Bedste Fodfil

Bedste fodfil test guide (2023) – Elektrisk fodfil til pleje af dine fødder

Den bedste fodfil hjælper dig med at slippe af med den hårde hud og give dig bløde og velplejede fødder. Vi kender alle til at have tør hud og hård hud på fødderne, og det kan være noget så træls. Derfor er det vigtig at pleje fødderne med den bedste fodfil og en god fodcreme. Læs med i denne test af de bedste fodfile, så du kan finde den bedste fodfil til dig.

Hvilke produkter er med i bedste fodfil bedst i test

 1. Scholl Electronic Foot Care System
 2. Meraki Foot File
 3. Margaret Dabbs London Professional Foot File +2 Replacement Pads
 4. Lova Skin Professional Double Sided Foot File
 5. Scholl Dual Action Fodfil
 6. Elektrisk Fodfil – Fjern Hård Hud på Fødderne
 7. Herôme Glass Pedicure File
 8. Starskin VIP Fab Foot File
 9. Zone Fodfil grov Inu – Bøg
 10. So Eco Pedicure Foot Rasp

#1 Scholl Electronic Foot Care System

Scholl Electronic Foot Care System

Køb for 225,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Elektrisk fodfil
 2. Giver bløde og glatte fødder
 3. 2 hastighedsniveauer

Egenskaber

Med Scholl Electronic Foot Care System får du en elektrisk fodfil, der effektivt vil fjerne hård hud på fødderne og give dig bløde og smukke fødder uden besvær. Fodfilen har et ergonomisk design med et soft touch håndtag, der ligger godt i hånden.

På denne fodfil kan du vælge mellem to forskellige hastigheder, så du kan vælge den, der virker bedst til dig. Rullehovederne på fodfilen er udskiftelige, så du nemt kan udskifte dem efter behov. Der medfølger 4 AA batterier og to forskellige rullehoveder til denne fodfil.

Hovederne til fodfilen er med mikro diamant krystaller, der øjeblikkeligt fjerner din hårde hud, så du synligt får glattere fødder. Fodfilen kan bruges på både våd hud og tør hud. Du bør ikke bruge filen mere en to gange om ugen, og det anbefales altid at afslutte med en god creme til fødderne.

Vores vurdering

Du får her en rigtig god fodfil, der er nem at bruge. Vi kan godt lide, at den er ergonomisk udformet, og at den er elektrisk. Det gør, at den er nem og effektiv at bruge, og at man faktisk får fjernet den trælse hårde hud hurtigt og effektivt.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne fodfil, hvis du gerne vil have en elektrisk fodfil, der er effektiv og bare gør det, den skal.

#2 Meraki Foot File

Meraki Foot File

Køb for 99,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Slidstærkt materiale
 2. Tidløst design
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Med Meraki Foot File får du det perfekte redskab til at få bløde og velplejede fødder, hvilket især er et must i sommermånederne, når fødderne er i sandaler, og du ofte har bare tæer. Med denne lækre fodfil fra Meraki, kan du nemt og hurtigt få flotte og velplejede fødder, du roligt kan vise frem på stranden og til sommerens festligheder.

Fodfilen kommer i flotte grålige nuancer, der giver filen et enkelt og tidløst look, og så er den hygiejnisk. Filen er fremstillet af et slidstærkt materiale, der sikrer, at du kan have denne fodfil i lang tid.

Det er vigtigt, at du filer dine fødder forsigtigt og nænsomt. Det anbefales, at du vasker fodfilen med vand efter brug.

Vores vurdering

Du får her en rigtig fin og enkel fodfil, der bare gør det, den skal – nemlig at give dig lækre fødder, der er velplejede. Vi kan godt lide designet på denne fodfil, der er både minimalistisk og tidløst.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du går op i design, og du gerne vil have en lækker fodfil, så er denne fodfil fra Meraki lige noget for dig. Derudover er den forholdsvis budgetvenlig, men du får alligevel en effektiv fodfil, der giver dig velplejede fødder.

#3 Margaret Dabbs London Professional Foot File +2 Replacement Pads

Margaret Dabbs London Professional Foot File +2 Replacement Pads

Køb for 261,- kr. hos Lookfantastic.dk

Fremhævede egenskaber

 1. To ekstra erstatningspuder
 2. Nem at anvende
 3. Bruger komprimeret krystalteknologi

Egenskaber

Her får du en prisvindende fodfil fra Margaret Dabbs, der kan forvandle dine fødder til lækre og velplejede fødder, der er fri for hård hud. Filen kommer med to ekstra erstatningspuder, der let kan fastgøres til fodfilen, så du kan udskifte slidte fodpuder og dermed give din fodfil et helt nyt liv.

Det elegante stålhus er meget nemt at anvende, så du kan opnå professionel præcision på dit eget badeværelse. Filen bruger komprimeret krystalteknologi, så hård hud fjernes jævnt, effektivt og sikkert, så du får den lækre, sunde hud frem. Vink bare farvel til callusopbygning og revnet hud, og sig goddag til bløde fødder.

Vores vurdering

Dette er og bliver altså bare en lækker fodfil, du helt sikkert vil blive rigtig glad for. Den kan alt det, en fodfil bør kunne og mere til. Der er ikke noget at sige det, at det er en prisvindende fodfil. Den ligger i den lidt dyrere ende, men den er absolut pengene værd.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne fodfil, hvis du gerne vil have det bedste af det bedste. Her får du en utrolig effektiv fodfil, der giver dig bløde fødder.

#4 Lova Skin Professional Double Sided Foot File

Lova Skin Professional Double Sided Foot File

su_button background=”#EB5369″ url=”https://ion.lyko.com/t/t?a=1481907325&as=1507753999&t=2&tk=1&epi=fodfil-lova&url=https://lyko.com/da/lova-skin/lova-skin-professional-double-sided-foot-file” target=”blank” rel=”nofollow” style=”flat” size=”8″] Køb for 165,- kr. hos Lyko.com[/su_button]

Fremhævede egenskaber

 1. Dobbeltsidet fil i rustfrit stål
 2. Giver bløde fusser
 3. Fjerner hård hud på fødderne

Egenskaber

Med denne fodfil får du en fil i mellemprisklassen, der effektivt vil fjerne hård hud på fødderne, så du har bløde og lækre fødder, du roligt kan vise frem i sandaler.

Vores vurdering

Dette er en ganske fin fil, der fjerner hård hud effektivt, nemt og hurtigt, så du kan vise fødderne frem i sommerskoene.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne fodfil, hvis du gerne vil have en god fil, der ikke sprænger budgettet fuldstændigt.

#5 Scholl Dual Action Fodfil

Scholl Dual Action Fodfil

Køb for 74.95- kr. hos Well.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fjerner hård hud forsigtigt
 2. Lavet med diamantkrystaller
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Drømmer du om babybløde fødder? Så er denne fodfil fra Scholl måske lige noget for dig. Her får du en fodfil, der er lavet med diamantkrystaller, der sliber hård hud uden at skade normal hud. Filen er designet med en non-slip håndtag, der gør det nemt og behageligt at fjerne hård hud på fødderne.

Denne fodfil fjerner skånsomt ru og tør hud og hjælper med at holde dine fødder bløde og lækre. Filen har to sider, der begge er lavet med diamantkrystaller, der effektivt vil slibe huden. Samtidig er filen så blid, at den på ingen måde vil skade din normale hud.

Den grove siden af filen fjerner hård hud effektivt, og så kan du afslutte med den fine side af filen, så dine fødder bliver glatte og bløde.

Vores vurdering

Her får du en rigtig fin og budgetvenlig fodfil. Vi kan godt lide, at der er to sider på filen, så du både har en mere grov fil og så kan tage den mere fine side for en fin finish på fødderne.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne fodfil, hvis du geren vil have en fodfil, der er billig men god. Det er lige præcis, hvad du får med denne fodfil fra Scholl.

#6 Elektrisk Fodfil – Fjern Hård Hud på Fødderne

Elektrisk Fodfil - Fjern Hård Hud på Fødderne

Køb for 279,- kr. hos Perfect-body.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Elektrisk fodfil
 2. Fjerner blidt hård hud på fødderne
 3. Udskiftelige rullehoveder belagt med fine diamantkrystaller

Egenskaber

Her får du en elektrisk fodfil, der blidt vil fjerne hård hud på dine fødder ved hjælp af de udskiftelige rullehoveder, der er belagt med fine diamantkrystaller. Denne fodfil er perfekt til at fjerne hård hud og ligtorne, da den vil eksfoliere hård hud, så du bliver efterladt med silkebløde fødder, der føles lækre. Du vil se resultater allerede efter at have brugt fodfilen én gang.

Fodfilen har et genopladeligt batteri, og lederen medfølger.

Vores vurdering

Her får du en super fodfil, der effektivt kan komme hård hud til livs, så du bare kan vise sommerfødderne frem.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne fil, hvis du er på udkig efter en elektrisk fodfil, der er både effektiv og blid ved fødderne.

#7 Herôme Glass Pedicure File

Herôme Glass Pedicure File

Køb for 147,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fodfil i glas
 2. Får topkarakter når det kommer til hygiejne
 3. Har en grov og en fin side

Egenskaber

Med Herôme Glass Pedicure File får du en lækker fodfil i glas, der giver dig skønne og sommerklare fusser på ingen tid. Filen får topkarakter, når det kommer til hygiejne, fordi den er nem at rengøre og takket være den fine struktur, har bakterier og skidt svært ved at sætte sig fast på filen.

Filen har to sider: en grov side og en fin side. Den give side vil effektivt fjerne hård hud og døde hudceller, mens den bløde/fine side bruges til sidst for at polere fødderne, så de føles silkebløde.

Med til fodfilen medfølger også et etui, så du nemt kan have din fodfil med i tasken og på farten.

Vores vurdering

Dette er en rigtig fin fodfil. Vi kan især godt lide materialet, og at den er så hygiejnisk. Derudover er filen nem at tage med, så du altid har den, hvis du lige synes, at der er lidt hård hud, der driller.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne fodfil, hvis du gerne vil have en hygiejnisk fodfil, der er nem at tage med på farten og på ferien.

#8 Starskin VIP Fab Foot File

Starskin VIP Fab Foot File

Køb for 59,- kr. hos Lyko.com

Fremhævede egenskaber

 1. Ergonomisk design
 2. Fjerner hærdet, tør og sprukken hud fra hælene
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Her får du en fodfil i et ergonomisk design, der nemt fjerner hård hud. Filen har to sider med forskellige grovheder, så du kan bruge den grovere side til at starte med og så bruge den finere side til sidst for glatte og silkebløde fødder.

Fodfilen kan vaskes, genbruges og har en lang levetid.

Vores vurdering

Her får du en budgetvenlig og ganske fin fodfil, der hjælper dig med at få silkebløde fødder.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne fodfil, hvis du gerne vil gøre huden på dine fødder blød og lækker, men du samtidig ikke har lyst til at bruge alt for mange penge på en fodfil.

#9 Zone Fodfil grov Inu – Bøg

Zone Fodfil grov Inu - Bøg

Køb for 30,- kr. hos Bahne.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Budgetvenlig
 2. Grov fodfil
 3. Fremstillet i bøg

Egenskaber

Her får du en budgetvenlig men effektiv fil, der kan fjerne hård hud og tør hud på hælene og fødderne generelt. Fodfilen er grov, så du opnår gode resultater hurtigt.

Vores vurdering

Denne er en ganske fin fil fra Zone. Vi kan godt lide det fine design i træ.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne fodfil, hvis du gerne vil have en god fil i et pænt design.

#10 So Eco Pedicure Foot Rasp

So Eco Pedicure Foot Rasp

Køb for 38,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. 2-sidet fodfil
 2. God til revnet og tør hud
 3. Fremstillet i rustfrit stål

Egenskaber

Er du træt af, at huden på fødderne er tør og ru? Så er denne fil perfekt til dig. Den fjerne effektivt hård og ru hud på fødderne. Den ene side er grov, og den anden side er fin, så du både kan fjerne hård hud og få silkebløde fødder.

Filen er lavet af rustfrit stål og giver en effektiv eksfoliering, så du kan fjerne hård hud og døde hudceller.

Vores vurdering

Dette er en fin fil, der også er til at betale. Vi kan godt lide designet, og at filen har to sider.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne fodfil fra So Eco, hvis du gerne vil have en effektiv fil med to sider, der samtidig er budgetvenlig.

Elektrisk eller manuel fodfil – hvilken skal du vælge?

Det er egentlig op til dig selv, og hvad du foretrækker. Både en manuel fodfil og en elektrisk fodfil er gode, og begge kan give dig babybløde fødder. Nogle foretrækker elektriske fodfile, fordi der er lidt mindre arbejde for dem, og det nogle gange går lidt hurtigere end med en manuel fil. En elektrisk fodfil skal dog enten oplades eller have skiftet batterier (hvis det er en batteridrevet fodfil).

Der findes mange gode elektriske fodfile, der er rigtig gode og effektive. Nogle sværger til en elektrisk fodfil, mens andre gerne vil have en god gammeldags fil. En elektrisk fodfil er typisk dyrere end en manuel, men mange er rigtigt glade for deres elektriske fodfil. Dog er en elektrisk fodfil som regel lidt større og fylder mere. Den er ikke så nem bare lige at tage med i tasken eller på ferien, men den kan være god at have derhjemme.

En Manuel fil er nem at bruge, og du kan nemt have den med overalt. Derudover er den som regel lidt mere budgetvenlig. I sidste ende er det en smagssag, og du kan få en fantastisk fodfil, der både er elektrisk og manuel.

Sådan fjerner en fodfil død og hård hud

En fodfil fjerner hård hud effektivt takket være filen. Det er lidt som, når du filer negle – blot filer du huden på dine fødder. Hård hud er egentlig bare dødt hud, og derfor gør det heller overhovedet ikke ondt at file huden af – den er nemlig død! Derfor er det også vigtigt at få filet af, så du kan få silkebløde fødder. Det er ikke meningen, at det skal gøre ondt at bruge din fodfil. Hvis det begynder at gøre ondt, har du filet for langt tid.

Hvor ofte bør man bruge en fodfil?

Her skal du naturligvis følge anbefalingerne på lige præcis din fodfil. Men som tommelfingerregel skal du ikke bruge en fodfil mere end et par gange om ugen. Det er ikke meningen, at du skal bruge en fodfil på daglig basis, som du skal med en fodcreme. Du har jo ikke behov for at fjerne døde hudceller og hård hud hver dag. Et par gange om ugen er for de fleste tilstrækkeligt for at holde deres fødder bløde og lækre.

Få bløde fødder med en fodfil

En fodfil kan hjælpe dig med at få silkebløde fødder, der bare er super lækre, og som du roligt kan vise frem.

Vi anbefaler, at du starter med at tage et lækkert fodbad med en fodbadesalt. Dette er noget så skønt at gøre om aftenen efter en lang dag. Sæt en god film på, eller læs en bog, og læn dig tilbage, og nyd dit fodbad. Herefter kan du tørre dine fødder i et håndklæde (nogle file kan bruges på både tør og våd hud), og så kan du begynde at file dine fødder (lad være med at file alt for meget – det må ikke gøre ondt).

Når du er færdig med at file fødderne, anbefaler vi, at du bruger en lækker og plejende fodcreme, så dine fødder får god fugt. Tag gerne en sok på, så du cremen virkelig kan trænge ind, og du ikke kommer til at glide på trægulvet eller får creme i sofaen. Og så har du bare silkebløde fødder!

FAQ

Hvordan bruger man en fodfil korrekt?

Du skal bruge den, som brugsanvisningen siger. Det er rigtig godt at bruge efter et fodbad. Nogle fodfile kan bruges på både tør og våd hud, mens andre helst kun skal bruges på enten tør eller våd hud. Fugtig hud er som regel også okay. Når du er færdig med en fodfil, bør du bruge en god fodcreme, der plejer og fugter fødderne.

Er det sikkert at bruge en fodfil derhjemme?

Det er det i hvert fald. Du skal selvfølgelig kun fjerne det øverste hudlag og ikke file for meget (det kan godt gøre lidt ondt), men det er helt sikkert.

Artiklen er opdateret d. september 6, 2023 af Liva

Jeg hedder Heidi og er uddannet journalist fra journalisthøjskolen i Aarhus og startede min egen virksomhed i 2021. Jeg har lidt af en forkærlighed for skønhed og er pjattet med makeup og hudpleje. Især har jeg en stor interesse for hudpleje.

Som så mange andre kæmpede jeg i mange år med akne og uren hud, og jeg har prøvet samtlige produkter på markedet, læst utallige blogindlæg, lyttet til podcasts og gransket internettet for information omkring akne. Det gav mig en naturlig interesse for hudpleje, makeup og andre skønhedsprodukter.