Bedste retinol creme

Bedste retinol creme test guide (2024) – Creme med retinol for blødere og fastere hud

Artiklen er senest opdateret d. januar 13, 2024 af Liva

At holde hudens overflade smuk og med en ungdommelig glød kræver, at man har en god hudplejerutine og bruger de rigtige produkter. Ét af de produkter, der er en sikker vinder for enhver, der ønsker sig en fastere og blødere hud, som ser yngre ud, er retinol creme.

Derfor har vi lavet denne retinol creme test guide, så du ved præcis hvad de bedste cremer på markedet kan tilbyde dig. Så læs med i vores retinol creme bedst i test, så du kan finde den creme med retinol, der passer bedst til dig og din hud!

Hvilke retinol creme er bedst i test

 1. Evolve Bio-Retinol Gold Mask (Testvinder)
 2. Dermalogica Overnight Retinol Repair
 3. Dermalogica Age Smart Age Reversal Eye Complex
 4. Pudderdåserne A-Serum 2%
 5. Biotherm Blue Pro-Retinol Multi-Correct Cream
 6. Elizabeth Arden Ceramide Capsules & Retinol Line Erasing Night Serum
 7. Dermalogica Overnight Repair Serum
 8. EXUVIANCEEmpower Super Retinol Concentrate
 9. Rodial – Dragon’s Blood Hyaluronic Night Cream
 10. Lernberger Stafsing Night Cream

#1 Evolve Bio-Retinol Gold Mask – Vinder og bedst i test

Evolve Bio-Retinol Gold Mask

Køb for 149,- kr. hos nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Anti age
 2. Vegansk og COSMOS certificeret
 3. Indeholder omega 3 og 6 samt Bidens Pilosa og mica

Egenskaber

Evolve Bio-Retinol Gold Mask er uden tvivl den bedste retinol creme, vi har prøvet! Dette er en guld ansigtsmaske, der er beriget med planteekstrakt fra Bidens Pilosa, som har en regenererende anti-age-effekt, der er tilsvarende retinol.

Normalt vil huden blive mere følsom overfor solen hvis du bruger retinol, men denne Bio-Retinol hjælper med at beskytte huden, så du stadig kan være ude uden bekymring. Derudover, sikre denne retinol creme, at du har en friskere hud, som har en mere ensartet hudtone.

Denne retinol creme både hybenolie og arganolie, som er fyldt med omega 3 og omega 6 fedtsyre. Disse tilfører intens næring og fugt, og hjælper med at reparere huden. Endvidere, vil de forbedre hudens struktur og giver mere glat hud.

Noget at det, der gør, at dette er den bedste creme med retinol, er, at den er bygget på en vegansk og naturlig formel, der er COSMOS certificeret. Den fortjener, at være en del af alles daglige hudplejerutine, da den mindsker synligheden af aldring og giver en ungdommelig hud.

Vores vurdering

hvad end du har sensitiv hud, tør hud eller normal hud, så er dette uden tvivl den bedste retinol creme! Den hjælper dig med at opnå en tydelig anti age effekt fra din hudpleje, uden at irritere huden.

Du vil opleve, at dens fugtgivende formel og Bio-Retinol aktive ingrediens, reducerer rynker som aldrig før, og fine linjer vil være fortid. Og det bedste er, at den er egnet til alle hudtyper.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du lige som os kun ønsker det bedste for din hud, så må du ikke snyde dig selv for denne retinol maske.

#2 Dermalogica Overnight Retinol Repair

Dermalogica Overnight Retinol Repair

Køb for 669,- kr. hos nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Anti age og udglattende
 2. 0,5 % mikroindkapslet retinol
 3. Vegansk, parabene- og parfumefri

Egenskaber

Dermalogica Overnight Retinol Repair er en retinol creme, der har en intens anti-age virkning på huden. Den retinol creme indeholder 0,5 % mikroindkapslet retinol, som trænger dybt ned i huden. På den måde er du sikret optimal effekt og smuk hud hver gang.

Cremen er lavet på en formel, der indeholder 0,5% retinol, hvilket sikre, at du kan vænne huden til retinol uden, at huden bliver irriteret. For at få optimal virkning af cremen, så anbefales det, at du udelukkende bruger cremen om natten, da hudens cellefornyelse her er på sit højeste.

Kombinationen af retinol og dens anti age effekt, giver andre anti age cremer kamp til stregen. Denne retinol creme reducerer effektivt og hurtigt ældningstegn og synlige linjer, mens din hud udglattes og du opnår en mere ensartet hudtone.

Med Dermalogica Overnight Retinol Repair medfølger en Buffer Cream, som du skal blande med retinol til en start, da retinol kræver tilvænning. Formelen for denne creme er uden farvestoffer, vegansk, parabenefri og parfumefri.

Vores vurdering

Dette er en af de bedste retinol creme, vi har prøvet. Den er effektiv og giver en synligt mere frisk hud, der ser yngre ud. Det man skal være opmærksom på ved denne anti age retinol creme, er, at du ikke må bruge booser eller serum under denne retinol creme.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker et retinol-produkt, der synligt skaber resultater og har en gavnlig effekt på din hud, så er denne måske for dig.

#3 Dermalogica Age Smart Age Reversal Eye Complex

Dermalogica Age Smart Age Reversal Eye Complex

Køb for 539,- kr. hos nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Reducere synlige mørke rander
 2. Glutenfri, vegansk og parabenefri
 3. Indeholder niacinamid

Egenskaber

Dermalogica Age Reversal Eye Complex er en rentinol øjencreme, som du skal bruge om natten grundet din huds cellefornyelse. Den er specielt udviklet til din sarte hud omkring øjnene, og er bygget på en vegansk, parabenefri og glutenfri formel, uden kunstigefarve- og duftstoffer.

Denne øjencreme med retinol er lavet til at bekæmpe ældningstegn rundt om øjnene, som f.eks. kragetæer, rynker og hævelser. Derudover, indeholder den også mikroindkapslet niacinamid og asketræ bark-ekstrakt.

Disse ingredienser hjælper dig med at sikre, at fugtniveauet omkring øjnene er som det skal være. Dette modvirker aldringstegn og plejer huden, så selv en tynd hud omkring øjnene styrkes, og de mørke rander og poser reduceres.

Derudover, så indeholder Dermalogica Age Reversal Eye Complex rentinol creme også Age Reversal Eye Complex. Denne aktive ingrediens vil i sammenspil med dens indhold af c vitamin, peptider og plante-ekstrakter gør din hud mere modstandsdygtig og glat.

Vores vurdering

Hvis du lige som os har bakset med den ene mørke rande efter den anden, så frygt ej! Der er hjælp at hente med denne øjencreme indeholdende retinol. Lige som øvrige anti age cremer, så modvirker denne aldringstegn, men er særligt egnet til den tynde og sart hud om øjnene.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have bugt med trætte øjne og poserne under dem, så er denne måske for dig.

#4 Pudderdåserne A-Serum 2%

Pudderdåserne A-Serum 2%

Køb for 159,- kr. hos nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Parfumefri 2% retinol serum
 2. Indeholder a vitamin
 3. Modvirker solskader, fine linjer og rynker

Egenskaber

Pudderdåserne A-Serum 2% er en retinol serum, der indeholder én af rynkernes stærkeste modstander; vitamin a. Dog indeholder denne serum en ny type a vitamin, som hedder Granactive Retinoid, der er mere mild mod huden, men yderst effektiv.

Ved at bruge denne retinol serum, såvil du opleve, at dine fine linjer og rynker bliver tydeligt reduceret. Derudover, hvis du kæmper med solskader på din hud eller pigmentforandringer, så kan denne retinol creme også give gode resultater.

Lige som de foregående retinol creme, så bør du bruge denne om aftenen, grundet din huds cellefornyelse. Derudover, bør du ogås bruge solbeskyttelse i dagligdagen, da retinol kan gøre din hud ekstra følsom og irritere huden.

Vores vurdering

Denne retinol creme er yderst velegent til moden hud. Dens indhold af a vitamin og retinol gør denne creme til en meget effektiv creme – og den giver synlige resultater efter du har brugt den et par gange. Vi anbefaler dog, at du kombinere den med solcreme, så du beskytter din hud.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker en retinol creme, der er god til ældre hud, så er denne måske for dig.

#5 Biotherm Blue Pro-Retinol Multi-Correct Cream

Biotherm Blue Pro-Retinol Multi-Correct Cream

Køb for 550,- kr. hos nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder Life Plankton
 2. 91% naturlig oprindelse
 3. Med Pro-retinol og alge-ekstrakt

Egenskaber

Biotherm Blue Pro-Retinol Multi-Correct Cream er en retinol creme, der fungerer som en anti-age dagcreme. Denne retinol creme har en gel konsistens, der er hurtigt absorberende, og som samtidig er meget let og opfriskende uden at tilstoppe hudens porer.

Denne retinol creme er lavet på en formel, der er designet til at mindske både pigmentpletter, rynker og fine linjer. Dens aktive ingredienser vil også hjælpe dig med at få din hud til at se sundere ud og virke mere fast.

Blandt andet vil dens indhold af Pro-retinol virke udjævnende og antioxidantisk på hudens yderste lag. Foruden dens indhold af fugtgivende alge-ekstrakt og Biotherms signaturingrediens, Life Plankton, som vil virke regenererende med dens probiotisk fraktioner.

Biotherm Blue Pro-Retinol Multi-Correct Cream retinol creme er skab til at give alle hudtyper en fornyet glød, reduceret pigmentpletter og et yngre udseende – og endda i miljøbevist emballage.

Vores vurdering

Denne retinol creme er en effektiv dagcreme, der med sin gel konsistens virker let på huden. Dens naturlige ingredienser giver intens fugt og virker opfriskende, hvis du har tør hud.

Samtidig, så virker den opstrammende på vores hud, klar anti age effekt og vi har synligt færre pigmentpletter og små linjer. Vores glød er kommet tilbage!

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter en retinol creme, der fungere i dagtimerne, i bæredygtig emballage og som kan bruges i dagtimerne – så er denne måske for dig.

#6 Elizabeth Arden Ceramide Capsules & Retinol Line Erasing Night Serum

Elizabeth Arden Ceramide Capsules & Retinol Line Erasing Night Serum

Køb for 399,- kr. hos nicehair.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder retinol
 2. Mindsker fine linjer og rynker
 3. Forfiner hudens struktur

Egenskaber

Elizabeth Arden Ceramide Capsules & Retinol Line Erasing Night Serum er en retinol creme, der kommer i en lille krukke med små kapsler. Denne retinol creme skal benyttes om natten grundet hudens cellefornyelse, der er på sit højeste dér.

Serummet indeholder retinol, der mindsker de fine linjer og rynker i huden, samt forbedre hudens struktur. Dens formel indholder også ceramider, der både reparere huden og virker fugtgivende.

Vores vurdering

Denne retinol creme skal benyttes på afrenset hud for optimale resultater. Kombinationen af a vitamin eller retinol om du vil, skaber synlige resultater og beskytter huden imod irritation, som ellers er kendetegnet ved retinol.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker en retinol serum, der beskytter din hud, så er denne måske for dig.

#7 Dermalogica Overnight Repair Serum

Køb for 605,- kr. hos med24.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Forbedrer cellefornyelsen og fugtniveauet
 2. Fri for parfume, parabener og mineralske olier
 3. Forbedrer elasticiteten og reducerer ældningstegn

Egenskaber

Dermalogica Overnight Repair Serum er en retionol creme, dere giver din hud en naturlig glød og forbedr cellefornyelsen. Denne retinol creme bør benyttes på afrenset hud inden sengetid.

Denne retinol creme er en effektiv natbehandling, er bygget på en formel, der er sammensat af bl.a. arganolie, E-vitamin og essentielle fedtsyrer, der er med til at genopbygge hudens barriere, og sikre, at huden forbliver fugtet og elastisk.

Vores vurdering

Denne retinol creme, som er fyldt med a vitamin (retinol) og e vitamin, er med til at modvirke ujævn hud, ved at bidrage til collagenfornyelsen. Den forbedre både fasthed og minimere linjer.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du leder efter en a vitamin creme (retinol), der giver dig optimal hudpleje, så er denne måske for dig.

#8 EXUVIANCE Empower Super Retinol Concentrate

EXUVIANCE Empower Super Retinol Concentrate

Køb for 489,- kr. hos beautycos.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Reducerer rynker
 2. Indeholder 1% retinol / a vitamin
 3. Virker opløftende og opstrammende

Egenskaber

EXUVIANCE Empower Super Retinol Concentrate er en retinol creme, der er særligt egenet til dig, der ønsker intens hudpleje til moden hud. Dene retinol creme er effektiv til at reducere rynker samtidig med, at den virker opløftende og opstrammende, da den indeholder 1% retinol.

Denne retinol creme er lavet på en formel, der arbejder bedst om natten. Her virker retinol med at genopbygge hudens naturlige kollagen, hvilket virker opstrammende. Derudover, så er den fri for parfume, parabener eller olie.

Vores vurdering

Tidligere testresultater af denne retinol creme viste, at 98% mærkede en fyldigere hud, og at hele 88% oplevede at mørke pigmenter blev mindre synlige – bl.a. ved huden rundt om øjnene. Og vi tør godt dele, at vi oplvende næsten den samme effekt.

Derfor skal du købe produktet

Ønsker du at give din hud et boost med a vitamin / retinol, så er denne måde for dig.

#9 Rodial – Dragon’s Blood Hyaluronic Night Cream

Rodial - Dragon's Blood Hyaluronic Night Cream

Køb for 692,- kr. hos coolshop.dk

Fremhævede egenskaber

 1. Udjævner synlige tegn på ældning
 2. Anbefales til følsom hud
 3. Trænger dybt ind i huden

Egenskaber

Rodial Dragon’s Blood Hyaluronic Night Creame er retinol creme, der skabt til at eliminere synlige tegn på ældning og modarbejde en ujævn hudtone med Chromabright teknologi.

Den er bygget på en formel, der har en let konsistens, der indeholder retinol, som trænger dybt ind i huden og minimerer fine linjer. Derudover, så indeholder den hyaluronsyren, som sikrer din hud langvarig fugt til de dybeste lag af din hud.

Vores vurdering

Denne retinol creme er god til både uren hud eller sart hud. Dens indhold af a vitamin / retinol virker ikke irriterende for på hude. Den absorberes hurtigt og er god når huden har brug for ekstra hudpleje og fugt.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker en god og mild a vitamin creme, som giver optimal fugt, så er denne måske for dig.

#10 Lernberger Stafsing Night Cream

Lernberger Stafsing Night Cream

Køb for 390,- kr. hos billigvoks.dk

Fremhævede egenskaber

Egenskaber

Lernberger Stafsing Night Cream er en fugtgivende og reparerende retinol creme, der anses for at være en natcreme. Denne retinol creme genopbygger huden i løbet af natten, hvor hudens cellefornyelse er på sit højelse.

Denne retinol creme er bygget på en formel, der øger din huds egen produktion af kollagen. Derudover, så indeholder den bl.a. niacinamid, hyaluronsyre og aftenpulverolie, som blødgører, beroliger og reparerer huden, samt giver glattere tekstur i huden.

Vores vurdering

Denne retinol creme er god til at modarbejde bekæmpe fine linjer og rødme, samt at give dig en mere fyldig og ensartet hud. Den er smækfyldt med a vitamin, og kan sagtens anvendes af alle hudtyper – selv hvis du kæmper med uren hud.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønsker en retinol creme, der desuden er fri for parabener, sulfater, silikone og dermatologisk testet – så er denne måske for dig.

Hvad skal man overveje ved køb af creme med retinol?

Noget af det, du skal huske, når ønsker at begynde at bruge creme med retinol, så er det vigtigt, at du husker, at retinol er en lysfølsom ingrediens. Det betyder, at når du begynder at bruge retinol, så er det vigtig du beskytter din hud mod solen, da din hud ellers kan blive meget irriteret.

Derudover, så er det også utroligt vigtigt, at du husker, at din hud kræver tilvænning ved brug af retinol / cremer med a vitamin. Derfor anbefaler vi, du starter med en lav procentsats og arbejder dig op.

Hvad er retinol?

Retinol er en retinoid, som er en form for A-vitamin. Vitamin a er et fedtopløseligt vitamin, der fungerer som et vigtigt næringsstof for særligt mennesker. Det består af nogle organiske forbindelser, der inkluderer retinol, retinal, retinsyre og provitamin A-carotenoider m.v.

Vitamin a (eller retinol) er oftet beskrevet som retinol, retinyl palmitate, retinaldehyde, retinyl retinoate og retinyl propionate på emballage. Dog, når det kommer til hudpleje, så er det retinol eller retinyl palmitate, som du bør gå efter. Alternativt konsultere en dermatolog.

Hvad gør retinol ved huden?

Retinol bidrager til hudens cellefornyelse, hvilket giver både en blødere hud og en mere ensartet hudfarve. Når man begynder at bruge cremer med retinol, så er det vigtigt at huske, at huden først skal lære at opbygge det, der kaldes retinoidreceptorer.

Retinoidreceptorer er proteiner, der findes naturligt i huden. Retinol omdannes i huden til retinoidreceptorer via eksponering. Denne proces er også det, der gør, at det er en langsommere proces, at øge retinol-koncentrationen i ens hudpleje.

Er retinol farligt?

Retinol eller a vitamin er ikke farligt – tvært imod er det et vigtig nærringsstof for mennesker. Det er én af de mange grundstene, som vi har brug for, for at vedligeholde et godt syn, vores forplantningsevne, immunforsvaret, regulering af arveanlæg, slimhinder og meget mere.

Men med det sagt, så selvom at a vitamin er et fedtopløseligt vitamin, så er retinol samtidig også ét af de ingredienser, hvor der er størst risiko for at få hudirritation, hvis man ikke er opmærksom.

Hvorfor bør man bruge retinol creme?

Du bør bruge cremer, der indeholder retinol hvis du ønsker en fastere hud, der ser yngre og sundere ud. Retinol har en en forrygende effekt på aldringstegn, og kan endda udjævne din hudtone.

Retinol giver din hud fugt, nærring og giver dig et friskt look uden fine linjer. Derudover, så holder den rynker og poser under øjnene i skak.

Hvilken retinol creme er bedst i test?

Der er ingen tvivl hos os! Den absolut bedste retinol creme er Evolve Bio-Retinol Gold Mask. Den er lavet på biologisk retinol, der effektiv gør alt det, som du forventer. Der findes forskellige cremer med retinol, men ingen slår Evolve Bio-Retinol Gold Mask.

Hjælper retinol mod rynke

Ja, retinol modarbejder effektivt rynker og øvrige aldringstegn som fine linjer, mørke rander under øjnerne og pigmentpletter.

Hvilken retinol creme er bedst i test?

Der er ingen tvivl hos os! Den absolut bedste retinol creme er Evolve Bio-Retinol Gold Mask. Den er lavet på biologisk retinol, der effektiv gør alt det, som du forventer. Der findes forskellige cremer med retinol, men ingen slår Evolve Bio-Retinol Gold Mask.

Hjælper retinol mod rynke

Ja, retinol modarbejder effektivt rynker og øvrige aldringstegn som fine linjer, mørke rander under øjnerne og pigmentpletter.

Liva Olsen er en passioneret skønhedsekspert og uddannet kosmetolog fra Kosmetologskolen, hvor hun dimitterede i 2019. Med en alder på 25 år har hun allerede dedikeret mange år til at udforske og forstå skønhedsverdenen.