hele vores krøllejern bedst i test anmeldelse her på siden. Vi har udvalgt top 10 på markedet netop nu og testet dem mod hinanden.

Senest opdateret januar 21, 2021 af Liva

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *