Bedste øjenbrynsgel test guide (2024) – Brow gel til dine øjenbryn

Artiklen er senest opdateret d. januar 29, 2024 af Liva

Med den bedste øjenbrynsgel kan du skabe fyldigere bryn, der er mere definerede. Derudover er gelen med til at holde dine bryn på plads hele dagen. Læs med i denne guide, hvor vi har taget et kig på nogle af de bedste øjenbrynsgel på markedet, så du kan finde den rigtige øjenbrynsgel.

Hvilke produkter er med i bedste øjenbrynsgel bedst i test guiden

 1. MAC Brow Set – Clear
 2. Nyx Øjenbrynsgel – Control Freak
 3. DUFFBEAUTY High Define Brow Gel
 4. PureBrow Gel fra Jane Iredale
 5. NYXMakeup Brow Glue
 6. NYX PROFESSIONAL MAKEUP Control Freak Eyebrow Gel Clear
 7. IDUN Minerals Perfect Eyebrows Gel Dark
 8. Ecooking Eyebrow Gel 00
 9. essence make me brow eyebrow gel mascara

#1 MAC Brow Set – Clear

MAC Brow Set - Clear

Fremhævede egenskaber

 1. Sved- og luftfugtighedsafvisende
 2. Vandfast
 3. Langtidsholdbar formel

Egenskaber

Med MAC Brow Set – Clear får du MAC’s best sælgende øjenbrynsgel, der har en langtidsholdbar formel, så dine bryn holdes på plads dagen lang. Dette produkt kan klare alt fra pjuskede bryn til naturligt bløde bryn. Uanset hvilket resultat du gerne vil have, så kan du med dette brow set få et smukt look.

Du kan bruge denne øjenbrynsgel både alene eller kombinere den med dine yndlings brynprodukter. Derudover kan du bruge dette brow set til at separere dine øjenvippe og holde bakkenbarter, babyhår eller generelle ansigtshår på plads.

MAC Brow Set er både vandfast og sved- og luftfugtighedsafvisende, så du skal ikke bekymre dig om at få lidt sved på panden. Produktet er testet af øjenlæger og kan også bruges af personer, der bruger kontaktlinser.

For det bedste resultat skal du starte inderst på brynet og redde opad og udad med korte strøg, og så skal du ellers bare fortsætte, indtil du får den ønskede effekt.

Vores vurdering

Dette er et rigtig godt brow set, der giver gode resultater. Uanset hvilket look du er på udkig efter, kan du opnå det med dette produkt. Derudover kan vi godt lide, at du kan bruge produktet til babyhår og flyvske hår, så det hele holdes på plads.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et godt produkt, der holder brynene på plads hele dagen, så er MAC Brow Set – Clear lige noget for dig.

#2 NYX Øjenbrynsgel – Control Freak

NYX Øjenbrynsgel - Control Freak

Fremhævede egenskaber

 1. Fungerer med både pulver og blyant
 2. Ikke-klæbrig formel
 3. Giver en naturlig bue på vipperne

Egenskaber

Mangler du kontrol over dine bryn? Med NYX Øjenbrynsgel – Control Freak kan du hurtigt og nemt få fuld kontrol over dine bryn. Den klare formel fungerer både med pulver og blyant, så hvad end du bruger til at udfylde dig bryn, kan du bruge det med NYX Øjenbrynsgel – Control Freak.

Produktet både forsegler og holder brynene på plads hele dagen. NYX Øjenbrynsgel – Control Freak har en unik, ikke-klæbrig formel, der er behagelig at have på hele dagen. Derudover kan produktet fungere som en klar mascara, der definerer, adskiller og forbedrer den naturlige bue på vipperne.

Vores vurdering

Dette er et ganske fint produkt, der giver et flot resultat. NYX Øjenbrynsgel – Control Freak er forholdsvis budgetvenlig, men giver stadig flotte bryn.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe NYX Øjenbrynsgel – Control Freak, hvis du er på udkig efter en budgetvenlig øjenbrynsgel, der stadig giver et flot resultat.

#3 DUFFBEAUTY High Define Brow Gel

Duffbeauty High Define Brow Gel

Fremhævede egenskaber

 1. Plejer og definerer
 2. Holder brynene på plads
 3. Svedresistent og dryssefri

Egenskaber

Med DUFFBEAUTY High Define Brow Gel får du en 3-i-1 øjenbrynsgel, der plejer, definerer og holder dine bryn på plads hele dagen. Du får her en let og klar formel, der er beriget med arginin, tranebær koncentrat og panthenol. Dette sikrer, at du får ultimativ pleje til dine bryn, samtidig med at produktet er svedresistent og ikke drysser.

Denne brow gel er desuden vegansk.

Vores vurdering

Dette er et lækkert produkt, der giver et smukt og holdbart resultat. Vi kan godt lide, at produktet er svedresistent, så man nemt kan cykle på arbejde, gå en tur eller tage i fitness uden at have makeup i hele ansigtet.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en brow gel med en holdbar effekt, der samtidig virker plejende, så er denne brow gel fra Duffbeauty et oplagt valg.

#4 PureBrow Gel fra Jane Iredale

Jane Iredale - PureBrow Colour

Fremhævede egenskaber

 1. Holder brynene på plads
 2. Giver blødere og sundere hår
 3. Uden irritationsfremkaldende stoffer

Egenskaber

Her får du en lækker brow gel fra Jane Iredale, der har alle de egenskaber, du måtte have behov for, så du kan opnå sunde og smukke bryn. Dette er en brow gel med kulør, der fås i flere naturlige farver, så du kan finde en nuance, der passer bedst til dine bryn.

Produktet sørger for at holde dine bryn på plads hele dagen, og derudover virker den både plejende og blødgørende, så dine øjenbrynshår holdes både sunde og bløde.

Gelen indeholder plejende ingredienser samt algeekstrakter, der naturligt har gode egenskaber for dine bryn. Du får her et naturligt udseende, og gelen kan endda dække grå hår, hvis du skulle have brug for det.

Du kan selv forme brynene, som du ønsker med denne brow gel. Produktet er ikke testet på dyr, og det indeholder ingen irritationsfremkaldende stoffer.

Vores vurdering

Dette er en super lækker brow gel, der er nem at anvende, og som giver gode resultater hver gang. Vi kan godt lide, hvordan produktet både giver smukke bryn, samtidig med at det hjælper med at holde brynene sunde.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne brow gel, hvis du gerne vil have et virkelig godt produkt, der både giver et smukt look og holder dine bryn sunde.

#5 NYX Brow Glue

NYX Makeup Brow Glue

Fremhævede egenskaber

 1. Holder hele dagen
 2. Giver et fejlfrit og naturligt look
 3. Ikke-klæbende og efterlader ingen rester

Egenskaber

Med NYXMakeup Brow Glue kan du skabe de perfekte bryn, der holder hele dagen. Limen er særligt udviklet til at holde din bryn på plads, så du altid kan opnå et fejlfrit og naturligt resultat. Med denne lim er det nemt som en leg at forme og style brynene. Limen er nem at påføre, og den tørrer hurtigt. Dette gør det muligt at skabe præcise linjer og definere dine bryn nemt.

Limen hverken klæber eller efterlader rester, så du får altid et rent og professionelt resultat. Det er vigtigt, at dine bryn er tørre og rene, inden du bruger produktet. Påfør så et tyndt lag lim langs brynets form. Brug nu en børste eller blyant til at forme brynene og fylde dem. Lad nu limen tørre et par sekunder, og så er du klar.

Hvis du gerne vil skabe et perfekt og holdbart resultat, så er denne lim lige noget for dig.

Vores vurdering

Vi kan godt lide, hvor nemt det er at forme brynene med denne lim. Produktet er nemt at anvende, og du kan skabe helt præcise linjer, så du opnår et fejlfrit look.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en lim til dine øjenbryn, der er budgetvenlig, nem at bruge og giver et holdbart resultat, så er NYXMakeup Brow Glue et godt bud.

#6 NYX PROFESSIONAL MAKEUP Control Freak Eyebrow Gel Clear

Nyx Professional Makeup Control Freak Eyebrow Gel Clear

Fremhævede egenskaber

 1. Føles behagelig hele dagen
 2. Forsegler farven
 3. Definerer, adskiller og forstærker vippernes naturlige bue

Egenskaber

Har du helt mistet kontrollen over dine bryn? Frygt ej, NYX PROFESSIONAL MAKEUP Control Freak Eyebrow Gel Clear kommer dig til undsætning. Med denne brow gel kan du hurtigt og nemt tæmme selv de mest vilde øjenbryn.

Produktet har en gennemsigtig formel, der er god at bruge oven på både pudder og pen. Den forsegler farven og giver et flot look. Du får her en helt unik formel, der føles behagelig at have på hele dagen. Den kan også bruges som en klar brynmascara, der definerer, adskiller og forstærker vippernes naturlige bue.

Du får her en ikke-klæbende øjenbrynsgel, der gør det nemt at style brynene og giver et holdbart resultat. Produktet er desuden vegansk.

Vores vurdering

Dette er en budgetvenlig brow gel, der giver et flot look, og som er nemt at bruge. Vi kan godt lide, at produktet føles behagelig at have på hele dagen – der er nemlig intet mere irriterende end at kunne “mærke” sin makeup.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne brow gel, hvis du gerne vil have et effektivt produkt, der er behagelig at have på, og som skaber et flot resultat.

#7 IDUN Minerals Perfect Eyebrows Gel Dark

Idun Minerals Perfect Eyebrows Gel Dark

Fremhævede egenskaber

 1. Giver farve, form og stabilitet til øjenbrynene
 2. Skaber de perfekte bryn
 3. Præcis påføring og et naturligt look

Egenskaber

Med IDUN Minerals Perfect Eyebrows Gel Dark får du en øjenbrynsgel, der giver farve, form og stabilitet til dine øjenbryn. Denne øjenbrynsgel er ideel til dig, der gerne vil opnå de perfekte bryn med blot ét produkt. Produktets lille børste sikrer præcis påføring og giver naturlige bryn.

Denne brow gel indeholder mineralpigmenter, der sikrer en fin, jævn farve. Derudover er produktet beriget med naturlige fibre, der giver fyldige bryn. Dette er egentlig en såkaldt brynskygge, der minder meget om en bryngel, men den er en anelse mere tør i konsistensen.

Vores vurdering

Vi kan rigtig godt lide dette produkt. For os er det et stort plus, at du får det hele med dette ene produkt, så du ikke behøver flere forskellige produkter for at opnå perfekte bryn.

Derfor skal du købe produktet

Denne brow gel er til dig, der gerne vil opnå smukke bryn med blot ét produkt og ikke skulle bruge flere forskellige produkter.

#8 Ecooking Eyebrow Gel 00

Ecooking Eyebrow Gel 00

Fremhævede egenskaber

 1. Holder formen på dine bryn hele dagen
 2. Skaber definerede bryn
 3. Indeholder fugtgivende panthenol og hyaluronsyre

Egenskaber

Med denne eyebrow gel fra Ecooking får du et skønt produkt, der giver et utroligt resultat. Produktet får dine øjenbryn til at sidde på plads hele dagen, samtidig med alt gelen plejer dine bryn takket være de fugtgivende ingredienser hyaluronsyre og panthenol.

Med denne brow gel kan du forme dine bryn, som du ønsker. Produktet fås i fire forskellige varianter, så du kan vælge den nuance, der passer bedst til dine bryn.

Vores vurdering

Vi elsker, at denne brow gel indeholder både panthenol og hyaluronsyre, der begge er super fugtgivende. Derudover holder produktet virkelig brynene på plads dagen lang.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en brow gel, der virkelig holder brynene på plads, og som samtidig indeholder gode fugtgivende ingredienser.

#9 Essence make me brow eyebrow gel mascara

Essence make me brow eyebrow gel mascara

Fremhævede egenskaber

 1. Giver farve, fylde og form
 2. Skaber et defineret look
 3. Budgetvenlig

Egenskaber

Her får du et 3-i-1 produkt, der giver farve, fylde og form til dine bryn. Takket være de små fibre bliver de tynde dele af brynene fyldt og formet.

Vores vurdering

Dette er et yderst budgetvenligt produkt, der stadig virker helt fint.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et godt basisprodukt, der er utroligt budgetvenligt, så er denne brow gel lige noget for dig.

Hvilken er den bedste øjenbrynsgel?

Dette afhænger naturligvis af lige præcis dine bryn og dine behov, men vi har kåret Ecooking Eyebrow Gel 00 til testvinderen i vores guide.

Form dine bryn, og hold dem på plads hele dagen med en øjenbrynsgel

Måske du ikke tænker så meget over det, men dine bryn er faktisk ret vigtige for dit ansigt. Brynene rammer dine øjne ind, og de er med til at give dit ansigt karakter og definition. Som med alt andet, ændrer moden sig indenfor øjenbryn også. I dag går de fleste efter fyldige øjenbryn, der ser naturlige ud.

En øjenbrynsgel kan hjælpe dig med at opnå naturlige bryn med et fyldigt look. En brow gel holder dine bryn på plads, og produktet giver dig mulighed for at forme dine bryn. Mange brow gels kommer også med farve og virker endda plejende på dine bryn.

Så hvis du drømmer om fyldigere bryn, men du ikke har lyst til at skulle forbi kosmetologen ugentligt, så er en øjenbrynsgel lige noget for dig.

Hvad er en øjenbrynsgel?

Hvis dine bryn er vigtige for dig, så er en øjenbrynsgel uundværlig at have i din makeuppung. Med en øjenbrynsgel kan du forme og fiksere dine bryn, så de bliver siddende, hvor de skal hele dagen. Du kan lidt se en øjenbrynsgel som hårspray: Det holder brynene på plads, så de stadig ser formidable ud efter en lang dag.

En øjenbrynsgel minder lidt om en mascara i udseendet – blot er den typisk gennemsigtig, selvom den kan fås med farve. Børsten gør det nemt at skabe den ønskede form på brynene. Nogle øjenbrynsgel kan faktisk også bruges som en slags gennemsigtig mascara.

Transparent eller farvet øjenbrynsgel – hvilken er bedst?

Det er et godt spørgsmål, og i sidste ende afhænger det af smag og behag. Den helt klassiske øjenbrynsgel er en transparent gel. Dette betyder, at du kan bruge gelen på alle bryn, uanset farve. Hvis du fra naturens side næsten har de perfekte bryn, så er en gennemsigtig gel alt, du har behov for, da du bare skal holde brynene på plads.

Dog er de ikke os alle, der er så heldige at have de perfekte bryn fra naturens side. Nogle af os har brug for lidt farve til vores lyse bryn. For os kan en øjenbrynsgel med farvet gel være en stor hjælp. Her kan du både få farve og holdbarhed til dine bryn. Du kan i øvrigt sagtens bruge en farvet øjenbrynsgel ovenpå andre øjenbrynsprodukter, men du kan også sagtens bruge den alene.

Sådan vælger du den bedste øjenbrynsgel

Vi er alle forskellige, og den bedste øjenbrynsgel for din veninde er ikke nødvendigvis det bedste valg til dig. Du kan med fordel gøre dig følgende overvejelser, inden du køber din nye øjenbrynsgel:

 • Vil du gerne have en farvet eller gennemsigtig øjenbrynsgel?
 • Vil du gerne have en brow gel med meget eller lidt hold?
 • Har du behov for en brow gel, der er svedafvisende eller måske endda har en vandafvisende formel?
 • Vil du gerne have særlige egenskaber, såsom fugtgivende ingredienser eller fibre for ekstra fylde?

Disse er de vigtigste overvejelser at gøre dig. I bund og grund er det en smagssag, og hvad dine behov er. Hvis du gerne vil have en del mere fyldige bryn, så er det en god idé at vælge en øjenbrynsgel med fibre, da det er med til at give ekstra fylde til dine øjenbryn.

Sådan bruger din en øjenbrynsgel

Det er enormt nemt at bruge en øjenbrynsgel. Produktet har en lille børste (lidt som en mascara). Du skal såmænd bare børste dine øjenbryn, så de sidder, som du ønsker. Herefter skal du blot lade dine bryn tørre et par minutter – undgå at røre ved brynene, imens de tørrer. Voilá, så er du klar!

Hvis du bruger andre produkter, såsom en blyant, så skal du bruge disse produkter, inden din øjenbrynsgel, da den vil fiksere dine bryn.

FAQ

Holder en øjenbrynsgel hele dagen?

Det afhænger af lige præcis din øjenbrynsgel. Mange produkter er i dag udviklet til at holde hele dagen, men der er stadig nogle, der kun holder et par timer, så tjek produktet, inden du køber det, hvis det er vigtigt for dig, at dine bryn holdes på plads fra morgen til aften.

Er øjenbrynsgel vandtæt?

Du kan godt gå øjenbrynsgel med en vandafvisende formel. Husk blot at kigge efter det, da det ikke er alle, der er vandtætte.

Kan folk med tynde øjenbryn drage fordel af en øjenbrynsgel?

Absolut! Du kan negle skabe et fyldigere look med en øjenbrynsgel. Derudover sørger gelen for, at brynene holdes på plads i løbet af dagen.

Hvordan fjerner jeg øjenbrynsgel?

Du burde blot kunne fjerne din øjenbrynsgel med makeupfjerner. Nogle gange er det nødvendigt at lade din makeupfjerner sidde lidt, inden du kan fjerne din øjenbrynsgel, men det burde være nemt nok at fjerne. Er din øjenbrynsgel vandfast, skal du naturligvis bruge vandfast makeupfjerner.

Jeg hedder Heidi og er uddannet journalist fra journalisthøjskolen i Aarhus og startede min egen virksomhed i 2021. Jeg har lidt af en forkærlighed for skønhed og er pjattet med makeup og hudpleje. Især har jeg en stor interesse for hudpleje. Som så mange andre kæmpede jeg i mange år med akne og uren hud, og jeg har prøvet samtlige produkter på markedet, læst utallige blogindlæg, lyttet til podcasts og gransket internettet for information omkring akne. Det gav mig en naturlig interesse for hudpleje, makeup og andre skønhedsprodukter.