Bedste bølgejern test

Bedste bølgejern test (2024) – Top 10 Bedst i test wave iron til store flotte bølgende krøller

Artiklen er senest opdateret d. januar 7, 2024 af Liva

Har du altid drømt om store, naturlige krøller? Så skal du helt sikkert overveje at investere i et bølgejern. I modsætning til et krøllejern giver et bølgejern mere store og naturlige krøller fremfor proptrækskrøller.

Derudover er det enormt nemt at bruge, og du kan få store, smukke krøller på ingen tid. Vi har lavet en bedste bølgejern test, så du hurtigt og nemt kan finde det bedste bølgejern til lige præcis dit hår.

Hvad er det bedste bølgejern?
Vores tester Liva har BABYLISS Deep Waves W2447E er bedste bølgejern i test.

Uanset om du har tykt hår eller fint hår, kan du få flotte krøller med et bølgejern. Læs mere herunder og find den bedste til dig.

Hvilke produkter er med i bedste bølgejern bedst i test

 1. BABYLISS Deep Waves W2447E (Testvinder)
 2. HH SIMONSEN ROD VS5 Deep Waver
 3. BABYLISSPro – Tourmaline TRIPLE WAVER- BAB2269TTE
 4. OBH Nordica Krøllejern Artist Wave Maker – 5837
 5. HH Simonsen ROD VS9 Woo Waver
 6. Babyliss Krøllejern The Crimper
 7. Babyliss Krøllejern Easy Waves
 8. CERA Curlstyler Ceramic Triple-Barrel Waver
 9. Beauty Works x Molly Mae Waver Limited Edition
 10. Easilocks The EasiWaver

#1 BABYLISSDeep Waves W2447E – Bedst i test

BABYLISS Deep Waves W2447E

Køb for 399,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Bliver hurtigt varmt på cirka 30 sekunder
 2. Tre varmetrin
 3. Skaber store, fyldige og naturlige bølger i håret

Egenskaber

Her får du et bølgejern, der kan skabe store krøller med et naturligt look. Dette bølgejern tager blot 30 sekunder om at varme op, og det har tre varmetrin fra 160-200 grader, så du nemt kan indstille temperaturen, som du ønsker. Derudover slukker bølgejernet automatisk. Jernet er lavet af Tourmalin-keramiske plader, der slider mindre på håret end de fleste bølgejern.

Vores vurdering

Dette er et virkelig godt bølgejern, der skaber de smukkeste bølger i hele håret. Dette bølgejern er god til at skabe bølger i tykt hår, og det kan bruges til både mellemlangt hår og langt hår.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et bølgejern, der har hurtig opvarmning og samtidig kan skabe flotte bølger i håret, så er dette bølgejern perfekt til dig. Prisen er middel, men du får meget for pengene.

#2 HH SIMONSEN ROD VS5 Deep Waver

HH SIMONSEN ROD VS5 Deep Waver

Køb for 689,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Avancerede varmeelementer med infrarød teknologi
 2. Kan bruges til alle hårtyper
 3. Giver smukke beach waves

Egenskaber

Med dette bølgejern fra HH Simonsen får du et bølge jern, der indeholder den nyeste teknologi. Formjernet er varmt inden for 90 sekunder, og det har et af markedets mest avancerede varmeelementer med infrarød teknologi. Samtidig er overfladen på dette bølgejern belagt med CETEFTM, der er en keramisk belægning, der giver dig markedets mest effektive Ionic-teknologi.

Dette bølgejern kan skabe eftertragtede bølger i alle hårtyper, og det er nemt som at leg at style håret. Dette bølgejern er især god til at give de smukke beach waves.

Faconen på dette wave jern gør, at dette er særlig egnet til bryllupshår, fordi du kan skabe bløde krøller, der holder.

Vores vurdering

Vi blev positivt overrasket over dette bølgejern. Det skabte enormt smukke bølger i håret, der holdte hele dagen. Med dette jern er det muligt at skabe bløde bølger, og så er det nemt og hurtigt at krølle håret med dette produkt.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker bølger i håret på din store dag, så er dette bølgejern lige noget for dig. Her kan du få store bølger, og du kan sagtens selv lave dem. Hvis du ikke skal giftes, men blot er ude efter et bølgejern i verdensklasse, er dette bølgejernet, du skal investere i.

#3 BABYLISSPro – Tourmaline TRIPLE WAVER- BAB2269TTE

BABYLISSPro - Tourmaline TRIPLE WAVER

Køb for 799,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Skaber bløde bølger i håret
 2. Forskellige spoler
 3. Bordstøtte så du kan hvile jernet under styling

Egenskaber

Dette bølgejern er i den lidt dyre ende, men det er så absolut pengene værd. Du får rigtige krøller, der ser naturlige og bløde ud. Dette bølgejern har tre spoler i forskellige størrelser, der gør, at du netop har mulighed for at skabe bølger, der ser naturlige ud. Den yderste spole er 22 mm, og den midterste spole er 19 mm.

Som en ekstra smart feature har dette bølgejern også en bordstøtte, hvilket betyder, at du nemt kan hvile bølgejernet på bordet under din styling.

Temperaturen på dette bølgejern kan indstilles til mellem 140 og 220 grader, så du kan få det lige, som du gerne vil have det. Sidst, men ikke mindst, har dette bølgejern en smart drejeledning, hvilket gør det ekstra nemt at style dit hår med dette bølgejern.

Vores vurdering

Vores bølgejern test giver dette bølgejern topkarakterer. Dette er absolut et af de bedste bølgejern på markedet, og det er pengene værd. Bølgejernet kan bruges i både kraftigt hår og glat hår. Det giver et smukt krøllet hår i både mellemlangt hår og langt hår.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe produktet, hvis du gerne vil have et af de bedste bølgejern på markedet, der giver flotte krøller.

#4 OBH Nordica Krøllejern Artist Wave Maker – 5837

OBH Nordica Krøllejern Artist Wave Maker

Køb for 253,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Billig bølgejern
 2. Fem temperaturindstillinger
 3. Har en ekstra lang ledning på 2,6 meter

Egenskaber

Her får du et bølgejern, der har fem forskellige temperaturindstillinger: 100/120/140/160/180 grader. Bølgejernet har en keramisk belægning, og det er varmt på cirka to minutter. Bølgejernet slukker automatisk efter to timer.

Med dette bølgejern får du en ekstra lang ledning på hele 2,8 meter, som gør styling nemmere. Her får du et keramisk bølgejern, der giver glansfuldt hår og fine bølger.

Vores vurdering

Vi var positivt overrasket over dette bølgejern. Her får du et keramisk bølgejern, der er ganske godt. Hvis du skal bruge jernet hver eneste dag, skal du måske overveje en andet jern, men dette jern er perfekt, hvis man blot skal lave bølger i håret til særlige lejligheder.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter et billigt bølgejern, er dette bølgejernet til dig. Her får du et billigt bølgejern med keramisk belægning, der gør et ganske udmærket stykke arbejde.

#5 HH Simonsen ROD VS9 Woo Waver

HH Simonsen ROD VS9 Woo Waver

Køb for 824,25,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Skaber smukke bølger
 2. Særlig godt til kort og mellemlangt hår
 3. Beskytter hårets yderste lag

Egenskaber

Med dette jern fra HH Simonsen kan du skabe markante bølger og bølge håret på smukkeste vis. Du har mulighed for flere temperaturjusteringer med en maksimal temperatur på 230 grader. Dette jern har et stykke plastik for enden, som ikke bliver varmt, så du skal ikke være bange for at brænde dig på bølgejernet.

Bølgejernet har en keramisk belægning med teflon-coating med turmalin. Dette er med til at forsegle og beskytte hårets yderste lag, og det sikrer samtidig, at håret ikke sidder fast i jernet.

Vores vurdering

Bølgejernet i den dyre ende, men til gengæld får man et jern, der skaber flotte krøller og bølger i håret. Vi var også begejstret for, at dette jern faktisk beskytter håret, da varme som bekendt skader dit hår. Oplever du at dit hår er følsomt i forbindelse med varmebehandling, så kan du med fordel bruge en varmebeskyttende spray, som vi også har testet.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have fine krøller i dit hår. Hvad enten du vil have store eller små bølger i håret, er dette et godt bølgejern.

#6 Babyliss Krøllejern The Crimper

Babyliss Krøllejern The Crimper

Køb for 269,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Billigt bølgejern
 2. Giver en skinnende finish
 3. Automatisk slukning

Egenskaber

Dette er et billigt bølgejern, der kan skabe en perfekt defineret og holdbar struktur i dine bølger. Bølgejernet har en keramisk belægning, der sikrer for et hurtigt resultat med en skinnende finish.

Dette bølgejern har hele 10 temperaturindstilling. Der er en maksimal temperatur på 210 grader.

Vores vurdering

Dette er et ganske fint bølgejern til prisen. Det er fint til dig, der blot har brug for at lave bølger ved særlige lejligheder og ikke har brug for et topklasse bølgejern. Hvad vi rigtigt godt kunne lide ved dette produkt er, at der er mulighed for hele 10 temperaturindstillinger. Det giver rig mulighed for at style håret efter behov og dermed skabe lige præcis de bølger, du ønsker.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter et billigt bølgejern, er dette jern fra Babyliss et godt valg. Hvis du derimod er ude efter et jern med rigtig mange features, og som du skal kunne bruge hver dag, skal du nok overveje at investere i et lidt dyrere jern.

#7 Babyliss Krøllejern Easy Waves

Babyliss Krøllejern Easy Waves

Køb for 241,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. God til prisen
 2. Kan bruges til flere forskellige hårtyper
 3. Varmeisolerende plader på kanterne der reducerer risikoen for at brænde sig

Egenskaber

EasyWaves fra Babybliss er et billigt bølgejern, der kan give dig store bølger i håret. Her får du et bølgejern, der kan give dig maksimal volumen på blot få sekunder grundet den ekstremt hurtige opvarmning. Bølgejernet har tre forskellige temperaturniveauer, som du kan bruge afhængigt af dit hår. En god tommelfingerregel er, hvis du har tyndt og fint hår, skal du ikke bruge alt for høj varme. Har du derimod et stort og langt hår, så skru blot op for varmen.

Som så mange andre nye bølgejern har dette også keramisk belægning, der sikrer en skånsom styling. Desuden får du en roterende kabelfatning, der gør det nemmere at style. For de fleste er det nok at holde tangen om håret i 2-3 sekunder for at få bølger i håret.

Sidst, men ikke mindst, har bølgejernet varmeisolerende plader på kanterne, der reducerer risikoen for at brænde dig, når du bruger produktet.

Vores vurdering

Uanset om du er på udkig efter et jern, der kan skabe store eller små bølger eller i dit hår, kan du gøre det med dette produkt. Du får meget for dine penge her: hurtig opvarmning, flotte krøller og en keramisk belægning.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have et godt bølgejern, der ikke sprænger budgettet. Du får her et produkt med flere af de nye teknologier, men til en pris hvor alle kan være med.

#8 CERA Curlstyler Ceramic Triple-Barrel Waver

CERA Curlstyler Ceramic Triple-Barrel Waver

Køb for 499,- kr. hos Cocopanda.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kan bruges til alle hårtyper
 2. Giver fine krøller
 3. Glat og glansfuld finish

Egenskaber

Med dette jern fra Cera får du flot bølget hår, der sidder perfekt. Det er et keramisk jern, hvilket sikrer, at du får et glat og glansfuld finish og et bølgende hår, der er misundelsesværdigt. Bølgejernet kan bruges af alle, uanset hårtype.

Vores vurdering

Jernet giver et flot bølget hår, og så er prisen ganske rimelig.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have krøller, men ikke vil betale spidsen af en jetjager for dit nye produkt, så er dette jern et super godt valg.

#9 Easilocks The EasiWaver

Easilocks The EasiWaver

Køb for 774,- kr. hos Lookfantastic.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kan bruges til både naturligt hår og Easilocs extentions
 2. Beskytter tørt hår
 3. Undgå statisk elektricitet

Egenskaber

Dette jern har alle de nyeste teknologier. Her får du et keramisk bølgejern, der blandt andet beskytter tørt hår, og du undgår statisk elektricitet. Dette jern kan bruges på både naturligt hår og extenstions, uanset hvad kan du skabe både rodede bølger med et naturligt look eller store diva krøller.

Teknologien i produktet gør, at varmen fordeles jævnt i hele håret, og du undgår at skade håret. Bølgejernet har naturligvis flere temperaturindstillinger, som vises på et digitalt display. Så kan du tilpasse temperaturen, så den passer til lige præcis dit hår.

Vores vurdering

Dette er altså bare et virkelig godt produkt til ganske fornuftige penge. Godt nok er bølgejernet ikke det billigste, men det er så absolut heller ikke blandt de dyreste.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du ønsker alle de nyeste teknologien, men du ikke har budgettet til at betale for de allerdyreste jern.

#10 Beauty Works x Molly Mae Waver Limited Edition

Beauty Works x Molly Mae Waver

Køb for 697,- kr. hos Lookfantastic.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver smukke prinsesse bølger
 2. Kommer i en fin lyserød farve
 3. Triple-barrel design der giver flotte bølger

Egenskaber

Dette er et vaskeægte prinsesse bølgejern, og det er Limited Edition, så det er bare om at slå til, mens du kan få det. Med dette bølgejern kan du skabe de flotte bølger i håret i ægte prinsessestil. Til jernet medfølger desuden otte hårclips, så inddel håret ganske nemt og krøl løs.

Bølgejernet har et triple-barrel design, hvilket gør det muligt at skabe bølger formet som smukke ‘S’er’. Det giver afslappede krøller, der ligner du har brugt dagen på stranden.

Dette bølgejern kan bruges på alle hårtyper og hårlængder, og det er varmt i løbet af 60 sekunder. Der er justerbar temperatur mellem 80-220 grader, så du kan nemt finde den korrekte temperatur til dit hår.

Jernet har keramisk belægning, der blandt andre forebyggede spaltede spidser og elektrisk hår. Der medfølger en varmebeskyttende handske til jernet.

Vores vurdering

Med dette bølgejern har du mulighed for at skabe flotte bølger i håret. Jernet laver bølger i et afslappet look. Vi oplevede desuden, at den keramiske belægning eliminerer statisk elektricitet. I øvrigt var vi stærkt begejstret for den varmebeskyttende handske, der skabte tryghed, når vi brugte bølgejernet.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et helt unikt bølgejern i Limited Edition, skal du vælge dette bølgejern. Det er produktet til dig, der vil have noget ud over det sædvanlige og gerne vil have noget i lidt diva stil.

Hvad bør man overveje, inden man køber et bølgejern?

Der er flere ting, du skal overveje, inden du farer ud og køber dit nye jern. Hvilket bølgejern du skal vælge afhænger nemlig af flere faktorer. Først og fremmest skal du tage stilling til, hvilken hårtype du har. Har du for eksempel langt, mellemlangt eller kort hår? Har du et stort, tykt hår, eller har du fint hår? Har du extentions, der skal tages hensyn til?

Du bør også overveje, hvad dit budget er. Babyliss laver eksempelvis nogle budgetvenlige jern, der er ganske udmærket, men du kan også få wave jern på den anden side af 1.000 kroner. Alle bølgejern er forskellige, og det er vigtigt, at du tager stilling til, hvad dine behov er, inden du griber dankortet.

Hvordan bruger man et bølgejern?

Det er faktisk overraskende nemt! Tag blot en tot hår, læg den mellem pladerne i 2-3 sekunder og giv slip. Voíla! Du har nu krøller! Husk i øvrigt at det er en rigtig god ide at bruge varmebeskyttende spray, inden du krøller håret. En varmebeskyttende spray er med til at beskytte håret mod varmen. Dit hår har nemlig ikke vildt godt af for meget varme, så husk nu den varmebeskyttende spray.

Når du er færdig med at lave dine krøller, er det en god idé at bruge en hårlak, så du holder på dine krøllede lokker.

Husk, at du ikke skal bruge jernet i vådt hår.

Hvordan laver man waves i håret?

Det gør du på samme måde som ovenfor beskrevet. Men hvis du er mere ude efter de store beach waves kan du eventuelt tage større totter af hår. Præcist hvor store totterne skal være, må du prøve dig lidt frem til. Men jo større hårtotter du tager, desto større waves vil du få i håret. Så vil du have et rigtigt beach look med beach waves, så tag bare en god tot hår.

Husk, at du altid kan lave det om, hvis det ikke blev som du havde tænkt.

Hvordan får man bølget hår?

Det gør du som ovenfor beskrevet. Du skal naturligvis tage stilling til, hvor store de skal være. Jo større totter hår, desto større bølger. Når du bruger et bølgejern, er det ikke nødvendigt at rulle håret, som hvis du for eksempel bruger et glatte jern til at lavet krøllet hår.

Et glattejern er som nævnt ovenfor en anden mulighed for at få krøller. Hvis du vil køre den helt naturlige stil, kan du altid sove med en fletning, hvis du har langt hår.

FAQ

Kan et bølgejern skade mit hår?

Hvis du bruger det hver eneste dag, så ja. Hår har ikke godt af at være udsat for så meget varme hver dag. Husk derfor også altid en varmebeskyttende spray.

Hvilket bølgejern er bedst i test?

Det bedste bølgejern afhænger af dit hår, men Beauty Works x Molly Mae Waver Limited Edition er et godt allround jern, som de fleste vil kunne få stor glæde af.

Malene

Malene er en af vores talentfulde tekstforfattere og produkttestere. Hun har været en del af hjemmesidens siden 2021 og har bidraget med en stor mængde beautyguides og testet produkter fra shampoo til hårserum og vippeserum.

Hun er vores go-to når vores artikler skal opdateres med vores nyeste test, som hun også selv foretager.