Bedste Renseolie

Bedste renseolie test guide (2024) – Ansigtsolie bedst i test til at rense ansigtet

Artiklen er senest opdateret d. januar 12, 2024 af Liva

Efter en lang dag, er der ikke noget bedre end at kunne fjerne sin makeup og opleve følelsen af, at ens hud kan ånde igen. Der findes mange måder, at fjerne sin makeup på, og at bruge en renseolie er én af de bedste måder, hvis du ønsker at pleje din hud og opleve hvordan, din makeup næsten smelter af.

Derfor har vi testet alle de bedste renseolie på markedet, og testet dem i denne renseolie test. Læs med nedenfor, så du kan finde den bedste renseolie din hud!

Hvilken renseolie bedst i test

 1. Natural Oil Organic Cleansing Oil (Testvinder)
 2. ECOOKING Multi Oil
 3. Shiseido Perfect Cleansing Oil
 4. Clarins Total Cleansing Oil
 5. Biotherm Biosource Total Renew Oil
 6. Elizabeth Arden Ceramide Replenishing Cleansing Oil
 7. Clinique Take The Day Off Cleansing Oil
 8. Tromborg Herbal Cleansing Oil
 9. The Powder Cans All In A Cleansing Oil
 10. Lancôme Miel En Mousse Foaming Cleansing Makeup Remover

#1 Naturlig Olie Økologisk Renseolie – Vinder og bedst i test

Naturlig Olie Økologisk Renseolie

Køb for 276,- kr. hos naturligolie.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fjerner overskydende talg
 2. Virker beroligende på irriteret hud
 3. Egenet til alle hudtyper

Egenskaber

Naturlig Olies Økologisk Renseolie er bedste renseolie 2022! Denne en renseolie, der er kategoriseres som en alt-i-en ansigtsrens, der fungerer til alle hudtyper. Det er en mellem-fed olie, der lavet til at kunne fjerner al slags makeup, snavs og overskydende talg fra huden.

Denne økologiske renseolie er bygget på en 99,95% økologisk formel, der indeholder abrikoskerneolie, jojobaolie, ricinusolie og E-vitamin. Det betyder, at olien har et højt indhold af omega-3, -6 og -9 fedtsyrer samt e-vitaminvirker.

Derudover, bidrager disse ingredienser også til at virke beroligende og beskyttende på huden. Foruden dens antibakterielle egenskaber, samt evne til at regulerer hudens naturlige fedtproduktion – hvorfor alle hudtyper anvende denne renseolie, også fedtet og kombineret hud.

Noget af det, der gør, at Naturlig Olies Økologisk Renseolie er den bedste renseolie er, at den er parfumefri og trygt kan bruges af gravide. Herudover, så er det utroligt effektiv og skånsom, og er i stand til at fjerne al slags makeup inklusiv vandfast mascara.

Vores vurdering

Økologisk Renseolie er uden tvivl den bedste renseolie, vi nogensinde har prøvet! Denne rensolie suger snavs og overskydende fedt fra din hud selvom det er mellemfed olie. Noget af det, som vi er særligt vilde med, er, at den kan regulere vores naturlige fedtproduktion.

Det betyder, at den både renser vores hud til perfektion, men også holder vores hud smidig, fugtet og i balance, og hjælper med at beskytte vores hud mod forurening og bakterier. Olien er genial til at fjere makeup, men skal fjernes efter brug da den ikke bliver absorberet af huden.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker den bedste renseolie, der efterlader huden blød og smuk – og som nærer huden så må du ikke snyde dig selv for denne.

#2 ECOOKING Multi Olie

Ecooking Multi Olie

Køb for 179,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kan bruges til både hår, negle og hud
 2. Vegansk formel
 3. Indeholder jojobaolie og økologisk sesamolie

Egenskaber

Denne Ecooking Multi Olie er en renseolie, der kan bruges til hele kroppen herunder også hår. Dette er også med til at gøre, at denne renseolie fortjener en plads som én af de bedste renseolier, vi har prøvet.

Ecooking Multi Olie er bygget på en formel, der indeholder økologisk jojobaolie og økologisk sesamolie. Ingredienserne er også med til at sikre, at du ikke får tør hud når du vasker ansigtet. Derudover, er dens næringsrige formel en effektiv rensemetode til at fjerne øjenmakeup

Herudover, så vil du ikke opleve at du får følelsen af en “stram hud” som med skrappe renseprodukter, der kan ødelægge balancen i huden. Det betyder også, at du med fordel kan bruge denne renseolie, hvis du har tør hovedbund, da den vil tilfører næring og fugt.

Samtidig, så er denne plejende formel genial til et hav af andre ting. Du kan med denne renseolie også pleje dine neglebånd, bruge den under dine ansigtscremer. Du kan også bruge olien til fodbad, massere ansigtet, som olie til kroppen eller håret, som hårkur eller når du barberer dig.

Vores vurdering

Dette er uden tvivl en af de bedste renseolie i vores test. Denne olie har en skøn, rensende effekt der efterlader huden blød. Det er en multiolie, der også kan pleje vores hænder, fødder eller hår.

Den efterlader os ikke med en fedtet hud når vi bruger den til at fjerne makeup. Tværtimod oplever vi, at både renser huden og tilfører næring.

Derfor skal du købe produktet

Ønsker du en renseolie, som både kan rense din hud og pleje dit hår? Så bør du prøve denne.

#3 Shiseido Perfect Cleansing Oil

Shiseido Perfect Cleansing Oil

Køb for 365,- kr. hos nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kan fjerne vandfast makeup
 2. Fugtgivende
 3. Beskytter huden

Egenskaber

Shiseido Perfect Cleansing Oil er en renseolie, der med sin unikke Gentle Quick-Removing Technology, anses som værende en særlig lækker og effektiv renseolie. Denne renseolie trænger dybt ned i porerne og fjerner makeup, og efterlader din hud fugtet og lækker.

Denne renseolie bygget på en formel, der sikre dig ekstrem fugt, og beskyttelse af din hud ved afrensning. Den trænger dybt ned i huden i ansigtet, hvor den ubesværet kan fjerne makeup og urenheder fra huden – dette gælder også vandfast øjenmakeup og uanset hudtype.

Shiseido Perfect Cleansing Oil både renser huden, men sikre også, at du undgår tørre huden ud med skrappe kemikalier. Du kan bruge denne renseolie både morgen og aften. Alt du skal gøre er at pumpe olien ud i din hånd og massere godt ind i huden for at rense de sidste rester af snavs.

Vores vurdering

Denne renseolie fra Shiseido fortjener i den grad en top-3 plads. Den er klart en af de bedste rensolie, vi har prøvet – og en særligt effektiv rensemetoder, til at fjerne makeup eller gøre dit ansigt klar til en ny dag.

Den efterlader din hud fugtet og lækker, den udtørrer ikke huden eller irritere hudens balance.
Den er er egnet til forskellige hudtyper, og er nem at arbejde med, og fjerne igen med lunkent vand og en blød vaskeklud.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker at vaske ansigtet i en eksklusiv renseolie, der er en af de bedste renseoli på markedet, med dens dybderensende og fugtgivende evne, så er denne måske for dig.

#4 Clarins Total Cleansing Oil

Clarins Total Cleansing Oil

Køb for 260,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Velegnet til alle uanset hudtype
 2. Beroligende, fugtgivende og nærende
 3. Fjerner al makeup – også vandfast

Egenskaber

Clarins Total Cleansing Oil er renseolie, der er skabt til at rense huden i dybden med dens lækre og bløde konsistens. Denne renseolie er effektiv i sit arbejde med at fjerne alle former for makeup, herunder vandfast mascare m.m.

Denne renseolie er lavet på en formel, der er beriget med milde ingredienser, der ikke vil efterlade din hud tør. Når du vil vaske ansigtet, så vil du opleve, at renseolien forvandler sig fra en blød og behagelig olie til en mild rensemælk. Denne skal efterfølgende vaskes af.

På den måde vil denne renseolie både rense, berolige og holde din hud i balance.

Clarins Total Cleansing Oil vil efterlade dig med en hud, der føles helt ren og frisk. Samtidig vil du kunne mærke, at din hud vil være mærkbart mere fugtet og næret som aldrig før. Dette får dig til at fremstå forfrisket, ren og med en sund udstråling.

Vores vurdering

Denne renseolie forvandler sig fra olie til rens, når du arbejder med den. Det giver en fornemmelse af, at olien trænger dybt ned i huden og virkelig er effektiv i sit arbejde med at fjerne skid og snavns.

Denne renseolie kan bruges både morgen og aften. Den efterlader os med en blødgjort hud, der føles fugtet og helt ren – klar til at modtage pleje fra vores andre cremer m.m..

Derfor skal du købe produktet

Hvis du elsker følelsen af en helt ren hud, så er denne måske for dig.

#5 Biotherm Biosource Total Renew Oil

Biotherm Biosource Total Renew Oil

Køb for 189,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fjerner makeup og snavs
 2. Forvandler sig fra olie til skum
 3. Anvendes i ansigtet morgen og aften

Egenskaber

Biotherm Biosource Total Renew Oil er endnu en magisk renseolie, der forvandler sig fra blød olie til et skummende renseprodukt i samspil med vand. Det er et lækkert renseprodukt, der er nemt at arbejde med, og som er effektiv i kampen om at fjerne snavs og makeup fra huden.

Denne renseolie er bygget på en fomel, der indeholder algen Life Plankton™, som er en ingrediens Biotherm er kendt for. Denne algen findes primært i de varme thermalske kilder i Frankrig, hvor den lever et liv, der gør, at den er beriget med både mineraler og vitaminer.

Det betyder, at denne renseolie er god til at tilfører næring og intenspleje til huden, som også er med til at beskytte den mod forurening og miljø. Derudover, så indholder den gode, plejende og dybenderensende egenskaber, som sikre, at den fjerner alle form for makeup, snavs og sved.

Vores vurdering

Denne renseolie efterlader vores hud med en frisk og ren følelse efter vi har renset vores ansigt. Den er velegnet til alle uanset hudtype, hvilket er noget af det, som vi er allermest vilde med. Biotherm Biosource Total Renew Oil kan derudover påføres på din tørre hud uden vand først.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du drømmer om at mærke effekten af Biotherms algen Life Plankton™, og føle hvor ren din hud kan blive, så er denne måske for dig.

#6 Elizabeth Arden Ceramide Replenishing Cleansing Oil

Elizabeth Arden Ceramide Replenishing Cleansing Oil

Køb for 169,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Velegnet til enhver hudtype
 2. Fugtgivende og parfumefri
 3. Klinisk, dermatologisk-, og allergitestet

Egenskaber

Elizabeth Arden Ceramide Replenishing Cleansing Oil er en renseolie, der er egner sig til enhver type hud, men som er særdeles god til tør og moden hud. Dette skyldes dens intense fugtgivende og foryngende evner. 

Denne renseolie opløser let makeup rester, samt andre urenheder i huden, mens den også virker beroligende og plejende. Den indeholder ceramider, som er essentielle lipider, der sikrer, at din hud kan binde hudcellerne sammen. Dette hjælper med at genopbygge din hud og udseende.

Vores vurdering

Denne lukseriøse renseolie er let i sin konsistens og nem at arbejde med. Den trænger fint ind i huden og efterlader os med en ren følelse. Deruder, så føles vores hud ikke udtørret, men fuget.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du elsker følelsen af at bruge lukseriøse produkter, så er denne måske for dig.

#7 Clinique Take The Day Off Cleansing Oil

Clinique Take The Day Off Cleansing Oil

Køb for 219,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Beroligende
 2. Fjerner talg og urenheder
 3. Allergitestet og parfumefri

Egenskaber

Clinique Take The Day Off Cleansing Oil er en renseolie, der har en beroligende effekt på hude. Den er lavet til at fjerne makeup, samtidig med at den er effektiv i kampen mod overskydende , talg og urenheder.

Denne renseolie er lavet på en formel, der er skabt til at hjælpe din hud med at tage i mod dine øvrige renseprodukter og plejeprodukter i din hudpleje rutine. Derudover, så er den allergitestet, parfumefri og kan anvendes af enhver type hud.

Vores vurdering

Denne renseolie føles blid og behagelig mellem hænderne, når du arbejder med den og skal massere den ind i huden. Den fjerner effektivt makeup og efterlader dig med en frisk og ren følelse.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du i forevejen er fan af Cliniques produkter, så er denne helt sikkert også noget for dig.

#8 Tromborg Herbal Cleansing Oil

Tromborg Herbal Cleansing Oil

Køb for 290,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Skånsom og med æteriske olier
 2. God mod vandfast makeup
 3. Fjerner dødehudceller

Egenskaber

Tromborg Herbal Cleansing Oil er en renseolide, der er skånsom mod huden. Den renser din hud effektivt for snavs. Derudover, så fjerner den nemt også døde hudceller, affaldsstoffer og vandfast makeup .

Denne renseolie er lavet på en formel, der indeholder økologisk arganolie, der har en antibakteriel og fugtgivende på huden. Derudover, så vil denne ingrediense også stimulerer og stabiliserer hudens biomembran. Herudover indeholder den også æterisk olie.

Vores vurdering

Denne renseolie dufter skønt grundet dens indhold af naturlige olier. Den renser huden effektivt, så din hud er klar til make up. Den føles skånsom mod sart hud, og efterlader ikke huden alt for fedtet.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du godt kan lide, at din hudpleje dufter som en drøm og stadig er en effektiv rensemetode, så er denne måske for dig.

#9 Pudderdåserne Alt I En Renseolie

Pudderdåserne Alt I En Renseolie

Køb for 149,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Mild rens
 2. Indeholder glycerin og olier
 3. Giver fugt til

Egenskaber

Pudderdåserne Alt I En Renseolie er en renseolie, der er skånsom mod huden, og er mild i sit arbejde med at fjerne make up og snavs for porrerne i huden. Den er lavet til at sikre dig, en ren følelse efter brug, samt sikre, at din hud optager øvrige plejeprodukter bedst muligt.

Denne rensolie indholder glycerin, som skal være med til at sikre, at din hud bevarer fugtbalancen ved brug. Derudover så indeholder den olier, hvilket gør den velegnet til dig, der døjer med at have et tørt ansigt.

Vores vurdering

Med et enkelt pump vil denne oliebaseret renseolie forvandle tør hud til fugtet og beskyttet hud. Denne rensolie arbejder sammen med hudens naturlige olier, og tilfører næring til din hud. Det betyder, at du er sikret en fugtet hud, der er klar til make up og pleje efter hvert brug.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du døjer med tør hud, så er denne oliebaseret renseolie måske noget for dig.

#10 Lancôme Miel En Mousse Foaming Cleansing Makeup Remover

Lancôme Miel En Mousse Foaming Cleansing Makeup Remover

Køb for 189,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fjerner snavs og makeup
 2. Indeholder akaciehonning
 3. Velegnet til normal hudtype

Egenskaber

Lancôme Miel-En-Mousse Foaming Cleansing Makeup Remover er en renseolie, der er blød og behagelig at arbejde med. Den fjerner effektivt snavs og makeup, så effektivt som muligt fra huden, samtidig med at den plejer huden i dybden.

Denne renseolie er lavet på en formel, der som navnet antyder, indeholder honning. Det er også herfra, at den har fået sin konsistens, hvilket du vil opleve når den kommer på huden, hvorefter den smelter ind i huden, når du tilfører lunkent vand og den forvandler sig til renseskum.

Vores vurdering

Denne renseolie, der indeholder akaciehonning renser huden grundigt. Den føles en smule anderledes end mange andre produkter, man kan rense sin hud med, grundet dens konsistens.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du vil opleve hvordan huden føles, når honning forvandler sig til blødgørende rens, så er denne måske for dig.

Hvad skal man overveje når man køber renseolie?

Du skal overveje, at købe en renseolie, hvis du vil minimere dit brug af kemikalier i almindelige ansigtsrens. Derudover, så skal du overveje at bruge renseolie, hvis du døjer med tør hud. Her kan indholdet af olier bidrage til hudens tilstand og din øvrige hudpleje.

At benytte renseolie, som indholder olier til ansigtet og du døjer med fedtet hud, så vil en renseolie tilmed sørger for, at huden kommer i balance og sikre, at din hud ikke overproducere olien i huden.

Hvilke ingredienser er der i renseolie?

I en renseolie indholder en form for olie foruden øvrige renseprodukter og hudpleje. Disse ingredienser har forskellige egneskaber, men bruges til at tilfører næring til huden. Herudover, så er der nogen renseolier, der indholder ingredienser, der forvandler olien til skum.

Tilsammen vil ingredienserne fjerne den dårlige olie fra huden, samt snavs og skift fra hude, samt makeup-rester og bakterier.

Hvad er forskel på renseolie og rensemælk?

En rensemælk fungerer rigtig godt, hvis du døjer med tør og sart hud. En rensemælk har den fordel, at den ikke skal vaskes af med en våd klud, som en renseolie. På den måde bliver huden ikke udtørret på samme måde som med almindelige rens.

En renseolie, er en oliebaseret rens, der er skabt til sikre, at hudens naturlige olier. En renseolie indeholder olie, virker blødgørende, velegnet til tør hud og tilfører næring til huden. Denne rens skal vaskes af igen med en varm vaskeklud.

Hvilket renseprodukt, der passer til dig og som rens til ansigtet, kommer an på dit behov og hud.

Hvilken renseolie er bedst i test?

Der er ingen tvivl hos os! Naturlig Olie Økologisk Renseolie er den bedste renseolie, vi har prøvet og fortjener en klar første plads. Du må ikke snyde dig selv for den!

Hvorfor bruger man olie til at rense huden med?

Man bruger en renseolie med olie i for at pleje og give fugt, og for at undgå at huden bliver tør.

Malene

Malene er en af vores talentfulde tekstforfattere og produkttestere. Hun har været en del af hjemmesidens siden 2021 og har bidraget med en stor mængde beautyguides og testet produkter fra shampoo til hårserum og vippeserum.

Hun er vores go-to når vores artikler skal opdateres med vores nyeste test, som hun også selv foretager.