bedste kollagenpulver

Bedste kollagenpulver test 2023

Alle drømmer en smuk hud, glansfyldt hår, pæne negle og at hæmme visse aldringstegn. Dog kan vejen dertil virke lang og svær, men det er der råd for. Med hjælp fra kollagen kan du bidrage til både dit hår, din hud og knogler bevare sin sundhed og sikre, at dit ungdommelig udtryk varer ved!

For at sikre, at du få fat i den ekstra kollagen, der matcher dit behov, har vi testet 12 forskellige kollagenprodukter, så du ved, hvilken én, der bedst kan hjælpe dig og du er sikret det bedste og mest effektive resultat. Vil du vide mere? Så læs med vores bedst i test.

Hvilke kollagenpulver er bedst i test

 1. Nutrinic Kollagen+
 2. Marine Collagen med Hyaluronsyre
 3. Green Goddess Marine Collagen Natural – Kendt fra Løvens Hule
 4. NORDIC SUPERFOODCollagen Premium+
 5. VILD NORD – Collagen YELLOW BLAST
 6. Puori CP1 Kollagenpulver
 7. Copenhagen Health Marine Collagen
 8. Bodylab Collagen Booster – Green Apple
 9. VILD NORDCollagen Clean Protein
 10. NDS Probiotic Skinactive
 11. Seagarden Pure Marine Collagen
 12. Skin Care Collagen Filler Tabletter

#1 Nutrinic Kollagen+ – Testvinder i 2021 og bedste 3-i-1 kollagen

nutrinic kollagen+ pulver

Køb for 349,- kr. hos Nutrinic.dk

Fremhævede egenskaber

 1. “3-i-1” kosttilskud med 100% marine kollagen
 2. Reducerer dybden af rynker
 3. Klinisk dokumenteret
 4. Testvinder af Danish Beauty Awards 2021

Egenskaber

Nutrinic Kollagen+ er et såkaldt 3-i-1 produkt der med indholdet af 100% marine kollagen, zink samt c-vitaminer giver alle de bedste egenskaber i ét produkt. 

Kollagen har klinisk dokumenteret effekt således, at det efter brug i 12 uger har været dokumenteret af forskere, at kollagen peptiderne havde en positiv virkning på dybden af rynkerne, hudens elasticitet samt hudens fasthed. 

Hertil kommer, at c-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, som er vigtigt for hud og knogler. Med indholdet af zink beskyttes hudens celler desuden mod oxidativt stress således, at hud, hår og negle vedligeholdes mere optimalt.  

Dette kollagen produkt er desuden det første danske kollagen produkt, som er anerkendt med en miljøcertificering, og dermed lever op til yderst strenge krav omkring miljø- og dyrevelfærd. 

Vores vurdering

Vi har testet dette produkt over noget tid for bedst muligt at kunne vurdere effekten, og vi må altså bare sige, at vi tror på det! Især linjer omkring øjne og mund synes mindset. 

Huden virker desuden mere elastisk og fast, og huden i ansigtet fremstår desuden mere “frisk” med mere glød. 

Derfor skal du købe Nutrinic Kollagen+

Du skal købe dette kollagen produkt, hvis du ønsker et 3-i-1 produkt, som giver alle de bedste egenskaber fra kollagen, vitaminer og zink samlet i kun ét produkt

#2 Marine Collagen med Hyaluronsyre – Bedste kollagen med Hyaluronsyre

Marine kollagenpulver med Hyaluronsyre

Køb for 219,- kr. hos Shytobuy.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Hjælper hud, knogler og led 
 2. Beriget med hyaluronsyre, c vitamin og Co-Q10
 3. Beskytte celler mod oxidativ stress 

Egenskaber

Marine kollagen består af kollagen, der er udvundet fra skæl på saltvandsfisk. Og grundet dens indhold af særlige peptider, siges det, at marine kollagen somme denne bliver absorberet 1,5 gange mere effektivt end andre typer kollagen.

Det er også én af grundende til, at Marine kollagen med hyaluronsyre er vores bedst i test!

Dette kollagen kosttilskud er fyldt naturligt med ingredienser som Q10, aloe vera og zink, der bidrager til din hud, knogler og led.

Derudover, er dette kollagen kosttilskud også fremragende til at modvirke oxidativ stress, der er en tilstand, hvor mængden af vævsnedbrydende frie radikaler overstiger mængden af beskyttende antioxidanter. Dermed beskytter den også effektiv mod aldring.

Vores kollagenpulver bedst i test, Marine kollagen med hyaluronsyre, er også beriget med C-vitamin og andre essentielle vitaminer og mineraler, der sikre, at give din naturlige kollagen-produktion får et velfortjent boost.

Vores vurdering

Der er ingen tvivl! Marine kollagen med hyaluronsyr er bedst i vores kollagenpulver test. Dens evne til at oprette og bidrage til hudens egen naturlige kollagenproduktion er uovertruffet. Den efterlader dig med en synligt mere smuk og sund hud.

Dette er den bedste kollagen af alle, vi har testet. Den spændstig hud, som den efterlader en med er ulig noget andet kollagen, vi har prøvet.

Derfor skal du købe produktet

Drømmer du om en mere elastisk hud uden tydlige rynker? Så er disse kollagen kapsler lige noget for dig. Den er en uundværlig byggesten, hvis du ønsker en spændstig hud, der er smuk og lækker året rundt.

#3 Green Goddess Marine Collagen Natural – Kendt fra Løvens Hule

Green Goddess Marine Collagen Natural

Køb for 299,- kr. hos Greengoddess.dk

Fremhævede egenskaber

 1. 100% bæredygtigt marine kollagen (bæredygtigt fiskeri)
 2. Reducerer rynker og holder bindevæv spændstigt
 3. Bidrager også til hårpleje, negle, knogler muskelmasse etc. 
 4. Stort set lugt- og smagsneutralt 

Egenskaber

Dette kollagen-produkt er et lugt- og smagsneutralt kollagenpulver, som nemt anvendes i madlavning. Det kan desuden også anvendes i drikke – både kolde og varme, da den smagsneutrale kollagen tåler opvarmning. 

Et dagligt tilskud af kollagen hjælper med at mindske både rynker og fine linjer, da huden består af op mod 75% kollagen (som dog mindskes med alderen). 

Chokolade-versionen af kollagenpuvler fra Green Goddess indeholder udover kollagen også B-vitamin, C-vitamin og Zink, og er derfor det perfekte “alt-i-1” kollagen-tilskud med mange gode effekter. 

Vores vurdering

Green Goddess kollagen er noget af det mest anerkendte på markedet, og får rigtig gode anmeldelser grundet den gode effekt. De fleste ser effekten efter 6-12 uger. 

Det som gør den neutrale kollagen helt genial er, at den tåler varme, så man kan f.eks. vælge at tilsætte den til kaffen om morgenen, så man husker at få sit daglige tilskud. Produktet opløses nemt og efterlader ikke klumper eller lignende. 

Derfor skal du købe Green Goddess Marine Collagen Natural

Du skal købe dette kollagen-produkt, hvis du er på udkig efter bæredygtigt kollagen med neutral smag, så det har flere anvendelsesmuligheder. 

#4 NORDIC SUPERFOOD Collagen Premium+

nordic superfood kollagenpulver

Køb for 293,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Sikrer smukke negle og hår
 2. Bidrager til kollagenproduktion
 3. Kollagen udvundet af fisk fra Nordatlanten

Egenskaber

Nordic Superfood Collagen Premium+ er et kollagenpulver, der også er udvundet fra fisk . Denne type kollagen indtages ikke som kapsler, men er derimod flydende kollagen.

Din krop har en naturlig produktion af kollagen, men ved at indtage ekstra kollagen, så vedligeholder du den almindelige dannelse af kollagen i huden. På den måde bidrager du til, at du med denne kollagen kan modarbejde hængende hud, tydelige rynker og genoprette hudens elasticitet.

Og lige præcis er dét er en af grundene til at Collagen Premium+ får en solid 2. plads i vores kollagen test. For foruden, at den har en positiv indvirkning på huden, så sikre den også at du får smukke negle og hår.

Vores vurdering

Dette kollagenprodukt er helt genialt og et fantastisk alternativ til dem, der gerne vil drikke kollagenpulver i stedet for at indtage kollagen kapsler.

Effekten er ikke til at tage fejl af! Den udglatter fine linjer og rynker og ved dagligt indtag vil den også mindske dannelsen af nye linjer.

Derfor skal du købe produktet

Ønsker du, at din hud forekommer naturligt frisk og ung? Så er denne kollagen lige noget for dig.

#5 VILD NORD – Collagen YELLOW BLAST

VILD NORD - Collagen YELLOW BLAST

Køb for 439,- kr. hos Coolshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Hydrolyseret marine kollagenpulver
 2. Indeholder hypen, havtorn, multebær og acerola
 3. Vitamin C

Egenskaber

VILD NORD Collagen YELLOW BLAST er et kosttilskud, der består af en unik blanding af hydrolyseret kollagen og pulveriseret hypen, havtorn, multebær og acerola.

Grundet dette indhold, så har denne kollagenblandingen et højt indhold af vitamin C. C vitamin bidrager til at kollagen naturligt dannes i kroppe, og får dermed en helbredende og cellefornyende virkning.

Ved daglig indtagelse af Collagen YELLOW BLAST kollagen tilskud, sikre du, at du får et højt indhold af kollagenpeptider og 2000 mg bærpulver, som svarer til at spise 8 g friske bær hver dag.

Dette kollagen tilskud har en delikat smag af havtorn, der er utroligt lækker at blande med vand, juice eller skyr. 

Vores vurdering

Vores naturlige produktion af kollagen og hud elsker dette produkt. Et dagligt tilskud af dette kollagen holder vores hud spændsigt, blød og lækker. Derudover føles vores led og generelle velvære bedre.

Derfor skal du købe produktet

Er din hud ved at miste sin elasticitet? Så skal du ud og have fingrene i denne effektive sag.

#6 Puori CP1 Kollagenpulver

Puori CP1 Kollagenpulver

Køb for 186,- kr. hos Apopro.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Naturligt udvundet kollagen
 2. Opløses let i kolde og varme drikke
 3. 90% rent protein

Egenskaber

Kollagen er et af de mest forekommende protein i vores krop, og da den primært findes i vores hud, hår, negle, led, sener og knogler. Det er også derfor, at det er det, der er med til at holde os smukke for det påvirker alt.

Bare fordi at produktion af kollagen forekommer naturligt i kroppen, så skader det ikke at hjælpe den lidt på vej. Og en af de effektive måder at gøre det på, er ved at indtage Puori CP1 Kollagenpulver.

CP1 er et rent og naturligt kollagen, der let opløses i kolde og varme drikke uden at give smag. Det betyder, at du sagtens kan gøre dit daglige indtag af kollagen til en del af morgen rutinen.

Hver skefuld med CP1 giver over 90% hydrolyseret protein, der sammen med sund kost øger din sundhed og minimere skøre knogler.

Vores vurdering

Leder du efter en smagsløs kollagen-løsning, som du nemt kan gøre til en del af din rutine, så skal du ikke lede længere. Denne kollagen fungerede godt sammen andre drikke – og sammen med en varieret kost, så har vi aldrig haft det bedre.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker en nem måde at få dit daglige indtag af lidt kollagen, så er dette måske løsningen for dig.

#7 Copenhagen Health Marine Collage

Copenhagen Health Marine Collagen

Køb for 129,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Tilfører mere vand og fugt til huden
 2. Mere spændstig hud
 3. Mindsker rynker og strækmærker

Egenskaber

Hvis du ønsker at gøre det bedste for din hud, så er Copenhagen Health Marine Collagen måske noget for dig. Her får du et produkt, der er bygget op omkring en unik formel proppet med premium kollagen.

Kollagen er et naturligt og vigtigt element for dit sundhed og generelle velbefindende. Det er blandt andet meget vigtigt for at holde din hud smidig. En smidig hud er i særdeleshed en god egenskab, hvis man gerne vil forbygge strækmærker.

Marine Collagen fra Copenhagen Health tilfører mere vand og fugt til din hud – det betyder, at med et glas vand og Marine Collagen fra Copenhagen Health så vil du snart have en drøm af en hud, hår og negle.

Vores vurdering

Fordi produktionen af kollagen går ned af bakke allerede fra 25-årsalderen, så er det vigtigt, at vi indtager kollagen i høj kvalitet, der kan fremme produktionen. Og det må man sige, at Copenhagen Health Marine Collagen gør!

Det er kollagen til dig, som altid gerne vil gøre lidt ekstra for din hud, men kun vil have det bedste af det bedste.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du nogensinde været i tvivl og stillet dig selv spørgsmålet “virker kollagenpulver?” Så er kollagen fra Copenhagen Health Marine Collagen det eneste svar du behøver!

#8 Bodylab Collagen Booster – Green Apple

Bodylab Collagen Booster

Køb for 229,- kr. hos Apopro.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Med smag af ‘Green Apple’
 2. Tilsat vitamin c
 3. Indeholder zink og selen

Egenskaber

Bodylabs Collagen Booster, booster kroppens naturlige kollagen og giver dig en blød hud. Derudover styrker den også hår, led og negle.

Deres kollagen er et alt-i-et kollagenprodukt, der indeholder to typer kollagen samt naturlige mineraler, vitaminer og planteekstrakter, som hjælper dig med at vedligeholde din indre og ydre skønhed.

Kollagenpulveret har smag som et saftigt, grønt æble, og du indtager det ved at blande det op med vand. Det er tilsat c-vitamin og biotin samt zink og selen for at sikre, du får de tilskud, du skal.

Vores vurdering

Al den mad og drikke, vi indtager og den søvn vi får påvirker vores sundhed og velvære – så hvorfor ikke give det et skub i den rigtige retning? Bodylabs kollagen er et godt kosttilskud, der klart giver en bedre følelse i kroppen. Dog ser vi ikke den store effekt på vores hud, hvor de fine linjer lever endnu.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter et kollagenprodukt, der får din krop til at føles som det tempel, det er – så er det her måske noget for dig!

#9 VILD NORD Collagen Clean Protein

VILD NORD Collagen Clean Protein

Køb for 206,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. 100% hydrolyseret kollagen
 2. Lavt fedtindhold
 3. Udvundet fra vildfanget torsk

Egenskaber

Vild Nords kollagenprodukt Collagen Clean Protein består af 100% hydrolyseret marine kollagen. Deres kollagen er udvundet fra vildfanget torsk, der kommer fra det nordlige Atlanterhav via bæredygtigt fiskeri. 

Deres Collagen Clean Protein har et lavt fedtindhold og et højt indhold af protein, hvilket gør, at den hjælper din krop med at opretholde sunde led vedligeholder din knogle- og muskelmasse.

Vores vurdering

Vi føler os sunde og stærke efter at have prøvet Vild Nords Collagen Clean Protein. Den giver et klart boost til kroppen og dens processer, men de fine linjer lever lidt endnu.

Derfor skal du købe produktet

Leder du efter et godt boost til din krop, der både bidrager til knogler, hud og muskler? Så er dette lige noget for dig.

#10 NDS Probiotic Skinactive

NDS Probiotic Skinactive

Køb for 349,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder probiotika bakteriestammer
 2. Uden kemiske og syntetiske stoffe
 3. Forbedre fordøjelsen

Egenskaber

NDS Probiotic SkinActive total SkinCare er et kosttilskud, der blandt andet tilfører huden masser af kollagen. Derudover indeholder det probiotika og et væld af gavnlige vitaminer, der bidrager til en bedre hudkvalitet og fordøjelse.

Formlens indehold af kollagenpeptider, probiotika, C vitamin, E vitamin og Zink har gavnlig effekt på hudens kvalitet. Udvalgte ingredienserne virker i det mellemste og det nederste hudlag og giver huden fasthed og struktur, samt elasticitet og spændstighed via elastinfibre.

Probiotikaet tilfører maven udvalgte bakteriestammer, som bidrager til en normal tarmflora. 

Vores vurdering

Vi kan mærke en god forskel på vores mave og velvære efter at have testet dette kosttilskud. Det er som om at kroppen arbejder bedre sammen, samtidig med at ens hud og udstråling er bedre. Det kan et eller andet, selvom at vores fine linjer stadig er synlige.

Derfor skal du købe produktet

Leder du efter et kosttilskud, der får hele systemet til at spille sammen til en grad, at det kan ses? Så er det her måske lige noget for dig.

#11 Seagarden Pure Marine Collagen

Seagarden Pure Marine Collagen

Køb for 209,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fremstillet af torskeskind
 2. Omdannet via hydrolyse
 3. Indeholder aminosyrer

Egenskaber

Seagarden Pure Marine Collagen er fremstillet af vildtfanget fisk fra det Nordlige Atlanterhav, hvilket betyder, at dette kollagen er marine kollagen

Dette specifikke kollagen fra Seagarden Pure fremstilles af torskeskind. Via hydrolyse omdannes torskeskindet til 5000 mg hydrolyserede kollagenpeptider. Denne proces bedtyder for dig, at denne kollagen bliver optaget hurtigere i kroppen.

Denne indeholder aminosyrer, især glycin, prolin og hydroxyprolin og er en god kilde til vedligeholdelse af muskelmasse og knogler.

Vores vurdering

Denne kollagen gør, hvad du vil forvente. De bidrager til din krop, men de fine linjer lever lidt endnu. Dog skal det siges, at de heller ikke bliver værre – og det i sig selv er en præstation.

Derfor skal du købe produktet

Har du brug for et solidt produkt, der lige tager de værste kampe og sikre, at du får et lille boost i hverdagen? Så er dette måske for dig.

#12 Skin Care Collagen Filler Tabletter

Skin Care Collagen Filler Tabletter

Køb for 221,- kr. hos Apopro.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Påvirker dermislaget i huden
 2. Ekstrakt af granatæble og tomat
 3. Beskytte celler mod oxidativ stress

Egenskaber

Skin CareCollagen Filler er en hudplejetablet, der fungere som supplement til din skønhedsrutine. Denne kollagen påvirker din huds vitalitet i dermislaget, hvor kollagen og elastiske fibre ofte sidder og sikre du har en lækker og fyldig hud.

Denne kollagen er også en maritim kollagen, hvilket er god ting, da det dén kollagen minder meget om den, der naturligt findes i dermis. Kollagenen består derudover over af ekstrakter af granatæble, tomat og naturlig astaxanthin.

Tabletten indeholder også vitamin C, som bidrager til normal dannelse af kollagen for hudens og blodkarenes normale funktion og beskytter cellerne mod oxidativ stress.

Vores vurdering

Denne kollagen tablet er et godt alternativ, hvis du ikke ønsker at indtage kollagenpulver flydende. Derudover er den et godt supplement til din daglige skønhed og understøtter dine normale plejerutiner.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker en kollagen, der lige gør det ekstra og når ned de dybe hudlag, så er denne måske noget for dig.

Bedste Kollagenpulver til huden

Jo ældre vi bliver, jo mere mere falder vores naturlige produktion af kollagen. Og jo lavere produktion vi har af kollagen, jo ældre ser vi ud og kroppen, muskler og væv begynder at blive mere sårbart. Derfor er der mange, der tager kollagen som tilskud for at bremse aldringstegnene.

Vi anbefaler, at du finder en kollagen creme, der indholder a-vitamin, da det er med til at øge produktionen af din egen kollagen. Samtidigt gør det også din hud mere modstandsdygtig over for forurening m.m. 

Suppler dit kollagentilskud med creme eller serumkapsler, der indeholder a vitamin. Dette vil styrke din huds elasticitet og have en cellefornyende effekt og forebygge tidlige aldringstegn.

Bedste kollagenpulver til håret

Kollagen er et protein, som kroppen bruger til at danne hår, negle og brusk. Hvis du ønsker at styrke dit hår og forbedre dens kvalitet, så skal du gå efter hydrolyseret kollagen eller kollagen peptider. Leder du derefter et alternativt middel til håret? Så bør du læse vores artikel om vitaminer til håret, som er et alternativ kosttilskud.

Hydroliseret kollagen og kollagen peptider findes ofte i kosttilskud, er nemt for kroppe at optage og derfor genialt til håret.

Kollagen pulver eller piller

Om du skal vælge pulver eller piller, når du skal købe dit kollagen tilskud kommer meget an på, hvad du personligt er til. De har begge den samme effekt uanset om du vælger piller eller pulver.

Hvad er hydrolyseret kollagen pulver

Er du på jagt efter kollagen, der nemt bliver optaget i kroppen, så skal du kigge efter hydrolyseret kollagen.

Hydrolyseret kollagen betyder, at de små kollagen peptider er nedbrudt i endnu mindre dele. Det gør det lettere for kroppen at opløse kollagen tilskuddet, fordøje det og dermed også at optage det.

Findes der kollagen i kost og mad?

Selvom man kan få solide kollagen tilskud i alt fra pulver, tabletter, cremer og serum, så er sandheden, at for at kunne genopbygge kollagen bedst muligt, så skal man se på sin kost først.

Du skal gå efter fødevarer, der er rige næringsstoffer og protein. Derfor kan du med fordel spise kød, fisk, røde frugter og grøntsager, men spise også gelatine og fødevarer, der er rige på svovlforbindelser.

Hvad er det bedste kollagen tilskud?

Hvis du vil gøre kollagentilskud til en del af din rutine, så skal du mærke efter om du er mest til piller eller pulver.

Det gode ved pulver er, at du kan blande det op med morgenkaffen eller din juice, uden du kan smage det. Andre har smag og kan med fordel blandes med vand, for at gør din drik mere spændende. Piller er derimod en god del af morgen og aften rutinen, hvis du i forevejen tager andre tilskud.

Hvad indeholder kollagenpulver?

Kollagen er et protein, der findes naturligt i kroppen, men når man laver kollagentilskud, så er det typisk udvundet fra andre kilder. Her er fisk en stor og god kilde til sund og næringsrig kollagen.

Typisk stammer det fra fiskenes skæl, da de indeholder kollagen, der er er nemt for kroppen at optage og som ligner kroppens egen kollagenproduktion..

Hvilket kollagenpulver er det bedste?

Vores bedste i test af kollagen er Marine Collagen med Hyaluronsyre, da den vil kunne gøre en forskel for alle uanset alder. Du vil kunne se en tydelig forskel i struktur og opleve, dine fine linje forsvinde som dug for solen.

Hvis du er mere til cremer og serum, så skal du gå efter cremer med a vitamin, kollagen og hyalyronsyre.

Hvad er kollagen pulver godt for?

Kollagenpulver hjælper dig med at opretholde en sund krop og bidrager til, at hud holder sig ung og stram i længere tid. Derudover, så hjælper det dig med at holde dine knogler, muskler og led sunde og raske.

Kollagenpulver har samme effekt som piller, og der er derfor ikke den store forskel.

Artiklen blev publiceret d. marts 29, 2023 af Liva og senest opdateret d. marts 29, 2023 af Liva