bedste rejseføntørrer test

Bedste rejseføntørrer test guide (2024) – Rejsehårtørrer i alle størrelser bedst i test

Artiklen er senest opdateret d. januar 12, 2024 af Liva

Sommeren står lige for døren og det betyder for mange, at det ved at være tid til at pakke kufferten og tage sydpå. Derfor har vi testet de bedste rejseføntørrer og samlet resultaterne i denne bedst i test, så du kan vælge den rejseføntørrer, der fortjener en plads i kufferten.

Hvad der udgør en god rejseføntørrer er meget individuelt og kommer i høj grad an på, hvordan du ønsker at style dit hår . Har du krøller/bølger, så kan det være vigtigt, at den har en diffuser til at give mere fylde og har du glat hår, kan det være, du ønsker en uden diffuser.

Heldigvis findes der mange forskellige føntørrer, der matcher forskellige behov, men er du i tvivl, så læs vores anmeldelser nedenfor og bliv klogere på, hvilken rejseføntørrer du skal købe.

Se vores bedst i test rejseføntørrer her

 1. ghd Flight Travel Hair Dryer (testvinder)
 2. Babyliss Travel Hair Dryer 2000W
 3. Ultron Mini Professional Hairdryer
 4. HH Simonsen MIDI Hair Dryer
 5. REMINGTON Føntørrer D2400 Travel Dryer
 6. ghd Ultimate Travel Gift Set
 7. OBH Nordica Føntørrer Björn Axén Tools Flow Hairdryer
 8. HH Simonsen Compact Dryer
 9. Babyliss Rejseføntørrer Voyage
 10. Beurer HC25 Foldable Travel Blowdryer

#1 ghd Flight Travel Hair Dryer

ghd Flight Travel Hair Dryer føntørrer

Køb til 549,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Safeguard teknologi
 2. Kompakt design med foldbart håndtag
 3. Dobbelt strøm – virker både ved 240V og 120V

Egenskaber

Med ghd Flight Travel Hair Dryer får du et produkt i god kvalitet, som kombinerer god ydeevne med et smukt og funktionelt design. Denne ghd rejseføntørrer har to hastighedsindstillinger, en kold luft funktion og fås med et tilhørende mundstykke, der kan tages af.

Derudover har den et foldbart håndtag, der gør, at den er ideel at tage med på farten. Den er også udstyret med ghd’s specielle Safeguard teknologi, der sikre, at føntørren slukker automatisk og forhindre overophedning, hvilket betyder, at den hjælper dig med at passe på dit hår.

En sidste ting, der gør, at denne rejseføntørrer er helt genial, er, at den er indbygget med en justerbar og universal strømspænding på 120-240V, hvilket betyder, at denne rejseføntørrer virker over hele verden.

Vores vurdering

Det er ingen tvivl om, at denne guf rejseføntørrer er én af de bedste rejseføntørrer på markedet – og med god grund!

Med ghd Flight Travel Hair Dryer får du ikke bare en kompakt rejseføntørrer, der er effektiv til at føntørre håret, men som også hjælper dig med at passe på dit hår med sin Safeguard teknologi.

Foruden dens to hastighedsindstillinger, kold luft funktion, aftagelige mundstykke og universal strømspænding på 120-240V og foldbarer håndtag.

Denne rejseføntørrer er med andre ord helt utrolig! Derfor er ghd Flight Travel Hair Dryer også vurderet til at være er bedst i test!

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have et kvalitetsprodukt, der leverer en høj ydeevne, som ikke begrænser din styling.

#2 Babyliss Travel Hair Dryer

Babyliss Travel føntørrer

Køb til 299,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Justerbar temperatur
 2. Kan foldes sammen
 3. Vejer udelukkende 411 gram

Egenskaber

Babyliss Travel Hairdryer 2000W er en rejseføntørre, der ikke bare er praktisk med sin lille størrelse og lave vægt, men som også er effektiv og lavet i et enkelt og pænt design.

Hvis du har brug for en rejseføntørrer, der har en høj effekt når du skal tørre hår, så er denne Travel Hairdryer bestemt en, du skal kigge på, da den har en kraftig og effektiv motor med 2000 watt. Derudover kan du justere den efter dit behov mellem to forskellige temperatur foruden kold luft.

Håndtaget på denne rejseføntørrer kan også foldes sammen, hvilket gør ideel til at have med på farten. I forhold til styling, så medfølger der et mundstykke, der gør, at du kan vinkle luften, som du ønsker. Dette sikre en nem og fabelagtig styling.

Vores vurdering

Babyliss Travel Hairdryer er én af de bedste rejseføntørrer, vi har prøvet gennem vores rejseføntørrer test. Dér, hvor denne virkelig skiller sig ud, er, med dens kraftig motor, der sikre en høj effekt og ydeevne.

Derudover har føntørreren en ledningslængde på 1,8 der giver stor fleksibilitet, men vigtigst af alt, så har den et foldbart håndtag, som er næsten uundværligt når det kommer til rejseføntørrer.

Ud fra det mener vi, at Babyliss Travel Hairdryer fortjener en solid andenplads i kapløbet om den bedste rejseføntørrer.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe Babyliss Travel Hairdryer, hvis du søger en kraftfuld rejseføntørrer, som du nemt kan tage med på rejsen, er nem at bruge til styling og som har en lang ledning.

#3 Ultron Mini Professional Hairdryer

ULTRON MINI Professional føntørrer

Køb til 269,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. 2 forskellige varmindstillinger
 2. 2 meter lang ledning
 3. Vejer 200 gram

Egenskaber

Nummer tre på listen i vores føntørrer test er Ultron’s Mini Professional Hairdryer. Som navnet på denne føntørrer også indikerer, så er det en mini model, hvilket gør den ideel til at tage med på farten.

Den vejer også halvt så meget som vores 2. plads, men med sine 1100 watt får du stadig fuld effekt med denne føntørrer, og du vil opleve at den tørrer dit hår hurtigt og effektivt.

Den har også en ledningslængde på 2 meter, to forskellige indstillinger til temperatur, og så er den udstyret med et mundstykke og en diffuser – hvilket er godt, at have ved hånden, hvis du har krøller eller bølger i håret, da det bidrager til optimal styling og definition.

Vores vurdering

Med både et normalt mundstykke og en diffuser fortjener denne rejseføntørre, at ligge højt på ranglisten i vores test. Derfor får denne rejseføntørrer en solid trejdeplads på listen over bedste rejseføntørrer.

Derfor skal du købe produktet

Har du krøller eller bølger i håret, og står du med det ene ben i lufthavnen, så er denne rejseføntørrer med diffuser lige noget for dig.

#4 HH Simonsen MIDI Hair Dryer

HH Simonsen MIDI føntørrer

Køb til 599,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Foldbart håndtag
 2. Perfekt på farten
 3. 2 forskellige hastigheder og temperatur

Egenskaber

HH Simonsen MIDI Hair Dryer er en rejseføntørrer, som ikke bare er effektiv i test, praktisk, i et stilrent- og ergonomisk design, men også overraskende stille.

Denne rejseføntørrer har en 1500W støjsvag motor, hvilket gør den genial til at tørre håret hurtigt uden at larme. Derudover kan den bruges i hele verden, da den fungerer ved både 125V – 220/240V. Den har også 2 varme- og hastighedsindstillinger og en ledningslængde på 2 meter.

Rejseføntørreren vejer udelukkende 430 gram, og med et foldbart håndtag er denne føntørrer skabt til at have med på farten. Den er dog ikke udstyret med en diffuser, men derimod et fønnæb, der sikre præcision når du føntørrer dit hår.

Vores vurdering

Denne føntørrer er en stærk spiller på listen. Dog vejer den en del mere end de øvrige på listen og fås ikke med diffuser, så vi giver den en god fjerdeplads på listen over bedste rejseføntørrer.

Derfor skal du købe produktet

Rejser du meget og leder du efter en effektfuld rejseføntørrer, der ikke fylder for meget, så er denne lige noget for dig.

#5 REMINGTON føntørrer D2400 Travel Dryer

REMINGTON Hårtørrer D2400 Travel Dryer

Køb til 114,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Høj ydeevne
 2. Foldeligt håndtag
 3. Præcis styling

Egenskaber

Denne rejseføntørrer fra REMINGTON er lavet med et kompakt design og høj ydeevne. Når du tørre håret med denne 1400W rejseføntørrer , vil du kunne benytte dig af 2 varme- og hastighedsindstillinger, nyde godt af dens fønnæb, der sikre præcis styling hver gang.

Denne lille rejseføntørrer er også den perfekte partner, at have med på farten med sit foldbare håndtag. Føntørreren har en ledningslængden 1.8 meter og fungerer overalt i verden.

Vores vurdering

Med et kompakt design, et stik, der passer til det meste af verden og høj ydeevne, er den én af de bedste rejseføntørrer på listen, som er skabt til de rejsende.

Derfor skal du købe produktet

Er du udkig efter én af de bedste rejseføntørrer til rejsen, så er føntørreren her et godt bud, da den næsten intet vejer og har et stik, der passer til det meste af verden.

#6 ghd Ultimate Travel Gift Set

ghd Ultimate Travel Gift Set føntørrer og glattejern

Køb til 1599,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Ultimativt set til styling
 2.  Safeguard teknologi
 3. Effektiv ydeevne

Egenskaber

ghd Ultimate Travel Gift Set indeholder en styler, der er det ultimative værktøj når du skal style dit hår, da det med ghds patenterede teknologi sikrer, at styleren holder en konstant temperatur på 185°C.

Af alle føntørrere så skiller ghd Flight Travel Hairdryer sig ud blandt andre rejseføntørrer, da det er en særdeles let og kraftfuld rejseføntørrer, der også er udstyret med ghd’s Hair Safeguard teknologi.

Den har også et aftagelig fønnæb, et ergonomisk design, 2 forskellige hastigheder og en 1,8 m lang ledning. 

Vores vurdering

Dette set er genialt, hvis du ønsker en komplet løsning til når du skal rejse. Her får du både en styler og en rejseføntørrer, uden at skulle gå på kompromis med kvalitet.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker fleksibilitet, kvalitet og kan lide at lege med dine styles, så er dette sæt helt perfekt.

#7 OBH Nordica Føntørrer Björn Axén Tools Flow Travel Hairdryer

OBH Nordica Hårtørrer Björn Axén Tools Flow hair dryer

Køb til 232,- kr. hos Proshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. 2 hastigheds- og varmeindstillinger
 2. 2.8 meter ledning
 3. Sammenklappelig rejseføntørrer

Egenskaber

Denne rejseføntørrer er sammenklappelig med dobbelt spænding á 110 eller 230V. Den har derudover 2 hastigheds- og varmeindstillinger samt cool shot-knap, der frigiver kølig luft foruden en ekstra lang 2,8 m strømledning. Dens belastningsevne er høj, da den er udstyret med en 1600 W motor, hvilket giver dig en rejseføntørrer, der sikre, at du kan tørre dit hår uden problemer.

Vores vurdering

Denne rejseføntørrer ligger lunt i svinget og får jobbet omkring hårtørring klaret. Derfor får den en syvende plads på listen over de bedste rejseføntørrer.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker en flot rejseføntørrer, der klarer jobbet til UG uden for meget pjat, så er denne måske noget for dig.

#8 HH Simonsen Compact Dryer

HH Simonsen Compact Dryer

Køb til 1399,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Rejsestørrelse
 2. 3 meter ledning
 3. Støjsvag

Egenskaber

Denne lille føntørrer fra HH Simonsen er virkelig effektiv, da den er udstyret med en kraftfuld motor med 2500 watt, der også er specialdesignet til at være ekstra støjsvag.

Den er lavet i et super let og ergonomisk design, som gør den behagelig at arbejde med. Derudover har den en ledningslængde på 3 meter, der gør, at den med lethed kan nå fra stikkontakt til spejl.

Vores vurdering

Denne føntørrer er genial, og der er bestemt tænkt over detaljerne. Derfor får den en sikker ottende plads i vores over de bedste rejseføntørrer.

Derfor skal du købe produktet

Denne rejseføntørrer er værd at overveje hvis du ønsker en kraftig rejseføntørrer, der stensikkert kan nå fra stikkontakt til spejl.

#9 Babyliss Hair Dryer Voyage

Babyliss Hair Dryer Voyage rejseføntørrer

Køb til 199,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Sammenklappelig
 2. 2 hastigheds/varmeindstilliger
 3. Fønnæb og taske medfølger

Egenskaber

Denne føntørrer er skabt til den rejsende, da den med sit sammenklappelig design er nem, at have med på farten. Den har en kraftig motor på 1200 watt, 2 hastigheds- og varmeindstillinger, samt en kold- og varmluftsindstilling.

Denne rejseføntørrer kan både fungerer ved 120 eller 230 volt, er udstyret med en 1,8 meter lange ledning, der giver stor bevægelsesfrihed og fleksibilitet. Derudover medfølger et fønnæb, samt en smart lille taske, som føntørreren kan opbevares i

Vores vurdering

Den gør præcis dét, som man ville kunne forvente af en føntørrer – hjælper dig med at tørre håret uden for meget baks. Den får en sikker niende plads i vores test.

Derfor skal du købe produktet

Vi vil anbefale, at du køber denne rejseføntørrer, hvis ønsker kvalitet, der levere resultater hver gang uden for mange dikkedarer.

#10 Beurer HC25 Foldable Travel Blowdryer

BEURER HC25 Foldable rejse føntørrer

Køb til 144,- kr. hos Luxplus.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Integreret ionfunktion
 2. 2 blæser indstillinger
 3. Automatisk overophedningsbeskyttelse

Egenskaber

Denne rejseføntørrer er kraftfuld og en genial følgesvend med sin 1600 watt motor, universale spændingsomskifter og foldbare håndtag, hvis du skal ud og rejse.

Derudover har rejseføntørreren en integrerede ionfunktion, der giver dit hår ekstra glans, 2 varmeindstillinger, 2 blæserindstillinger, overophedningsbeskyttelse og et aftageligt filter, der sikre en nem rengøring.

Vores vurdering

Du give denne rejseføntørrer en chance, da du får alt det, du har behov for. Derfor denne rejseføntørrer en gylden tiende plads i vores test.

Derfor skal du købe produktet

Den giver dig alt det du har brug for i en rejseføntørrer, og efterlader dig med tørt, smukt og stylet hår hver gang.

Hvorfor skal jeg bruge en føntørrer?

Der er ikke unormalt, at man hører, at det bedste for håret er, at lade det lufttørre, men det er ikke den komplette sandhed. Sagen er den, at når du gør dit hår vådt, ændrer du ved den molekylær struktur, som dit hår har, og det gør, at det er mere svækket i våd tilstand end tørt.

Faktisk, så kan dit hår optage op til 30 procent af dets vægt i vand, og denne ekstra vægt er ikke god for håret at bære rundt på i længere tid ad gangen. Vandet i håret får det til at svulme op, og det betyder, at det til sidst kan knække eller sprække.

Derfor har dit hår bedre af, at du tørrer det med føntørreren, efter du er kommet ud af badet, så du minimere slitage og potentielle skader på dit hår.

Hvordan bruger jeg en føntørrer?

Selvom en føntørrer er bedre for dit hår end lufttørring, så har dit hår stadig brug for beskyttelse mod den hårde varme fra din føntørrer.

Derfor bør du bruge et varmebeskyttende plejeprodukt i dit hår efter du har været i bad, før du får igang med at tørre dit hår. Dette vil hjælpe dig med at at undgå varmeskader, og at dit hår udtørrer. 

Sagen er den, at den varme luft fra føntørreren åbner skællaget på hårstrået, hvilket gør, at det bliver lettere at style. Modsat lukker den kolde luft skællaget igen og giver mere hold på dit hår.

Det er derfor en god idé at tørre dit hår til det er 70-80 % tørt med varm luft, style håret, og derefter tørre de sidste 20 % af dit hår med kølig luft – så du får den bedste effekt og holdbare styling.

Hvorfor lave en bedst i test for rejfseføntørrer?

Når det kommer til udvælgelsen af den bedste hårtørrer, så kan det være svært at komme igennem den store jungle af produkter og tekniske ord. Og det bliver ikke nemmere, når der findes underkategorier, som f.eks rejsehårtørrer.

Derfor skabte vi på redaktionen denne bedst i test, så du har mulighed for at finde den bedste rejseføntørrer på en nem og overskuelig måde. Her har vi udelukkende fokuseret på rejseføntørrer af høj kvalitetsmærker, som vi vil kunne stå inde for i virkeligheden.

Vi har gennem udvælgelsen af de bedste rejseføntørrer kigget på forskellige specifikationer og tekniske fordele. Redaktionen har kigget på, hvor meget de enkelte føntørrer vejer, og hvilke tekniske egenskaber produktet har at tilbyde dig som forbruger.

Særligt har vi kigget på, om der var nogle egenskaber, som gjorde dem særligt velegnet som rejseføntørrer heriblandt design, længde af ledning, om håndtaget kunne foldes sammen, størrelse af motor, typer af tilbehør og meget mere.

FAQ

Se vinderen af vores bedst i test af rejseføntørrer

Vi har gennemgået 10 af markedets bedste rejseføntørrer , så du kan finde din nye lækre maskine lige her. Vælg vores vinder, eller find din favorit blandt de bedste føntørrer på markedet.

Hvilken føntørrer er bedst og vinder testen?

Da vi har testet 10 af markedets bedste føntørrer, så kan du være sikker på at vi kommer rundt omkring i vores sammenligning. Det er en af topmodellerne fra GHD der vinder og du kan læse hvorfor lige her på siden.

Er der forskel på føntørrer og hårtørrer?

Der er ikke stor forskel på hårtørrer og føntørrer. Det er i bund og grund samme produkt med forskellige betegnelser.

Hvordan har vi vurderet vinderen?

Vi har testet alle produkter og sammenlignet deres forskelle og specielle egenskaber. I sammenligningen finder du de features vi bedst kunne lide og vores egen vurdering af føntørren.

Få den billigste pris i Danmark

Samtidig med at vi har vurderet og sammenlignet de bedste rejseføntørrer, har vi også fundet den bedste pris til dig. Derfor er det enkelt og nemt at finde din spritnye, topmoderne og højest vurderet føntørrer.

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.