bedste makeupfjerner test

Bedste makeupfjerner test guide (2024) – Vandfast øjenmakeupfjerner med- og uden olie

Artiklen er senest opdateret d. januar 11, 2024 af Liva

Der to ting i denne verden, som virkelig kan få en til at føle sig godt tilpas. Den ene er, at lægge en smuk og lækker makeup, der booster selvfølelsen. Den anden er følelsen af huden, der endelig kan ånde igen efter man har taget sin makeup af.

Men hvordan du fjerner din makeup spiller en stor rolle i din hudpleje routine, og det er vigtigt, at du finder den bedste makeupfjerner til netop din hud.

Derfor har vi testet markedets bedste makeupfjernere, så du kan finde den, der giver dig den pleje, du har behov for. Du kan læse alt om vores makeupfjerner bedst i test nedenfor!

Hvilken makeupfjerner er bedst i test

 1. Clinique Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips (Testvinder)
 2. Sanzi Beauty Oil-Free Makeupfjerner
 3. Pudderdåserne – Alt i En Makeup fjerner
 4. BIODERMA Sensibio H2O
 5. LANCÔME Bi-Facil Waterproof Eye Makeup Remover Sensitive Eyes
 6. CLARINS – Instant Eye Makeup Remover
 7. DERMALOGICA Precleanse
 8. Nivea Double Effect Eye Make-Up Remover 
 9. Beauté Pacifique – Øjen Make-Up Fjerner
 10. Lavinde Refreshing Micellar Water

#1 Clinique Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips – Testvinder

Clinique Take The Day Off Makeup Remover

Køb for 179,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fjerner makeup fra øjenlåg, øjenvipper og læber
 2. Parfumefri, allergitestet og testet af øjenlæger
 3. Fjerner vandfast mascara

Egenskaber

Denne Clinique Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips makeupfjerner er uden tvivl den bedste makeupfjerner, vi har prøvet!

Dette er en meget effektiv og vegansk makeupfjerner, hvor dens formel er designet til at opløse al slags makeup fra både øjenlåg, øjenvipper og læber. Noget af det, der gør, at vi mener, dette er den bedste makeupfjerner er, at den kan fjerne vandfast makeup og selv de mest genstridige produkter!

Noget ander, der også gør, at denne makeupfjerner fra Clinique er vurderet til at være den bedste makeupfjerner er, at den kan anvendes af alle hudtyper – også sensitiv hud! Denne makeupfjerner er både parfumefri, allergitestet, testet af øjenlæger og egent til dig, der bruger kontaktlinser.

Med sådan en sikker og effektiv formel, kunne Clinique Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips snildt blive kåret til øjenmakeupfjerner bedst i test 2021! Vi har sjældent oplevet, at en makeupfjerner har kunne fjerne makeup rester så let, nemt og hurtigt.

Vores vurdering

Vores ønske om at finde den bedste makeupfjerner er gået i opfyldelse! Denne makeupfjerner efterlader huden helt fri for makeup og giver huden en befriende følelse efter en lang dag.

Den føles mild mod sensitiv hud, selv når den skal fjerne vandfast makeup eller genstidige produkter. Den er rar og let at arbejde med, og efterlader huden klar til at du kan fortsætte med din ansigtsrens og cremer.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ikke vil gå kompromis med din hud eller plejeroutine, og kun ønsker det bedste, så er denne makeupfjerner lige noget for dig!

#2 Sanzi Beauty Oil-Free Makeup Remover

Sanzi Beauty Oil-Free Makeup Remover

Køb for 130,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Oliefri makeupfjerner
 2. God, hvis du også vil bruge vippeserum
 3. Plejende, vegansk og parabenefri

Egenskaber

Denne makeupfjerner, Sanzi Beauty Oil-Free Makeup Remover, fortjener i dén grad en plads som én af de bedste makeupfjerner! Dette er en makeupfjerner uden olie, hvilket gør den særligt velegnet, hvis du bruger serum til dine vipper eller bryn.

Noget af det, der gør, at dette er en af de bedste makeupfjerner er, at den også er særligt god, hvis du har olieret eller kombineret hud. Dette skyldes også at denne makeupfjerner ikke indholder olie, men tilgengæld er rig på vitaminer og antioxidanter.

Derudover indeholder den også panthenol, som virker beroligende, og i kombination med vitaminer og antioxidanter, så får denne makeupfjerner en berigende og beskyttende effekt på din hud.

Noget andet, der gør, at denne makeupfjerner fortjener en plads blandt de bedste makeupfjerner er, at den er parabenefri og vegansk. Hvilket betyder, at denne Sanzi Beauty Oil-Free Makeup Remover makeupfjerner, ikke bare har en nærende og plejende effekt på uden, men også, at den skånsomt og let fjerner makeup og snavs på alle hudtyper.

Vores vurdering

Denne oliefri makeupfjerner fjerner ubesværet din makeup og giver huden den næring, den har behov for efter en lang dag. Det er en makeupfjerner, der fungerer til alle hudtyper, og som er særligt egnet til dig, der bruger serum til vipper og bryn.

Vi kan særligt anbefale denne makeupfjerner til dig, der har kombineret og olieret hud.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du bruger serum til dine vipper og/eller bryn eller har du tendens til olieret hud, så denne makeupfjerner uden olie måske noget for dig!

#3 Pudderdåserne – Alt i En Makeup fjerner

Pudderdåserne - Alt i En Makeup fjerner

Køb for 99,- kr. hos Coolshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Parfumefri og uden alkohol
 2. Beroligende og fugtgivende
 3. Indeholder hyaluronsyre

Egenskaber

Som nummer tre på listen over de bedste makeupfjerner har vi Pudderdåsernes Alt i En makeupfjerner, der er sprængfyldt med plejende ingredienser og hyaluronsyre. Denne makeupfjerner er genial, hvis du har tendens til at få røde og irriterede øjne, når du renser din makeup af.

Denne makeupfjerner føles blid mod huden og er utrolig effektiv mod genstridig makeup. Derudover er den designet til alle hudtyper – selv sart og reagerende hud. På den måde slipper du får at skulle gnide og skrubbe hårdt mod vipper og hud for at få din øjenmakeup af uden bekymring.

Dette er en flydende makeupfjerner, så du skal udelukkende væde en vatrondel, holder den på øjet i et par sekunder og bagefter kan du let og nænsomt fjerne mascara og øjenskygge med nedadgående bevægelser.

Det der gør, at Pudderdåsernes Alt i en Makeupfjerner fortjener en af topplaceringerne i vores makeupfjerner test er, at denne øjenmakeupfjerner også plejer din hud. Den tilfører fugt til dit øjenområde og plejer din hud med hyaluronsyre og andre beroligende ingredienser. 

Vores vurdering

Denne makeupfjerner er klart én af vores favoritter til at fjerne makeup omkring øjenområdet. Noget af det, der gør, at den fortjener en plads som én af de bedste makeupfjerner, er dens ufattelige gode og plejende egenskaber.

Vi er særligt vilde dens indhold af hyaluronsyre, som har gjort underværker for vores hud og plejerutine.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter en af de bedste makeup fjerner, der både plejer din hud og giver det bedste resultat mod genstridig makeup, så er denne måske for dig.

#4 BIODERMA Sensibio H2O Makeupfjerner

BIODERMA Sensibio makeupfjerner

Køb for 112,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Micellar vand
 2. Til sensitiv hud
 3. Hypoallergen

Egenskaber

Mange kender til vores næste makeupfjer, det er nemlig BIODERMA Sensibio H2O makeupfjerner mineralvand, som let og ubesværet fjerner make up og skidt fra ansigtet. Denne makeupfjerner er designet til særligt sensitiv hud eller intolerant hud. .

BIODERMA Sensibio H2O makeupfjerner mineralvand er nænsom mod huden, og er særligt godt til at fjerne både øjen- og make up fra huden. Den næsten opløser selv den mest besværlige makeup, så du ikke behøver at gnide og skrubbe hårdt får at få din makeup af.

Denne makeupfjerner er bygget på en formel, der er designet til at forhindre og modvirke hudirritation og sikre, den mest milde behandling af din hud, når den fjerner skidt og snavs. Du kan hurtigt både se og mærke en forskel, når du bruger denne makeupfjerner.

Den renser i dybden, opfrisker og beroligere huden. Derudover så er den hypoallergen og indeholder ikke parfume eller alkohol.

Vores vurdering

Denne makeupfjerner giver både pleje til hude, renser i dybden og fjerner makeup så let som ingen ting. Derudover, så synes vi, at vi får både en synligt smukkere og mærkbar bedre hud, der virker sundere

Derfor skal du købe produktet

Hvis har en sart hud eller tendens til intolerant hud, så bliver du nødt til at prøve denne. Den har potentialet til at forandre din verden.

#5 LANCÔME Bi-Facil Waterproof Eye Makeup Remover Sensitive Eyes

LANCÔME Bi-Facil Waterproof Eye Makeupfjerner

Køb for 194,- kr. hos Cocopanda.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Egnet til kontaktlinsebrugere
 2. God til følsomme øjne
 3. Fjerner vandfast mascara

Egenskaber

Lancôme Bi-Facil Waterproof øjenmakeupfjerner, er en makeupfjerner, der kan fjerne vandfast makeup og alle andre former for øjenmakeup.

Denne øjenmakeupfjerner er bygget på en formel, der er udviklet til at være særligt velegnet, hvis dine øjenomgivelser har tendens til at være følsomme og/eller hvis du er kontaktlinsebrugere.

Lancôme Bi-Facil Waterproof øjenmakeupfjerner fjerner nemt øjenmakeup fra øjenområdet, urenheder og vandfast mascara på alle hudtyper.

Vores vurdering

Denne makeupfjerner fjerner effektivt vandfast mascara, øjenskygge og snavs fra øjenlåget. Den er er egnet til alle hudtyper og særligt folk, der bruger kontaktlinser.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du bruger vandfast makeup, hvad end du har tør hud eller normal hud, så er denne vandfast makeup fjerner måske noget for dig.

#6 CLARINS – Instant Eye Makeup Remover

CLARINS - Instant Eye Makeupfjerner

Køb for 139,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder olie
 2. Plejende
 3. Fjerner vandfast makeup

Egenskaber

Denne Instant Eye Makeup Remover makeupfjerner fra Clarins er en makeupfjerner, der lavet til at fjerne slev de allermest vandfaste mascara, samt stædige og vandfaste øjenskygger og eyeliners.

Clarins øjenmakeup fjerner formel indeholder plejende olier, der vil pleje vipperne og dine øjenområder, så både hud og vipper holdes smidige, rene og sunde.Derudover, så indeholder formlen også kornblomst- og rosenvand, som også plejer huden ved dine øjenomgivelserne 

Vores vurdering

Denne makeupfjerner er god til at fjerne makeup, der er vandfast. Den er let at arbejde med, da den bare skal påføres på en vatrondel, side på øjenomgivelserne i få sekunder, før du kan rense øjenlåg og herefter rens resten ansigtet.

Man hvis du bruger vippeserum, så bør du kigge efter en makeupfjerner uden olie.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker en makeupfjerner, der er plejende og indeholder olie, så er denne måske for dig.

#7 DERMALOGICA Precleanse

DERMALOGICA Precleanse makeupfjerner

Køb for 289,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Dobbelt afrensning
 2. Opløser oliebaseret makeup
 3. Afrensningsolie baseret på oliven og abrikos

Egenskaber

Dermalogica PreCleanse er en let oliven- og abrikoskernebaseret afrensningsolie, der opløser og fjerner oliebaseret makeup, talg, solfiltre og forurening fra hudens overflade.

Når du tilfører Dermalogica PreCleanse vand, omdanner den sig fra en vandopløselige olie til en cremet makeupfjerner, i form af en mælkeagtig lotion. Denne cremet makeupfjerner trænger dybere ned i huden, så du opnår en dybere afrensning.

Vores vurdering

Denne makeupfjener fungerer både som ansigtsrens og makeupfjener, og med sit indhold af E-vitaminolie, som er et rigt antioxidant vitamin, så er du også sikret en blødere og mere udglattet hud.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter en makeupfjerner, der også kan tage de værste skader fra dagen, så er dette renseprodukt måske lige noget for dig.

#8 Nivea Double Effect Eye Make-Up Remover 

Nivea Double Effect Eye Makeupfjerner

Køb for 36,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Efterlader ingen fedtet hinde over øjnene
 2. Uden parfume
 3. Opløser al slags makeup

Egenskaber

Nivea Double Effect Eye Make-Up Remover er en makeupfjerner, som effektivt og grundigt fjerner og opløser alle former for makeup – selv vandfast.

Denne makeupfjerner er beriget med ekstrakt fra kornblomst, som beskytter dine vipper og huden om dine øjenomgivelser. Den efterlader ingen ubehagelig eller fedtet hinde over øjnene

Vores vurdering

Derfor skal du købe produktet

#9 Beauté Pacifique – Øjen Make-Up Fjerner

Beauté Pacifique - ØjenMakeUpFjerner

Køb for 105,- kr. hos Coolshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Egnet til sarte øjenomgivelser
 2. Fjerner makeup, der er vandfast
 3. Blid mod huden

Egenskaber

Denne Beauté Pacifique Make-up Remover fjerner blidt, men effektivt alle former for øjenmakeup – også vandfast mascara. Den er bygget på en formel, der er skabt til at være effektiv uden at irritere de sarte øjenomgivelser.

Denne Beauté Pacifique makeupfjerner skal påføres på en ren og ny vatrondel, og sidde på øjet i få sekunder. Herefter er din makeup fjernet.

Vores vurdering

Beauté Pacifique er en dansk hudplejeserie, der er kendt for at lave produkter, der virker effektivt på både aldersforandringer og solskader – og denne makeupfjerner er ikke en undtagelse. Og vi forstår godt, det er en af deres kunders favoritter.

Du kan bruge denne på alle hudtyper – også tør hud.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter en makeupfjerner, der er blid mod huden, men effektiv? Så er denne måske noget for dig.

#10 Lavinde Refreshing Micellar Water

Lavinde Refreshing Micellar Water makeupfjerner

Køb for 180,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder aloe vera
 2. Vitamin B5
 3. Rensevand

Egenskaber

Refreshing Micellar Water fra Lavinde Copenhagen makeupfjerner fjerner skånsomt  makeup ved at rense huden med særligt effektiv rensevand, der er ekstra mild mod huden.. 

Den er bygget på en effektiv formel, der indeholder micellemolekyler fra ingredienser, som løsner skidt, snavs, makeup og urenheder fra hudens overflade, så den efterlades ren og frisk nemt og hurtigt.

Denne makeupfjerner indeholder fugtgivende aloe vera, allantoin og Vitamin B5, der beroliger huden, så den forbliver sund og velplejet. Lavinde Refreshing Micellar Water kan anvendes i hele ansigtet, og er anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

Vores vurdering

Denne rens er super effektiv til at fjerne makeup og rense i dybende af hude. Du skal blog påføre produktet på en vatrondellen, og lade din vatrondel glide over huden, hvor du vil rense.

Du kan med fordel bruge rense huden to gange for at sikre, at al snavs er fjernet fra huden.

Derfor skal du købe produktet

Vil du have en alt-i-en makeupfjerner og ansigtsrens, så du kun skal sørger for vatrondeller? Så er denne måske noget for dig.

Hvilken makeupfjerner er bedst i test?

Hvad der er den bedste makeupfjerner for dig, kommer i høj grad and på dit behov og din hudtype. Dog er der ingen tvivl om, at Clinique Take The Day Off makeupfjerner er et produkt, som alle fortjener at have derhjemme. Den slår de fleste med længder og kan bruges af nærmest alle! Den kan bruges til at fjerne alt lige fra foundation til pudder – den klarer det hele.

Det er uden tvivl den bedste makeupfjerner, vi har prøvet!

Hvilke kemikalier indeholder makeupfjerner?

Hvilke kemikalier en makeupfjerner indeholder varierer meget. En god huskeregel er, at selvom en makeupfjerner er markeret ‘naturlig’, så kan den godt indeholde kemikalier. Så hvis du vil undgå dette, så anbefaler vi du søger råd hos en dermatolog eller rådgiver, dér hvor du køber din makeupfjerner.

Hvilke typer makeupfjernere findes der?

Der findes makeupfjernere der indeholder renseolie. Disse er gode til at give en opløsende effekt på din makeup, dog er de ikke egnet, hvis du bruger en vippeserum eller serum til dine bryn.

Du kan også få en oliefri makeupfjerner. Dette vil typisk være micellar water som f.eks. fra BIODERMA. Det kan også være en makeupfjerner, der er bygget på en oliefri formel.

Bedste måde at fjerne makeup fra dine øjne

Hvis du benytter en flydende makeupfjerner, så er det bedst, at du benytter en vatrondel. Når du har fugtet din vatrondel med din makeupfjerner, så lad den side i et par sekunder, så den kan opløse din makeup. Herefter lader du den glide i nedadgående bevægelser fra øjnene.

Bedste makeupfjerner til vandfast makeup?

Hvis du gerne vil fjerne vandfast makeup, så skal du finde en makeupfjerner, der er mild mod øjenområderne. Ofte er en makeupfjerner, der kan fjerne den slags makeup oliebaseret. Dog findes der også nogen uden.

Vi anbefalder i høj grad, at du prøver Clinique Take The Day Off makeupfjerner – her får du den perfekte makeupfjerner, der kan alt det du forventer og drømmer om.

Hvad koster en god makeupfjerner?

Priserne varierer meget på makeupfjernere, da det kommer an på hvilket brand, der har produceret produktet. Det betyder, at en billig makeupfjerner sagtens kan være god, og en dyr makeupfjerner kan mindre effektiv.

Er makeupfjerner 100% sikker at bruge?

Det er vigtig du orientere dig om ingredienslisten på din makeupfjerner, så du ikke bruger et produkt du ikke kan tåle. Udover det, så er en makeupfjerner 100% sikker at bruge. De er designet til øjenomgivelserne og skal derfor leve op til bestemte krav, der gør, at de er mere sikre.

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.