Bedste diffuser til hårtørrer

Bedste diffuser til hårtørrer (2023) – En bedst i test guide oversigt

En god hårtørrer med diffuser er et must-have for mange. Med en god hårtørrer kan du spare tid i hverdagen, så du ikke skal vente på, at håret lufttørrer. Hvis du har krøllet hår, så ved du, at en hårtørrer med diffuser er en nødvendighed, men hvilken diffuser skal du vælge?

Vi har i denne bedste diffuser til hårtørrer guide taget et kig på nogle af de bedste diffusere på markedet, så du kan finde din favorit. Leder du efter en hårtørrer i stedet, så læs vores guide om de bedste hårtørrere på markedet her.

Hvilke produkter er med i bedste diffuser til hårtørrer bedst i test guide:

 1. ghd Professional Helios Hair Dryer Diffuser
 2. Sibel Ultron Professionel Air Diffuser – Universal
 3. BABYLISS Pro Diffuser – Babd10e
 4. Remington D52DU Universal Diffuser
 5. T3 Soft Touch Compact Diffuser
 6. Parlux 385 Diffuser Power Light
 7. Cloud Nine Diffuser
 8. DIFFUSER TIL FALCON HÅRTØRRER
 9. T3 SoftTouch Diffuser 3 For Aireluxe

#1 ghd Professional Helios Hair Dryer Diffuser

ghd Professional Helios Hair Dryer Diffuser

Køb for 159,- kr. hos Cocopanda.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Giver en jævn luftfordeling til perfekt formede krusfrie bølger og krøller
 2. Designet til brug med ghd Air og ghd Helios
 3. Flere muligheder for styling

Egenskaber

Med ghd Professional Helios Hair Dryer Diffuser får du professionel kvalitet. Denne diffuser er et must-have til din ghd hårtørrer. Med denne ghd diffuser kan du få endnu flere stylingmuligheder, fordi du nu har en hårtørrer med diffuser. Diffuseren kan tilpasses både ghd Air og ghd Helios.

Hvis du drømmer om perfekte krøller, bølget hår og volumen, så er denne diffuser et must. Her kan du nemt og hurtigt skabe et krøllet look, mens du tørrer dit hår. Det er en hurtig og nem måde at ændre dit look en smule på, uden at det hverken er for meget eller bliver permanent.

Konturerede og hårde pigge løfter og adskiller hårstråene, samtidig med at håret tørres, hvilket skaber blød volumen og en frizzfri finish.

Denne diffuser er udviklet i samarbejde med stylister for at sikre, at du får en salonvenlig finish, hver eneste gang du bruger din hårtørrer med diffuser.

Vores vurdering

Du får her en fin diffuser til din ghd hårtørrer, der giver fine resultater. Den er især ideelt til dig, der allerede har krøllet hår, eller til dig der drømmer om lidt krøl i din lokker.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne diffuser, hvis du allerede har en ghd hårtørrer. Her får du en diffuser, der er særligt udviklet til netop ghd hårtørrere, og som giver flotte resultater.

#2 Sibel Ultron Professionel Air Diffuser – Universal

Sibel Ultron Professionel Air Diffuser - Universal

Køb for 139,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Hurtig føntørring
 2. Passer til næsten alle hårtørrere
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Med Sibel Ultron Professionel Air Diffuser – Universal får du en softstyler med 12 pigge. Diffuseren er fremstillet af ABS plastik, der er resistent for selv meget høje temperaturen, så du ikke skal bekymre dig, om den nu begynder at smelte.

Mundstykket på denne diffuser er fremstillet af silikone, hvilket sikrer, at diffuseren passer til næsten alle føntørrere. Diffuseren vil hurtigt tørre dit hår, så du hurtigt kan komme videre i din styling.

Vores vurdering

Du får her en god og budgetvenlig diffuser, der passer til de fleste hårtørrere. For os er det et klart plus, at diffuseren passer til de fleste føntørrere.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne diffuser, hvis du gerne vil have en budgetvenlig diffuser, der passer til de fleste hårtørrere. Her er denne diffuser det perfekte valg.

#3 BABYLISS Pro Diffuser – Babd10e

Babyliss Pro Diffuser - Babd10e

Køb for 108,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fremhæver strukturen i krøllet hår
 2. Perfekt til dig med krøllet hår eller fald i håret
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Med Babyliss Pro Light 2000 får du en fin diffuser, der er helt perfekt til dig, der har krøllet hår eller fald i håret og gerne vil fremhæve strukturen i dine lokker. Derudover er denne diffuser et meget budgetvenligt valg, men sikrer dog samtidig fine resultater.

Vores vurdering

Dette er en ganske fin diffuser, hvis du er på udkig efter en budgetvenlig diffuser til din hårtørrer. Den er særlig god til dig, der har krøllet hår og om gerne vil fremhæve strukturen i dine krøller.

Derfor skal du købe produktet

Denne diffuser er helt perfekt til dig, der gerne vil have en budgetvenlig diffuser til dine krøllet for at skabe struktur.

#4 Remington D52DU Universal Diffuser

Remington D52DU Universal Diffuser

Køb for 99,95,- kr. hos Luxplus.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Perfekt til naturligt krøllet hår og volumen
 2. Giver håret et naturligt løft
 3. Holder stylingen af dine krøller i længere tid

Egenskaber

Du får her en en rigtig fin universal diffuser fra Remington, der passer til de fleste hårtørrere fra Remington. Du har mulighed for at regulere åbningen fra 55 mm og helt op til 75 mm. Denne diffuser er perfekt til naturlige krøller og volumen, idet diffuseren hjælper med at give håret et naturligt løft under føntørring. Derudover er diffuseren med til at samle krøllerne, så de naturlige krøller ikke udviskes, mens du føntørrer håret.

Denne diffuser fra Remington er helt perfekt til dig, der har naturligt krøllet hår og gerne vil fremhæve dine krøller. Diffuseren er også ideel til dig, der har naturlige bølger i håret, men som godt kunne tænke sig at forme dem lidt mere som krøller – det er diffuseren eminent til.

Når du bruger denne diffuser til din styling, holder du samtidig også stylingen af dine krøller – også naturlige krøller – i længere tid, end hvis du blot bruger din hårtørrer uden diffuser.

Vores vurdering

Du får her en en rigtig fin diffuser, der passer til de fleste Remington hårtørrere. Vi kan godt lide, at den forlænger holdbarheden på dine krøller, så du ikke behøver at skulle style håret i løbet af dagen.

Derfor skal du købe produktet

Du skal overveje at investere i denne diffuser, hvis du allerede har en Remington hårtørrer. Derudover er den perfekt til dig, der har naturlige krøller, og som gerne vil skabe struktur i dine krøller og forlænge holdbarheden af din styling.

#5 T3 Soft Touch Compact Diffuser

T3 Soft Touch Compact Diffuser

Køb for 131,- kr. hos Lookfantastic.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Bruger proprietær T3 Tourmaline®-infusionsteknologi til effektiv og sund styling
 2. Forbedrer hårets finish og efterlader det med et sundt udseende
 3. Kompatibel med Featherweight Compact

Egenskaber

Med T3 Soft Touch Compact Diffuser kan du skabe maksimal volumen og definition, samtidig med at du undgår kruset hår og flyvsk hår. Denne fine diffuser er designet til at blive anvendt sammen med T3 Featherweight Compact-hårtørrer, og den bruger proprietær Tourmaline®-teknologi. Dette beriger håret med en blanding af ionisk og infrarød varme, hvilket er effektivt til at tæmme kruset hår, og så giver den en spejllignende glans.

Produktet er effektivt til at trænge ind i dit hår, og diffusoren spreder effektivt varmen jævnt. Derudover spreder den luftstrømmen for at opbygge fylde og løft – uden at udtørre håret.

Denne diffuser er perfekt til dig med permanent, fint og krøllet hår, og du opnår blanke og genoplivende resultater og en professionel finish.

Vores vurdering

Dette er en rigtig fin diffuser, der på ingen måde heller ikke sprænger budgettet. Vi synes, at du får relativt meget for pengene, og at diffusoren giver gode resultater.

Derfor skal du købe produktet

Denne diffuser er ideel til dig, der gerne vil havnen diffuser, der er effektiv, men samtidig budgetvenlig. Hvis du har permanent, krøllet eller fint hår, så er denne diffuser også et godt bud. Den er desuden ideel til dig, der har en T3 Featherweight Compact-hårtørrer.

#6 Parlux 385 Diffuser Power Light

Parlux 385 Diffuser Power Light

Køb for 125,- kr. hos Lyko.com

Fremhævede egenskaber

 1. Kompatibel med Parlux 385 POWERLIGHT hårtørrer
 2. Ingen frizz
 3. Fordeler varmen jævnt i håret

Egenskaber

Med Parlux 385 Diffuser Power Light får du en god diffuser, som du kan lave de perfekte krøller med. Denne diffuser er omhyggeligt udviklet til at være kompatibel med Kompatibel med Parlux 385 POWERLIGHT hårtørreren, så du kan få de bedste resultater.

Produktet er fremstillet af varmeresistent plastik og giver skinnende krøller og bevægelse i håret på ingen tid. Diffusoren sikrer også, at dit hår ikke kruser. Perfekt til at tilføje volumen og fylde til dit hår eller skabe flotte krøller.

Produktet fordeler jævnt varmen i håret.

Vores vurdering

Hvis du gerne vil lave flot styling i form af smukke krøller, så er denne diffuser lige noget for dig. Vi synes, at du får meget for pengene med denne diffuser, og at den skaber fine resultater. Den fordeler varmen jævnt i håret og giver flotte krøller.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have perfekte krøller med en diffuser. Derudover er denne diffuser forholdsvis budgetvenlig, så du skal ikke være bekymret for at sprænge budgettet fuldstændigt.

#7 Cloud Nine Diffuser

Cloud Nine Diffuser

Køb for 325,- kr. hos Cocopanda.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Til brug med Cloud Nine Airshot hårtørrer
 2. Skabt i et varmebestandigt materiale
 3. Reducerer krus og giver volumen

Egenskaber

Med Cloud Nine Diffuser får du en praktisk diffuser, der er designet og udviklet til at maksimere din styling og fremhæve bevægelse i håret på smukkeste vis. Denne skønne diffuser er fremstillet i et varmebestandigt materiale, der sikrer en virkelig god holdbarhed.

Piggene på denne diffuser sørger for at løfte og adskille håret, hvilket reducere krus i håret. Derudover er du sikker på, at du opnår maksimal volumen med denne diffuser.

Med denne fantastiske diffuser gør du stylingen let som en leg, og du kan både fremhæve og definere dine krøller.

Vores vurdering

Vi synes, at du her får en virkelig god diffuser, som du helt sikkert vil blive glad for. Den koster lidt mere, men du får til gengæld en virkelig god diffuser. Vi kan godt lide, hvordan den er volumengivende og fremhæver bevægelserne i håret.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne diffuser, hvis du gerne vil have en virkelig god diffuser, og du har budgettet til at bruge lidt flere penge på en hårtørrer med diffuser. Hvis du gerne vil maksimere dine styling og effektivt fremhæve dine krøller og samtidig få volumen, så er denne diffuser helt perfekt.

#8 DIFFUSER TIL FALCON HÅRTØRRER

Diffuser Til Falcon Hartorrer

Køb for 149,- kr. hos Shoprosted.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Diffuser til Falcon hårtørrer
 2. Fremhæver dine krøller
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Hvis du har en Falcon hårtørrer, og du gerne vil have en diffuser til din hårtørrer, så er denne diffuser lige noget for dig. Med denne diffuser kan du fremhæve dine krøller, og du kan også skabe mere volumen i dine lokker.

Vores vurdering

Du får her en ganske fin og budgetvenlig diffuser, der giver fine resultater.

Derfor skal du købe produktet

Denne diffuser er perfekt til dig, der har en Falcon hårtørrer og gerne vil have en diffuser til den.

#9 T3 SoftTouch Diffuser 3 For Aireluxe

T3 SoftTouch Diffuser 3 For Aireluxe

Køb for 141,- kr. hos Cocopanda.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Ventilerede finger extensions: Fordel varmen jævnt for hurtig tørring med volumen
 2. Professionel finish: Jævn varmefordeling forhindrer overtørring og efterlader håret glat og skinnende
 3. Kun kompatibel med hårtørrere T3 AireLuxe, T3 Featherweight StylePlus og T3 Featherweight 3i

Egenskaber

Hvis du gerne vil have en diffuser, der giver masser af volumen, definerer dine krøller og eliminerer krus i både krøllet og fint hår, så er denne diffuser lige noget for dig. Diffusoren har ventilerede fingerforlængelser, der effektivt fordeler varmen forsigtigt og jævnt, så du kan føntørre håret hurtigt. Derudover er diffusoren med at at løfte og adskille håret, hvilket giver øget volumen.

Vores vurdering

Du får her en rigtig god diffuser, der skaber virkelig gode resultater. Den er rigtig god til at give volumen og fremhæve og definere krøller.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har en T3 AireLuxe, T3 Featherweight StylePlus eller T3 Featherweight 3i hårtørrer, så er denne diffuser et must-have. Den giver god volumen og smukke krøller.

Hvilke hårtyper kan drage fordel af en diffuser til hårtørrer?

Det kan alle hårtyper sådan set, men særligt personer med krøller, krus og fint hår kan få rigtig gode fordele af en diffuser. Disse hårtyper drager særlig fordel af diffusere, fordi diffusere skaber volumen, fylde og fremhæver krøller i håret. Derudover er de gode til at reducere krus/frizz.

Men andre hårtyper kan også sagtens få gavn af diffusere. Hvis du generelt bare gerne vil skabe lidt bevægelse og krøl i håret, så er diffusere fantastiske til dette.

Sådan vælger du den rigtige diffuser til din hårtype

Her er der nogle ting, du med fordel kan overveje, når du skal vælge din diffuser til din hårtørrer:

 • Via anbefaler først og fremmest, at alle hårtyper vælger en ionisk hårtørrer med ion teknologi. Det er, fordi ion teknologi giver en mere skånsom hårtørring, og det giver også en hurtigere hårtørring. Generelt kan hårtørring godt ved lidt hårdt ved håret, så derfor er den en rigtig god idé at vælge ion teknologi, som er netop er mere skånsom mod håret end hårtørrere uden ion teknologi.
 • Hvis du har fint hår, kan du med fordel vælge en diffuser, der er ekstra skånsom, så du ikke slider unødvendigt på dit hår. Derudover vil du sikkert gerne have lidt ekstra volumen i dine lokker, hvis du har fint hår, så derfor kan du med fordel vælge en diffusor, der er særlig god til at give volumen til lokkerne.
 • Hvis du har naturlige krøllede lokker, så sørg for, at du vælger en model, der er særlig god til at fremhæve og definere dine krøller.

Generelt er alle diffusere udviklet til at fremhæve dine krøller, skabe bevægelse i dine lokker og give volumen, så du kan aldrig gå helt galt i byen, uanset hvilken hårtype du har.

Det, der er virkelig vigtigt at være opmærksom på, når du vælger din diffusor er, at den er kompatibel med din hårtørrer. Nogle diffusere passer kun med helt bestemte hårtørrere, mens andre passer til de fleste hårtørrere. Det er så træls at få købt en, der ikke passer, så husk at tjekke det.

Hvad er fordelene ved en diffuser til hårtørrer?

Der er en række fordele ved at bruge en diffuser:

 • Den skaber god volumen i håret
 • Den fremhæver og definerer krøller i håret
 • Den reducerer krus/frizz

Dette er klart de største og vigtigste fordele ved at bruge en diffuser, og det er faktisk også en diffusers formål.

Sådan kan en diffuser fremhæve dine krøller

Den fremhæver dine krøller takket være den lille “skål” og piggene. Dette gør, at krøllerne kommer mere frem, og de også bliver mere definerede. Hvis du føntørrer håret med hovedet nedad, får du endnu flere krøller og volumen i dine lokker. Hvis du gerne vil skabe endnu flere krøller, kan du eventuelt bruge en krøllecreme eller lignende, inden du går i gang med at føntørre håret.

Kan en diffuser give mere volumen?

Ja, en diffuser er faktisk helt eminent til at give volumen. Selv hvis du har helt glat hår, kan du med med en diffusor få en effektiv føntørring, der vil give masser af volumen til dit hår. Uanset om du har et stort og krøllet hår, eller du har fint og glat hår, kan du skabe volumen. Sagt med andre ord: Alle hårtyper kan få mere volumen med en diffusor. Særlig, hvis du også kombinerer det med gode produkter.

Det anbefales også, at føntørre håret med hovedet nedad for at skabe ekstra volumen, særligt hvis du har langt hår. Langt hår er nemlig noget tungere, så derfor er det rigtig godt at tørre sit hår med hovedet nedad for ekstra volumen i lange lokker.

FAQ

Er diffusere kompatible med alle hårtørrere?

Nej, det er de ikke. Nogle diffusere kan kun bruges til specifikke hårtørrere, mens andre kan bruges til de fleste hårtørrere (dog ikke alle). Tjek derfor altid, at den diffuser, du køber, er kompatibel med din hårtørrer.

Kan en diffuser reducere kruset hår?

Ja, en diffuser kan faktisk godt reducere kruset hår, og rigtig mange diffusere har også anti-frizz egenskaber.

Artiklen er opdateret d. august 16, 2023 af Liva

Jeg hedder Heidi og er uddannet journalist fra journalisthøjskolen i Aarhus og startede min egen virksomhed i 2021. Jeg har lidt af en forkærlighed for skønhed og er pjattet med makeup og hudpleje. Især har jeg en stor interesse for hudpleje.

Som så mange andre kæmpede jeg i mange år med akne og uren hud, og jeg har prøvet samtlige produkter på markedet, læst utallige blogindlæg, lyttet til podcasts og gransket internettet for information omkring akne. Det gav mig en naturlig interesse for hudpleje, makeup og andre skønhedsprodukter.