bedste bodywash

Bedste bodywash test 2023

Vi har testet de bedste bodywash, så du nemt kan finde frem til den bodywash, der giver dig den rette hudpleje. Hvad end du er på jagt efter en naturlig bodywash, en body cleanser eller en, der tilbyder bedre hudpleje til sart hud eller har en særlig duft, så bør du læse med i vores bodywash test.

Der er intet bedre end et langt, varmt bad og at smøre kroppen ind bagefter. Følelsen af, at kunne koble fra og bare nyde sin yndlings bodywash, er tæt på at være lige så god som en tur i en eksklusiv spa.

Dog kan det være være svært, at finde netop den bodywash, der både passer til din hud og har den rigtige duft.

Hvilke shower gel er med i bedst i test guiden

 1. Relevant Gentle Cleansing Body Wash (Testvinder)
 2. Karmameju PROTECT Body Wash
 3. Meraki Body Wash Northern Dawn
 4. Rønsbøl Shower Gel
 5. ECOOKING Shower Gel
 6. DERMALOGICA Body Therapy Conditioning Body Wash
 7. Biotherm Homme Aquapower Refreshing Shower Gel
 8. Biotherm Bath Therapy Revitalizing Blend Body Cleansing Foam 
 9. Australian Bodycare Body Wash
 10. Philip B Nordic Wood Hair + Body Shampoo

#1 Relevant Gentle Cleansing Body Wash

Relevant Gentle Cleansing Body Wash

Køb for 125,- kr. hos Relevantcos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Blødgør og styrker din hud
 2. Indeholder økologisk aloe vera og glycerin
 3. Indeholder antioxidanter, enzymer og vitamin A og C.

Egenskaber

Denne lækre bodywash fra Relevant er en cremet bodywash, der er fyldt med plejende ingredienser. Den er uden tvivl den bedste bodywash, vi nogensinde har prøvet! Duften er mild og beroligende, og følelsen af den på huden er fantastisk.

Denne bodywash er indeholder økologisk aloe vera, der har en fugtgivende effekt på huden. Derudover, indeholder den glycerin, der gør, at denne lækre bodywash som øger fugtighed og fjerner tørhed i huden.

Relevants Gentle Cleansing Body Wash indeholder også enzymer, vitamin A og C og agurk. Dette modvirker irritation og giver huden nødvendige aminosyrer og fedtsyrer.

Dette gør, at denne bodywash booster huden med potente og stærke antioxidanter, og beroliger huden og modvirker aknepræget og tør hud.

Vores vurdering

Aldrig har vores hud været mere blød og fugtet efter vi er begyndt, at bruge denne bodywash. Den dufter himmelsk og giver en følelse af, at have fået den mest optimale personlig pleje med de bedste produkter.

Denne bodywash renser huden grundigt uden at den udtørre huden. Dens milde formel er fyldt med aktive ingredienser, der giver vores hud den rette næring. Det efterlader os med en hud, der føles blød, sund, ren og i balance.

Der er ingen tvivl. Når det kommer til kropspleje uanset hudtype, så er denne bedst i bodywash test!

Derfor skal du købe produktet

Ønsker du kun det bedste og vil være sikker på at din krop får optimal hudpleje? Så er denne bodywash lige noget for dig.

#2 Karmameju PROTECT Body Wash 02

Karmameju PROTECT Body Wash 02

Køb for 199,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder økologisk aloe vera
 2. Virker afstressende
 3. Fri for parabener, sulfater og silikone

Egenskaber

Denne Karmameju PROTECT Body Wash er en lækker og eksklusiv kropssæbe, der skånsomt renser huden. Kropssæben har en mild formel, der indeholder økologisk aloe vera, som nærer huden ved hver vask.

Dens dufter af en blanding af lavendel, grøn og mandarin, bergamotte og rosengeranie. Det gør, at denne bodywash virker aromaterapeutisk ved hver vask.

Karmameju Body Wash er fri for parabener, sulfater, silikone, parfume- og farvestoffer. Derudover er den vegansk og særdeles velegnet til sensitiv og tør hud.

Vores vurdering

Når det kommer til hår- og kropspleje, så er vi altid på jagt efter det bedste, vi kan få fingrene i. Og denne bodywash er lige det, vi søger. Den virker som en conditioner på huden, og efterlader os med en velplejet følelse. Dens duft giver os energi og gør os saglige.

Dette er personlig pleje for både krop og sjæl.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker at skabe spa-stemning derhjemme, så vil denne passe godt til dig!

#3 Meraki Body Wash Northern Dawn

Meraki Body Wash Northern Dawn

Køb for 123,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Økologisk certificeret body wash
 2. Ekstrakt fra gulerod, persille og økologisk aloe vera
 3. Vegansk og uden parabener

Egenskaber

Meraki Body Wash Northern Dawn er en velduftende og naturlig bodywash. Ulig mange andre, så er denne økologisk certificeret.

Den indeholder økologisk aloe vera og ekstrakt fra gulerod og persille, som plejer og fugter din krop. Det betyder, at du kan bruge denne bodywash dagligt, uden at udtørre din hud.

Denne bodywash er også rig på antioxidanter, der er med til at holde huden fugtet og gendanner cellerne. Den er parabenfri, uden farvestoffer, SLS og hormonforstyrrende stoffer. Den har en forfriskende duft af frugt og citron, der stammer fra æteriske olier.

Meraki Body Wash efterlader din krop med en følelse af, at være ren, gennemfugtet og velduftende. Denne bodywash egner sig i høj grad til både en sart, sensitiv og tør krop, grundet dens økologiske og veganske ingredienser.

Vores vurdering

Meraki er ét af de mere eksklusive mærker, når det kommer til shower gel. De levere altid de bedste produkter i topkvalitet.

Der er ingen tvivl om at denne sæbe og kropspleje er næsten uundværlig, og giver en helt fantastisk ren følelse både i badet og efter.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på jagt efter lidt luksus til hverdagen, er denne naturlig bodywash lige noget for dig.

#4 Rønsbøl Shower Gel

Rønsbøl Shower Gel

Køb for 89,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Uden parfume, parabener eller farvestoffer
 2. Naturlige ingredienser
 3. Indeholder hvedeprotein

Egenskaber

Denne Rønsbøl Shower Gel er en naturlig og forfriskende vaskegel til din krop. Den er formuleret med aktive, naturlige ingredienser, der effektivt renser og plejer din krop. Denne vaskegel hverken udtørrer eller irritere din krop.

Vaskegéelen har en skøn og blid formel, der er fri for parfume, parabener og farve. Dette gør den særligt egnet sensitiv og tør hud, men også egnet til at brug for hele familien.

Rønsbøl vaskegels indeholder bl.a. hvedeprotein og glycerin, som stimulerer, fugter og styrker din hud. Derudover, holder den din hudens fugtighed i balance og giver en sund og silkeblød krop. 

Vores vurdering

Denne vaskegel føles så skøn! Den er nem at arbejde med og føles fantastisk på huden. Dog har den ikke den store duft. Vi føler os rene og velplejet, og det er uden tvivl en kropssæbe, vi ville købe igen.

Derfor skal du købe produktet

Leder du efter en effektiv vaskegel, der ikke er så hidsig i sin duft? Så er denne lige noget for dig.

#5 ECOOKING Shower Gel

ECOOKING Shower Gel bodywash

Køb for 126,- kr. hos Cocopanda.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Duft af appelsin og rose
 2. Udglattende egenskaber, vegansk og økologisk
 3. Kan bruges til alle hår

Egenskaber

Ecooking Shower Gel er en mild og rensende kropssæbe. Den har en skøn duft af appelsin, lavendel og rose, som giver dig en fornemmelse af at være på spaoptold. Den efterlader dig med en ren og frisk følelse uden urenheder efter hver vask.

Denne vaskegel har en blid formel, der blandt andet indeholder økologisk glycerin. Dette har blødgørende og udglattende egenskaber på huden. Dens formel vil også efterlade din krop med en fugtet fornemmelse.

Ecooking Shower Gel kan også bruges til håret. Det er særligt dens blødgørende evner og glans, der gør, at den er egnet som shampoo.

Vores vurdering

100% vegansk og økologisk kropssæbe og shampoo i én? Det er nærmest en drøm, der er gået i opfyldelse.

Den har en super let og blid konsistens, der er nem at arbejde med til både krop og hår. Vores hovedbund virker markant mere fugtet og i balance efter brug – og det samme med vores krop.

Derfor skal du købe produktet

Søger du en alt-i-en sæbe? Så er denne kropssæbe lige noget for dig.

#6 DERMALOGICA Body Therapy Conditioning Body Wash

dermalogica body therapy bodywash

Køb for 178,- kr. hos Cocopanda.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Dufter af rosmarin og eukalyptus
 2. Indeholder Tea Tree Oli og citrus
 3. Indeholder pro-vitamin B5

Egenskaber

Dermalogica’s Body Therapy Conditioning Body Wash indeholder effektive ingredienser, der giver sydlige resultater på huden.

Denne sæbe til kroppen indeholder aromatiske olier fra rosmarin og eukalyptus. Disse ingredienser arbejder sammen med pro-vitamin B5, Tea Tree Oli og citrus. Dette sikre, at din krop ikke bare er ren, men at du dufter skønt af sandeltræ og muskatsalvie blødgør og nærer.

Vores vurdering

Denne sæbe dufter som en drøm og giver en følelse af, at man er ren og fugtet, og har fået den pleje, som man har manglet.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker en sæbe, der får dig til at dufte lækkert hele dagen, så er denne måske lige noget for dig.

#7 Biotherm Homme Aquapower Refreshing body wash

Biotherm Homme Aquapower Refreshing body wash

Køb for 89,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Opfriskende showergel
 2. Kan bruges som shampoo
 3. Indeholder plankton

Egenskaber

Biotherm Homme Aquapower Refreshing Shower Gel er en frisk showergel, der kan anvendes til både krop og hår.

Denne lækre vaskegel har en behagelig og afkølende effekt, og giver dig en ren og frisk følelse efter hvert bad. Den passer til alle typer.

Den er uden parabener og indeholder algen Life Plankton, som har 35 forskellige vitaminer, mineraler og spormineraler. Dette gør, at denne vaskegel virker både plejende, fugtgivende og beroligende.

Vores vurdering

Denne vaskegel har en mere maskulin duft end de øvrige vaskegels. Den virker forfriskende og rar på kroppen, og fjerner effektivt lugt og klare beskidte områder.

Derfor skal du købe produktet

Denne vaskegel er til dig, der godt kan lide en mere intens og maskulin duft.

#8 Biotherm Bath Therapy Revitalizing Blend Body Cleansing Foam 

Biotherm Bath Therapy Revitalizing Blend Body Cleansing Foam wash

Køb for 76,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder havsalt og alger
 2. Velegnet til alle
 3. Opfriskende

Egenskaber

Biotherm Bath Therapy Revitalizing Cleansing Foam er en bodywash til kroppen, velegnet til alle hudtyper. Dens formel indeholder havsalt og alger.

Denne sæbe giver en silkeblød skum, der giver en skøn oplevelse hver gang kroppen skal vaskes. Denne skum virker rensende og fornyende. Dens opfriskende og beroligende duft vækker sanserne og giver ny energi.

Vores vurdering

Denne skum er utroligt rar og giver en god og ren følelse. Den er let at påfører og virker efter hensigten. Dens duft holder dog ikke super længe.

Derfor skal du købe produktet

Foretrækker du følelsen af blødt skum, så er denne lige noget for dig.

#9 Australian Bodycare Body Wash

Australian Bodycare Body Wash

Køb for 90,- kr. hos Australian-bodycare.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder Tea Tree Oil
 2. 100% vegansk
 3. Dermatologisk testet og pH-venlig

Egenskaber

Australian Bodycare Body Wash kan bruges af hele familien. Den indeholder 100% naturlig Tea Tree Oil, hvilket betyder, at denne sæbe effektivt modvirker bakterier og snavs, mens den plejer og fugter.

Denne sæbe indeholder ingredienser, der har en dybderensende effekt, mens den hudvenlige pH-værdi gør produktet egnet til alle hudtyper – også sensitiv. Sæben fra Australian Bodycare er også dermatologisk testet.

 Vores vurdering

Denne sæbe er et lækkert produkt, men den indeholder ikke særlige ingredienser eller har en særlig effekt, der gør, at den fortjener en bedre placering. Den gør præcis det, som man forventer af sådan en slags sæbe. Den skuffer ikke.

Derfor skal du købe produktet

Søger du en sæbe, der kan klare alle slags beskidte kropsdele? Så er denne lige noget for dig.

#10 Philip B Nordic Wood Hair + Body Shampoo

PHILIP B Nordic Wood Hair + Body Shampoo

Køb for 299,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Opkvikkende
 2. Aromatiske duft af skov
 3. Virker både til krop og hår

Egenskaber

Philip B Nordic Wood Shampoo er en sæbe, der kan bruges til både krop og alle hårtyper. Den virker opkvikkende med sin aromatiske duft af skov, der også giver en behagelige kølende effekt på alle hudtyper. 

Sæben er parabenefri og avet til både at fugte, styrke, blødgøre, stimulere og pleje alle hårtyper inklusiv hovedbunden. Den indeholder en ren og naturlig urte blanding af blandt andet norsk gran, balsamgran, cedertræ og kamfer, aminosyrer og aloe vera. 

Vores vurdering

Denne sæbe har en ganske særlig duft, der minder om skovbunden. Den er ikke tung, men næsten frisk. Den kan med fordel benyttes i en sauna for virkelig at åbne for porerne og rense ud. Brug herefter en bodylotion.

Derfor skal du købe produktet

Denne sæbe er til dig, der elsker en forfriskende og naturlig duft.

Sådan vælger du den bedste bodywash

Hvilken bodywash, der er den bedste løsning for dig kommer meget an på din krop og dit behov. Der findes mange forskellige, der dækker forskellige behov og problemer. Nogen er uden duft, hvor andre dufter som en hel blomstereng.

Hvis din krop har tendens til at være tør eller sart, så bør du vælge en bodywash, der er uden kemi og som giver høj fugtighed. Ønsker du en med parfume, så sørg for, at det er grundet naturlige olier eller ingredienser.

Hvor ofte skal man bruge bodywash?

Det er op til dig selv. Ofte, så er vand nok til at fjerne sved og støvpartikler fra din krop. Dog kan følelsen og lugten af sæbe godt være at foretrække, hvilket betyder, at det er ekstra vigtigt at du vælger den rigtige sæbe, hvis du ønsker at bruge den hver dag.

Skal man rense dybere i huden, kan det anbefales at man kombinerer sin daglige bodywash behandling med et bodyscrub produkt, som skal bruge 1-2 gange om ugen.

Hvilken bodywash er bedst i test?

Vi synes klart at Relevant Gentle Cleansing Body Wash er bedst i test og er uden tvivl de øvrige overlegen, når det kommer til duft, kvalitet og effektivitet.

Hvad gør en god bodywash god?

Dette kommer meget an på hvilken hudtype og behov, du har. Har du en tør, irriteret eller sensitiv hud, så skal du have en mildere sæbe for at få det bedste og mest optimale resultat.

Oftest stillede spørgsmål

Hvad er specielt ved bodywash

En bodywash renser og plejer din krop for forurening og andre ting, der har gjort dig beskidt. Den vedligeholder din hudpleje og kropspleje og sikre, at du får den udstråling, du fortjener. Den fjerner også lugt af sved, døde hudceller m.m.

Hvilke ingredienser i bodywash er godt for huden?

Det er altid godt at finde en bodywash, der nærer og fugter. Derfor kan du med fordel gå efter en vitaminrig bodywash, der indeholder aloe vera, glycerin eller naturlige olier.

Artiklen blev publiceret d. oktober 27, 2021 af Liva og senest opdateret d. februar 17, 2023 af Liva