Bedste ansigtscreme test

Bedste ansigtscreme 2022

Du kan købe ansigtscremer overalt på nettet såvel som i fysiske butikker, hvorved der er et aldeles stort udvalg at vælge mellem. Spørgsmålet er, hvilken ansigtscreme som er bedst?

Vi har gjort det nemmere for dig at finde den bedste ansigtscreme på markedet i 2022, så du kan være sikker på, at du benytter den creme, som giver tydelige resultater og den mest optimale pleje til lige præcis dig.

Ansigtscremer er vigtige for hudens velvære og sundhed. Nedenfor kan du se markedets bedst i test-ansigtscremer samt få indblik i de unikke egenskaber, som gør netop disse produkter til de mest effektive og bedste ansigtscremer på markedet. Vi har anmeldt produkterne gennem flere tests og tydeliggjort, hvilken hudtype de enkelte hudplejeprodukter er bedst egnet til.

Produkter i vores ansigtscreme bedst i test 2022

 1. Australian BodyCare Face Cream (Testvinder)
 2. Vichy Aqualia Thermal Rehydration Rich
 3. Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator
 4. Ole Henriksen Sheer Transformation Perfecting Moisturizer
 5. Ecooking Dagcreme
 6. Dermalogica Skin Smoothing Cream
 7. Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream All Skin Types
 8. Origins Make A Difference Plus+ Ultra Rich Rejuvenating Moisturizer
 9. Ecooking 24 Hour Cream
 10. DM Skincare Dagcreme Spf 10

#1 Australian BodyCare Face Cream – Bedste plejende dag- og natcreme

Australian BodyCare Face Cream ansigtscreme

👉 Køb for 129,- kr. hos Australian-bodycare.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Kombineret dag- og natcreme
 2. Indeholder fugtgivende og plejende olier
 3. Modvirker urenheder

Egenskaber

Australian BodyCare har udviklet en effektiv fugtgivende ansigtscreme, som både kan anvendes morgen og aften til alle hudtyper. Den indeholder en række aktive plejende ingredienser, som understøtter hudens fugtniveau, virker blødgørende og modvirker uren hud.

Cremen indeholder blandt andet det populære Tea Tree Oil, som virker anti-bakterielt ved at bekæmpe snavs og urenheder, og som genopretter kroppens bakterieflora. Herudover indeholder den olie fra macademia-nødder, der giver huden fugt og pleje. Tasmansk peber nedsætter irritation samt rødme, og E-vitamin forhindrer tidlige alderstegn.

Vores vurdering

Denne Australian BodyCare ansigtscreme er drøj i brug og nem at påføre ansigtet. Den absorberes hurtigt og fugter øjeblikkeligt huden, således at den efterlades blød, uden at være fedtet. Yderligere er det tydeligt, at ansigtscremen indeholder de bedste naturlige ingredienser, som skånsomt, men effektivt giver holdbare resultater.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du vil give din hud den optimale pleje via markedets bedst i test-ansigtscreme, så skal du købe dette produkt. Der findes ikke mange ansigtscremer med så effektivt plejende virkning som denne; her er netop tale om den bedste dagcreme og natcreme på markedet, som virker effektivt på tør hud, uren hud og sart hud.

#2 Vichy Aqualia Thermal Rehydration Rich – Bedste ansigtscreme mod tør hud i ansigtet

Vichy Aqualia Thermal Rehydration Rich

👉 Køb for 167,- kr. hos Med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fugter huden i 48 timer
 2. 97 % naturlige ingredienser
 3. Dermatologisk testet

Egenskaber

Vichy Aqualia Thermal Rehydration Rich er en effektiv hydrerende ansigtscreme, som kan anvendes både morgen og aften. Dette er en ansigtscreme til tør hud og følsom hud.

Ansigtscremen indeholder primært naturlige ingredienser. Blandt disse aktive ingredienser er thermalsk kildevand, glycerin og isopropyl palmitate, der fugter og blødgør huden. Endvidere understøtter denne ansigtscreme hudens elasticitet og bidrager dermed til at gøre den smidig.

Ansigtscremen giver øjeblikkelige resultater på hud, som udsættes for store temperatursvingninger, fx i det kolde vintervejr eller i sommervarmen, hvor huden har brug for ekstra pleje og fugt. Huden holdes fugtet i helt op til to døgn via denne creme.

Vores vurdering

Vores tests viser, at denne ansigtscreme kan give hurtige og effektive resultater på tør og dehydreret hud; cremen fugtmætter huden og efterlader den således smidig og blød.

Døjer du med tør og træt hud, så er denne hydrerende creme den rette for dig, som sikrer et øjeblikkeligt fugtboost, der endvidere understøtter hudens naturlige fugtniveau.

Derfor skal du købe produktet

Holdes huden ikke tilstrækkeligt fugtet, da risikeres det, at der tidligt dannes rynker, samt at huden ikke fremstår glat. Derfor er det super vigtigt med en fugtgivende ansigtscreme, der giver den rette pleje. Vil du give din hud den bedste fugtpleje med en god ansigtscreme, så bør du implementere denne ansigtscreme fra Vichy – der desuden er blandt de mest populære – som en del af din hudplejerutine.

#3 Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator – Blødgørende ansigtscreme til alle hudtyper

Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

👉 Køb for 245,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. 72-timers fugtgivende funktion
 2. Uden parfume og parabener
 3. Gør huden blød og giver glød

Egenskaber

Denne ansigtscreme fra Clinique er skabt på et avanceret kompleks af aktive ingredienser, der effektivt sikrer, at huden ikke udtørrer i op til 72-timer, men derimod holdes fugtet indefra og blød udenpå.

Cremen indeholder blandt andet grøn te-ekstrakt, aloe samt hyaloronsyre. Ingredienserne tilfører huden næring og plejer huden, således at den er i balance og harmoni, og herudover modvirker elementerne irritation.

Produktet er i geléform og tilstopper ikke hudens porer. Denne ansigtscreme kan både anvendes under eller over din make-up. Den er fri for parabener og uden parfume, samt testet mod allergi.

Vores vurdering

Vi har via vores tests erfaret, at produktet i høj grad lever op til Cliniques egen filosofi, som netop er at skabe et simpelt, men effektivt hudplejeprodukt; produktet indeholder kun de bedste plejende ingredienser, som på imponerende vis gør huden i stand til at holde sig fugtet i flere døgn. Denne creme har en let konsistens, der desuden virker kølende.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du vil være sikker på, at din huds fugtniveau er i balance, og hvis du ønsker blød hud med en fin glød. Dette er netop blandt vores top 10 over de bedste ansigtscreme, og vi må erkende, at ansigtscremen således bestemt også er alle pengene værd.

#4 Ole Henriksen Sheer Transformation Perfecting Moisturizer – Ensarter hudens tekstur og bekæmper skade

Ole Henriksen Sheer Transformation Perfecting Moisturizer ansigtscreme

👉 Køb for 333,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Antioxidant creme til alle aldre og hudtyper
 2. Udjævner hudtonen
 3. Perfekt creme under make-up

Egenskaber

Denne bedstsælgende hydrerende og antioxidant ansigtscreme fra Ole Henriksen ensarter hudens tekstur, hvorved den bidrager til at udjævne ujævnheder, herunder eksempelvis pigmenteringspletter, misfarvning og rødme. Ekstrakter fra blandt andet lakrids, ærter og syre fra frugter bidrager til at udjævne hudtonen.

Cremen er baseret på veganske ingredienser og har en silkeblød konsistens ved indtrængning i huden. Den er perfekt til anvendelse under make up, idet den lysner huden op og mindsker ujævnheder; hermed dannes det perfekte grundlag til, at du efterfølgende kan sætte din foretrukne make-up. Leder du efter en serum til øjenvipperne, så har vi også lavet sådan en test.

Desuden kan denne creme fra Ole Henriksen anvendes af alle aldersgrupper og på alle slags hud. Derudover kan den både anvendes som dagcreme og natcreme, hvilket gør det til en aldeles praktisk ansigtscreme.

Vores vurdering

På baggrund af vores tests af ansigtscremen fra Ole Henriksen kan vi hermed udlede, at cremen ubesværet og hurtigt trænger ind i huden, hvor den giver øjeblikkelig fugt og skaber en jævn tekstur. Efter et kort øjeblik er mørke pletter og øvrige ujævnheder markant mindsket, og huden fremstår efterfølgende silkeblød og næret. Disse resultater fik vi både ved anvendelse morgen og aften.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne creme fra Ole Henriksen, hvis du døjer med mørke pletter, pigmentfejl eller andre problematikker, der gør, at din hud ikke fremstår jævn. Herudover anbefales produktet, hvis du leder efter en creme, som kan anvendes af hele familien, og som både er egnet til din hudplejerutine om morgenen og aftenen.

Det skal desuden nævnes, at denne ansigtscreme er i den højere prisklasse, men grundet den effektive virkning, samt at cremen er drøj i brug, finder vi prisen på denne creme fra Ole Henriksen rimelig.

#5 Ecooking Dagcreme – Fugtighedscreme med effektive plejende egenskaber

Ecooking Dagcreme ansigtscreme

👉 Køb for 179,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fugter og plejer
 2. 100 % vegansk ansigtscreme
 3. Understøtter hudens kollagenniveau

Egenskaber

Den fugtgivende ansigtscreme fra Ecooking er dermatologisk testet og baseret på 100 % veganske ingredienser. Den egner sig særligt til brug som dagcreme om morgenen og indeholder blandt andet trylagen og hyadisine, som fugter huden, gør den mere elastisk og sørger for, at huden får den nødvendige pleje.

Yderligere er der blandt andet shea butter og solsikkeolie i dagcremen, som ligeledes virker plejende. Cremen har desuden aldringsforebyggende egenskaber, idet den mindsker fine linjer og gør, at huden fremstår mere glat.

Dette hænger endvidere sammen med, at ansigtscremen styrker hudens kollagenniveau, hvilket er en vigtig bestanddel for hudens evne til at bekæmpe tidlige tegn på aldring, såsom rynker.

Vores vurdering

Denne ansigtscreme giver en skøn følelse af, at huden er velnæret og har den helt optimale fugtbalance. Desuden er cremen rar at påføre huden og super drøj i brug, hvilket gør, at den holder længere. På baggrund heraf vurderer vi også, ar produktet har en fin pris.

Derfor skal du købe produktet

Du bør købe dette produkt, hvis du har tendenser til tør hud, og hvis du endvidere ønsker at forebygge tidlige tegn på aldring. Endvidere er dette en creme for dig, som ønsker at sikre din hud den rette pleje og et optimalt fugtniveau.

#6 Dermalogica Skin Smoothing Cream – Beskyttende creme med antioxidanter

Dermalogica Skin Smoothing Cream ansigtscreme

👉 Køb for 479,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fugt til huden i 48 timer
 2. Antioxidant ansigtscreme
 3. Vitaminrig

Egenskaber

Dermalogica Skin Smoothing Cream er baseret på et avanceret kompleks af aktive ingredienser, der sørger for, at huden er fugtet i omtrent 48 timer. Blandt disse ingredienser kan hyaluronsyre nævnes. Yderligere indgår der ekstrakter fra en række planter og blomster samt centrale antioxidante A-, C- og E-vitaminer i denne ansigtscreme fra Dermalogica.

Ovennævnte bidrager til at mindske skadelige frie radikaler fra blandt andet UV-stråler og forurening. Herved er cremen effektiv som dagcreme, idet den gør huden bedst mulig klar til at stå imod skadelige stoffer, stråleskade og miljømæssig påvirkning. Samtidig bekæmper og minimerer den tegn på aldring.

Vores vurdering

Efter vores tests af cremen er vi blevet helt vilde med dette produkt; konsistensen er let-medium, men absorberes hurtigt i huden og gør den blød samt fugtet. Samtidig bidrager den til at opstramme huden og dens tekstur. Vi forstår helt bestemt også, hvorfor cremen er kåret som en af skønhedsfavoritterne i det populære magasin ‘Costume’.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er bekymret omkring de skadelige virkninger, som udefrakommende faktorer i form af blandt andet forurening har på huden, så bør du købe dette produkt. Denne antioxidant ansigtscreme er blandt de bedste på markedet, som beskytter på øjeblikkelig og effektiv vis.

#7 Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream All Skin Types – Anti-age ansigtscreme

Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream All Skin Types - Anti-age ansigtscreme

👉 Køb for 469,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Anti-age funktion
 2. Indeholder Life Plankton
 3. Målrettet pleje

Egenskaber

Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream er velegnet til alle hudtyper. Cremen er baseret på en effektiv formel og har således et godt indhold af ingredienser, som har en anti-age effekt og giver målrettet pleje samt bekæmpelse af fine linjer og rynker.

Ansigtscremen er blandt andet baseret på Biotherms signaturingrediens; Life Plankton. Life Plankton udvindes fra termiske kilder i de franske Pyrenæer og har en genopbyggende funktion på huden. For at opnå de bedste resultater, så anbefales det, at denne creme bruges hver morgen på ansigtet og halsen.

Vores vurdering

Efter få dages brug af cremen synes huden mærkbart forbedret. Huden fremstår smukkere og friskere, føles glattere og efterlades velplejet, hvilket blandt andet skyldes indholdet af den effektive signaturingrediens. Ansigtscremen har desuden en skøn duft, er drøj i brug og trænger dybt ind i huden.

Derfor skal du købe produktet

Der er mange gode grunde til at købe dette hudplejeprodukt fra populære og miljøbevidste Biotherm; køb produktet, såfremt du leder efter en bæredygtig ansigtscreme, som er god til at mindske aldringstegn, og som yderligere er baseret på en unik formel, der indebærer de mest plejende ingredienser.

#8 Origins Make A Difference Plus+ Ultra Rich Rejuvenating Moisturizer – Naturligt og effektivt hudplejeprodukt

Origins Make A Difference Plus+ Ultra Rich Rejuvenating Moisturizer

👉 Køb for 385,- kr. hos Nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Genopretter fugtniveauet
 2. Til fedtet hud/kombineret hud
 3. Naturlige ingredienser

Egenskaber

Origins Make A Difference Plus+ Ultra Rich Rejuvenating Moisturizer er en fugtgivende ansigtscreme, som er baseret på 100 % naturlige hudplejeingredienser, herunder fra planter, frugter og nødder.

Der er blandt andet aromatisk æterisk olie i hudplejeprodukterne fra Origins, som forbedrer hudens sundhed og genopretter dens naturlige evne til at pleje sig selv. Denne Origins-creme har foryngende evner, hvorved den hjælper til at holde huden ung og fast. Cremen er desuden allergitestet og fri for parabener samt animalske ingredienser.

Vores vurdering

Origins engagement i pleje og skønhed skinner på mange måder igennem, da vi testede denne creme. Vores tests bekræfter, at cremen har nemt ved at blive absorberet i huden, samt at den særligt er egnet til fedtet og kombineret hud. Vi har desuden erfaret, at cremen øjeblikkeligt modvirker tør hud.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter den bedste ansigtscreme til kombineret og fedtet hud, som kan give din hud næring og pleje via 100 % naturlige ingredienser, så anbefales det, at du køber denne ansigtscreme.

#9 Ecooking 24 Timers Creme – Fugtboost til sart hud

Ecooking 24 Timers Creme

👉 Køb for 195,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Fugter og plejer i 24 timer
 2. Til yngre, sensitiv hud
 3. Økologisk ansigtscreme

Egenskaber

Ecooking 24 Timers Creme er baseret på naturlige og økologiske ingredienser, der fugter huden og er særligt egnet til sensitiv hud. Blandt disse virkestoffer er sodium lauroyl glutamate, hydroliseret hvedeprotein og trylagen – milde ingredienser, som renser huden skånsomt og efterlader den ren, blød, plejet og fugtet.

Cremen er desuden vegansk og testet af dermatologer. Den har plejende og fugtgivende virkninger i op til 24 timer og kan både anvendes som dagcreme og natcreme.

Vores vurdering

Vi har erfaret, at 24 Timers Cremen fra Ecooking danner perfekt grundlag for sund hud hos personer, som ellers har en meget sart og følsom hud. Cremen indeholder netop skånsomme ingredienser, som viser sig at have fantastiske plejende funktioner.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er yngre og har tendens til sensitiv hud, så vil denne ansigtscreme have unikke egenskaber for dig. Yderligere er denne creme perfekt for dig, som foretrækker, at dit hudplejeprodukt er baseret på veganske og økologiske ingredienser.

#10 DM Skincare Dagcreme Spf 10

DM Skincare Dagcreme

👉 Køb for 299,- kr. hos Beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Beskytter mod solen
 2. Fugtmættende ansigtscreme
 3. Indeholder plejende ingredienser

Egenskaber

DM Skincare Dagcreme Spf 10 sørger for, at huden holdes fugtmættet og får den rette næring samt pleje. Denne creme kan anvendes til alle typer hud, dermed både tør hud, normal hud og fedtet hud mm. Desuden indeholder den solfaktor 10, således at huden er let beskyttet mod solens skadelige stråler.

Ansigtscremen gør huden blød og mere smidig. Hermed har den også en anti-age effekt, hvilket gør den ideel til bekæmpelse samt forebyggelse af rynker og fine linjer.

Der er mange nærende og plejende olier i denne ansigtscreme, heriblandt olie fra mandler, macadamia og tidsler. Yderligere indeholder den sheabutter, der virker blødgørende, samt kamille, som virker lindrende. Der er desuden en række opstrammende ingredienser samt vitamin C og E i produktet.

Vores vurdering

Vores tests af denne ansigtscreme har tydeliggjort, at cremen formår at give ideel pleje af huden, samt at den gør huden mere smidig.

Yderligere giver den fin middel beskyttelse mod stråleskader fra solen, dog hvor vi vil anbefale en reel solcreme med højere faktor, såfremt solens UV-indeks er højt, da en faktor 10 i dette tilfælde ikke vil være nok. Som dagcreme er det dog en central fordel, at den ligeledes giver beskyttelse mod solen.

Derfor skal du købe produktet

Er du på udkig efter en creme til alle hudtyper, der både formår at fugte og nære huden, og som samtidig er blandt de bedste dagcremer med solfaktor? Så vil dette produkt være et godt valg for dig, der kan give den ønskede virkning.

Hvorfor skal jeg bruge ansigtscreme?

Du skal bruge en creme til ansigtet for at pleje huden og give den optimal beskyttelse. Yderligere bør du bruge en creme til ansigtet, hvis du oplever særlige problematikker angående huden, da en creme nemlig kan mindske eller fuldkommen bekæmpe disse problemer.

Det vil altså sige, at du skal bruge en god ansigtscreme, hvis du ønsker at give din hud den rette pleje. Endvidere kan du få forskellige ansigtscremer med solbeskyttende faktor, som anbefales, når dit ansigt udsættes for sol.

Du bør herudover bruge en af de bedste, anbefalelsesværdige ansigtscremer, hvis du vil forebygge eller mindske eventuelle tidlige aldringstegn. Disse ansigtscremer kan netop bidrage til at gøre huden mere elastisk, fjerne fine linjer og bekæmpe rynker. Hvis du har rynker omkring øjnene, bør du læse vores øjencreme test her.

Hvilken ansigtscreme bør jeg bruge?

Der findes rigtig mange forskellige ansigtscremer med diverse essentielle funktioner. Som følge heraf er det vigtigt at anvende dén creme, som passer til din hudtype, og som endvidere har den nødvendige funktion.

Et eksempel herpå er, hvis du har meget tør og sensitiv hud, da bør du gå efter en passende god ansigtscreme, som er mere fed i konsistensen, men som stadig trænger hurtigt ind i huden og giver den nødvendige fugt. I dette tilfælde bør du gå efter en af de bedste cremer til tør hud ved eksempelvis at anvende vores anmeldelser, som er udviklet på baggrund af vores “bedste ansigtscreme”-test.

Et andet eksempel er, hvis du oplever problemer med irritation og rødme, hvorved du bør anvende en af de ansigtscremer, som lindrer og beroliger huden.

Hvad er forskellen på dagcreme og natcreme?

Ansigtscremer til dagbrug gør huden modstandsdygtig overfor de luftpartikler, bakterier og lignende, som huden udsættes for i løbet af dagen, hvorimod ansigtscremer til brug om aftenen genopbygger og plejer huden i dybden i løbet af natten.

Dagcremer og natcremer har således vidt forskellige egenskaber og funktioner, hvorfor det anbefales, at man både benytter en creme til brug om morgenen (en dagcreme) såvel som en creme til om aftenen (en natcreme) for at opnå den optimale pleje af huden. Dog er det vigtigt at påpege, at enkelte ansigtscremer både kan bruges om dagen og aftenen.

FAQ

🏆 Se vinderen af vores ansigtscreme bedst i test

Vi har gennemgået 10 af markedets bedste ansigtscremer, så du kan finde din nye creme lige her. Vælg vores vinder, eller find din favorit blandt de bedste cremer til ansigtet på markedet.

📊 Hvordan har vi vurderet vinderen?

Vi har testet alle cremer og sammenlignet deres forskelle og specielle egenskaber. I sammenligningen finder du de egenskaber vi bedst kunne lide og vores egen vurdering af cremen.

✅ Få den billigste pris i Danmark

Samtidig med at vi har vurderet og sammenlignet de bedste ansigtscremer, har vi også fundet den bedste pris til dig. Derfor er det enkelt og nemt at finde din lindrende, plejende og højest vurderet creme.

Senest opdateret januar 4, 2022 af Liva

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *